Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.What your floral print says about you

     

    LOLALIZA explores in its newest delivery a diverse collection of floral prints guaranteed to brighten your wardrobe. The floral pattern print is one of the biggest style statements that remains timeless. For those who enjoy a feminine approach to fashion, the floral print is a go-to in every season. Its popularity is also due to its versatility. With thousands of real-life plants to take inspiration from there’s really no end to how a flower pattern can appear. Beautiful floral prints will do as well to take ideas from dainty daisies as they will from bold sunflowers or wispy wild flowers. The choices are endless, but what do the floral print you pick actually says about you?

    • Hydrangea: a team player. Must love the colour blue.
    • Rose: hopeless romantic. The kind of person who would nurse an injured bird back to health.
    • Magnolia: a bit dark and mysterious. Sturdy in the face of strong winds.
    • Tulip: bright and sunny. Sees the world in many different colours.
    • Daisy: loves the simple things in life. Like walks. And puffed rice.
    • Banksia: an outdoors type. Writes poetry for fun.
    • Orchids: a taste for the finer things. Revels in rarity and doesn't mind the odd scandal.

    So there you have it, there's a flower to suit every personality. Add the array of available background colours and you are spoilt for choice.

    In terms of cut, if you want to embody the New York look, opt for a prairie style in a full length, with just the right amount of ruffles to give that city-meets-country look. As for accessories, keep it simple and let the print do the talking.

     

               







    07-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Let's take a walk down snakeskin lane

    BRAX FW19

    The autumn season starts with a confident and dynamic bang! Smooth, seductive and as elegant as the snake itself it is the coloured snake print with strong blue and yellow tones, worn in combination with a modern check pattern and elegant natural nuances.

    Next season, snake prints will be translated for the BRAX customer onto blouses and shirts by combining colour with earthy natural tones. Sandy beige and brown tones add a calm elegance to the entire outfit. Animal tattoo prints set feminine accents, which are especially captivating when combined with the key tones Honey and Dove Blue.





    07-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sloveniê, top bestemming voor een herfstbreak

    Water, zee, bergen, meren, mooie rivieren, uitgestrekte natuurgebieden… je vindt het allemaal in Slovenië. Het is een origineel vakantieplan want nog maar weinig toeristen hebben de pracht van dat kleine land tijdens het najaar ontdekt. Het is een garantie voor een rustige vakantie, ver weg van het massatoerisme.

    Grote delen van Slovenië zijn beschermd natuurgebied die in de herfst prachtig kleuren. Het landelijke Slovenië is een ideale reisbestemming voor het najaar waar je niet alleen geniet van die kleurenpracht maar ook van de vruchten van de oogst, de rust op het platteland en de gastronomie. Kortom, dit is het land waar je, ook met je gezin, een prachtige herfstvakantie kan beleven. Wij zetten het beste van de Sloveense herfst voor je op een rijtje.

    Idylle op het Sloveense platteland

    Vakantie op een boerderij is dé formule om het plattelandsleven te ontdekken. Overal in Slovenië vind je die farms en voor de kinderen zijn ze super, voor de ouders heerlijk romantisch. Niets is leuker om te helpen bij het plukken van fruit of het voeren van de dieren. Een koe melken wordt voor kinderen zowaar de topattractie van de vakantie en wat te denken van olijven persen, van hooi binnenhalen of brood bakken. Op een vakantieboerderij is alles lekker home made en klaargemaakt met lokale producten. Kinderen worden helemaal gek als ze kunnen overnachten op een echte hooizolder. Toffe plekken voor zo’n boerderijvakantie zijn Pri Madronicu aan de Kolpa rivier en Pri Prajerju in de Trenta vallei.

    Gastronomische herfst

    Slovenen houden van koken en van lekker eten. De herfst is dé periode om kennis te maken met de Sloveense gastronomie want het is dan de oogst wordt binnengehaald. Tijdens de Osmica (= acht dagen) kan je in veel boerderijen gedurende één week lokale producten proeven. Deze eeuwenoude traditie was aanvankelijk een wijnproevers event waarbij de wijnboeren hun overtollige wijn taksvrij mochten verkopen. Intussen is de Osmica geëvolueerd naar een heus gastronomisch gebeuren, goed voor een onvergetelijke culinaire ervaring op het Sloveense platteland, vooral in de Vipava-vallei en het Karst gebied.

    “Proef Slovenië” is veel meer dan de Osmica want overal waar je komt tijdens de herfst vind je typische gerechten: gedroogde vleesproducten zoals de Karst prosciutto en pancetta, de kazen en honingproducten (Slovenië is hét bijenland) en zelfs het zout, van Piran, is smaakvol. Het steekt boordevol mineralen en geeft de gerechten een fijn aroma.

    Actie !

    De Sloveense herfst nodigt uit om het land te voet of met de fiets te ontdekken. Wandelen op een tapijt van kleurrijke herfstbladeren, heerlijk ! En overal waar je komt is er wat te doen zoals in Semic, regio Bela Krajina, waar de herfst wordt gevierd (15-16/11) met onder meer een streekmarkt met lokale wijnen. In de Soca vallei, één van de mooiste streken van Slovenië, wordt van 15 september tot 1 oktober een Herfst Hiking Festival georganiseerd. Minder inspannend en goed om de batterijen op te laden is een herfstbreak in één van de vele wellness en spa centra van het land. Ook cultuurliefhebbers komen tijdens het Sloveense najaar aan hun trekken, bijvoorbeeld met het Internationaal Filmfestival van Ljubljana (12 tot 23 nov.).

     

     

     

     

     

     







    06-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exclusieve ervarig in Alaska & British Columbia: 'enjoy your catch'

    Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, biedt haar gasten een nieuwe ervaring waarbij de liefde voor avontuur en een supervers vismenu gecombineerd wordt. De exclusieve culinaire ervaring ‘Enjoy your Catch’ biedt tijdens een ‘Ultimate Alaska’ cruise een onvergetelijke gelegenheid voor gasten om naast het vangen ook hun eigen wilde vis te proeven.

    “Over de hele wereld vangt men vis maar er zijn maar weinig mogelijkheden zoals ‘Enjoy your Catch’ waarbij men deze zomer kan gaan vissen in de prachtige natuur van Alaska.” aldus Gerard Mosslinger, Vice President Hotel Operations van Seabourn. “Met professionele gidsen die de Alaska wildernis als hun broekzak kennen, ga je naar de beste visgebieden en 's avonds bereiden de hoogstaande Seabourn chefs je vangst.”

    ‘Cook your Catch’ is beschikbaar in combinatie met een selectie van professioneel begeleide Alaska excursies op volgende bestemmingen:

    • Heilbot vissen bij Icy Straight Point – Stap aan boord van een modern motorjacht en begin aan de ultieme visexcursie op één van de populairste visplekken die alleen de lokale bevolking kent.
    • Zalm vissen bij Ketchikan - Vaar naar de beschutte wateren van de Clover Passage waar je zeker wilde zalm zal scoren. Tegelijkertijd kan je adelaars, walvissen, zeehonden, zeeleeuwen en andere dieren in het wild spotten.
    • Zalm vissen bij Sitka - De wateren van Sitka Sound hebben een overvloed aan diverse soorten zalm. Sportvissen in de regio is één van de best bewaarde geheimen van Zuidoost-Alaska.
    • Vissen bij de Wrangell Inside Passage - Neem deel aan een visavontuur van wereldklasse in een spectaculair landschap. De kapitein weet de beste visplek te vinden afhankelijk van het seizoen.

    Het 2019 seizoen in Alaska en British Columbia loopt van juni tot oktober en biedt 11-, 12- en 14-daagse 'Ultimate Alaska' cruises. Je bezoekt wildernisbestemmingen zoals Harriman Fjord en College Fjord; bekende havens als Ketchikan en Juneau en afgelegen plaatsen zoals de First Nation-dorpen van Alert Bay en Klemtu.

    Passagiers ontvangen een gratis Seabourn all-weather jas. Tijdens de cruise kan je genieten van inspirerende gastsprekers uit het Seabourn Conversations programma, deelnemen aan ‘Cavair on the Ice’ op het dek of gewoon genieten van de prachtige natuur. Voor meer informatie kan je contact opnemen met een professionele reisadviseur, of surfen naar www.seabourn.com.





    06-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Iconic Fridge mag gezien worden!

    » KitchenAid's Iconic Fridge in 3 kleuren - » Een blikvanger in je interieur - » Uitgerust met moderne technologieën

    Nostalgie gaat nooit out of style zeker niet in de vorm van design. KitchenAid’s Iconic Fridge neemt je mee naar de Amerikaanse 50's met haar kleurrijk design en afgeronde vormen. En hoewel het design dan wel heel vintage aanvoelt, vanbinnen is de Iconic Fridge uiteraard uitgerust met alle nieuwste technologieën. Een echte blikvanger in je interieur!

    Klassieke of moderne keuken? De Iconic Fridge fits all!

    Met een totale capaciteit van 230 liter, een handig vriesvak van 25 liter en energie-efficiënte LED-verlichting is de Iconic Fridge helemaal mee met de tijd. De innovatieve elektronische bediening met digitale display zorgt voor het ultieme gebruiksplezier, wat bevorderd wordt door de strakke glazen schappen die je helpen je voedsel praktisch in te delen. De Iconic Fridge is wat een koelkast hoort te zijn: koel vanbinnen, cool vanbuiten.

    De Iconic Fridge is beschikbaar in keizerrood, amandelwit en onyx zwart.





    05-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De SS19 Capsule collectie van Escuyer, 50 years Man on the Moon

    "That's one small step for man, one giant leap for mankind."

    We waren er misschien nog niet allemaal bij in 1969 maar deze wereldbekende quote van Neil Armstrong nadat hij als eerste man zijn voet op de maan zette, kennen we allemaal. Met de succesvolle missie van Apollo 11 naar de maan werd geschiedenis geschreven en de hele wereld keek met volle bewondering mee!

    Om de 50ste verjaardag van deze historische verwezenlijking te vieren, heeft het Belgische label Escuyer een capsule T-shirt collectie ontworpen. Hiervoor werd opnieuw samengewerkt met de Belgische grafische ontwerper Matthieu Regout (Club Sandwich) die ook achter de Wereldbeker capsule collectie zat. Ditmaal wordt de Escuyer T-shirt - in mooie seizoenskleuren - gekenmerkt door 3 iconische symbolen uit de astronomie: de raket, de astronaut of het ruimteschip. Aan jou de keuze!

    Deze T-shirts zijn een subtiele knipoog naar een mijlpaal uit de geschiedenis en zonder enige twijfel een collector’s item!

    Net zoals de volledige Escuyer collectie, is elke T-shirt gemaakt in Portugal, uit het superieur kwaliteit van katoen.

    ‘The eagle will land’ op www.escuyer.com, en in geselecteerde boetieks. Alle T-shirts van de capsulecollectie zijn beschikbaar in S-M-L-XL en te verkrijgen voor 59 euros





    05-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo meneer de uil ...

    Jeune Premier lanceert Meneer de Uil capsulecollectie

    Retro is hot en happening zowel in het modebeeld als op televisie. Zo kunnen de mini's binnenkort weer Tik Tak kijken op Ketnet en kwam in april de verfilming van De Fabeltjeskrant in de bioscopen. Nostalgie ten top! Ben jij fan van deze comebacks dan staat de Meneer de Uil capsulecollectie van het Belgisch boekentassenlabel Jeune Premier vast op jou shopping lijstje. De collectie wordt exclusief verkocht bij DREAMLAND vanaf maandag 15 juli.

    Oogjes dicht en snaveltjes toe!

    Jeune Premier: Van Parijs tot Seoel, de coolste boekentassen zijn Belgisch! Het label : Jeune Premier. Hélène Fransen & Bruno Piers ontwierpen het eerste model aan hun keukentafel in Oostende omdat ze hun smaak niet vonden in het marktaanbod voor hun zoon Ralph. Dat was in 2012. Met een vat vol innovatieve ideeën en doorzettingsvermogen, maakten ze Jeune Premier tot wat het nu is. Een wereldwijd merk vertegenwoordigd in meer dan 30 landen met meer dan 120.000 tassen die per jaar over de toonbank vliegen. Kinderen houden van kleuren, maar ouders verkiezen kwaliteit. En zo ook Hélène Fransen en haar man Bruno Piers die haar motiveerde om haar ontwerpen verder te commercialiseren.





    05-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitdagende Alpentracks in Vars hautes Alpes

    De Franse Alpen zijn een prachtige speeltuin voor zij die houden van actieve vakanties. Zoals in Vars, Hautes Alpes, waar in juli een fantastische Mountain Trail en een Internationale Oriëntatie Loopwedstrijd worden georganiseerd. Dat is outdoor sport met klasse, in een grandioos bergdecor dat ook uitnodigt voor minder uitdagende recreatie.

    Vars ligt in de zuidelijke Franse Alpen en geniet van een mediterraan klimaat met veel zon. Ideaal dus voor de actieve vakantieganger die zich kan uitleven in ongeschonden natuurgebied. Maar Vars is niet alleen een bestemming voor zachte recreatie want het Alpenmassief heeft tal van uitdagingen in petto voor de liefhebber van extreme outdoor die zijn grenzen wil aftasten.

    VARS MOUNTAIN TRAIL

    De zesde editie van deze wedstrijd, die wel eens ‘cours au ciel’ wordt genoemd, omdat er gestart wordt op grote hoogte, vindt plaats op 27 en 28 juli. Drie kwart van de wedstrijd wordt gelopen boven 2000 meter, m.a.w. in een fantastisch bergdecor. Er zijn verschillende formules: 42, 24, 13, 4 km en ook een verticale kilometer waarbij over een afstand van 1400 meter 440 meter moet overbrugd worden ! Nieuw bij deze editie is de 42 km relais op de Crêtes rond Vars waar de lopers genieten van schitterende panorama’s.

    O’FRANCE 2019

    Op 8 en 9 juli wordt O’FRANCE 2019, Course d’Orientation internationale, georganiseerd. Het concept is eenvoudig, uitgerust met een kompas en een topografische kaart moeten de deelnemers in de kortste tijd een parcours afleggen door de bergen. Snelheid, een goed oriënteringsvermogen en kunnen kaartlezen zijn dus vereist. Er worden 2000 deelnemers verwacht, uit 30 landen, en België is aanwezig met enkele toplopers: Bruno Parmentier (21ste plaats op WK 2009 relais), Benjamin Hofmans (21ste plaats op WK 2011 relais), Benjamin Anciaux, Lucie Arno en Thibaut Derenne (Belgische Nationale Ploeg Oriëntatieloop).

    VAL D’ESCREINS

    Deze hooggelegen vallei (1600 meter) is een oase van rust. De toeristische dienst van Vars heeft in het beschermde natuurgebied drie prachtige oriëntatie trails uitgezet voor elk type reiziger. Er is een parcours voor gezinnen met kinderen, een circuit voor kinderen vanaf 12 jaar en een trail voor de durvers.

    Ook niet te versmaden zijn de permanente mountain running trails. Ze hebben een ander kleur naargelang de moeilijkheidsgraad: groen (3037 meter, 212 meter hoogteverschil), blauw (9218 meter, 319 meter hoogteverschil), rood (9125 meter, 788 meter hoogteverschil).

    VARS, EEN BERG VOOR TWEEWIELERS

    Ook voor een VTT-avontuur zit je goed in Vars. Er zijn 100 km mountainbike circuits met tot 1000 meter hoogteverschil (vanaf Montagne La Mayt) en bergliften brengen je in snel tempo top op grote hoogte. Fun verzekerd, ook met elektrische fietsen. Op 13 en 14 juli is het in Vars verzamelen geblazen om deel te nemen aan MTB Team Up VTT, het feest van de mountainbiker, met een enduro parcours en uitdagende afdalingen.

    Ben je toevallig op 25 juli met vakantie in Vars dan kan je er de doortocht van de TOUR 2019 beleven. Het is de 18de etappe, een koninginnenrit, van Embrun naar Valloire over 207 km.

    BELEEF VARS !

    Geniet van een uniek aanbod om Vars echt te beleven. Een verblijf van één week vanaf € 475 mét huur van een appartement voor 5 personen + 1 multipass voor allerlei activiteiten (zwembad, bergliften). Info : www.vars.com

     

     





    04-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Notre Monde neemt je mee naar de schitterende seventies

    » Nieuwe collectie dienbladen: Urban Geometric - » Geïnspireerd door art deco en architectuur met een touch of the seventies - » Beschikbaar vanaf mid juli 2019

    De handgemaakte dienbladen van Notre Monde blijven indruk maken. Ze bestaan in tientallen prints en kleuren en hebben stuk voor stuk een hoog eyecatcher-gehalte. Zo ook de nieuwe Urban Geometric designs die geïnspireerd werden door art deco, architectuur en de seventies. Kortom: volledig on trend.

    Ontwerpster Dawn Sweitzer vond de inspiratie voor Urban Geometric tijdens haar reizen doorheen Europa. Het resultaat is een interessante mix van monochrome paletten en diepe kleuruitspattingen. Designs die individueel uitblinken, maar even goed allemaal perfect bij elkaar passen.

    Luxueuze vibe

    Voeg daar een touch of the seventies aan toe en je bekomt het ideale accessoire voor de interieurs van vandaag. Is het nu in een clean of een donkerder interieur: de trays zorgen sowieso voor een luxueuze vibe.

    Multi-functionele eyecatchers

    Bovendien zijn ze multi-inzetbaar. Zo kan je de trays gebruiken voor hun oorspronkelijke doeleind als dienblad, maar evengoed ophangen aan de muur voor een streepje kunst. Daarnaast passen ze ook nog eens perfect op de Notre Monde tray tables - om je eigen custom salontafel te creëren.

    NOTRE MONDE werd opgericht door de Amerikaanse Dawn Sweitzer in 1997. Geïnspireerd door de natuur en verre reizen, creëert zij stuk voor stuk unieke en functionele interieurobjecten, gaande van dienbladen over spiegels tot meubels.

    Elke NOTRE MONDE print wordt tot op de dag van vandaag ontworpen door Dawn en vervolgens met de hand gemaakt. Dit uitzonderlijke proces draagt bij aan de unieke kwaliteit en authenticiteit van het merk. Sinds 2013 werkt NOTRE MONDE samen met Belgisch meubelmerk Ethnicraft voor de productie.

    www.notremonde.com

     





    04-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dloris van Bommel: Women: AW1920 green, comfy and ready-to-party

     

    These tropical hot temperatures make us long for fall and winter already, so now is the time to score your warm shoes and accessories. Here are some trends you will be spotting upcoming season:

    Let’s go green

    We are not only going green in our food and lifestyle this season, our wardrobe is also turning green. Emerald green that is! This stylish color can be combined with basically any other color and will give your outfit a sophisticated touch.

    These shoes are made for walking!

    And talking about green, these comfortable flat shoes are your ideal partner when going for long fall walks in your favorite forest or city park. Not to worry about the weather, as they will keep your feet dry and warm at any time.

    That 70’s show

    The seventies are making a comeback with knee-high heels and snake print. Start looking for your curlers ladies and you are ready for a fun night out.

    Shiny happy people

    Your winter outfit will definitely make you shine this year, quite literally that is. Pull out your shoe polish and be the shining star at the party or at work if you feel like brightening up the office.  





    04-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour zet haar expansie voort

    • Openingen in Boechout, Boom en Scherpenheuvel - • Gezonde maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag - • Ruime openingsuren, zelfs op zon- en feestdagen

    Met de opening van drie nieuwe winkels in Boechout, Boom en Scherpenheuvel zet Carrefour België de expansie van haar buurtwinkels voort. Carrefour gaat verder op dit elan met de ambitie om per jaar 30 winkels te openen.

    In deze winkels is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename en ruime omgeving kan doen. Zoals alle Carrefour Express-winkels stemmen deze nieuwe buurtwinkels, die vandaag hun deuren openen, hun aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten. Zij stellen gebruiksklare en gezonde maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor: bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis, verse (bio-)groenten en oplossingen voor een gezellig aperitief als ook gekoelde dranken. Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onontbeerlijke producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

    Deze winkels zetten het Act For Food-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten extra in de kijker. De pas geopende Carrefour Express-winkels bieden talrijke diensten, zoals versgeperst sinaasappelsap, gebraden kip, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, vervoersbewijzen voor het openbaar vervoer en een selectie aan bloemen. De ruime openingsuren zijn een extra troef van deze winkels.

    Carrefour Express Boechout - Molenlei 84-86 - 2530 Boechout

    Openingsuren: Van maandag tot zaterdag tussen 7 en 20 uur, op zon- en feestdagen tussen 8 en 20 uur. Gesloten op dinsdag.

    Carrefour Express Boom - Velodroomstraat 127 - 2850 Boom

    Openingsuren: Van maandag tot zaterdag tussen 7 en 20 uur, op zon- en feestdagen tussen 8 en 20 uur. Gesloten op dinsdag.

    Carrefour Express Scherpenheuvel - A. Nihoulstraat 5 - 3270 Sherpenheuvel

    Openingsuren: 7 dagen op 7, van maandag tot zaterdag tussen 7 en 20 uur en op zon- en feestdagen tussen 8 en 20 uur.

     







    03-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unisa launches 'unisa custom', an online shoe customizer

    Make your shoes even more you with Unisa

    The popular footwear brand made in Spain has started this new adventure where you can give full rein to your imagination and create the shoes of your dreams.

    The customization can be carried out on Unisa´s website, and each customer can choose the materials and colors for her favorite Unisa styles, thus creating a unique shoe with its own design.

    This web section will present a wide range of options where you can choose among the top four shoe styles of the current collection: a sneaker, a ballerina, a pump and a sandal, and you will be given the option of changing the tone of the sole, the color of the trim, the type of leather or even the color of the laces.

    Unisa believes that each woman is different and wants each of them to mark their own style in their shoes, creating something as unique as themselves but always maintaining the design, quality and comfort that sets the brand apart.

    Try it yourself on the Unisa website.





    03-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een reis naar de tijd van Leonardo da Vinci
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op het pad van een genie in de omgeving van Florence. Een boerderij die gebouwd werd in de tijd dat Leonardo da Vinci leefde, in de buurt van zijn geboortestad Vinci, opent nu zijn deuren voor vakantiegangers.

    Leonardo Da Vinci, wereldberoemd schilder, architect, ingenieur, wetenschapper overleed 500 jaar geleden en dit jubileumjaar wordt gevierd met talloze evenementen en tentoonstellingen.

    De geboorteplaats Vinci is een toeristische trekpleister. Boven op een heuvel aan de rand van het stadje staat een authentieke Toscaanse boerderij die ook vijf eeuwen oud is. Dit historisch huis is nu een geliefde vakantiewoning voor mensen die uit alle hoeken van de wereld komen. Het is vakkundig gerestaureerd en het staat op enkele kilometers van Casa Natale di Leornardo, de vermoedelijke geboorteplaats van de beroemde kunstenaar.

    Op het mooie terrein zijn er twee vakantieappartementen, omringd door wijngaarden en olijfbomen. Men kan ook beide appartementen gezamenlijk reserveren. Er is een appartement voor twee personen en een appartement voor 8 personen, op twee verdiepingen. Rustiek en comfortabel, zo kan je de inrichting omschrijven, met grove stenen muren, houten balken, een rustieke open haard en gemoedelijke zetels en kingsize bedden.

    De tuin is mediterraan met terrassen, een zwembad in de zon en een schitterend uitzicht. Alles is hier aanwezig, voor tafelvoetbal en tafeltennis en er zijn fietsen waarmee je de omgeving kan verkennen. Er is gratis internet, satelliet tv en airco.

    In het nabijgelegen Vinci herinnert alles aan de schilder die er zijn vroege kinderjaren doorbracht. In het Museo Leonardino zijn schetsen, notities en replica’s van zijn uitvindingen tentoongesteld. Beklim de historische toren en bewonder het Toscaanse landschap. De kunststeden Florence en Lucca liggen maar 50 km verderop.

    Info en prijzen: www.belvilla.be/IT-50059-19

    Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de leidende Europese spelers in de vakantiewoningenverhuur. De organisatie bestaat bijna 40 jaar en verzorgt jaarlijks rond de 5,5 miljoen overnachtingen in totaal ruim 25.000 vakantiehuizen. Deze woningen bevinden zich in 21 landen. Belvilla zet zich als full-service-aanbieder in voor het zorgeloos (ver)huren van een vakantiewoning. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend betaalbare vakantiewoningen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.be. Belvilla maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

    03-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take me to the water ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Michigan is één van de nieuwe modellen die Marie's Corner dit jaar voorstelt. Deze divan heeft een verfijnd karakter en biedt plaats aan drie liefhebbers van comfort en minimalistisch design.

    De eenvoudige lijnen van dit nieuwe model passen perfect in een salon met loungesfeer. De Michigan is een elegante uitnodiging om heerlijk te kuieren en te ontspannen in een zitbank die gemaakt is met respect voor traditie en vakmanschap.

    De Belgische specialist van de tailor made zitbank maakt een knipoog naar de Verenigde Staten en geeft regelmatig namen van grote Amerikaanse steden aan de modellen. De stad Michigan, bekend om de grote meren, leent haar naam aan deze gloednieuwe divan.

    Michigan is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen vanaf 3.100,00 €.

    02-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leukste strandbars in de Vendée

    Vergeet Ibiza, de Côte d’Azur en Knokke. De nieuwste hippe strandbars liggen aan de Atlantische Kust in de Vendée. Met meer dan 250 kilometer aan kustlijn en prachtige fijne zandstranden is er plaats genoeg voor hippe strandbars. Wij lijsten graag onze favorieten op:

    Voor de sportievelingen en avonturiers

    La Cabane in Brem-sur-Mer : Geniet van de overheerlijke lokale oesters. Nadien kan je een kajaktochtje maken of stand up paddling op het kanalennetwerk rond de bar.

    Bar de Sauveterre in Olonne-sur-mer : Deze hippe strandbar ligt vlakbij het strand en directe toegang tot verschillende fietspaden. Het is ook een favoriet bij de lokale bevolking.

    Waterfun Snack in La Tranche-sur-Mer: Door de vele uren zon wordt La Tranche-sur-mer ook wel het kleine Californië genoemd. Geniet volop van de zon in deze coole strandbar of ga voor actie met de verschillende watersporten. (© J. Gazeau)

    Voor de levensgenieters

    Le P'tit Bar in Les Sables-d'Olonne : De geschikte strandbar om met het gezin te genieten van een hapje of een drankje na een dag zandkastelen bouwen.

    Bikini Beach in Les Sables-d'Olonne : Zin om rustig een cocktail te drinken of eerder zin in een feestje? Het kan hier allemaal en je mag gerust in bikini komen!

    Théo Spot in Saint-Gilles-Croix-de-Vie : Deze strandbar met verhoogd terras is dé hotspot van Saint-Gilles-Croix-de-Vie. Kijk naar de flanerende mensen op de dijk of geniet van de zonsondergang.

    Voor de gastronomen

    La Plage op het strand van Veillon : Hier kan je lekker eten op het mooiste strand van de Vendée zoals ze het zelf noemen. En het is er inderdaad mooi...

    Le Bac à Sable in Sables-d'Olonne : Een gastronomisch hoogstandje vlak bij het water. Het restaurant staat bekend om zijn verfijnde keuken.

    Café del Mar in Saint-Jean-de-Monts : De ideale plaats op het strand voor wie rustig wil genieten van een heerlijke cocktail, lekkere aperitiefschotel, frisse ijscoupe en nog zoveel meer.

    Voor meer informatie: www.vendee-tourisme.com

    De Vendée ligt aan de Franse Atlantische kust en maakt deel uit van de regio Pays de la Loire. Het ligt op zo’n ongeveer 750 kilometer rijden van Brussel of je kan vliegen op de luchthaven van Nantes. De toeristische hoogtepunten van deze unieke vakantiebestemming zijn de 140km lange zandstranden en de prachtige eilanden. Het lichtglooiende binnenland is een paradijs voor fietsers die op hun reisroute kennismaken met architecturale juweeltjes en waardevol erfgoed. Voor de liefhebbers van watersport is De Vendée een trekpleister van formaat, zowel voor watersportliefhebbers als voor wie zich aangetrokken voelt tot magische, onbekende en verdoken plekjes. De Vendée is een fantastisch ontspanningsgebied, gezegend met zeer veel uren zon.

     

     

     





    02-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grillen zonder grenzen:Barbecook gaat op wereldreis

    » Met jouw Barbecook op locatie - » Verschillende BBQ trends van over heel de wereld - » Gas, houtskool, on the go en accessoires

    Tradities verschillen over heel de wereld, maar de kern is universeel: gezelligheid en goed eten. Zon, lekker eten en gezellige avonden in de tuin, het park of op terrasjes. Barbecook neemt je mee de wereld rond om je van deze grilltrends te laten proeven. Whenever, wherever, zoals Shakira het ook zo mooi verwoordde.

    1. TEXAS BBQ

    Texas Barbecue maakt deel uit van de traditionele Texaanse keuken. Deze keuken is gekend voor de unieke manier van vleesbereiding: traag gegrild op hickory of eikenhout tot het vlees van het bot loskomt, al dan niet gemarineerd in een zoete tomatensaus. Probeer het zelf ook eens op de Otto smoker met de rookchips in verschillende smaken!

    2. PAËLLA

    Al eens gedacht aan paëlla op de barbecue voor een extra zomers en zuiders vakantie gevoel? Klinkt niet meteen evident maar dankzij Junko super gemakkelijk! Lekker laten sudderen terwijl je een sangria drinkt? ¡Que aproveche!

    3. ASIAN STREETFOOD

    Op de oerdegelijke Adam kan je zelf Asian streetfood op tafel toveren. Fan van de alombekende kikkerbilletjes, saté’s met kip of een scampi brochette? Of verkies je lekker veel groenten? Het wordt in een handomdraai gefixt!

    4. LATE NIGHT SNACKS

    De gezellige avonden kan je afsluiten met een Amerikaanse late night snack: marshmellows op een spies, popcorn in de popcornpan of zelfs chocoladefondue over het vuur! Uiterst geschikt om je zwoele zomeravonden met enkele uren te verlengen.

    5. MAMMA MIA!

    Barbecue moet niet altijd vlees of vis zijn. Voor wie eens origineler uit de hoek wil komen, is de pizza accessoire van Barbecook een tip! Mamma mia wat een pizza!

    6. VLAAMSE KOST

    Home sweet home! Met de kip aan 't spit accessoire kan je zelf je kippetje laten roteren terwijl je een fris pintje drinkt!

    7. SIESTA TIME!

    Wie Siësta hoort, denkt aan Spanje en Latijns-Amerika! Langs de boulevard wandelen en de geur van sardientjes die je het water in de mond doen lopen? Daar kan je ook zelf voor zorgen in jouw eigen achtertuin! De Siesta gasbarbecue zorgt voor het comfort van je keuken maar dan buiten. Meteen klaar voor gebruik en eenvoudig in onderhoud.

    8. TAFELEN OP DE TAFELBERG

    Braai is Afrikaans voor grill of barbecue en is een sociale bijeenkomst in Zuid-Afrika, net zoals bij ons eigenlijk. Op een Zuid-Afrikaanse braai brand je het hout totdat het kolen geworden zijn, je maakt dus in feite zelf je kolen. Ook is het in Zuid-Afrika traditie om grote stukken vlees op de braai te garen en pas aanvallen als alles klaar is.

    9. PUT ANOTHER SHRIMP ON THE BARBIE!

    Put another shrimp on the barbie is een gekende uitspraak in the land down under! Neem je Billy barbecue mee op het strand en waan je op een van de eindeloze beaches van Australië.

    10. SPIES IT UP

    De speciale Braziliaanse grillmethode omvat een verscheidenheid aan vlees gekookt op een churrasqueira of barbecuegrill. Stevige stukken lamsbout, filet mignon en andere stukken vlees worden gestapeld op metalen spiezen en geroosterd op een opengevlamd houtskoolbed, tot de buitenste lagen een vastgebakken schil vormen. De essentie van grillen in churrasco-stijl is om de natuurlijke smaak van het vlees te laten proeven, zonder het te roken.

    11. THAÏSE GEGRILDE VIS

    De zoutkorst van de gegrilde vis op Thaïse wijze zorgt ervoor dat de vis binnenin sappig en vast blijft tijdens het grillen. Verplaatsbare barbecuekraampjes zijn hét van hét in Thailand. Carlo is de leider van de nomad BBQ trend en neem je overal gemakkelijk mee om te grillen op locatie. In het stadspark, op het strand of gewoon op je tuintafel, waar je maar wil!

     







    02-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neem een duik in het verleden met Puy du Fou
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van het oude Rome tot de Eerste Wereldoorlog! Leef met je gezin als Romeinen, ridders of ontdekkingsreizigers.

    Zijn jullie voor deze zomer op zoek naar een vakantie waar jullie met het hele gezin ondergedompeld worden in een andere wereld, maar wil je niet te ver reizen? In Puy Du Fou reizen groot en klein samen doorheen de tijd dankzij adembenemende spektakels met geweldige scènes en speciale effecten. Naast de spectaculaire nocturne, ‘Cinéscénie’, die al meer dan 12 miljoen toeschouwers lokte, biedt Puy Du Fou een waaier van authentieke belevenissen die de toeschouwer meenemen op een reis naar langvervlogen tijden.

    Leef als een Romein

    In de Villa Gallo-Romaine keer je 2000 jaar terug in de tijd. Je wordt er verwelkomd door personeelsleden in toga’s en kledij van toen, en ontdekt er een architectuur die geïnspireerd is op Romeinse fora met okergevels, Korinthische zuilen en bas-reliëfs. De comfortabele familiekamers zijn aangekleed met Romeinse wapens en meubels. Het binnenhof van 3300 m2 is typisch voor het oude Rome: een mediterrane tuin met olijfbomen, cipressen, rozemarijn en lavendel, omringd door 62 monumentale zuilen.

    Op nauwelijks enkele meters kom je in het heetst van de strijd van een Romeins circus terecht, waar Gallische gevangenen moeten vechten voor hun leven: Signe du Triomphe, een onvergetelijk spektakel van 42 minuten.

    Leef als een ridder of jonkvrouw in de middeleeuwen

    Na een sprong in de tijd van vier of vijf eeuwen beland je in de middeleeuwen. Misschien wil je graag logeren in de Citadel, een echte burcht. Achter de vestingmuur kun je overnachten onder de bescherming van de ridders van de Puy du Fou. De kamers zijn versierd met eikenhouten bedden en met de hand geschilderde muurschilderingen. Uiteraard ontbreken de lantaarns niet, zodat je echt naar het hartje van de middeleeuwen wordt gekatapulteerd. In restaurant L’Ecuyer-Tranchant, met uitzicht op het binnenhof van de Citadel, wacht je een diner zoals in de middeleeuwen of toch bijna…

    In de Cité Médiévale beleef je nog een ander spektakel: Het Geheim van de Speer. Marguerite, een herderin die alleen is achtergebleven op het kasteel, moet het geheim van een lans ontraadselen om de betoverde vestingmuren van het kasteel te beschermen. Of kijk je liever toe hoe Merlijn de moed van Arthur op de proef stelt? Nadat hij erin is geslaagd het magische zwaard Excalibur in handen te krijgen, ontdekt de gloednieuwe koning Arthur de wonderen van het betoverde meer!

    Leef als een ontdekkingsreiziger in de 18e eeuw

    Je reis door de tijd is nog helemaal niet afgelopen! In Logis de Lescure verblijf je aan de ingang van het park, in een heel comfortabel 18de-eeuws gebouw, met 4 suites, die een en al rust en charme uitademen: het Planetarium, het Muzieksalon, het Rariteitenkabinet en de Spiegelzaal. Een unieke belevenis! De bewoners van Logis de Lescure worden verwend met een Pass Emotion, die ze hun hele verblijf kunnen gebruiken. Met deze Pass heb je recht op een voorkeursplaats op de tribunes van de 7 belangrijkste voorstellingen van het park.

    Bijvoorbeeld Le Dernier Panache, een adembenemende attractie! Volg de glorieuze lotsbestemming van een Franse marineofficier, held van de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog, wiens leven in 1793 een onverwachte wending neemt tijdens een ultiem gevecht voor de vrijheid! Een grootse voorstelling, uniek ter wereld!

    Je kunt eten als een ontdekkingsreiziger in Relais de Poste, terwijl je naar de zangers luistert die het beste van zichzelf geven met bekende deuntjes … uit de 18de eeuw. Vergeet niet vooraf te reserveren.

    Zin in nog meer avontuur? Ga dan aan boord van het mythische zeilschip La Pérouse van 1785 en verlaat de haven van Brest. Neem deel aan grote ontdekkingen, van Cap Horn naar Alaska, tot aan Vanikoro… en maak de meest angstaanjagende stormen mee!

    Puy du Fou werd opgericht in 1978 en is een volledig atypisch themapark. Het werd twee keer verkozen tot beste park ter wereld: in maart 2012 in Los Angeles (Thea Classic Award) en opnieuw in november 2014 in Orlando (Applause Award). In 2018 kreeg het de Award van het beste park in Frankrijk en Europa en stond het op een 3de plaats in de wereldranglijst volgens de Tripsadvisor Traveller’s Choice Awards voor attractieparken. Vandaag is het het tweede grootste park van Frankrijk met meer dan 2 260 000 bezoekers in 2017. Puy du Fou is een groep die bestaat uit hoofdzakelijk een Association Loi 1901 (een vereniging zonder winstoogmerk) en een SAS (Société par Actions Simplifiées). De vereniging organiseert het Cinéscénie spektakel met 4000 vrijwilligers en heeft de SAS in handen die het Grote Park beheert (60 dag- en avondspektakels, 4 historische dorpjes, 27 restaurants en 5 themahotels). De twee organisaties verzekeren hun toekomst door Puy du Fou Academie (een lagere school ‘kunst & studies’) en Junior Academie (artistiek opleidingscentrum) te financieren. Beide leiden jaarlijks ruim 600 jongeren op in de spektakelkunsten en -technieken. Met Puy du Fou International verspreidt het park zijn knowhow over de wereld en geeft het advies over de creatie van parken en spektakels volgens het model van Puy du Fou. Sinds zijn oprichting kent Puy du Fou een constante groei dankzij zijn artistieke lef en permanente investeringen.

    www.puydufou.com

     

    01-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!