Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaars 'Beste Product van het Jaar België' 2015 - 2016 bekend

    18 producten mogen zich een jaar lang ‘Beste Product van het Jaar België’ noemen !

     

    De winnaars van de verkiezing Beste Product van het Jaar België 2015 – 2016 zijn bekend. Naast de achttien categoriewinnaars is fruitdrank Herbalife Aloë Vera Mango uitgeroepen tot overall winnaar; een bekroning voor de hoogste gemiddelde score. De scores van alle genomineerde producten zijn gebaseerd op vijf criteria: prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie, gebruikstevredenheid, herhaalaankoop en aanbeveling. Het onderzoek is een initiatief van Q&A Research & Consultancy in samenwerking met Consumer Contest Company.

    In totaal streden er 114 producten mee voor deze prestigieuze prijs, waarbij de consument de uiteindelijke winnaar koos. Meer dan 11.000 consumenten hebben tussen 1 mei en 8 juni via de website www.besteproductvanhetjaar.be hun favoriete product beoordeeld. Daarmee is deze uitverkiezing één van de grootste consumentenonderzoeken in ons land waarbij de consument directe invloed heeft op de resultaten.

    Winnaars Beste Product van het Jaar België 2015 - 2016

    Aperitiefsnacks : Lidl schepnoten amandel/cashew/pistache; Bier            Kwaremont; Chocolade             Nestlé les receptes de l'Atelier Pure chocolade met gekonfijte blauwe bosbessen, hazelnoten en amandelen; Douche crème Le Petit Marseillais Sève de Aloë Vera & Fleur de Pommier; Elektrische gereedschappen WX-426 Worxsaw; Fruitdranken     Herbalife Aloë Vera Mango ; Handzeep             Palmolive Magic Pouss' Mousse ; Hygiënisch papier Cosynel/Moltonel, toiletpapier; Ice tea Michel et Augustin Thé Vert Citron Menthe ; Kaas Old Amsterdam Apero Blokjes 150gr; Lichaamsverzorging Body&Bess Intensive body oil; Lijm/Afdichting Soudal Fix ALL X-treme Power ; Mondverzorging Sensodyne toothpaste Complete Protection Extra Fresh ; Schoonheidsverzorging       Cien anti-rimpelcrème; Vaatwasmiddelen W5 vaatwastabs ; Vaatwasmiddelen        Forever Savon de Marseille en coupeaux 500gr; Wasverzachters           Robijn Creations wasverzachter Tiarebloem & Wilde Bessen ; Wijnen zonder alcohol Vintense Petit Bulles Ros

    Over 'Beste product van het Jaar'

    Beste Product van het Jaar België is een groot consumentenonderzoek waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. Wordt een product als beste door de consumenten beoordeeld, dan mag het product zich een jaar lang Beste Product van het Jaar België noemen. De verkiezing Beste Product van het Jaar België werd dit jaar voor het eerst georganiseerd. Het concept bestaat ook in Nederland en Duitsland.

     







    12-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Word wakker op een unieke VIP woonboot in Marina De Eemhof!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Op woensdag 17 juni werd de eerste VIP woonboot opgeleverd in Marina De Eemhof. Vanaf 31 juli 2015 kunt u genieten van een verblijf op een woonboot in de oude jachthaven. Vanaf het privédek heeft u prachtig uitzicht over het Eemmeer. De ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een origineel vakantieverblijf!

    Vijf bijzondere VIP woonboten

    De gloednieuwe 6-persoons VIP Woonboten in Marina De Eemhof bieden de perfecte combinatie van avontuur en luxe. Geniet in gezelschap van uw gezin of vrienden op een modern ingerichte woonboot aan het uitgestrekte Eemmeer. Neem uw eigen sloep of zeilboot mee en verken de wateren rondom Marina De Eemhof, of huur een boot bij de Eemhof Watersport & Beachclub. Ontspan op uw privéterras dat uitsteekt boven het glinsterende water, of in het bubbelbad in een van de twee luxe badkamers. Bovendien biedt Center Parcs inclusief bij het verblijf op de woonboten diverse VIP services aan, zoals gratis WiFi, dagelijks verse broodjes aan boord en opgemaakte bedden bij aankomst. In Center Parcs De Eemhof kunt u ook gebruikmaken van de vele andere faciliteiten: van subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met de spectaculaire glijbaan Turbo Twister tot de Action Factory, met (ont)spannende activiteiten

    12-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 toeristische tips voor een zomers weekendje Maasmechelen

    Outlet shopping center zet in op toeristische beleving voor het ganse gezin

     

    Wie Maasmechelen Village zegt, denkt wellicht meteen aan modemerken als Hugo Boss, Versace of Tommy Hilfiger. Maar het outlet merkendorp is veel meer dan shoppen alleen en biedt tal van activiteiten aan voor het ganse gezin. Zo kan je op dezelfde site als Maasmechelen Village terecht voor een namiddagje wakeboarden in het Terhills Cablepark, een panoramawandeling door Connecterra of een fietstochtje langsheen de Maasvallei. Overnachten doe je in het gloednieuwe en luxueuze Terhills Hotel en voor een heerlijke maaltijd kan je in één van de vele restaurants in de buurt terecht. Met het nieuwe ‘Shop til you drop-arrangement’ van Terhills Hotel ontvang je bovendien 10% korting in 9 boetieks naar keuze bij Maasmechelen Village.

    Maasmechelen Village is een begrip in Limburg en ver daarbuiten. Maar wat vele mensen niet weten is dat er op dezelfde site als de village nog zoveel andere zaken te beleven vallen, genoeg om een gans weekend te vullen. Daarom 5 toeristische tips voor zij die deze zomer op zoek zijn naar vertier in eigen land:

    Terhills Cable Park: waterpret in het enige waterskikabelpark in Limburg. Met de warme zomermaanden in het verschiet is wat verfrissing bij het water geen overbodige luxe. In het Terhills Cable Park kan je leren waterskiën en wakeboarden. Je wordt er bevestigd aan een 5 pyloon kabel die je verder trekt over het water. Het park ligt aan de rand van het Nationale Park Hoge Kempen en heeft het mooiste uitzicht van alle kabelparken in Europa. Een uurtje wakeboarden kan al vanaf 14 euro/pp.

    Connecterra: de panoramapoort tot het Nationale Park Hoge Kempen: Op de plek waar ooit de steenkoolmijn van Eisden op volle toeren draaide geniet je nu van het mooiste panorama van heel Limburg. Het landschap van bergen en meren doet eerder denken aan een of andere verre bestemming, maar het is wel degelijk de toegangspoort tot het Nationale Park Hoge Kempen. Volg er één van de vier bewegwijzerde wandelroutes en leer meer over de rijke lokale biodiversiteit en het rijke mijnverleden van Eisden. De parkings van Connecterra en Maasmechelen Village zijn met mekaar verbonden, zodat je je niet eens hoeft te verplaatsen.

    Fietsen langs de Maas is altijd een goed idee: Het Maasland is ongetwijfeld een van de mooiste fietsregio’s van Vlaanderen. Je vindt er tal van bewegwijzerde fietsroutes terug en fietst er ondermeer langs de Maas, de Zuid-Willemsvaart en een snoer van idyllische Maasdorpjes. Wie vertrekt vanuit Maasmechelen Village kan via de nabijgelegen passantenhaven ook de oversteek maken en aansluiten op het Nederlandse fietsroutenetwerk. Aan het toeristisch infocentrum van Maasmechelen Village kan je vanaf augustus voor 10 euro/dag een fiets huren, inclusief fietskaart, en dit in het kader van 20 jaar Fietsparadijs Limburg.

    Terhills Hotel: overnachten en genieten in stijl. Vlak naast Maasmechelen Village opende dit voorjaar het gloednieuwe Terhills Hotel. Het luxueuze 4*-hotel, gelegen in het vroegere hoofdgebouw van de mijn van Eisden, is een heus pareltje. De architectuur en vormgeving is van de hand van de gereputeerde Hasseltse architect Vitori Simoni en de kamerinrichting werd verzorgd door het Limburgse interior design bureau Dôme Deco. Naast een heerlijke nacht in één van de 40 intieme en stijlvolle kamers kan je bij Terhills terecht voor een heerlijke cocktail en tapas in lounge bar DNY of een ontspannende massage in Delight Room.

    Lekker eten, met of zonder ster: Uiteraard kan je je dag niet beter afsluiten dan met een lekker hapje eten. Wie houdt van haute cuisine moet absoluut een keertje aan tafel bij Restaurant Danny gelegen in het Terhills Hotel en uitgebaat door sterrenchef Danny Vanderhoven. De keuken is een mooie mix van verfijnde smaken en lokale klassiekers. Ook het befaamde restaurant De Slagmolen (eveneens een Michelinster) van chef-kok Bert Meewis is slechts op een steenworp van Maasmechelen Village gelegen. Voor zij die het liever iets bescheidener houden kan je in de Village zelf terecht bij het Italiaanse restaurant G&G of het stijlvolle burgerrestaurant Ellis Gourmet Burger.

    Special: Shop til you drop-arrangement: Dit arrangement in Terhills Hotel omvat: een   Ontvangst met cocktail;         VIP pas Maasmechelen Village: 10% korting in 9 boetieks naar keuze (met uitzondering van solden- en sperperiode); een Limburgse vakantiepas twv 250€ aan kortingsbonnen; Overnachting in een Comfort room, een Landelijk ontbijtbuffet, kortingsbon voor een volgend verblijf in één van de Different Hotels. Je boekt dit arrangement al voor 103€ per persoon.

    Maasmechelen Village, een van de Chic Outlet Shopping® Villages, biedt een premium outletshopping ervaring in België. Het ligt ongeveer op 60 minuten van Brussel, Antwerpen, Keulen en Düsseldorf, en op 20 minuten van Maastricht. Met meer dan 100 outlet boetieks van modemerken en luxeartikelen voor de woning, Maasmechelen Village biedt collecties van een unieke selectie van lokale en internationale merken met kortingen van 30% tot 60% op het aanbevolen prijs, zeven dagen per week gedurende het hele jaar. Calvin Klein Jeans, Escada, Max Mara, Hugo Boss, Maje, Sandro en Maison Scotch & Soda zijn slechts enkele van de internationale merken aanwezig naast de boetieks van plaatselijke ontwerpers, zoals Essentiel en Scapa. Een brede waaier diensten in Maasmechelen Village bevat een dagelijkse pendeldienst vanuit Brussel, de Shopping Express®, Hands-Free Shopping, een Tourist Information Centre en gratis Wi-Fi. Met een selectie van restaurants en cafés, is het dorp uitgegroeid tot een unieke bestemming voor gasten op zoek naar een superieure winkelervaring en een plezierige dag uit. www.maasmechelenvillage.com





    12-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlees uit Antwerpen, hoeveschapenkaas en bier uit Oost-Vlaanderen krijgen Vlaams erkenningslabel

    De lijst met Vlaamse erkende streekproducten is opnieuw vijf producten rijker. Gerookt paardenvlees op z’n Vlaams van slagerij Rijmenants uit Brasschaat, Molse kipkap met mosterd van V.O.F. Janssens in Mol, Kempens spek van slagerij Vandecruys in Geel, hoeveschapenkaas uit de Vlaamse Ardennen van De Schapenmelkerij uit Brakel en Oudenaards bruin bier van brouwerijen Roman, Cnudde en Smisje mogen voortaan het Vlaams erkenningslabel dragen.

    Drie keer per jaar onderzoekt de Boordelingscommissie Streekproducten van VLAM de erkenningsaanvragen voor Vlaamse streekproducten. De ronde van mei levert vijf nieuwe erkenningen op. In de rijke rayon van traditionele Vlaamse vleeswaren duiken opnieuw bekende producten op: kipkap, spek en gerookt paardenvlees. Bier maakt logischerwijze een belangrijk aandeel uit van het Vlaamse streekproductenpallet. Een op en top Belgisch product is bruin bier. Oudenaarde bekleedt hierbij een belangrijke plaats en mag gerust de hoofdstad van het bruin bier genoemd worden. Niet zo ver van Oudenaarde, in Brakel, wordt er op de hoeve nog schapenkaas geproduceerd. Een mooie traditie die goed is voor de vijfde erkenning uit de reeks.

    Gerookt paardenvlees op z’n Vlaams - Slagerij Rijmenants Brasschaat

    Vroeger was paardenvlees een zaak van de paardenbeenhouwer, die zowel vers vlees als paardencharcuterie verkocht. Het meeste gerookte paardenvlees wordt nu bereid bij vleeswarenbedrijven; hier kiest de slager er voor om zelf paardenvlees te zouten, te pekelen en te roken.

    Er wordt enkel gewerkt met de paardenboon, vlees perfect voor het “gerookt paardje”. De boon wordt ontpeesd en mooi opgenaaid. De pekel wordt op smaak gebracht met jeneverbessen, kruidnagel en laurier. Het roken gebeurt met beukenhout. Bij Slagerij Rijmenants is het de huisspecialiteit!

    Slagerij Rijmenants Bredabaan 513 2930 Brasschaat - T 03 653 46 26

    Molse kipkap met mosterd - V.O.F. Janssens - Mol

    Reeds drie generaties lang maakt de familie Janssens zijn Molse “kipkap” met veel zorg. Het kopvlees en de hammetjes of schenkels worden kort gepekeld en nadien gekookt met veel verse groenten. Beetgaar vlees gaat dan door de vleesmolen met opnieuw veel ajuin. Dit alles wordt met de bouillon, foelie, mosterd en azijn opnieuw gekookt. Resultaat is een stevige kipkap met veel vlees en een zeer lichtzure toets. Traditioneel wordt Molse kipkap gegeten met gekookte aardappelen en ajuinsaus.

    V.O.F. Janssens - Pastorijstraat 1 - 2400 Mol - T 014 81 00 34 www.vofjanssens.be

    Kempens spek - Slagerij Vandecruys - Geel

    Al vier 4 generaties lang wordt het vet spek van Slagerij Vandecruys op dezelfde wijze gepekeld: Vette varkensbuiken van zware varkens gaan in een pekel, op smaak gebracht met jeneverbessen, muskaatnoot en laurier. Na het pekelen mag het vlees nog even drogen.

    Kempens spek is vet spek met een verhouding van ongeveer 60% vet, 40% vlees. En er horen zwoerd en eventueel kraakbeentjes bij. In de Kempen geniet de oudere generatie nog van “een goede, dikke krep vet spek”.

    Slagerij Vandecruys - Vaartstraat 44 - 2440 Geel - T 014 85 28 3

    www.slagerijvandecruys.be

    Hoeveschapenkaas uit de Vlaamse Ardennen - Brebis de Brakel - Schapenmelkerij uit Brakel

    Het houden van schapen voor melk verdween na WOII. Nochtans kon het Belgisch melkschaap, met als voorouder het Vlaams melkschaap, overleven. Dit schapenras staat bekend om z’n goede melkproductie. De Schapenmelkerij telt ongeveer 70 ooien, voor het merendeel Belgisch melkschaap, die gedurende 9 maanden melk leveren voor de productie van een jonge harde schapenkaas. Schapenmelk is een zeer rijke melk waardoor je met bijna de helft minder melk schapenkaas kan maken.

    Willem en Krista vestigden De Schapenmelkerij in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Niet onlogisch, in vroegere tijden bevond zich in de Vlaamse Ardennen de grootste “schapenpopulatie” van Vlaanderen, dit bewijst een officiële telling uit 1929. Net zoals vroeger begrazen de melkschapen hellende weides en boomgaarden. Ga zelf eens een kijkje nemen bij het Kloosterbos of de Verrebeekmolen.

    De Schapenmelkerij - Halsembergweg 14 - 9660 Brakel - www.schapenkaas.be

    Oudenaards bruin bier - Adriaen Brouwer, Cnudde bruin bier, Smiske bruin

    De geschiedenis van bier brouwen gaat in Oudenaarde terug tot in de verre middeleeuwen. Reeds in 1357 werd in de stad een ambacht van brouwers opgericht. Ooit telde de stad en omgeving tot 17 brouwerijen. Belangrijk hierbij is o.a. de uitstekende kwaliteit van het Oudenaards water, rijk aan ijzer en calcium.

    Het Oudenaards bruin onderscheidt zich van het Oudenaards oud bruin qua smaak, de traditionele zure smaak is namelijk volledig weggevallen. Na WOII verlieten de meeste Oudenaardse brouwers de traditionele brouwmethode, namelijk met gemende gisting, om over te stappen naar hoge gisting en/of lage gisting. Hun bieren bleven bruin maar de zure toets ontbreekt. De brouwerijen bleven en blijven wel deel uitmaken van het roemrijke bier verleden van Oudenaarde. De stad pakt graag uit met haar brouwtraditie en wil daarom deze bieren een extra duwtje geven.

    Brouwerij Roman is de oudste en grootste van de Oudenaardse brouwerijen. Al meer dan 4 eeuwen lang herbergt Mater de brouwersfamilie Roman. Met hun Adriaen Brouwer bieren zetten zij de traditie van het Oudenaardse bruin bier verder.

    Bij Brouwerij Cnudde in Eine, een gehucht van Oudenaarde, is de vierde generatie brouwers aan de slag. Lange tijd was hun bruin bier enkel op vat beschikbaar en dus enkel in de lokale cafés te proeven. Sedert 2009 is Cnudde Oudenaards bruin ook verkrijgbaar in flessen.

    Brouwerij Smisje gevestigd in Mater is de jongste brouwerij van Oudenaarde. Ook in hun gamma kon lokaal bruin bier niet ontbreken.

    Brouwerij Roman - Hauwaart 105, 9700 Oudenaarde - www.roman.be

    BVBA Brouwerij Cnudde - Fabrieksstraat 8 - 9700 Eine - T 0477 131369

    Brouwerij Smisje - Driesleutelstraat 1 - 9700 Oudenaarde - T 0475 36 44 89

    www.smisje.be

     







    11-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour opent summerdrive

    BIEDT DEZE ZOMER NOG MEER PRODUCTEN EN VOORDELEN

    • 10.000 producten
    • Bestellingen binnen twee uur klaar
    • Gratis levering aan huis met elektrische voertuigen
    • 5 % korting op het volledige bedrag

    Goed nieuws voor de inwoners van Knokke en hun zomergasten! Vanaf woensdag 8 juli tot het einde van de zomervakantie hoeven ze geen boodschappen meer te doen, want de Carrefour Summerdrive is er weer. Even opsommen: het aantal producten is verzevenvoudigd, de bestellingen zijn binnen twee uur klaar en de levering met elektrische voertuigen en het klaarmaken van de bestellingen is gratis. Om nog maar te zwijgen van tal van andere voordelen.

    Vorig jaar zorgde Carrefour voor een primeur in België: een pop-up drive op de dijk van Knokke (op de hoek van het Van Bunnenplein). Deze zomer is de Summerdrive er weer, tot het einde van de zomervakantie. Op dezelfde plaats en met dezelfde felroze gevel. Het principe is hetzelfde gebleven, maar er zijn tal van voordelen bijgekomen.

    Dit jaar is het beheer van de Summerdrive in handen van de Carrefour Market van Knokke. Het resultaat: een assortiment van 10.000 producten, zeven keer meer dan vorig jaar! Kant-en-klare maaltijden: De inwoners van Knokke en hun zomergasten hoeven deze zomer ook niet in de keuken te staan. De Summerdrive biedt namelijk ook gezonde en verse kant-en-klare maaltijden aan die je alleen nog maar hoeft op te dienen. Dagverse sushi klaargemaakt door de specialisten van de sushibar van de Market in Knokke, gebraden kippen, gebakken aardappeltjes en noem maar op.

    Elke bestelling binnen twee uur klaar! Dankzij de Summerdrive kun je deze zomer de hele dag zorgeloos op het strand doorbrengen en 's avonds je vrienden voor het aperitief uitnodigen zonder dat daar veel komt bij kijken. Elke bestelling die voor 14u. wordt geplaatst, is namelijk twee uur later al klaar. Bestellingen die tussen 14u. en 16.30 u. worden doorgegeven, zijn nog dezelfde dag klaar vanaf 18.30 u. In beide gevallen wordt de bestelling gratis klaargezet.

    Gratis levering aan huis: De Summerdrive levert ook gratis aan huis (in de zone Knokke): vanaf 16.30 u. als de bestelling voor 14 u. wordt geplaatst en vanaf 18.30 u. als de bestelling tussen 14 u. en 16.30 u. wordt doorgegeven. Deze dienstverlening geldt alleen voor bestellingen vanaf € 40.

    100 % elektrisch: Aangezien de Summerdrive zeer milieubewust is (de boodschappen worden verpakt in papieren zakken die voor 100 % gerecycleerd zijn), worden er alleen maar elektrische voertuigen gebruikt: een Twizzy, twee elektrische golfwagentjes en twee Segways voor kleine bestellingen.

    Geen zin om boodschappen te doen? Summerdrive neemt die vervelende klus van je over. Surf naar www.drive.be en selecteer ‘Knokke’ of ga met je pc, tablet of smartphone naar www.summerdrive.be en maak je keuze. Geen inspiratie? Op de website vind je enkele eenvoudige recepten of ideetjes voor leuke cocktails. Vermeld nog of je de bestelling zelf komt afhalen of dat je liever hebt dat ze bij je thuis wordt afgeleverd.

    Vakantiegangers die niet over internet beschikken, gaan gewoon even langs bij de Summerdrive op het Van Bunnenplein om aan een van de twee interactieve terminals hun bestelling door te geven. In de salad bar (uitgebaat door The Foodmaker®) kunnen ze dan terecht voor een licht en supervers tussendoortje en een drankje.

    5 % korting: Als kers op de taart geeft Summerdrive 5 % korting op alle bestellingen. De betaling gebeurt bij ontvangst of aan het afhaalpunt met een bankkaart (Visa, Mastercard, Bancontact).

    Ook op zondag: Summerdrive is er ook op zondag. Bestellingen moeten dan wel voor 14 u. worden geplaatst. Summerdrive is er weer helemaal klaar voor. Door het grote succes van vorig jaar heeft Carrefour beslist om deze zomer twee weken eerder van start te gaan in Knokke. Het staat nu al vast dat er dit jaar heel wat fans zullen bijkomen!

    Summerdrive.be praktisch: Adres: Van Bunnenplein, Knokke Periode: vanaf 8 juli tot het einde van de zomervakantie

    Bestellen: van maandag tot en met zaterdag tot 14u. als de bestelling binnen twee uur klaar moet zijn en tot 16.30 u. als de bestelling nog dezelfde dag na 18.30 u. wordt afgehaald. zondag tot 14u. als de bestelling nog dezelfde dag klaar moet zijn.

    Via: www.drive.be (selecteer Market Knokke) of www.summerdrive.be of ter plaatse (twee terminals). Afhalen: twee uur na het plaatsen van de bestelling of vanaf 18.30 u. Levering aan huis: twee uur na het plaatsen van de bestelling of vanaf 18.30 u. Klaarmaken van de bestelling: GRATIS! Levering: GRATIS (alleen bij bestellingen vanaf € 40) Voordeel: 5 % korting op alle bestellingen. Betaling: alleen met bankkaart (Bancontact, Visa, Mastercard, Visa)







    11-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zon. Zee. Zomer. En Manutti

    Uv- en waterbestendige buitenmeubelen brengen stijlvolle verfrissing op je terras

        

    Manutti verlegt graag grenzen. Met baanbrekend design dat de wereld van buitenmeubelen een nieuwe look geeft. Maar ook met innovatieve materialen die extra troeven uitspelen en perfect geschikt zijn voor buitengebruik. Zo haal je, zomer na zomer, het beste uit het buitenleven. Vanuit je lounger aan het zwembad of aan tafel in de koele schaduw…

    ELEMENTS & AIR: De buitencollectie Elements van Manutti kan je niet negeren. Met zijn futuristisch design ademt dit ultramodulaire zitconcept comfort en luxe uit. Ontwerper Gerd Couckhuyt vertrok van zwevende elementen en eindeloze schakelmogelijkheden, met verplaatsbare rugstanden en verschuifbare accessoires zoals een voetenbank en bijzettafel. Ook de lounger, met royale afmetingen, laat je zorgeloos zweven in dikke, zachte kussens.

    Voor de toplaag van Elements koos Manutti voor Quaryl®, een kwaliteitsmateriaal van Villeroy&Boch dat stevig is en tegelijk zacht aanvoelt. Perfect voor buitengebruik, want onderhoudsvriendelijk, uv- bestendig en waterresistent. Voor extra sfeer voorzag Manutti de lounger met een slank biesje ledlicht. De ingetogen combinatie van kleuren, strakke lijnen en afgeronde vormen geeft Elements een unieke designuitstraling.

    Met haar gestroomlijnde vormgeving en puur lijnenspel vormt de nieuwe eettafel Air een mooi duo met Elements. De tafel is beschikbaar in twee afmetingen en met twee bladen: stroken irokohout met afgeschuinde kanten, of een keramisch blad in wit of quartz. Ook voor het frame kan je kiezen uit gepoederlakt smeedijzer in wit of lava.

    ZENDO: Ook de comfortabele buitencollectie Zendo nodigt uit tot languit loungen. De modulaire sofa tekent voor een relaxte zitervaring en geeft je een waaier aan creatieve mogelijkheden met verschillende zit- en voetelementen. De luxueuze lounger, met aanpasbare rugleuning en wielen, maakt het zomergevoel compleet. Ook aan je zwembad, dankzij de waterbestendige afwerking in nautisch leer of textiel. Dat Manutti oog voor detail heeft, blijkt trouwens ook uit de subtiele toon-op-toon stikking en de verstelbare voetjes.             Afwerking: nautic leather white, nautic fabric pebble, nautic fabric speckle, nautic textiles black, lotus smokey (nieuw kleur 2015)

    MOON ISLAND: Het geheim van Moon Island? Dat je een hele zomer lang geborgen kan genieten. Dit unieke loungeconcept van vier eilanden telt tal van combinatiemogelijkheden en springt in het oog door zijn uitgepuurde eenvoud.

    Het centrum van dit knusse zitconcept is een ronde module die je als koffietafel kan gebruiken, of als voetensteun. Daarrond passen vier zitelementen die met hun gebogen uitsparingen de centrale module omarmen. De vijf elementen samen vormen een comfortabel ligeiland. Maar even goed creëer je in een handomdraai een compactere zithoek aan terras of zwembad.

    De materialen versterken het zit- en loungecomfort van Moon Island. De vulling van polyurethaanschuim is omhuld door waterbestendig gecoat Nautic-leder; het aluminium frame staat garant voor een lichte, solide en onderhoudsvrije structuur. En de hoezen zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat je perfect kan afstemmen op je buitensfeer. Aan het zwembad of de zwemvijver bijvoorbeeld.

    Als Belgisch producent van luxueuze buitenmeubelen, ontwerpt en ontwikkelt Manutti al meer dan 10 jaar outdoor zitmeubelen, tafels en accessoires. Het familiebedrijf kiest voor tijdloze en eigentijdse collecties en past daarbij innovatieve technieken en materialen toe. Het Manutti Designer Studio-team werkt vaak samen met externe designers, onder wie jonge talenten uit de Belgische designwereld zoals Gerd Couckhuyt, Koen Van Extergem en Bram Bollen.

     

     

               







    10-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Australis naar het eind van de wereld

    Op expeditie naar Vuurland en Patagonië

     

    Van september tot april biedt de Chileense cruisemaatschappij Australis veeleisende avonturiers de mogelijkheid naar Patagonië en Vuurland te reizen. In deze laatste wildernis volgen de expeditieschepen ontdekkingsreiziger Magellaan naar het uiterste zuiden van het Amerikaanse continent. Alle dagelijkse excursies zijn inbegrepen in de prijs. Tijdens deze uitstappen per zodiac aan land ervaren de reizigers de ongerepte natuur aan den lijve. Geschoolde expeditieleiders bieden enthousiast tekst en uitleg bij de unieke fauna en flora aan de rand van de wereld.

    Op reis naar de meest zuidelijke stad ter wereld. De expeditieschepen Via Australis en Stella Australis varen twee maal per week van de Chileense havenstad Punta Arenas én twee maal per week van Ushuaïa in het uiterste zuiden van het Argentijnse deel van Tierra del Fuego (Vuurland).

    De route voert door een labyrint van imposante fjorden, langs machtige gletsjers, eenzame eilanden en maagdelijke bossen. In het gezelschap van pinguïns, zeeleeuwen en aalscholvers vaart het schip door de “Glacier Alley” (de Avenue der Gletsjers) naar Kaap Hoorn, een mythische plek. De overweldigende stilte van Vuurland, het donderend gekraak van een afkalvende gletsjer of de toevallige ontmoeting met walvissen en dolfijnen bezorgen de reizigers onvergetelijke herinneringen.

    Nieuwe uitdagende uitstappen

    Passagiers van de Stella Australis kunnen bijkomende, fysiek meer inspannende excursies aan land boeken, zoals de nieuwe – langere - trekking naar de Ainsworth morene. Gedurende de twee uur durende wandeling volgen de deelnemers een uitdagend pad dwars door het gletsjerpuin. Op de steilste plekken bevestigen de gidsen touwen om de pittige klim te vergemakkelijken. Op het hoogste punt wacht een schitterend arendsperspectief op de baai en zijn gletsjers.

    All inclusive programma en keuken aan boord.

    Beide expeditieschepen bieden comfortabele kajuiten, allemaal met kamerbreed raam en een privé badkamer. Het open bovendek is voor natuurliefhebbers de ideale plek om Patagonië te bewonderen. Met een capaciteit van maximaal 200 personen kan je aan boord steevast ergens een rustige plek vinden, in de bibliotheek of achter panoramisch glas. Ook op de brug ben je (uitgezonderd tijdens manoeuvres!) welkom. Culinair mag de reiziger rekenen op een uitstekende regionale en internationale keuken met uitgelezen wijnen. Het all inclusive expeditiepakket van Australis is ook geknipt voor incentives op maat of zelfs voor zakenreizen.

    Informatie : www.australis.com

    09-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE OOGST ZEEUWSE MOSSELEN WEER VOLOP VERKRIJGBAAR

    Mosselseizoen start veelbelovend

     

    Vandaag start het mosselseizoen met nieuwe oogst van Zeeuwse bodem. De mosselsector is erg tevreden over de kwaliteit en het fraaie vleesgewicht die de mossel in de schelp bevat. De sector is opgetogen dat het seizoen weer van start gaat en de consument weer kan genieten van een heerlijk pannetje met nieuwe oogst. De proefmonsters die vorige week van de percelen uit de Oosterschelde en de Waddenzee werden aangeleverd op de Nederlandse Mosselveiling geven een mooi resultaat.

    De mosselen kennen een goede kwaliteit en hebben de overheerlijke zilte smaak die deze lekkernij zo bijzonder maakt. “De smaak is uitstekend en de mosselen zijn wat groter van stuk en goed van vis”, zegt Nico van Zantvoort, Veilingmeester van de Nederlandse Mosselveiling. Mosselen zijn afhankelijk van natuurlijke omstandigheden. Ze hebben ongeveer twee jaar tijd nodig om uit te groeien tot consumptierijpe mosselen. De hoeveelheid oogstbare mosselen is in de eerste maanden van het seizoen gering. Pas later in het mosselseizoen (dat loopt van juli tot april) zal blijken welke hoeveelheid beschikbaar is.

    Het pannetje Zeeuwse mosselen blijft een populair gerecht. De komende weken gaan miljoenen kilo’s mosselen naar de Belgische markt, waar de mossel verankerd is in de eetcultuur. In Nederland is er jaarlijks een lichte stijging in afzet. In beide landen voert de mosselsector een promotiecampagne om de consument te inspireren mosselen vaker op het menu te zetten.

    De Zeeuwse mosselkwekers vissen nu hun mosselen van de percelen om ze vervolgens naar de Nederlandse Mosselveiling in Yerseke te brengen. Vanaf morgen is de nieuwe oogst van Zeeuwse bodem verkrijgbaar bij visspecialist, supermarkt en restaurant.

    RECEPT - Traditionele mosselen: Een maaltje mosselen maak je gemakkelijk thuis!

    Ingrediënten: 2 preien, 2 uien, Aantal takjes selderij, Aantal laurierblaadjes, Glas wijn, Peper

    Spoel voor het koken de mosselen af en loop ze even na. Verwijder de kapotte mosselen. Snij 2 preien en 2 uien in ringen en doe deze samen met wat takjes selderij, een paar laurierblaadjes en een glas wijn in een grote pan.

    Vul de pan (met dunne bodem) voor driekwart met mosselen, strooi er peper over en breng het geheel met gesloten deksel op hoog vuur aan de kook. Het kookvocht drukt het deksel omhoog wanneer de mosselen koken. Licht het deksel op, zodat het vocht weer zakt. Schep of schud de mosselen om. Druk het deksel weer op de pan en laat op dezelfde manier het vocht het deksel nog twee keer omhoog drukken. De mosselen zijn gaar, serveer ze direct! Lekker met stokbrood of friet!







    08-07-2015 om 18:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graancirkel

    De grootste graancirkel door kinderen gemaakt verschijnt, als alles volgens plan verloopt, op donderdag 9 juli aanstaande in een graanveld aan de rand van Zierikzee. Dit wereldrecord komt dan op naam te staan van de leerlingen van basisschool Binnen de Veste te Zierikzee.

    De graancirkel wordt zo'n 200 bij 200 meter groot en krijgt de vorm van een vlinderachtige verschijning, gebaseerd op de Vitruviusman van Leonardo da Vinci. In het midden van de graancirkel zullen de kinderen een dag later met behulp van kartonnen borden een live-pixelanimatie maken van een kloppend hart. Van de werkzaamheden in het veld wordt een time-lapse gemaakt en de hart-animatie wordt gefilmd, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van een hoogwerker, een drone en een helikopter.

    De hart-animatie sluit aan bij het goede doel dat aan dit project is gekoppeld. De leerlingen van Binnen de Veste vragen hiermee namelijk aandacht voor Stichting Hartedroom. Door middel van een unieke kaartenverkoopactie hebben de leerlingen geld ingezameld voor deze stichting.

    Tijdens de Crop Circle Party op vrijdagavond 10 juli wordt onthuld of het wereldrecord daadwerkelijk is behaald en of de hart-animatie is gelukt. De film wordt vertoond en door burgemeester Rabelink als viral de wereld ingestuurd. Tevens zal het ingezamelde bedrag aan de voorzitter van Stichting Hartedroom worden overhandigd. Omlijst door live-muziek en een dj belooft het een waar spektakel te worden.

    Ten slotte is er op zaterdag 11 juli de mogelijkheid om vanaf de locatie van de graancirkel een rondvlucht per helikopter te maken en de graancirkel vanuit de lucht te bekijken.

    De voorbereidingen voor dit graancirkelproject zijn al zo'n maand of vijf aan de gang. De initiatiefnemers zijn drie enthousiaste vaders die een blijvende herinnering wilden creëren. Dat doel wordt zeker bereikt, zoveel is wel duidelijk. Onderdeel van de voorbereidingen was het maken van een graancirkelrups, wat spectaculaire beelden heeft opgeleverd. Dit belooft dus heel wat voor als de rups zich op donderdag 9 juli ontpopt tot een prachtige vlinder.





    08-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannende confrontatie tussen België en Nederland

    Het is precies 200 jaar geleden dat het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden een feit werd onder Koning Willem I. Gent kleurt daarom oranje in 2015 waaronder ook Design museum Gent. Van 23 oktober 2015 tem 13 maart 2016 gaan België en Nederland een spannende confrontatie met elkaar aan in het museum. In de tentoonstelling “Design Derby BE/NL 1815-2015” worden van beide landen de beste ontwerpers en ontwerpen uit twee eeuwen verenigd. Van de sierlijke Belgische art nouveau tot de strakke Nederlandse variant en van onze verfijnde ambachtelijkheid tot het meer conceptuele design bij onze noorderburen.

    In samenwerking met Museum Boijmans van Beuningen (Rotterdam) toont Design museum Gent een overzicht van 200 jaar (1815-2015) vormgeving uit België en Nederland met meer dan 500 werken. De tentoonstelling onthult opvallende overeenkomsten of verrassende verschillen tussen de twee landen. Het is de eerste keer dat de ontwerppraktijken van België en Nederland op een dergelijke schaal worden vergeleken! De expo’s in Rotterdam en Gent zullen toch eigen accenten leggen. Gent kiest voor een vrije indeling uitgetekend door Robbrecht en Daem Architecten. De transparante schermen in de landskleuren leiden de bezoeker doorheen tweehonderd jaar design uit België en Nederland. In Gent wordt ook meer hedendaags design getoond.

    Design Derby BE/NL 1815-2015

    Aan de hand van ruim 500 zorgvuldig geselecteerde designobjecten, van kostbaar zilver, over gracieus glaswerk, kleurrijke plastic opbergdozen tot alledaagse broodroosters, krijgt de bezoeker voor het eerst een frisse kijk op het steeds meer uitdijende designspeelveld. Het wordt zeker geen tentoonstelling van stijlen, maar een inzicht in de ontwikkeling van vormgeving sinds de industriële 19de eeuw tot de open 21ste eeuw. Van koninklijke opdrachten, de sierlijke Belgische art nouveau tot de strakkere Nederlandse variant en van de eigentijdse ambachtelijke hoogstandjes uit België tot het nuchtere Dutch Design van vandaag. Er is aandacht voor de huidige trends als social design, experience design en open source design.

    Voor de derby treden ontwerpers aan als Henry van de Velde en Hendrik Berlage, Albert Van huffel en Jaap Gidding, Gaston Eysselinck en Mart Stam, Charles Graffart en Andries Copier, Stephan Winteroy en Dick Simonis, Jean-Paul Emonds-Alt en Gert Dumbar, Martin Margiela en Jan Jansen, Eric Symons en Waac’s Design, Hannes Van Severen/Fien Muller en Wiekie Somers.

    Twee derde van de ruim 500 objecten, geselecteerd door Mienke Thomas, senior conservator Toegepaste kunst en vormgeving van Museum Boijmans Van Beuningen en Frank Huygens, hoofd Onderzoek van Design museum Gent, komen uit de rijke collecties van de inrichtende musea. De overige voorwerpen komen uit bekende musea, onbekende privéverzamelingen en rechtstreeks van bij producenten en ontwerpers. Ettelijke objecten zijn slechts gekend bij een selecte kring van kenners en liefhebbers. Het grote publiek kan voor het eerst kennismaken met met dit uitzonderlijk aanbod aan Belgisch en Nederlands design. De vergelijking tussen België en Nederland biedt inzicht in de vormgevingsgeschiedenis van de buren en laat tegelijkertijd beter kijken naar de ontwikkeling van design in eigen land.

    Plaats voor hedendaags design en Eva Mouton

    In het 18de-eeuwse Hotel de Coninck maken co-curatoren Veerle Wenes, drijvende kracht achter designgalerie Valerie Traan en Siegrid Demyttenaere, oprichter-redacteur van ‘DAMn°magazine’ plaats voor een boeiend overzicht van actueel en hedendaags design uit beide landen. Het aandeel van hedendaags design zal in de tentoonstelling in België groter zijn. Vlaamse illustratrice Eva Mouton, bekend van een wekelijkse columm in De Standaard Magazine, brengt in haar herkenbare stijl een eigenzinnige kijk op clichés over Belgen en Nederlanders. Haar indrukwekkende muurtekening wordt een must-see.

    Extra activiteiten: Familiespel: In de tentoonstelling spelen families een spannende wedstrijd. Reis tot 200 jaar terug in de tijd en vergelijk voorwerpen uit beide landen. Ontdek het verhaal achter boeiende designobjecten en stel een eigen ‘droomteam’ samen. Verzamel alle spelkaartjes in een speciaal ‘derby’boekje en bepaal mee wie de winnaar wordt van de vriendschappelijke wedstrijd of wordt het toch gelijkspel? Het verzamelboekje mag als trofee mee naar huis.

    Bij de tentoonstelling verschijnt een boek waarin een achttal historische en theoretische thema’s worden uitgediept door designprofessionals uit Nederland en België. Elk artikel wordt van commentaar voorzien door een specialist ter zake uit het buurland. Tijdens de tentoonstelling organiseert Publiekswerking diverse activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen. Volg ons op Facebook en/of www.designmuseumgent.be

    Praktisch: Van 23 oktober 2015 tot en met 13 maart 2016 - Open van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 18 uur. Gesloten op maandag. (behalve op maandag 2 november en maandag 28 december). Gesloten op 25 december 2015 en 1 januari 2016. Toegangsprijzen: 10 euro - 8 euro (reductietarief) - 2 euro (19-26 jaar) -Gratis (- 19 jaar). Combiticket Design museum Gent en STAM: 14 euro (individueel bezoek) en 10 euro (groepen). Citycard Gent 30 euro (48 uur)/ 35 euro (72 uur). Groepen: 80 euro per gids (max. 20 personen per groep). Reservering: designmuseum.publiekswerking@gent.be of 09/267.99.99

    ‘Orangement’ = 50 euro/persoon (minstens 15 personen). Omvat een geleid bezoek aan de expo ‘Willem I en België’ in het STAM, een lunch in Marriott en een geleid bezoek aan ‘Design Derby BE/NE 1815-2015’ in Design museum Gent. Reservering: restaurant@artichaut.be – 09/225 33 18.

    08-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Icelandair

    Slapen in een vuurtoren, hiken op een gletsjer, paardrijden en vliegen in een heli

                      

    Een 360-graden uitzicht vanuit een eeuw-oude vuurtoren waar nog nooit iemand heeft geslapen én een helikoptervlucht. Wie wil dat nou niet? Vanaf vandaag biedt Icelandair het tijdelijke “Incredible Stopover” pakket aan, waarmee je in drie dagen tijd IJsland op een ongekende manier leert kennen. De nationale IJslandse luchtvaartmaatschappij wil hiermee haar #MyStopover campagne vieren, waarbij je het hele jaar door zonder extra toeslag op je transatlantische vlucht naar de VS of Canada een stopover in Reykjavik of IJsland van maximaal zeven dagen kunt maken.

    The Incredible Stopover: Reis je tussen 1 september en 1 november 2015 af naar de VS of Canada, dan kun je vanaf nu een uniek 3-daags “Incredible Stopover” pakket boeken met Icelandair. Dit pakket bestaat uit een overnachting in de Dyrhólaey vuurtoren, een overnachting in het luxe Hotel Reykjavik Marina en een groot scala aan bijzondere activiteiten. Zo maak je een helikoptervlucht over het uitgestrekte natuurlandschap, trek je er op uit naar de Gljúfrabúi, Seljalandsfoss en Skogafoss watervallen en leef je je uit tijdens een hike op de Sólheimajökull gletsjer. Ook paardrijden, het verkennen van de indrukwekkende zwarte stranden bij Reynisfjara en een relaxte trip naar Laugarvatn Fontana behoren tot de mogelijkheden. Dit pakket boek je vanaf € 2.758,- per persoon voor een groep van vier personen.

    Bijzonder overnachten ‘on top of the world’: Speciaal voor Icelandair’s “Incredible Stopover” pakket wordt de Dyrhólaey vuurtoren tijdelijk omgetoverd tot luxe privéhotel. Deze vuurtoren ligt op een klif in het zuiden van IJsland in de omgeving van Vík í Mýrdal en kijkt uit over de eindeloze kustlijn, de indrukwekkende Mýrdalsjökull gletsjer en een enorme hoeveelheid lava. De Dyrhólaey vuurtoren is de enige vuurtoren die nog actief is waar mensen (nu tijdelijk) in mogen overnachten. Dit maakt het een van de meest exclusieve accommodaties van IJsland. Het kasteelvormige historische gebouw heeft traditionele IJslandse tinten zoals lokaal geproduceerde schapenvachtjes. De vuurtoren kan geboekt worden door één groep per keer en is geschikt voor maximaal vijf personen.

    Icelandair’s #MyStopover: Icelandair is de enige luchtvaartmaatschappij die passagiers de mogelijkheid biedt een tussenstop van maximaal zeven nachten te nemen op IJsland zonder extra kosten. Al sinds de jaren ’60 stimuleert de luchtvaartmaatschappij reizigers een stopover te maken. Inmiddels biedt Icelandair deze service aan vanaf 25 Europese bestemmingen naar 15 Noord-Amerikaanse bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada.

    Icelandair: www.icelandair.nl - Norðurflug Helicopter Tours - www.heli.is

    Icelandair Stopover - http://www.icelandair.nl/flights/stopover/incredible

    Hotel Reykjavik Marina - www.Icelandairhotels.com/en/hotels/marina

    Het routenetwerk van Icelandair, de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland is opgebouwd rond de hub Keflavik en bereikt via deze hub stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit haar thuisbasis IJsland en werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes. Icelandair vervoerde in 2014 in totaal 2,6 miljoen passagiers op bijna 9.000 vluchten. In 2015 heeft Icelandair het grootste vluchtschema uit de geschiedenis van het bedrijf. Vanuit Amsterdam/Schiphol wordt Reykjavik het hele jaar door dagelijks aangevlogen, ’s zomers loopt dat op tot zeventien keer per week. Vanuit Brussel/Brussels Airport vertrekken vijf vluchten per week naar de IJslandse hoofdstad in de periode 30 april tot en met 25 oktober. Vanuit Parijs Charles de Gaulle vliegt Icelandair dagelijks een tot twee maal naar Reykjavik, in de zomer loopt dit op tot achttien vluchten per week. De vluchtduur vanaf Amsterdam en Brussel is drie uur en vanaf Parijs drie uur en 30 minuten. In 2016 start Icelandair met een nieuwe route met vier vluchten per week: Chicago (maart). Icelandair biedt de mogelijkheid om zonder toeslag op het ticket een stopover van maximaal zeven dagen op IJsland te maken, dit is van toepassing op alle eindbestemmingen.

    07-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke Mediterraanse cruises met artiest Lee Towers en astronaut André Kuipers

    Vluchten en transfers gratis aangeboden door Holland America Line

     

    Holland America Line biedt komend najaar bijzondere cruises aan met het ms Rotterdam door de Middellandse Zee. Met meerdere vertrekdata en plaatsen (desgewenst te combineren tot max. 85 dagen), gratis vluchten inclusief transfers en gastoptredens van Lee Towers en André Kuipers op geselecteerde afvaarten biedt deze rondreis een mediterrane grandeur.

    Op zaterdag 26 september 2015 vertrekt het ms Rotterdam (1.404 passagiers), vanuit haar thuishaven Rotterdam voor de unieke 85-nachten ‘Mediterrane grandeur en Iberiaans avontuur collector’ cruise en zet koers naar de Middellandse Zee. Gedurende deze Middellandse zee cruise bezoekt het schip in totaal 13 verschillende landen en legt het aan in 39 verschillende havens. Er worden stops gemaakt in onder andere Spanje, Italië, Kroatië, Turkije en op de Griekse en Canarische eilanden, waarbij gasten de mogelijkheid hebben om op iedere bestemming aan land te gaan. Op 20 december 2015 keert het vlaggenschip van de Nederlandse rederij terug naar haar thuishaven Rotterdam.

    De in totaal 85 dagen tellende cruise kan in zes verschillende segmenten van 14 dagen geboekt worden. Bij vijf van de zes segmenten biedt Holland America Line haar gasten gratis vluchten inclusief transfers van en/of naar het schip aan. Daarnaast biedt de rederij haar gasten bagagevrijstelling en gratis maaltijden op geselecteerde vluchten. De vijf segmenten waarbij gratis vluchten en transfers geboden worden zijn de eerste vijf segmenten van de 85-daagse cruise: de 14-nachten ‘Europese pracht’ van Rotterdam naar Barcelona met vertrek op 26 september, de 14-nachten ‘Romantiek aan de Middellandse Zee’ van Barcelona naar Venetië met vertrek op 10 oktober, de 14-nachten ‘Helleens & Anatolisch avontuur’ van Venetië naar Pireaus (Athene) met vertrek op 24 oktober, de 14-nachten ‘Verkenningsreis Zwarte Zee’ van Pireaus (Athene) naar Rome met vertrek op 7 november en de 12-nachten ‘Iberisch Schiereiland’ met vertrek op 21 november van Civitavecchia (Rome) naar Rotterdam.

    Gasten worden naast de gratis vluchten inclusief transfers getrakteerd op een optreden van twee bijzondere Nederlandse gasten. Als eerste gast komt Lee Towers aan boord van Holland America Line voor een spetterend optreden. Lee Towers is een 'crooner' en werd ontdekt in 1975 als de Zingende kraanmachinist. Hij is bekend om zijn grote, theatrale optredens en zijn muziek staat al sinds de jaren 70 in de Nederlandse hitlijsten. Towers is aan boord van het ms Rotterdam gedurende de 14-nachten ‘Europese pracht’ cruise met vertrek op 26 september vanuit de Rotterdamse haven. André Kuipers is gastspreker gedurende de 12-nachten ‘Iberische Schiereiland’ cruise met vertrek 21 november vanuit Rome. Kuipers is arts en astronaut voor de Europese Ruimtevaartorganisatie. In 2004 werd hij de tweede Nederlander die naar de ruimte reisde en in 2011 keerde hij terug naar het internationale ruimtestation ISS voor een verblijf van 193 dagen.

    Vanaf 21 april dit jaar brengt B.B. King’s Blues band, een achtkoppige groep, ook aan boord van het ms Rotterdam het gehele seizoen de beste muziek van Memphis naar zee. Funky en snel maar ook met veel soul en sensualiteit treedt de band op terwijl gasten genieten van exclusieve cocktails. De levendige nachtclub ademt de sfeer van de club in Memphis met een speciaal podium inclusief de hangende gitaren.

    Op 3 december 2015 keert het ms Rotterdam terug naar haar Nederlandse thuishaven, voor een laatste 17-nachten ‘Op avontuur naar de Canarische eilanden’ cruise met stops in onder andere Lissabon, Las Palmas (Grand Canaria) en Santa Cruze (Tenerife). Na 85 dagen keert het ms Rotterdam op 20 december terug van haar unieke mediterrane grandeur.

    Alle segmenten zijn los te boeken maar uiteraard ook te combineren. De 14-nachten ‘Europese pracht’ van Rotterdam naar Barcelona, met Lee Towers is boekbaar vanaf €1.299,00 inclusief vlucht vanuit Barcelona. De 12-nachten ‘Op ontdekkingscruise naar het Iberisch schiereiland’ van Rome naar Rotterdam met gastspreker André Kuipers is boekbaar vanaf €899,00 inclusief vlucht naar Rome.

     

    07-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs komt deze zomer nog dichterbij dankzij voyages-sncf.com
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Om een bezoek aan het magische Parijs deze zomer nog aantrekkelijker te maken, hebben Voyages-sncf.com en “Visit Paris Region” een uitzonderlijk initiatief gelanceerd: alle reizigers in het bezit van een aankoopbevestiging voor een treinticket naar Parijs gekocht op de site Voyages-sncf.com, kunnen profiteren van een exclusieve aanbiedingen voor gastromie, shopping en culturele evenementen. Deze uitzonderlijke actie loopt tot en met 31 augustus 2015! Deze promoties zijn enkel toepasbaar voor reizigers met een ticket gereserveerd via Voyages-sncf.com.

    De reizigers kunnen volgende aanbiedingen genieten*:

    10% korting op alle artikelen (behalve op de rood gelabelde artikelen) bij luxewarenhuis Galeries Lafayette, met een heerlijke verwennerij bij alle aankopen vanaf €50, onder de vorm van een drankje naar keuze en een gebakje aangeboden door Galeries Lafayette.

    Maak een romantische cruise op de Seine met Bateaux Parisiens aan een zacht prijsje (ticket volwassene voor €10 in plaats van €14 en ticket voor kinderen aan €4 in plaats van €6). Bespaar tevens €36 per persoon voor een heerlijk avondmaal aan boord, bij upgrade van « Elégance » naar categorie “Etoile” (beperkt aantal plaatsen, volgens beschikbaarheid).

    Ontdek Parijs aan boord van de mythische 2PK’tje met de 2CV Eternal City Tour, met korting van 40% voor de tweede passagier, en daar bovenop gratis toegang voor een bezoek aan het Louvre museum. U krijgt de uitzonderlijke kans om het authentieke Parijs te ontdekken op een originele manier dankzij de gidsen en chauffeurs, dé stadsexperten bij uitstek.

    Ontdek het net gerenoveerde bosquet du Théâtre d’Eau te ontdekken op ‘les jardins musicaux’ aan het prachtige kasteel Chateau de Versailles. Met een korting van 20% kan u extra genieten van dit muzikale waterspektakel in een prachtige omgeving, wonderlijk gecreëerd door landschapsarchitect Louis Benech en kunstenaar Jean-Michel Othoniel.

    Stap in de voetsporen van Picasso, Jean-Paul Sartre en Hemingway in La Coupole, brasserie in het historische hart van Montparnasse, waar artiesten en intellectuelen elkaar ontmoetten begin deze eeuw. U kan er genieten van een korting van 10% op u eindafrekening.

    Er rijdt gemiddeld 1 trein per uur vanaf Rijsel, Brussel of Antwerpen, en bij vertrek in Brussel spoort u op amper 1 uur en 22 minuten naar het hart van de Franse hoofdstad. Tijd genoeg om even te ontspannen en u in alle rust voor te bereiden op een fantastisch bezoek in Parijs. Meer info over deze aanbiedingen en andere promoties kan u vinden op www.voyages-sncf.com of op onze Facebook pagina!

    06-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je op Curacao deze stranden zeker moet bezoeken

    Het Caribische eiland Curaçao is met meer dan 35 stranden de ideale tropische vakantiebestemming. Op Curaçao ben je bovendien het hele jaar door zeker van de zon en een aangename 27°. De ideale bestemming dus om heerlijk uit te rusten. Elk strand is anders en hier alvast een lijstje met 5 stranden die je zeker moet bezoeken om verschillende redenen.

    1. Playa Kenepa, paradijselijk met een lokaal sfeertje: Voor een authentiek sfeertje, met veel Curaçaoënaren, moet je op het kleine Playa Kenepa Chiki zijn. Ook het iets grotere Playa Kenepa Grandi is best gezellig en je kan zelfs tot bij het rif zwemmen of snorkelen dichtbij het strand. Je geniet van een fris drankje, een snack of een lokaal gerechtje. Het is een ongeëvenaard vakantieparadijsje.

    2. Klein Curaçao, bijna alleen op de wereld: Wie droomt er niet van een dagje op een onbewoond eiland ? Die droom wordt werkelijkheid op Curaçao, of beter, op Klein Curaçao, tien kilometer buiten de kust. Het strand is parelwit, de zee diepblauw en als je gaat snorkelen dan zwemmen de schildpadden met je mee. Er zijn duikorganisaties en zeilcharterbedrijven die je graag helpen bij allerlei trips en arrangementen. Ontdek hier Klein Curaçao.

    3. Mambo Beach, het day & night strand: Mambo Beach is ’s avonds en tot laat in de nacht, vooral op zondag, een trefpunt voor feestvierders. Niet te missen zijn de toffe beachparty’s, evenmin als de frozen cocktails die je nog meer doen genieten van de palmbomen en de sterrenhemel boven de Caraïbische Zee. Ook overdag is Mambo Beach een topper, met leuke winkeltjes, bars en restaurants. En dat het strand veilig en kindvriendelijk is, komt ook de ouders goed uit. Neem een kijkje op de Facebook pagina van Mambo Beach.

    4. Playa Piskado of Playa Grandi, authentiek en rustig : Playa Piskado of beter bekend onder de naam Playa Grandi is een idyllische plek met hier en daar een vissersbootje, dobberend op het water, en vissersnetten die drogen op het strand. Je maakt er de mooiste en meest authentieke kiekjes van Curaçao, je kan er zwemmen, snorkelen en schildpadden observeren. Op zondag is er een kleine snackbar en alle dagen is het hier een hemel op aarde. Ervaar de sfeer van Playa Grandi.

    5. Cas Abao heeft het allemaal ! Fun in het kwadraat, voor de ganse familie, op een strand met alles erop en eraan, dat is Cas Abao: een paradijs voor zwemmers, snorkelaars, duikers, met een Daiquiri bar, restaurant, douches, massage faciliteiten, kajak, watertrampoline. Kortom, Cas Aboa Beach, met zijn wuivende palmen en turquoise zee is een paradijs, zowel boven als onder water. Meer informatie: http://www.casabaobeach.com/

    www.curacao.com

    06-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!