Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P&V zomer 2013

    Pierre & Vacances zomer 2013

    P & V “denkt aan alles, maar vooral aan haar gasten”

     

     

     

    Pierre & Vacances, Europees markleider op het gebied van vakantieverhuur, biedt verschillende vakantie-ervaringen onder de labels vakantieparken en Pierre & Vacances premium. Het merk staat, naast haar aanbod op uitzonderlijke locaties, ook bekend om de veelzijdige waaier aan activiteiten.

     

    De 16 vakantieparken zijn zeer ruim opgezet en liggen in weidse gebieden. Door gebruik te maken van regionale bouwstijlen gaan ze harmonieus op in de omgeving. De parken bieden accommodaties in de vorm van appartementen of losse vakantiehuisjes van drie luxe niveaus: Comfort, Select en VIP. Daarnaast beschikt ieder vakantiepark over grote zwembaden en biedt het ‘à la carte’ animatieclubs voor kinderen en jongeren, een animatieprogramma en stages voor de hele familie. Er is dus voor ieder wat wils !

     

    Pierre & Vacances innoveert, renoveert en biedt ook dit jaar nieuwigheden om te ontdekken. Uiteraard in Frankrijk, maar ook erbuiten!  Een nieuw aanbod: Pierre & Vacances – Zee en stad. Aan zee, middenin de bekendste kustplaatsen, kunnen vakantiegangers kiezen uit 18 Pierre & Vacances residenties. Hun belangrijkste troef is de bijzondere ligging: zowel aan zee als vlakbij pittoreske straatjes van het centrum. Zo is het even gemakkelijk om door de stad te flaneren als over het strand te struinen, een boottochtje wisselt zich moeiteloos af met wat winkelen.

    De residenties zijn makkelijk bereikbaar met de trein of per auto, waardoor ze het perfecte decor vormen voor een weekendje weg, zowel in het hoogseizoen om van de levendigheid van de stad te genieten, als buiten het seizoen om uit te waaien op het strand of van de eerste zonnestralen te genieten.

    Naast zonnebaden vormen de residenties de perfecte locatie om de omgeving te ontdekken. Het team van de residentie doet zijn uiterste best om gasten op de bezienswaardigheden en must-sees van de plaats en de regio te wijzen. Alle Pierre & Vacances Mer & Ville residenties zijn uitgerust met wifi (in het appartement en bij de receptie), beddengoed en een eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen. Ideaal dus voor een korte vakantie, een midweek of weekendje weg.

     

    Pierre & Vacances verrijkt eveneens het aanbod in de bergen met 12 nieuwe residenties. In totaal zijn er 25 bestemmingen om te genieten van de frisse berglucht, in Arc 1800, Avoriaz, Belle Plagne, Chamonix, Font-Romeu, La Mongie, La Tania, Les Menuires, Méribel en Plagne 1800. De residenties liggen voornamelijk middenin de bergdorpen en Pierre & Vacances biedt er gratis activiteiten, zoals toegang tot het zwembad, boogschieten, minigolf, tennis…

    14-04-2013 om 20:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cote du Rhône

    Ontmoeting Côtes du Rhône met enkele grote klassiekers uit de Belgische keuken

     

     

     

    Maar bestaat die Belgische keuken wel echt of is ze slechts een mix van Franse keuken met Italiaans-Afrikaans-Aziatische invloeden? De fusionkeuken, die haar inspiratie uit de wereld haalt, is bij ons wel degelijk aanwezig. Maar afgezien van alle invloeden van buitenaf resten ons toch enkele bijzonderheden, enkele originele trekjes die onze borden nog altijd opvrolijken.

     

    Paling in het groen, américain met frietjes, choesels, garnaalkroketten... en vele andere. Ze zeggen dat mosselen friet ook elders worden klaargemaakt, américan tartaar heet, onze loze vinken nauwelijks verschillen van blinde vinken, enz. Maar het

    verbaast ons nauwelijks dat ze ons in het buitenland hebben gekopieerd, als tegenprestatie verwachten we een bijdrage van Bacchus. Eens benieuwd hoe de zuiders getinte Côtes du Rhône reageert op ons stoofvlees op Vlaamse wijze of onze waterzooi...

     

    Drie kleuren, een mooie waaier aan druivensoorten, wijnen gerijpt op inox tank of houten vat, verschillende rijpingsmethoden... kortom, de Côte du Rhône is uitstekend gewapend om aan onze temperamenten te voldoen.

     

    Neem de overheerlijke waterzooi met groenten, room en vis of gevogelte, een veeleisend gerecht met een voorkeur voor witte wijn, zoals een minerale Saint Péray op basis van de marsanne of roussane, of een Côtes du Rhône Villages Cairanne, fijn én lekker, zoals de gekoelde witte grenache van Clairette of Bourboulenc kan zijn.

    Garnalen, zelfs in kroketvorm, houden van rosé en vooral wanneer ze enkele in mayonaise gerolde tomaten garneren. Côtes du Rhône rosé van de fruitige blauwe grenache, gekleurd met syrah en geparfumeerd met cinsault, bevalt hen prima. Wanneer het uit de stoofpan komt, gaat konijn met pruimen op zoek naar een verfijnde en tegelijkertijd frisse wijn. De drie kleuren zijn geschikt, naargelang de voorkeur van de gasten. Het subtiele maar ietwat droge vlees van het dier en de lichtgesuikerde saus vragen om een smeuïge textuur met een levendig karakter.

    Een witte Côtes du Rhône Villages van Laudun, mineraal en fris, een rosé om het bij een CDR met knapperig fruit te houden en een luchtige rode van het Massif d’Uchaux klaren de klus.

     

    Rood en niets dan rood voor balletjes in tomatensaus! Een zacht fruitige of meer krachtige rode wijn als de tomaat is gekruid met cayennepeper of paprika. Elke Côtes du Rhône loopt ervan over en aanvaardt de frietjes erbij zonder een spier te vertrekken...

    De aangename en lekkere akkoorden zijn legio en het gerecht dat geen partner uit de Rhônevallei vindt, moet nog uitgevonden worden. Een eenvoudig plezier met gezelligheid voor ogen: bistronomie In bistronomie vinden we de woorden bistrot en gastronomie terug. Uit de samentrekking van beide woorden ontstaat dit neologisme dat uitstekend past bij een nieuwe consumptiegewoonte. De neiging om voorrang te geven aan een authentieke keuken, gedragen door kwaliteitsproducten van eigen streek, inclusief de wijnen, en dat alles tegen een betaalbare prijs. Terroir, gezelligheid... twee woorden die weerklinken als Côtes du Rhône. Traditionele wijnen die kunnen bogen op een geschiedenis en zich met gemak in de moderniteit vestigen. Ze beantwoorden aan de huidige tendens die neigt naar toegankelijke wijnen maar toch met structuur en karakter.

     

    Bistronomie, een Franse rage die naar ons is overgewaaid. Zo nemen de website en de gids die zich erop beroept, www.bistronomie.be het nieuwe concept voor hun rekening. Hun aanbod: leuke culinaire adresjes voor ieders portemonnee. De eerste uitgave van de Bistronomiegids geeft het beste overzicht van complexloze bistro's, brasserieën en restaurants in Vlaanderen en Brussel. De sleutel van het concept is een kwaliteitvolle keuken in een karaktervol kader met een informele maar correcte service.

    Bistronomie.be stelt een website voor met een krachtige zoekrobot die het zoeken op de criteria van de potentiële klant vergemakkelijkt. Bovendien kunt u binnenkort in de boekenwinkels en de zaken vermeld op de website terecht voor een luxueze gedrukte gids.

     

     





    13-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pernod Ricard

    Pernod Ricard Belgium neemt de verdeling van Domecq Bodegas in België over en breidt zo haar gamma uit.

     

     

    Domecq Bodegas,  Spaans filiaal van de groep Pernod Ricard  sinds 2005, is producent van een aantal gerenommeerde wijnmerken zoals : Ysios, Azpilicueta, Tarsus, AGE, Aura en niet te vergeten Campo Viejo, een van de meest bekende Spaanse wijnen ter wereld  Sinds 1 april wordt de totaliteit van de wijnen van Domecq Bodegas in België verdeeld door Pernod Ricard Belgium.

     

    “We zijn verheugd dat we onze catalogus mogen uitbreiden met het merk Campo Viejo, een echt  juweel onder de wijnen. Ook de andere parels die Domecq Bodegas rijk is, zoals Ysios of Azpilicueta, zijn een mooie aanwinst,  verklaart Béatrice Morane, Managing Director van Pernod Ricard Belgium. Spaanse wijnen kennen een groeiend succes in België en we willen Domecq Bodegas helpen om ook hier even goed gesmaakt te worden als in de rest van de wereld. De wijnen van de regio La Rioja hebben ook bij ons nog een enorm groeipotentieel .”

     

    Campo Viejo kende vorig jaar een forse groei dankzij een grote vooruitgang op de internationale markten: +20% in Groot-Brittannië en een indrukwekkende groei van 75% in Canada. Het merk wordt gelauwerd over de hele wereld en heeft verschillende eerste prijzen gewonnen in tal van prestigieuze wedstrijden. Recent kaapte Campo Viejo nog de gouden plak weg op le Challenge International du Vin 2012, de Critics Challenge 2012 en op Mundus Vini 2012.

     

    “De verdeling  van  Domecq Bodegas in België laat ons toe ons gamma te verstevigen, onderlijnt Emmanuel Vandeperre, Brand Manager Wine bij Pernod Ricard Belgium. Deze Spaanse wijnen van hoog niveau voegen zich moeiteloos bij onze andere gerenommeerde merken zoals Jacob’s Creek (Australië), Brancott Estate (Nieuw-Zeeland) of Echtart (Argentinië).”

     

    Pernod Ricard Belgium werd opgericht in april 1996 en staat onder leiding van Pernod Ricard, medeleider op wereldniveau in de sector van wijn en sterke dranken. Met een volume van 9,3 miljoen liter in 2011 in België en Luxemburg, is Pernod Ricard Belgium een van de snelst groeiende bedrijven in haar sector. De organisatie maakt deel uit van de Belgische en Luxemburgse marktleiders. Bovenop het wijnaanbod met Domecq Bodegas en Jacob’s Creek verdeelt Pernod Ricard Belgium ook nog Ricard, Chivas Regal, Havana Club, Jameson, Malibu, Mumm, Perrier-Jouët, ABSOLUT Vodka, Disaronno en Sandeman. 

     

    Campo Viejo

    Het gamma bestaat uit vier rode wijnen (Tempranillo, Reserva, Gran Reserva en Dominio), een rosé (Tempranillo Rosé), twee witte wijnen (Viura en Semidulce) en twee cava’s (Brut Rosé en Brut Reserva). Campo Viejo, opgericht in 1959, is steeds een pionier geweest betreffende de botteling en export van Rioja-wijnen.  Als allereerste Spaanse wijnhuis behaalde Campo Viejo het CarbonNeutral® cerificaat en het ISO 9000 kwaliteitscertificaat.

    Het maakt deel uit van de meest moderne en technologisch geavanceerde wijnhuizen ter wereld en het is het eerste wijn-en alcoholbedrijf dat het  CSR Certificaat  SR 10 kreeg toegekend.

     

    Azpilicueta

    De essentie van Rioja wordt gedefinieerd door een unieke stijl van wijnbereiding waarbij kwaliteit de belangrijkste parameter is. De uitzonderlijke ‘blend’ van de traditionele  druivensoorten van la Rioja – Tempranillo, Graciano en Mazuelo – voorziet de  wijnen van een sterke persoonlijkheid, structuur en complexiteit, en  biedt een brede waaier aan sensaties. Het is een van de meest dynamische Spaanse wijnmerken.

     

    Ysios

    Het vlaggenschip  van het nieuwe Rioja. Een wijnfilosofie die op drie belangrijke pijlers steunt: de uitmuntendheid van het wijnproces, de constante innovatie en het respect voor de identiteit van de wijnregio. De wijngaard produceert enkel “Reserva” wijn en limited editions met  unieke samenstellingen als resultaat van  exclusieve samenwerkingen met de mode-, cultuur- en keukenwereld.

    www.pernod-ricard-belgium.com

     

     

     







    11-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Millet alpine style

    Millet :De moderne alpine stijl!

     

     

     

    Vol inzet, technisch, licht en snel, ... Het succes van een moderne beklimming zit in de prestatie! Dit is het motto dat Millet al sinds de jaren ‘60 hanteert. Niet alleen voor skiërs trouwens! Of je nu alpinist, klimmer, sportieve wandelaar of je eerste stappen als avonturier zet, Millet zorgt steeds voor het gepaste materiaal op elk terrein. Deze zomer beklimt Millet met jou  de hoogste toppen met nieuwe innovaties die prestaties en engagement combineren.

     

    De slaapzakken en technische rugzakken zijn samengesteld uit onmisbare elementen voor trektochten in de bergen! Innovatie, relevantie en design vormen de formule die elk Millet product doet uitblinken!

    AXPEL 42 RUGZAK: Deze technische bergrugzak stelt een belangrijke innovatie voor: het Mobility Back System (MBS). Dankzij een ergonomische riem, die draait op een verhoogde as, is maximale mobiliteit tussen schouders en heupen verzekerd en blijven de natuurlijke bewegingen van de rug gerespecteerd, dit bovendien zonder de lichaamsbewegingen te belemmeren. Beschikbaar in zwart, rood en skydiver.

     

    Door zijn verschillende opbergvakken, handgrepen, stevige ritssluitingen, zijn drinkzak, een systeem om een touw te dragen en genoeg ruimte voor je schoenen, is de ORGANIZER CLIFF ORG 32 RUGZAK een onmisbaar accessoire. Ideaal voor het moderne en sportieve klimmen zowel op rotsen als indoor. Bovendien is deze rugzak erg weerbestendig en slijtvast.  De Cliff Org rugzak maakt gebruikt van het «MILLET Expert Back»-draagsysteem, waardoor een  ergonomisch en comfortabel draagcomfort verzekerd is.

    De DREAMER COMPOSITE LEFT & RIGHT ZIP SLAAPZAK verbaast met een nieuwe, doeltreffendemethode voor het regelen van de temperatuur op een koude- en vochtige ondergrond. De structuur samengesteld uit synthetisch dons houdt je altijd en overal warm.

     

    Ook voor schoenen maakt Millet het verschil. Legendarische pioniers, moderne alpinisten, klimmers op topniveau, avonturiers, sportieve wandelaars of outdoor sporters... ervaren het engagement van Millet telkens opnieuw: “echte producten voor echte sportbeoefenaars”!

     

    De ROCK HOPPER is deel van de  Alpin Approach-reeks. De schoen voor de moderne verticale aanpak, geïnspireerd op een klimschoen, is zo nauwkeurig en soepel als een klimmer. Deze schoen houdt het midden tussen een uitstekende, sportieve schoen en een lifestyleschoen. De ROCK HOPPER is perfect geschikt voor een technische en uitdagende klim. Hij is beschikbaar in green flash en acid orange.

    Ook de TRIDENT GUIDE behoort tot de Alpin Approach-reeks. De Trident Guide is een alpineschoen die soepel, dynamisch en licht is. Hij is efficiënt en performant op rotsachtige wegen en avontuurlijk bergachtig terrein. Deze schoen beschikt over een vetersysteem dat bij de tip van de schoen begint en zo extreme controle over de schoen mogelijk maakt. Beschikbaar in rood en antraciet.

     

    Voor de alpinist staan sneeuw en ijs op de tweede plaats. Klimprojecten leiden hen naar het gebergte: steile beklimmingen, een tocht door een afgelegen massief weg van de uitgestippelde paden of bergwandelingen. De slogan voor dit seizoen ‘soepelheid & efficiëntie’ geeft de toon aan van de ontwikkelingen bij MILLET. 

     

    DAVAI GTX JACKET: Op het gebied van uitrusting vinden we een hoog technische en kleurrijke collectie terug. Deze hardshell is ontworpen voor modern, technisch alpinisme. Draagcomfort en een design dat het scheuren van de stof vermijdt  zijn gegarandeerd dankzij de GORE TEX-technologie en het zeer lichte materiaal. Beschikbaar in rood en zwart en steenkoolzwart.

    AERIAL STRETCH JACKET: 2,5 laags, ergonomische en lichte hardshell, geschikt voor sportief gebruik in de bergen. Door de veelzijdigheid prima te gebruiken in de drie alpineseizoenen. Beschikbaar in zwart, skydiver, walnoot en berry.

     

    TREKKER STRETCH ZIP OFF PANT: Broek van 100% stretch die makkelijk om te vormen is tot een short. Polyvalent inzetbaar voor zowel alpinetrekkings als avontuurlijke reizen. Vochtafvoer en snel drogen verzekeren een hoog draagcomfort Beschikbaar in aardekleuren, castelrock en smoked grey.  TEE-SHIRT LUCKY WOOL PRINT: technische berg t-shirt ideaal voor zomeralpinisme, alpinetrekkings of avontuurlijke reizen. Geproduceerd met 100% puur Merino-wol. De structuur van dit t-shirt zorgt voor uitstekende prestaties dankzij het snelle drogen, een verkoelend effect, antibacteriële behandeling en UV-bescherming. Je draagt het als enige laag of als prima tussenlaag. Beschikbaar in de kleuren steenkool, skydiver en vlammen.

     









    11-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerdienstregeling Schiphol

    Zomerdienstregeling van start

    Nieuwe Schiphol Timetable op www.schiphol.be 

     

     

     

    De nieuwe Schiphol Timetable is gepubliceerd met daarin een compleet overzicht van alle passagiers lijndiensten van en naar Amsterdam Airport Schiphol. Alle bestemmingen in de Schiphol Timetable zijn rechtstreeks bereikbaar vanaf Schiphol. De Schiphol Timetable is te downloaden op www.schiphol.be en wordt maandelijks vernieuwd. Deze informatie is tevens te vinden op de Schiphol App.

     

    Nieuwe luchtvaartmaatschappijen

    Schiphol verwelkomt 3 nieuwe luchtvaartmaatschappijen. De luchtvaartmaatschappij Etihad Airways gaat dagelijks vluchten uitvoeren op Abu Dhabi. De WOW Air uit IJsland gaat driemaal per week naar Reykjavik vliegen. Maastricht Airlines vliegt met ingang van 1 mei meerdere malen per dag op en neer naar Maastricht.

     

    Uitbreiding netwerkbestemming Schiphol

    Het netwerk aan bestemmingen breidt uit met enkele nieuwe bestemmingen. Zo voegt KLM drie nieuwe bestemmingen aan het netwerk toe met twee vluchten per dag naar Alesund in Denemarken en twee keer per dag naar Manston (Kent). Ook start KLM met drie vluchten in de week naar de Japanse stad Fukuoka. Met de komst van Maastricht Airlines krijgt Schiphol Maastricht  per 1 mei 2013 als nieuwe bestemming erbij.

     

    Nieuwe bestemmingen voor huidige luchtvaartmaatschappijen

    Transavia.com start met drie vluchten per week naar Casablanca en vier vluchten per week naar Porto. CityJet vliegt deze zomer tweemaal per week naar Brive-La-Gaillarde in het Franse departement Corrèze en wekelijks naar de Zuid Franse stad Perpignan. 

     

    Komende zomer wordt door KLM op een aantal bestemmingen in zowel Europa als intercontinentaal de frequentie verhoogd naar Basel, Budapest, Linkoping, Lyon, Norwich en Praag en Abu Dhabi, Almaty, Bahrein, Bonaire, Curaçao, Entebbe, Guayaquil, Kigali, Los Angeles, Quito, Rio de Janeiro en Tokyo. Delta Air Lines voert de frequentie op New York, easyJet op Berlijn, Lissabon en Rome,  Eurolot naar Krakow en Gdansk, Garuda Indonesia naar Abu Dhabi en Jakarta, Tarom naar Boekarest, Bulgaria Air naar Sofia en TACV Cabo Verde op Sal (SID) en Sao Vicente.

     

    De zomerdienstregeling Amsterdam Airport Schiphol loopt van zondag 31 maart tot en met zaterdag 26 oktober 2013.

    10-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curacao

    Uitbreiding duurzame logies en activiteiten op Curaçao

     

     

     

    Goed nieuws uit Curaçao waar het duurzaam toerisme steeds belangrijker wordt. Dat is ideaal voor het milieu en voor de inwoners van het land die er financieel wel bij varen en er gelukkiger van worden. Op tal van domeinen in de toeristische sector kiezen ondernemers en overheden voor een duurzame aanpak. Met deze nieuwe core business wil men de kwaliteit van het toerisme op Curaçao nog verhogen en dat komt uiteraard de vakantieganger ten goede.

     

    In de hotelsector is men zich steeds meer bewust van het belang van duurzaam ondernemen, vandaar dat het aantal hotels met een duurzaam label toeneemt. Er is bijvoorbeeld het Avila Hotel Curaçao dat onlangs een gouden Travelife certificaat in ontvangst mocht nemen. Het is de bekroning voor een duurzaam managementsysteem waarbij de belangen van het milieu en van de sociale werkomgeving voortdurend worden verdedigd. Er is een duurzaam beheer van energie- en waterverbruik en aandacht voor de rechten van de werknemers die uit de lokale gemeenschap worden aangeworven. Het Avila Hotel is een luxe strandhotel op slechts vijf minuten van het historische centrum van Willemstad. Ook Papagayo Beach & Lounge Resort en Morena Resort hebben door hun inspanning ten voordele van mens en milieu een duurzaam Travelife-label verworven.

     

    Curaçao is niet alleen omwille van het tropische klimaat en de parelwitte stranden een populaire vakantiebestemming maar ook vanwege de natuurpracht. Door tal van duurzame acties wil men het natuurschoon voor de komende generaties, zowel inwoners als toeristen, beschermen. Het grootste nationale park van Curaçao is het Christoffelpark. Het is bekend om zijn uitzonderlijke fauna en flora. Men kan er veel bijzondere dieren spotten zoals de witstaarthert en de zweepslang en er is een fantastische vogelkolonie. Het natuurpark heeft ook een culturele waarde want vroeger werden hier plantages bewerkt. Het prachtige landhuis is een stille getuige uit die tijd. Het park kan op verschillende manieren worden bezocht, langs acht wandelroutes, met de fiets, met de auto en er zijn ook geleide bezoeken www.christoffelpark.org.

     

    Minstens even boeiend is een eco-tocht met kajak door de mangroves van de Piscadera baai. In dit gebied is CARMABI actief, een organisatie die de bescherming van de natuur hoog in het vaandel draagt. Carmabi staat voor Carribean Research & Management of Biodiversity en de bezieler van dit project is Ryan de Jongh. Met wat geluk heb je Ryan als begeleider van een boeiende tour. Om fondsen te werven voor Carmabi is Ryan met zijn eigen kajak helemaal rond het eiland Curaçao gevaren! www.carmabi.org

    Tijdens je vakantie op Curaçao kun je ook zelf bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van het land. Zo kun je een dagje als vrijwilliger helpen in de Finca del Sol, Boerderij van de Zon. Er worden op een verantwoorde manier groenten, fruit en kruiden verbouwd. Er zijn koeien, kippen, schapen, geiten, ezels en op zaterdagochtend is er een marktje waar je alle producten van het ecologische bedrijf kunt kopen www.fincadelsol.org

    www.bezoekcuraçao.nl

     

    10-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vestiaire

    Selectie uit onze Vestiaire: “Wat dacht je van een citytrip tijdens het Paasweekend?“

     

     

    De kou, de sneeuw en het grijze weer beu? Trek er enkele dagen tussenuit, en vergeet deze onmisbare spullen niet in je koffer...Een trendy en praktische selectie voor hem en voor haar.

     

    Voor haar : eenvoudig en casual

    3, 2, 1… Klaar voor avontuur ! De koffer van 51 cm (€ 105) en de bijpassende beauty case (€ 49) van Little Marcel zijn meteen herkenbaar als ze van de bagageband rollen. Een casual chic outfit voor onderweg: een winddichte parka Haryana van Lafuma (€ 150), samen met de grote handtas Cyflag (€ 70),  gestreepte trui Tintin (€ 50) en Sherpa Jeans (€ 75), alledrie uit de zomercollectie van Little Marcel.

     

    De ideale kledij voor uitstapjes is wellicht een outfit samengesteld uit kleren die speciaal voor outdoor activiteiten werden ontwikkeld. Eider legt de focus op comfort voor dames : pet (€ 24,90), jas (€ 229,90), trui (€ 74,90), T-shirt (€ 34,90) en korte broek (€ 39,90)! Om de outfit compleet te maken, draag je bijpassende schoenen van Little Marcel (€ 40). 

     

    Voor hem: relaxed en stijlvol

    Neem een verdiende pauze van je overvolle agenda, maar vergeet deze onmisbare stukken niet! Deze grote reiszak (€ 60) en schoudertas (€ 30), allebei Oxbow, worden de onmisbare reisgezellen voor al je weekendjes weg.

     

    Praktische en trendy kledij is een must op reis : jas van Millet (€ 299,90), hemd (€ 95) en T-shirt  van Mister Marcel (€ 35) en jeans van Lafuma (€ 85). Ook Eider heeft mannenkledij voor uitstapjes: jas (€ 239,90), trui (€ 79,90), T-shirt (€ 25) en bermuda (€ 79,90). Om de outfit compleet te maken zijn er de schoenen van Lafuma ( €160) en de rugzak van Millet (€59.90). Een perfecte uitrusing voor echte toeristen!

     







    08-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lafuma zomercollectie

    Volg het ritme ! Lafuma zomercollectie 2013 !




    Beweeg, vlieg erin, want de zonnige dagen komen er weer aan ! Kies daarom voor een topuitrusting die je de nodige bescherming geeft en fijn droog houdt tijdens het uitoefenen van buitensporten. Naast de vele innovaties, versterkt Lafuma dit jaar zijn engagement rond duurzaamheid.

     

    Lafuma zet zich al 20 jaar in om haar impact op het milieu te verminderen en zet nu een nieuwe stap die een perfect evenwicht tussen economie en ecologie met zich meebrengt.  Door zich te focussen op hun aanpak om hun milieu-impact terug te dringen, heeft Lafuma ervoor gekozen om te werken met de meest milieuvriendelijke materialen en middelen. Om de milieucriteria vast te leggen, werd het ecoconcept, het Pure Leaf-label gecreëerd. Producten die het label dragen,  werden uit ecologische materialen vervaardigd en door Lafuma geproduceerd in fabrieken die slagen voor de strenge audits op vlak van sociale en ecologische voorwaarden. Bovendien worden er geen vliegtuigvluchten ingezet voor het transport voor de Pure Leaf –producten. 

     

    Met zijn vernieuwende materialen, grafisch karakter en heldere kleuren biedt Lafuma een volledig gamma Trailrunning producten aan  die licht, ademend en ergonomisch zijn om comfort en prestaties te verbeteren.   Met slecht 150 gram voor het jack en 105 gram voor de broek, is de ademende, 100% waterdichte en met 2,5 laagsmembraam Lafuma SPEEDTRAIL de lichtste combinatie op de markt. Dit revolutionaire ensemble, dat tegelijkertijd ultrabeschermend en ultralicht is, zal vanaf juli 2013 beschikbaar zijn. Richtprijs : 160 euro voor het jack en 90 euro voor de broek.

     

    De mannelijke …

    Het jack JAIPUR ACTIVE, vervaardigd uit Gore-Tex® Paclite 2,5 laag,  is licht en waterdicht.  Deze vest  is met zijn afneembare kap met rits - die in de kraag kan worden opgeborgen, ideaal voor actieve wandeltochten.  Ook beschikbaar in dark grey en acid green. Zoals voor alle rugzakken uit het hiking gamma, beschikt de FASTLITE rugzak 25 of 35 liter over dé innovatie van de zomer:  de Air Shell®. Deze door Lafuma gepatenteerde technologie, is perfect om bergen te beklimmen want het biedt lichtheid en ventilatie voor een ideaal comfort.

     

    De AMPEZZO short beschikt over Dryway® technologie die ervoor zorgt dat er een snelle overdracht gebeurt van transpiratie waardoor het materiaal sneller droogt. Hierdoor biedt deze short tijdens actieve wandeltochten de nodige polyvalentie en comfort. Bovendien is hij ook erg praktisch dankzij twee zakken vooraan en twee achteraan. De AMPEZZO is ook verkrijgbaar in  dark grey en in antic bronze. Het alpine jack PEAK NEO van Lafuma beschikt over het revolutionaire Polartec® NeoShell®membraan, dat naast perfect waterdicht ook optimaal ademend is. Dit praktische jack voor alle actieve outdoorsporten, combineert comfort met techniek. Ook beschikbaar in het zwart.

     

    … en de vrouwelijke kant

    Eenvoudig, functioneel en stijlvol, de kledingstukken en accessoires van Lafuma zijn ook prima geschikt voor dagdagelijks gebruik. Dit wandeljack LD FLOE, met netvoering biedt bescherming, is waterdicht en ademend dankzij het Climactive® membraan. Ideaal dus voor de actieve natuurliefhebsters ! Ook beschikbaar in gris perle en cosmic purple.

    De  LD Chartreuse blouse heeft een aansluitbare pasvorm en biedt bovendien UV-bescherming. Het materiaal geeft een natuurlijk gevoel dankzij de milieuvriendelijke wijze waarmee de stof geverfd werd. Ook beschikbaar in pop yellow en gris perle. De LD BATZ  strech shortrok met elastische taille en aanpasbaar koord zorgt voor de nodige bewegingsvrijheid.  Ook beschikbaar in het zwart.

     





    08-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tour de geuze 3 en slot

    Digitale Toer de Geuze

     

     

     

    De Toer de Geuze is een van de grootste bierevenementen van het land. Helaas wordt dit evenement slechts eenmaal om de twee jaar georganiseerd. Het hele jaar door echter komen er mensen uit binnen- en buitenland naar het Pajottenland en de Zennevallei om er kennis te maken met de unieke, authentieke en ambachtelijke biercultuur van het land van de geuze. Helaas is een echt bezoek aan een brouwerij of stekerij niet altijd mogelijk.  

     

    Dankzij de digitale Toer de Geuze is er nu een oplossing: De Digitale Toer de Geuze is een reeks van verhalen verspreid over 14 locaties in het Pajottenland en de Zennevallei. Voortaan kan iedereen een virtueel kijkje nemen als het ware door de muren van de lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen heen, om kennis te maken met de wereld van lambiek, oude geuze, oude kriek en tal van andere spontane gistingsbieren. 

     

    Wat heb je nodig? Een smartphone of tablet met mobiel internet. Op het toestel moet een zogenaamde QR-reader geïnstalleerd worden. Zo’n QR-reader kan je gratis downloaden via het internet. Op die plaatsen scan je met je smartphone of tablet de QR-code in die vermeld staat op het Toer de Geuze bordje. Afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding start enkele seconden later een informatief filmpje. Op die manier kan je tal van interessante weetjes en verhalen ontdekken uit de wereld van geuze en kriek. 

    De digitale Toer de Geuze is beschikbaar vanaf 15 april 2013.

     

    vzw Horal

    De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) werd opgericht in 1997. De vzw verenigt alle geuzeproducenten van Vlaams- en Waals-Brabant: brouwerij Boon (Lembeek), geuzestekerij De Oude Cam (Gooik), brouwerij De Troch (Wambeek), brouwerij 3 Fonteinen (Beersel), brouwerij Girardin (Sint-Ulriks-Kapelle), geuzestekerij Hanssens Artisanaal (Dworp), brouwerij Lindemans (Vlezenbeek), brouwerij Mort Subite (Kobbegem), brouwerij Oud Beersel (Beersel), geuzestekerij Tilquin (Bierk) en brouwerij Timmermans (Itterbeek).

     

    Deze vzw werd opgericht met als doel: promotie te maken voor de ambachtelijke lambiekbieren en aanverwante producten, waarbij aandacht wordt besteed aan het volledige proces van het brouwen tot het schenken; te wijzen op onregelmatigheden met betrekking tot ambachtelijke lambiekbieren en aanverwante producten; stappen te ondernemen ter bescherming van de ambachtelijke lambiekbieren en aanverwante producten. De vereniging organiseert om de twee jaar de Toer de Geuze.

    www.horal.be

     

     

    08-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!