Zowel de Mignonnette als de Double Lait kennen een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk gecreëerd als proevertje voor de Wereldtentoonstelling van 1935, groeide de Mignonnette onmiddellijk uit tot een iconisch product en werd het zo deel van de Belgische identiteit.
De Double Lait, voor het eerst in de winkel in 1937, is sinds zijn lancering uitgegroeid tot de favoriete pralinésmaak van vele chocoladeliefhebbers. Met de Mignonnette Double Lait brengt Côte dOr nu een nieuwigheid op de markt, waarbij twee vaste waarden uit onze kindertijd gecombineerd worden in een heerlijke chocoladecreatie. De elegantie van de Mignonnette en de zachtheid van Double Lait zorgen voor een perfect samenspel van verschillende smaaksensaties, een waar genot om te degusteren.
Het verenigen van de twee sterproducten uit de jaren 30 vormt een unieke sensatie. Een heerlijke Mignonnette gecombineerd met een fijn laagje smeuïge Double Lait: het samenbrengen van twee verschillende texturen met een intense smaakexplosie als resultaat! Vanaf het moment dat een eerste hap wegsmelt in de mond zal elke chocoholic onmiddellijk verkocht zijn!
Om een Mignonnette uit de verpakking te halen heeft ieder een bepaalde gewoonte: sommigen doen de verpakking heel voorzichtig open om niet te kreuken, anderen kunnen niet wachten en scheuren snel het papiertje los, en nog anderen willen het openen van de verpakking zo lang mogelijk laten duren Daarna volgt dan het degusteren van de chocolade: eerst de hoekjes afbreken en laten wegsmelten in de mond alvorens te beginnen aan de rest, het mooi in twee breken voor een optimale intensiteit, het eventjes onderdompelen in een tas koffie Elk geniet van de Mignonnette op een verschillende manier. De verpakking, daarentegen, is sinds de lancering hetzelfde gebleven. Een stukje geschiedenis dat dus al meer dan 75 jaar lang door elk van ons in stand wordt gehouden. RVH.