Inhoud blog
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.le Domaine du Bois de la Grée

    ‘Le Domaine du Bois de la Grée’ -Nieuwe residentie ‘Pierre & Vacances’ in de regio Loire – Atlantique.

     

     

     

    Deze gloednieuwe residentie ‘Pierre & Vacances’ bevindt zich te midden van een beschermd natuurgebied in Pornichet langs de Côte d’Amour tussen La Baule en Saint-Nazaire. Perfect ingebed in het landschap dankzij de hedendaagse architectuur, de residentie ‘Le Domaine du Bois de la Gree’ biedt een authentiek kader volledig in het teken van de natuur en duurzame ontwikkeling.

     

    Gelegen in een autovrij domein op 2 km van de stranden, bestaat de residentie ‘Le Domaine du Bois de la Grée’ uit 65 appartementen en 63 vakantiehuisjes die volledig zijn ingericht en die allen beschikken over terras of balkon. Deze woningen zijn heel gezellig afgewerkt en genieten van een aangename lichtinval. Op het domein is er tevens een groot zwemcomplex met 2 verwarmde zwembaden waarvan één overdekt, sauna en plonsbad voor de kinderen. Keuze genoeg uit verschillende types accommodatie gaande van het 2-kamerappartement voor 4 personen tot het vakantiehuis met 3 slaapkamers voor 7 personen.

     

    Deze residentie ‘Pierre & Vacances’ is aanbevolen voor kinderen: er worden gratis activiteiten georganiseerd voor kinderen van 6 tot 12 jaar onder leiding van animators in juli en augustus.

     

    Men wordt al verleid door de schoonheid van de landschappen alleen, de variëteit in kleuren en licht, de originele architectuur, de bedekte Hallen, het casino, de thalassotherapie mogelijkheden, de 2 vissershavens, de 3 zandstranden en meer dan 30 kilometer wandelroutes, … Uitzonderlijk natuurerfgoed in de buurt van de Loire, ‘Les Marais Salants de Guérande’, het natuurgebied in La Brière, maar ook de wijnstokken in Nantes die wereldwijd bekend staan voor hun muscadet.

     

    Alle elementen zijn aanwezig in Pornichet om groot en klein te plezieren! RVH.

    www.pv-holidays.be  / 0900 00 009 (0,45€/min)

    Nederland: www.pv-holidays.nl / 0900 700 70 70 (0,20€/min)

    30-05-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocopolis

    Chocopolis: chocoladestad

     

     

     

    Chocopolis ligt op de Grasmarkt 110, op de benedenverdieping van Carrefour de l’Europe hotel. Dit is simpelweg de grootste ‘chocoladewinkel’ in Brussel. Op enkele stappen van de Grote Markt, in het kloppende hart van de stad, vinden de chocoladeliefhebbers hier hun walhalla. Dit paradijs biedt hoogwaardige chocolade, een uitgebreide keuze, talloze assortimenten en gevarieerde, aanlokkelijke presentaties.

     

    Moeilijk om bij Chocopolis niet meteen door de knieën te gaan bij het aanschouwen van de prettige sfeer en de uitgestrektheid van het aanbod. Tussen de geselecteerde merken zijn Côte d’Or, Galler en Guylian ongetwijfeld de bekendste merken, maar ook de meer ambachtelijke creaties zoals de Italiaanse Caffarel – uitvinder van Gianduja -, de Franse chocolatier Valrhona en Devina, een ambachtelijk bedrijf uit Duffel, uitgekozen omwille van zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zijn aanwezig.

     

    Omdat Chocopolis zijn veeleisend cliënteel van fijnproevers steeds meer wil behagen, werd het aanbod onlangs uitgebreid met eigen chocolade die in het atelier naast de winkel wordt bereid. Door de glazen wand kun je de chocolatiers trouwens zelf aan het werk zien. Chocopolis mag ondertussen pronken met een assortiment van een dertigtal ambachtelijke pralines, gemaakt van de beste ingrediënten, van de allerbeste grondstoffen. Deze eis geldt niet alleen voor de hier verwerkte chocolade die door Valrhona wordt geleverd, maar ook voor de hazelnoten uit Italië, de pistachenoten uit Iran, de amandelen uit Portugal …

     

    Een     andere nieuwigheid is de komst van een gepassioneerde patissier die de klanten verwent met heerlijke gebakjes. Het idee en de filosofie blijven dezelfde: kwaliteit voorop, alles zelfgemaakt (de echte traditioneel bereide banketbakkersroom is daar slechts één voorbeeld van) , maar ook het gebruik van seizoensproducten en een controle van de versheid op alle niveaus.

    Chocoholics en pralinejunkies zullen waarschijnlijk ook zwichten voor de heerlijke eclairs, een verfijnd gebakje of smeuïge javanais …

     











    28-05-2010 om 07:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A380 Lufthanse

     

    Nieuwe First Class in de A380 van Lufthansa

    Stilste First Class ter wereld met tal van innovaties – Extra reiscomfort in Business en

    Economy Class – Ontwerp afgestemd op wensen van passagiers.

     

     

     

    Lufthansa onthulde haar nieuwe First Class tegelijkertijd met de levering van haar eerste Airbus A380. ’s Werelds grootste en modernste commerciële vliegtuig verzekert een ontspannen en comfortabele reis – en niet alleen in First Class. Ook in Business en Economy Class biedt Lufthansa haar passagiers het allerhoogste comfort. De grote cabine zorgt bovendien voor een extra ruimtelijk gevoel.

     

    “Op de A380 beleven onze passagiers een reiservaring van ongekende hoogte. Door zijn afmetingen en vliegprestaties is een vlucht met de Airbus A380 een unieke ervaring. In elk van de drie klassen genieten onze passagiers van het allerhoogste comfort. Vooral het uitzonderlijke en exclusieve concept van de First Class – ontworpen op basis van de wensen en vragen van onze passagiers – maakt indruk”, aldus Thierry Antinori op de presentatie van de nieuwe First Class. De heer Antinori, als lid van het Lufthansa German Airlines bestuur, is verantwoordelijk voor Marketing en Sales.

     

    In de toekomst beleven Lufthansa passagiers in First Class een reiservaring die de nieuwe referentie wordt op het vlak van exclusiviteit en comfort. Wanneer je de cabine binnen stapt, valt het ruimtelijke gevoel meteen op – het is de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen. De topmaterialen en het duidelijke, eenduidige ontwerp aan boord van de A380 roepen de elegantie van de First Class Lounges en de First Class Terminal in Frankfurt op en zorgen voor harmonie. Het ruime, open ontwerp en de exclusieve stijl met sobere, duidelijke lijnen en subtiele kleuren creëren een lichte, aangename en uitnodigende sfeer. Een concept met afzonderlijke cabines werd bewust van tafel geveegd. Tijdens tal van customer events, tests en enquêtes aan boord lieten Lufthansa passagiers duidelijk hun voorkeur voor een open ontwerp blijken. Dankzij een flexibel privéscherm genieten passagiers in First Class als ze dat willen toch van rust en privacy.

     

    Omdat Lufthansa de nieuwe First Class wilde afstemmen op de werkelijke wensen van passagiers, betrok het hen aanzienlijk bij de ontwikkeling van het concept. Vanaf het begin hield Lufthansa bij het ontwerp rekening met hun ervaringen en wensen. Rust was een van de belangrijkste behoeften van passagiers in First Class.  Een andere belangrijke troef op comfortvlak is de nieuwe stoel, die ergonomie en comfort verenigt. Bovendien kun je hem uitklappen tot het “beste bed in zijn klasse”. Het comfortabele bed is 2,07 meter lang en 80 centimeter breed, en verzekert een diepe, verkwikkende slaap. Ook het luchtbevochtigingssysteem – het eerste in zijn soort in een commercieel vliegtuig – en het licht, dat verandert naargelang het tijdstip, dragen bij tot het welzijn van de passagiers aan boord.

     

    Voor passagiers in First Class geen eenvoudige badkamer met toilet. Wel een luxueuze badkamer waarin de was-en kleedruimte gescheiden is van het toilet. De ruimte is erg riant en is uitgerust met tal van wasbenodigdheden.

     

    Passagiers die op de A380 voor de succesvolle Business Class van Lufthansa kiezen, kunnen rekenen op een stoel die je kunt omvormen tot een comfortabel bed van twee meter lang. De nieuwe cabine in Business Class telt meer technische snufjes en is gebruiksvriendelijker dan de vorige. Er kwam onder andere een nieuw controlepaneel voor het entertainmentsysteem. En dankzij de grotere bagagebakken op de A380 genieten de passagiers in Business Class voortaan van meer opslagruimte.

     

    Net als de First Class telt Economy Class voortaan een nieuwe stoel. Samen met internationaal erkende ontwerpers en ergonomie-experts creëerde Lufthansa maximale ruimte voor passagiers in Economy Class. Dankzij het optimale ergonomische ontwerp en de uitgekiende stoelstructuur genieten ook zij van meer ruimte en comfort. De nieuwe stoel bezorgt passagiers vijf centimeter extra privéruimte. En dankzij de slanke rugleuning krijgen ze ook meer beenruimte op kniehoogte.

     

    De A380 telt 526 zitplaatsen: acht in First Class, 98 in Business Class en 420 in Economy Class. RVH.

     

     





    28-05-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazpacho drink
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    V8 Gazpacho Drink, verrassend verfrissend

    Ga een verfrissende zomer tegemoet met het nieuwe groentedrankje met

    gazpachosmaak

     

     

     

    Een ambitieus groentedrankje, de nieuwe V8 Gazpacho Drink: verrassend, verfrissend en veelzijdig. Als Belgische marktleider én referentie binnen groentesappen haalde V8 zijn inspiratie in Spanje, met de zachte smaak van een klassieke gazpacho.

     

    Binnen de markt van groentedranken is de nieuwe V8 Gazpacho Drink een verrassende verfrissing. Met de karaktervolle smaak van Spaanse gazpacho is hij ronduit uniek in de wereld van groentedrankjes en laat hij tegelijk zien dat een groentedrankje veel meer is dan enkel tomatensap.

     

    De rode paprika geeft V8 Gazpacho Drink een zachte, zoete toets, terwijl de komkommer inspeelt op het verkoelende en dorstlessende effect. De textuur is ook licht en vloeiend, extra verfrissend dus. Met deze meesterlijke mix van onder andere groenten en kruiden ben je dan ook gewapend tegen een zinderende zomer! Wist je trouwens dat Spaanse herders al, lang voor de Romeinen, een soort gazpacho bereidden om hun dorst te lessen en hun lichaam te voorzien van de nodige vitamines?

     

    V8 Gazpacho Drink is niet alleen rijk aan groenten en een bron van vezels, de groentedrank telt 49 kcal per glas van 200ml en bevat geen kleurstoffen of bewaarmiddelen. De dynamische verpakking (1 liter) is even eigentijds als handig.

    Onbekend is onbemind? De nieuwe V8 Gazpacho Drink verleidt op heel wat manieren. Als klassieke dorstlesser op een zonnige zomerdag, maar ook als voorgerechtje of creatief aperitiefhapje!

     

    Verwen jezelf met V8 Gazpacho Drink ‘on the rocks’, koel geserveerd met extra ijsblokjes dus. Trakteer je barbecuegasten op een tussendoortje en garneer de groentedrankjes met speelse blokjes komkommer en rode paprika. Of laat je culinaire talenten zien en maak indruk met een magische mousse van V8 Gazpacho Drink…

    Smakelijk! RVH.

    Verkrijgbaar in vrijwel alle supermarkten: richtverkoopprijs: 2,29 euro/liter.

     

     

     

    27-05-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzame Noorse visproducten

    DELHAIZE STELT DUURZAME NOORSE VISPRODUCTEN VOOR EN LANCEERT IN WERELDPRIMEUR ‘HET GEROOKTE MAATJE’

     

     

     

    Delhaize stelt een uitgebreid en gevarieerd assortiment Noorse visproducten voor en presenteert in wereldprimeur ‘het gerookte maatje’, dat vanaf nu in de winkels ligt. De keuze voor verse Noorse vis sluit perfect aan bij de strategie van Delhaize België waarin wordt gestreefd naar een assortiment van uitsluitend duurzaam gevangen vissoorten.

     

    Delhaize wil klanten elke dag verse vis van de beste kwaliteit aanbieden, niet alleen tegen de best mogelijke prijzen, maar ook op een verantwoorde manier. Daarom kiest ze voor duurzame visvangst. Op die manier draagt Delhaize bij tot een leefbaardere planeet, want duurzame visvangst beschermt de biodiversiteit en zorgt ervoor dat we minder bedreigde vissoorten consumeren. In dat kader presenteert Delhaize een vernieuwd aanbod van Noorse visproducten, waaronder “het gerookte maatje” in exclusieve première.

     

    Noorwegen is de aangewezen leverancier voor duurzame vis, aangezien dit land de voorkeur geeft aan traditionele middelen in plaats van een intensieve visvangst die op termijn de aanwezige vispopulatie zou uitputten. Noorse visproducten zijn bovendien heel gezond. Omdat ze afkomstig zijn uit bijzonder koud water, bevatten ze meer omega-3, essentiële vetzuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Daarnaast is het assortiment Noorse visproducten van Delhaize ook culinair bijzonder innovatief. Versheid is enorm belangrijk bij Delhaize : zo wordt alle vis rechtstreeks en vers aangevoerd vanuit de visgronden, zonder dat de vis wordt ingevroren. RVH.

    26-05-2010 om 08:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etap Brugge

    Zesde vestiging Etap Hotel in België ingehuldigd: Etap Hotel Brugge Centrum

     

     

     

     

    Na Charleroi, Brussel, Luik, Antwerpen en Raeren, heeft nu ook de stad Brugge een nieuw Etap Hotel. Met meer dan 400 vestigingen is deze keten Europees leider in de budgethotelmarkt. Ze biedt haar klanten ‘het beste van de lowcost’ en blijft actief werken aan haar groei in Europa.

     

    Etap Hotel Brugge Centrum wordt het vlaggeschip van de keten in België. Het hotel is gelegen op een commerciële en residentiële site vlak bij het station en op tien minuten van het Begijnhof. Het telt 184 kamers in de laatste nieuwe stijl, en ultramoderne en slim ontworpen publieke ruimtes.

     

    In 2009 introduceerde Etap Hotel een nieuw concept voor de kamers en publieke ruimtes, met de zogenaamde cocoonstijl. Designer Paul Priestman ontwierp dit concept, samen met het Innovations-and-designteam van de groep Accor. Het combineert functionaliteit en een optimaal gebruik van de ruimte met maximaal comfort en design.

     

    De sfeer in de kamer ademt ontspanning uit, door een uitgekiend gebruik van kleuren, licht, ruimte en materialen. Om bij het binnenkomen van de kamer zo veel mogelijk het gevoel van welzijn op te roepen, heeft Etap Hotel geopteerd voor zachte en rustgevende kleuren en voor een andere aanpak qua verlichting: via meerdere LED-lichtbronnen kunnen de gasten verschillende sferen creëren. Zelfs in de douche is de verlichting variabel, met verschillende kleuren.

     

    In het midden van de kamer zorgt een zuil voor een scheiding tussen de ‘slaap-’ en de verzorgingszone. Aan de ene zijde verlicht de zuil het wasmeubel en aan de andere zijde het bureau.

    Bij Etap Hotel Brugge Centrum zijn drie ‘Cocoon’-kampertypes beschikbaar, met één, twee of drie comfortabele bedden, een apart toilet, een douche, een sfeer van design en cocooning, 24u/24-dienstverlening, en dit alles vanaf 42* euro per nacht – het beste in de lowcosthotelsector.

     

    In de ontbijtruimte met zijn uitgekiende verlichting en flatscreen-tv genieten de gasten in een modern en kleurrijk kader van hun ontbijtbuffet ‘à volonté’. De onthaalruimtes zijn uitgerust met een drank- en snackautomaat, draadloos internet, comfortabele fauteuils en toeristische informatie.

     

    Etap Hotel Brugge Centrum ligt op een steenworp van het toeristisch centrum in het ‘Venetië van het Noorden’. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Het ligt bovendien vlak bij het station, waar gasten gebruik kunnen maken van een openbare parking met gratis shuttledienst naar het stadscentrum en van een parking voor autobussen. RVH.

     

    Etap Hotel Brugge Centrum - Marie Popelinplantsoen 4 - 8000 Brugge

    Tel: +32 50 40 51 20

     







    26-05-2010 om 08:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allure of the Seas

    Nog meer entertainment op Allure of the Seas

     

     

     

    Allure of the Seas die begin december in de vaart komt, zal nog meer ontspanningsmogelijkheden bieden dan haar zusterschip Oasis of the Seas. Royal Caribbean International heeft zopas bekend gemaakt dat de passagiers in het Amber Theater films in 3D kunnen bijwonen. Allure of the Seas wordt trouwens niet het enige schip met een 3D-bioscoop. Ook het zusterschip Oasis of the Seas en de zeer populaire Freedom of the Seas en Liberty of the Seas worden vanaf januari 2011 van 3D-technologie voorzien.

     

    Allure of the Seas zal nog meer nieuwigheden omvatten. In de traditie van de Mexicaanse strandbars krijgt het schip er met Rita's Cantina een geanimeerd restaurant bij op de Boardwalk. Het restaurant zal traditionele Mexicaanse gerechten serveren. 's Avonds verandert de omgeving in een 'Fiesta Zone' met live gitaarmuziek, cocktails en dansmogelijkheden. Een andere nieuwigheid in deze neighbourhood van het schip wordt The Boardwalk Dog House met hotdogs en andere snelle happen. De nieuwe horecazaken vervangen de Seafood Shack en de Donut Shop op Oasis of the Seas

     

    Vorige week kondigde de rederij ook al aan dat 'Chicago, The Musical' een van de blikvangers wordt. Net zoals met 'Hairspray' op Oasis of the Seas, kunnen de gasten op Allure of the Seas met 'Chicago, The Musical' een bekroonde productie bijwonen. De show duurt anderhalf uur en wordt meerdere keren per cruise opgevoerd.

     

    Allure of the Seas deelt samen met haar zuster Oasis of the Seas de titel van 's werelds grootste en meest innovatieve cruiseschip. De architecturale meesterwerken strekken zich uit over 16 dekken, meten 225.282 brutoton en bieden plaats aan 5.400 gasten verdeeld over 2.700 kajuiten. Allure of the Seas komt op 5 december aanstaande in de vaart en vaart elke zondag vanuit Port Everglades (Fort Lauderdale) naar het Caraïbisch gebied. Cruises met Allure of the Seas en Oasis of the Seas zijn te boeken in elk reiskantoor. RVH.

     

    25-05-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!