Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allereerste LNG cruiseschip ter wereld!

    Met 70 jaar ervaring is Costa klaar voor de cruises van de toekomst

    Voor velen zijn de witte passagiersschepen van Costa Cruises, met hun gele schoorsteen en de grote blauwe letter "C" een vertrouwd zicht. Dat is niet verwonderlijk, want Costa blaast dit jaar 70 kaarsen uit. Costa Cruises focust nu op ‘de cruises van de toekomst’, met het allereerste LNG-cruiseschip ter wereld.

    Pionierswerk

    In de lente van 1948 gooide Costa's eerste vlaggenschip --Anna C-- de trossen los voor een trans-Atlantische cruise van Genua naar Argentinië en Brazilië. Dat was het officiële begin van een prachtig verhaal, waarbij de van-origine Italiaanse rederij in die zeven decennia heel wat pionierswerk heeft verricht.

    ‘De cruises van de toekomst’: allereerste LNG-cruiseschip

    De Costa groep bouwt aan de schepen van de toekomst, met het allereerste cruiseschip dat wordt aangedreven door aardgas. In totaal heeft de Costa groep maar liefst zeven nieuwe schepen in aanbouw, waarvan vijf op aardgas. Het betreft een totale investering van zes miljard euro, wat het vertrouwen van de investeerders in Costa en AIDA absoluut bevestigd.

    In het najaar komt het allereerste cruiseschip in de vaart dat wordt aangedreven door LNG en daarmee is Aida Cruises, de Duitse dochter van Costa, de eerste rederij die overstapt van gewone brandstof naar vloeibaar aardgas. Dit is momenteel de zuiverste fossiele brandstof die verkrijgbaar is, en dus voor de meest milieuvriendelijke oplossing zorgt. Dat verschillende Scandinavische passagiersferry's op LNG varen heeft voor een doorbraak gezorgd in de cruisewereld, met de primeur voor de Costa groep.   Het eerste LNG schip zal AIDAnova heten.

    In oktober 2019 is het dan groot feest bij Costa Cruises zelf, als het nieuwe vlaggenschip, de Costa Smeralda opgeleverd wordt. Dit schip zal ook aangedreven worden door LNG. De naam brengt een hulde aan een van de mooiste regio's in de Middellandse Zee, de "Smaragdkust" in het noordoosten van Sardinië.

    Info: www.costacruises.be

     





    06-05-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toppertjes voor vakantie in Auvergne- Rhone-Alpes

    Van hoge toppen in de Alpen en slapende vulkanen in de Auvergne tot een snuifje Provence in de Drôme en de Ardèche of bruisende steden als Lyon: de regio Auvergne-Rhône-Alpes in het hart van Europa biedt een ruime waaier aan activiteiten voor je vakantie. Keuzestress? Wij selecteerden alvast een aantal toppers.

    Slapende vulkanen: hoog, hoger, hoogst

    Het fascinerende landschap van de Auvergne werd millennia geleden geboetseerd door een verzameling van maar liefst 80 vulkanen, samen 40 km lang en bekend als de keten van de Puys. In het Regionaal Natuurpark van de Vulkanen van Auvergne is een bezoek aan deze, ondertussen slapende, reuzen meer dan adembenemend. Van op de puy de Dôme, 1465 m hoog, heb je een uitzonderlijk uitzicht op deze keten. Andere vulkanen die de moeite lonen, zijn puy de Sancy (1886 m), het hoogste punt van het Centraal Massief, en de puy Mary (1797 m) in het Cantalische massief en de grootste startovulkaan van Europa.

    Sportief fietsen in de Alpen

    In het oosten van de regio zorgen de Alpen, de hoogste toppen van Europa met als absolute reus de Mont Blanc (4810 m), behalve voor fascinerende uitzichten ook voor sportieve uitdagingen. Alpe d’Huez of een van zijn broertjes, in de zomer maakt minstens één Alpencol traditioneel deel uit van de Tour de France. En in het kielzog van de groten zoeken tal van fietsers en wielertoeristen de mythische cols op, zoals de Col du Galibier en de Col de l’Iseran.

    Alpenmeren

    De Alpen tellen drie van de vijf grootste meren van het land. Het allergrootste natuurlijke meer van Frankrijk is het meer van Le Bourget met op zijn oevers kuuroorden als Bourget en Aix-les-Bains, waar de Engelse koningin Victoria graag te gast was. Ook het meer van Genève, dat deels in Zwitserland ligt en ook Lac Léman wordt genoemd, heeft op zijn oevers kuuroorden in steden als Evian-les-Bains en Thonon-les-Bains, die de charme en grandeur van weleer ademen.

    Het meer van Annecy staat dan weer bekend als een van de zuiverste van Europa en is een erg populaire toeristische bestemming. Het gelijknamige pittoreske stadje Annecy, wordt met zijn kanalen en leuke huisjes, ook wel het kleine Venetië van de Savoie genoemd.

    Culinaire sterren in Lyon

    Lyon geldt in Frankrijk als de Hoofdstad van de Gastronomie. Smullen van streekgerechten kan er in een van de typische bistro’s, bouchons genoemd. Maar evengoed kun je er aanschuiven bij een sterrenchef. Maar liefst 19 restaurants tellen samen 21 Michelinsterren, in Lyon alleen al, en in de hele regio kunnen 93 chefs op sterren bogen.

    Relaxen met mineraal bronwater

    Évian, Vichy, deze steden staan bij het grote publiek bekend als drinkwater. Maar wist je dat je er ook thermale kuuroorden vindt? Enkele genieten zelfs van wereldwijde faam. Dé bestemming dus om te relaxen en tegelijk de heilzame invloed van deze minerale bronwaters mee te pikken. Met dank aan de Romeinen die de helende en relaxerende eigenschappen 2000 jaar geleden al erkenden en hun thermae oprichtten.

    Wandelen, in het spoor van schapen en schrijvers

    Ook wandelaars kunnen vanaf de oevers van het Meer van Genève via de Alpen en de GR5 helemaal zuidwaarts trekken. De regio is een waar wandelparadijs met tal van trajecten, van klein en groot, zoals wandelen langs de vulkaankraters. Ook een aantal grote-routepaden doorkruisen de regio. Op de GR69 volg je het spoor van de schapen op hun transhumance en langs de GR70 het traject dat de Schotse schrijver Stevenson in de 19de eeuw, samen met zijn ezel, aflegde. Een bijzondere langeafstandsroute is ‘Sur les pas des Huguenots’, die de exodus volgt van de hugenoten in de 17de eeuw. Tot slot doorkruisen ook twee trajecten naar het bedevaartsoord Compostella het gebied: de Via Arverna en de Via Podiensis.

    Smullen van bekendste kazen en wijnen

    De Fransen zijn Bourgondiërs waarbij wijn en kaas de vaste ingrediënten zijn van een typisch Frans menu. De regio voorziet hier ruimschoots in, met tien AOC-wijngebieden, van de Beaujolais tot de Côtes-du-Rhône of de Savoie. En voor de kaasschotel heb je de keuze uit maar liefst 21 kazen zoals Saint-Nectaire, Beaufort, Reblochon en deze genoemd naar het departement: Bleu d’Auvergne. Deze streekproducten zijn het thema van toeristische routes die werden uitgestippeld zoals Les Routes des Fromages d’Auvergne ou de Savoie en la Route des vins du Beaujolais.

    Algemene info : www.inauvergnerhonealpes.com

     

     







    05-05-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op voorjaarsweekend bij de Noorderburen

    Bloemenfestivals, Betuwse boomgaarden, culturele hoofdstad en zalig Zeeland

    De lente is nu écht in het land en er komen een paar verlengde weekends aan. Los daarvan is de lente sowieso een heerlijke tijd om er een weekendje op uit te trekken, of het nu verlengd is of niet. Al eens aan de Noorderburen gedacht? Nederland is dichtbij, maar toch heel anders en er staan vele leuke voorjaarsevenementen op de agenda.

    Wie Nederland zegt, denkt aan molens. Dit voorjaar, tijdens het Hemelvaartweekend op 12 en 13 mei zijn het de Nationale Molendagen. Bezoek die Nederlandse trots dus. Ook zijn er dit voorjaar een paar toffe Open Boerderijdagen op de vrijdag na Hemelvaart en op Tweede Pinksterdag. Alle soorten boerderijen doen mee en je kan ze gratis bezoeken. Doen! Maar er is natuurlijk meer …

    Bloemenfestivals in regio Amsterdam

    In Amsterdam is er altijd wat te beleven, van topkunst bewonderen in het Rijksmuseum tot een pleziervaart op de Grachten. Voor wie van bloemen houdt is er ook het Tulp Festival Amsterdam (nog tot 30 april) en het Flower Festival op 16 en 17 juni in Aalsmeer, stad van de grootste bloemenveiling van Nederland, juist buiten Amsterdam. Het festival laat bloemen en planten op hun mooist zien en verrast bezoekers met toepassingen in kunst en cultuur, design en food.

    Ideale uitvalsbasis om deze festivals en het immer mooie Amsterdam te bezoeken is deze vakantiewoning mét aanlegsteiger aan de Loosdrechtse Plassen. Van aan de villa kan je gaan varen of vanop het terras genieten van een weergaloos uitzicht. Na een dagje Amsterdam is deze woning een aangename rustplek om na te genieten, in een heerlijke loungebank en bij een goed glas wijn.

    Culturele hoofdstad 2018: Leeuwarden

    Iets verder weg, maar zeker de moeite waard voor een bezoek is de Friese hoofdstad Leeuwarden, want de stad is dit jaar culturele hoofdstad van Europa. Talrijke activiteiten, events en tentoonstellingen staan op de agenda. In het centrum van de stad kan je verblijven in een unieke vakantiewoning die geklasseerd is als rijksmonument. Je vakantieadres ligt in één van de mooiste straten van de Leeuwarder binnenstad. Restaurants, cafés en musea bevinden zich op wandelafstand.

    Liever vertoeven buiten de stad? Op 45 minuten van Leeuwarden, bij het gezellige Friese dorp Langweer, ligt een vrijstaande vakantiewoning voor zes personen. Je hebt er je eigen aanlegsteiger en je mag er gewoon de 22 meter lange Zodiacboot gebruiken! Er zijn ook gratis fietsen ter beschikking en een trampoline voor de kinderen.

    Boomgaarden van de Betuwe

    Tussen de rivieren Lek en Waal ligt de Betuwe, een fijne streek voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Je bent hier in de provincie Gelderland met zijn uitgestrekte boomgaarden en pittoreske dorpjes.

    In het oranjestadje Buren ligt aan een rustig pleintje een vakantiewoning voor 4 personen. Het interieur is ruim en gezellig. Er is een mooie achtertuin. Buren ligt midden in de Betuwe en vanuit de woning haak je snel in op de vele fietsroutes langs de boomgaarden.

    Wat landelijker gelegen en op een 30tal minuutjes rijden van de Betuwestreek ligt aan de rand van het bos een mooi Finnhouse. Van hieruit kan je ook de Hoge Veluwe bezoeken. Op een hoeve in Noord-Brabant, op een kwartiertje van de Betuwe, staat een sfeervol vakantiehuis met twee pony’s, kippen en honden als fijne buren.

    Zalig Zeeland

    Net over de grens ligt een veelzijdig vakantiegebied: Zeeland. Voor een weekendje weg is het de ideale bestemming want je bent er in geen tijd. Dichtbij België, maar toch heel anders. De schone stranden en duinen (schoonste van Nederland!) zijn er wijds en vrijwel onbebouwd. Er zijn ook veilig afgebakende fietspaden doorheen polders en charmante dorpjes en de lekkerbekken zijn gemakkelijk te verleiden met de o zo smakelijke Zeeuwse mosseltjes.

    Aan de rand van het Nationaal Park De Oosterschelde staat een kindvriendelijke vakantiewoning in Zeeuwse stijl van waaruit je naar het strand en historische plaatsjes zoals Veere kan fietsen. Er zijn speciale kinderslaap- en badkamers, en leuke extra’s voor de kids. Maar liefst 9 Zeeland-genieters kunnen in deze woning vertoeven. Uiteraard ontbreekt de trampoline niet.

    Zicht op het Veerse Meer én de mogelijkheid om vanaf je eigen aanlegsteiger datzelfde meer op te varen, dat klinkt niet slecht toch? Deze Belvilla met plaats voor 8 personen maakt het mogelijk. De woning is ook nog eens een hele fijne uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochtjes of een stedenbezoek aan Vlissingen, Goes of Middelburg.

    Er op uit met zijn tweetjes naar een knusse plek aan het water? In Kattendijke staat een gezellig huisje voor twee met groot terras aan het water en op maar een paar minuten wandelen van de Oosterschelde. www.belvilla.be







    04-05-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curacao: zonnebestemming, 365 dagen lang ...

    Is de likeur Curaçao Blue de enige en vage kennis die je hebt van het eiland Curaçao? Hoog tijd om daar verandering in te brengen, we sommen hier graag even op waarom. Ter plaatse zal je vaststellen dat het paradijs op aarde wel degelijk bestaat, het heet Curaçao.

    Nederlands? Nederlands!

    Nee, je bent niet op het verkeerde eiland beland. Op Curaçao spreekt men wel degelijk Nederlands, en met dat sappige accent dat onze noorderburen typeert. Curaçao is een voormalig onderdeel van de Nederlandse Antillen, je betaalt er zelfs in gulden - de Nederlands-Antiliaanse versie- en er zijn afdelingen van Albert Heijn.

    365 dagen zon

    Het eiland Curaçao heeft een vaste afspraak met de zon: het hele jaar door is die present en zorgt ze er voor een zalige 28 graden. Van herfst- en kerstvakantie tot krokus- of paasverlof of zomervakantie, die temperatuur blijft constant. Het is er dus nooit te warm, nooit te koud, en zo is Curaçao op elk moment van het jaar een tropische vakantiebestemming. Bovendien ligt het eiland ook nog eens buiten het Caribische orkaangebied.

    Loungen op het strand

    Met je blote voeten in het witte zand, onder een wuivende palmboom, de oceaan voor je neus en een cocktail – al dan niet op basis van Blue Curaçao - bij de hand, ook dat is Curaçao. Het hele eiland rond zijn er idyllische tropische stranden, sommige zelfs met dramatisch ogende zwarte vulkanische rotsen en een woeste kust. Een constante zijn de gezellige en hippe beachbars die je zo uitnodigen tot relaxen en loungen.

    Cultuurtroeven

    Curaçao kan bogen op een rijke geschiedenis en de sporen daarvan vind je her en der terug. Zo bevinden zich langs de zuidkust een aantal forten uit de 17de eeuw, die destijds door de Nederlanders werden opgetrokken. Ook een must-do is het Tula Museum in het landhuis Kenepa over de geschiedenis van de slavernij. Het Savonet Museum verduidelijkt de werking van de plantages destijds. De binnenstad van hoofdstad Willemstad staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst en de kleurrijke wijk Otrobanda kun je verkennen met een uitgestippelde wandeling.

    Stad in snoepkleuren

    Staalblauwe lucht, heldere oceaan, hagelwitte stranden, groene palmbomen, Curaçao presenteert zich als een eiland vol kleur en hoofdstad Willemstad draagt daar nog extra toe bij: de huizen kregen er met roze, geel en groen gevels in snoepkleurtjes. In de binnenstad huizen tal van hippe adresjes en kunstgalerieën.

    Kindvriendelijk

    Voor wie met kids reist, is Curaçao een aangewezen bestemming: door de Nederlandse taal voelen ze zich meteen thuis en het sappige accent vinden ze ongetwijfeld grappig. Verder is het meegenomen dat het eiland compleet veilig is en een Europese levensstandaard heeft, inentingen zijn dan ook overbodig.

    Betaalbaar logeren

    Het palmares aan logeermogelijkheden op het eiland is erg uitgebreid. Logeren kan in een van de vakantieresorts, in een designhotel met minimalistische architectuur of een met tropische signatuur. Ook kun je opteren om een eigen stek te huren.

    lekker eten

    Ook de smaakpapillen worden verwend, van heerlijke exclusieve restaurants tot romantische strandbars met een uitgebreide kaart aan tapas. Je kan er wereldkeuken proeven maar ook Belgisch eten in Beach Restaurant Zest.

    Goede bereikbaarheid vanuit Brussel en Schiphol

    Deze zomer vlieg je wekelijks, op maandag, in negen uur rechtstreeks en non stop van Brussel tot op Curaçao. Vanuit Schiphol zijn er het hele jaar door dagelijks verschillende vluchten naar Curaçao!

    Praktisch: www.curacao.com

     

     

     







    03-05-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste poolwolfje geboren in Domein Grotten van Han

    Vorig seizoen verwelkomde het Domein van de Grotten van Han drie poolwolven: Geri en Freki, twee broertjes van het Deense SafariPark van Knuthenborg, en Keysa, een vrouwtje van de Franse Zoo d’Amnéville.

    Keysa stond voor een belangrijke keuze: welk mannetje zou ze kiezen om samen een roedel te stichten? Heel snel leken Keysa en Geri het goed met elkaar te kunnen vinden: ze speelden, aten en sliepen samen... Haar keuze leek te zijn gemaakt! Freki legde zich zonder moeite neer bij de situatie, aangezien Geri de leider was van de groep.

    Het team van het Wildpark keek vol ongeduld uit naar het eerste paarseizoen. Zouden deze jonge, onervaren dieren paren en hun eerste jongen op de wereld zetten? In februari waren er de eerste tekenen van een zwangerschap. In maart besliste het dierenteam meer holen te maken om Keysa een hol te laten kiezen voor de bevalling. Die keuze is cruciaal, want het hol bepaalt in hoge mate de overlevingskans van de welpen.

    Op 14 april stond Keysa gestresseerd aan de ingang van een hol terwijl Geri nieuwsgierig toekeek. Na enkele dagen was er groot nieuws: Keysa heeft wel degelijk haar eerste welpje op de wereld gezet! Een primeur voor het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han! Een klein welpje, mannetje of vrouwtje … nog te vroeg om het te zeggen, maar het gaat heel goed met hem of haar, net zoals met de jonge mama.

    Zo is het eerste hoofdstuk geschreven van een geweldig verhaal dat in 2017 begon en dat hopelijk nog een lang en mooi vervolg krijgt...

    Het Domein van de Grotten van Han, hartje Ardennen, ligt op 1u rijden van Brussel. Het Domein heeft het grootste onderaardse grottencomplex van Europa en bestaat al meer dan 200 jaar. Het Domein van de Grotten van Han is ook bovengronds een toeristische topper met een uniek Wildpark waar je op safari kan gaan om o.a. de big 5 van Europa. Je vindt er een uitstekende toeristische infrastructuur met bars, restaurants, een museum en unieke logiesmogelijkheden, zoals Tree Tents en Pelsjagershut. www.grotte-de-han.be/nl

    FAMENNE-ARDENNE GEOPARK, MET IN HET HART HET DOMEIN VAN DE GROTTEN VAN HAN, ERKEND ALS UNESCO GEOLOGISCH ERFGOED

    Het UNESCO Global Geopark Famenne-Ardenne is bijna 1.000 m² kilometer groot. Met zijn grotten en onderaardse rivieren is het een belangrijke wetenschappelijk site. Het park, waarvan het Domein van de Grotten van Han het grootste en belangrijkste deel is, werd erkend als UNESCO GLOBAL GEOPARK, het eerste in België!

    De indrukwekkende onderwereld in het Geopark Famenne-Ardenne is het resultaat van eeuwenlange inwerking van water in de kalksteenbodem. Het park dat onder meer de gemeentes Beauraing, Durbuy, Hotton en Marche-en-Famenne omvat ligt in drie verschillende stroomgebieden, van de Lesse, de Lomme en de Ourthe.

    Op 17 april 2018 heeft de Raad van Bestuur van UNESCO twee Europese regio’s aan de lijst van UNESCO geoparken toegevoegd: Beaujolais in Frankrijk en Famenne-Ardenne in België. In het beoordelingsrapport wordt Famenne-Ardenne omschreven als het grootste “karst”fenomeen in Europa. Karst is de verzamelnaam voor de verschijnselen die ontstaan door water en kalksteen.

    De UNESCO-erkenning is belangrijk voor het Domein van de Grotten van Han. Het Domein is het meest centrale en waardevolle deel van Famenne-Ardenne. Iedereen kent de fantastische onderaardse wereld van Han die sinds dit jaar nog mooier is geworden met de nieuwe moderne LED verlichting. Daarnaast kan je de natuur ten volle bewonderen in het Wildpark. Dit gebied van 250 hectare kan je te voet of met de Safari-car verkennen. Je beleeft een reis doorheen de tijd en ontdekt de vele diersoorten die leven of geleefd hebben in de regio.

    Het Domein van de Grotten van Han staat in de TOP lijst van toeristische bestemmingen in Wallonië. De gerenommeerde Groene Michelin-reisgids, omschrijft het Domein van de Grotten van Han ook als “incontournable” en plaatst het Domein bij de Waalse attracties met drie sterren. En er zijn slechts drie locaties in Wallonië die deze eer opstrijken.

    Met andere woorden, het Famenne-Ardenne Geopark en het Domein van de Grotten van Han in het bijzonder zijn meer dan ooit de moeite om te bezoeken, goed voor een dagje uit of voor een weekend met de ganse familie.

    Het Domein van de Grotten van Han, hartje Ardennen, ligt op 1u rijden van Brussel. Het Domein heeft het grootste onderaardse grottencomplex van Europa en bestaat al meer dan 200 jaar. Het Domein van de Grotten van Han is ook bovengronds een toeristische topper met een uniek Wildpark waar je op safari kan gaan om o.a. de big 5 van Europa. Je vindt er een uitstekende toeristische infrastructuur met bars, restaurants, een museum en unieke logiesmogelijkheden, zoals Tree Tents en Pelsjagershut. www.grotte-de-han.be/nl





    02-05-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miracles by Annelien Coorevits: beach collection & Sleeplige optical illusion

    De collectie Miracles by Annelien Coorevits brengt deze zomer een strandcollectie uit die helemaal het paradijselijk eilandgevoel belichaamt. Blikvangers zijn de witte kaftans met kleurrijke kwastjes, in vederlichte, transparante stoffen of in gehaakte versie.

    Ronde strandlakens met prints van flamingo’s of bloemen stelen de show. Ruime strandtassen in gevlochten riet vormen dé must voor de zomer. Ze variëren van eenvoudige modellen met marinestrepen tot modellen met een kanten boord, een rij tutti frutti kwastjes of met borduurwerk van flamingo’s of palmbomen. Opschriften zoals “Miracles summerbeach” en “All you need is love” brengen je meteen in een flower power mood.

    Sleeplife S/S 2018: Optical Illusion 

    Goed nieuws als je van leuke prints houdt, want grafische looks drukken ook in de lente/zomer van 2018 hun stempel. Vooral de lineaire patronen en contrasterende kleuren maken een statement. Weloverwogen geplaatste patronen laten een minimalistische indruk na, terwijl all-over prints een speelse optische illusie creëren. Laat dat nu net zijn wat het Oilily-dekbedovertrek Dimension Green doet. Het geometrische dessin lijkt tot leven te komen op het textiel. Meer zelfs, het 3D-effect wordt nog versterkt door de donkergroene kleur die overgaat in lichte pasteltinten. Jammer dat het zo snel donker wordt, want naar dit exemplaar kan je wel uren gebiologeerd blijven kijken.

    Producteigenschappen: • 100% katoensatijn van hoge kwaliteit, • wassen tot 60 graden - • geschikt voor de droogtrommel - • handige instopstrook - • inclusief 1 kussensloop voor 1-persoons en 2 kussenslopen voor 2-persoons - • geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang













    01-05-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza zet de bloemetjes buiten

    LolaLiza zet dit voorjaar de bloemetjes buiten met haar nieuwe collectie vol met bloemenprints. Tijdloze prints als strepen en stippen vormen een mooie aanvulling hierop. Laat je alvast inspireren door onderstaande selectie.











    30-04-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!