Inhoud blog
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beleef schotland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Beleef Schotland in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel

     

     

     

     

     

    Het Atrium restaurant in het Radisson SAS Royal Hotel in Brussel organiseert in samenwerking met bmi en Experience Scotland van 23 januari tot en met 1 februari een Schots Festival.

     

    Liefhebbers van Schotland kunnen tijdens deze weekends kennismaken met de schoonheid van Schotland en proeven van de beste Schotse whisky en de fijnst gerookte zalm.

     

    Olivier Langlet, Executive Chef Radisson SAS Royal Hotel en John Wright, Chef de Partie Radisson SAS Hotel in Glasgow bereiden, onder het toeziende oog van Yves Mattagne, een speciaal “A taste of Scotland” menu. Dit driegangen menu wordt aangeboden als lunch aan 21,5 EUR per persoon en als diner aan 35 EUR per persoon. Bovendien krijgt elke gast de kans om een all-in VIP weekend in Schotland te winnen! RVH.

     

    Menu suggesties:

    Experience Scotland - dinner

    Gebraden Schotse Sint Jacobsvruchten en

    Warme Gerookte Zalm

    Botersausje van tomaten en bieslook

    ....

    Wildgebraad

    Boter wortelen en risotto, whisky essence

    ....

    Gepocheerde Pruim in Warme Wijn

    Vanille slagroom

    3 gerechten aan € 35.00

     

    Experience Scotland - lunch

    Schotse Gerookte Zalm

    Rode uitjes, zwarte peper, bruin brood

    ....

    Gebraden Kippenborst, Gevuld met Haggis

    Wilde paddestoelen, beboterde ‘clap-shot’

    ....

    Heidehoning en Aardbeien Parfait

    Huisgemaakt zandgebakje

    3 gerechten aan € 21.50

     

    Reservatie :

    Tel 02 227 30 48 - fb.brussels@radissonsas.com of via www.resto.com/Atrium.

    17-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prince Caspian

    Walt Disney Studios Home Entertainment presenteert Prince Caspian

    The Chronicles of Narnia

     

     

     

     

    Een jaar na de release van The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe is de magie van C.S. Lewis terug in een heel nieuw avontuur: Prince Caspian. De jonge koningen en koninginnen keren terug naar Narnia, tot plezier van

    groot en klein.

     

    In Narnia zijn meer dan 1300 jaren verstreken sinds de vier kinderen Pevensie door de magische kast naar dit wonderlijke land reisden. De gouden tijden van het koninkrijk behoren al lang tot het verleden. De pratende dieren en de mythische figuren leven enkel nog in de legenden. De Narnianen denken met weemoed terug aan de helden van hun volk dat werd verbannen door de gemene koning Miraz. Die laatste regeert het land zonder genade. De originele bewoners van Narnia hebben zich teruggetrokken in het bos en denken daar vaak terug aan Aslan, de krachtige leeuw die meer dan duizend jaar geleden verdween.

     

    In dit nieuwe avontuur slaan Lucy, Edmund, Susan en Peter Pevensie de handen in elkaar om Prins Caspian, rechtmatige troonopvolger en neef van de kwaadaardige koning Miraz, te helpen. Zijn leven is in gevaar. Zijn oom wil hem doden zodat diens eigen pasgeboren zoon op een dag de troon zou kunnen bestijgen. Onder leiding van de sterke ridders Peter en Caspian, beginnen de Narnianen aan hun fantastische zoektocht naar Aslan. Het is de enige manier om het land van de tirannie te redden en in zijn magische glorie te herstellen. Ze krijgen daarbij de hulp van de vriendelijke rode dwerg, het dappere pratende muisje Reepicheep en de norse, verbitterde, donkere dwerg Nikabrik.

     

    De Nieuw-Zeelandse cineast Andrew Adamson en de acteurs Anna Popplewell, Skandar Keynes, Georgie Henley en William Moseley (als de kinderen Pevensie) nemen ons mee op een nieuwe reis naar de magische wereld van Narnia. Prince Caspian is een meesterwerk van de verbeelding, vol indrukwekkende speciale effecten. Een ode aan moed, liefde, geluk en humor. Een avontuur voor het hele gezin. RVH.

     

    PRINCE CASPIAN is verkrijgbaar op DVD 1-DISC, DVD 2-DISC en BLU-RAY:

    duur minimaal 143 minuten – vanaf 6 jaar, actie, avontuut & geweld

    op elke DVD is heel wat bonusmateriaal o.m. bloopers, interviews en nieuwsjes beschikbaar

    Prince Caspian wordt verdeeld door Walt Disney Studios Home Entertainment.

     

    16-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herwin uw evenwicht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Herwin uw evenwicht op natuurlijke wijze

     

     

     

     

    De meeste vrouwen die de kaap van 40 afronden, hebben hun leven meestal perfect in balans. Vaak zijn de kinderen al het huis uit en is er weer meer tijd om van het leven te genieten. En net dan kondigt de menopauze zich aan. Een weinig opbeurende gedachte, maar deze periode hoeft niet meteen onaangenaam te zijn.

     

    De menopauze is een natuurlijke fase in het leven van elke vrouw. Meestal vindt ze plaats vanaf de leeftijd van 45 tot 58 jaar en duurt ze 5 tot 8 jaar. Gedurende die periode wijzigt de productie van hormonen en zorgt voor een aantal kwaaltjes. Qualiphar ontwikkelde in zijn laboratoria een nieuwe formule om ervoor te zorgen dat u ook tijdens de menopauze ten volle van het leven kan genieten. Na een zorgvuldige selectie van hoogwaardige plantenextracten, vitamines en mineralen bleek BIOCURE® Femina Plus de oplossing voor alle menopauzale ongemakken!

     

    BIOCURE® Femina Plus is een geneesmiddel om de veranderingen in de hormonenhuishouding tijdens de menopauze zoveel mogelijk op te vangen. De unieke samenstelling van BIOCURE® Femina Plus, Qualiphar combineerde in haar laboratoria hop, soja, multivitamines en mineralen, heeft een positieve invloed op de menopauze waardoor de verschijnselen waarmee vrouwen in de overgang te maken krijgen verzacht worden.  RVH.

    www.qualiphar.be

     

    16-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marriott's environment
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Marriott’s environment

     

     

     

     

    De zorg voor het leefmileu is een van de grote beslommeringen van de Marriott hotelketen. In meer dan 90% van de hotels loopt een specifiek programma waarbij kleine aanpassingen in het interieur en de verbruiksvoorwerpen een zeer grote impact hebben.

     

    Tot de belangrijkste maatregelen behoren o.m. de introductie van een 50% recycleerbare plastieken kamersleutel, worden hoofdkussens geïntroduceerd die gevuld zijn met materialen van gerecycleerde flessen, en worden laundrybags aangeboden die axobiodegrable zijn. Zelfs het nieuwe toiletpapier ontsnapt niet aan deze trend.

     

    Opmerkelijk is bovendien aldus voorztter Bill Marriott dat mede door de inspanningen van de producenten, deze producten geen meerkost met zich brengen, maar duidelijke sporen nalaten aangezien de ‘foodprints’ en de schadelijke gevolgen, in aanzienlijke mate teruglopen. RVH.

    www.marriott.com

    15-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beyoncé

     

    BEYONCE WERELDTOURNEE

     

     

     

     

    Het was van The Beyoncé Experience-tournee in 2007 geleden  dat de Amerikaanse zangeres  Beyoncé in onze contreien schitterde. Er werd dan ook reikhalzend uitgekeken  naar de Europese data van haar nieuwe tournee. Deze gaat van start op zondag 26 april in Kroatië en wordt op zondag 31 mei afgesloten in Belfast; halverwege doet de R&B  sensatie ook het Antwerpse Sportpaleis aan en dit op donderdag 7 mei 2009.

    10   grammy’s, kan deze souldiva al achter haar naam schrijven, 3 met Destiny’s Child   en 7 voor haar solo werk, waaronder een Grammy (Best Contemporary R&B   Album) voor haar album B-day (2006).  

    Tijdens  deze tour  zal  het  de eerste  keer zijn dat Beyoncé songs van haar recent uitgebrachte  internationale album “I Am... Sasha  Fierce” live zal brengen.

    I Am...  Sasha Fierce, het derde solo-album van het voormalig Destiny’s Child lid,  is het eerste album dat verscheen onder de naam van het alter ego van de  zangeres.  Sasha Fierce is naar haar eigen zeggen de vrolijke, sensuelere, agressievere en  meer glamoureuze versie van haarzelf.

     

    De nieuwe concertenreeks belooft dus ook weer visueel een  spectaculaire showcase te worden. Op het programma staan naast nummers uit I Am... Sasha Fierce ook bekende hits, classics en verrassingsacts, en dit op een speciaal ontworpen, geavanceerd high-tech concertpodium en met Beyoncé en haar all-female band, dansers en  achtergrondzangers in strakke Muglers creaties. RVH.

    Tickets: www.teleticketservice.com - www.fnac.be - www.freerecordshop.be

    15-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wall E

    Walt Disney Studios Home Entertainment presenteert “ WALL.E”

     

     

     

     

     

    Maak kennis met het nieuwsgierige maar volhardende robotje Wall.E. Terwijl alle aardbewoners betere oorden opzoeken in de ruimte, gaat Wall.E koppig verder met opruimen. Jaren gaan voorbij in eenzaamheid, tot er op een dag een mooie, gestroomlijnde zoekrobot op de planeet neerstrijkt. Haar naam is Eve en ze verovert meteen Wall.E’s hart. Dit is het begin van een mooi liefdesavontuur doorspekt met verrassingen, fantasie, knotsgekke humor, actie en emotie.

     

    Het idee van deze film is ontstaan tijdens het intussen legendarische ontbijt van de Pixarpioniers. De verhalen van A Bugs Life, Monsters & Co en Finding Nemo ontstonden tijdens deze brainstorming en ook dit futuristisch verhaal vond er zijn oorsprong. De vraag ‘wat zou er gebeuren als alle mensen de aarde verlaten en de laatste robot vergeten uit te zetten’ fascineerden hen. De makers bezochten recyclagecentra en bestudeerden machines van naderbij. Zo slaagden ze erin om alles levensecht weer te geven en toverden robots om tot wezens met echte gevoelens. Ook al wordt er amper een woord gesproken in deze film, de gevoelens van Wall.E zijn in zijn verrekijkerogen te lezen.

     

    Wall.E is verkrijgbaar op 1-disc dvd, 2-disc dvd en Blu-ray. Op elk schijfje is de kortfilm Presto terug te vinden en heel wat bonusmateriaal, waaronder het gloednieuwe geanimeerde filmpje BURN.E. Ga mee met Wall.E op reis door de ruimte en geniet van deze fantastische Pixarcreatie. RVH.

     

    Wall.E : minimaal 98 minuten, alle leeftijden, genre: animatie

    Elke schijf omvat annlokkelijke bonusmateriaal

    14-01-2009 om 11:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delhaize, eerste retailer met certificaat FAVV

    DELHAIZE BELGIË ONTVANGT ALS EERSTE RETAILER CERTIFICAAT VOOR AUTOCONTROLESYSTEEM IN VOEDSELVEILIGHEID

    Onafhankelijke certificatie bevestigt voortrekkersrol Delhaize in voedingscontrole

     

     

     

     

    Delhaize België is de eerste voedingsdistributeur in ons land die een certificatie heeft gekregen voor de implementatie van een autocontrolesysteem voor de veiligheid van voedingsmiddelen. Het certificaat is tot nu toe toegekend aan vijf winkels: de Delhaize supermarkt in Brasschaat, Keerbergen, Ledeberg (Gent) en in Grivegnée (nabij Luik), en de AD Delhaize Bergerie (Seraing). Dat Delhaize als eerste Belgische food retailer deze certificatie ontvangt, is een mooie erkenning van haar jarenlange inspanningen op het vlak van voedselveiligheid. Delhaize streeft ernaar dat al haar geïntegreerde winkels in 2009 het autocontrole-certificaat behalen.

     

    Delhaize België hecht enorm veel belang aan kwaliteit en voedselveiligheid. De retailer kiest in die optiek de meest betrouwbare leveranciers, legt hen strenge controlecriteria op en brengt op al haar producten heel gedetailleerde etiketten aan, zodat het volledige parcours van elk vers product traceerbaar is. Daarnaast dragen ook voortdurende verbeteringen aan de koude keten, extra hygiënische maatregelen, permanente interne voedingscontroles en onafhankelijke trimestriële controles van elk winkelpunt bij tot een optimale voedselveiligheid bij Delhaize. RVH.

     

     

    14-01-2009 om 11:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feestelijke bordeauxwijnen

    Feestelijke Bordeauxwijnen voor Valentijn.

     

     

     

     

    De eindejaarsfeesten zijn amper achter de rug en u kan al uitkijken naar een hele reeks andere festiviteiten. Sint-Valentijn om te beginnen. De Bordeaux wijnen lenen  zich uitstekend om al de plezierige en feestelijke momenten die zich aankodingen te begeleiden. Wat is er immers mooier dan samen met wie u dierbaar is te genieten van enkel druppels bordelais-elexir?

     

    Een topper in deze feestperiode is ongetwijfeld de Sauternes Château les Justices 2002, een wijn die stamt uit de regio van de Vins blancs d’Or van Bordeaux, die zich uitstrekt aan beide zijden van de Garonne boven de bordelais en zijn voorsteden. Het speciale microklimaat van deze streek verzoent – vanaf het einde van de zomer – zachte temperaturen met de ochtendmist.

     

    Deze wijn, die fris gedroken wordt op een temperatuur van 8 à 9°, is uitermate geschikt bij creatieve culinaire bereidingen. Ook uitstekend als aperitief, vergezeld van amandelnoten, olijven of droge vruchten. Bij het voorgerecht zal zijn zalvend karakter, zich pefect vermengen met het smaakpalet van ganzenlever en bepaalde vissoorten. Deze wijn is bovendien uitermate geschikt bij wit vlees, gevogelte en fijne vis in saus: zalm, lotte, baars en poon.

     

    Op een kaasschotel passen roquefort en bleu ideaal bij het zachte aspect van de wijn. Voor desserts komt deze wijn extra tot zijn recht bij nagerechten met weinig  suiker zodat het evenwicht niet verstoord en het gehemelte niet verzadigd wordt: denk maar aan sorbets, chocolade, fruittaarten en fruitsalade.

     

    De Bordeauxwijnen omvatten ook een uniek gamma van rode wijnen, rosés, clairets, crémants en droge witte wijnen, onderverdeeld in 57 heerlijke appellations, die een grote keuze aan wijnen bieden voor dagelijks gebruik. RVH.

    www.bordeaux.com

     



    14-01-2009 om 11:29 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.baanbrekende recreatievorme

    Baanbrekende recreatievormen:

     

     

     

     

     

    Center Parcs lanceert eveneens nieuwe, baanbrekende recreatievormen. Zo kunnen gasten in De Kempervennen en Bispinger Heide - middenin de natuur en voorzien van alle gemakken - heerlijk recreëren op prachtige woonboten die per brug of fluisterboot te bereiken zijn. Bovendien maken gasten hier vanaf januari 2009 kennis met nog een bijzondere recreatievorm. Zij kunnen zich helemaal ontspannen in zeer luxueuze Treehouses die dienen als een perfecte uitkijkpost over de omringende natuur. Met de lancering van de Eden cottages, woonboten en Treehouses geeft Center Parcs een eigentijdse invulling aan haar missie gasten het hele jaar door - weer of geen weer - een ultieme vakantiebeleving te bieden.

     

    Als voorloper in de markt is Center Parcs voortdurend op zoek naar vernieuwing, maar wil zij tegelijkertijd trouw blijven aan de pijlers die haar groot hebben gemaakt. Zo is de omringende natuur voelbaar aanwezig in de cottages. In alles wat Center Parcs doet, staan ‘groen denken’ en ‘groen doen’ centraal: in de manier waarop zij bouwt, de natuur respecteert, parken inpast in de natuurlijke omgeving en met de natuur omgaat. Dankzij 40 jaar ‘groene’ inspanningen zijn aan Center Parcs - als enige in haar sector - The Green Key en het ISO 14001-certificaat toegekend. Duurzaam ondernemen wordt in de toekomst nóg belangrijker, Center Parcs streeft naar een lager energie- en waterverbruik en past zij bij nieuwe bouwprojecten de wettelijke normen 20 procent strenger toe. Het programma ‘Nature Deserves a Break’ telt maar liefst 300 maatregelen waarmee Center Parcs het milieu een stapje verder helpt. RVH.

     

    14-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulsta

     

    HÜLSTA SCOORT MET NOW! 7 EN NOW! 10 OP ALLE FRONTEN 

     

     

     

     

    In de marktniche van het jong wonen en meeneemmeubilair is de concurrentie meedogenloos. In de continue strijd om de gunst van de consument spelen nieuwe criteria een belangrijke rol. Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat de meubelen waarmee ze zich omringen op een milieuvriendelijke en duurzame manier vervaardigd zijn. Een “goed gevoel” waar ze graag ook iets meer voor betalen.

     

    Hülsta biedt met de Now!-familie van hedendaagse en creatief combineerbare systeemmeubelen een collectie, geactualiseerd op het ritme van de nieuwste woontrends en samenlevingsvormen. Zo staat de Now! 7-lijn met zijn nieuwigheden voor geraffineerde polyvalentie en vormt de tijdloze uitstraling van Now! 10 het gedroomde alternatief voor actieve meerwaardezoekers.

     

    Now ! 7: edel notenhout en hoogglans in harmonie

    No nonsense, rechttoe-rechtaan, zonder overbodige franjes, recht door zee, eerlijk en onbevangen: het is slechts een greep uit het arsenaal van woorden en begrippen die de essentie van de Now! 7-collectie weergeven. Nieuw dit jaar is het harmonisch samengaan van edel notenhout met verschillende hoogglansoppervlakken (zwart, poolwit) en glas.

     

    Floraal design zorgt voor spankracht in Now! 10-concept

    Een uitdaging die kan tellen: een universeel, tijdloos klassiek meubelconcept met een gewaagde, maar doordachte designingreep tot trendy bestseller promoveren. Met de nr. 10 uit de Now ! familie van meeneemmeubilair is die opdracht wonderwel geslaagd. Aan de basisingrediënten wordt niet geraakt: multifunctionaliteit van de collectie overal in huis, een heldere lijnvoering en een uitgesproken voorkeur voor eik, meerbepaald zandkleurig eikenhout in contrast met witte en of zwarte gelakte fronten. RVH.

    www.huelsta.be









    13-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fernando medroa
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Fernando Medroa benoemd aan de leiding van Walibi en Aqualibi

     

     

     

     

    Walibi Belgium begint het jaar 2009 goed: Fernando Medroa wordt benoemd tot Exploitatie Directeur van het Waverse pretpark. Deze functie bevat het operationeel beleid van de parken Walibi & Aqualibi. Hij volgt aldus Marcel C.B. Schonenberg op. Fernando Medroa startte zijn carrière in 1992 in Disneyland Resort Paris, waar hij 10 jaar gebleven is. In 2002, begon hij zijn loopbaan in Walibi Belgium.

     

    Als Operations Directeur heeft Fernando Medroa al heel wat ervaring opgedaan in het park en heeft hij zijn know-how en zijn expertise bewezen. « Na 7 jaar carrière in Walibi Belgium, ben ik blij deze nieuwe uitdaging aan te nemen», verklaart hij.

    Dankzij zijn uitgebreide ervaring in de wereld van attractieparken, zal Fernando Medroa samen met zijn team, de marktleiderspositie van Walibi Belgium, als grootste Belgisch attractiepark, blijven versterken. RVH.

    www.walibi.be

    12-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ry Cooder

    Ry Cooder & Nick Lowe with  Flaco Jimenez and Joachim Cooder

     

     

     

    ‘Goede wijn behoeft geen krans’ zou de titel kunnen zijn van een willekeurige concertrecensie van Ry Cooder. Helaas is het  al weer veel te lang geleden (van Werchter 1990 en Dranouter 1995) dat de man de lage landen met een bezoek vereerde.

    Ry had het immers te druk met zijn  soundtracks (Paris, Texas  had zonder  die slide-gitaar nooit zo’n impact gehad), zijn productiewerk (Buena Vista Social  Club,  Mavis Staples) en zijn geniale  trilogie: Chavez, Ravine (2005), My  name is Buddy (2007) en Flathead (2008). In oktober jongstleden verscheen de verzamelaar ‘The UFO has landed’ die zowel zijn filmmuziek als regulier solo-werk bundelt. Ook op de recent verschenen ‘Buena Vista Social Club At Carnegie Hall’  drukte hij zijn stempel.

     

    In 2009 vertrekt de man -voor het eerst sinds  mensenheugenis- op tournee en hij brengt zeer fijn volk mee. Op zondag 21 juni 2009 zal Ry in de Elisabethzaal samen met meester accordeonist Flaco Jimenez, zijn zoon Joachim en zangeres Juliette Commagere een bloemlezing brengen uit  zijn omvangrijk oeuvre. Voor dit kwartet alleen al zou iedere rechtgeaarde  muziekliefhebber naar Antwerpen afzakken.

    Voor de bescheiden Cooder mocht de avond nog net dat ietsje meer hebben en  daarom neemt hij ook zijn oude strijdmakker Nick Lowe op sleeptouw. Ooit zaten ze samen in Little Village, maar de laatste jaren heeft de gewezen pubrocker een aantal fantastische rootsplaten uitgebracht. De  nummers uit ‘The Convincer’ en ‘At My Age’ kunnen dankzij de Cooder-touch alleen maar aan kracht winnen.

    Liefhebbers van het betere levenslied (van Johnny Cash tot de Cha-Cha-Cha) weten nu al waar ze volgende  zomer  zullen vertoeven. De Elisabethzaal  zal voor één keer de zevende hemel heten. Reken er maar niet op dat je deze drie legendes (Ry, Flaco en Nick) nadien ooit nog samen op een podium aan het  werk zal kunnen zien. RVH.

    www.teleticketservice.com - www.fnac.be

    12-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.let's get closer

    Center Parcs - ‘Let’s get closer’

     

     

     

     

    De parken van Center Parcs onderscheiden zich door het grootste aanbod van faciliteiten, activiteiten en services, waarbij alle ingrediënten voor een goede vakantie aanwezig zijn. Bij Center Parcs kunnen gasten het hele jaar genieten van het ultieme vakantiegevoel. Zij kunnen er - zomer óf winter - terecht voor een heerlijke vakantie middenin de natuur. “Rust, ruimte en recreatie spelen hierbij een belangrijke rol. Het ritme van alledag kan immers hectisch zijn. Zó hectisch dat we uit het oog verliezen wat belangrijk is: genieten van het leven én van elkaar. Center Parcs is de ideale plek waar mensen de drukte kunnen ontvluchten om weer echt tijd te maken voor elkaar. Tijd voor ontspanning, door lekker sportief bezig te zijn of heerlijk tot rust te komen”, aldus Mennekens. “Het feit dat de parken middenin in de natuur liggen en er altijd wel een park dichtbij te vinden is, helpt hier uiteraard bij. Niet voor niets luidt onze nieuwe slogan ‘Let’s get closer’. Een slogan die verwijst naar het dichterbij elkaar komen van onze gasten, maar óók naar de nabijheid van de parken.”

     

    Center Parcs gaf het startsein voor een ambitieus programma, dat voorziet in de bouw van nieuwe parken en honderden extra cottages in bestaande parken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Zo biedt Center Parcs - naast de 12-persoons De Luxe en VIP cottages - in De Kempervennen, Het Heijderbos en Bispinger Heide (Duitsland) nu nóg meer keuze met de nieuwe super de luxe Eden cottages. Een nieuwe generatie cottages die vooral bijzonder is door de harmonie met de omringende natuur. Zo hebben gasten door de grote schuifdeuren tussen woonkamer en terras letterlijk het gevoel dat zij ‘buiten’ wonen: ‘Living inside out’, zoals de architecten van Center Parcs het noemen. De cottages beschikken over de modernste voorzieningen: van een Home Cinemaset, flatscreen-tv en een tweede tv in de slaapkamer tot een open keuken en luxe badkamer. RVH.

    12-01-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!