Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaduwmakers met stijl

    – parasols voor elk terras

     Een parasol is even noodzakelijk voor een terras als tafels en stoelen of een lounge, zeker nu onze Belgische zomers steeds warmer worden. De belangrijkste vraag is hoe je de schaduwmaker wil inzetten? Voor een tafel, ligbed, ruim of compact terras? Wij zetten de stijlvolle opties op een rij.

    Schaduwspel aan tafel

    Geniet je graag van lang tafelen of heb je een ruim terras en wil je enkel het beste van het beste? Dan kies je voor een zweefparasol. De voet van dit exemplaar staat meestal aan de korte zijde van het parasoldoek en kan dus achter je tafel of lounge geplaatst worden. Alle zweefparasols van Overstock Garden hebben een kantelfunctie (naar achter) en kunnen 360° rond hun eigen as draaien. Minore heeft standaard een tiltfunctie (naar links en rechts), bij Rufina is dit optioneel. Waar de zon ook staat je kan met veel gemak de parasol zo richten dat je optimaal kunt genieten van de schaduw. Met Minore ga je voor het neusje van de zalm : een uiterst stevige parasol in aluminium of teak verkrijgbaar in 4 formaten (275x350cm, 300x400cm, 350x350cm en 370x280cm).

    Uitzonderlijk en bijzonder functioneel: de mast van deze parasol kan aan de korte zijde van het doek. Zo wordt de parasol aan het hoofdeinde geplaatst voor maximaal tafelplezier zonder storende parasolvoet aan tafel. Rufina is een veelzijdige parasol, eenvoudig te openen dankzij gebruiksvriendelijke zwengel. Beide parasols zijn beschikbaar met een polyester doek of kunnen gecombineerd worden met een All Weather Sunbrella® Luxe doek (40+ kleuren) waarvan je de kleur kan afstemmen op die van je loungekussens.

    https://www.overstockgarden.be









    07-06-2020 om 08:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Head over (high) heels

    A chunky sneaker can be nice from time to time, but nothing beats the feeling of wearing (high) heels. A good pair of heels adds power and fierceness to any outfit. And not to mention: your legs and butt look GREAT. So, want to feel unstoppable? Throw on your favourite pair of heels this summer and strut like the world is yours.

    Whether you love a comfortable low heel, a sky-high stiletto, a gorgeous pair of mules, or a kitten heel, we have got you covered!

    Gita from the block

    Since we all have been working from home a lot, we haven't worn heels in a bit. So let's start slow, with these wonderful block heel sandals. The 5cm heel of these golden Gita sandles from Unisa are the perfect height for that first day back at the office! Thanks to the ankle trap and the non-slip leather sole, you'll be comfortable all day long.

    Chunky comfort

    Want to go (a little) higher, but not quite ready for thin heels yet? Go for chuncky heels instead. Maximum effect (legs for days anyone?), with minimal risk of a twisted ankle!

    Sling it back

    Want to step it up a notch, but still want to be in control? Try a pair of gorgeous slingback kitten heels. A little more daring than block heels, but still very classy. The ankle strap provides an extra sense of security. Perfect for those first business meetings!

    Daring mules

    Ready to get rid of the training wheels? Then let's move to mules! These high heeled beauties from Guess or funky mules from Unisa will definitely elevate your outfit to the next level (get it, because they're higher? Okay, haha, nevermind).

    Be a stiletto in a world full of flats

    And finally, after some training, you're ready for the highest, most feminine of shoes: the stiletto. These ultra-feminine pumps will make you feel like you own the place. No matter if it's a club, the bar or your office, you'll be the one in charge. Who run the world? Women in stilettos do!











    06-06-2020 om 07:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar moet je zijn in Brabant?

    #hiermoetjezijninBrabant

    VisitBrabant bundelt hotspots op inspiratiepagina. Het aanbod van de provincie Noord-Brabant is een beetje zoals onze kleerkast: oneindig veel parels, die je vaak niet weet te combineren. Met de campagne #hiermoetjezijninBrabant bundelen ze de mooiste combinaties van de vele Brabantse trekpleisters.

    … als je wilt uitwaaien in de stad: Dan moet je bijvoorbeeld naar Breda, Etten-Leur & Oudenbosch. De stad Breda is een pronkstuk van de provincie. In het Stedelijk Museum krijg je een mooi beeld van de stad en begrijp je meteen vanwaar de koninklijke allure vandaan komt. Flaneer langs de Blind Walls Gallery richting de talrijke winkelstraatjes. Na een kwartiertje rijden beland je in Etten-Leur, de thuisbasis van de familie Van Gogh. Je vindt er een aantal plekken en gebouwen die je aan de Meesterschilder herinneren.

    … als je op rietveld safari wilt : Alles wat je nodig hebt voor één en al avontuur en actie dichtbij huis: een fiets, een comfortabele fietsbroek, een drinkbus én… De Brabantse Kempen! Slinger langs prachtige fietspaden door vennen, bossen, beekdalen, natuurgebieden en heidevelden waar knooppunten je de weg wijzen! Uitrusten doe je in de omliggende abdijen, mét bijpassend abdijbier en -kaas.

    … als je een sprookje zoekt :De kinderen het tripje van hun leven bezorgen? Dan zijn Oisterwijk en Hilvarenbeek the place to be! Waan je met het gezin in Zuid-Afrika door een bezoekje aan Safaripark Beekse Bergen en spot de Big Five! Wist je dat je er ook kan overnachten in een boomhut, met uitzicht op de dieren?!

    … als je wild wordt van de natuur : Aan natuurgebieden geen gebrek in Noord-Brabant. Zo kan je Nationaal Park de Biesbosch perfect combineren met de pittoreske havenstad Willemstad. Natuurgebied De Biesbosch is een ongerept doolhof van glasheldere rivieren en wilgeneilandjes.

    … als je jouw oerinstinct volgt : Het oergebied van Noord-Brabant start in Natuurcentrum De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Voor de kleine avonturiers zijn er speciale kinderroutes uitgestippeld en de natuurspeelplaatsen waar ze uit de bol kunnen gaan. Heerlijk overnachten kan in een hooiberg, boomhut of een bosvilla.

    … als je van pittoreske steden houdt : De historische hoofdstad ’s-Hertogenbosch en het pittoreske vestingstadje Heusden: a match made in heaven. En slechts op 16km van elkaar! Zo pronkt Den Bosch met het Noordbrabants Museum en de Sint-Janskathedraal omringd door restaurantjes en de romantische wateren van de Binnendieze. Een wandeling over de vestingmuren van Heusden met achter elk hoekje een fotogeniek plekje, sluit hier perfect bij aan.

    … als je door het water wilt lopen: Eén van de gezelligste stadjes van Noord-Brabant: vestingstad Bergen op Zoom De smalle straatjes, oude pleintjes, culturele schatten en het stadsstrand bieden de ideale mix voor een city tripje.







    06-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.return of the curve

    een interieur met ronde vormen

    Na jaren in een design-dictatuur van minimalistische lijnen te hebben geleefd, mag het vandaag allemaal wat speelser en ongedwongener. Meubelen en accessoires met vlotte curves verzachten de sfeer van je interieur en brengen het organische van buiten naar binnen. Met het modulaire gamma van Overstock Home stel je een interieur samen dat niet alleen natuurlijk oogt, maar dat voor jou persoonlijk ook natuurlijk aanvoelt.

    Relaxen tussen de wolken

    De Bolt-zetel geeft je de indruk bijna letterlijk op wolken te zitten. Met zijn mollige design is deze sofa een uitnodigende eyecatcher die je dagdromen met open armen ontvangt. De uitvoering in een zachte beige kleur maakt van Bolt een multi-inzetbaar element. De zetel bestaat uit verschillende aparte elementen die je eindeloos kan combineren. Of je nu een klassiek, strak of ecclectisch interieur hebt, hij past zich aan de ruimte aan.

    Om de cirkel in het zitgedeelte van je woonkamer compleet te maken voeg je een fauteuil met zachte rondingen toe. De Umbrie-zetel heeft een knusse ronde rug en is beschikbaar in meer dan 100 verschillende stoffen. In de velvet-uitvoering wordt het een kleine troon van zachtheid in je interieur.

    Gezelligheid op het menu

    Trek de gezelligheid door naar de eetkamer met een ronde eettafel. Door voor een ronde tafel te kiezen, kan je zelfs met een groot gezelschap aan tafel toch makkelijk met iedereen praten. Extra gezellig voor etentjes met vrienden of familie of gewoon door de week met het gezin natuurlijk. Tafelbladen Raffino en Orto komen in drie afwerkingen: fineereik in natuurkleur en zwart of in gerecycleerde teak.

    Beide zijn combineerbaar met verschillende onderstellen. Verkies je de strakke zwart-metalen vormen van een Ragno- of Micado-frame of heb je liever het warme hout van het Conto-onderstel? Misschien wil je graag nóg iets anders? De mogelijke combo’s zijn eindeloos

    Met een rond tafeblad in een stenen uitvoering, creëer je een interessant contrast tussen de zachte vorm en het harde materiaal. Tafelblad Ceramo is een keramische optie en ook te combineren met verschillende poten. Zeer mooi met de laatste introducties: Primato met één centrale poot, en Conico met vier cilindervormige diagonaal geplaatste poten.

    Heb je net een nieuwe tafel gekocht of hou je van de strakke lijnen van je huidige exemplaar, dan kan je het geheel verzachten door voor stoelen met ronde lijnen te kiezen. De Vasco-stoel is met zijn ovale en ronde vormen hiervoor de ideale partner. Om de eenheid te bewaren kies je als onderstel een zwart of houten frame dat matcht met je tafel.

    Kleine updates met grote impact

    Geen nood aan of budget voor grote meubelstukken? Ook met enkele juist geplaatste accessoires trek je de ronde trend binnen. Hang boven een hoekige dressoir een grote ronde Kelly-spiegel of een bolvormige Orbi-lamp boven een strakke eettafel om het geheel wat speelser te maken, of zet hier en daar een rond bijzettafeltje in je interieur. Tafelblad Pietro, vervaardigd uit hoog kwalitatieve marmer, is verkrijgbaar in verschillende afmetingen – dus zowel als bijzettafel als salontafel mogelijk. Combineer met het onderstel van jouw keuze. Met het cirkelvormige Juno-frame sla je een volledig ronde homerun. www.overstockhome.be

    Foto 1 :Links: Bolt hoekzetel in Brio naturel – Rechts: Umbrië clubzetel in DOT écru

    Foto 2 : Boven: links Micado Raffino tafel in zwarte fineereik, poot in zwart metaal - rechts Conto Raffino tafel in zwarte fineereik, poot in zwarte eik. Onder: link Primato Orto tafel in fineereik natuurkleur, poot in zwart metaal - rechts Ragno Raffino tafel in gerecycleerde teak, poot in massieve teak

    Foto 3 : Links: Primato Ceramo Calacatta tafel in keramiek, tafelpoot in zwart metaal - Centraal: Conico Ceramo Calatorao tafel in keramiek en tafelpoot in massieve eik met Vasco armstoelen – Rechts: Vasco armstoel met hoge rug







    05-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner: groen interieur

    De kleur groen is weer aan een opmars bezig, dat zie je ook meteen in heel wat interieurstukken. De inspiratie komt uit de natuur en uit de plantenwereld. Groen, in eerder welke nuance, heeft een rustgevende, verfrissende en tegelijk verkwikkende werking.

    Marie’s Corner verdeelt:

    Sonoma: de iconische stoel met comfort als sleutelwoord

    Dakota: de comfortabele moduleerbare zitbank in een geslaagd salon

    Sullivan: de vintage zitbank die pure kust uitstraalt.





    04-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Tirol maakt zich klaar voor een veilige, nieuwe start

    Wandelen, picknicken, yoga via livestream … allemaal corona-proof activiteiten die je er zeker moet doen.

    Door de wereldwijde crisis hunkeren we allemaal naar een nieuwe start. In Zuid-Tirol wordt hard gewerkt om de regio klaar te maken voor een andere manier van reizen. Met extra maatregelen o.a. op vlak van hygiëne en social distance in hotels, restaurants, bars, chalets, het openbaar vervoer, kabelbanen, winkels... kunnen ze de eerste toeristen terug verwelkomen. Op 25 mei ging de regio grotendeels terug open. Wij moeten voorlopig nog even wachten met reizen, maar eens het weer toegelaten is, zal Zuid-Tirol eruit springen als super veilige bestemming.

    Buiten in de natuur

    Als er één voordeel is aan de regio Zuid-Tirol zijn het wel de legio mogelijkheden aan buitenluchtactiviteiten. Met de zuiverste bergmeren, de mooiste plekken om te zwemmen en prachtige buitenzwembaden is er keuze te over als je van water houdt. Een prachtig meer dat je moet gezien hebben is Lago di Caldaro/ Kalterer See. Hier kunnen liefhebbers een frisse duik nemen in het groenblauwe water.

    Maar ook om te hiken en te biken is het aanbod ongezien. Zo kun je in de regio Tre Cime di Lavaredo/ Drei Zinnen, omgeven door het prachtige landschap van de Dolomieten, genieten van korte en lange wandelingen langs goed aangelegde en bewegwijzerde paden. In Val Gardena/ Gröden vind je dan weer uitgebreide mogelijkheden voor fietsers: van ontspannende fietstochten in de vallei tot spectaculaire paden en huiveringwekkende afdalingen voor mountainbikers.

    Een picknick voor onderweg

    Naast al deze activiteiten zijn er nu extra initiatieven om bijvoorbeeld te kunnen picknicken tijdens de tochten die je onderneemt. Zo is er in Alta Badia een initiatief ‘Picknick op de berg’. Wandelaars hebben de mogelijkheid om een picknickmand - gevuld met Zuid-Tiroolse producten van topkwaliteit - te bestellen bij 11 hutten die deelnemen. Daarnaast krijgen de wandelaars een deken en kunnen ze buiten picknicken in de natuur met niemand anders om zich heen. Een van de deelnemende berghutten is I Tablà, idyllisch gelegen op 2040 m hoogte.

    Verblijven in je eigen chalet

    Naast het ‘buitenleven’ zijn bergchalets natuurlijk ideaal om veilig in je bubbel te vertoeven. Ver weg van de drukte, zijn er bijvoorbeeld de ‘Pradel Dolomites Chalets’ in San Martino in Badia. Elke chalet heeft zijn eigen sauna, ideaal om te relaxen na een dag buiten. Wil je genieten van een exclusieve chalet in de bergen mét whirlpool buiten en een adembenemend uitzicht, dan is L Piz misschien iets voor jou. In de Sky Chalet met eigen panoramische loopbrug heb je een adembenemend uitzicht op de prachtige bergen en kun je ontbijt in huis laten serveren. Ook in Les Dolomites Mountain Lodges zijn de maatregelen vergaand: ontbijt in je lodge, een aparte ingang per lodge, nog hogere veiligheids- en hygiënenormen, enz.

    Veilige hotels

    Ook de hotels in de regio nemen ontzettend veel maatregelen: van een lagere bezettingsgraad, verplichte handschoenen en mondneusbescherming voor het personeel, à la carte eten in de plaats van buffetten, speciale reinigingen, meer ruimte per persoon en meer buitenluchtactiviteiten, tot een persoonlijke ‘virusfighter’. Enkele voorbeelden zijn het Apfelhotel met live muziek - op veilige afstand - tussen de appelbomen en het Steineggerhof met yoga buiten of via livestream. Wellnesshotels zoals Hotel Quelle moeten nog meer maatregelen nemen, met dagelijkse lasertemperatuurtests en gecertificeerde snelle antilichaamtests die hen tot ‘Covid-beschermd gebied’ maken.

    Alle verplichte veiligheidsmaatregelen van Zuid-Tirol kun je nalezen op hun website. Wees welkom!

    Illustraties: Thomas Grüner – Val Gardena – Alex Fitz & Benjamin Pfitcher

     

     









    03-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wit heruitgevonden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    : Uyuni van Dekton® by Cosentino

     

    Het meest extreme, pure, gladde wit? Dat staat op naam van Dekton® by Cosentino door de lancering van Uyuni, het nieuwste oppervlaktemateriaal van de onderneming. De opvallende witte tint en het ijzige, kristallijne uiterlijk zijn geïnspireerd op de visuele zuiverheid van Salar de Uyuni, de uitgestrekte natuurlijke zoutvlakte in het zuidwesten van Bolivia.

    Uyuni wil dezelfde mystieke sensatie oproepen als wanneer je zo'n indrukwekkend natuurwonder ziet. Natuurlijke schoonheid verwerkt in een technologisch sterk oppervlak met hypermodern design dus. Dankzij de matte afwerking en het zacht gestructureerde oppervlak is dit materiaal ook een waar genot om aan te raken. Unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat Uyuni uiteenlopende projecten, mooie, innovatieve ruimtes en architectonische ontwerpen een buitengewoon gevoel van ruimte, licht, orde, netheid en frisheid meegeeft.

    Nieuw en uniek

    Dekton® by Cosentino speelt in op de huidige kleurentrends, maar gaat nog een stap verder. De specialist in oppervlakken experimenteert ook met nieuwe materialen en afwerkingen. Inspiratiebron voor Uyuni is de natuur. Tegelijk maakt de collectie deel uit van de Dekton Chromica-lijn, een reeks met uitzonderlijke matte tinten en innoverende looks die furore maken in de wereld van de decoratieve oppervlakken, architectuur en design.

    Meer dan een werkblad

    Omdat Dekton® de Uyuni-platen produceert in XL formaat, zijn ze geschikt voor een grote verscheidenheid aan binnen- en buitentoepassingen. Je kunt het materiaal dus niet alleen gebruiken als werkblad in de keuken of de badkamer, maar ook als vloer, muurbekleding of gevelmateriaal. En welke toepassing je ook kiest, dankzij het revolutionaire ultracompacte oppervlak Dekton® van Cosentino blijven de beste technische en mechanische prestaties altijd gegarandeerd.

    Dekton® van Cosentino is een innovatief en ultracompact materiaal voor de architectuur- en designsector. Het bestaat uit een geavanceerde mix van grondstoffen die ook gebruikt worden om glas, porselein van de nieuwste generatie en kwartsoppervlakken te produceren. Dekton® wordt vervaardigd met behulp van de exclusieve Sinterized Particle Technology (TSP), een innovatief ultracompactieproces. www.dekton.com

     

    02-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome noteert helftmeer boekingen voor 2021

    Vakantiewoningverhuurder Interhome merkt dat Belgen massaal hun hoop verleggen naar een vakantie in 2021. Normaal worden er in de maanden april en mei slechts met mondjesmaat vakantieverblijven geboekt voor het volgende jaar, maar Interhome ziet momenteel een stijging van 52 %. Daarnaast wordt er ook een stijging genoteerd wat betreft wintersportvakanties voor 2021.

    Het lijkt wel dat de Belg zijn hoop op een vakantie in 2020 meer en meer verkleind ziet. Dat kunnen we althans concluderen uit cijfers van Interhome. Zij noteren een stijging van 52 % wat betreft boekingen voor de zomer van 2021. “We ontvangen momenteel dagelijks meer boekingen voor 2021 dan voor 2020. Er zijn dus veel mensen die verwachten dit jaar niet te reizen en nu al willen uitkijken naar hun reis in 2021”, zegt Thibault Van Look, Commercieel Directeur België bij Interhome.

    Wintersportvakanties in de lift

    Daarnaast ziet Interhome ook een stijging wat betreft de wintersportvakanties voor 2021. “We zien nu al een stijging in interesse van 14 % voor wintersportvakanties. Het lijkt wel of mensen hun zomerreis converteren in een winterreis”, laat Van Look weten. Interhome werkt niet met een voucher-systeem, reizen die worden geannuleerd ten gevolge van corona worden volledig terugbetaald. Het inzetten van vouchers kan dus niet de achterliggende reden zijn van de geziene stijgingen.

    Belg wacht af tot beslissing regering

    Naast de stijging voor boekingen in 2021, verwacht Interhome dat de cijfers voor 2020 nog in een versnelling gaan raken eens er zekerheid heerst over wat kan en mag. “Boekingen naar de kust zien we nu minder dan in het begin van de crisis omdat er nog steeds geen duidelijk standpunt is van de regering. Mensen wachten hierop. We zien zelfs voor 2020 meer boekingen binnenkomen voor het buitenland dan voor het binnenland. De trend van het binnenlands reizen is bij ons dus niet zichtbaar. De Belg lijkt in 2020 toch liever naar het buitenland te willen reizen, dan dichtbij huis te blijven”, voegt Van Look toe.

    De portefeuille van Holiday Home Division (HHD AG) met de merken Interhome en Interchalet omvat 50.000 vakantiewoningen en appartementen in 31 landen en maakt deel uit van de Hotelplan Group met hoofdvestiging in Glattbrugg (CH). Op haar beurt is de Hotelplan Group een volledige dochteronderneming van Migros, de grootste Zwitserse winkelketen met hoofdvestiging in Zurich. De brede waaier aan woningen varieert van eenvoudige chalets en appartementen tot luxueuze villa’s – of het nu voor de zomer of winter is, aan de zee, op het platteland of in de bergen. In 2018 regelde de Holiday Home Division de verhuur van accommodaties voor 1.5 miljoen vakantiegangers en genereerde een gefactureerde omzet van 359 miljoen CHF.







    02-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    01-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Father's day gufrs dads won't have to pretend to like

    Our dads deserve to be celebrated! On June 14th, we honour the men that taught us how to ride a bike, how to think practical and how to always laugh at jokes, even when they get worse every day. In these times, it's more important than ever to show some love to your dad and thank him for all the life lessons and lifehacks. Find the perfect gift below.

    Pass on your love through a piece of handmade jewelry : For the unisex ARVEN collection, jewelry designer Lore Van Keer found her inspiration in the family tradition of seal rings, where fathers pass on a ring to their children from generation to generation. The ARVEN jewels are beyond generations and beyond gender. The collection is inspired by the mark we make on this life and what we pass on to others. The jewelry can be customized with a letter or a personally significant combination from the thoughtfully designed ARVEN alphabet. Wear it close to your skin and then pass it on to next generation in line. Or choose a custom-designed, handmade ARVEN piece as a one-of-a-kind gift for your beloved dad.

    Enjoy some quality time on a father-daughter/father-son trip: What's more meaningful to a dad than some one-on-one with his precious kids? Right, find his inner boy scout and go out camping. Luckily, with Camptoo, these two can easily be combined. Plan a weekend getaway with your dad, switch of your phones and really enjoy each other's company!

    Dancing shoes;No, we won't be able to help you with teaching your dad how to not show off his typical dad-dancemoves, but we càn help you by selecting some stylish dancing shoes. With the items below, at least he'll look fashionable on the dancefloor!

    For the Cool Dads : The perfect go-to gift for a cool dad are some accessories. A leather backpack or a bold bumbag, a pair of statement socks or a nice summery hat, the options are endless. A safe gift that always scores!

    Beachwear : The perfect gift with these temperatures is obviously a pair of colorful swimming shorts. With these bold and beautiful items, your dad will surely make a good impression on the beach. Or he can wear them for his typical afternoon nap in the sun, in a comfortable hammock.

    Mirror Mirror on the wall: They might not fully own up to it, but dads too like to take their time in the bathroom. Brighten up the bathroom with these perfect gifts.

    Surprise him with a homemade dinner : Barbecuing is not only a dad thing, impress him with your skills during a homemade dinner, at a nicely set table. Because a long evening around the table with his beloved family is mostly all a dad needs!









    01-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een verrekijker voor Vaderdag= een blije man

    Binnenkort is het weer Vaderdag en wil je uit de hoek komen met een prachtig cadeau… en dat is niet de zoveelste set accessoires voor de barbecue of de jaarlijkse fles champagne. Deze keer wil je indruk maken en je vader écht verrassen. Omdat we nog steeds beperkt zijn in ons doen en laten is een verrekijker misschien wel hét geschenk om je vader nu blij te maken.

    Een goede verrekijker is een origineel en duurzaam cadeau. Ideaal om mee op wandeling te nemen en - nu we nog niet ver kunnen reizen - om je eigen omgeving en streek te verkennen. Maar een verrekijker koop je niet zomaar want je wil kwaliteit. Er bestaan honderden modellen in diverse soorten, maten en prijzen. Probeer een goed toestel te kopen, eentje dat een leven lang meegaat.

    Naast de vergrotende factor is de diameter van de lens een punt van aandacht. Alle kijkers dragen twee belangrijke getallen in hun modelnaam, bijvoorbeeld 8×30. Het eerste getal refereert aan de vergrotingsfactor. Het tweede getal staat voor de diameter van de lens die het verst van je verwijderd is als je door de kijker kijkt. Hoe groter de diameter, hoe meer licht er in de kijker valt en hoe helderder het beeld.

    Dé verrekijker voor het leven is de CL Companion van Swarovski Optik: de CL 8×30 of CL 10×30. Deze compacte verrekijker is alleen al een genot om te zien. Maar het glas en de techniek zijn nog mooier. Het glas binnenin zorgt sowieso al voor een helderder beeld dan bij goedkopere verrekijkers. Ondanks de compacte bouw is deze verrekijker mooi lichtsterk en ligt hij erg lekker in de hand. Hij wordt op die manier de meest gewilde compagnon als je naar buitengaat.

    Dit cadeau maakt Vaderdag anno 2020 onvergetelijk!

    Meer informatie op www.swarovskioptik.com.





    01-06-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!