Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goemon & The Collector
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DVD & BR-release 'Goemon' & 'The Collector' op 26 aug. 2010

                                

      

     

     

     

    Vanaf 26 augustus liggen  er twee nieuwe  films in de  winkel: Goemon, een  Japans  Robin  Hood-verhaal, en  The  Collector,  een  ijzige thriller in de stijl van Saw.

     

    Goemon is een big budget ninja-epos,  een ode aan de Japanse krijgers van  weleer. Verwacht je in deze fantasy film aan spectaculaire achtervolgingen over daken, grootse veldslagen en dansende geisha’s …

     

    1582. De  door  het  volk geliefde  meesterdief  Ishikawa  Goemon (Yosuke   Eguchi), de Robin Hood  van Japan, berooft de  op macht beluste edelen  om hun bezittingen  aan  de armen  te  kunnen geven.  Tijdens  een  roekeloze rooftocht steelt hij een  schijnbaar waardeloze doos,  maar niet lang  zit een heel ninjaleger Goemon op de hielen…

     

    The Collector is een spannende horrorfilm van Marcus Dunstan. Een dodelijk kat-en-muisspelletje  in  een  alleenstaand  huis,  gekruid  met  duistere composities  van  Nine Inch Nails-drummer Jerome Dillon. Angst en beklemming, dat zijn de ingredienten van deze Saw voor gevorderden.

     

    Arkin (Josh Stewart) wordt op de hielen gezeten door schuldeisers. In  een poging om zijn problemen op te lossen,  plant hij een inbraak in het  huis van  zijn  opdrachtgever. Maar wanneer hij ’s nachts het huis binnendringt, merkt  hij  dat een    sadistische moordenaar de familie gevangen heeft genomen. Arkin kan niet meer weg en in elke kamer  wachten hem nieuwe, dodelijke verrassingen...

     

    Goemon en The  Collector komen uit als Metalcase Special  Edition DVD's  en op Blu-ray. RVH.

      

    22-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solitary Man
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Solitary Man

    Michael Douglas in zijn beste rol sinds jaren

     

     

     

    Op 24 augustus komt Solitary Man uit op DVD en Blu-ray. Solitary Man  is een lichtvoetige zwarte komedie  met een  schitterende Michael Douglas  (Basic Instinct, Traffic, Falling Down) als gladde playboy.

     

    Automagnaat Ben (Michael Douglas) is een succesvol  zakenman,  gelukkig getrouwd en geliefd door zijn vrienden. Maar ondertussen gaat hij  vreemd met elke jonge vrouw die hij kan inpakken. Wanneer zijn echtgenote dat ontdekt, raakt hij zijn laatste kans op liefde en geluk kwijt. Ben begint een nieuw bestaan in een klein universiteitsstadje, waar hij vriendschap sluit met de nerdy student Cheston...

     

    Solitary Man is de derde film van het schrijvers/producenten/regisseursduo David Levien en Brian Koppelman. Het geloofwaardige script en de schitterende acteerprestaties van klasbakken Michael Douglas, Susan Sarandon en Danny DeVito zorgen voor vonken in deze heerlijke komedie.  Een absolute aanrader! RVH.

      

    21-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bilingie, kleren om te leren

    Project ‘bilingue’ by Sandrine Corman  voor JBC

    KLEREN OM TE LEREN

     

     

     

    JBC lanceert een educatieve reeks T-shirts  in samenwerking met ex Miss België Sandrine Corman. “bilingue” luidt de naam van de collectie.  De Belgische modeketen  wil  de kids op die manier laten kennismaken met de tweede landstaal.

     

    Jonge kinderen pikken met het grootste gemak een vreemde taal op, vooral wanneer dit op een speelse manier gebeurt. JBC en Sandrine Corman laten daarom komend seizoen de kleintjes kennis maken met de tweede landstaal.  Dankzij de T-shirtcollectie “bilingue” leren de kids tellen tot tien, kleuren benoemen en hallo en tot ziens zeggen in de andere landstaal. Ze leren zelfs wat een hond, kat en konijn is in het Frans en het Nederlands.  Aan de T-shirts werden ook hang tags bevestigd in de vorm van een boekje waarin 4 minispelletjes worden aangereikt waarmee ouders spelenderwijs met de T-shirts aan de slag kunnen om hun kinderen de tweede landstaal te leren.


    De tweetalige T-shirtcollectie oogt heel fun dankzij de frisse kleuren en grappige motieven, zoals vlinders, bloemen, een schattige baby-olifant, een hond, een kat en een konijn. Naast de afbeeldingen van cijfers, kleuren en dieren, staat telkens het woord in het Frans en het Nederlands gedrukt.Er zijn zeven prints die uitgevoerd worden in een brede kleurenwaaier zodat de T-shirts vlot kunnen afgestemd worden op elke outfit. De collectie is bestemd voor jongens en meisjes van 4 tot 10 jaar. Ze is vanaf 18 augustus in alle JBC-winkels te koop. De T-shirts kosten 14,90 euro. RVH.

    Consumenteninformatie JBC: 0800 179 82 – www.jbc.be

     

     







    21-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Replay: luxueuze denimlijn

    Replay lanceert luxueuze denimlijn.

     

     

     

     

     

    Het Italiaanse denimlabel Replay lanceert deze winter een nieuwe luxueuze denimlijn voor heren, Replay Red Seal.

     

    Deze superieure lijn werd ontworpen voor de fans van kwalitatieve denim. Dit project grijpt terug naar de oorsprong en de evolutie die jeans heeft gekend. De modellen zijn vervaardigd uit fijne Japanse stoffen geweven in gerenommeerde bedrijven uit de sector. Elke broek is volledig vervaardigd in Italië en met de hand afgewerkt volgens de traditionele methodes.

     

    De collectie biedt 12 verschillende wassingen, elk met een eigen vintage look. Verkoopprijs per jeans 299€. RVH.

    Info 02-521 90 71







    20-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Air Berlin

    Air Berlin gaat zich aansluiten bij de oneworld alliantie

     

     

     

    Air Berlin zal in 2012 toetreden tot oneworld. Hiermee wordt de vijfde grootste luchtvaartmaatschappij van Europa en de tweede grootste van Duitsland toegevoegd aan ‘s werelds meest kwalitatieve luchtvaartalliantie.

     

    Air Berlin en oneworld hebben in Berlijn een memorandum van overeenstemming bereikt. De formele lidmaatschapsovereenkomst wordt binnenkort getekend.  Het Oostenrijkse NIKI, onderdeel van de Air Berlin groep, zal een affiliate lid van de alliantie worden.

    Air Berlin zal vanaf 2012 onder de oneworld-vlag vliegen net voor de opening van de nieuwe Berlin Brandenburg International Airport, die nu in aanbouw is. Deze luchthaven zal een belangrijke nieuwe Europese hub worden. Air Berlin is een belangrijke speler in de Europese luchtvaartsector. In 2009 vloog de carrier reeds naar 160 bestemmingen in ca. 40 landen met bijna 600 take-offs per dag. De luchtvaartmaatschappij vervoerde 28 miljoen passagiers en genereerde een omzet van EUR 3,2 miljard. Nu vliegt Air Berlin met 165 toestellen, met inbegrip van het Oostenrijkse NIKI, naar 168 bestemmingen.

     

    Zodra de Duitse carrier een volwaardig lid is van oneworld, zullen de Air Berlin-passagiers toegang krijgen tot een ongeëvenaard wereldwijd netwerk. De luchtvaartmaatschappij zal ruim 75 bestemmingen aan het oneworld-netwerk toevoegen, waarmee de totale alliantiedekking stijgt tot ca. 900 bestemmingen in bijna 150 landen. De totale oneworld- vloot zal 2.500 toestellen tellen, die zowat 9.500 vluchten per dag zullen verzorgen en 340 miljoen passagiers per jaar gaan vervoeren. RVH.

     

     

     

    20-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.US Polo Assn

    U.S. POLO ASSN.

    COLLECTIE HERFST/WINTER 2010  

     

     

     

    De polowereld is fascinerend en deze sport wordt niet voor niets de “koningssport” genoemd: men zegt dat zelfs Alexander de Grote, de grootste veroveraar aller tijden, deze sport beoefende. Polo combineert glamour en mode. Toch is het niet slechts een sport voor de elite. Bij deze sport worden waarden zoals respect (voor de mens, maar ook voor het paard), elegantie, loyaliteit en balans gezien als de basis en het veld is zowel toegankelijk voor mannen als voor vrouwen.

     

    U.S. Polo ASSN. vertaalt deze waarden naar het dagelijks leven met een complete look voor heren, dames en kinderen. Het merk bekrachtigt de succesvolle aanwezigheid op de internationale markt, dankzij de versmelting van een fascinerende wereld en een makkelijk te interpreteren collectie, dit alles ondersteund door een product met een gemiddelde prijs en een bovengemiddeld imago.

     

    De footwear collectie herfst/winter 2010 van U.S. Polo ASSN. is meer dan ooit geïnspireerd op de idealen van polo: elegantie, comfort en kwaliteit vormen zowel de basis voor de sportieve modellen als de modellen voor informele kleding.

     

    Voor hem: Zacht suède en contrasterende stiksels zijn kenmerkend voor de desertboots. De op de bokswereld geïnspireerde schoenen zijn verkrijgbaar in suède en kalfsleer met een geborduurd maxi-logo en veters in ton-sur-ton of contrasterende kleuren. Het rubber wordt gekenmerkt door de schokabsorberende vullingen.

     

    Voor haar: Het topstuk van de damescollectie: de lieslaarzen, met een rits en twee stukken ponyhuid op de knie, voor de vrouwen met lef zelfs verkrijgbaar in pastelkleuren, en suède laarzen met bontvoering.

     

    Winterlaarzen. Voor haar: Dit zijn laarzen met rubberen zool en buitenschoen en een middenstuk van zacht kalfsleer (ook in de lieslaarsversie) of in dons met wollen profielen. De laarzen gevoerd met lamswol zijn warm en comfortabel, hebben een wollen schacht en suède buitenschoen, ze zijn verkijgbaar in monochrome of tweekleurenvariant.

     

    Limited edition.: Het aanbod is uitgebreid met een speciale ‘limited edition’, opgedragen aan mannen en kinderen: een sneaker met zeefdrukmotief in de kleuren van de Amerikaanse vlag op een witte achtergrond, en een motief van kleine geperforeerde sterretjes. RVH.

    Fairbo Fashion Shoes –  www.uspoloassn.com

     







    19-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid Tirol verlegt chocoladegrenzen

    ZuidTirol verlegt de chocoladegrenzen

     

     

     

     

    Tot dusver stond Zuid-Tirol vooral bekend om zijn adembenemende berglandschappen, bekroonde wijnen, legendarische Speck en frisse appelen. Dankzij de twee kersverse chocoladespecialisten Julia Ignatova en Holger Schöpf zal

    de verrassende regio in de Italiaanse Dolomieten vanaf heden ook bekend staan om haar chocolade.

     

    Julia Ignatova: ‘Chocolade kan vervoeren, beroeren, vergeven, troosten, blij maken. Met de lancering van de website MIRAQO wordt ieders zoete droom werkelijkheid. Via de website creëer je je eigen favoriete chocoladereep of heb je de keuze uit reeds bestaande combinaties, zoals het romantische “Flowers on the sand” met witte chocolade en bloemen of het sportieve “I love footbal” met pistache en munt.

    Er is voor ieder wat wils met maar liefst 10 miljard (!) mogelijke productcombinaties. Kwaliteit is een prioriteit; Julia en Hogler gebruiken alleen de beste cacao en ingrediënten uit biologische teelt. Het exotisch fruit dat gebruikt wordt, is bovendien afkomstig uit Fair Trade handel.

    Levering kan al binnen de twee werkdagen, in 25 Europese landen.

    www.miraqo.com 





    18-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partnership

    CLUB MED EN BRUSSELS AIRLINES TEKENEN EEN NIEUW EN OMVANGRIJK LANGE TERMIJN PARTNERSHIP

     

     

     

    Vanaf april 2011 zal Club Med 80% van haar vakantievluchten met vertrek vanuit Brussel toevertrouwen aan Brussels Airlines en dit voor een periode van 3 jaar. Dit akkoord bezegelt de lange termijn samenwerking van twee bedrijven die excellentie, kwaliteit en service aan het cliënteel hoog in het vaandel dragen bij het uitoefenen van hun vak. Dit nieuwe contract vertaalt de wil van Club Med om luchttransport aan hoge kwaliteit aan te bieden dat past binnen haar upscale strategie. De keuze voor een historische Belgische nationale luchtvaartmaatschappij onderstreept de verankering en het blijven investeren van Club Med in de Belgische markt. Vanaf de luchthaven zorgen Club Med en Brussels Airlines voor de passagiers met de aandacht en kwaliteitsvolle diensten die hen kenmerken.

     

    De Club Med-klanten zullen genieten van de best mogelijke dienstregelingen zodat ze hun vakantie in vorm kunnen aanvangen en beëindigen. Er zullen speciale incheck-desks voorzien zijn voor de Club Med-klanten en ze zullen automatisch geklasseerd worden in de categorie b.flex (of b.business op vraag en tegen betaling van een supplement) om meer te kunnen genieten van de diensten aangeboden door de luchtvaartmaatschappij. Het golfmateriaal zal bovendien gratis vervoerd worden.

     

    Voor het vertrek zullen de trouwste Club Med-klanten voortaan toegang hebben tot de Lounges van Brussels Airlines, die gerangschikt staan onder de 50 beste ter wereld. De gerieflijke en relaxerende lounges bevinden zich nabij de gate, openen vanaf 6 uur ‘s ochtends, en bieden een brede waaier aan drank en snacks aan.

    Vanaf nu kunnen Club Med klanten die een « Miles & More »-kaart bezitten, mijlen verdienen telkens ze met Brussels Airlines naar een Clubdorp reizen. 

     

    Met dit geprivilegieerde partnership engageren Club Med en Brussels Airlines zich in een samenwerking gericht op de toekomst. Het vertaalt hun wil om uitstekende diensten te verlenen aan het cliënteel. RVH.

     

     

     

     









    17-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambassadeurs Club Med

    Drie Ambassadeurs dragen de waarden van Club Med in zich en delen hun reiservaringen

     

     

     

    Club Med, pionier in upscale all-inclusive vakanties, associeert zich voortaan met 3 Ambassadeurs die haar waarden uitstralen. Design, nieuwe trends, sport, gastronomie, verfijning, art de vivre: elk van deze kenmerken zijn bij de Ambassadeurs terug te vinden. De Ambassadeurs zullen de upscale en all-inclusive positionering van Club Med nog meer in de schijnwerpers plaatsen. Ze getuigen vrijuit over hun ervaringen met Club Med. Ze beschrijven wat de drijfveer was om een bepaald Clubdorp te kiezen en wat ze apprecieerden. Club Med heeft 2 Nederlandstalige Ambassadeurs en 1 Franstalige ambassadeur gekozen: Marlène de Wouters, TV-persoonlijkheid en voormalig tenniskampioene, Tiany Kiriloff, fashionista en TV presentatrice, en Pierre Marcolini, Belgisch top chocolatier.

     

    Marlène de Wouters is al 20 jaar klant van Club Med. Haar echtgenoot heeft haar zelfs ten huwelijk gevraag op vakantie met Club Med. Recent heeft Marlène nog genoten van een deugddoende vakantie in het Clubdorp van Bodrum. Ze vierde er de Europese golftitel die haar zoon met zijn Belgische team heeft gewonnen.

     

    Tiany Kiriloff houdt van de all-in reisformule die luxe en comfort biedt in een aangename sfeer. Luxe en comfort staan voor Tiany centraal op alle vlakken: ruime en aangename trendy kamers, uitgebreide, verse én heerlijke buffetten, een waaier aan activiteiten maar uiteraard ook de mogelijkheid om rustig een cocktail te drinken.

     

    Pierre Marcolini en Club Med: verfijndheid en de art de vivre ontmoeten elkaar. Heruitvinden, terugkeren naar de oorsprong, de mengeling tussen het ontdekken van een land en centraal staat het genieten van gastronomie en goed tafelen. RVH.







    17-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Med blijft investeren in België

    CLUB MED BELUX BLIJFT INVESTEREN IN BELGIË, ESSENTIËLE MARKT MET STERK GROEIPOTENTIEEL

     

     

     

    België heeft de afgelopen 60 jaar een voorkeursrelatie opgebouwd met Club Med. Philippe Mahouin bevestigt de verankering met België aan de hand van een sterke marketingaanpak en kwalitatieve commerciële dienstondersteuning: « De capaciteit van ons team om onze uitdagingen te begrijpen, wijst op het belang dat Club Med hecht aan de Belgische markt, met het oog op het opbouwen van een lange termijn relatie. Deze zomer vieren we dan ook de 60ste verjaardag van de oprichting van ons bedrijf door een Belg, Gérard Blitz. »

    Ons land is na Frankrijk de tweede markt voor Club Med. Het aandeel van 4 en 5 Drietanden Clubdorpen is gestegen van 57% van de omzet in 2009 naar 64% in 2010. Sinds zijn herpositionering die in 2003 van start ging, is Club Med de wereldspecialist in upscale all inclusive multiculturele en gezellige vakanties.

     

    Uit een recente Club Med studie bleek dat de prijs-kwaliteitverhouding het belangrijkste element is bij de vakantiekeuze van de Belgen. Ze beschouwen deze factor als relatief of zelfs heel belangrijk. Tussen de andere belangrijke factoren is het vooral de kwaliteit van het eten, dat Belgen onderscheidt van andere nationaliteiten.

    Club Med lanceert een ambitieus actieplan in zijn upscale herpositionering met het uitbreiden op korte termijn van zijn marktaandelen in Vlaanderen, maar ook in Brussel en Wallonië. In het kader van de heroriëntering van zijn commercieel beleid versterkt Club Med zijn team en rekruteert het extra Nederlandstalige G.O.’s in de Clubdorpen die zowel bij het onthaal en receptie, maar ook en vooral bij de opvang en begeleiding van kinderen van alle leeftijdsgroepen in de Baby Club, de Mini Club, de Junior Club en Club Med Passworld aan bod zullen komen.

    ,  .

    Vanaf september zal het Belgische netwerk van erkende agentschappen eveneens worden uitgebreid. De Nederlandstaligen vertegenwoordigen vandaag 30% van het Club Med Belux cliënteel, wat een sterk groeipotentieel inhoudt voor het merk. Bijgevolg lanceert Club Med met een uitgebreid « Focus Vlaanderen 2010-2011 » programma. Het Franstalige grondgebied vertegenwoordigt een derde van het groeipotentieel op een termijn van 3 jaar, Vlaanderen twee derden. De partneragentschappen zullen al hun knowhow en hun perfecte kennis van hun lokale klanten doorgeven. De Club Med Boetieks in Brussel, Luik, Gent en Antwerpen blijven de erkende agentschappen ondersteunen in de zoektocht van de klanten naar een uitzonderlijk vakantieverblijf. RVH.

     







    16-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo hotels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Leonardo hotels.

     

     

     

     

     

    ‘Boutique’ is een nieuw onderdeel van de Leonardohotels met accenten op kleinere hotels met erg gepersonaliseerde touch en een modern, designvol interieur. Na de intrede van de hotels in Tel Aviv en Munchen, behoort nu ook het Leonardo Rigihof in Zurich tot dit nieuwe segment. Deze trendy ‘Bauhaus’-residentie straalt een totaal eigen charme en sfeer uit en biedt de gasten een ongekend creatief comfort.

     

    De bouw van Leonard Royalhotel in Munchen verloopt volgens plan en de opening is voorzien voor medio januari 2011. Design, meetingsfaciliteiten en comfort vomen de rode draad in dit nieuwe complex.

    Leonardo bevestigt anderzijds de opening van de eerste Leonardo’s ‘suites’ in Berlijn. Het Royalconcept richt zich specifiek op de verblijven van langere duur en biedt vanaf eind december 2010 een onderkomen aan de vele zakenlu die voor langere tijd in de Duitse hoofdstad verblijven. RVH.

    www.leonardo-hotels.com

    16-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!