Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson BLU Amsterdam

    Radisson Blu Hotel Amsterdam opent 5 nieuwe kamers –

    Naturally Cool, yet hot, hot, hot!

     

     

    Sinds de opening in 1990 is het Radisson Blu Hotel in Amsterdam bekend voor haar innovatieve, creatieve en dynamische aanpak. Zo zijn zij nu ook de eersten binnen de Rezidor keten om deze nieuwe en vernieuwende kamerstijl toe te passen.

     

    Radisson Blu hotels introduceerde 20 jaar geleden de welbekende “kamerstijlen”. De Zweedse interieurarchitect Christian Lundwall ontwierp verschillende kamerstijlen zoals Art Deco, Scandinavian en  Maritime welke werden toegepast binnen de gehele keten. Het werd op slag een stukje herkenbaarheid en zelfs een USP voor de hotelketen.

     

    Vandaag stelt Radisson Blu vijf nieuwe stijlen voor: Naturally Cool, New York Mansionhouse, And Relax, Ocean en Urban. Het Radisson Blu Hotel in Amsterdam is bij de eersten om één van deze nieuwe stijlen te implementeren in vijf nieuwe gastenkamers.

    Naturally Cool reflecteert de Scandinavische herkomst van de hotelketen met toetsen als licht hout, duidelijke lijnen en kwaliteitsvolle stoffen. Uiteraard zijn de Naturally Cool kamers van alle gemakken voorzien zoals een CITIZ Nespresso machine, airconditioning met afstandsbediening en in sommige kamers zelfs een Playstation 3!

     

    Uniek is het samenspel tussen de moderne design en het historische pand. De Naturally Cool kamers zijn modern en strak ingericht maar de houten balken aan het plafond of het pitoreske Amsterdamse dakterras geven de kamers een stukje authenticiteit mee. RVH.

    www.radissonsas.com

    www.centre.amsterdam.radissonblu.com

    21-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.British airways

    British Airways: nieuwe First Class

     

     

     

     

    British Airways heeft haar nieuwe First Class voorgesteld. Opnieuw slaagt de maatschappij erin om, na het succes van haar Club World Class, uit te pakken met een topproduct. First Class reizigers zullen vanaf nu in absolute stijl, luxe en comfort naar alle uithoeken van de wereld kunnen reizen. British Airways investeerde 100 miljoen pond in zijn vernieuwde First Class, zodat er steeds aan de wensen van zijn klanten kan voldaan worden.

     

    Maar wat is er nu veranderd? Het bed is 60 percent groter aan de schouders en er is een persoonlijke kleerkast met persoonlijke elektronische luikjes. De passagier beschikt over een 15" in-flight entertainment scherm,             USB poort, RCA ingang en geluiddempende hoofdtelefoon, volledig geïntegreerd sfeervol licht, een toiletzak van Anya Hindmarch en voorzieningen door D.R. Harris & Co maar ook een lederen schrijftafel. 

    De bekende Britse ster Rachel Weisz toonde maar al te graag de nieuwe uitrusting. RVH.

     





    20-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 3

    Batibouw 2010 dl 3

     

     

     

    Delta Light® zet ecologisch design in de kijker

     

    Van spannende spaarlampen over lumineuze LEDs tot fraaie fluorescentielampen. Twintig miljoen ton minder CO2-uitstoot per jaar. Dat gigantische cijfer wordt reëel als elke Europeaan morgen overstapt op energiezuinige lampen... Als specialist in architecturale verlichting ligt milieubewust ontwerpen Delta Light® nauw aan het hart. Met eigentijdse armaturen laat het Belgische bedrijf zien dat ecologie en design perfect hand in hand gaan. Ontdek een duurzame generatie lichtdesign.

     

    Waar enerzijds de vraag naar energiezuinig bouwen en verlichten blijft stijgen, groeit anderzijds ook de vraag naar differentiatie en design, voor een zo persoonlijk mogelijk interieur. Twee tendensen die Delta Light® perfect weet te rijmen met ecologische designverlichting. Geen evidentie, want in de designscene zijn functionaliteit en ecologie vaak ondergeschikt aan het esthetische belang.

     

    Met de verdwijning van de gloeilamp staan we anno 2010 aan het begin van een groenere toekomst. De oplossingen met energiezuinige lampbronnen zoals LED, fluorescentielampen (tl) en compact fluorescentielampen (spaarlamp) zijn beloftevol.

    www.deltalight.com

     

     

    Met io-homecontrol® ontdekt u een heel andere domotica !

     

    IO-HOMECONTROL® OPENT DE WERELD VAN EEN ANDERE DOMOTICA, die onderling werkzaam is, alle io-homecontrol®-apparaten in de woning spreken dezelfde taal: toegangspoort, voordeur, garagepoort, verlichting, rolluik, screen, zonnewering op terras, dakvenster, verwarming,...eén enkele afstandsbediening volstaat!

     

    Dankzij de technologie met tweerichtingsverkeer kunt u de bevestiging krijgen dat een bepaalde opdracht wel degelijk werd uitgevoerd. U kunt ook op elk moment de status van de apparaten nagaan (open, gesloten, aan, uit,...).

    www.io-homecontrol.com

     

     

    In het raam van een eigentijds 2010

    Luxaflex® inspireert met nieuwe collecties vouw- & paneelgordijnen

     

    Met de nieuwe collecties van Luxaflex® maak je je interieur in een oogwenk onweerstaanbaar. Van een gedurfde make-over met luxueuze glanzende stoffen tot een sobere stijl die discreet blikken vangt. De vouwgordijnen ‘roman shades’ en de paneelgordijnen verrassen in kleur, design, textuur, structuur én afwerking.

     

    Allereerst zijn er heel wat nieuwe kleuren opgenomen in het palet, waaronder heel wat zachte en subtiele tinten die perfect combineren met meer uitgesproken kleuren: grijs, ijskoud wit, zachte crème, oker, Oriëntaals rood en cyaanblauw. Liefhebbers van eenvoud vinden in de nieuwe collectie ook een ruim assortiment van transparante voiles, luxueuze glanzende stoffen en rijke, warme structuren en texturen.

    Met zijn eenvoudig maar eigentijds design zijn de vouwgordijnen uiterst veelzijdig. De nieuwe vouwgordijnen hebben ook oog voor afwerking. Met de vele mogelijkheden kun je moeiteloos je persoonlijke stijl opbouwen.

    www.luxaflex.be

     

     

    Ledverlichting in de schijnwerpers

     

     

    Megaman® zet nieuwe generatie ‘microleds’ aan het werk in proefopstelling. Led, de verlichting van de toekomst, het werd al meermaals geopperd. Van de initiële vooroordelen is niets meer te merken, en dat kan de Batibouw-bezoeker nu ook met eigen ogen zien aan de proefopstelling waar Megaman zijn leds vergelijkt met andere systemen. Zeker nu het kleurgebruik alsmaar meer aandacht krijgt in het interieur, biedt Megaman als eerste en enige een performante, duurzame en energiezuinige ledverlichting die de kleuren optimaal tot hun recht laten komen.

     

    De nieuwe leds van Megaman, specialist in spaarlampen, zijn klaar om hun licht te laten schijnen in het huis van morgen. Anders dan de multileds op de markt werken de zogenaamde microleds van Megaman met 92 leds uit het hele spectrum vertikaal tegenover mekaar geplaatst. Deze innovatie geeft een perfect warme kleur en gelijkmatige lichtverspreiding.

    www.lightplus.be

     

     

    Witte barbecue als blikvanger

     

    Outdoorchef geeft je terras een trendy look met eerste witte gasbarbecue: Leon 570 Vanilla. Nog even en de eerste zonnestralen kondigen de lente aan. Hoog tijd dus om je terras en tuin een frisse look aan te meten. Met de nieuwe gaskogelbarbecue Leon 570 Vanilla van Outdoorchef verras je meteen op alle vlakken. Een stijlvolle witte blikvanger op je terras én een ingenieuze barbecue om buiten te koken, bakken, braden, grillen, roosteren en zelfs wokken. Want het koken in openlucht is vandaag populairder en spannender dan ooit!

     

    De nieuwe Leon 570 Vanilla is uitgerust met de gepatenteerde trechtertechniek van Outdoorchef die aanbranden en rookvorming voorkomt. Zo verhindert de trechter vlak boven de brander dat vetten en sappen in de vuurgloed vallen en dat vlammen heftig opflakkeren. Tegelijk behoud je het typische barbecuearoma doordat de vetten en sappen verdampen én is je eten beschermd tegen uitdrogen. Aan de tuintafel!

    www.outdoorchef.com

     

     

    Allround talent voor de keuken

    De Hansgrohe keukenmengkranen Focus E² en Talis S² Variarc

     

    De keuken is niet langer een plaats waar alleen maar wordt gekookt. Het is een soort woonruimte, een plaats waar men van het leven geniet en vrienden en familie ontmoet. Een zeer belangrijke factor daarbij is het interieurontwerp. Dit moet afgestemd zijn op onze persoonlijke stijl, maar moet ook voldoen aan onze kwaliteitseisen. Vaak krijgen de elektrische toestellen en het meubilair de meeste aandacht. Maar daarbij wordt voorbijgegaan aan het feit dat, in vergelijking met andere keukenvoorzieningen, de keukenmengkraan het meest wordt gebruikt in het dagelijkse leven. De vaat doen, kookpotten vullen, de handen wassen – de mengkraan wordt elke dag wel 90 keer gebruikt. Reden genoeg dus om extra aandacht te besteden aan de kwaliteit en het gebruikscomfort wanneer een mengkraan voor de keuken wordt aangeschaft.

     

    Maar niet alleen de technische betrouwbaarheid is belangrijk. Een keukenmengkraan plaatst ook een designaccent in de keuken: afhankelijk van de keuze benadrukt ze de persoonlijke designstijl of integreert ze zich onopvallend in de algemene sfeer.

     

     

    “Eén voor alles” –  Het all-round-talent iBox universal viert zijn 10-jarig bestaan.

     

    Het beproefde inbouwsysteem van Hansgrohe, vernieuwd en nog beter geeft reeds sinds 2001 de toon aan in de categorie inbouwlichamen.

    De iBox universal heeft onlangs nog een facelift ondergaan en biedt nog meer voordelen. Vooreerst voorziet zijn nieuwe montagetechnologie meer vrijheid en flexibiliteit voor nieuwbouw- of renovatiebadkamers. Daarnaast breidt Hansgrohe het palet van bijpassende afwerkingssets uit. Nu kan een nog bredere waaier producten - met verschillende ontwerpen en een massa functies - gecombineerd worden met het all-round-talent, de iBox universal. Met deze nieuwe eigenschappen waarborgt het innovatieve inbouwsysteem compatibiliteit in elk opzicht, zonder dat de loodgieter iets nieuws moet aanleren.

     

    Hansgrohe heeft ook de montage van de nieuwe iBox universal makkelijker gemaakt dankzij een merkgebonden, gepatenteerde afstellingsring. De ring kan op verschillende niveaus geplaatst worden. Zodoende kan de iBox universal makkelijk en veilig bevestigd worden in wanden met variërende sterkte ongeacht de omstandigheden, hetzij een muur in gipsplaat of in conventioneel metselwerk.

    www.hansgrohe.be  

     

     

     

















    20-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bananamoon

    BANANA MOON Zomer 2010

     

    BANANA MOON zet de zomer 2010 goed in met zijn typische vrolijke stijl, zijn ritmische prints en zijn uitbundige kleuren die je meteen in een vakantiestemming brengen.

    Banana Moon pakt heel verrassend uit met een gloednieuwe, exclusieve collectie  « BANANA MOON Couture », een haut de gamma reeks voor de fans van het merk die op zoek zijn naar zeldzame modellen. Het is een lijn, in gelimiteerde reeksen, bestaande uit uitgepuurde, minimalistische modellen die tegelijk heel creatief en origineel zijn dankzij hun doordacht en exclusief kleurenpalet.

    De eigenlijke collectie BANANA MOON gaat nog vrolijker en kleuriger dan gewoonlijk. Fluo accenten en flashy kleuren versmelten tot een hoogzomerse look die zomer na zomer een steeds talrijker publiek aanspreekt. De sportlijn schittert in eenvoud en brengt een mooie mix van marineblauw, bordeaux en ecru, al dan niet opgefleurd met kleurige strepen en applicaties.

    Romantiek en vrouwelijkheid geven ook present onder de vorm van badpakken met liberty prints die gecombineerd worden met een tuniek of een transparante top.

    Voor het zomerseizoen zijn er eveneens packshots beschikbaar. RVH.

     www.bananamoon.be

     













    19-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.neuhaus pyramides

    Neuhaus Pyramides

     

     

     

     

    In het kader van de gewoonte van Leonidas om haar publiek te verrassen met chocoladeverleidingen die elkaar de één na de ander weer overtreffen, presenteert de Belgische meester-chocolatier bij uitstek deze keer de Pyramides, een nieuwe manier om warme chocolade te maken. Alle ogen gericht op een ontspannings-en

    welzijnsritueel in een jasje van chocolade.

     

    De Pyramides van Leonidas: een nieuwe manier om een romige warme chocolade te maken. Om ons favoriete drankje te maken hoeft er eigenlijk alleen maar een verrukkelijke Pyramide toegevoegd te worden aan warme melk. Doordat de Pyramide oplost in de melk komen er onweerstaanbare geuren vrij en wordt er een romige mousse gecreëerd. Het klaarmaken op zich is al een ware traktatie voor de zintuigen en brengt een heerlijk moment van luxe binnen een ieders bereik.

    De Pyramides van Leonidas in smeltchocolade zijn verkrijgbaar in drie smaken: Caramel Chocolade, Klassieke Chocolade en Cappucino Chocolade. Ze zijn verpakt in doosjes van vijf Pyramides. Deze doosjes kunnen op hun beurt weer verpakt worden in een kistje dat plaats biedt aan niet minder dan 15 Pyramides, dat bovendien weer een prachtig geschenkje is om uw gasten aan te bieden tijdens het thee-uurtje of als dessert! RVH.

    www.leonidas.com







    19-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 2

    Batibouw 2010 dl 2

     

     

    Betonproducten voor vandaag en morgen

    Olivier, Remacle en Max Pels samen op Batibouw

     

     

    Wie vandaag bouwt, kijkt ook naar morgen. Hoe combineer ik comfort met milieubewustzijn en betaalbaarheid? Hoe zorg ik voor duurzame levenskwaliteit? Op dat vlak zijn prefabkelders en regenwatersystemen als toekomstgerichte betonproducten sterk in opmars. En ook betonnen waterzuiveringsinstallaties bieden oplossingen specifiek voor bouwers in buitengebieden. Drie betonkampioenen, Olivier, Remacle en Max Pels bundelen voor de eerste keer de krachten op Batibouw

    … en ook daarna.

     

    Voor Remacle (Namen), Olivier (Rumbeke) en Max Pels (Alken) is Batibouw 2010 een echte mijlpaal, want dat is ook het jaar dat ze samen naar de markt gaan. De drie bedrijven gaan hun productgamma en marktbenadering maximaal op mekaar afstemmen – ze hebben immers dezelfde doelgroep - maar met het behoud van de drie commerciële entiteiten als lokale aanspreekpartner. Daardoor wordt een breder productgamma voor meer bouwers in België beschikbaar.

     

     

    Heet water uit ijzige lucht

    General geeft demonstratie van technologie op Batibouw

     

    Van -20°C naar 60°C… General toont het op Batibouw. Om de introductie van zijn nieuwe lucht-water warmtepomp ‘Waterstage’ kracht bij te zetten, haalt Thercon op Batibouw live warm water uit ijskoude buitenlucht. Thercon, exclusief verdeler van het Japanse merk General voor de Benelux, staat erom bekend zijn gamma energiezuinige warmtepompen op een interactieve wijze in de kijker te stellen.

     

    De opwarming van sanitair water neemt met gemiddeld 30% van de energiefactuur een flinke hap uit het budget, a fortiori met de opmars van wellnesstoepassingen aan het thuisfront. Daarom gebruikt General zijn zuinige warmtepomptechnologie ook voor de opwarming van water.

     

    De General-warmtepompen leveren een volwaardige vervanger van een traditionele verwarmingsketel én minstens 26 E-peil punten winst op in vergelijking met een condenserende gas- of stookolieketel. Een combinatie van de Waterstage met de andere warmtepompen in het General gamma, een AircoHeater of een Sunstage, is nog energiezuiniger.

    www.thercon.be

     

     


     

    Creëer een luxueuze leefomgeving met kleurcombinaties die altijd kloppen: de acht kleurfamilies van HISTOR ONE

     

    De kleuren vinden die perfect bij je passen is één. Combineren is twee. Met HISTOR ONE ontdek je een ongekende luxe: je persoonlijke smaak wijst de weg naar een combinatie die altijd klopt. Het geheim? Een slim concept van acht geselecteerde kleurfamilies. Met HISTOR ONE, uitsluitend verkrijgbaar bij de verfspeciaalzaak, creëer je keer op keer de perfecte kleurcombinatie in je interieur. Van romantisch zacht tot puur avontuur.

     

    Een romantische slaapkamer, een strakke keuken en een speelse kinderkamer? Met HISTOR ONE krijg je de stijlvolle kleurencombinatie die je voor ogen had. De hoogwaardige verven op waterbasis zijn het resultaat van de nieuwste technologieën. Ze zijn gemakkelijk in gebruik én hebben alle professionele kwaliteiten. Het kleurenpalet is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op het maken van perfecte combinaties, welke stijl je ook kiest.

    www.ppg.com - www.histor.be - www.historone.be

     

     

    Saint-Gobain nu ook als ‘groep’ op Batibouw

     

    Primeur op Batibouw 2010: voor het eerst bundelt de groep Saint-Gobain de krachten van vier partnerbedrijven op één stand. Saint-Gobain Glass, Isover, Weber en Gyproc bieden er samen een totaaloplossing voor alles wat met de ‘schil’ van de woning te maken heeft. ‘Omdat men zich vandaag meer bewust is van het essentiële belang van een degelijke basisstructuur, en

    daarom duidelijke antwoorden op zijn vragen wil’.

    De groep Saint-Gobain integreert de producten en materialen die de basisstructuur van de woning vormgeven. De ‘schil’ of het ‘omhulsel’ van de woning, bestaande uit dak, vloer, gevels, beglazing en binnenafwerking bepaalt in belangrijke mate het comfort- en energieprestatieniveau van de woning. Voor al die domeinen én hoe zij met mekaar in relatie staan, kan de bezoeker op Batibouw op de nieuwe stand van de groep Saint-Gobain terecht.

    www.isover.be

     

     

    Superisolerende glastegels nu dunner

    Verhaert & Co vermindert het warmteverlies

     

    Mooi en energiezuinig. Het is een moeilijke combinatie. Maar bij Verhaert & Co, de Belgische specialist in glastegels en glaspanelen, schrikken ze er niet voor terug. Het bewijs? De nieuwe glastegel Pegasus® met innovatieve ENERGY SAVING-technologie van Seves Glassblock. Heel dun en toch isolerend.

     

    Energiezuinig wonen zonder compromissen inzake vormgeving of formaat. Het blijft een opgave. Ga je voor dat mooie maar weinig efficiënte product of kies je een alternatief voor een betere isolatie, ook al is het dik en onpraktisch?

     

    De doeltreffendheid van de Pegasus® Energy Saving, is het gevolg van een doordachte constructie. Beide tegelhelften zijn namelijk gescheiden door hoogrendementsglas, zodat de thermische brug onderbroken wordt. Iets wat bij normale glastegels niet het geval is.

    www.verhaert.be

     

     

    Nieuwe compacte condensatieketels op gas

     

    De nieuwe compacte gascondensatieketels van Viessmann staan garant voor grootse prestaties in verwarming en warmwatercomfort en hebben daarvoor niet veel ruimte nodig. Dankzij hun beperkte afmetingen kunnen ze bijvoorbeeld perfect worden geïntegreerd in badkamer of keuken en kunnen er EPB-bonuspunten verdiend worden. De EPB-wetgeving bepaalt namelijk dat er bonuspunten worden toegekend aan verwarmingsapparaten die binnen het beschermde volume van een woning zijn geplaatst. Als kers op de taart zijn de toestellen nog eens uitgerust met de nieuwe designregeling, Vitotronic Plus.

     

    Met vermogens van 4,8 tot 35 kW werd de compacte gascondensatieketel Vitodens 222-F ontwikkeld zowel voor nieuwbouw als voor het vervangen van bestaande verwarmingsketels met ondergeplaatste boiler. De Vitodens 242-F met vermogens van 4,8 tot 26 kW wordt tijdens zijn productie voorzien van een ingebouwde zonneboiler en een rechtstreekse en eenvoudige aansluiting voor een zonne-installatie.

    www.viessmann.be

     















    18-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lissabon

    Lissabon heeft de beste hostels ter wereld

     

     


    Volgens de bezoekers van de website ‘Hostelworld.com’ behoren de hostels in Lissabon tot de top van de wereld. De 'HOSCARS' worden jaarlijks uitgereikt om hostels in verschillende categorieën te bekronen. Meer dan 900.000 reizigers brachten hun stem uit en ruim 20.000 accommodaties deden mee. Lissabon kwam als grote winnaar uit de bus, want de volledige top drie bestaat uit hostels uit deze bijzondere stad aan de Taag. 


    De winnar The Travellers House ligt in het meest historische en centrale gedeelte van Lissabon, de wijk Baixa, en bevindt zich op loopafstand van diverse bezienswaardigheden en interessante plaatsjes van de stad. Het hostel is gevestigd in een 250 jaar oud gebouw en biedt reizigers veel comfort en goede service in een vriendelijke en intieme sfeer. Het is mogelijk om te slapen in een
    één- of tweepersoonskamer of op een slaapzaal en er zijn 2 badkamers, 4 douches, 4 gemeenschappelijk ruimtes (eetkamer, lounge salon, tv/dvd kamer en internetzaal) en een keuken waar iedereen gebruik van mag maken. De dagelijkse leiding van Traveller’s House is in handen van de heren Tiago en Goncalo die zelf veel gereisd hebben en op deze manier goed aanvoelen wat de behoeftes zijn van hun internationale gasten. Prijzen variëren tussen de 15 en 30 euro per persoon per nacht voor een bed in een slaapzaal of voor een overnachting in een privékamer .


    Het is sinds kort ook mogelijk om in het gebouw van de Travellers House te verblijven in een gerenoveerd appartement genaamd 'The Little Travellers House'. Dit appartement heeft drie slaapkamers (twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer) een eigen toilet, badkamer met douche, een kleurrijke keuken en gezellige woonkamer.


    Het Rossio hostel, 2de plaats, ligt zeer centraal in de wijk Baixa /downtown en de dichtbij gelegen openbaar vervoervoorzieningen bieden de mogelijk om ook snel en eenvoudig andere wijken te verkennen. Gasten kunnen overnachten in een slaapzaal of privékamer en genieten van grote gemeenschappelijke ruimtes met gratis high-speed internet en Wi-Fi toegang.

      
    Nummer 3, het Living Lounge hostel biedt een kunstzinnige accommodatie. Elke kamer en slaapzaal in het hostel zijn unieke kunstwerken op zich, die ontworpen zijn door lokale kunstenaars. Living Lounge ligt in het hart van het toeristische centrum van Lissabon, op de grens tussen de chique wijk Chiado en het historische Baixa. Het Baixa-Chiado metrostation is letterlijk aan de overkant van de straat, waardoor bezoekers snel naar het dichtstbijzijnde strand van Lissabon kunnen afreizen of naar het uitgaanscentrum van Lissabon - de Barrio Alto – kunnen gaan. RVH.

    www.travellershouse.com -  www.lisbonloungehostel.com - www.visitlisboa.com
    www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Rossio-Hostel/Lisbon/20929
     





    18-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sleepy: kleur, natyyr en modern etnisch

     

    Bedlinnen volgt de mode op de voet. De zomertrends in de mode sluipen dan ook de slaapkamer binnen en zetten er verschillende sferen neer, van een overweldigende kleurenpracht over warme tinten van Afrika tot de rust van een zeelandschap.

    Colorama: Felle kleuren brengen het kind in elke mens naar boven, noem het het Alice in Wonderland-gevoel. Primaire kleuren doen denken aan  je eerste tekening in blauw, rood en geel. Of aan een zomertuin vol bloemen. Wie kleur zegt, denkt aan leuke dingen en vaak ook aan de kindertijd. Vele kunstenaars hebben dit gevoel vertaald in abstracte of net heel concrete vormen. Van de fauvisten tot de popart. 

    Modern Ethnics: De etnische stijl duikt elke zomer opnieuw op in de modewereld, maar telkens op een andere manier, van kitsch met spiegeltjes, parels en pailletten die we een paar seizoenen meegemaakt hebben tot uitgepuurd en abstract zoals we nu zien bij ontwerpers zoals Dries Van Noten. De etnische motieven anno 2010 zijn ontdaan van alle clichés en lijken verschillende continenten te verenigen.

    Seaside Stories: Blauw in alle tonen drukt zijn stempel op de mode en het interieur. Bepaalde tonen van blauw duiken dit seizoen vaak op in combinatie met grijze en beige tinten. Seaside Stories van Sleepy brengt een streepmotief dat alle tinten van een Noordzee-landschap weergeeft, nu eens onder een stralende hemel, dan weer grijzig of donker. Zonder het strand en de subtiele nuances van de duinen te vergeten of de grijstinten van de keienstranden van de Noord-Franse kust. In die zin is Seaside Stories niet alleen een verhaal van waterkleuren maar ook een moderne interpretatie van het natuurthema dat weer helemaal de kop opsteekt. RVH.

     

     







    18-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Landhuis Santa Cruz

     

    Landhuis Santa Cruz wordt Santa Cruz Resort

     

     

    De unieke landhuizen op Curaçao worden vaak gebruikt voor toeristische doeleinden. Dit gebeurt meestal ter behoud en promotie van het Curaçaose erfgoed.

    Het Santa Cruz Resort maakt deel uit van het Landhuis Santa Cruz en zal naar verwachting eind dit jaar opgeleverd worden. Het Resort zal voornamelijk bestaan uit appartementen en ‘eco-lodges’, die in de directe natuurlijke omgeving aangelegd zullen worden. Het eeuwen oude gebouw van het landhuis zal gebruikt worden als lobby en ontvangstruimte voor het Resort. Daarnaast wordt ook een gedeelte van het landhuis omgebouwd tot restaurant.

    Bijzonder aan het project is dat de ontwikkelaar Richard Boy Luckert vanwege zijn ‘roots’, het landhuis en het oude erfgoed van Curaçao wil conserveren. Rondom het landhuis wordt de culturele achtergrond van Curaçao belicht. Zo is er een cultureel historisch gedeelte, een ‘groen’ gebied met een typische Curaçaose tuin, een regenwater reservoir en een kinderboerderij. Daarnaast zullen er ook houten hutjes worden gebouwd voor handwerken en een originele steenoven voor het bakken van aardewerk en ‘Pan Sera’, het typische Curaçaose brood.

    Het landhuis Santa Cruz werd gebouwd omstreeks 1634 door de West Indische Compagnie. De eerste eigenaar was Louis de Bruyn, een ex militair die toestemming kreeg om een eigen plantage te beginnen. De plantage heeft later een belangrijke rol gespeeld in de opstand van de slaven op Curaçao, waar onder andere Tula en Bastiaan Karpata deel van uitmaakten. RVH.

    18-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domeinnamen

    Recordaantal nieuwe .be-domeinnamen in 2009

    -steeds meer particulieren vinden hun weg naar een domeinnaam

     

     

     

     

    In 2009 werden, voor het zesde jaar op rij , een recordaantal nieuwe .be’s geregistreerd: 232 746. Dat zijn er 4,4% meer dan in 2008; toen werden er 222 919 nieuwe domeinnamen geregistreerd. Dat maakt DNS BE, de officiële beheersinstantie voor de .be-domeinnamen, bekend.

     

    232.746 nieuwe namen betekent opnieuw een record. In 2008 werden er nog 222.919 nieuwe namen vastgelegd. “De Belgische bevolking is zich bewust van de waarde en het belang van een .be domeinnaam en onze recordgroei in economisch moeilijke tijden is daar het levende bewijs van. Ik wil niet alleen alle .be domeinnaam houders danken voor hun vertrouwen in DNS BE, maar vooral onze meer dan 450 agenten die elke dag opnieuw door hun inzet en enthousiasme meegeholpen hebben aan deze schitterende resultaten”, licht Algemeen Directeur Jo Van Gorp toe.

     

    De teller van het totaal aantal .be’s stond eind december op 977. 998, dat is een stijging met 118 524 domeinnamen. Dit brengt de nettogroei op 13,8%. In 2008 lag de nettogroei ietwat hoger (16,7%), wat als nettogroei cijfer een logische trend is vermits de nettogroei in procenten steeds kleiner zal zijn op basis van het totale aantal domeinnamen.

     

    Een opvallende wijziging in het registratiepatroon is dat steeds meer Belgen als privé-personen hun .be vastleggen. In 2008 was dat nog maar 30%, vorig jaar steeg dat naar 34% van het totaal aantal Belgische domeinnamen. “ We juichen deze evolutie toe, “ zegt Jo Van Gorp, “want de voordelen van een eigen domeinnaam zijn aanzienlijk. Als je een eigen e-mailadres hebt, maak je het jezelf bijvoorbeeld makkelijker om naar een andere internetprovider over te stappen zonder een mailtje te moeten missen, en hoef je niet steeds al je contacten op de hoogte te brengen van je nieuwe e-mailadres.” RVH.

     

    16-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw 2010

    Batibouw 2010 /1

     

     

     

    De komende dagen volgt informatie over een pleiade nieuwigheden en introducties die alle tot doel hebben het comfort van onze woningen op een ecologische, maar vooral verantwoorde manier verder uit te bouwen.

     

     

    Innovatieve waterdichtingsoplossingen voor binnen & buiten

     

    Het Belgische familiebedrijf BEAL® INTERNATIONAL nv stelt op het bouwsalon, via zijn dealers, twee absolute topproducten voor: MORTEX ETANCHE en MORTEX COLOR. MORTEX ETANCHE, flexibele waterdichte bekleding, werd ontwikkeld als een puur functioneel en technisch product: voornamelijk voor de bekuiping van kelders, voor vochtwering en voor ingegraven zwembaden. De waterdichte bekleding dankt zijn efficiëntie aan een zorgvuldige samenstelling met natuurlijke kalk, hoogwaardige cement en een twintigtal andere, geheimgehouden componenten.

     

    MORTEX COLOR, gekleurde en waterdichte bekleding (één laag) voor vloeren en muren. Dankzij de flinterdunne laag (tot 3 mm dikte, afhankelijk van de functie) is MORTEX geëvolueerd van een technologisch product dat de druk van water weerstaat tot een decoratieve oplossing met dezelfde technologische troeven – waterdicht, hard en flexibel. Dankzij de hoge weerstand en volledige waterdichtheid kent het assortiment MORTEX COLOR heel wat toepassingen: van douche en hamam tot muren, plafonds en vloeren.

     

     

    Optio, eindeloos aan te passen …

    Vuur in zijn puurste vorm, begeesterd door DON-BAR

     

    DON-BAR, de Belgische specialist van sfeervolle haarden, presenteert zijn volledig nieuwe model: de Optio zal menigeen verrassen! Vorig jaar werd een prototype van dit toestel voorgesteld, maar nu is de Optio er in zijn definitieve formaat. Deze compacte centrale haard met vele facetten tovert uw huiselijke avonden om tot unieke, magische, warme momenten.

     

    Een houthaard ‘à la carte’, lekker vernieuwend. Uitgangspunt is een compacte centrale haard, om op te hangen of als vloermodel. Maar dan wel met diverse modules om het geheel een persoonlijke toets te geven: gewelfd of achtzijdig in kader-of kruisvorm. Zeven verschillende modellen dus, aangepast aan elk interieur.

     

    Optio heeft een praktisch formaat en respecteert uiteraard de Europese normen. Heel leuk is het panoramisch zicht van 360°. Zo heb je een mooie kijk op het vuur én – zo blijkt uit de prestatiemetingen – een bijzonder hoog rendement.

    www.donbardesign.com

     

     

    Van ‘Blanco Huis’ naar complete ‘Kijkstraat’

     

     

    Durabrik legt (ver)bouwers in de watten met nieuwe strategie. Ze staan er als een huis: Durabrik new style. Op Batibouw en in Drongen, waar hun nieuw hoofdkantoor symbool staat voor een aparte benadering van medewerkers en klanten. Een benadering die uniek is in de markt, met duidelijke voordelen voor de klant. Durabriks filosofie is er een van waarden die vertaald wordt in vernieuwende woonoplossingen. Die krijgen heel concreet gestalte in de Kijkstraat met 4 inspirerende woningen.

     

    De vier kijkwoningen illustreren een wereld van woonideeën waarin de klantgerichtheid centraal staat: functionaliteit, betaalbaarheid en combineerbaarheid. www.durabrik.be

     

     

    Opti-myst: vlammen en rook in 3D

    Innovatieve elektrische haarden van Faber veranderen water in vuur

     

    Faber is erin geslaagd om elektrische haarden te ontwikkelen met een even revolutionair als realistisch vlammenbeeld. De Opti-myst-haarden zorgen voor een driedimensionaal vlam- en rookeffect. Daarmee heeft Opti-myst alle charme van een echt haardvuur, zonder de nadelen ervan. Ideaal voor wie van sfeer, comfort en gebruiksgemak houdt. Met deze nieuwe generatie elektrische haarden komt Faber revolutionair dicht bij de werkelijkheid.

     

    Zo creëren de modellen Gala en Jelling – met lampen en waterdamp – een bijzonder realistisch vlammenbeeld dat haast niet te onderscheiden is van echt vlammen. Bovendien kan je van alle kanten genieten van dit driedimensionaal vlam- en rookeffect, want Opti-myst is vrijstaand te plaatsen.

    www.faber.be

     

     

    MONIER houdt het warm en droog

     

    Zwaar weer hoef je niet te verwachten op Batibouw. Met de stormpan POSTEL 20® en de nieuwe energiebesparende onderdakfolie SPIRTECH® 300+ beschermt MONIER elk hellend dak tegen regen en wind. Nu nog strenger zal worden toegezien op energiegebruik, is het hoogtijd om na te denken over het dak en de dakbedekking.

     

    Stormpannen zijn, met hun typische golfvorm, echte Belgische klassiekers. Maar ook

    klassiekers kun je verbeteren. Dat bewijst de POSTEL 20 van MONIER, die geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie.

    Weer of geen weer, het dak moet er goed uitzien. De vlakke ‘body’ met elegante ronding van deze dakpan creëert een rustig lijnenspel op het dak. De stormpan is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en past bij alle bouwstijlen: van modern tot klassiek.

    www.monier.be

     

     

    SOUDAL lanceert duurzaam isolatieschuim ‘Ultra Isolatie’

    Flexibiliteit garandeert blijvende isolatie-efficiëntie

     

     

    SOUDAL, producent van onder andere afdichtingsproducten voor de bouw, industrie en doehet-zelver, brengt een ‘flexibel’ isolatieschuim op de markt onder de naam Ultra Isolatie. Dit elastische ‘next generation’ PU-schuim vangt de voegbewegingen op en dat is een extra troef op vlak van energiezuinig bouwen en verbouwen, zeker ook omdat je met het oog op de verstrengde EPB-regelgeving op een simpele manier je E-peil naar beneden kan helpen.

    Investeren in een energiezuinige woning is een vorm van levenslang sparen. Maar de energiezuinigheid van een woning hangt af van een heleboel factoren en hun onderlinge wisselwerking: het type verwarmingsinstallatie, de keuze van bouwmaterialen, isolatie en ventilatie… Als eerste stap is thermisch isoleren en luchtdicht bouwen van cruciaal belang in de strijd tegen de CO2 uitstoot en de energiefactuur. Het Ultra isolatieschuim is een opmerkelijke innovatie van Soudal.

    www.soudal.be

     

     

    VELUX® toont technologisch leiderschap op Batibouw

    Nieuwe ramen sluiten automatisch bij regen en halen voeding uit zonlicht

     

    Behoorlijk wat nieuws onder de zon bij VELUX op Batibouw. De specialist in licht en lucht staat er voor de eerste keer met één allesomvattende stand. Verder een aantal opmerkelijke nieuwigheden. Zo lanceert VELUX het SOLAR® dakvenster met regensensor, het eerste intelligente venster dat automatisch sluit bij regen en de energie voor zijn bediening uit zonlicht haalt. Dit nieuwe, slimme systeem is het wispelturige Belgische weer te snel af: zodra de eerste regendruppels vallen, sluit het raam automatisch en blijft het binnen droog. Dit nieuwe, slimme systeem is het wispelturige Belgische weer te snel af: zodra de eerste regendruppels vallen, sluit het raam automatisch en blijft het binnen droog.  Verder introduceert VELUX ook oplossingen die verder gaan qua energie-efficiëntie en esthetiek.

    www.velux.be

     

     















    16-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One world airlines

    oneworld is de alliantie met de beste wijnen aan boord

     

     

     

     

    Tijdens de ‘Cellars in the Sky Awards’ werd oneworld  opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste alliantie’ op het vlak van de wijnen die aan boord van de aangesloten carriers worden geschonken. De ‘Cellars in the Sky Awards’ worden ieder jaar georganiseerd door Business Traveller magazine in samenwerking met de International Wine Challenge.

     

    In de andere prijscategorieën deden de oneworld leden het bijzonder goed. Ze sleepten maar liefst  zes van de twaalf eerste prijzen in de wacht en werden 24 keer genomineerd. De leden van Star Alliance gingen met slechts drie eerste prijzen en elf nominaties naar huis, terwijl de leden van SkyTeam slechts één eerste prijs en zes nominaties behaalden.

    De ‘Cellars in the Sky Awards’ werd dit jaar voor de 25e keer georganiseerd. Een panel van vijf vooraanstaande deskundigen heeft meer dan 220 wijnen, die aan boord van langeafstandsvluchten van 34 luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld worden geserveerd, blind geproefd.

     

    De jury zei over de winnaars: “Een bekroonde wijn moet voldoen aan de algemene criteria die gelden voor wijn die geschonken wordt tijdens het vliegen, maar moet daarnaast ook elegant en gebalanceerd van smaak zijn. Verschillende elementen van wijn, zoals tannine in de rode en de zuurtegraad in de witte, lijken in een vliegtuig meer naar voren te komen. Daarom zoeken we naar soepele, rode wijnen met een minder hoog alcoholgehalte en frisse, maar zachte witte wijnen. We zochten naar wijnen die een waar genot zijn voor zakenreizigers en die bovendien bijdragen aan het gevoel dat het geld voor hun vliegticket goed besteed is.” RVH.

    16-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allure of the Seas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lancering Allure of the Seas week vervroegd

     

     

     

     

    Allure of the Seas start op 5 december eerstkomend haar eerste commerciële afvaart. Dat is een week eerder dan oorspronkelijk gepland. Op de inhuldigingscruise kunnen de gasten als eersten kennismaken met alle troeven van het nieuwste schip van de Oasis-klasse. Meteen krijgen ze ook in première de nieuwe adembenemende duikshows in het AquaTheater, de indrukwekkende productieshows in het Opal Theater en de sprookjesachtige ijsshow in Studio B te zien. Net als haar zusterschip beschikt Allure of the Seas over een waaier aan innovatieve voorzieningen rond  zeven thematische wijken of ‘neighborhoods’. Dat zijn Central Park, Boardwalk, de Royal Promenade, de Pool and Sports Zone, Vitality at Sea Spa & Fitness Center, Entertainment Place en de Youth Zone.

     

    Allure of the Seas deelt de titel van ’s werelds grootste en meest innovatieve schip met haar zusterschip Oasis of the Seas dat in december jongstleden in de vaart kwam. Beide cruiseschepen zijn architecturale meesterwerken. Ze tellen 16 passagiersdekken, meten 225.282 brutoton en bieden plaats aan 5.400 passagiers in een dubbele bezetting.

     

    Allure of the Seas en Oasis of the Seas alterneren de oostelijke en westelijke Caraïben tijdens zevennachtencruises vanuit hun thuishaven Port Everglades in Fort Lauderdale (Florida). RVH.

    www.AllureoftheSeas.com - www.cruiseconnection.be

     

    15-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rimowa koffers

    Rimowa koffers

     

     

     

    Voor de paasuittocht heeft Rimowa een aantal nieuwe koffers ontworpen en dit levert leuke beelden op. RVH.

    www.rimowa.be







    15-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz

    Curaçao Jazz eiland 2010

     

     

     

    Het gehele jaar door kan men genieten van de muzikaliteit van de Curaçaose bevolking. Behalve de traditionele muziek zoals de Tumba en de Tambu is de laatste jaren steeds vaker Jazz muziek op Curaçao te horen. In 2010 is Curaçao helemaal klaar voor Jazz fanaten met als hoogtepunt het Curaçao North Sea Jazz Festival in september.

     

    Twee van de bekendste jazz hotspots op Curaçao zijn het Blues Restaurant in het Avila Hotel en de Jazz Bar & Restaurant Ole Ole. Het Avila Hotel heeft een goede reputatie op het gebied van jazz muziek, jaarlijks treden er internationale sterren op. Daarnaast zorgt het Avila Hotel ook wekelijks, op donderdag, voor live jazz muziek. Een andere bekende Jazz spot op Curaçao is de Jazz Bar & Restaurant Ole Ole. Ook hier treden wekelijks diverse lokale jazz artiesten of jazz formaties op.

     

    De muziek en het eiland zijn nauw met elkaar verbonden. Mede doordat er op Curaçao verschillende culturen samen komen wordt de muziek vaak een mengelmoes van verschillende genres. Op Curaçao zijn er diverse artiesten die hun eigen swing hebben gebracht in de jazz. Een voorbeeld hiervan zijn de internationaal erkende en op Curaçao opgegroeide Izaline Calister en Randal Corsen.

     

    Het jaarlijkse terugkerende Curaçao Jazz festival, waar zowel internationale als lokale artiesten hun kunsten tonen, zal ook dit jaar weer in juni op Curaçao plaatsvinden. Verder staat Curaçao dit jaar in het teken van ‘Curaçao North Sea Jazz’. Voor het eerst wordt dit evenement georganiseerd op Curaçao en dit op 3 en 4 september. Beroemdheden als John Legend, Sergio Mendes, het Michel Camilo Trio, George Benson, La India en Luis Enrique treden op tijdens deze eerste editie. RVH.

    www.curacaonorthseajazz.com

    15-02-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!