Inhoud blog
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ecologische kookpotten

    Nieuw: BergHOFF, ecologische kookpotten met unieke antikleeflaag

     

     

     

     

    BergHOFF introduceert de revolutionaire Virgo kookpotten en pannen: een stoere body met stevige grepen en een glazen deksel.

    De Virgo lijn van BergHOFF heeft een  innovatieve keramische en hittebestendige coating die gebruiksvriendelijkheid perfect combineert met antikleefeigenschappen. De perfecte kookpotten en pannen om gezond eten te bereiden zonder het milieu uit het oog te verliezen.

     

     

    De klassieke anti-aanbakpannen bevatten schadelijke stoffen die vrijkomen bij oververhitting. Om de antikleeflaag te produceren zijn bovendien chemische stoffen gebruikt die zeer schadelijk zijn voor mens en milieu. BergHOFF heeft reeds jaren geleden besloten om over te schakelen op de Ferno-keramische coating.

    Ferno-keramische coating  is geen gewone antikleeflaag: het is een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele antiaanbaklagen. Ferno-keramische coating is immers PTFE-vrij (poly-tetra-fluor-etheen), gebruikt geen PFOA  (perfluor octaanzuur ) als grondstof, laat geen giftige gassen vrij bij het bakken op hoge temperatuur, verbruikt minder energie tijdens het productieproces én kampt niet met oververhittingsproblemen. BergHOFF is zijn tijd ver vooruit door deze PFOA’s uit zijn pannen te weren.

     

    De kookpotten zijn vervaardigd uit gegoten aluminium, een materiaal dat de warmteverspreiding in de kookpot gelijkmatig laat verlopen, waardoor ingrediënten onderaan de kookpot niet sneller zullen garen dan bovenliggende voedingswaren. Ook de warmte blijft lang behouden. Dankzij de speciale gaatjes in de rand, is het mogelijk om water en andere vloeistoffen af te gieten terwijl het deksel nog op de pot/pan zit.

     

    De “Virgo White” en “Virgo Dark” zijn gemaakt uit gegoten aluminium en voorzien van een keramische coating: white silicone coating of een aubergine silicone coating aan de buitenzijde. De vurige hobbykok kan kiezen voor de oranje met rode schaduw kookpotten om je kookervaring extra pittig te maken. Het ontwerp en de kleuren passen in zowel een landelijk geïnspireerd interieur als in een design keuken. De reeks bestaat uit 4 kookpotten, 2 pannen met deksel, 3 bakpannen en 2 grill pannen.

    Deze kookpotten zijn ook in inox verkrijgbaar, meer precies in 18/10 roestvrij staal, met een revolutionaire zeslagige bodem. RVH.

    www.berghoffworldwide.com  





    13-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jetstar

    Jetstar-netwerk opgenomen in tarifaire producten van oneworld

     

     

     

     

    Jetstar, de Australische lagetarievenmaatschappij die reeds meerdere awards in de wacht sleepte, wordt binnenkort geïntegreerd in enkele zeer populaire tarieven, die worden aangeboden door oneworld®, de meest kwalitatieve van alle luchtvaartallianties. Hierdoor breidt oneworld zijn dekking in het Australaziatisch deel van de wereld flink uit.

     

    Vanaf 1 februari zullen de vluchten, die door Jetstar (JQ) worden uitgevoerd en die worden aangeboden onder het codeshare-akkoord met het oneworld-lid Qantas (QF), geboekt kunnen worden via het oneworld Explorer round-the-world tarief en de oneworld Circle Pacific, Circle Asia & South West Pacific en Circle Trip Explorer multi-continent pakketten. Qantas deelt vluchtcodes met quasi alle Jetstar-vluchten. Hierdoor dekt deze regeling bijna het volledige vluchtaanbod van de Jetstar in Australia en Nieuw-Zeeland.

     

    oneworld Explorer is ‘s werelds populairste wereldreistarief. Het unieke eraan is dat de prijs bepaald wordt op basis van het aantal bezochte continenten, in plaats van het aantal gevlogen kilometers, waardoor het plannen van de reis heel eenvoudig en flexibel wordt. Het was ook het allereerste alliantietarief dat via het internet kon worden geboekt dankzij een gebruiksvriendelijk on-line planninginstrument.

     

    Voor de instap- en alle andere oneworld-tarieven – of voor een specifieke prijsofferte voor een op maat gemaakte oneworld Explorer reis – kan men terecht op oneworld.com. RVH.

    13-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neckermann zomer 2011

    Neckermann zomer 2011:

     

     

     

     

    Neckermann wil in 2011 meer dan ooit inspelen op de noden van de klant, vandaar dat de nieuwigheden voor zomer 2011 verdeeld zijn in drie grote hoofdstukken: budget, families en koppels. Als een klant zijn vakantiekeuze maakt, is hij zeker van 2 dingen, nl. hoeveel budget hij heeft voor zijn vakantie en met wie hij op vakantie vertrekt.

     

    Budget: Neckermann biedt al meer dan dertig jaar vakanties aan tegen de scherpste prijzen. Dat kan door zonder tussenstappen werken en een aanbod dat enkel verkocht wordt via de drie vertrouwde kanalen: 92 Vakantiewinkels, Vakantielijn en neckermann.be. Neckermann behoort tot een internationale groep met centrale inkopers en eigen vluchten, wat kostenbesparend werkt. Dankzij deze basisfilosofie is Neckermann voor de prijsbewuste vakantieganger dé uitgelezen touroperator. Om dit nog eens extra te onderstrepen, lanceert de touroperator 'de laagste prijsgarantie': vind je dezelfde vakantie elders tegen een lagere prijs, dan betaalt men het verschil terug.

     

    Families: Neckermann is dé touroperator met het ruimste familie- en kindvriendelijke aanbod op de markt. Vroeg boeken voor gezinnen loont, kinderen kunnen al vanaf € 149 mee op vliegvakantie of zelfs volledig gratis op autovakantie. Daarenboven kan de klant kiezen uit de grootste keuze aan all inclusive hotels met de meest uitgebreide faciliteiten, van miniclubs en familiekamers tot de modernste aquaparken.

     

    Koppels: Neckermann denkt ook aan wie zonder kinderen reist. Met vernieuwde rondreizen op exotische bestemmingen, nieuwe wereldreizen in oa. Zuid-Amerika, maar ook relaxhotels op autobestemmingen in Europa, de beste all inclusive hotels aan de Middellandse Zee of de Turkse Rivièra, cruises en citytrips. RVH.

    12-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric De Neef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rezidor benoemt Eric De Neef tot Senior Vice President Park Inn by Radisson vanaf 1 februari 2011

     

     

     

    Eric De Neef, van Belgische afkomst, heeft een uitgebreide ervaring in de hotelindustrie, zowel op operationeel gebied als op corporate senior management posities doorheen Europa gedurende de laatste 25 jaar.

     

    Na zijn eerste professionele ervaring, werd hij in 1987 aangenomen bij Accor en in 1988 benoemd tot Directeur van het Novotel Brugge Zuid. Begin 1993, ging hij van start bij Sofitel als Algemeen Directeur van het Sofitel Brussels Toison d’Or Hotel. In 1999 werd hij benoemd tot Operations Director Accor voor Brussel en Wallonië. In 2002 verhuisde hij naar Parijs om er de verantwoordelijkheid voor de algemene marketing strategie van het Mercure merk op zich te nemen. In 2005 begon hij in Duitsland als Managing Director Mercure.

     

    In zijn laatste functie bij Accor werkte hij sinds januari 2008 als Managing Director All Seasons, Mercure en M Gallery Hotels in Frankrijk in het hoofdkantoor van Accor in Parijs. In deze positie was hij verantwoordelijk voor het bepalen van de globale strategie voor de drie merken, met een totaal van 325 hotels.

     

    Eric heeft een graduaatdiploma in Hotel Management van het CERIA – IPIAT in Brussel en spreekt Nederlands, Frans, Engels en Duits.

     

    Eric wordt lid van het Uitvoerend Comité en zal rapporteren aan Jacques Dubois, Senior Vice President & COO.

     

    Eric zal verantwoordelijk zijn voor de uitbouw en het beheer van Park Inn by Radisson, een fris en energiek midden segment hotelmerk. Park Inn by Radisson biedt het essentiële van een goede hotelervaring in zijn klasse: een warm en informeel onthaal, perfecte properheid én gebruiksgemak. Park Inn by Radisson heeft momenteel bijna 140 hotels in beheer en onder ontwikkeling met meer dan 25.400 kamers doorheen Europa, Midden-Oosten en Afrika.

     

    In België beheert Rezidor momenteel 2 Park Inn hotels : het Park Inn Liège Airport in Bierset en het Park Inn Antwerpen. 2011 wordt een druk jaar voor Park Inn in België en Luxemburg: in maart gaat het Park Inn Brussels Midi open, in april het Park Inn Luxembourg City en in mei tenslotte doet het Park Inn Leuven zijn deuren open. Recent werd ook het contract getekend voor de bouw van het Park Inn Lille Grand Stade in Rijsel, net over de Franse grens. Dit laatste voorziet te openen in 2012. RVH.

    www.rezidor.com.

    11-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemzeef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de zevende hemel…

    Ergonomische Cuisipro-bloemzeef maakt komaf met knoeien in de keuken

     

     

     

     

    Meer bloem naast dan in de kom? Dat is voortaan verleden tijd met de nieuwe Cuisipro-zeef. Het zeefmechanisme laat je niet alleen gericht zeven, maar laat je ook gemakkelijk én snel grote hoeveelheden bloem klontervrij maken. Uiteraard kan je net zo eenvoudig poedersuiker doseren of cacao fijn maken.

     

    Door bloem te zeven, verwijder je niet alleen de klonters maar maak je de bloem ook luchtig. Daardoor kan je de bloem beter onder het deeg mengen. De nieuwe zeef van

    Cuisipro ligt, dankzij zijn ergonomische vorm, perfect in de hand. Je kan de zeef ook vlot met één hand bedienen, zodat je met de andere hand de bloem kan vermengen onder het deeg. Met het uitgekiende zeefoppervlak kan je heel gericht zeven en blijf je dus mooi boven de kom.

     

    Extra handig: je kan de zeef aan je kom hangen, zodat je je handen vrij hebt om ingrediënten toe te voegen. Ook kan je grote hoeveelheden bloem rechtstreeks uit een zak scheppen zonder dat je extra keukenhulp nodig hebt. Bovendien gaat het snel vooruit: de grote schraper beweegt langs het volledige zeefoppervlak waardoor de zeef optimaal benut wordt. RVH.

    www.cuisipro.com  | www.demeyere.be 

     

    10-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koken in open lucht

    Koken in open lucht.

     

     

     

     

    Binnen zitten als het buiten zomert? Dat is buiten Demeyere gerekend! Met zijn uitgebreid culinair aanbod heb je alles voor handen om te koken in openlucht. Een sterrenmenu voor familie? Of een gezellig hapje voor vrienden? Demeyere maakt outdoor cooking leuk en lekker. Neem je grillpan, rookset of teppanyaki mee naar buiten en verras je gasten met net dat ietsje extra.

     

    De roestvrijstalen grillpan van Demeyere is ideaal voor het grillen van groenten of vlees. Even lekker als rechtstreeks op het rooster van de klassieke barbecue en vaak ook handig, zeker bij het grillen van lichtere vissoorten of gemarineerde ingrediënten.

    De teppanyaki van Demeyere kan je gebruiken op twee kookzones van het fornuis of in de oven, maar leent zich even goed voor outdoor cooking. Met deze Japanse methode maak je een volledige maaltijd klaar op  één plaat. Bak eerst het vlees of de vis aan en voeg daarna groenten, kruiden en saus toe. Extra handig: je kan de teppanyaki zo op tafel zetten. Plezier gegarandeerd! Daarnaast kan je de teppanyaki ook gebruiken voor  la plancha-gerechten.

     

    Ook met de wok kan je aan de slag op de barbecue of in de buitenkeuken. Een heerlijk wokgerecht smaakt altijd, maar je kan de wokpan ook gebruiken voor een bijgerechtje met groentjes, noedels, een sausje zo smaakt het barbecuefestijn nog meer. Dankzij het speciale 7 lagenmateriaal tot aan de rand is de warmtespreiding in de wok optimaal.

     

    Roken is een gezonde manier om smaak toe te voegen, zonder het gebruik van vetten, zout of olie. Anders gezegd: lekker, caloriearm en daardoor populair. Roken met de Demeyere rookset kan echt overal: binnen, op alle soorten fornuizen, maar net zo goed buiten, op de barbecue, de outdoor kitchen of het kampvuur. Om te roken heb je geen hoog vuur nodig, dus je kan perfect roken wanneer de barbecue nog aan het opwarmen is (wel wachten tot de vlammen gedoofd zijn) of wanneer hij aan het afkoelen is. Vlees, vis of gevogelte zijn heerlijk sappig bij bereiding in de rookset, maar zet ook eens een camembert (gewoon met de onderkant van het doosje) op het rookrooster en haal de broodstengels boven.

    Roken gebeurt met rookhout, waaraan je eventueel droge kruiden of specerijen kan toevoegen. Deze geven meer rook af dan houtschilfers alleen, dus ideaal om buiten mee te experimenteren. De rookset van Demeyere is zo ontwikkeld dat iedereen eenvoudig en efficiënt kan roken. RVH.

    www.demeyere.be

     







    10-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaarse wijnen

    Nieuwe deskundigen voor de Bulgaarse wijnen

     

     

     

     

    Een bladzijde van de geschiedenis van de Bulgaarse wijnbouw wordt omgeslagen en meteen worden ook nieuwe toekomstperspectieven geopend voor Domaine Boyar International. Margarit Todorov, stichter van het bedrijf en zonder twijfel één van de grootste krachten achter de export van de wijnen uit zijn land, gaat namelijk met pensioen en geeft de fakkel door aan een beloftevol jong duo : Evgeni Haramliysky en Vladislav Tanchev.

     

    Het bedrijf Domaine Boyar werd in 1991 in Sofia door Margo Todorov opgericht en had als doel de Bulgaarse wijn op de exportmarkt te brengen. Van bij de oprichting werd in Londen een bureau geopend dat de commercialisering naar West-Europa moest coördineren. In 1995 verkocht het bedrijf niet minder dan 13 miljoen flessen in het Verenigd Koninkrijk, terwijl het ook beloftevolle markten zoals Canada en Japan aanboorde en verder niet aarzelde om in Duitsland en België kantoren te openen.

     

    Ondanks de crisis, slaagde Domaine Boyar International erin om zijn marktaandeel te bewaren en noteerde het de voorbije twee jaar zelfs een lichte stijging, zowel op het vlak van volume als op het vlak van waarde. Eén van hun strategieën was dit jaar om wijnbouwers met de beste druiven een prijs toe te kennen.

     

    Vandaag de dag is Boyar Estates immers de grootste producent en leverancier van Bulgaarse wijn ter wereld. Het bedrijf is eigenaar van de merken Domaine Boyar, Blueridge, Quantum, Solitaire, Oravinifera en Cluster, en bezit wijnbouwcomplexen in verschillende streken van Bulgarije, goed voor een waaier aan druivensoorten. Laten we ook nog benadrukken dat het complex Shumen dankzij een zeer grote stijging van de vraag in 2010, goed voor een groei van 26%, onlangs terug in werking werd gebracht.

     

    Dit jaar zal Domaine Boyar ook beginnen met de import van een reeks tweede klasse wijnen uit onder andere Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Italië en Australië. Deze komen zich voegen aan de Lanson champagne die reeds door het bedrijf in Bulgarije geïmporteerd wordt. RVH.



    09-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tignes de stoutmoedige
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    « DE STOUTMOEDIGE » VERRAST

     

     

     

     

    Een schitterend idee om het seizoen in stijl af te sluiten, in Tignes, daar skiet men nog na iedereen!

     

    Tignes, « de stoutmoedige », geeft er op het einde van het seizoen nog een lap op! Met enkele fantastische buitenkansjes weet het hipste skistation van Frankrijk de laatste skiaddicts van het seizoen nog te verleiden. Want inderdaad, in Tignes is sneeuwzekerheid een feit tot en met 8 mei. Het is waar dat men in Tignes nog skiet na iedereen!

     

    In het hartje van de Savoie, in de noordelijke Alpen, verwelkomt skistation Tignes zijn gasten winter en zomer. Freeride, mountainbiken, golf, kuuroord, … alles in een internationale en kosmopolitische sfeer. Tignes is ook het station van de Winter X Games Europe, de onmisbare afspraak voor liefhebbers van freestyle-ski en -snowboard! De volgende Winter X Games Europe in Tignes vinden plaats van 1 tot 18 maart 2011. Tignes: gewoon buitengewoon.

     

    Lente op de latten : Tignes in de lente… je waant je in de winter ! In Tignes ligt er nog sneeuw tot ver in de lente, waardoor het hipste skistation van Frankrijk kwaliteitsvolle winterpret kan verzekeren tegen prijzen die smelten als sneeuw voor de zon. Tignes biedt sneeuwzekerheid tot 8 mei 2011: ideaal om nog te genieten van winterpret, in optimale sneeuwomstandigheden maar in een heerlijk zonnig klimaat. Of flirt je liever met de eeuwige sneeuw van de gletsjer la Grande Motte?

    Superdeal « Happy end » Tignes eindigt inderdaad in schoonheid. RVH.

    www.tignes-winter-madness.com

    08-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kordula Schloesser

    KORDULA SCHLOESSER BENOEMD TOT ALGEMEEN DIRECTEUR PARK INN LUXEMBOURG CITY

     

     

     

     

    Kordula Schloesser werd benoemd tot Algemeen Directeur van het nieuwe Park Inn Luxembourg City dat zijn deuren opent in april 2011.

     

    Kordula Schloesser, van Duitse afkomst, heeft een jarenlange ervaring in de hotelsector. De voorbije 25 jaar werkte ze op verschillende posities in verscheidene internationale hotelketens in Duitsland.

     

    Begin juni 2008 begon Kordula bij de Rezidor Hotel Groep als Adjunct-Algemeen Directeur van het Radisson Blu Hotel in Frankfurt waar ze ook in het mentor-mentee programma, het interne promotieprogramma van Rezidor stapte. Als resultaat hiervan werd ze in juni 2009 benoemd tot Algemeen Directeur van het Park Inn hotel in Telford in het Verenigd Koninkrijk. Een jaar later, in mei 2010 werd ze Algemeen directeur van het Park Inn Saint-Helen’s in Dublin.

    Nu komt ze naar Luxemburg en zal er de opening van het nieuwe Park Inn Luxembourg City voor haar rekening nemen. Kordula praat Duits, Engels en Spaans.

     

    Park Inn by Radisson is een fris en energiek midden segment hotelmerk – globaal in aanpak, locaal in grootte en beheer. Park Inn by Radisson biedt het essentiële van een goede hotelervaring in zijn klasse: een warm en informeel onthaal, perfecte properheid én gebruiksgemak.

     

    Het Park Inn Luxembourg City voorziet te openen in april 2011. Het hotel geniet van een uiterst goede locatie in de rue de la Gare in het stadscentrum en dicht bij het centraal station van Luxemburg. Naast de 99 kleurrijke kamers, zal het ook een bar, 3 vergaderzalen, een fitnessruimte en een parking bieden. Op het gelijkvloers zullen winkels gehuisvest zijn. RVH.

    www.parkinn.com

     





    07-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moulinex is back!

    Moulinex is back!

     

     

     

     

    Na 10 jaar afwezigheid is het revolutionaire merk terug op de Belgische markt, kwaliteitsvoller en in lijn met de verwachtingen van de consument.

     

    Het merk Moulinex behoort tot het collectieve geheugen. Iedereen kent en waardeert dit mythische merk dat er steeds naar gestreefd heeft om ons het leven makkelijker te maken met eenvoudige, innoverende, snelle en efficiënte producten. Om tijd te sparen en te genieten van het leven!

     

    Sinds zijn oprichting en vervolgens via de overname door de groep SEB in 2001 heeft Moulinex een bevoorrechte plaats in de sector van keukenbereidingen ingenomen. Moulinex volgt steeds de nieuwe trends en is erin geslaagd zich aan te passen aan de verschillende revoluties die de consumptiemaatschappij in de 20ste en 21ste eeuw heeft ondergaan: vereenvoudiging van het keukengerei, de komst van de elektrische huishoudtoestellen, de evolutie van de sociale rol van de vrouw die steeds meer op zoek gaat naar vrijheid, de globalisering van de markten…

     

    Na 10 jaar afwezigheid op de Belgische markt, is de naambekendheid Moulinex bij de consumenten nog steeds hoger dan 91%. Het merk komt terug met heel wat innoverende producten en een ambitieuze doelstelling: de Belgische markt opnieuw veroveren!

     

    Blikvanger temidden de meer dan zestig innoverende producten voor de keuken is de nieuwe, bijzondere collectie Red Ruby. Het is een complete collectie moderne, praktische en multifunctionele toestellen met een schitterend en erg trendy design. De gemetalliseerde en gestileerde afwerkingen in rood roestvrij staal zorgen voor een frisse, originele inslag … en geven de keuken als extraatje een “spicy & flashy” accent. Het design van Red Ruby is vloeiend, puur, fijn en gedurfd, en straalt jeugdigheid en leven uit! Ze kunnen opgesplitst in 4 grote families: iconische producten in een nieuw jasje, innovaties die je het leven makkelijker maken, unieke klassiekers voor je keukenbereidingen en compacte toestellen afgestemd op de gezinstrend.

     

    De legendarische Moulinette maakt zijn comeback, met een nieuwe look en voorzien van nieuwe functies! Hij is in het goede gezelschap van heel wat andere schitterende kwaliteitsproducten die allemaal even snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn. De toestellen zijn ergonomisch, gemakkelijk op te bergen en te reinigen. Met Red Ruby overstijgt Moulinex de grenzen van culinaire creativiteit en maakt zo het leven nog gemakkelijker. Geen tijd meer te verliezen: proeven en genieten is de boodschap.

     

    Dankzij zijn historische expertise speelt Moulinex ook vandaag in op de actuele trends met nieuwe waarden: easy, tasty, energetic en intuitive. De producten van het gamma 2011 met een nieuw kwalitatief design positioneren zich in het midden en hogere marktsegment en zijn in talloze speciaalzaken, groothandel en detailhandel te verkrijgen. RVH.







    07-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park Inn Lille
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Rezidor kondigt het Park Inn Lille Grand Stade in Frankrijk aan

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven, kondigt een nieuw vlaggenschip voor het jonge en dynamische middenmarktsegment in Frankrijk aan : het 127 kamers tellende Park Inn Lille Grand Stade zal zijn deuren openen in 2012. Het is het achtste Park Inn Hotel in Frankrijk.

    “Het hotel zal genieten van een prime locatie – grenzend aan het Grand Stade Lille Métropole, één van de technologisch meest geavanceerde voetbalstadia in Europa,”, zegt Kurt Ritter, President & CEO van Rezidor. Het stadium met een capaciteit van 50.000 zitplaatsen wordt de thuishaven van de voetbalclub LOSC Lille Metropole, belangrijke conferenties en andere evenementen. Het stadium is momenteel onder constructie en voorziet te openen in 2012, tegelijkertijd met het hotel. In 2016, is Frankrijk gastland van het UEFA Europees voetbalkampioenschap, met matchen in o.a. het Grand Stade Lille Métropole.

     

    Het Grand Stade Lille wordt gefinancierd, getekend, gebouwd en beheerd door Elisa (Eiffage Lille Stadium Arena) door middel van een publiekprivate samenwerking met Lille Métropole. De bouw van het hotel is deel van deze publiekprivate samenwerking en wordt beheerd door Eiffage Immobilier, het immobiliën filiaal van Eiffage Group.

     

    Naast 127 comfortabele en kleurrijke kamers, zal het Park Inn Lille Grand Stade ook een  restaurant en bar, een fitnessruimte en moderne vergaderfaciliteiten bieden. Het hotel zal genieten van de uitstekende transportverbindingen: Thalys en Eurostar liggen binnen handbereik.

     

    Lille (Rijsel) is, zowel economisch als cultureel, de belangrijkste stad in Noord-Frankrijk. De regio heeft sterke historische, culturele en handelsbanden met België en Nederland, en een gemakkelijke verbinding via de Eurostar met Londen. Dit maakt deze bestemming een belangrijk regionaal economisch centrum. De stad biedt toeristen een attractieve oude stad, verscheidene kunstmusea, excellente shopping mogelijkheden en een vibrerend nachtleven aan, versterkt door de aanwezigheid van verschillende universiteiten.  RVH.

    07-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!