Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza - Dream - Fjällraven

    LolaLiza dompelt ons onder in Zuiderse sferen met de nieuwste lifestylebeelden die een en al joie de vivre uitstralen. Thema's als botanische prints, etnische invloeden, zachte tencel en fris wit zetten de toon voor een lange en warme zomer.

     

    DREAM :: Yummy alert: Ontdek heerlijke recepten met de nieuwe kokosgurts!

     

    De DREAM kokosgurts zijn niet enkel puur heerlijk van smaak, ze zijn ook het ideale ingrediënt in tal van bereidingen. Speciaal voor onze persdagen op 26 en 27 april bedacht food blogger Ellen van Kokerellen vier yummie recepten op basis van de kokosgurts. Ellen's muffins, cheesecake, muesli en granola zijn in no time te bereiden en vormen het ideale ontbijt of tussendoortje. Door de unieke vegan formule van de kokosgurts konden de aanwezige food lovers op een gezonde manier genieten van al dat lekkers. En of het in de smaak viel!

     

    Fjällräven :: G1000 AIR must haves SS17

     

    Lichtere, uiterst ventilerende G-1000 Air - Het is luchtig, comfortabel en droogt in een oogwenk. De nieuwe stof G-1000 Air is nu beschikbaar en is ontworpen om in tropische klimaten of tijdens intensieve zomerwandelingen in de bergen te worden gedragen.

    Een halve eeuw nadat de oprichter van Fjällräven Åke Nordin de klassieke outdoorstof G-1000 heeft ontworpen, is het duurzame materiaal nog steeds een van de basisstoffen van de producten van Fjällräven. Het heeft zijn veelzijdigheid en sterkte in zware omstandigheden keer op keer bewezen, en beschermt de drager tegen wind, water en UV-stralen, terwijl het altijd uitstekend blijft ventileren.

    Maar behoeften veranderen afhankelijk van de omgeving en situatie, en daarom zijn er nieuwe versies van de oorspronkelijke stof ontwikkeld. De nieuwste toevoeging aan de collectie G-1000 is de G-1000 Air, een stof met een losser weefsel, gemaakt van gerecycled polyester en biologische katoen.

    “Het idee was om een stof te ontwikkelen die geschikt is voorwarmere omstandigheden. Het is aangepast voor gebruik in tropische klimaten, maar het is ook geschikt voor Zweden als het warm is”, zegt Felix Aejmelaeus-Lindström, die bij Fjällräven verantwoordelijk is voor het testen van alle stoffen.

    G-1000 Air is ontwikkeld voor situaties waarin het belangrijker is om warmte en vocht af te voeren dan kou en regen buiten te houden. Het is een lichtere en luchtigere stof die, in tegenstelling tot de originele stof, niet behandeld is met Greenland Wax , waardoor het uiterst ventilerend is.

    “Het voelt heel zacht en comfortabel aan”, zegt Felix. Hij wordt daarin gesteund door de outdoorexpert en productspecialist van Fjällräven, Johan Skullman, die betrokken is geweest bij de ontwikkeling en het testen van de nieuwe stof. Hij ziet veel voordelen aan G-1000 Air, waaronder het losse weefsel dat voor een uitstekende ventilatie zorgt. “Het losse weefsel maakt het comfortabel om te dragen, zelfs als het nat wordt. Met een dichter weefsel hebben katoenvezels als ze nat worden de neiging uit te zetten en strakker te worden. Hierdoor wordt de stof stijver, wat tot wrijving kan leiden. Een losser weefsel voelt, zelfs als het vochtig of echt nat is, zacht en comfortabel aan.”

    Er is zowel getest in tropische en subtropische omstandigheden als in de warmte van de Scandinavische zomer met zijn wisselvallige weer. Het materiaal heeft bewezen dat het tijdens het wandelen in wisselende weersomstandigheden ongelooflijk snel droogt. Dat is een geweldig voordeel, volgens Johan Skullman.

    “Als je aan het wandelen bent tijdens een regenbui of als je een rivier over moet steken, is het materiaal droog zodra het stopt met regenen of je de overkant hebt bereikt, omdat het zo ontzettend goed ventileert. Dit gebeurt door de combinatie van lichaamswarmte en de warmte van de zon”. Hij gaat verder en vertelt ons over een trektocht in een ravijn in Spanje, waar het testteam door water, dat tot aan de taille kwam, moest waden. Hij herinnert zich de sfeer in de groep toen ze merkten hoe snel hun kleding was gedroogd zodra ze weer op het droge waren. Hij kiest voor G-1000 Air als hij zich inspant of snel beweegt en veel bagage bij zich heeft. Wanneer hij dus harder moet werken dan tijdens een normale wandeling.

    “Dan word ik liever een beetje nat in plaats van mijn regenkleding aan te trekken. Ik wil zoveel mogelijk ventilatie hebben”. Als hij aan minder intensieve activiteiten deelneemt, waar de kans bestaat stil te staan en het koud te krijgen, kiest hij kleding met een dichter weefsel en houdt hij zijn tempo laag, zodat hij niet te veel gaat zweten. Johan zegt dat zelfs de Zweedse omstandigheden geschikt kunnen zijn voor kleding die gemaakt is van G-1000 Air. Hij heeft verschillende hele warme dagen meegemaakt tijdens de zes dagen durende trektocht Fjällräven Classic, en hij heeft daar veel deelnemers zien zweten in hun shell-jassen en broeken.

    “Zelfs een trektocht in Sarek in de herfst kan goed te doen zijn met G-1000 Air. Als ik mijn lange onderbroek en regenpak maar bij me heb voor als het weer omslaat. Soms is nat worden onvermijdelijk en dan wil ik me niet onprettig voelen. En als het niet regent, is G-1000 Air echt het beste om in te wandelen”.













    04-06-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oreo innoveert met Oreo Cripsy &Thin

    Oreo lanceert een gloednieuw product: Oreo Crispy & Thin! Met de flinterdunne en knapperige Oreo Crispy & Thin koekjes genieten consumenten van een nieuwe eetervaring. Dit innovatieve en unieke koekje is speciaal ontwikkeld voor volwassenen die op zoek zijn naar een meer verfijnde snack. De Oreo Crispy & Thin koekjes zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.

    Oreo Crispy & Thin, de nieuwste innovatie van Oreo, ligt vanaf nu in de Belgische winkelrekken. Een Oreo Crispy & Thin bestaat uit twee dunne en knapperige koekjes met daartussen een fijn laagje van de bekende romige vulling. “Naarmate we ouder worden, wordt onze smaak verfijnder, meer gesofisticeerd, maar dat wil niet zeggen dat consumenten geen fun meer zoeken. Daarom ontwikkelde Oreo de Oreo Crispy & Thin,” zegt Amandine Gillet, Brand Manager Biscuits bij Mondelēz. “Als Oreo een Amerikaanse pancake was, dan is de Oreo Crispy & Thin een crêpe. Het perfecte evenwicht tussen verfijning en smaak.”

    Oreo Crispy & Thin is de ideale snack voor alle koekjesliefhebbers, maar zeker voor consumenten die op zoek zijn naar een verfijnde eetervaring. Met zijn dunne vorm, is het perfect voor bijvoorbeeld een stijlvol koffiemoment onder familie of vrienden.

    Oreo Crispy & Thin koffie-etiquette, enkele belangrijke do’s & don’ts: •Kleine, fijne koekjes, zoals de Oreo Crispy & Thin, stop je in één keer in je mond; •Een Oreo Crispy & Thin in je koffie dippen, doe je op een snelle en efficiënte manier; •De gastheer/gastvrouw neemt nooit als eerste een koekje want het is hun taak om het gesprek levendig te houden; •Je legt geen gebroken koekjes op de schaal (die kan je zelf opeten vóór de gasten aankomen!); •Al is de verleiding groot, je stopt nooit meer dan één Oreo Crispy & Thin per keer in je mond.​

    Oreo Crispy & Thin koekjes zijn nu verkrijgbaar in de winkel, zowel in een verpakking van 192g (aanbevolen prijs €1.89) als in een losse on-the-go verpakking van 48g (aanbevolen prijs €0.80).





    03-06-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ollicaffè viert 25ste verjaardag van 'illy art collections'

    De Amerikaanse kunstenaar Robert Wilson ontwierp een koffiekopje om 25 jaar kunst en smaak te vieren. illycaffè, het toonaangevende bedrijf in de mondiale sector van de kwaliteitskoffie, viert de 25e verjaardag van zijn illy Art Collections, de exclusieve serie kopjes die reeds sinds 1992 op de markt wordt gebracht in samenwerking met bekende internationale kunstenaars, waaronder iconen als Marina Abramović, Robert Rauschenberg, Jeff Koons, Julian Schnabel, Anish Kapoor, Jan Fabre en Daniel Buren.

    Om deze belangrijke mijlpaal te vieren die de sterke en jarenlange band tussen het bedrijf en de wereld van de hedendaagse kunst markeert, creëerde illy de Robert Wilson illy Art Collection, ontworpen door de eclectische Amerikaanse kunstenaar, die erin geslaagd is om de geest van de illy Art Collections te vatten. In de loop der jaren heeft dit authentieke designproject een beroep gedaan op honderden internationale kunstenaars uit diverse domeinen van de podiumkunsten en de visuele kunsten.

    De Robert Wilson illy Art Collection is te koop in de vlaggenschipwinkel in Via Monte Napoleone 19 in Milaan, in de illy Shops en illy Caffè en online in espressoformaat voor €25 op shop.illy.com.

    Met een publiek toegankelijke installatie in de Magazzini del Sale in Venetië tot 16 juli neemt Robert Wilson de illy Art Collections mee naar een magische wereld waarin de unieke blend van illy een kleurrijk en levendig verhaal, of liever een sprookje vertelt dat begon in 1992 en dat, dankzij zijn getalenteerde protagonisten, het iconische kopje dat in 1991 door Matteo Thun werd ontworpen, omvormde tot een kunstcollectie die binnen ieders bereik ligt. Het is een onmiddellijk herkenbaar symbool van kwaliteit en passie voor kunst.

    www.illy.com                                                                                                                                                                                        

     

     





    02-06-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matcha voor beginners en gevorderden

    Biotona lanceert Beginner’s Matcha, Superior Matcha en Extra Premium Matcha. MATCHA?

    Matcha is de meest zeldzame, verfijnde Japanse groene thee. Matcha wordt gemaakt op basis van jonge theeblaadjes met de hand worden geplukt. 14 tot 28 dagen voor de oogst worden de theestruiken voor 90% overschaduwd door dekzeilen. Door gebrek aan zonlicht maken de bladeren extra chlorofyl en aminozuren aan, respectievelijk verantwoordelijk voor de diep groene kleur en de milde smaak. De blaadjes worden vermalen tot een ultrafijn smaragdgroen poeder dat geen spoor bevat van stengels of bladnerven, maar uitsluitend bladvlees. Deze koning der groene thees ondersteunt de vetverbranding, de gewichtsbeheersing en beschermt cellen tegen schadelijke vrije radicalen.

    Het Belgische biologische superfoodslabel Biotona brengt 3 verschillende soorten matcha uit. Het verschil in smaak zit ‘m in de duur van de overschaduwing, de grootte van de blaadjes, de expertise van de boer en de groeiplaats van de thee.

    Biotona Beginners’ Matcha

    Zoals de naam het zegt: beginnen doe je met deze, om alvast te wennen aan de smaak. Een ideale instapper om kennis te maken met de wereld van de Matcha voordat je overgaat naar de meer verfijnde soorten. De thee is afkomstig van de eerste pluk, na een overschaduwing gedurende twee weken. De blaadjes worden machinaal vermalen met keramische parels. Qua smaak is het groene poeder het krachtigste in zijn soort. Deze intro-Matcha is prima geschikt voor gebruik in de keuken en geeft een frisse toets aan allerlei creatieve smoothies en shakes of zelfs gebak.

    Biotona Superior Matcha

    Deze matcha is het product van de eerste lenteoogst begin mei en meteen de populairste der matcha’s. De thee heeft een kenmerkend rijk aroma met fruitige accenten en is te omschrijven als mild, lichtbitter, zacht, zoet en licht verteerbaar. De plantjes werden gedurende drie weken overschaduwd. Na het oogsten wordt de thee vermalen met ambachtelijk gemaakte granieten molens.

    Biotona Extra Premium Matcha

    Deze beperkte oplage uit de eerste lenteoogst van begin mei behoort tot de kwalitatieve top binnen de biologische matcha-soorten.Hij heeft een bijzonder stralende jadegroene kleur in het kopje en is zoet maar tegelijk mild, licht, fruitig, fris en heeft een intens aroma. De thee werd gedurende 4 weken overschaduwd en vermalen met ambachtelijk gemaakte granieten molens tot een ultrafijn felgroen poeder. De echte Matcha-liefhebber drinkt alleen nog deze.

    Waarom Matcha anders is dan groene thee: 10 tot 15 keer meer inhoudsstoffen dan groene thee - Wie matcha inneemt, neemt meteen 100% van alle inhoudsstoffen op - bij builtjes wordt slechts 20% van de inhoudsstoffen opgelost in water, bij Matcha thee is dat 100% - 1 kop Matcha = 2 liter groene thee - Matcha geeft een 3 tot 6 uur durende energieboost dankzij de aanwezige cafeïne en werkt tegelijk ontspannend door theanine - Uitzonderlijk rijk aan antioxidanten (tannines, polyfenolen, catechines) en beschermt daarom tegen vrije radicalen.







    02-06-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laredoute.be bekroond tot beste webshop van België
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De 12e uitreiking van de BeCommerce Awards vond plaats in het bijzijn van meer dan 300 professionals uit de sector. Deze awards worden toegekend door de Belgische vereniging van online handelaars aan de beste webshops van België. Van de 135 webwinkels die zich dit jaar ingeschreven hebben, werd LaRedoute.be op het einde van de avond verkozen tot de grote favoriet en ging de webshop naar huis met de prestigieuze BeCommerce Overall Award. De beste Belgische online winkel van 2017 krijgt dan ook de kans om BeCommerce te vertegenwoordigen tijdens de Europese E-Commerce Awards, die tussen 13 en 14 juni worden uitgereikt in Barcelona.

    De uitreiking van de BeCommerce Awards vond plaats tijdens een gala-avond in het Koloniënpaleis in Tervuren. Er werden in totaal 22 prijzen uitgereikt. Acht winnaars werden geselecteerd door een professionele jury, voorgezeten door internetondernemer Dirk Jan de Bruin. De andere winnaars werden verkozen door de consumenten. "De BeCommerce Overall Award, de prijs voor de beste webshop in alle categorieën, ging naar LaRedoute.be omwille van de volhardendheid, overlevingsdrang en succesvolle transformatie de voorbije twee jaar." aldus Patricia Ceysens, Voorzitter van BeCommerce.

    “De BeCommerce Awards zijn vooral een erkenning van de bedrijven die uitblinken in hun online verkoopactiviteiten. Het is belangrijk dat we de Belgische e-commerce blijven ondersteunen, door de actiefste, creatiefste, meest vernieuwende, eerlijkste en meest geapprecieerde webshops te belonen. De dynamiek van de online handel in België, die zowel terug te vinden is in het ruime aanbod van producten en diensten, als in de ontwikkeling van nieuwe elektronische betaaloplossingen, bewijst dat het beste nog moet komen,” aldus Patricia Ceysens, Voorzitter van BeCommerce.

    BeCommerce is de Belgische vereniging van webwinkels en verkopers op afstand. De vereniging telt op dit moment 461 leden en 77 business partners.

    01-06-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vraag glutenvrije producten blijft stijgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verkoop vers glutenvrij brood stijgt met 70 % - Meer dan 70 alternatieve producten voor klanten met een glutenintolerantie - Delhaize introduceert nieuwe producten zoals verse glutenvrije pasta

    16 mei is werelddag voor coeliakie, ook wel 'glutenintolerantie' genoemd. In België is meer dan 1 Belg op 200 (tussen 0,5 en 1% van de bevolking) glutenintolerant. Delhaize biedt een antwoord op alle voedingsbehoeften van haar klanten en biedt daarom een gamma van meer dan 70 glutenvrije producten aan. De klant hoeft dus niet meer naar gespecialiseerde winkels. De vraag naar producten zonder gluten is in de loop der jaren dan ook explosief toegenomen. Succesproducten zijn ondermeer het glutenvrij brood, de glutenvrije charcuterie en de nieuwe verse pasta’s zonder gluten.

    Glutenintolerantie: 1 persoon op 200 in België: Gluten is een plantaardig eiwit dat aanwezig is in bepaalde granen: rogge, gerst, tarwe, spelt, en in mindere mate in haver. Coeliakie betekent dus dat je intolerant bent voor dit eiwit wanneer je een voedingsmiddel met gluten eet. Deze ziekte is wijdverbreid in de Westerse landen terwijl Chinezen, Japanners en Afrikanen, wiens eetcultuur op andere granen gebaseerd is, er veel minder onder lijden.

    Momenteel bestaat er geen enkele behandeling voor coeliakie. De enige manier om geen symptomen te krijgen, is om een streng dieet te volgen en alle voedingswaren die dit eiwit bevatten, volledig van het menu te schrappen. Maar gluten zijn algemeen aanwezig in onze dagelijkse voeding: granen, pasta, koekjes, ontbijtgranen, maar ook in een zeer groot aantal sauzen, soepen, bereide maaltijden, fruityoghurt en andere desserts, waarin het als bindmiddel wordt gebruikt.

    Een assortiment van meer dan 70 producten zonder gluten

    Een beperkend dieet volgen is vaak moeilijk, duur en weinig toegankelijk. Het kan zelfs voor een sociale handicap zorgen, vooral voor kinderen: geen sandwiches, geen verjaardagstaart die met glutenhoudende bloem is gemaakt. Om het dagelijkse leven makkelijker te maken van klanten die glutenintolerant zijn of op zoek zijn naar een beter voedingspatroon, biedt Delhaize een ruim en gevarieerd assortiment aan om deze klanten te begeleiden van het ontbijt tot het dessert: Meer dan 70 producten zonder gluten, in functie van de grootte van de winkel. Dankzij dit grote productgamma kunnen de klanten in de bakkerij, droge voeding en diepvriesafdeling van hun supermarkten kwaliteitsvolle producten vinden, geselecteerd op basis van hun smaak. Bij Delhaize mag iedereen van lekker eten genieten, wat hun behoeften op voedingsvlak ook zijn. Hiervoor is een aparte rayon voorzien, aangegeven door het “zonder-gluten”-symbool. Daarnaast zijn er ook specifieke producten in het versassortiment. En daarenboven zijn alle producten van het gamma fijne vleeswaren glutenvrij. Toppers in het assortiment zijn de verse glutenvrije broden met een stijgijng van meer dan 70 % en de glutenvrije maaltijden met een stijging van bijna 30 %.

    Nieuw bij Delhaize in het glutenvrije assortiment

    Goed nieuws voor al wie glutenintolerant is en graag verse pasta eet: er is nu een glutenvrije variant. De klant heeft de keuze uit tortellini gevuld met ham of verse tagliatelle. Lekker en gemakkelijk te bereiden. Prijs: vanaf € 4,29 – 250 gr

     

    01-06-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermeer en de Meesters van de Genre schilderkunst

    Van 17 juni tot en met 17 september 2017 neemt de National Gallery of Ireland in Dublin de bezoekers mee in het leven en werk van Johannes Vermeer en zijn tijdgenoten met de tentoonstelling ‘Vermeer en de Meesters van de Genre-schilderkunst: Inspiratie en Rivaliteit’. Eerder dit jaar trok deze expositie rond Vermeer en andere grote kunstschilders uit de Gouden Eeuw al een record aantal bezoekers in het Louvre in Parijs. De tentoonstelling valt samen met de heropening van de historische vleugels van de National Gallery of Ireland en is een prachtige toevoeging aan de rijke cultuur van Ierland.

    Culturele rijkdom

    Ierland en de hoofdstad Dublin hebben een rijke culturele traditie die in allerlei facetten tot uiting komt. Cultuur maakt deel uit van het DNA van de Ieren. Van muziek en dans, tot historie, literatuur en kunst. Tot de grote musea behoren het National Museum en haar gouden en Keltische meesterwerken, Trinity College met het beroemde Book of Kells, de Royal Irish Academy en de National Library. Daarnaast zijn er talrijke andere grote en kleine culturele bezienswaardigheden in het land te bezoeken.

    Vermeer Tentoonstelling in Dublin

    De tentoonstelling geeft de bezoeker nieuwe inzichten in de Delftse schilder Vermeer en zijn relatie met andere grote meesters uit die tijd. De expositie bestaat uit 60 meesterwerken, waarvan tien schilderijen van Vermeer. Dit is bijna een derde van zijn overgebleven werk. Daarnaast worden werken getoond van tijdgenoten als Gerrit Dou, Gerard ter Borch, Jan Steen, Gabriel Metsu, Pieter de Hooch en Frans van Mieris.

    Samen vormen zij een unieke verzameling die is bijeengebracht uit diverse musea- en privé collecties, waaronder het Rijksmuseum en het Mauritshuis. Zo zijn onder meer ‘Schrijvende vrouw met dienstbode’ uit 1670 (eigendom National Gallery of Ireland), ‘de Astronoom’ uit 1668 (eigendom Musée du Louvre) en ‘de Vrouw met Weegschaal’ uit 1663 (National Gallery of Art, Washington) te zien. De tentoonstelling is een samenwerking tussen deze drie musea. De curator van de National Gallery of Ireland is de Nederlander, dr. Adriaan E. Waiboer, Head of Collections and Research.

    Toegangskaarten : Kaarten voor de tentoonstelling (Vermeer and the Masters of Genre Painting: Inspiration and Rivalry) zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van de National Gallery of Ireland:

    http://www.nationalgallery.ie/Home/Exhibitions/Upcoming/Vermeer.aspx

    Foto’s in bijlage: 1. Vrouw met Weegschaal – Johannes Vermeer © Widener Collection. Courtesy National Gallery of Art, Washington. 2. Schrijvende Vrouw met Dienstbode – Johannes Vermeer © National Gallery of Ireland 3. Briefschrijvende jongeman bij geopend venster – Gabriel Metsu © National Gallery of Ireland

     

     

     







    31-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Redoute Interiors - de come back van rotan

    Meubels en accessoires met vlechtwerk zitten in de lift. Vooral rotan wordt weer omarmd. De look van de meubels is perfect om je huis een zomers tintje te geven, en staat erg mooi in combinatie met de botanische trend waar groen en planten centraal staan.

     

    Fjällräven - Abisko Trekking Tights must haves :: SS17

    Next Stop Nature

    Van stad tot platteland groeit de populariteit van de legging als belangrijk kledingstuk voor een outdoor levensstijl. Maar er zijn geen leggings die overweg kunnen met alle ontberingen waarmee je in de bergen te maken kunt krijgen. Tot nu. Met behulp van de deskundige kennis van de trekkingbroek heeft Fjällräven zijn ontwerp verfijnd, handige functies toegevoegd en zo 's werelds eerste trekkingleggings vervaardigd. Abisko Trekking Tights zijn geschikt voor ruige tochten, zonder afbreuk te doen aan vrijheid en flexibiliteit.

    Abisko Trekking Tights zijn, voor zowel actieve als meer ontspannen tochten over bergachtig terrein, een ideale keuze. Ze zijn ontworpen voor actieve wandelaars die een uitrusting nodig hebben die bestand is tegen het soms ruwe terrein. De stretch stof is compact en duurzaam. De verstevigingen op de knieën en aan de achterzijde zijn bestand tegen slijtage, terwijl ze toch soepel en ademend zijn. Handige opbergzakken bieden ruimte aan bijvoorbeeld kaarten of gps.

     

    BELEEF NU HET ‘COOL’STE VLIEGTUIG OOIT VAN ICELANDAIR

    Start jouw reis in een gletsjer met het nieuwe Vatnajökull vliegtuig

    Icelandair blaast dit jaar 80 kaarsjes uit en om dat te vieren introduceert de luchtvaartmaatschappij haar nieuwste aanwinst: het Vatnajökull vliegtuig. Met de IJslandse Vatnajökull gletsjer als inspiratiebron, beleef je nu een van de zeven Europese wereldwonderen aan boord van jouw vlucht naar Reykjavik, Canada of de VS. Van 195 liter verf voor een handgeschilderde afbeelding aan de buitenkant van het toestel tot ijsblauwe lichtshows en bijpassend design vanbinnen. (Letterlijk) cool!

    Vatnajökull vliegtuig: Het kostte kunstenaars 24 dagen en 195 liter verf om het nieuwe handgeschilderde vliegtuig de ‘Vatnajökull look’ mee te geven. Maar niet alleen de buitenkant is gletsjer-proof. Waan je middenin dit natuurwonder dankzij de bewegend blauwe LED verlichting boven je hoofd, trolleys in de vorm van mini-ijsgrotten en de ijswit en turquoise gestylede hoofdsteunen, bekers en servetten. Het Vatnajökull vliegtuig past in het rijtje van de in 2015 geïntroduceerde Hekla Aurora, die geheel in het teken staat van het noorderlicht.

    Europa’s grootste gletsjer: De Vatnajökull gletsjer is de meest actieve gletsjer van IJsland met drie vulkanen onder het oppervlak. Het fenomeen neemt 8% van het oppervlak van IJsland in beslag en is daarmee een van de zeven Europese natuurwonderen.

    Spot jij Vatnajökull? Het Vatnajökull vliegtuig is onderdeel van de Trans-Atlantische vloot van Icelandair, ter ere van hun 80 jarige bestaan, en zal op het reguliere Trans-Atlantische routenetwerk vliegen tussen Reykjavik en stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. Benieuwd op welke vluchten je jouw stoel kunt boeken? Op www.icelandair.nl/vatnajokull kun je zien waar het toestel zich op welke data bevindt.

     

    COLLISTAR STELT DE NIEUWE BODY PRODUCTEN VOOR

    Collistar voegt 5 nieuwe producten toe aan haar bodycare lijn. De 5 nieuwe producten die worden geïntroduceerd, namelijk Reshaping patch treatment abdomen and hips shock treatment, Volumizing oil-serum bust, Magica bb body plus, High-definition slimming cream en Multi-active deodorant 24 hours no aluminum salts, verkennen nieuwe terreinen.

    Meer informatie en adviesverkoopprijzen over de nieuwigheden kan u lezen in het desbetreffende persbericht. De nieuwe producten lichaamsverzorging zijn nu te koop.

     

     

     

     

















    30-05-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!