Inhoud blog
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Citizen Series 8
  • De nieuwe zitbanken van Marie's Corner
  • Kleurrijk en minimalistisch
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerpromoties naar Frankrijk

    Voyages-SNCF.com lanceert twee zomerpromoties naar Frankrijk

     

     

    Frankrijk is traditioneel een populaire vakantiebestemming bij Belgen. We vertegenwoordigen maar liefst 15 procent van de Europese toeristen in Frankrijk.


    En met reden, La douce France herbergt enkele van de mooiste streken en steden ter wereld, allemaal met hun eigen unieke charme. Ontspan in de zon van de Côte d’Azur en proef de beste streekproducten met het geluid van krekels op de achtergrond. Of waarom niet eens Parijs bezoeken, met zijn chique boutiques en talloze museums, cafeetjes en terrasjes. Of vertoef je liever in de natuur? Ga dan naar de Alpen en ontdek al wandelend de adembenemende landschappen. Zonder Bordeaux, de geboorteplaats van de wijn, te vermelden, of Nancy en haar beroemd meer, Bretagne en zijn pannenkoeken (het favoriete Franse gerecht van de Belgen!1). Kortom, een onbeperkte keuze aan bestemmingen.


    Voyages-SNCF.com komt deze zomer met twee toppromoties op de proppen waarmee je Frankrijk kan ontdekken zonder dat je portefeuille er onder lijdt.

    Wie graag reist in alle rust en comfort voelt zich helemaal thuis in de eerste klasse van de TGV. Wat dacht je van ruime en instelbare stoelen, een hoofdsteun, voetensteun, inklapbaar tafeltje, individueel leeslampje en een eigen stopcontact. Leun rustig achterover en laat het landschap voorbij zoeven. Met de zomerpromotie kan je reeds vanaf €39 enkele reis van Brussel, Rijsel of Parijs naar verschillende bestemmingen in Frankrijk reizen.

    http://speciale-aanbiedingen.be.voyages-sncf.com/nl/tgv-aanbieding.

    Plan je deze zomer een reisje naar Frankrijk met familie, vrienden of je vriend(in)? Dan heeft Voyages-SNCF.com een mooie verrassing voor je in petto. Wie vanaf twee personen reist krijgt deze zomer extra korting. Met hoe meer je gaat, hoe lager de prijs wordt (vanaf 2 personen tot 5 personen). Ideaal voor grote families, onafscheidelijke vrienden of voor een romantisch uitje wil boeken. Aan zo’n prijs, waarom zou je niet gaan?



     

     

     

    21-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huisdieren

    Ook huisdieren zijn welkom

    bij Pierre & Vacances Center Parcs !

     

     

    Ook huisdieren hebben recht op een vakantie. Dit maakt deel uit van de algemene aanpak van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs die een maximale tevredenheid nastreeft voor de hele familie op vakantie, ongeacht de periode.

     

    De Groep Pierre & Vacances Center Parcs biedt immers verhuur van vakantiehuisjes en appartementen in residenties en vakantieparken waar huisdieren zijn toegelaten. Je verblijft er in instapklare en praktisch ingerichte woningen aan zee, in de bergen of in de stad … telkens opnieuw in gezelschap van uw geliefkoosde huisdier.

     

    U moet niet meer naar opvangoplossingen zoeken wanneer u op vakantie wil vertrekken! Uw trouwe viervoeter kan u vergezellen in het merendeel van de residenties, village clubs en domeinen van de Groep. De honden worden toegelaten op vertoon van een geldig bewijs van inenting tegen hondsdolheid.

     

    Tot 16 november worden de dieren nog meer verwend! Iedere klant die de service « huisdier welkom » heeft genomen krijgt bij aankomst een cadeau alsook voeding voor zijn dier, in samenwerking met Zolux®. Dit aanbod is enkel geldig in de residenties en vakantieparken Pierre & Vacances en Maeva.

     

    DE FORFAITS: Bij Pierre & Vacances, villages clubs en premium : 55 € per dier per week, voor een verblijf van 7 nachten en meer. 9€ per dier per nacht; voor een verblijf van minder dan 7 nachten. Bij Center Parcs: vanaf 16,50 € (één enkel huisdier per cottage) voor een weekend (24,50 €/week).

    www.pierreetvacances.be / www.centerparcs.be

     

    20-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Pearl
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Black Pearl, nieuw passief kantoorgebouw in de Brusselse Europese wijk.

     

     

    We nemen u mee naar de Brusselse Europese wijk, Midden in het Central Business District (CBD), op de hoek van de Handelsstraat en de Montoyerstraat, verrijst het Black Pearl gebouw. Dit complex vervangt de voormalige zetel van kredietverzekeraar Euler Hermes, opgetrokken in de jaren '70, en zal in september 2014 worden opgeleverd.

     

    Het ruim 11.000 m² tellende kantorencomplex geniet van alle voordelen van een passiefgebouw dat het certificaat Breeam Excellent kreeg en laureaat was van de projectoproep Voorbeeldgebouwen 2012. Met deze projectoproep wil het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voorbeeldige projecten op het vlak van duurzame nieuwbouw en renovatie in het Brusselse aanmoedigen. De projecten werden vooral op basis van energieprestaties, milieu-impact, architectuur en stedelijke integratie beoordeeld.

     

    Het Black Pearl gebouw op de hoek van de Handelsstraat en de Montoyerstraat; krijgt een opvallende bekleding in zwart graniet die past in het unieke en ambitieuze karakter van de architectuur, bekleding die voor een immense gebogen vorm over de volledige hoogte van het gebouw zorgt en zo de eentonigheid van de sobere wijk doorbreekt. Dankzij de grote raampartijen over de volledige hoogte wordt het natuurlijk daglicht optimaal benut, wat de talrijke kantoorruimtes bijzonder ten goede komt.

     

    Dankzij de uitermate hoge energieprestaties en het lage verbruik voor verwarming en koeling valt Black Pearl onder de categorie passiefgebouwen. Het was van meet af aan de bedoeling om het Breeam-certificaat Excellent te krijgen. Een greep uit de belangrijkste technische eigenschappen van het gebouw: gebruik van geothermie, recuperatie van regenwater via groendaken, hoogrendementsventilatie, performante en waterdichte bouwschil, driedubbele beglazing, aan- en afwezigheidsdetectoren, zonlichtsensoren om het gebruik van kunstlicht te beperken, automatische zonwering op de meest blootgestelde gevels, liften met bestemmingscontrolesysteem. Het regenwater wordt via groendaken naar een regenput van 30 m³ afgevoerd en zo optimaal herbruikt voor de toiletten, de schoonmaak en het gieten van de planten. Ondergronds komen er 55 parkeerplaatsen, waarvan meer dan de helft met een laadpaal voor elektrische wagens uitgerust wordt.

     

    Immobel onderstreept aldus Gaëtan Piret, gedelegeerd bestuurder, met dit voorbeeldgebouw in het hart van de Europese wijk duidelijk de ambitie om avant-gardistische  projecten te ontwikkelen en een efficiënt antwoord te bieden op het energievraagstuk van vandaag en morgen. Voor Brussels Minister van Leefmilieu, Evelyne Huytebroeck is het Black Pearl-gebouw een voorbeeld om ecoconstructies technisch en financieel aan te moedigen. Het is dankzij projecten zoals dit dat het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verder kan evolueren tot een Duurzame Stad. Geoffroy Coomans de Brachène Schepen van Stedenbouw en Patrimonium, Stad Brussel, legt de focus op het architecturaal aspect van het gebouw die beantwoordt aan een criterium dat onmisbaar is in de architectuur van vandaag : de kwaliteit ! Voor hem is het bouwen van  Black Pearl een positief en hoopvol signaal in het kader van een betere levenskwaliteit.

     

    De aanwezigheid van talrijke beplanting zorgt ontegensprekelijk voor een ecologische, duurzame en zelfs menselijke noot in deze toekomstige nieuwe omgeving. Het groendak en de centrale tuin zijn ideaal voor de biodiversiteit en de landschapskwaliteit van de plaats. De tuin opent zich dankzij de doorzichtige benedenverdieping naar de straat en zal een grote variatie aan inheemse halfschaduwplanten tellen. Door het wisselende spel van bodemvegetatie, zuilen en klimplanten ontstaat een groene oase waarin het aangenaam vertoeven is.

     

    Black Pearl is ongetwijfeld een vlaggenschip in de vloot aan nieuwe gebouwen in een Europese wijk die bruist van vastgoedprojecten. Het resultaat wordt een ware architecturale parel die schittert in het hart van de Europese wijk.

     

     

    20-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis new look

    Belgische ibis-hotels krijgen nieuwe look: Namen pronkt als eerste met resultaat

     

     

     

    Wereldwijd steekt hotelketen ibis, lid van de Accor-groep, zijn hotels in een nieuw kleedje. Gemeenschappelijke ruimtes – denk: de lobby, bar, ontbijtruimte… - krijgen een nieuw design met een frisse look en een dynamische feel. Het ibis hotel in het centrum van Namen toont als eerste Belgische vestiging het resultaat van die verjongingskuur.

     

    Waarom geen weekendje Namen deze zomer? De Waalse hoofdstad is traditioneel de place to be voor wie graag flaneert langs de Maasoever of geniet van een terrasje met een spectaculair zicht op de historische Citadelle. In de zomermaanden kun je er bovendien een openluchtoptreden of een filmpje meepikken op de Apéros Namurois of het Internationale Festival van de Franstalige Film. Nu het ibis-hotel Namen Centrum uitpakt met een complete restyling van zijn gemeenschappelijke ruimtes, is er helemaal geen excuus meer om thuis te blijven.

     

    Warmer, jonger, speelser: het nieuwe interieur in ibis Namen Centrum

    Ibis profileert zich al langer als de budgetvriendelijke hotelketen waar gasten mogen rekenen op dat tikkeltje meer. Sinds eind 2012 garandeert ibis zijn klanten een ultracomfortabele slaapervaring dankzij nieuwe bedden en het Sweet Bed by ibis, een ingenieuze combinatie van een flexibele lattenbodem, een sterke schuimmatras en een zacht, groot dekbed van hergebruikte microvezel omhuld met zijdezacht beddengoed, concept. Vanaf dit jaar pakt de hotelketen het interieur van zijn gemeenschappelijke ruimtes aan. In België kreeg de vestiging in Namen als eerste een grondige ‘make-over’. Levendige kleuren en contrasterende materialen in de lobby zorgen bij aankomst meteen voor een warme sfeer met een jonge, speelse toets. Het hele design in de gemeenschappelijke ruimtes ademt gezelligheid en gemoedelijkheid.

     

    “Wij willen onze gasten een verrassende, unieke hotelervaring bieden. In dat kader moet je de renovatie en volledige restyling van alle gemeenschappelijke ruimtes in het hotel ibis Namen Centrum zien. Op termijn zullen andere hotels uit het Belgische ibis netwerk volgen. De volgende in de rij zijn ibis Brussels Airport, ibis Brussels Centre Ste Catherine, ibis Brussels Off Grand’Place en ibis Gent Centrum Opera,” zegt Yves Fonck, VP Operations ibis België en Luxemburg

     

    De perfecte plek voor een Belgisch biertje. Meer gezelligheid en openheid – daarop mikt de nieuwe inrichting en aankleding van de hotelreceptie van ibis Namen Centrum. De lage, toegankelijke balie in een opengewerkte ruimte werkt uitnodigend. Via een projectiescherm krijgen gasten praktische informatie en toeristische tips. Plafondschilderingen en ludieke meubels zoals schommelstoelen, tafels met spelbordpatronen en grote sofa’s maken de verleiding om te blijven hangen groot.

     

    Het ibis Namen Centrum telt 92 kamers met gratis Wi-Fi, dankzij de zomerpromotie reeds vanaf 59€/nacht/kamer. Het hotel is één van de 22 Belgische ibis hotels die het Beer Hopping concept aanbieden. De hotelbar schenkt m.a.w. elf Belgische streekbieren, één per provincie, die een virtuele tour door ons bierland erg gemakkelijk maken voor hotelgasten en toevallige passanten. Naast de eigen provinciale specialiteit, Gauloise Ambrée (Brouwerij de Bocq), kunnen bierliefhebbers in ibis Namen Centrum ook terecht voor o.a. Tripel Kanunnik, Blonde Barbar en Cuvée des Trolls. www.ibis.com

     

     

     

     

    19-07-2013 om 08:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsroute Vennbahn

    Fietsroute ‘Vennbahn’.

     

     

    De 125 km lange Vennbahn, één van de langste fietsroutes op oude spoorweglijnen van Europa, werd zopas officieel geopend in St Vith in aanwezigheid van tal van genodigden, zowel politici als projectpartners. Gans de ceremonie vond plaats in het lokale conferentiecentrum “Triangel”.

     

    Voor de Oostkantons en de aangrenzende gebieden in Duitsland en Luxemburg is de realisatie van deze fietsroute, met een kostenplaatje van ongeveer 14,7 miljoen euro, een mijlpaal in de toeristische infrastructuur. Dat werd ook nog benadrukt door Isabelle Weykmans, Minister van Toerisme van de Duitstalige Gemeenschap. Voor de minister is de Vennbahn het geslaagde voorbeeld van een grensoverschrijdende samenwerking binnen Europa. „Toen de toeristische uitbating van de Vennbahn stopgezet werd in 2001, werd een nieuw project opgestart. De Vennbahn is de nieuwe ruggengraat voor het regionale toerisme en breidt het bestaande aanbod uit“, zei ze. De Duitstalige Gemeenschap, de Waalse Regio en de gemeente Weismes investeerden samen ongeveer 5,8 miljoen in het Interreg-project.

     

    Helmut Etschenberg van de „Städteregion“ Aken zei fier te zijn op de verbinding tussen de keizerstad Aken en de Europese stad Luxemburg.  Hij sprak vol lof over de bemiddelingsrol van de DG bij de planning ervan. “Zonder hen lagen de plannen waarschijnlijk nog in onderste lade. De Vennbahn is een symbool van vrede en vriendschap“, zei Etschenberg. Volgens de Luxemburgse Minister voor Infrastructuur Claude Wiseler en Marco Schank is de Vennbahn een belangrijk mozaïekstuk in het geheel van het fietsnetwerk op voormalige spoorwegen in de regio. De RAVeL-route eindigt aan het station in Troisvierges, van waaruit een snelle verbinding mogelijk is in de richting van de stad Luxemburg.

     

    Frédéric Razée, vertegenwoordiger van de Waalse Minister voor Openbare Werken, zei dat „de grenzen die de regio’s vroeger scheidden, ze vandaag verbinden”. Hij benadrukte dat verdere grensoverschrijdende fietsnetwerken zullen volgen. Zo zijn aan Duitse zijde de werken gestart voor de verlenging van de Kylltalfietsweg in de richting van de Belgische grens.

     

     







    18-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jiayu smartphones

    Oostends bedrijf verovert exclusieve verdeellicentie Chinese JIAYU-smartphones

     

     

     

    Het Oostends bedrijf Icosa heeft de exclusiviteit verworven voor verdeling van JIAYU smartphones in de Benelux. Het bedrijf Icosa heeft reeds enkele jaren ervaring in internationale handel met het verre Oosten.

     

    JIAYU houdt zich exclusief bezig met de productie van smartphones en richt zich vooral op het hoge segment. De JIAYU smartphones moeten met hun specificaties niet onderdoen voor de grotere merken. JIAYU smartphones worden sinds 2009 geproduceerd in Shenzhen, China, zijn Android gestuurd en bijgevolg van toepassing voor alle Google apps, tools & Google playstore . Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op de Chinese markt, maar verovert sinds begin dit jaar ook Europa, waaronder Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje.

     

    De JIAYU smartphones zijn vrij populair bij jonge mensen omdat ze zeer goede specificaties koppelen aan een zeer interessante prijs. Volgens Icosa is dat iets waar andere fabrikanten te weinig mee bezig zijn. Er is immers een enorme markt bij jongeren die vooral met een toptoestel willen werken qua prestaties, maar daarvoor minder kunnen betalen. Ook Icosa trekt nu met JIAYU volop die kaart voor de Benelux. 'De toestellen zien er heel stijlvol uit, en kunnen makkelijk de concurrentie aan met andere bekende merken.'

    JIAYU smartphones leggen dus uitstekende specificaties voor en bieden zeer hoge kwaliteit voor een interessante prijs. Een toptoestel als de Jiayu G4 is verkrijgbaar voor slechts 260 euro. Het bevat een 1.2Ghz quad-core processor, dual SIM card, 2 camera's - back camera van 13 megapixels! - en een intern geheugen van 4GB, via SD-card uitbreidbaar tot 64GB. Daarnaast zijn er ook heel wat accessoires beschikbaar, zoals hoesjes, extra batterij, powerbanks, . Op alle toestellen geldt een garantie van 2 jaar. De toestellen zijn zowel leverbaar aan bedrijven en aan particulieren. Icosa onderhandelt momenteel in de Benelux met enkele Telecom operatoren en bedrijven voor een introductie en samenwerking.

    www.jiayumobile.be.

     







    17-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Center Parcs Bostalsee

    Center Parcs Park Bostalsee opent haar deuren

     

    Vlakbij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Luxemburg direct aan het 120 hectare grote watersportmeer Bostalsee opent het nieuwste vakantiepark van Center Parcs, onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group, haar deuren. Park Bostalsee is het 20e park dat aan de reeds uitgebreide Center Parcs portfolio met vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland wordt toegevoegd. Op het park van 90 hectare zijn 500 luxe cottages gebouwd in een glooiend heuvellandschap aan de Bostalsee, één van Duitslands grootste meren, in het natuurpark Saar-Hünsruck in de deelstaat Saarland. De flora van het park bestaat uit 450 verschillende boom- en struiksoorten en diverse kruiden. Dit alles maakt deel uit van een grootschalig project om de natuurlijke biodiversiteit terug naar de regio te brengen. Park Bostalsee ligt op steenworpafstand van Saarbrücken en Trier, de oudste stad van Duitsland.

    Het hoogtepunt voor alle waterliefhebbers is de Bostalsee met een directe toegang voor Center Parcs gasten. In de zomer vormt de Bostalsee een idyllische bestemming waar men kan zwemmen, zonnebaden op één van de stranden, wandelen in de omringende natuur en fietsen langs de oevers. Daarnaast biedt Center Parcs talrijke wateractiviteiten zoals windsurfen, zeilen, duiken, waterfietsen, varen en vissen. In de winter nodigt het meer uit tot schaatsen of ijslopen, terwijl de gasten in de omgeving kunnen skiën, langlaufen en sneeuwschoenwandelen.

    De cottages van Park Bostalsee zijn gebouwd op vlakke plateaus aan de glooiende oevers, grotendeels in zuidelijke richting met panoramische uitzichten over het meer en het omringende landschap. Ze zijn op harmonieuze wijze in de natuur geïntegreerd, geheel in lijn met de filosofie van Center Parcs waarbij respect voor het milieu hoog in het vaandel staat. Er zijn drie categorieën cottages, variërend van 2 tot 10 personen die allen uit twee etages bestaan: Comfort, Premium en VIP. 

    Uiteraard is in het park alles aanwezig wat Center Parcs uniek maakt: een Aqua Mundo van 4.000m2 – een subtropisch zwemparadijs met drie glijbanen waaronder de langste (142 m.) van alle Center Parcs parken, golfslagbad en indoor waterspeeltuin – en de Market Dome, een overdekt tropisch centrum met een supermarkt, restaurants en een terras direct aan het meer.

     

    17-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid Tirol 2

    Vriendschap is... vakantie in Zuid-Tirol -2

    Culinaire kameraden vergast je op: Sterren, Almen, Kastelen

     

     

     

    Met zijn grote variëteit aan inheemse topproducten, zijn Italiaanse én Duitse roots en zijn arsenaal aan beroemde sterrenchefs, vind je in Zuid-Tirol achter elke hoek een voortreffelijke eetgelegenheid, waar de chef-kok moeiteloos het ene gastronomische pareltje na het andere op tafel tovert. Foodies kunnen dus in de hele provincie hun hart ophalen. Wie echter meteen wil kennismaken met de absolute culinaire top, trekt naar een berghut die deelneemt aan Sterren, Almen, Kastelen. Dit culinaire festival verenigt plaatselijke sterrenchefs, die galadiners koken in drie Zuid-Tiroolse kastelen, maar ook een signature menu samenstelden voor 5 alpenboerderijen en bergrestaurants. Wie dus een keer wil proeven van de gerechten van chef-koks Gerhard Wieser, Alois Haller, Jörg Trafojer, Andrea Fenoglio of Anna Matscher kan terecht bij Gasthof Kienegger, Mitterkaser Alm, Mahdalm, mountain restaurant Waldbichl of Berggasthof Talbaue.

    Sterren, Almen, Kastelen loopt nog tot oktober. Voor een 4-gangenmenu, inclusief een begeleide wandeling door een chef, kruiden- of wijnexpert naar een van de berghutten betaal je €75. Een galadiner in een van de kastelen (inclusief drank) komt neer op €150.

     

    Sportieve spitsbroeders wijs je de weg naar: Het Sella-Massief

    Helemaal bedekt met sneeuw behoort dit stukje ongerept plateau in de winter toe aan skiërs en snowboarders, maar ook zomertoeristen kunnen er op de fiets hun sportieve driften botvieren. Voor je je opmaakt voor deze kuitenbijter, maak je best even een onomwonden evaluatie van je conditie. Zelfs echte pro’s doen namelijk zo’n 5,5 uur over dit mountainbike-parcours van bijna 60 km. Vriendengroepen die toch de uitdaging aangaan, hebben een tocht over onverharde paden en single trails in het vooruitzicht, passeren niet minder dan vijf bergpassen en bedwingen hoogteverschillen tussen de 3.000 en 4.000 m. Eenmaal aan de finish worden de prestatie ruimschoots beloond, want het massief vormt samen met de omringende dalen en de bergpassen Passo di Gardena/Grödnerjoch, Passo Pordoi/Pordoijoch, Passo di Sella/Sellajoch en Passo Campolongo/Campolongopas een van de mooiste berglandschappen, dat in 2009 niet voor niets door UNESCO tot werelderfgoed werd uitgeroepen.

    www.valgardena.it

     

     

     

     

    17-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schiphol

    Schiphol verwacht 15 miljoen passagiers deze zomer

     

     

    Amsterdam Airport Schiphol zet extra personeel en entertainment in om tijdens de start van de zomervakantie reizigers welkom te heten, de weg te wijzen en vragen te beantwoorden. Reizigers wordt geadviseerd de tijd die de luchtvaartmaatschappij vermeldt aan te houden en op tijd naar Schiphol te komen.

     

    Passagiers kunnen hun inchecktijd versnellen door thuis al via internet in te checken. Op Schiphol kunnen reizigers gebruik maken van een van de meer dan honderd self-service check-in desks en van de self-service bagage drop-off punten van de luchtvaartmaatschappijen.

     

    Entertainers heten in de zomermaanden de vakantiegangers welkom op Schiphol met muziek, zang en straattheater. Op het programma staan: ‘De Wereldreizigers’ met hun act met wereldbollen en een sensationeel optreden van een jongleur, die maar liefst vijf voetballen in de lucht houdt. Muzikale optredens worden deze zomer verzorgd door het Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee, het KLM Orkest, het Douane Combo en de Douane Samba groep. Speciaal voor de jongste reizigers brengt Nijntje een bezoek aan de luchthaven. Ook kunnen reizigers hun eerste vakantiekaart al vanaf Schiphol naar huis sturen. De douane zal ook enkele dagen aanwezig zijn met een informatiestand: welke artikelen/goederen een passagier wel of niet mee terug mag nemen van het vakantieadres wordt door douanemedewerkers uitgelegd.

     

    Met de start van de schoolvakantie begint ook op Schiphol de vakantieperiode. In juli, augustus en september reizen ruim 15 miljoen passagiers via Schiphol. Topdrukte wordt verwacht op vrijdag 26 juli met circa 178.000 passagiers. www.schiphol.nl

    16-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid Tirol

    Vriendschap is... vakantie in Zuid-Tirol

     

     

     

    Een vriendenvakantie in het vooruitzicht? Dan ben je vast op zoek naar die ideale cocktail van actie, fun, cultuur en gastronomie, zodat er iets leuks op het programma staat voor àl je vrienden, of ze nu musea, avontuur, terrasjes of sport verkiezen. Als je je herkent in deze omschrijving, kunnen we je Zuid-Tirol warm aanbevelen. De noordelijkste provincie van Italië beschikt immers over alles dat een vriendentrip onvergetelijk kan maken. En met onze toptips werp jij je probleemloos op als reisleider van de groep!

     

    Cultuurminnende compagnons neem je mee naar: Museion (Bolzano/Bozen)

     

    Dit stevig staaltje architectuur is zo spectaculair dat je bijna zou vergeten dat het ook een museum voor moderne kunst herbergt; alleen al de buitenkant – ontworpen door het Berlijnse architectentrio KVS – is een bezoek waard. Maar ook er daadwerkelijk binnengaan loont, want het museum gaat prat op zijn geherdefinieerde missie. Museion is namelijk niet zomaar een verzamelplaats van kunstobjecten, het is een internationale kunstworkshop die verschillende disciplines overstijgt. En met een kunstcollectie van de jaren vijftig tot vandaag, werk dat werd gecreëerd in opdracht van Museion en een uitgebreid artist-in-residence programma, slaagt het museum wonderwel in die missie. Een wandeling door Museion is dus als een actieve dialoog met kunstenaars, in plaats van een saaie dwaaltocht door stoffige gangen.

    www.museion.it  

     

    Avontuurlijke amigo’s maak je warm voor: De Via Ferrata Tridentini-klimroute

    Je vrienden willen avontuur? Onder het motto ‘be careful what you wish for’ kan je en

    overtuigen om de Tridentini-klimroute te tackelen, een parcours van zo’n 3,5 uur dat door specialisten fijntjes wordt omschreven als “challenging”. Nog voor je eraan kan beginnen, moet je je een weg banen door de dichtbeboste bergflanken en een steile rotswand trotseren. Na die eerste klimpartij vind je op een ruim plateau van de berg Sella, rechts van de Pisciadù-waterval, het eigenlijke startpunt van de Tridentini-route. Over stroeve rotsen, hangbruggen en met puin gevulde kloven vat je deze tocht van 2.5 km aan. Onderweg stijg je zo’n 640 m en bereik je het hoogste punt van 2.585 m. Aan de Pisciadù Hütte berghut, kan je na afloop van de klimtocht genieten van een fris wijntje, een lokale snack en het adembenemende uitzicht. www.altabadia.org

    16-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barù

    Barù lanceert dreamy chocolate hippos

     

     

    In de chocolade-jungle van Barù lopen vanaf september nieuwe dieren rond: de dreamy chocolate hippos, vrolijke nijlpaarden van chocolade met knapperige buitenkant en een zachte binnenkant. Zalig om er je tanden in te zetten. Maar ook zalig voor het oog. Want de figuren en de verpakking zijn ontworpen in Noorwegen, in typische speelse stijl van Darling Clementine, het bureau van illustratoren Ingrid Reithaug en Tonje Holland.

     

    Gevulde chocolade, maar dan anders. Niet de zoveelste reep of praline, maar een zoete verleider in een frisse vorm en een leuke verpakking, een nijlpaard. Eerder al stonden de nijlpaarden op de verpakking van de Barù Marshmallows. Nijlpaarden leven in warme gebieden, maar voor ontwerpers van de chocolaatjes en de verpakking zocht Barù inspiratie in Scandinavië. Noors design is erg populair en heeft een vriendelijk en ongedwongen karakter.

     

    Barù kiest met de dreamy chocolate hippos een duidelijke positie: gevulde chocolade voor de fijnproevers. De dreamy hippos liggen vanaf september in de winkels en de webshop. Er zijn vier smaken: melkchocolade met vulling van honing- en amandelnougat, melkchocolade met vulling van amandel- en pecanpraliné, donkere chocolade met vulling van Fleur de sel caramel en donkere chocolade met vulling van woudvruchtencaramel.

    De nijlpaarden van chocolade worden verkocht in doosjes van 120 gram met telkens acht stuks: vier van elke smaak met melkchocolade of vier van elke smaak met donkere chocolade. Voorts is er een verpakking met drie figuren in dezelfde smaak. En de chocolate hippos worden ook per stuk verkocht, makkelijk gezien alle chocolaatjes individueel werden verpakt.

    www.baru.be

     

     

     

     

     







    15-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corsica

    CAMPAGNE LAST BOOKING CORSICA

     

     

    Voordeeltarieven voor late beslissers! Heb je nog altijd geen zomervakantie geboekt dan behoor je zondermeer tot de groep van late beslissers. Dat heeft ook voordelen want stel dat je naar Corsica op reis wil dan geniet je nu van voordeeltarieven bij ferrymaatschappij SNCM.

     

    Met reisbestemming Corsica maak je altijd een goede keuze omdat het mediterrane eiland elk type vakantieganger veel te bieden heeft. Daarenboven krijg je het natuurschoon en de cultuurrijkdom van Corsica altijd aangeboden onder een stralende zomerzon. Met ferrymaatschappij SNCM is het makkelijk reizen naar l’Ile de Beauté. Vanuit de Zuid-Franse havens Marseille, Toulon en Nice varen comfortabele schepen naar diverse Corsicaanse havens.

     

    SNCM gaat van start met de Campagne Last Booking waardoor je prijsgunstig naar Corsica kunt reizen. De promotietarieven zijn van toepassing op de reisperiode van 24 juni t.e.m. 14 september 2013. De boekingsperiode loopt van 21 juni tot 16 juli 2013.

     

    Maak dat je er snel bij bent en profiteer van de promotie Prima Corsa, kortingen van -10% tot -50 % + het transport van de auto aan € 1 ! Dit unieke aanbod is van toepassing op de lijnen Marseille-Corsica (alleen de dagvaarten), Toulon-Corsica en Nice-Corsica.

     

    SNCM Brussel is een ferry broker en dat betekent dat je bij deze maatschappij ook reizen kunt boeken met ferrymaatschappijen La Meridionale, Viking Line, Brittanny Ferries, DFDS Seaways, Condor Ferries, Tunisia Ferries, GNV Maroc en Algérie Ferries.

    SNCM, AGORA Galerij, Grasmarkt 105/bus 10, 1000 Brussel - Tel 02-5490880

     

     

     

     

     

    15-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skip hop collectie

    Feest op school met nieuwe skip hop-collectie

    Zoo-rugZakjes, trolleys en drinkbekers

     

     

    Skip Hop heeft opnieuw het dierenrijk veroverd, en verzekert onze kids van een onvergetelijke schooltijd met de kleurrijke, schattige en vooral praktische rugzakjes, trolleys en drinkbekers. Je lunch en schoolspullen kan je vanaf nu kwijt in jouw Hippo, Dino, Giraffe, Cat , Bee, Dog, Ladybug, Monkey, Owl of Lion.

     

    Zoo Packs

    Met een Zoo Pack op de rug zijn jongens en meisjes klaar voor de klas. De functionele on-the-go rugzak, gemaakt uit duurzame materialen en met avontuurlijke dierendetails, is alles wat ze nodig hebben voor pure fun. Nieuw in het gamma: Hippo, Dino, Giraffe, Cat en Lion!

     

    Zoo Trolleys

    Klaar voor de vakantie of gewoon lekker naar school ‘rollen’. De nieuwe reeks Skip Hop Zoo-trolleys zijn er in 5 schattige, nieuwe uitvoeringen: Dog, Bee, Ladybug, Owl en Monkey. Extra handig zijn de verstelbare schouderbandjes, ideaal om af te wisselen met mama en papa.

     

    Zoo Lunchies

    Boterhammen, fruit, yoghurt en een drankje zijn des te lekkerder als ze uit een Zoo Lunchie komen. Net als bij de trolleys, veroveren ook hier de hond, bij, lieveheersbeestje, uil en aap ieder kinderhart. Boterhammetjes en drankjes passen perfect in het ruime middenvak. Het extra vakje biedt dan weer plaats aan een vieruurtje of een vork en een lepeltje. Drankjes blijven koel door de geïsoleerde binnenkant.

     

    Zoo Straw Bottles

    Drinken kan vanaf nu ook uit een van de vijf snoezige drankbekers. De bekers zijn voorzien van een handig rietje. Bovendien heeft elke drinkbeker een praktisch touwtje, zodat de beker overal kan vastgemaakt worden. Verkrijgbaar in owl, bee, monkey, dog en ladybug.

    www.hebeco.be

     

     

     







    15-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!