Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.douchekraanwerk

    DOUCHEKRAANWERK

     

    Het thermostatische kraanwerk van Ideal Standard kenmerkt zich door de ‘Cool Body’- technologie. De temperatuurbegrenzer, die aan de linkerkant van de kraan zit, zorgt ervoor dat er altijd gemengd water door het kraanhuis stroomt en het kraanhuis nooit heter wordt dan de gevraagde temperatuur. Daarnaast biedt de ECO-toets de mogelijkheid om 50% water te besparen.

     

    De Melange kranencollectie, met haar mooie gebogen en ronde vormen, staat voor een minimalistisch maar sensueel design. Dit zachte, gestroomlijnde kraanwerk is de ideale aanvulling bij de ronde vormen van de wastafel, bidet of bad. De brede waaier van keuze- en installatiemogelijkheden komt perfect tegemoet aan elke voorkeur. Gedaan ook met onaangenaam koude of hete verrassingen, dankzij de ingenieuze thermostatische douchekranen, die bovendien compleet veilig zijn om aan te raken door de ‘Cool Body’ technologie. 

     

    Ideal Standard’s visie van een ‘totale badkamer’ werd door designerhuis Artefakt vertaald in een consequente designtaal voor alle Moments douche-elementen, waaronder de douchemengkraan, de douchebak en het bijhorende douchescherm, allemaal met  afgeronde hoeken, het zogenaamde ‘soft edge’ design. De elegante doucheserie bestaat uit vijf aantrekkelijke douchebakken met bijpassende frameloze glaspanelen met het herkenbare 'soft-edge'-design. RVH.

    www.idealstandard.be

     







    22-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.transavia naar de sneeuw

    Transavia.com vliegt deze winter vanuit België naar de sneeuw

     

     

     

     

     

    Deze winter wordt er voor het eerst vanuit België naar de sneeuw gevlogen door Nederlands grootste low cost low fare luchtvaartmaatschappij transavia.com. Zo krijgen wintersporters de mogelijkheid om vanuit Brussel naar Innsbrück en Salzburg te vliegen, ideaal voor een short break of langer.

    Driemaal per week, op maandag, woensdag en vrijdag, wordt er vanaf de luchthaven Brussels Airport naar Innsbrück gevlogen. Op dinsdag en zaterdag doet de low cost low fare luchtvaartmaatschappij Salzburg aan.

     

    Commercieel Directeur van transavia.com Willem Hondius geeft aan blij te zijn met deze routes.”transavia.com speelt deze winter vanuit diverse markten in op de toenemende vraag naar een flexibel vliegproduct naar wintersportbestemmingen”.

    Het winterseizoen loopt van 3 november 2008 tot en met 31 maart 2009. Tickets zijn boekbaar via de website www.transavia.com

     

    transavia.com

    transavia.com biedt scherp geprijsd luchtvervoer vanuit Nederland naar ruim 90 bestemmingen, met name in Europa, rond het Middellandse-Zeegebied.

    transavia.com is een low cost low fare maatschappij. De luchtvaartmaatschappij biedt tickets aan tegen zeer scherpe prijzen. Er wordt kostenbewust gewerkt door o.a. directe verkoop via internet, ticketless reizen voor lijndiensten, standaardisatie van vloot en product en  een hoge vloot productiviteit.

     

    Het vervoer gebeurt in de Business to Business (B2B) markt in de vorm van chartervluchten voor touroperators, terwijl het in de Business to Consumer (B2C) markt gaat om 21 (zomer 2008) lijndiensten voor individuele passagiers. Ook kunnen individuele passagiers rechtstreeks een stoel boeken op 34 van de 73 charter routes.

    transavia.com is een seizoensbedrijf, in de zomer wordt er meer gevlogen dan in de winter. Gemiddeld werken er 1600 mensen. Afgelopen boekjaar werden er 5,4 miljoen passagiers vervoerd. transavia.com heeft een goede naam in Nederland en is een financieel gezond bedrijf, dat al 30 jaar achtereen winst heeft behaald. RVH.

     

     

     

     

    22-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.French ski village

    French Ski village

     

     

     

     

    Van 3 tot 5 oktober zal de Brusselse Louizawijk worden ondergedompeld in een gezellige winterse bergsfeer. Een bergdorp en een echte piste, bedekt met sneeuw, zullen Cityscape, de nieuwe ontmoetingsplaats rond het houten sculptuur in de bovenstad, een winters uitzicht bezorgen.

     

    Een 20-tal Franse wintersportplaatsen uit de Noordelijke en Zuidelijke Alpen, de Vogezen en het Juragebergte verrassen de bezoekers met originele vakantietips en beantwoorden alle vragen.

    Men kan ook deelnemen aan wedstrijden en mogelijk zelfs de volgende skivakantie winnen. Bovendien kan men gratis streekproducten proeven en de skis gratis laten waxen vooraleer deze winter, de Franse pistes af te dalen.

    Cityscape is van 3 tot 5 oktober dan ook het adres om de volgende wintervakantie perfect voor te bereiden. RVH.

     

    French Ski village – Cityscape – Guldevlieslaan Brussel

    3 oktober van 12 tot 18u30

    4 oktober van 10 tot 20 uur

    5 oktobr van 10 tot 18 uur

    vrije en gratis toegang

    22-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wereldkapioenschap bbq
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10de WERELDKAMPIOENSCHAP BBQ

     

     

     

     

     

    Het 10de wereldkampioenschap BBQ wordt dit jaar in ons land georganiseerd. De jubileumeditie vindt net als twee jaar geleden, plaats op de terreinen van de Palm breweries en valt samen met de Opendeurdagen van de brouwerij. Het publiek wordt dus getrakteerd op de frisse Palm, maar ook op een smaakvol evenement.

     

    De Belgian Barbecue Association, Smoky Charly, is de officiële gastheer van dit WK. Voorzitter Charly Van den Bosch is heel enthousiast “Het is bovendien een jubileumeditie want het 10de jaar dat een WK wordt opgezet. We organiseren het Wereldkampioenschap BBQ op 14 september in Steenhuffel in het prachtige decor van het domein van de Palm brouwerij. Een hele eer voor de vereniging en een buitenkans voor ons land om zichzelf en zijn gastronomie in de kijker te zetten.”

     

    Op zaterdag 13 september wordt de Belgische eetcultuur in de kijker gesteld in het “Belgisch dorp”. Iedereen kan daar voor 25 Euro per persoon een volledig menu van Belgische specialiteiten komen degusteren.

    Op zondag 14 september kan men vanaf 10 uur de sfeer van het Kampioenschap waaraan een 35-tal teams deelnemen, opsnuiven. Het publiek kan er trouwens proeven van de gerechten die de teams klaarmaken. Elk team bereidt een visgerecht, een kipgerecht, een varkensgerecht met Palmbier, een rundgerecht en een dessert met chocolade. De hele dag is er ook live music en animatie voorzien.

    Ook de stoeterij met Belgische trekpaarden kan worden bezocht, net als het Kasteel, waar een kunsttentoonstelling plaatsvindt. De toegang tot alle evenementen is gratis.  De prijsuitreiking is voorzien rond 17u30. RVH.

     

    22-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogwaardige kindercollectie

    Kindercollectie: «Veelzijdig & hoogwaardig»

     

    Van jaar tot jaar wordt het klimaat milder, vandaar dat de stoffen voor het komende herfst-/winterseizoen ook lichter zijn. Glanseffecten zijn voor jongens en meisjes even belangrijk. Zij het als glanzende laag op jassen en bodywarmers of als glitterprint op truien en sweaters. Glans zorgt voor een frisse wind in de kindermode en voor plezier bij het samenstellen van de combinaties. Voor comfortabele draageigenschappen zorgen elastische materialen.

     

     

    Grote kinderen

    «Carnaby Street» is de naam van een modethema voor onze grote meiden. Het wordt geïnspireerd door stijlelementen uit de jaren tachtig. Kenmerkend zijn enge jeans in donkere wassingen of black denim, korte plooirokjes in combinatie met sweatshirts met neonkleurige of metallic glitterprints, punk- en popmotieven, hartjes en buttons. Pullovers met colourblocking en licht glanzende, gewatteerde blousons zijn perfect voor de koudere dagen van het jaar. De basiskleuren zwart, grijs en wit worden opgefrist door rood en paars.

     

    «Shock wave» is een modethema voor de ‘big boys’ dat, net zoals bij de meiden, ook stijlelementen uit de muziekwereld van de jaren tachtig overneemt. De ideeën voor de motieven komen uit computertijdschriften en stripverhalen. Daarnaast zijn fijne ruitdessins belangrijk. Donkere jeansbroeken worden met sweatshirts en sweatvesten met capuchon in donkere kleuren – grijs en zwart – gecombineerd.

     

    Kleine kinderen

    «College Girl» is geknipt voor kleine meiden die van honden, poezen en paarden houden. Favoriete motieven voor shirts en pullovers zijn hartjes en sterren, die we als applicatie ook weer op jeansbroeken terugvinden. De kleuren roze, felroze en rood worden gecombineerd met grijs, paars en wit.

     

    «Check it out» is een collegethema uit de wereld van handbal, voetbal en basketbal. Het past perfect bij onze kleine ‘schoolboys’ die zich ook nog voor auto’s, mountainbikes en motors interesseren. Op jeans en cargobroeken draagt men sweatshirts met en zonder capuchon, spencers met ruitdessins en sweatshirts met blokstrepen of robotprint. RVH.

    Kleuren: zwart, wit, grijs, paars, rood, groen

    21-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uniek design

     

    Een uniek en bekroond design!

     

     

     

    Met de Baby Gym Shoe, die in maart 2008 werd bekroond met de internationale prijs ‘Red Dot Design Award’, laat Domyos het gevoel van blote voetjes herontdekken!

     

    Blauw, kaki, paars of roze, onze jongste sportertjes kunnen kiezen uit 4 kleuren! De uiterst soepele anatomische vorm en de streng geselecteerde componenten bevorderen de bewegingsvrijheid, alsof de kleuter op blote voeten loopt! De Baby Gym shoe garandeert de stabiliteit en de optimale bescherming van de voetjes tijdens de babygym.

     

    De antislipzool en de verstevigingen vooraan en achteraan geven bijkomende grip en een betere steun, ze bevorderen het evenwicht en beschermen het voetje tijdens de oefeningen. In het kinderdagverblijf, de peutertuin, de kleuterschool, de babygymzaal of gewoon thuis, waar de kleintjes ook spelen, Domyos helpt hen om de motorische wereld te verkennen. Domyos is een merk dat exclusief bij Decathlon verkrijgbaar is. RVH.

    www.decathlon.be

     

    20-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veelzijdige herencollectie

     

    Herencollectie: «Veelzijdig & hoogwaardig»

     

    In het nieuwe herfst-/winterseizoen 2008/09 kunnen de mannen zich verheugen op chique mode met een nonchalante uitstraling. Dit geldt zowel voor de city- en businessmode alsook voor de vrijetijdsmode die zich urbaan, hoogwaardig en gekleed presenteert. Daarnaast wordt veel aandacht aan details besteed.

     

    De nieuwe kostuums en colberts zijn elegant en modern, maar nooit saai of stijf. Naast slank afkledende modellen van hoogwaardige materialen met smalle revers, spelen kleuren een belangrijke rol. Diverse grijze tinten, en zwart en wit blijven favoriet Colberts van superzachte materialen met een vleugje sportiviteit nemen langzaam maar zeker de rol van het klassieke businesscolbert over.

     

    «Roadmovie»

     

    De nieuwe vrijetijdsmode met haar bijzondere styling en typische kwaliteiten doet denken aan films uit de jaren vijftig met James Dean of Marlon Brando. Smalle stretch jeansbroeken in donkere wassingen worden gecombineerd met korte blousons in lederlook, sweatvesten met capuchon of poloshirts met prints in collegelook. Ook sportieve vrijetijdshemden met ruit- of streepdessins zorgen voor een perfect geklede look. RVH.

    Kleuren: zwart, wit, grijs, zilver, blauw, bruin, camel, ecru

     

    20-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurostar

    EUROSTAR VOEGT VANAF 15 DECEMBER 2008

    EEN EXTRA TREINFREQUENTIE TOE TUSSEN BRUSSEL EN LONDEN

     

     

     

     

    Eurostar, de hogesnelheidstreinoperator die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, zal vanaf 15 december 2008 een extra trein laten rijden tussen Brussel en Londen. Deze trein brengt het totaal aantal dagelijkse verbindingen op weekdagen op 11.

     

    De ingebruikname van deze extra trein is het antwoord op de snelle en sterke stijging van het aantal Eurostarreizigers dankzij de verkorte reistijden (Brussel-Londen neemt nog slechts 1u51 in beslag) en dankzij de verhuizing naar St Pancras International, het nieuwe eindstation van Eurostar in hartje Londen. Het aantal reizigers tussen Brussel en Londen is dit jaar met 30 % gestegen; het aantal dagtrippers is verdubbeld. Meer dan ooit beseffen reizigers immers dat Londen net om de hoek is!

     

    Talrijke Eurostarreizigers voelen zich aangesproken door de "London Day Trip"-optie. Een day trip brengt immers nieuwe mogelijkheden en redenen met zich mee om naar de Britse metropool te reizen. Een belangrijke vergadering van een paar uur? Zin in een originele lunch? Of wil je een nieuwe tentoonstelling bezoeken of de solden meepikken? Waarom zou je dan niet naar Londen reizen? Londen bezoeken en op dezelfde dag nog terugkeren was nog nooit zo makkelijk!

     

    De extra verbinding tussen Brussel en Londen brengt het totaal aantal plaatsen elke weekdag op 16 500. De nieuwe, elfde trein zal vanuit Brussel-Zuid vertrekken rond het middaguur, om 12u59 en zal aankomen in Londen om 14u03 (lokale tijd). In Londen verlaat de extra Eurostartrein St Pancras International om 11u04 (lokale tijd) en arriveert in Brussel om 14u03. Op die manier wordt een verhoogde frequentie van het aantal Eurostartreinen in het midden van de dag gegarandeerd.  Een Eurostarticket H/T is al beschikbaar vanaf 80 euro. Tijdens het weekend zijn er 8 dagelijkse verbindingen van en naar Londen. RVH.

    20-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waarmee verrassen we de kleuters

    Waarmee gaan we onze sportieve kleuters verrassen dit nieuwe schooljaar?

     

     

    De Baby Gym Shoe van Domyos, een klein schoentje voor een grote stap vooruit in het leven!

    Domyos ontwierp de Baby Gym Shoe… Een gloednieuw gymschoentje, speciaal voor kleuters van 1 tot 4 jaar, dat grote broer en zus hun zeker zullen benijden! Oefeningen op de balken, sprongen, gymtoestellen… niets zo goed als babygym voor onze kleintjes. De speelse gymoefeningen van baby gym stimuleren namelijk de motorische, affectieve en cognitieve ontwikkeling van onze kleine hartendiefjes.

     

    De Baby Gym Shoe moedigt zelfstandigheid aan en is makkelijker aan te trekken dan een klassieke gymschoen. Aan-en uittrekken en verstellen wordt kinderspel dankzij de klittenbandsluiting. RVH.

    www.decathlon.be

     

     

     

    19-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.douchebakken

    DOUCHEBAKKEN

     

     

     

    Ideal Standard biedt een ruime waaier douchebakken aan, grotendeels in acryl. Douchen als op een wolk! Van een weldadig gevoel aan de voeten genieten lichaam en geest mee, dat is bekend. Ideal Standard heeft dat maar al te goed begrepen en biedt met de Soft Tray een zachte, comfortabele en veilige ondergrond tijdens het douchen. Om het zachte component te onderstrepen heeft het kussen een lichtgrijze kleur, wat contrasteert met de witte acryl omkadering. Gegarandeerd een echte eyecatcher in de badkamer en wie dit comfort al heeft ervaren, wil beslist niets anders meer. Bovendien krasvrij en kleurvast dankzij de laatste materiaaltechnologie.

     

    De naam Ultra Flat laat misschien weinig aan de verbeelding over. Alhoewel. Ultra Flat, combineert een strak, puristisch design met een hoge functionaliteit. Comfort ook, door de geringe diepte van de instap en de ruime afmetingen wat nog eens het ruimtegevoel versterkt. Drie basisvormen en 21 verschillende formaten sluiten perfect aan bij elke voorkeur of programmalijn. Door het unieke ontwerp is Ultra Flat ook voor mindervaliden een mogelijke oplossing.

    De Tonic badkamercollectie is geïnspireerd op de oosterse levensstijl als bron van innerlijk evenwicht. Tonic draagt een rustbrengende elegantie in zich: ware luxe door eenvoud. RVH.

    www.idealstandard.be







    19-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.demavia

     

    Demavia start volvrachtvluchten naar Kinshasa

     

     

     

    Demavia startte zopas een wekelijkse rechtstreekse volvrachtvlucht van Brussel naar Kinshasa op.

    De nieuwe lijndienst wordt uitgevoerd met een geleasde B747-400 volvrachter van Cargolux. De vlucht op donderdag, bedient rechtstreeks Kinshasa en centraal Afrika vanaf Brussels airport. Demavia biedt ook capaciteit aan naar Kinshasa en centraal Afrika op zondag vanaf de luchthaven van Luxemburg. Klanten van Demavia kunnen hun vracht voor beide vluchten afleveren bij Swissport Handling op Brussels Airport.

     

    Evangelo Kommatas, Managing Director van Demavia Airlines licht verder toe : "Demavia Airlines verzorgde reeds meerdere jaren vluchten vanaf Oostende. We zijn ervan overtuigd dat zowel onze Europese als Afrikaanse klanten de nieuwe service zullen op prijs stellen vanaf Brussels Airport. Dit vermijdt de dubbele afhandeling en biedt een hogere bedrijfszekerheid door het gebruik van modernere en stillere Boeing 747-400 toestellen”.   RVH.

     

     

    19-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolle pret

     

    Dolle pret met schommelstoel en pratende bal

    Schaterend op de schommelstoel

     

     

     

    In de eerste maanden van een kinderleven wordt er veel gelachen, gespeeld en vooral geleerd. VTech combineert deze grote drie en komt met twee even leuke als leerzame nieuwe speeltjes in haar VTech Babylijn. Schaterend van het lachen de Rol en Swing bal door de woonkamer rollen, ondertussen luisterend naar gezellige liedjes. Of wiegend op de Schommel en Muziekstoel een keur aan leuke spelletjes spelen.

     

    De Rol en Swing bal praat tegen kinderen, zodat ze gewend geraken aan praten. Gelijktijdig ontwikkelen de motoriek en vaardigheden van de peuter zich door steeds maar weer achter die verrassende bal aan te kruipen. Drie gezongen liedjes en nog eens acht gezellige melodietjes maken van de speelbal een muzikaal vriendje nog aantrekkelijker.

     

    Moe van al dat gekruip, maar nog lang niet uitgespeeld? De Schommel en Muziekstoel reageert meteen als kindlief er op gaat zitten. Met een olijk berengezichtje, veel toetsen en knipperende lichtjes nodigt de stoel uit tot rust. Hoewel? Nee, met al die even leuke als leerzame uitdagingen blijft de pret lonken. RVH.

     

     





    19-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnkoel-bewaarkast

    Waarom de nieuwe KitchenAid-wijnbewaarkast geen krans behoeft...

     

     

     

     

    Een gelijkmatige temperatuur, perfecte luchtvochtigheidsgraad, optimale ventilatie en een efficiënte bescherming tegen licht en trillingen. De nieuwe wijnbewaarkast van KitchenAid evenaart als geen ander de condities van een natuurlijke wijnkelder. En hij biedt plaats aan niet minder dan 188 flessen. Kortom, een exclusieve nieuwigheid om op te klinken...

     

    Met de extragrote wijnbewaarkast vult Kitchenaid zijn gamma wijnkoelers professioneel aan. En zo heeft elke wijnliefhebber de perfecte oplossing om zijn wijnvoorraad als een echte 'maître du vin' te bewaren: op een gelijkmatige temperatuur, met de juiste vochtigheidsgraad en beschermd tegen licht en schokken. De rekken zijn van eikenhout om trillingen te voorkomen, de donkere glazen deur biedt bescherming tegen licht en uv-straling.

     

    De wijnklimaatkast in inox - afzonderlijk verkrijgbaar of in combinatie met de Supersizekoel-vriescombinatie - biedt plaats aan 188 flessen en heeft de mogelijkheid om drie verschillende temperatuurniveaus te selecteren en te programmeren.

     

    Daarnaast omvat het Kitchenaid-assortiment ook een kleinere wijnbewaarkast (inbouw, tot 46 flessen, temperatuur tussen 8 en 18°C) en een wijnlade (tot 16 flessen, temperatuur tussen 8 en 12°C). De temperatuur en vochtigheidsgraad zijn telkens elektronisch te beheren. De wijnbewaarkast heeft twee temperatuurzones, zodat je rode én witte wijn apart op de beste manier kan bewaren. Samengevat: nog nooit lag je wijn zo fijn... RVH.

     









    18-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durbuy

     

     

    « Bier, Brood en Kaas » feesten

     

     

    Het kleinste stadje van de wereld organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 september haar traditionele « Bier, Brood en Kaas » feesten. Een vaste afspraak, die u zeker niet mag missen.

     

    Voor de derde keer zijn de feesten verspeid over 2 dagen. De nadruk ligt nog steeds op artisanale producten, die het grote publiek kan proeven in de diverse stands in het Koning Boudewijn-park.

     

    Non-stop is er animatie en muziek in het kleinste stadje van de wereld. Er is een « passeport » verkrijgbaar aan een gereduceerde prijs. Dit paspoort geeft recht op een « pint » van 20cl en het proeven van een 10-tal tentoongestelde producten in de verschillende stands in het Boudewijn-park.

     

    Ook de horeca zaken van Durbuy delen in het feest. Zoals ieder jaar bieden alle deelnemers speciale gerechten op basis van bier en kaas ! RVH.

     

    Inlichtingen :

    V.V.V. kantoor Durbuy Oude Stad 1331

    Place aux foires, 25 – 6940 DURBUY

    Tel. : 0032-86/21.24.28 ou 21.36.17 – Fax. : 0032-86/21.36.81

    www.durbuyinfo.be   -   e-mail : durbuyinfo@belgacom.net

     

    18-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!