Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf must have gadgets voor de avontuurlijke vakantieganger

    Het aftellen naar de zomervakantie is begonnen en zo ook de voorbereiding. Volgende gadgets maken je reis net een stukje comfortabeler, bieden vertier of leggen je avontuur professioneel vast. Door de compacte formaten is er ruimte genoeg voor je andere bagage. We weten allemaal hoe belangrijk het is om voldoende water te drinken, maar op reis heb je niet overal toegang tot schoon drinkwater. De Adventurer Opti Waterfilter van SteriPEN lost dit probleem voor je op en kan tot zelfs 8.000 keer gebruikt worden. Door het ultravioletlicht in een waterfles te houden, elimineer je meer dan 99,9% van alle bacteriën, virussen en protozoa. Het LED-lampje geeft aan of de filter actief is en fungeert daarnaast als zaklamp, zodat je zelfs in het donker een veilige slok water kunt drinken.

    Film je reisavonturen op professioneel niveau. DJI Osmo action cam van DJI heeft een geavanceerd stabilisatiesysteem waardoor elk beeld trilvrij is. Of je nu rent, over hobbelige wegen rijdt of rotspaden beklimt, het resultaat is altijd haarscherp en er is geen trilling te bekennen. De action cam heeft handige functies om extra toffe filmeffecten toe te voegen zoals slow motion shots en zelfs bij weinig licht spectaculaire filmfragmenten opneemt.

    Natuurlijk had je al een powerbank, maar de Forta HD Pocket van Trust Powerbanks is andere koek. Je kunt er zelfs een auto mee starten. Zeer geschikt voor een roadtrip of om iemand in nood te helpen. Je ontvangt een compacte doos met daarin bijgeleverde startkabels en met de twee usb-poorten kun je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. Met een volle powerbank laad je je telefoon tot vijf keer op. Extra handig; de powerbank heeft een zaklamp én is water-, stof- en schokbestendig. Perfect voor de echte avonturiers.

    Ooit gehoord van digiscoping? Hiermee maak je foto’s met een camera door een telescoop. Voor echte natuurfanaten heeft Swarovski Optik de variable phone adapter + adapter ring: een systeem waarmee je je smartphone vastklikt aan je verrekijker. De adapter is geschikt voor diverse smartphones en is nauwkeurig aan te passen aan je telefooncamera. Hiermee maak je gedetailleerde close-ups van al het wildlife alsof je een spiegelreflexcamera met grote lenzen mee hebt gesjouwd. Compact, makkelijk in gebruik en met een spectaculair resultaat.

    Op weg naar huis ben je vast weer toe aan je favoriete films en series. Bingewatchen op duizend kilometers hoogte is ideaal met de in-flight device holder van Lockjaww. Je klikt de device holder eenvoudig vast aan je vliegtuigtafeltje. Geen zere nek meer doordat je je in allerlei houdingen moet wringen. De houder is geschikt voor smartphones en tablets en past prima in je handbagage. Ideaal voor als je geen tv-scherm hebt of als je geen aflevering van je favoriete serie wilt missen, want deze kun je nu natuurlijk van tevoren downloaden. www.swarovskioptik.com/travel





    30-06-2019 om 08:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste staal gesneden voor nieuw ultraluxe expeditieschip Seabourn Venture
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MET GEPLANDE LEVERINGSDATUM IN JUNI 2021

    Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, viert een belangrijke mijlpaal in de bouw van haar nieuwe expeditieschip, Seabourn Venture: het eerste staal voor het schip is gesneden. Richard Meadows, president bij Seabourn en Marco Ghiglione, managing director bij T. Mariotti, woonden de ceremonie bij in het Italiaanse San Giorgo di Nogare.

    “Het zijn spannende tijden bij Seabourn. Het eerste staal is gesneden en dat betekent dat de officiële aftrap is gegeven voor ons eerste expeditieschip,” zegt Richard Meadows. “Vol spanning wachten we af hoe uit het ruwe staal een mooi schip tevoorschijn zal komen. Met de buitengewone ontwerpvisie van Adam Tihany en het uitstekende vakmanschap van Mariotti zal Seabourn Venture ongetwijfeld een baanbrekend schip in ultraluxe expeditiereizen zijn.”

    De lancering van Seabourn Venture is gepland voor juni 2021 en die van een tweede, nog naamloze zusterschip voor mei 2022. De schepen worden specifiek ontworpen voor expeditiereizen in combinatie met een gepersonaliseerde luxeservice door toonaangevende reisexperts en doorgewinterde professionals met een grote expertise in expedities, gastvrijheid en luxecruises.

    “De ceremonie voor het snijden van het staal vormt een belangrijke mijlpaal in het bouwproces van het schip, een onvergetelijk moment voor de schepenbouwer en cruisemaatschappij”, zegt Marco Ghiglione, managing director bij T. Mariotti. “We zijn heel enthousiast over deze nieuwe stap die zal leiden tot het allereerste expeditieschip van Seabourn. Dit project vormt een nieuwe mijlpaal in onze langdurige relatie met Seabourn, een partnership dat altijd verbonden is geweest met cruciale ontwikkelingen in de strategie van de cruisemaatschappij. Nu zetten we een stap verder in onze samenwerking met Seabourn en zijn we trots onze ervaring en expertise ten dienste te kunnen stellen van, opnieuw, een belangrijk project dat het nieuwe nec plus ultra zal vormen van ultraluxe cruises”.

    Beide schepen worden ontworpen en gebouwd voor diverse bestemmingen naar PC6 Polar Class-standaarden. Ze worden uitgerust met een waaier van moderne apparatuur en technologie, waardoor de schepen breder kunnen worden ingezet en meer mogelijkheden bieden. Het gloednieuwe innovatieve ontwerp is specifiek gecreëerd voor de ultraluxe expeditiereiziger, met talrijke typische kenmerken van Seabourn, die haar schepen zo succesvol hebben gemaakt. Nieuw zijn twee op maat gebouwde onderzeeërs aan boord, die een onvergetelijk uitzicht op de wereld onder het oceaanoppervlak bieden. Seabourn Venture telt 24 zodiacs aan boord, zodat alle gasten indien nodig tegelijk een zodiac excursie kunnen maken. Elk schip bezit 132 luxueuze verandasuites met zeezicht: de allerbeste accommodatie ongeacht waar de schepen varen.

    Voor dit recentste project met Seabourn zal de bekende designer Adam D. Tihany de ontwerpvisie ontwikkelen voor de publieke ruimtes en alle categorieën van luxe gastsuites, alsook een op maat gemaakte meubelcollectie.

    Op beide expeditieschepen varen ervaren expeditieteams mee bestaande uit hoog aangeschreven biologen, wetenschappers en historici. Bij elke cruise treden de teamleden regelmatig in contact met de gasten en zorgen met hun scherpe inzichten voor een rijke, allesomvattende reiservaring. Deze boeiende deskundigen maken ook deel uit van het Seabourn Conversations-programma, dat uitgebreide informatie biedt over de geschiedenis, ecologie en cultuur van de bestemmingen. Hun waardevolle inzichten delen ze in formele presentaties over een waaier aan onderwerpen en in meer informele gesprekken aan tafel, op het dek of in de vrije tijd.

    Meer details en afbeeldingen in kleur van het schip en zijn interieur worden de komende maanden bekendgemaakt.

    Seabourn blijft de absolute top van ultraluxe reizen met intieme schepen die zich onderscheiden door ruime, zorgvuldig ingerichte suites, veelal met een eigen veranda en allemaal met 100% oceaanzicht; culinaire topervaringen in een keur aan restaurants; gratis drank van de beste kwaliteit en heerlijke wijnen die de klok rond aan boord verkrijgbaar zijn; een bekroonde service en een ontspannen, gezellige sfeer, waardoor de gasten zich meteen thuis voelen aan boord. De schepen varen de wereld rond naar de mooiste bestemmingen op onze aardbol: wereldberoemde steden, meer dan 170 UNESCO-werelderfgoedsites en minder bekende havens en verborgen pareltjes, ...

     

     

     

     

    29-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleiner wonen : elke cm² benutten doe je met Camber

    » kleiner wonen, maar ook slimmer » opbergoplossingen op maat

    De Belg leeft vandaag gemiddeld op 100m2. Vijf jaar geleden was dat nog 120m2, terwijl we 10 jaar geleden zelfs rond 160m2 schommelden. De manier waarop we leven verandert dus: meer in de stad, meer in appartementen en dichter bij elkaar. Maar kleiner wonen wil niet zeggen dat je moet inboeten aan luxe, integendeel. Camber bewijst dat door betaalbaar maatwerk elke ruimte in de woning efficiënter wordt én alles intelligent kan opgeborgen worden.

    En dat is meteen ook een van de meest recente architectuurtrends: rekening houden met aanpassingen die je woning in de toekomst nodig zal hebben. Onze manier van leven is sterk geëvolueerd en de woning past zich daaraan aan, want elke ruimte is anders en vereist specifieke oplossingen. We kijken steeds vaker richting gepersonaliseerde ingrepen in het huis en daar speelt maatwerk een heel belangrijke rol in.

    Wat maatwerk allemaal kan... Weg met de slaapkamer dat slechts één enkele functie heeft! Camber speelt met het principe van de masterbedroom, die tegelijk een dressing, maar ook een bureau of TV-hoek kan zijn. Een multifunctionele wandkast op maat lost dit probleem op met een tv-meubel en boekenkast tegenover het bed. Nog een kleinere ruimte? Dan opteer je best voor een nis, waarbij de televisie in de kast wordt geïntegreerd.

    Schuif af: Schuifdeuren zijn ook een manier om een kleine ruimte optimaal te benutten. Met weinig plaats is het vaak aangeraden om schuifdeuren te gebruiken in plaats van draaideuren. Ze zijn praktisch en geruisloos en kunnen makkelijk op maat in een smalle ruimte worden geïnstalleerd, zelfs op moeilijk haalbare plaatsen zoals onder schuinte.

    Uitklappen maar! Een uitklapbed op maat is een slimme keuze in een kleine logeerkamer voor vrienden en familie. Je kan de kamer zo blijven gebruiken wanneer er geen gasten zijn. Eenmaal het opklapbed (ook in de hoogte) is ingeklapt kan je de ruimte gebruiken voor andere ontspanningsactiviteiten. De ruimte wordt als het ware niet overladen met een groot bed.

    Lades onder bed: Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar ook de ruimte onder het bed kan je optimaliseren. Er zijn twee opties: enerzijds een handig ladensysteem met daarin een tweede matras. Anderzijds is het ideaal voor een makkelijk bereikbare extra opbergruimte, zoals beddengoed.

    De kinderkamer 2.0 : Kleine kinderen worden groot. Daarom is de inrichting van de ruimte belangrijk zodat de kasten op maat meegroeien op hetzelfde ritme. Maar hoe maak je er zowel een knusse als een functionele ruimte van? Denk praktisch én veilig! Richt de meubels doordacht in, want een toegankelijke bureautafel, hangkast en lades – op de juiste hoogte - én grote opberglades voor speelgoed, dat is waar kinderen dol op zijn! Zo kan je dankzij maatwerk een slimme en kindvriendelijke inrichting maken zonder dat je plaats verliest.

    Uittrekbaar bureau : Multifunctioneel is hot: een woonkamer moet overdag omgevormd kunnen worden tot thuiswerkplek. Omdat elke vierkante meter telt, komt het erop aan de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Kies daarom voor een uittrekbaar bureau, zo kan je deze verbergen wanneer je niet aan het werk bent!

    De ruimte onder de trap wordt vaak vergeten als interessante opbergruimte. Het is juist die vrije ruimte die echt geoptimaliseerd kan worden, bijvoorbeeld als een gepersonaliseerde vestiaire op maat om alle kledij op te bergen. Voorzie enkele hangroedes om de jassen netjes op te hangen en twee of drie lades om mutsen en sjaals op te bergen. Voor de sportievelingen kan er zelfs een compartiment voorzien worden voor de sportuitrusting zodat je alles gemakkelijk bij de hand hebt!

    Opbergruimte rond de deur : Je verwacht het misschien niet, maar ook rond de deur kan je heel wat zaken opbergen. Dankzij specifiek maatwerk kan je links, rechts of zelfs boven de deur opbergnissen voorzien voor boeken, favoriete decoratie en zelfs een TV!

    De multifunctionele kast : Een multifunctionele kast is een andere manier om de ruimte in huis optimaal te benutten. Dankzij maatwerk kunnen alle gewenste meubels worden gecombineerd in één kast! Boekenkast, tv-meubel en bureau: met maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos!

    Ga je gang! De afmetingen van de gang zijn in elke woning anders waardoor het lastig wordt om mee te werken. Daarom is het van essentieel belang dat elke vierkante centimeter creatief wordt benut.

    Met maatwerk wordt zo alles mogelijk. Een boekenkast in de gang over de hele lengte van de muur. Een praktische dressing aangepast aan de smalle doorgang of hangende opbergmeubels voor een zwevend en luchtiger effect. En als de gang breed genoeg is, kan zelfs een bureau een optie zijn!

    Camber is dé specialist in kasten op maat. Dankzij creatief maatwerk krijg je praktische én stijlvolle opbergoplossingen om de dagelijkse drukte in je woning beter te organiseren. Efficiënt opruimen en slim opbergen geeft je zo instant een goed gevoel en maakt je geest vrij. Opruimen is volgens Camber het nieuwe yoga, want in deze chaotische en veeleisende samenleving zijn wij op zoek naar zekerheid en door orde te scheppen in de dagelijkse chaos maken we meer tijd voor wat echt telt. Elk project is anders en vereist specifieke oplossingen. Camber bestudeert elk geval apart en kan daarom de optimale oplossing bieden. Dit doen zij aan de hand van specialisten: van interieurarchitecten en meubelmakers tot een eigen voltallig technisch en logistiek team. Via deze persoonlijke service is Camber uitgegroeid tot een van de beste aanbieders voor het ontwerpen van op maat gemaakte opbergmeubels. Vandaag tellen ze 18 showrooms overal in België en Luxembourg. www.camber.be

     







    28-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit vergeten Belgen het vaakst in hun hotelkamer

    Corendon creëert checklist van vergeten spullen… De zomer staat voor de deur en dat betekent traditioneel dat het voor heel wat Belgen aftellen geblazen is naar hun jaarlijkse vakantie. Ook dit jaar zullen velen van hen die doorbrengen in een hotel, maar niet iedereen slaagt erin om na afloop van de vakantie ook alle persoonlijke spullen weer mee naar huis te nemen. Touroperator Corendon geeft daarom in de aanloop van de zomermaanden graag een geheugensteuntje van de 7 vaakst vergeten spullen in hotelkamers. Hou onderstaande checklist zeker bij de hand voor je uitcheckt!

    1. Tablets/telefoons: Hoewel we niet meer zonder lijken te kunnen, blijken telefoons (en tablets) toch veelvuldig vergeten te worden in hotelkamers of aan boord van het vliegtuig. Controleer dus zeker of je je telefoon, tablet en je opladers meehebt voor je de hoteldeur achter je dichttrekt.

    2. Speelgoed : Als je met kinderen reist, ben je maar beter extra alert. Knuffels en favoriete speelgoedjes lijken namelijk moeiteloos hun weg te vinden naar verborgen plekjes onder kasten, bedden of lakens. Niet verrassend dus dat knuffels op de tweede plaats staan. Om te vermijden dat je vliegtuigreis plots eindeloos lijkt, hou je dat maar beter in de gaten. Een gewaarschuwd ouder, is er twee waard.

    3. Sleutels : Het zal je maar overkomen. Thuiskomen na een heerlijke vakantie en dan plots beseffen dat je auto- of huissleutels nog in je hotelkamer liggen of tussen de zetels van het vliegtuig gekropen zijn. Ook al had je je sleutels op reis niet nodig, thuis komen ze meer dan van pas.

    4. Zwemkledij : Een andere klassieker is zwemkledij. Na een laatste verfrissende duik hangen zwembroeken of bikini’s nog snel te drogen op het balkon. Vele hotelgasten vergeten om daar nog een kijkje te nemen voor ze vertrekken en laten als gevolg hun badkledij ongewild achter.

    5. Portemonnee : Ook portefeuilles worden vaak goed opgeborgen in het kluisje van de hotelkamer of in de zetel voor ons op het vliegtuig. Daar zitten ze zo goed verstopt, dat sommige reizigers ze ook weer vergeten mee te nemen. Check dus zeker of je je portemonnee op zak hebt voor je je kamersleutels overhandigt of van boord stapt.

    6. Souvenirs : Aan een deugddoende vakantie houden heel wat Belgen ook graag een fysieke herinnering over in de vorm van een souvenir of een leuke Instax-foto. Het zou zonde zijn mocht je die nu net achterlaten op je vakantiebestemming…

    7. Sieraden : Tot slot sluiten juwelen het rijtje van vaakst vergeten voorwerpen. Ook oorbellen, ringen en armbandjes verdwijnen namelijk algauw naar verborgen of vergeten hoekjes van de hotelkamer. Hoe kostbaarder die juwelen, hoe meer ze de vakantiepret zouden bederven mocht je ze vergeten.

    Nog geen vakantieplannen voor de zomer van 2019? Corendon heeft een breed aanbod met diverse types accommodaties op verschillende vakantiebestemmingen. Van een kleinschalig appartementencomplex tot een gezellig familiehotel en van een middelgroot aparthotel tot een luxueus All Inclusive resort met waterpark. Bekijk het volledige aanbod op corendon.be

    27-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kunst van het restjeskoken

    - 3 St Môret receptideeën uit de koelkast van Everyday Marta -

    Een restje gekookte pasta spreekt weinig tot de verbeelding. Niets is zieliger dan een handvol groenten in het hoekje van je koelkast. Probeer maar eens een volledige zak spinazie naar binnen te werken... en wat met die halve bos lente-uitjes? Daag je inner chef uit en ga aan de slag met restjes. Met deze drie eenvoudige maar smeuïge recepten van foodblogster- en styliste Marta Majewska verwezenlijk je heel eenvoudig een fris en zomers (bij)gerecht.      

    Restjeskoken is naast snel en budgetvriendelijk vooral uitdagend. Het laat je denkmolen draaien en leert je creatief en spaarzaam omspringen met "verloren" etenswaren. St Môret® sloeg de handen in elkaar met Everyday Marta, een single mom van zoontje Fer, die keer op keer interessante gerechten op tafel tovert. Naast foodstyliste en fotografe, is ze ook auteur en een getalenteerde keukenheldin.

    "Met een drukke agenda als de mijne hou ik mijn maaltijden het liefste snel, makkelijk en gezond. Ik beperk me meestal tot vijf ingrediënten. Zo combineer ik in het begin van de week mijn leftovers van het weekend met een pure kaas zoals St Môret® en challenge mijn inner chef. De verse kaas past, dankzij het snuifje zout, mooi samen met talloze smaakmakers. De perfecte oplossing voor inspiratieloze maandagen of leftover Fridays." - Marta Majewska "Everyday Marta"

    R E C E P T I D E E Ë N

    Geroosterde wortels met een dip van wortelloof en St Môret®

    Helemaal crazy for carrots en je weet niet goed wat te doen met dat eenzame restje wortels in de koelkast? Tover een aperitiefhapje op tafel door de wortels te roosteren en te serveren met een dip op basis van een heerlijk verse kaas. Gezond en snel!

    INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN: 500 g wortels - 3 el olijfolie - 3 el honing - 15 g wortelloof - 150 g St Môret® natuur - 1/2 teentje look

    BEREIDINGSWIJZE: 1.     Verwarm de oven voor op 180°C. - 2.     Was de wortels - mét loof - schoon onder stromend koud water. Snij het loof van de wortels. - 3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de wortels over de bakplaat. Besprenkel de wortels met de olie en de honing en meng onder elkaar. - 4. Rooster de wortels ongeveer 60 minuten tot ze gaar zijn. Schep halverwege om. - 5.        Doe het wortelloof, de St Môret® en de look in een blender en mix tot een gladde dip. 6.Serveer de wortels met de wortelloofdip.

    TIP: Nog andere groenten over? Rooster ze samen met de wortels en serveer.

    Hartige taartjes met St Môret®, spinazie en erwten

    Hebben je kids de erwten van gisteren laten liggen op hun bord? Stop ze in een hartig jasje en laat ze smullen van deze schattige taartjes. Ideaal voor in de lunchbox of als tussendoortje!

    INGREDIËNTEN VOOR 16 TAARTJES: 1 rol bladerdeeg - 30 g verse spinazie - 1 el olijfolie - 30 g erwten, gekookt -     100 g St Môret® natuur - 1 ei

    BEREIDINGSWIJZE : 1. Verwarm de oven voor op 200°C. - 2. Verwarm de olijfolie in een diepe pan en laat de spinazie slinken. - 3.         Snij 16 kleine rondjes uit het deeg. Schep een lepeltje St Môret® in het midden van elk rondje. - 4. Verdeel de spinazie en de erwten over de rondjes deeg. - 5.          Bestrijk de uiteinden van het deeg met losgeklopt ei. - 6.  Bak gedurende 15 minuten. Klaar!

    TIP 1: Werk af met wat tuinkers en serveer. Lekker warm én koud!

    TIP 2: Tomaat of courgette over? Vervang de erwten en spinazie en geef er zo een mediterraanse toets aan.   

    St Môret® Apérifrais rolletjes

    Restjeskoken doe je niet alleen met restjes uit de koelkast. Vertrek van de kruiden uit eigen (moes)tuin en combineer met een minimum aan ingrediënten. Voor deze aperitiefrolletjes heb je slechts 4 componenten nodig.

    INGREDIËNTEN VOOR 8 ROLLETJES : 4 filodeeg vellen (van ongeveer 25 x 35 cm) - 200 g St Môret® Apérifrais Provençale -      5 el olijfolie -             Verse kruiden (tijm, oregano, salie)

    BEREIDINGSWIJZE : 1. Verwarm de oven voor op 180°C. - 2. Rol het filodeeg uit en snijd de vellen diagonaal in vieren. - 3.     Neem 8 van de 16 vellen filodeeg en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met de verse kruiden en leg er de overige 8 vellen bovenop. 4. Leg telkens op een kort uiteinde van het deeg 5 St Môret® Apérifrais Provençale-kaasjes. Rol alle vellen vanaf onderaan strak op tot rolletjes. - 5.            Kwast de rolletjes met wat olijfolie en bak gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven. - 6. Serveer meteen.

    TIP: Rol een restje paprika tussen het filodeeg. Ook lekker met tijm, basilicum of bieslook. Vind nog meer recepten met St Môret® op de website www.ilovecheese.be







    26-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar de Ardennen in de herfst!

    Vroeg boeken voor de mooiste plekjes

    Het is nog niet voor meteen maar wil je tijdens de herfst prachtige boswandelingen maken in de Ardennen, wil je vanaf september de bronstige herten horen burlen, dan kan je maar beter nu reeds een logies boeken. De beste overnachtingsplaatsen en zeker de mooiste vakantiewoningen worden lang op voorhand gereserveerd.

    Naar de Ardennen tijdens het najaar, het blijft zeer populair, omdat de herfst er de mooiste kleuren tovert en vooral omdat het dichtbij is. De Ardennen zijn ook dit jaar zeer in trek voor een weekend, een verlengd weekend of een tussendoor vakantie. Reeds vanaf half september reizen mensen voor een paar dagen naar de Ardennen, als toemaatje of extraatje bij de zomervakantie.

    Het is in september en oktober dat je het burlen van de herten kan horen. Dat is een heel bijzondere ervaring, zeker als je dan door de bossen wandelt. De bronstige mannelijke edelherten gaan op zoek naar een vrouwtje. Dat gaat gepaard met een indrukwekkend oergeluid dat burlen wordt genoemd. Vooral in de provincie Luxemburg kan je dat geloei horen. Er zijn gidsen en boswachters die je naar de plekjes brengen waar je de dieren kan observeren, een mooi natuurspektakel.

    Kleurenpracht

    Vanaf oktober en tot de herfstvakantie, begin november, koelen de nachten en dat zet de natuur in de mooiste kleuren. Het is dé tijd voor heerlijke boswandelingen die je onderdompelen in talloze schakeringen van rood, geel en bruin. Als je naar het dichtbije Wallonië met vakantie wil, of naar de Ardennen in het bijzonder, dan kan je kiezen uit een keur aan prachtige vakantieplekken. Wat wordt het ? De brede vallei van de Semois met zijn schitterende meanders, de romantische vallei van de Hoëgne bij Verviers, de beboste heuvelruggen tussen de twee Ourthes, het prachtige woud tussen Aywaille en Remouchamps, de moerasgebieden op de Hoge Venen of La Grande Bois de Saint-Hubert waar je zeker herten zal spotten. Er zijn toffe vakantiebestemmingen in overvloed.

    Vakantiewoning

    Vanuit een comfortabele vakantiewoning kan je al deze regio’s in de Ardennen verkennen. Met kinderen of met vrienden, met zijn tweetjes of in groep, is het verblijf in een vakantiewoning super aantrekkelijk. Zo kan je nagenieten van een wandeling bij het houtvuur, gezellig en romantisch. Rond een vakantiewoning is er meestal veel ruimte en groen waar de kinderen zich rot amuseren.

    Opgelet, groepswoningen, typische, mooi gelegen chalets met open haard, met het nodige comfort én waar het gezellig is, worden zeer vroeg gereserveerd, dikwijls nog voor de zomervakantie. Vroeg boeken is dus een must !

    Belvilla heeft een zeer groot aanbod in de Ardennen, 1312 vakantiewoningen, voor elk gezelschap. Er zijn luxe villa’s, knusse chalets, gezellige appartementen en bungalows, luxe vakantiewoningen met jacuzzi of zwembad en ook woningen waar je met je hond welkom bent of waar je kan logeren met groepen van 20 en zelfs 30 personen. Ook bij deze succesvolle aanbieder van vakantiewoningen wordt vroeg reserveren aanbevolen.

    INFO: www.belvilla.be

    Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat bijna 40 jaar en verzorgt jaarlijks rond de 5,5 miljoen overnachtingen in totaal ruim 25.000 vakantiehuizen. Deze woningen bevinden zich in 21 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiewoning. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend betaalbare vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be. Belvilla maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

     

     





    25-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modern Nostalgia

    Marciano GUESS FW19

    This season, Marciano for Guess takes a walk on the wild side with iconic prints, timeless silhouettes and sexy cuts, revisiting classic retro styles with a unique twist. For the cold months ahead, women step out in effortlessly chic designs with a unique Marciano flair.

    Bringing a modern mix-up to the forefront this fall-winter, the line is all about versatility without compromising on style. Feminine day-to-night looks with flattering and fitted cuts don a warm palette of mustard yellows, burgundy and reds, accentuated by a touch of paisley to add a nostalgic feel to this modern collection. The perfect choice for the Marciano woman on the go, who demands a contemporary yet timeless wardrobe in keeping with her dynamic lifestyle.





    24-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puy du Fou bekroond tot het beste vrijetijdspark ter wereld

    Tijdens de 5de ceremonie ‘Victoires du Tourime’ werd Puy du Fou voor het tweede jaar op rij bekroond tot het Beste Amusementspark van het in Frankrijk.

    Deze prijs bevestigt het succes van Puy du Fou, dat al is uitgeroepen tot beste park van Europa en bekroond werd met verschillende internationale onderscheidingen. Deze prijs beloont de creativiteit en inzet van de teams van Puy du Fou, die de 2,3 miljoen bezoekers een onvergetelijke ‘Puy du Fou’-ervaring bezorgen. Deze erkenning maakt bovendien duidelijk dat Puy du Fou een enorm potentieel heeft om de wereld te veroveren.

    www.puydufou.com

    24-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kus van de juf en een bank vooruit voor Cybex

    Sirona Z i-Size en Cloud Z i-Size scoren hoog op Europese ADAC autostoelentest. Afgelopen maand voerde ADAC in Beiroet een crashtest uit met autostoeltjes van verschillende Europese fabrikanten. Het Duitse label CYBEX scoorde erg goed waarbij Sirona Z i-Size en Coud Z i-Size tot één van de beste producten werden uitgeroepen. Beide autostoeltjes kregen de notering "goed" met een score van 1.7 voor de Cloud Z i-Size en 1,9 voor Sirona Z i-size.

    Deze uitstekende resultaten voor de Sirona Z i-Size heeft CYBEX te danken aan de mooie prestaties in verschillende testcategorieën :

    • Veiligheid (1.5): Zowel de geïntegreerde L.S.P. (linear side-impact protection) als de schokabsorberende cocon bieden een uitstekende bescherming. ADAC quoteerde de CYBEX Sirona Z i-Size als "Zeer Goed" voor veiligheid bij zijwaartse aanrijding en "Goed" bij frontale aanrijding. Deze score is erg moeilijk te behalen voor autostoeltjes voor kinderen tot 4 jaar.

    • Gebruiksgemak (2.4): De CYBEX Sirona Z i-Size kan snel en gemakkelijk bevestigd worden op de basis (Base Z). Installatie aanwijzingen helpen een eventueel slecht gebruik voorkomen.

    • Ergonomie (1.9): De autostoel biedt 5 zit- en ligposities.

    De CYBEX Sirona Z i-Size is een autostoel die tegen de rijrichting in staat. Dit is de veiligste manier om een kind kleiner dan 105 cm te vervoeren. Bovendien is deze autostoel geschikt voor boorlingen en babies van 45 cm tot 105 cm. Daarnaast is de autostoel ook erg gebruiksvriendelijk dankzij een speciale instappositie waarbij je als ouder het kind gemakkelijk in en uit het zitje kan nemen. De CYBEX Sirona Z i-Size komt op 349,95 euro.

    Ook de CYBEX Cloud Z i-Size werd aan verschillende crashtests onderworpen en behaalde dezelfde "Goed" score als de CYBEX Sirona Z i-Size, enkel bij gebruik in de positie tegen de rijrichting. We zetten de exacte prestaties in de verschillende testcategorieën even op een rijtje :

    • Veiligheid (1.4): Zowel de geïntegreerde L.S.P. (linear side-impact protection) als de schokabsorberende cocon bieden een uitstekende bescherming. ADAC quoteerde de CYBEX Cloud Z i-Size als "Zeer Goed" voor veiligheid zowel bij zijwaartse als voorwaartse aanrijding. Dit onderscheidt de Cloud Z van alle andere autostoeltjes in deze test.

    • Gebruiksgemak (2.0): De CYBEX Cloud Z i-Size kan met de veiligheidsgordel van de wagen bevestigd worden als de auto niet voorzien is van ISOFIX. De autostoel kan ook gemakkelijk bevestigd worden op de Base Z waarbij het zitje ook naar de deuropening gedraaid kan worden.

    • Ergonomie (1.6): Deze autostoel heeft 11 positiemogelijkheden in de hoogte met een geïntegreerde riem gids. De stoel kan op deze manier meegroeien met het kind. Een uitneembaar baby-setje voor pasgeborenen zorgt ervoor dat kleine en premature babies bijna volledig plat kunnen liggen.

    Beide autostoelen maken deel uit van het CYBEX Z-Line modulair systeem en kunnen beide gemakkelijk geïnstalleerd worden in de wagen met de Base Z (219,95 euro). De combinatie van beide autostoelen garandeert een optimale veiligheid voor het kind vanaf de geboorte tot een grootte van 105 cm (ongeveer 4 jaar).

    www.cybex-online.com

     

     

     

     

     

     





    24-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!