Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.the little gym

     

    THE LITTLE GYM : ACTIVITEITEN OP MAAT VOOR KINDEREN

     

     

     

     

    De herfst laat het puntje van z’n neus al zien...Iedereen is opnieuw aan het werk en de schoolkalender eist zijn rechten weer op met een hele reeks verplichtingen...

    Zoals altijd gaan ouders op zoek naar “buitenschoolse” activiteiten die bijdragen tot het evenwicht van hun kinderen. Daarom heeft The Little Gym in elk van zijn centra een programma uitgewerkt met stimulerende activiteiten die de kinderen vertrouwen geven en hun cognitieve en sportieve capaciteiten helpen ontwikkelen.

     

    The Little Gym, aanwezig in meer dan 30 landen, telt steeds meer leden in heel
    de wereld en is in België een echt succesverhaal aan het worden. Het geheim van dit succes ? Een uniek activiteitenprogramma dat de kinderen in staat stelt om hun cognitieve capaciteiten en motoriek op een niet-competitieve manier te ontwikkelen. De centra van The Little Gym hebben heel wat ervaring en geven iedere week lessen die afgestemd zijn op de ontwikkeling van elk kind van 4 maanden tot 12 jaar.

     

    In het kader van de preventie van risico’s verbonden aan de griepepidemie A H1N1 nemen de centra van The Little Gym alle nodige voorzorgsmaatregelen : algemene hygiëne van het centrum, gebruik van speciale gel om de handen te wassen, gebruik van zakdoeken om te niezen, kusjes worden vervangen door een leuke groet : de “high five”. De teamleden brengen de ouders ook op de hoogte zodra zij een gevaar of kenmerkend symptoom waarnemen. Als een kind bovendien één of twee lessen mist door de griep, kunnen die verschoven worden. Op die manier willen wij de gezondheid van de kinderen beschermen en flexibel zijn tegenover de ouders.

     

    De lessen motorische ontwikkeling, psychomotoriek en gymnastiek worden georganiseerd in een aangename ruimte waar iedereen in eigen tempo kan evolueren. De lessen worden immers aangepast aan elke fase van de ontwikkeling van de kinderen, ongeacht of zij heel actief of net heel rustig zijn ...

     

    De lessen van The Little Gym benadrukken ook de versterking van de lichamelijke vaardigheden : coördinatie, evenwicht, lenigheid en gevoel voor ritme, maar ook positief gedrag : luisteren, relatie met anderen, zelfvertrouwen, enz.

    Gezelligheid komt op de eerste plaats : de leden mogen gebruik maken van een keukenhoekje en luierruimte. In de multi-activiteitenruimte kunnen ouders, broers en zussen de activiteiten van de kleinsten volgen. Een machine met koffie en frisdrank wordt ter beschikking gesteld van de leden. RVH.

    www.thelittlegym.be

     

     







    04-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voedingssalon - slot

    De 80ste editie van het Voedingssalon- slot

     

     

     

     

    De Zone Feel Good – Home & Living biedt de bezoeker een ruim aanbod van de meest recente huishoudtoestellen maar ook ideeën om een knusse sfeer te creëren in huis en tuin. Het juiste adres voor handige tips om het leven aangenamer te maken in en rond het huis. Het Werelddorp dat je laat kennismaken met exotische muziek, kleurrijke mode en artisanale snuisterijen uit de vier windstreken, wordt in deze zone ondergebracht.

     

    Je droomt van een nieuwe look? In de Zone Feel Good – Mode & Beauty kom je alles te weten om je goed te voelen én om er goed uit te zien. Wat zijn de laatste modetrends? Welke accessoires en sierraden zijn hot, welke not?

    Laat je kapsel onder handen nemen door een Brusselse kappersschool, verken de nieuwste cosmetische wonderen, geniet van een verjongingskuur of droom weg tijdens een Shiatsu massage door Isamarc. Het kan allemaal in de Feel Good Planet. Je kan zelfs zalig herbronnen en ontstressen met de geuren en weldaden van chocolade tijdens chocoladebehandelingen van Los Manos en Belin. RVH.

     

    Praktische info:van zaterdag 3 tot en met zondag 18 oktober 2009 van 10 tot 18 uur
    in Brussels Expo, Paleizen 4, 5, 8 en Patio. Groepen (min. 10 personen): 4 euro.

    Volwassenen: 8 euro. Kinderen beneden de 12 jaar, indien vergezeld van een volwassene: gratis

    www.voedingssalon.be

    04-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.al 70 jaar een wereld van gezondheid

    Al 70 jaar een wereld van gezondheid

     

     

    100.000 Belgen drinken elke dag Yakult. Bijna 1 miljoen consumenten drinken regelmatig Yakult. 25 miljoen personen hebben dagelijks vertrouwen in de heilzame effecten van Lactobacillus casei Shirota. 30 landen distribueren het kleine flesje in de vorm van een zandloper

     

    Yakult, een mode-effect? Het is al meer dan 70 jaar geleden dat het bekende Japanse drankje van Dr. Shirota onze darmflora een duwtje in de rug geeft. Een onbetwistbaar succès voor een gefermenteerd drankje dat miljarden Lactobacillus casei Shirota bacteriën bevat. Bacteriën om onze gezondheid te onderhouden ? Moeilijk voor te stellen! Want besteden wij onze tijd uiteindelijk niet met hen te bestrijden via talloze verzorgingsproducten? En nochtans staan niet alle bacteriën synoniem voor besmettelijke epidemieën.

     

    Nochtans zijn enkelen onder hen essentieel voor het leven en de gezondheid van onze darmflora en maken er deel van uit, ze zijn belast met het afbreken van voedsel. Zij vertegenwoordigen de essentie van ons natuurlijk afweersysteem.

     

    Yakult Original is, zoals zijn naam al doet vermoeden, het drankje dat Dr. Shirota heeft bedacht en gecreëerd. Het productieproces is sinds 1935 nog niet veel veranderd... Het enige verschil is natuurlijk dat het nu op veel grotere schaal wordt aangemaakt.

    Yakult stelt een "light" variant voor op zijn meest toonaangevende drankje sinds 2002 voor de consumenten die houden van minder zoete producten. De licht zurige smaak van Yakult is "bijzonder", Yakult is immers zoveel meer dan een simpele zuiveldrank.

     

    Yakult kwam in 1995 als eerste probioticum op de Belgische markt. België was daarmee het tweede Europese land waar Yakult werd geïntroduceerd. In 2005 werd in Gent het Yakult Honsha European Research Center opgericht. Dit centrum heeft als missie de wetenschappelijke basis van Yakult in Europa te ondersteunen. De wetenschappelijke studies naar probiotica en naar de darmflora en spijsvertering van de Europese bevolking vormen het onderwerp van een nauwe samenwerking tussen de Europese en lokale onderzoeksinstituten en de universiteiten.

    De mobilhome van het Yakult-team trekt door België, aan boord is telkens een diëtiste om u voedingsadvies te geven. RVH.

    Ontdek de mobil home in uw regio op www.yakult.be

     

     

    04-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80ste voedingssalon/2

    80ste editie van het Voedingssalon

     

     

     

    Het interactieve Degustatietheater vormt de kern van de zone Food met fijnproevers en lekkerbekken, culinaire hoogstandjes en gastronomische ontdekkingen à volonté. Gerenommeerde chefs gunnen je een blik in hun pot. Dagelijks vinden er 6 kooksessies plaats. Elke bezoeker krijgt een drankje aangeboden, proeft van de bereide gerechten, kan vragen stellen aan de kok en krijgt het bereide recept mee naar huis. Vorig jaar waren er 14.000 deelnemers aan het Degustatietheater.

     

    De partners van het Degustatietheater staan garant voor kwaliteitsproducten die op een creatieve manier worden bereid (Tiense Suikerraffinaderij, Materne Confilux, Belgomilk, Vondelmolen, AEG-Electrolux, Palm, Tupperware, Chimay, Dovy, Campina, Knorr, Kanzi-appel, Cambozola & Rougette en Philadelphia). De helft van de kookdemo’s worden verzorgd door het Culinair Ateljee, onder leiding van Stefaan Daeninck. Maar ook de Meesterkoks van België zijn opnieuw van de partij, net zoals de vrouwenbeweging KVLV en diverse hotelscholen. De AEG Cooking Club zal daarnaast opnieuw tips demonstreren rond het koken met stoom en inductie.

    Nieuw zijn de kooksessies van de mediapartners Radio 2 en Bel RTL. Beursbezoekers die een demonstratie wensen bij te wonen, kunnen zich inschrijven via de website www.degustatietheater.be

     

    De aspirant bakkers ontbreken niet op het appel en hebben met de vzw Aspirant Bakker een eigen stand waar ze de bezoekers onderdompelen in het vakmanschap van de (banket)bakker.

    België is het land van de chocolade en daar zijn we terecht trots op. In samenwerking met Belcolade is er een tentoonstelling rond de oorsprong en geschiedenis van chocolade. Tal van kookdemonstraties in het Degustatietheater zullen in het teken van chocolade staan. En uiteraard zullen ook de aspirant bakkers allerlei lekkernijen bereiden met chocolade. Absoluut hoogtepunt is ditmaal de verkiezing van Miss Chocolade, waaraan een 10-tal gekroonde missen deelnemen.

    www.voedingssalon.be

    03-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80ste voedingssalon

    Het Voedingssalon al 80 jaar lang de grootste verwenbeurs

     

     

     

     

    De 80ste editie van het Voedingssalon staat in de steigers en belooft een ware opkikker voor lichaam en geest te zijn!  Het Voedingssalon of de beurs voor Food & Feel Good doet zijn nieuwe baseline alle eer aan. Zich mooi, gelukkig en gezond voelen en proeven van allerlei lekkernijen, dat staat er 16 dagen lang op het menu. Genieten van een dagje onbezorgd plezier op het Voedingssalon kan van 3 tot 18 oktober in Brussels Expo. Niet alleen culinaire verwennerij maar ook “tips en tricks” op het vlak van mode, verzorging, wellness en wonen komen aan bod.

     

    Dit jaar blaast organisator BFE (Brussels Fairs & Exhibitions) 80 kaarsjes uit. “Het Voedingssalon van Brussel blijft ongetwijfeld één van de meest bekende evenementen in ons land”, licht de Directeur van BFE, David Boon toe. “Sinds 2003 werd er een nieuwe dynamiek in het Voedingssalon gebracht door o.a. terug de grote voedings- en elektrobedrijven naar de beurs te trekken. De formule van het Degustatietheater heeft hier voornamelijk toe bijgedragen. Deze bedrijven, waarvan het merendeel zeer grote multinationals zijn, hebben op het Degustatietheater het rechtstreekse contact met de consument teruggevonden. Natuurlijk blijven de kleinere en familiale bedrijven hun weg vinden als exposant naar het Voedingssalon, sommige onder hen al vanaf de 1ste editie in 1924. Met de meeste van onze exposanten hebben we trouwens een zeer duurzame relatie opgebouwd, al decennia lang”, vervolgt David Boon.

     

    Door de jaren heen is het Voedingssalon veel meer geworden dan alleen maar voeding en huishoudproducten. In al die jaren heeft de beurs maar 1 doelstelling voor ogen gehad: al de zintuigen prikkelen van de meer dan 150.000 bezoekers. De 350 exposanten zullen daar ook zeker toe bijdragen. Zij zorgen voor een gevarieerd aanbod in de wereld van gastronomie, comfort en welzijn. De Beurs voor Food & Feel Good wordt verspreid over 4 paleizen en opgedeeld in 3 zones: Food, Feel Good - Home & Living en Feel Good - Mode & Beauty. RVH.

    www.voedingssalon.be

    02-10-2009 om 18:48 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soup'maison

    Soup’Maison: Heerlijk eerlijke Soep bereid met 100% natuurlijke ingrediënten

     

     

    Het nieuwe soepgamma van Campbell’s benadert de smaak van zelfgemaakte soep.

    De rijke smaak van zelfgemaakte soep zonder dat het je tijd kost? De knapperigheid

    van échte groenten zonder de moeite van de voorbereiding? Soup’Maison heeft het allemaal! Het nieuwe soepgamma van Campbell’s bestaat in drie smaken en werd bereid met dezelfde natuurlijke ingrediënten die je ook in jouw zelfgemaakte soep zou gebruiken. Zonder toevoegingen, en dat proef je! De smaaktests liegen er niet om: 8 op 10 beoordeelt de kwaliteit van Soup’Maison in lijn met hun zelfgemaakte soep.

     

    Soup’Maison is de nieuwste soep van Campbell’s, verkrijgbaar in een brik van 1 liter.

    Om de smaak van zelfgemaakte soep optimaal te benaderen, is Soup’Maison gemaakt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Dus geen kleurstoffen, bewaarmiddelen, smaakversterkers of kunstmatige aroma’s, maar een eerlijke soep waarin je échte knapperige stukjes groenten proeft. Soup’Maison is dan ook een commerciële soep die de smaak van zelfgemaakte soep benadert.

     

    Omdat Campbell’s weet dat smaken verschillen en dat afwisseling belangrijk is om gezond te eten, zit Soup’Maison boordevol groenten en is ze verkrijgbaar in drie verschillende smaken: julienne tomaat & groenten, julienne groenten en wortel & rode paprika, … RVH.

    www.campbells.be

     

     

     

     





    02-10-2009 om 18:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SN BMI

    Brussels Airlines verstevigt haar partnership met bmi op Londen route

     

     

     

     

     

    In het kader van de toekomstige toetreding tot Star Alliance, breidt Brussels Airlines haar samenwerkingsovereenkomst met de Britse luchtvaartmaatschappij bmi uit. Vanaf 25 oktober biedt Brussels Airlines, via een codeshare overeenkomst met bmi, dagelijks vluchten aan naar Londen Heathrow. Passagiers van Brussels Airlines hebben voortaan de keuze uit niet minder dan 9 dagelijkse verbindingen met de Londense metropool. De vluchtschema’s spelen volledig in op de noden van zowel zakenreizigers, toeristen als passagiers die een aansluitende vlucht nemen.

     

    Brussels Airlines en bmi werken sedert het begin van het zomerseizoen al samen op de routes tussen Brussel en Leeds Bradford, Edinburgh, East Midlands, Bristol, Birmingham, Londen Gatwick, Manchester en Newcastle. Dankzij deze nieuwe codeshare-overeenkomst bestaat het netwerk van Brussels Airlines voortaan uit niet minder dan 9 Angelsaksische bestemmingen. Dit aanbod vertegenwoordigt bijna 30 retourvluchten per dag tussen Brussels Airport en het Verenigd Koninkrijk.

     

    De vluchtschema’s beantwoorden perfect aan de noden van zowel zakenreizigers als

    liefhebbers van citytrips. Afreizen is zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds mogelijk. Het vluchtaanbod laat passagiers ook toe om met vlot aansluitende vluchten naar zowat alle Europese, Afrikaanse en Indische bestemmingen van Brussels Airlines te reizen. RVH.

     

    30-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valle d'Aosta

    Valle d’Aosta, minder ver dan je denkt !

     

     

     

     

    Eenmaal de zomermaanden voorbij kijken we al snel weer uit naar een volgende vakantie. Wie weet wordt het een winters verblijf in de Italiaanse Alpen, meer bepaald in Valle d’Aosta want dat is minder ver dan algemeen wordt gedacht, en liggen de hoogste Alpentoppen en de mooiste skigebieden in Valle d’Aosta.

     

    De grote poort naar Valle d’Aosta is de Mont Blanc Tunnel die je vanuit de Benelux kan bereiken over niets dan snelwegen. Bij de uitgang van de tunnel sta je meteen in Valle d’Aosta, aan de voet van de Mont Blanc, de Monte Rosa en de Matterhorn, de zonnige zuidkant van de Alpen. Slechts 27 km van de snelweg en maar 865 km van Brussel ben je in één van de grootste en meest indrukwekkende skigebieden van de Alpen: Breuil-Cervinia, 150 km skipistes voor elk niveau. Op een hoogte van 3800m en midden het imposante bergdecor kan je skiën tot in Zwitserland.

    De regio Valle d’Aosta is klein, bestaat uit één hoofdvallei met talrijke zijdalen. Er zijn grote en kleine skigebieden waarvan sommige aan het einde van een zijdal waardoor er geen doorgaand verkeer is, hetgeen rust betekent. Tot de bekende namen behoren de sneeuwzekere centra Courmayeur, la Thuile, Breuil-Cervinia, Pila en Monterosa-Ski waartoe Gressoney en Ayas behoren. In authentieke dorpen kan je naast het sportieve ook genieten van de typische sfeer van Valle d’Aosta, van de oude tradities, van de gastronomie.

     

    In Valle d’Aosta kan je elke dag een ander skigebied proberen, nieuwe pistes ontdekken, altijd met panorama op de bekende Alpentoppen. Het wordt nog handiger met de Valle d’Aosta skipass voor alle liften en bergbanen van de regio en waarmee je maar liefst tot 800 km pistes kan verkennen.

     

    Winterbestemming Valle d’Aosta is er voor iedereen. Gezinnen met kinderen, beginners en rustzoekers vinden er makkelijke pistes en skischolen met meertalige monitoren. Gevorderden en krachtpatsers kunnen zich uitleven op zwarte en rode pistes en afdalen in de diepsneeuw. Langlaufers glijden over schitterende loipes en voor wie zich wil wagen aan salto’s en andere sprongen zijn er funparks en boardercrosses. RVH.

    www.visitaosta.be

    30-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SN Africa

    Brussels Airlines voegt Johannesburg, Kaapstad, Accra en Khartoum aan netwerk toe dankzij partnership met Lufthansa

     

     

     

     

    Vanaf vandaag biedt Brussels Airlines uitstekende vluchtmogelijkheden aan naar Zuid-Afrika, Ghana en Soedan dankzij een uitbreiding van het partnership met Lufthansa. Al deze vluchten worden door Lufthansa uitgevoerd en worden dankzij een code-share overeenkomst voortaan ook door Brussels Airlines gecommercialiseerd. Lufthansa gaat op haar beurt ook zetels verkopen op de Brussels Airlines vluchten naar Banjul, Nairobi, Douala, Yaounde, Bujumbura, Abidjan en Monrovia.

     

    Brussels Airlines en Lufthansa breiden hun samenwerking op de Afrikaanse markt gevoelig uit. Deze expansie laat Brussels Airlines toe om haar passagiers vanaf vandaag uitstekende vluchtmogelijkheden aan te bieden naar Zuid-Afrika, Ghana en Soedan. Deze landen ontbraken totnogtoe in het uitgebreide Afrika netwerk van Brussels Airlines. Dankzij een codeshare-overeenkomst met Lufthansa worden ze nu in het aanbod van Brussels Airlines opgenomen.

     

    Brussels Airlines passagiers reizen vanuit Brussels Airport naar Frankfurt en kunnen dan met partner Lufthansa doorvliegen naar Johannesburg, Kaapstad, Accra of Khartoum. Sinds begin juli biedt Brussels Airlines haar klanten zo ook al de mogelijkheid aan om naar Libreville (Gabon) te reizen. De goed op elkaar afgestemde vluchturen zorgen ervoor dat de overstap in Frankfurt zeer vlot verloopt. Aan boord van de lange afstandsvlucht hebben passagiers de keuze uit First, Business en Economy Class. Alle passagiers kunnen voor deze vluchten Miles & More mijlen sparen of uitgeven.

     

    Zuid-Afrika is niet alleen een belangrijke handels- en cultuurpartner van België maar ook een populaire vakantiebestemming. Totnogtoe kon Brussels Airlines haar passagiers die naar Johannesburg of Kaapstad wilden reizen geen oplossing aanbieden. Dankzij de uitstekende dagelijkse Brussel-Frankfurt-Johannesburg avond/nachtvlucht en de seizoensgebonden Brussel-Frankfurt-Kaapstad lijndienst komt daar nu verandering in.

     

    Ook voor wie naar het West-Afrikaanse Ghana wil vliegen heeft Brussels Airlines goed nieuws. De belangrijke Ghanese gemeenschap in België en de talrijke zakenlui die het economisch aantrekkelijke land willen bezoeken kunnen voortaan dankzij Brussels Airlines en Lufthansa vijf keer per week naar de hoofdstad Accra reizen. Accra vervolledigt de sterke aanwezigheid van Brussels Airlines aan de Afrikaanse West-kust. De Soedanese hoofdstad Khartoum is dankzij de codeshare-overeenkomst tussen Brussels Airlines en Lufthansa vier keer week bereikbaar.

    Lufthansa gaat voortaan ook talrijke lijndiensten commercialiseren die Brussels Airlines vanuit Brussels Airport dagelijks verzorgt naar Afrika. Tickets voor de Brussels Airlines lijnvluchten naar Banjul (Gambia), Nairobi (Kenia), Douala & Yaounde (Kameroen), Bujumbura (Burundi), Abidjan (Ivoorkust), Monrovia (Liberia) worden met onmiddellijke ingang ook door Lufthansa verkocht. RVH.

    28-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!