Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Secret Escapes Huwelijksreis als garantie voor geluk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een goed begin is het halve werk. Ook wat betreft het huwelijk! Daarom kiezen veel newly weds voor een schitterende huwelijksreis naar een prachtige plek. De mooiste stranden en meest luxe hotels: celebrities spenderen soms meer dan een gemiddeld jaarsalaris aan hun honeymoon. Maar garandeert zo’n huwelijksreis ook een geslaagd huwelijk? Bij onderstaande celebrity-koppels leek het in ieder geval zeker te helpen!

    Topmodel Cindy Crawford en haar echtgenoot Rande Gerber trouwden alweer bijna twintig jaar geleden in de One & Only Oceans Club op de Bahama’s. De tropische eilandengroep is één van de meest populaire honeymoonbestemmingen ter wereld. Wist je dat je er zelfs een replica van de beroemde tuinen van Versailles kunt vinden? Ideaal voor romantische huwelijksfoto’s.

    Ook Penelope Cruz en Javier Bardem brachten hun wittebroodsweken door op de Bahama’s, in het Stella Maris Resort. Zij zijn pas zes jaar getrouwd, maar dat is een eeuwigheid voor celebrity koppels! Tijdens hun huwelijksreis trokken actrice Julia Roberts en haar echtgenoot Daniel Moder zich terug in Montecito, een plaatsje nabij Santa Barbara in Zuid-Californië. Op de slordige 200 hectare van de San Ysidro Ranch genoten de tortelduifjes van een romantische zonvakantie. De San Ysidro Ranch biedt huisjes en suites die uitgestrekt langs de rivier in het wijngebied liggen, compleet met eigen terras, hottubs, openhaard en antieke meubels.

    Hoe kan het ook anders? De Australische actrice Nicole Kidman en haar Nieuw-Zeelandse man Keith Urban kozen voor hun honeymoon uiteraard voor een eiland in de South Pacific. En wat is dan mooier dan Bora Bora? In het St. Regis genoot het stel alweer tien jaar geleden van de eigen butler-service, een privéstrand (zonder paparazzi) en een exclusieve spa. Even helemaal met z’n tweetjes volledig ontzorgd op een tropisch eiland was in ieder geval al genoeg voor een decennium aan huwelijk!

    Queen B. en Jay-Z hebben de beruchte ‘seven year itch’ overleefd. Beyoncé en haar man houden het al acht jaar met elkaar uit. Is dat wellicht te danken aan het Sanctuary Camelback Mountain Resort & Spa in Paradise Valley, Arizona? Dit hotel is een echte hotspot voor moderne celebritykoppels. Je verwacht het misschien niet, maar net onder de rook van hoofdstad Phoenix heb je vanaf het luxe hotel een prachtig uitzicht op de Camelback Mountains. Maar ook de spa, de heerlijke keuken en exclusieve cocktails hebben vast bijgedragen aan het geluk van Beyoncé en Jay-Z. Ontspannen beginnen is ontspannen oud worden!

     

    Zeven jaar is nog lang niet ‘tot de dood ons scheidt’, maar het is een begin! En dat allemaal dankzij de Seychellen; een eilandengroep in de Indische Oceaan die zeer populair is als honeymoonbestemming onder beroemdheden. En als het goed genoeg is voor Salma Hayak en haar man, dan is het ook goed genoeg voor jou, toch? Het exclusieve North Iceland Resort was eveneens de huwelijksreislocatie van George Clooney en zijn Amal én van het Britse koninklijk paar William en Kate! Het North Iceland Resort is alleen bereikbaar per helikopter, maar dan heb je wel wat: een prachtig huwelijk.

    Blijven jij en je kersverse echtgenoot liever in Europa? Grote kans dat jullie kiezen voor Italië! Ook Facebook-oprichter Mark Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan kozen voor Italiaanse romantiek. Hun huwelijksreis ging naar boetiekhotel Le Sirenuse aan de pittoreske kust van Amalfi, een voormalig vissersdorp ten zuiden van Napels. Steek jij ook je duimpje omhoog voor Italiaanse wijn, een prachtig landschap of een boottochtje over zee? Like voor Italië!

    Droom je al weg? Dan hebben we goed nieuws voor je! Deze hotels zijn niet alleen voor celebrities of mensen met een grote zak geld weggelegd. Met Secret Escapes boek je de meest luxe hotels over de hele wereld met kortingen tot wel 70 procent! Laat je inspireren op de website en wie weet wordt jij deze zomer als stralende ster verwelkomd in een prachtig hotel.

    Secret Escapes biedt leden tot wel 70% exclusieve korting op luxe hotels en vakanties. Het online reisplatform werkt samen met geselecteerde reisbureaus en luxe hotels wereldwijd. Met meer dan 19 miljoen leden is Secret Escapes de Europese marktleider in members-only online luxe hotel- en reisaanbiedingen. Aanmelden is gratis en de deals geven gegarandeerd de laagste onlineprijzen. Naast exclusieve kortingen worden ook extra’s als kamer-upgrades, diners, een fles champagne of spabehandelingen aangeboden. Secret Escapes is actief in Nederland en België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Polen, Italië, Spanje, de V.S, Singapore, Hong Kong, de Filipijnen en Maleisië. Zie voor meer info   www.secretescapes.nl of www.secretescapes.be.

     

     

     

     

     

    15-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goud in een blikje !

    Nieuwe GOLD® ananas van Del Monte is goudgeel en zoeter dan ooit

     

    Goud groeit niet aan planten? GOLD® ananas van Del Monte komt aardig in de buurt. Deze goudgele ananas wordt speciaal door Del Monte gekweekt en is van nature extra zoet van smaak. En dan hebben we het nog niet eens over de vitaminen en mineralen gehad. De Del Monte GOLD® ananas bevat heeeel veeeel Vitamine C die, jawel, ook in blik gewoon nog volop in de ananas te vinden zijn. GOLD® ananas van Del Monte is er in schijven en stukjes en de blikjes zijn er in groot en klein formaat.

    Yes we can: Een verse ananas doet er twee weken over om van zijn stukje land in de tropen naar Nederland te komen. Del Monte blikt de vrucht ter plekke in Kenia in, waardoor de vitaminen en mineralen waar de ananas bol van staat, beter behouden blijven. Dankzij de lage ph waarde van de ananas zijn conserveringsmiddelen bovendien niet nodig. Omdat de GOLD® ananas van Del Monte van nature al zo zoet smaakt, worden er ook geen suikers of siroop toegevoegd. Alleen goeds in dat blik dus! En dan het grootste voordeel: je hoeft niet zelf te schillen. Met een blik Ananas GOLD® van Del Monte heb je altijd een kant en klaar stuk fruit in huis. Een blik Del Monte GOLD® ananas van 560gr bevat trouwens net zoveel vruchtvlees als een schoongemaakte hele verse ananas.

    Veelzijdige vrucht: Dankzij de zoetzure smaak en stevige structuur is ananas een dankbaar ingrediënt in tal van gerechten. Om maar even wat ideeën te geven: een frisse ananas salsa voor op je burger of een stuk gegrild vlees. Een ananas smoothie met yoghurt en munt. Een karbonade met gegrilde ananas. Gekaramelliseerde ananas met ijs. Een spiesje van ananas in Ganda ham gewikkeld. Een pittige Thaise curry met garnalen en ananas. En vergeet de klassiekers niet: tosti en pizza Hawaii. Open dat blik en sla aan het kokkerellen!

    Velden vol goud: Velden vol stekelig groen beschermen de gouden schat die eronder verborgen ligt: de ananas. Deze vitaminebom is van het soort ruwe bolster, blanke pit. Want de buitenkant mag dan wat grillig zijn, vanbinnen is de ananas goudgeel, suikerzoet en sappig. Wat Del Monte betreft is ananas het goud der natuur. Om dit te promoten maken Del Monte GOLD®lovers vanaf juni ook kans op een stukje ananas van echt goud.







    15-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vittel lanceert Tchin Vittel!

    Het wordt 'Hot in the City', met Urban Barbecues! Dit voorjaar wordt op woensdagavonden tussen 18u en 23u de stedelijke publieke ruimte ingenomen door TCHIN VITTEL! De eerste editie start al op woensdag 11 mei, in Brussel.

    In Brussel, Namen, Luik, Gent en Antwerpen kan je dan terecht voor een heerlijke ongedwongen barbecue of bistronomie box, aangevuld met muzikale sfeer en een spelletje petanque. TCHIN VITTEL! is een nieuwe manier om mensen samen te brengen, om nieuwe smaken te leren kennen. Informeel, gemoedelijk maar wel feestelijk. Te voet, met de fiets, nog in je kantoorkleren of al helemaal in apero-modus? Iedereen is welkom op TCHIN VITTEL! zolang hij maar dezelfde vitaliteit, positieve vibes en dynamisme uitstraalt als VITTEL! TCHIN VITTEL! is voor liefhebbers van gezellige, mooie en vooral authentieke momenten samen.

    Op het menu bij TCHIN VITTEL!? Weg met de traditionele barbecue of saaie picknick!

    De chef-ambassadeurs Joël Geismar (Garage à Manger) en Bruno Antoine (Chez Emile) bereiden speciaal voor dit event een heerlijk menu, waarbij zij hun favoriete ingrediënten op een veelzijdige manier verwerken. Per locatie komen twee lokale bistronomie chefs de chefs-ambassadeurs versterken. Zij vertrekken van lokale streekproducten (asperges, aardbeien, hooi,…) en geven ook tips hoe veelzijdig je kan koken met één centraal ingrediënt. "Originele marinades en salades, de aardappel op vier verschillende manieren bereid, een uitgebreide keuze aan finger food en heerlijk sappig vlees. Wij zorgen voor de food, jullie voor de vibes?" Joël Geismar, Garage à Manger. De TCHIN VITTEL! gast bistronomie chefs te Brussel zijn Denis Delcampe - Le Tournant en Adrien Argoud - Chez Jacques.

    De lokale chefs voor Namen en Luik zijn ook al reeds bekend: Namen: John Maes - La Cuisine de Mamy en La Cuisine d’un Gourmand en Carl Gillain - Wine & More en Agathopède. Luik: Paul Knott - Les Fines Gueules en Luik: Thomas Morant - Cheverny

    De data en locaties: Brussel - Woensdag 11 mei van 18 tot 23u – Zavel; Namen - Woensdag 18 mei van 18 tot 23u - Place Saint-Aubain ; Luik - Woensdag 25 mei van 18 tot 23u - Place Saint-Etienne; Antwerpen - Woensdag 8 juni van 18 tot 23u – Strantwerpen en Gent - Woensdag 15 juni van 18 tot 23u - Dok Noord.

    Praktisch:Gratis inkom - Ter plaatse koop je je jetons vanaf 18h00 (geen voorverkoop)- Barbecue: 12 euro per persoon - Picknick: 14 euro voor 2 personen - Drank betaal je contant. OPGELET: Bij regen worden de events geannuleerd. Alle info vind je terug op de Facebook pagina's.

    14-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonner - superfoods om ons lichaam bikini-proof te maken

    Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, daarom is het aan te raden jouw ochtend te beginnen met een gezonde en stevige portie superfoods. BONNER, specialist in gedroogde vruchten, bracht enkele producten op de markt waarmee we een gezond eetpatroon kunnen ontwikkelen en ons lichaam sneller bikini-proof kunnen maken deze zomer!

    Het is simpel: meng de rozijnen of bosbessen mee in jouw ontbijtgranen of yoghurt, zo kom je makkelijk aan jouw drie stukken fruit per dag. Gedroogde vruchten zoals rozijnen, pruimen, cranberries en bosbessen blijken even gezond te zijn als vers fruit. Ze bevatten immers net zoveel vitaminen en mineralen als vers fruit, waarmee ze ons lichaam gezond houden.

    Vele Belgen ontbijten niet, maar dankzij de compacte ‘easy open’ en hersluitbare verpakking van BONNER heb je steeds jouw vitaminen bij de hand. De gedroogde vruchten functioneren trouwens ook goed als lekkere, gezonde en voedzame snack. Een extra bonus? Gedroogde vruchten helpen kanker te bestrijden én zijn het hele jaar verkrijgbaar en vers. Daarbovenop is het ook bewezen dat gedroogde vruchten een heilzame werking uitoefenen op ons lichaam.

    Iets zaligs voor zoetebekken : BONNER rozijnen en een gezonde levensstijl gaan uitstekend samen. Rozijnen proeven veel zoeter dan verse druiven. Of je ze nu zo eet, in brood verwerkt of toevoegt aan verfrissende salades en warme gerechten: de zoetebekken onder ons kunnen hun vingers er bij aflikken!

    Daarbij zijn rozijnen ook een uitstekende remedie om tandbederf te voorkomen en stimuleren ze onze spijsvertering. Dagelijks een zakje rozijnen eten zou de kans op darmkanker zelfs sterk verkleinen. Zijn alle naturel rozijnen al op? Geen nood, dan zijn er ook nog de golden rozijnen.

    Pitloze smaakbommetjes : Pruimen zijn niet weg te denken in onze Belgische keuken. (Hobby)koks verwennen hun gasten graag met klassieke stoofpotjes of konijn met pruimen en ook in de exotische keuken vinden we vele toepassingen met pruimen. Pruimen zijn de superfood bij uitstek: ze hebben een heilzame werking tegen obesitas, kanker, hart- en vaatziekten en diabetes. Gedroogde pruimen bevatten geen bewaarmiddelen en zijn pitloos. Daarnaast werken ze ook goed tegen constipatie.

    Noord-Amerikaanse bes : De cranberry, ook wel grote veenbes of lepeltjesheide genoemd, is een Noord-Amerikaanse bes. We vinden de bessen vaak terug in cakejes of taarten, maar ook cranberrycompote is populair. De krachtige antioxidanten in cranberries reinigen de blaas van kwalijke bacteriën en schadelijke afvalstoffen. Dit unieke besje heeft dan ook niet voor niets de status van superfood verworven!

    Een gezonde mix van al dat goeds : BONNER raisins & berries is een heerlijke mix van rozijnen (50%), cranberries (30%) en bosbessen (20%). De gedroogde bessen bomvol antioxidanten zijn tevens buitengewoon bekoorlijk met ontbijtgranen of yoghurt. Perfect dus voor een stevig en gezond ontbijt!

    Prunolax tegen kwaaltjes : Tegenwoordig eten we alsmaar meer ‘gezuiverd’ eten. Daarbij eten velen onder ons ook onregelmatig en te snel en bewegen we niet genoeg, waardoor we te kampen krijgen met lastige kwaaltjes. Een tasty pruimenmoes als belangrijke bron van vezels is de oplossing.

    Met prunolax introduceerde BONNER een echte functional food, die darmtransitproblemen op een natuurlijke manier van de baan kan vegen. Het bevat immers een verhoogde hoeveelheid essentiële voedingsvezels, die ervoor zorgen dat onze darmen in beweging blijven. De kwaaltjescatcher heeft een aangename smaak en kan functioneren als lekker ontbijt, nagerecht of tussendoortje.

    BONNER is een merk van droge vruchten dat van start ging met een beperkt assortiment bestaande uit rozijnen en pruimen. Deze zijn een onmisbaar ingrediënt in de dagelijkse keuken en zijn niet te verslaan als voedzame snack. In 2011 werden drie nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd: cranberries, raisins&berries en prunolax. De BONNER Cranberries zitten boordevol unieke antioxidanten die helpen een blaasontsteking te voorkomen. BONNER prunolax bundelt dan weer het goede van pruimen en het efficiënte van vezels in een fruitige compote. www.bonner.be

    Munchies Muffins (9 stuks):

    INGREDIËNTEN: 100gr speltmeel, 75gr havermeel, 125gr pecannoten, 75gr Bonner gedroogde cranberries, 75gr Bonner rozijnen, 2,5tl bakpoeder, 125ml amandelmelk, 2 bananen, 2 eieren, 2tl agavesiroop, snuif zout en snuif kaneel

    BEREIDING: Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de speltmeel en havermeel door elkaar in een kom. Voeg het bakpoeder, zout en kaneel toe en meng door elkaar. Plet de bananen en doe ze in de kom. Roer goed door elkaar. Voeg de amandelmelk en de honing toe. Voeg daarna de eieren toe en meng alles tot een glad beslag met een klopper. Hak de pecannoten grof. Doe de pecannoten, de cranberries en de rozijnen bij het beslag. Schep in elk muffinvormpje wat beslag en vul ze tot aan de rand. Bak de muffins ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden. Haal de muffins uit de oven, laat af koelen en smullen maar!

    BRON Dit recept werd gecreëerd door de Antwerpse start-up Munchies, een brunchconcept voor healthy foodies. www.munchies.be

    Munchies Granola bars (10 stuks):

    INGREDIËNTEN: 200 gram havervlokken, 60 gram Bonner cranberries, ½ cup hazelnoten, ½ cup agavesiroop, ½ cup honing, 1 cup appelsiensap (vers geperst), 2 eiwitten

    BEREIDING: Verwarm de oven voor op 180 graden. Hak de hazelnoten grof. Doe ze samen met de havervlokken in een kom. Voeg de cranberries toe. Breng het appelsiensap met de honing aan de kook tot je een stroperig sausje bekomt. Haal de pan van het vuur en giet de saus bij de rest. Voeg de 2 eiwitten toe en meng goed door elkaar. Voeg als laatste de agavesiroop toe. Doe de inhoud van de kom in een ovenschaal en duw goed plat. Laat het 20 minuten bakken op 180 graden. Haal de schaal uit de oven en laat af koelen. Snij de granola bars in uw gewenste formaat.

    BRON: Dit recept werd gecreëerd door de Antwerpse start-up Munchies, een brunchconcept voor healthy foodies. www.munchies.be

    Cranberry smoothies ; recept voor 2 personen.

    INGREDIËNTEN

    250g aardbeiyoghurt, 200g gedroogde BONNER cranberries, 200g diepvriesfruit (rode vruchten), 16 ijsblokjes

    BEREIDING: Doe alle ingrediënten in de blender. Mix tot alles vermalen is. Serveer in twee glazen.

     

     







    14-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 nieuwe hipster hotels in Bangkok

    Wie al ooit in Bangkok geweest is, kan het zeker beamen: de stad bruist van de energie en is constant in beweging. Om tegemoet te komen aan de wensen van het groeiend aantal Westerse toeristen en zakenlui, worden de meest trendy en luxueuze hotels neergepoot in de Thaise hoofdstad. Zo openden recent een aantal hippe en stijlvolle hotels in het centrum van de stad. Van strak en minimalistisch tot warm en tijdloos, de nieuwste generatie stadshotels in Bangkok is van alle markten thuis.

    Well Hotel

    Al ooit een keertje een hotelkamer met hometrainer geboekt? In het nieuwe Well Hotel aan Sukhumvit Road is een hometrainer standaard inbegrepen in je kamerprijs. Zoals de naam het zegt ligt de focus van het Well Hotel op wellness en een perfecte balans tussen lichaam en geest. Deze filosofie vertaalt zich ook in de faciliteiten van het hotel, met een Well Spa waar je naast een aromatherapie ook een speciale detox therapie kunt volgen. In het Eat Well Café kan je voor een Food Therapy menu gaan. Dit menu is zo samengesteld dat het de meest voorkomende ziektebeelden (bv. Keelpijn, hoofdpijn en migraine) van de stadsinwoners bestrijdt. Kortom, een hotel waar je zondermeer gezond van terugkeert. www.wellhotelbangkok.com

    Anantara Siam Bangkok Hotel

    Wie voor absolute luxe wil gaan, moet zeker een keertje overnachten in het Anantara Siam Hotel, dat tijdloze klasse uitstraalt en in Thaise stijl opgetrokken is. Het hotel ligt in het centrale stadsdeel Ratchaprasong met zijn vele shopping en uitgaansmogelijkheden. In het hotel zelf zijn er maar liefst 8 restaurants, waaronder een steakhouse en een Thais, Japans en Italiaans restaurant. Daarnaast organiseert het Anantara iedere zondag een brunch die omschreven staat als de beste brunch van Bangkok. Naast de vele behandelingen in de Anantara Spa kan je ook een aantal wellnessseminaries volgen. Deze zijn trouwens inbegrepen in je kamerprijs. Leuk extraatje: iedere kamer is uitgerust met een smartphone waar je tijdens je verblijf vrij gebruik van kan maken. siam-bangkok.anantara.com

    The Siam

    Aan de oevers van de Chao Praya rivier in het historische stadsdeel Dusit ligt het nieuwe The Siam hotel. Het hotel, dat deel uitmaakt van de Sukosol Hotel Group, werd ontworpen door landschapsarchitect Bill Bensley die in de Architectural Digest’s Top 100-lijst staat. De 39 suites en villas ademen luxe uit en zijn opgetrokken in Art Déco stijl. Een groot deel van de kamers en villas geven uit op de rivier, sommige ervan zelfs uitgerust met een privé-zwembad. Naast de vele behandelingen in de Opium Spa, kan je in The Siam ook een aantal leuke activiteiten boeken, zoals een kookworkshop en een sunset cruise. Meer info: www.thesiamhotel.com

    The Avani Riverside

    Een ander hotel aan de Chao Praya rivier dat op 17 mei officieel de deuren opent is het Avani Riverside. Een indrukwekkend hotel, waarbij zowat alle 248 kamers een ongeëvenaard zicht bieden op de skyline van Bangkok. Het mooiste uitzicht heb je ongetwijfeld vanop Attitude, de rooftop bar van het Avani Riverside hotel. Hier kan je genieten van een lekkere cocktail aan de infinity pool of van enkele Aziatische tapas in een van de comfortable loungezetels. www.avanihotels.com/riverside-bangkok/

    Indigo Hotel Wireless Road

    De Indigo Hotels zijn zowat het ‘hipsterpaardje’ van de InterContinental Hotel Group. De hotels zijn fris, trendy en staan garant voor ‘urban chic’. In Bangkok opende afgelopen zomer een gloednieuw Indigo Hotel aan Wireless Road, vlakbij het Lumphini Park en in één van de meest exclusieve buurten van de stad. Het hotel staat in het teken van muziek en radio, aangezien het hier was dat de Thaise radio geboren werd. De infinity pool op de 24ste verdieping is zondermeer indrukwekkend en laat je genieten van de bruisende skyline van Bangkok. Het hotel telt 192 themakamers en suites. www.ihg.com/hotelindigo/hotels/gb/en/bangkok

    Mövenpick Sukhumvit 15

    In het centrale stadsdeel Sukhumvit, vlakbij de belangrijkste shopping- en uitgaansbuurt van Bangkok, opende afgelopen jaar Sukhumvit 15 van de Mövenpick hotelketen. Het hotel straalt tijdloze luxe uit en telt in totaal 297 kamers en suites. Zoals de meeste 5*-hotels in Bangkok is ook Sukhumvit 15 uitgerust met een rooftop bar en zwembad. www.movenpick.com/en/asia/thailand/bangkok/bangkok/overview/

    Rechtstreeks van Brussel naar Bangkok met Thai Airways

    Wie naar Bangkok wil heeft vanuit Brussels Airport tal van mogelijkheden. Thai Airways vliegt 4x per week (din, don, zat en zon) non-stop van Brussel naar Bangkok. In Economy mag je 30kg ruimbagage meenemen.   www.thaiairways.com

    Daarnaast zijn er nog tal van andere maatschappijen die Bangkok vanuit Brussel aanbieden – zij het met een stopover – zoals Emirates, Etihad en Qatar Airways. Voor meer info, check de website van Brussels Airport (www.brusselsairport.be).

     









    14-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste Nutella-potten in de Belgische kleuren!

    Een heel aparte gelimiteerde uitgave om trots op te zijn!

     

    Niets is meeslepender dan te zien hoe het enthousiasme van zoveel voetbalsupporters met de dag verder toeneemt! Samenhorigheid, vriendschap, enthousiasme zijn belangrijke waarden die Nutella met deze supporters deelt. Daarom brengt Nutella speciaal voor hen in een gelimiteerde editie 2 bijzondere potten uit. Op elk ervan prijkt een door en door Belgische mascotte. Vanaf begin mei vindt u ze in de winkel!

    Nutella, supporter van je enthousiasme

    Duizenden supporters die als één man achter het voetbalteam staan dat onze nationale kleuren gaat verdedigen: dat is nog eens enthousiasme! Nutella, de boterhampasta die bij het ontbijt steevast ons enthousiasme weet op te wekken, kan alleen maar bijdragen tot die geestdrift. Nutella wil dit enthousiasme extra ondersteunen en een eerbetoon brengen aan alle België-fans. Daarom brengt Nutella voor deze gelegenheid twee bijzondere potten uit in een gelimiteerde editie.

    Twee unieke Nutella-potten in de Belgische kleuren!

    Hun gezichtjes stralen van onvervalst enthousiasme en ze brengen u meteen aan het lachen als u ze ziet… We hebben het over de mascottes: twee mooie boterhammetjes met een supporterssnoetje –een 'hij' en een 'zij' – die terug te vinden zijn op twee verschillende Nutella-potten van 825 g. Ze zijn bovendien niet alleen mascottes, ze zijn tegelijk ook lekkere boterhammetjes, de ideale partner om intens te genieten van Nutella.

    ‘Hij’ en ‘zij’ dragen een pruik in de Belgische kleuren en hebben een glimlach van oor tot oor. Hun enthousiasme werkt gewoon aanstekelijk tijdens het ontbijt met het gezin, met vrienden of andere supporters. Deze twee potten zijn er om jezelf, je kinderen, je partner of je vrienden te plezieren. Iedereen kan zich identificeren met één van de mascottes! Aanbevolen verkoopprijs: 4,89 euro

    Vanaf begin mei te koop in de grootdistributie (tot uitputting van de voorraad).

    Neem deel aan de grootste digitale Mexican wave ooit met Nutella!

    Om België te steunen, nodigt Nutella alle Belgen uit om mee te doen aan de grootste digitale Mexican wave aller tijden. Deze wave – met rode broodroosters en boterhammen waarop de foto’s van de deelnemers staan – staat symbool voor de wereld van Nutella: een lekker ontbijt waar je met veel enthousiasme de tanden inzet.

    Hoe werkt het? Post gewoon een originele foto van jezelf op www.nutella.com en je ziet hem onmiddellijk verschijnen op een lekker boterhammetje dat uit een broodrooster springt. Zodra je deelname is gevalideerd, heb je bijgedragen aan de grootste digitale Mexican wave ooit en zal je te weten komen of je één van de vele prijzen hebt gewonnen die Nutella weggeeft.

    Nutella® werd in 1964 bedacht door Michele Ferrero. Hij liet zich inspireren door het recept van de Giandujot die zijn vader, Pietro Ferrero, in 1946 bedacht. Deze patissier uit de streek rond Piemonte (Italië) was de oprichter van Ferrero. Vandaag de dag is de beroemde boterhampasta met hazelnoot en cacao in zo’n 160 landen verkrijgbaar. In 2014 vierde Nutella zijn 50e verjaardag. Nutella is inmiddels uitgegroeid tot de geliefkoosde boterhampasta van de Belgen. Het merk voert de Belgische markt voor boterhampasta’s aan met een marktaandeel van 52%(*). Deze smaakmaker kan dan ook elke dag rekenen op het enthousiasme van meer dan 1,7 miljoen Belgische gezinnen.

    Met meer dan 500.000 fans in België is de Facebookpagina van Nutella de belangrijkste voedingspagina van het land. www.nutella.com

    (*) Bron: Nielsen, marktaandeel in waarde, MAT 2015











    13-05-2016 om 08:11 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terra Chips

    Terra Chips produceren kwaliteitsvolle chips met een twist. Deze chips zijn namelijk niet bestemd om door couchpotato’s te worden verorberd. Deze kleurrijke en smaakvolle groentechips vormen de ideale natuurlijke snack of die delicate extra crunch bij een koude bereiding. De rijke kleuren en explosieve smaken zijn zowel een streling voor het oog als een genot voor de tong. Terra Chips beschikt over een breed gamma van verschillende smaken, de groenten en wortels worden met de hand geselecteerd, bereid in kleine porties en verpakt in hun kenmerkende sobere zwarte zakken met oog voor topkwaliteit.

    Terra Chips is een volledig natuurlijk product, zonder bewaarmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Deze knapperige groentechips zijn gebakken in plantaardige olie en met een snuifje zeezout op smaak gebracht. Je kan ze verwerken in je slaatje voor een extra crunch of bij het aperitief met een frisse guacamole dip.

    O’Neil:

    Dagelijks worden 1 triljoen plastic tasjes en 500 miljoen plastic rietjes wereldwijd gebruikt. 8 milioen ton plastic afval komt er jaarlijks in de zeeën en oceanen terecht. Met onder meer een diepzee-Abri bij JCDecaux en met een speciale 3D print installatie ontwikkelt door The Better Future Factory brengt O’Neill het plastic probleem onder de aandacht.

    O’Neill lanceerde eerder deze maand de O’Neill Blue collectie, gemaakt uit plastiek dat uit de oceanen en stranden werd gehaald. O’Neill ambassadeur en Splendid zanger Pat Smith ging de uitdaging aan om 10 dagen zonder plastiek te leven. Meer dat 15.000 mensen genoten mee van zijn ervaringen op social media. Meer dan 1000 mensen ontdekten tijdens de dag zonder plastiek dat het leven zonder plastic in onze huidige maatschappij een hele opgave is.

    O’Neill brengt nu het plastic probleem nogmaals onder de aandacht door met een door Better Future Factory ontwikkelde recycleermachine van oud straatafval kleine surfplankjes 3D te printen. In het centrum van Amsterdam trekt O’Neill de aandacht van voorbijgangers onder meer met een opvallende Abri-bestickering van een levendige en brandschone onderwaterwereld. Ook installeerde JCDecaux een photobooth waarmee O’Neill mensen uitnodigt foto’s te delen met de hashtag #oneillblue om kans te maken op een mooie surftrip. www.oneill.com/blue

     

      











    13-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BOS is een assortiment van verfrissende organische rooibosthees met natuurlijke fruitsmaken - perzik, citroen, appel, bessen en limoen & gember. Het bevat geen conserveermiddelen, kleurstoffen of cafeïne. BOS wil zich inzetten voor de gemeenschap, plezier hebben en die levensstijl delen met anderen.

    De BOS verpakking is gewaagd, kleurrijk, en aantrekkelijk - een jeugdige en een open geest uitstralend. BOS Ice Tea spreekt mensen van alle leeftijden aan die het leven door een roze bril bekijken, een voorliefde hebben voor mooie dingen en gezond door het leven willen stappen.

    Het motto van BOS is: “Gezond en supercool hebben niet altijd samengegaan, maar het kan wel.” De organische rooibos van BOS is van topkwaliteit en is afkomstig van de rooiboskwekerij en het private natuurreservaat van Klipopmekaar, waar organisch en ethisch kweken hoog in het vaandel worden gedragen. Die waarden zijn intrinsiek aan de ervaring van BOS.

    Per 2000 verkochte blikjes of packs plant en onderhoudt BOS 1 boom. Dat doen ze vooral in minder bevoorrechte gemeenschappen en in scholen en openbare ruimtes waar te weinig groen is. Invoerder: JET IMPORT NV , Rekkemstraat 58 in Lauwe.

    13-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.My Greek villa

    DE GRIEKSE LEVENSKUNST IN DE PERSOONLIJKE VILLA’S VAN ARCHITECTEN, STYLISTEN, KUNSTENAARS… EN ER ONBEKENDE SITES ONTDEKKEN

    MyGreek-Villa.com verhuurt 400 charmante en prestigieuze villa’s op 40 bestemmingen op de Griekse eilanden en het vasteland. De Belgische website doet bovendien veel meer dan verhuren alleen, ze biedt immers ook een begeleiding op maat en een waaier aan gepersonaliseerde diensten. Bovendien onthult ze haar klanten de beste adresjes om volop van hun bestemming te genieten, net zoals de lokale bevolking dat doet. My Greek-Villa opent voor u de deuren van adembenemende privéwoningen, villa’s van architecten, kunstenaars… echte pareltjes met elk een eigen persoonlijkheid en stijl. De villa’s zijn afgeschermd van de buitenwereld, u kunt er in alle intimiteit genieten, zodat u zich er echt thuis voelt. In de vier uithoeken van het land van de goden laat My Greek-Villa u kennismaken met paradijselijke plekjes die nog niet bekend zijn bij de toeristen, zoals bijzonder charmante eilandjes die een omwegje meer dan waard zijn.

    Villa Harmonia – Villa Alkyone – Mykonos Architect Javier Barba

    Javier Barba is een wereldwijde referentie binnen het domein van de geïntegreerde en bioklimatologische architectuur en hij behoort tot de vierde generatie van een dynastie Catalaanse architecten waarbij de ervaring overgedragen wordt van vader op zoon. Hij is sterk beïnvloed door Frank Lloyds Wright, Renzo Piano en Alvar Aalto en geeft in al zijn projecten blijk van een diep respect voor de natuur. Al zijn werken komen voort uit een inspiratie die hij put uit de gevoelens die opgewekt worden door zijn omgeving. Uit deze emotie en het nauwgezet onderzoek van de topografie van het terrein ontstaan dan uitzonderlijke projecten. De villa’s Harmonia en Alkyone zijn schitterende privé-eigendommen op Mykonos. De ontwerpen sluiten aan bij de natuurlijke elementen waardoor ze harmonieus in elkaar overlopen.

    Deze prestigieuze kubusvormige huizen met platte daken werden volledig ambachtelijk gebouwd in de geest van de traditionele huizen van Mykonos. In combinatie met de feng shui-filosofie creëert de “groene” architectuur een gevoel van fascinatie en welzijn bij de gasten.

    Villa Eagle’s Nest in Patmos – Architect en eigenaar James Greenberg

    De Villa Eagle’s Nest bevindt zich in Agios Dimitrios, in het noorden van het eiland Patmos. Ze kijkt uit over het landschap en ligt tegen de bergflank aan waardoor ze lijkt te vliegen.

    De villa Eagle’s Nest is het werk van de Amerikaanse architect James Greenberg. Ze werd gebouwd van steen en omvat heel wat vormen en details in Byzantijnse stijl. De villa telt ook veel antieke elementen die afkomstig zijn uit India. De deur van de hoofdingang is 3 meter hoog en ongeveer 250 jaar oud. Ze is afkomstig van een kerk in Goa. De vloeren in teak uit Jaipur zijn 200 jaar oud en de badkamervloer bestaat uit witte tegels van verouderd marmer.

    De villa’s Alcmene en Elounda op Kreta – Griekse architecte en eigenares Marina Birdimiri

    De Villa’s Alcmene en Elounda werden gebouwd met respect voor de omgeving en de lokale architectuur met hedendaagse lijnen en ze valoriseren de typische materialen van Kreta. Steen, hout en gips in aardekleuren creëren een unieke sfeer. De villa’s beschikken over ruime kamers en grote openingen die de natuur perfect omkaderen, hoge plafonds, een mooie fluïditeit tussen binnen en buiten. Deze twee hedendaagse pareltjes liggen te midden van een betoverende natuur, op een boogscheut van enkele trendy badplaatsen.

    Villa Achillios – Kea: de pop-villa van een muziekfanaat

    Sinds kort stelt Greek-Villa een zeldzame parel voor op het eiland Kéa: de Villa Achillios. Zachte en sobere lijnen, steen, glas en hout zijn alomtegenwoordig, zowel langs de binnenkant als de buitenkant van deze ruime woning. Heel wat binnenmuren werden opgeluisterd met “pop”-schilderijen die geselecteerd werden door de jonge eigenaar die een echte muziekliefhebber is. Het huis werd 5 jaar geleden gebouwd en beschikt over een tennisterrein, 2 zwembaden, een sauna, een jacuzzi, een speeltuin voor kinderen… Het terras in teak leent zich dankzij zijn afmetingen perfect voor feestjes en garandeert ook een perfecte “fluïditeit” tussen binnen en buiten. https://www.mygreek-villa.com/nl/rent-villa-search-3/villa-achillios

    Evolutie in samenwerking met prestigieuze reisagentschappen

    My Greek-Villa is geëvolueerd van 30 verhuurweken in 2014 naar 150 verhuurweken in een honderdtal villa’s eind 2015. 80% wordt verhuurd in juli en augustus. Het succes van www.mygreek-villa.com sluit aan bij dat van Griekenland in 2015. Ondanks de crisis en de vraagstukken verbreekt het land alle records: 26 miljoen toeristen en een omzetcijfer van 14,5 miljard (cijfers 2015 SETE, confederatie van de toeristische sector). Het bereidt zich voor om 27 miljoen toeristen te verwelkomen in 2016. Last minute reservaties zijn de huidige trend.

    De doelstelling van My Greek-Villa voor 2016: het aantal verhuurweken verdubbelen en beschikken over een portefeuille van 500 villa’s op 70 bestemmingen. My Greek-Villa breidt zijn aanbod elke dag uit met 1 à 2 nieuwe villa’s. Kreta kent een enorm succes. 5 jaar geleden waren er op Kreta 60 villa’s te huur, vandaag zijn dat er 2700. My Greek-Villa.com biedt er 80 aan.

    De Belgische website ontwikkelt ook samenwerkingen met internationale prestigieuze reisagentschappen om de verkoop extra dynamiek te geven. Victor Camhis: “Om onze klantenportefeuille en onze verhuurweken te ontwikkelen, werken we nu al enkele maanden samen met prestigieuze reisagentschappen. Deze agentschappen bevinden zich in de landen waar ons klantenbestand zich het snelst uitbreidt. Onze nummer 1-markt is Frankrijk, dan volgen België, Zwitserland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten waar My Greek Villa nu zijn eerste klanten begint te vinden. Onze klanten zijn op zoek naar hedendaagse huizen die voorzien zijn van al het moderne comfort en waar ze zich goed voelen.”

    Praktische informatie: www.mygreek-villa.com - 400 beschikbare villa’s, 40 bestemmingen op de Griekse eilanden en op het vasteland - Prijs: vanaf 2000 €/week





    13-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIY of BIY met Spar! Verse dessertjes...

    Organiseer je binnenkort een tuinfeestje voor je vrienden en familie? Schuilt er een Jamie Oliver in je en sta je graag achter potten en pannen? Doe dan net zoals enkele food bloggers en ga naar Spar voor al je verse producten om er heerlijke gebakjes mee te maken. Heb je helemaal geen tijd om zelf achter het fornuis te staan en wil je snel op zoek naar wat lekkers voor bij de koffie na het tuinfeest? Rep je dan eveneens naar Spar, want vanaf nu kan je er een ruim assortiment aan verse patisserie terugvinden onder het eigen merk.

    Doe-het-zelvers

    Wil je zelf je gasten verbluffen met je kookkunsten? Doe dan inspiratie op in de recepten die bloggers voor Spar bedachten. Spar daagde hen uit om met verschillende producten van hun huismerk een verrukkelijk dessert te maken. Het resultaat van de winnende bloggers lees je hieronder. Het unanieme verdict? “Goedgekeurd!”

    And the winners are…

    Annelies uit Gent van www.eenlepeltjelekkers.be : Bereidde dessertglaasjes van gemarineerde aardbeien, meringue en vanilleroom. Haar mening over Spar: “Fijn dat Spar kiest voor ambachtelijke producten met een natuurlijke smaak”

    Myriam uit Lochristi van www.hap-en-tap.be : Bereidde decadente chocoladetaart. Haar mening over het Spar huismerk: “Uitstekend assortiment dat met de juiste instelling is samengesteld”

    Elien & Robbe uit Opwijk van www.eenbordvol.be : Bereidden perenstrudel met noten, rozijnen en chips van peer . Hun mening over het Spar huismerk: “Tof verpakt, met een frisse en pure uitstraling”

    Een interview met deze 4 food bloggers lees je in het KOOKmagazine van Spar van mei. Eveneens hun desserts vind je terug in het blad. Hieronder alvast het recept van één van de winnaars, Annelies.

    Dessertglaasjes van gemarineerde aardbeien, meringue en vanilleroom - dessert 6 à 8 glaasjes 1 uur 45 minuten

    meringue: 2 eiwitten – 100 g kristalsuiker – 50 g Spar gehakte pistachenoten. slagroom: 1 vanillestok – 350 ml Spar room – 2 eetlepels bloemsuiker – 500 g aardbeien – 2 eetlepels balsamicoazijn – 1 eetlepel kristalsuiker – afwerking: wat extra gehakte pistaches

     

    1. Meringue: verwarm de oven voor op 150°C. Hak de pistachenoten. 2. Klop de eiwitten stijf in een schone en vetvrije kom. Zodra het eiwit pieken begint te vormen, voeg de suiker er lepel per lepel aan toe. Blijf kloppen tot de meringue mooi blinkt en stevige pieken vormt. (Mag niet meer korrelig aanvoelen). Bekleed een bakplaat met bakpapier en lepel de meringue-hoopjes erop. Bestrooi met de gehakte pistachenoten. 3. Schuif in de oven en bak 1 uur 30 minuten, tot de meringues vanbuiten krokant, maar binnenin nog wat stroperig zijn. 4. Draai de oven uit, zet de deur op een kier en laat de meringues volledig afkoelen. 5. Snij de aardbeien in plakjes en meng met balsamicoazijn en suiker. Laat 30 minuten marineren. Mix de helft van de aardbeien tot een puree. 6. Schraap de zaadjes uit de vanillestok en voeg bij de room. Klop de room lobbig met bloemsuiker. Roer de aardbeipuree er zachtjes door tot je een marmereffect krijgt. 7. Verkruimel een beetje meringue over de glazen. Lepel van de gemarmerde room erover. Verdeel van de aardbeien erover. Herhaal nog tweemaal en eindig met de aardbeien. 8. Versier met wat extra meringue en gehakte pistachenoten.

    Koop-het-zelvers

    Heb je geen tijd om wat lekkers te bereiden en wil je snel op zoek naar wat zoets voor bij de koffie of thee? Haast je dan naar Spar en ontdek er het vers gebak van het huismerk. Vers gemaakt met volle smaak De ervaren chef-koks gebruiken steevast kwalitatieve ingrediënten bij het bereiden van patisserie. Dagelijks worden de in eigen land gemaakte gebakjes vers geleverd zonder dat er bewaarmiddelen aan te pas komen. Je kan de verse patisserie terugvinden in de koeling van de bakkerij afdeling. Prijzen variëren van 3 tot 7 euro.

    Meer informatie: www.sparretail.be







    12-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op 21 mei veroveren Belgische wijnen ins land, letterlijk en figuurlijk

    Wie België zegt, denkt al snel aan bier, friet en chocolade, maar wist je dat er in België ook echte klassewijnen gemaakt worden? Op 21 mei organiseren Belgian Wines, Belgovino en de Vlaamse Wijngilde voor de vierde maal de Wijnronde: een rally, beurs en diner om onze Belgische pareltjes in de spotlights te zetten. Dit jaar trekt de Wijnronde voor het eerst naar Wallonië om samen met jou de wijnen van de Côtes de Sambre et Meuse te ontdekken.

    “Vanaf 2004 werden de wijnen van de Côtes de Sambre et Meuse officieel erkend als AOC. Dankzij de zuidelijk gelegen oeverhellingen en de natuurlijke warmte van de Maas staat de streek rond Dinant garant voor échte Belgische pareltjes. Hoog tijd dus om deze streek te verkennen met de Wijnronde” Jens De Maere – Organisator de Wijnronde

    Op bezoek bij de wijnbouwers : De Wijnronde begint met een unieke fotorally langs vier wijndomeinen in de prachtige streek rond Dinant: Domaine du Chenoy, Château Bon Baron, Domaine du Ry D' Argent en Château de Bioul. Stuk voor stuk domeinen met een eigen verhaal én vooral wijnen die het ontdekken waard zijn.

    Tip: wie ’s middags honger heeft, kan tussen het proeven door een korte pauze inlassen in Château Bon Baron en genieten van een lekkere lunch tussen de wijngaarden.

    Proeven met de wijnbouwers : Ontdek vervolgens de beste Belgische wijnbouwers tijdens de zesde editie van Belgovino. Dit jaar werd er gekozen voor een street and winefestival in het hartje van Dinant. Tijdens deze beurs krijg je de kans om een praatje te slaan met Belgische wijnbouwers uit zowel binnen- als buitenland en - belangrijker nog - hun overheerlijke wijnen te proeven. Benieuwd naar de Toscaanse wijn van de familie De Gucht? Ontdek hem bij ons!

    Tip: voor versnaperingen kan je terecht bij onze lokale foodstandjes. Bij Belgische wijnen horen immers Belgische hapjes!

    Dineren met de wijnbouwers: De dag wordt afgesloten met een culinair feest in het schitterende wijnkasteel van Bioul. Tijdens het diner kan je samen met de wijnbouwers genieten van een terroirgebonden buffet en een glaasje Belgische trots aan scherpe prijzen. Ideaal als je graag uit eerste hand te weten komt hoe de wijnbouw in België elke dag evolueert.

    De plaatsen voor het diner zijn helaas zo goed als uitverkocht, maar de organisatoren verwelkomen je met veel plezier op de rally en de beurs! http://www.wijnronde.be/

     





    12-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BONI selection breit ijsassortiment uit

    De zon schijnt en dat betekent ijsjestijd! Boni Selection breidt zijn gamma uit met enkele nieuwigheden. Het assortiment verrast je met zowel echte klassiekers als met vernieuwende lekkernijen. Stuk voor stuk dessertjes om je vingers van af te likken!

    BONI SELECTION FAMILY BOX 10 STUKS : Dé mix van ideale versnaperingen om te delen met je vrienden en familie: 10 stuks bestaande uit onder andere 2 soorten mini-sticks, 2 soorten roomijsbekers en een mini vanillehoorntje. RICHTPRIJS: 5,79 euro (vanaf eind mei in de winkel)

    BONI SELECTION BLAUWE BESSEN SORBET 1 L : Zoals naar goede gewoonte bij de BONI sorbets bevat deze sorbet 45% fruit. Een waar indulgence genietproduct. RICHTPRIJS: 3,99 euro (vanaf eind mei in de winkel)

    BONI SELECTION COOKIE CRUMBLE STICK 4X100 ML : Vanilleroomijs met stukjes chocolade cookie, omhuld met chocoladesaus en een knapperig laagje melkchocolade. VERKOOPPRIJS: 2,49 euro/stuk (vanaf mei in de winkel)

    BONI SELECTION MANGO SLAGROOM 900 ML : Een swirl van zacht slagroomijs met mangosorbet, overgoten met een mango- en passievruchtensaus. RICHTPRIJS: 2,49 euro/stuk (vanaf eind mei in de winkel)

    BONI SELECTION SALTED CARAMEL 900 ML : Slagroomijs en karamel met gezouten boter roomijs gedecoreerd met karamelsaus met gezouten boter en cacaostukjes met karamelsmaak. RICHTPRIJS: 2,49 euro/stuk (vanaf eind mei in de winkel)

    Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Colruyt past steeds zijn prijzen aan volgens het laagste prijs beleid. Meer informatie: www.boniselection.be

     







    12-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga met Bartel van Riet aan de slag in je biologische moestuin

    BIO-merk Naturen stimuleert eigen kweek met kersvers ambassadeur. Tuinieren is weer helemaal in. En biologisch tuinieren nog het meest van al. Steeds meer mensen zoeken natuurlijke alternatieven voor hun tuin én vooral moestuin om zeker te zijn van een gezond en lekker resultaat. Laat je daarvoor nu ook bijstaan door Bartel Van Riet. Want ook hij vond z’n weg naar biologisch (moes)tuinieren… mét Naturen! Hij helpt kersverse moestuinierders verder op weg met online tips & tricks.

    Handen uit de mouwen

    Wat is er nu leuker dan zelf groenten, kruiden en (klein)fruit te telen? Of je nu beschikt over een ruime tuin, stadstuin, gedeelde volkstuin of een perkje van een vierkante meter: Naturen brengt zelf groenten en fruit kweken binnen handbereik. Begin dus maar te dromen van smakelijke tomaten, sappige appels en stevige courgetten! Naturen maakt je (tuin)dromen immers waar dankzij een assortiment aan verantwoorde tuinverzorgingsproducten die een smakelijk resultaat verzekeren. De basis van alle producten vindt zijn oorsprong in de natuur: uit planten, mineralen of levende organismen.

    Hallo, Bartel?

    Ook zin gekregen om aan de slag te gaan en een eigen moestuin(tje) aan te leggen, maar toch nog vragen? Waarom dan niet even aankloppen bij vakman Bartel Van Riet, kersvers ambassadeur van Naturen. Je kan hem op de Facebook pagina van Naturen https://www.facebook.com/bio.naturen/ om tips & tricks vragen. Heb je nu nóg meer overtuiging nodig om van start te gaan!?

    Lekkerste tomaat van ’t straat

    Ben je na al dat moestuinieren ervan overtuigd dat je de sappigste tomaten van de hele buurt hebt? Neem dan deel aan Naturen’s online wedstrijd op www.lekkerstetomaat.be. Toon aan de hand van een fotoalbum aan hoe jouw sappigste kweek tot stand is gekomen van klein zaadje tot volgroeide vrucht en maak kans op tal van prijzen zoals een prachtige ACD-serre piccolo, een Flowmax Autoreel van Hozelock, een prijzenpakket van Pollet of een productpakket van Naturen.

    Assortiment anno 2016

    Het Naturen gamma breidt jaarlijks uit, deze keer met een natuurlijke potgrond speciaal voor de moestuin, traditionele producten zoals bruine zeep of brandnetelgier en feromoonvallen of gele vangplanten om – op hun eigen aparte maar bovenal 100% natuurlijke manier, je teelt te beschermen tegen tal van insecten. Een overzicht van de toppers onder de nieuwkomers!

    1. Moestuinpotgrond: Stimuleert inwortelen en groei en bloei van planten en vruchten, garandeert rijke en smaakvolle oogst, rijk aan organische stof, uiterst geschikt voor alle groenten, fruit en kruiden, ideaal voor vullen vierkante meter moestuinbak. Na gebruik, dien je grond pas na 4 weken voor het eerst te bemesten, Advies verkoopprijs € 7,85 voor een zak van 40 L

    2. Brandnetelgier : Maakt plant rijker en weerbaarder tegen indringers zoals bladluizen, spint en witte vlieg, gefermenteerd extract van brandnetelbladeren en water, rijk aan stikstof en mineralen, concentraat, om te verdunnen in gieter of plantenspuit. Advies verkoopprijs € 9,45

    3. Bruine zeep: Traditioneel preparaat van bruine zeep op basis van olijfolie, reinigt plantenbladeren aangetast met roetdauw door bladluizen, wolluizen, witte vliegen en andere insecten. Klaar voor gebruik - Advies verkoopprijs € 8,95

    4. Feromoonvallen: rekken volwassen mannetjes aan van desgewenst de kersenvlieg, preimot, fruitmot of grijze fruitmot en kastanjemineermot die blijven kleven op de lijmplaten, voorplanting wordt zo beperkt, vormt ook doeltreffend opsporingsmiddel voor nieuwe plagen. Volledige kit bevat 2 voorgelijmde vallen (Deltaval) en 2 feromooncapsules (seksueel lokmiddel), erg gemakkelijk op te stellen. Discreet dankzij houten uitzicht, elke feromooncapsule werkt 6 (kersenvlieg, preimot, kastanjemineermot) tot 8 weken (fruitmot, grijze fruitmot). Advies verkoopprijs € 18,95

    5. Gele vangplanten : Trekken door hun opvallend gele kleur volwassen exemplaren van verschillende soorten vliegende insecten aan: vliegjes, witte vliegen, bladluizen, rouwmuggen,… die blijven kleven op de lijmplaten, voorplanting wordt zo beperkt, vormt ook doeltreffend opsporingsmiddel voor nieuwe plagen. Verpakking bevat 7 gele vangplaten om tot 7 planten te behandelen. Advies verkoopprijs € 8,95

    Naturen is het synoniem voor ecologisch tuinieren dankzij een uitgebreid gamma, ontwikkeld om op een natuurlijke wijze de gezondheid van uw tuin te garanderen. Het merk maakt deel uit van Scotts Benelux bvba dat op zijn beurt deel uitmaakt van The Scotts Miracle-Gro Company, een beursgenoteerde multinational met hoofdkwartier in de USA. Vandaag is Scotts uitgegroeid tot mondiale leider in de markt van tuinverzorgingsproducten. Voor meer info: www.naturen.be

     





    11-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.950ste verjaardag slag bij Hastings- middeleeuwse verjaardag inNormandië
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In 2016 viert Normandië de 950e verjaardag van de slag bij Hastings, een moment van nationale trots voor onze Franse buren, want Willem de Veroveraar, hertog van Normandië, werd er Koning van Engeland. Tot eind 2016 vinden er allerlei feestelijkheden plaats om het middeleeuwse Normandië van de Vikings te vieren.

    Enkele events uit het aanbod gelicht : Middeleeuwse feesten - van 26 juni tot 3 juli - 30e editie - Bayeux, Calvados. De fameuze middeleeuwse feesten in Bayeux vinden gewoonlijk het eerste weekend van juli plaats, maar naar aanleiding van de 30e editie vieren we dit jaar een week lang. Narren, jongleurs, ridders en ambachtslui vrolijken de stad op. Bezoekers proeven er middeleeuws lekkers op de historische markt, ontdekken bouwtechnieken op een middeleeuwse werf en schateren het uit bij de opvoeringen en de straatparade.

    Middeleeuwse tavernes en lokale restaurantjes serveren gerechten, die nu en dan op middeleeuwse wijze bereid zijn. En daarna lekker dansen op het middeleeuwse bal. Het hoogtepunt van de week is de gekostumeerde parade met zo'n 500 deelnemers en allerlei artiesten (muzikanten, steltlopers, clowns enz.) op vrijdag 1 juli. Na de parade komen een 150-tal ambachtslui samen op de nachtmarkt aan de kathedraal.

    Middeleeuwse happening in Domfront - 6 en 7 augustus 2016 : In 1052 belegerde Willem het kasteel van Domfront om zijn gezag op te leggen aan de hertog van Anjou en de Normandische baronnen die naar de troon dongen. Je beleeft het nu allemaal opnieuw. Re-enactment-groep Histoire Normande met zijn 120 deelnemers, de kaarsenmakerij van Mormal en de Belgische muziekgroep Maisnie Hellequin zijn van de partij. 's Avonds wordt het kasteel verlicht door 950 kaarsen.

    “Hertog Willem roept zijn leger op in Falaise” - In en rond het kasteel van Willem de Veroveraar – 13 en 14 augustus 2016 : Op 13 en 14 augustus slaan zo'n 250 soldaten, ambachtslui, boogschutters, ruiters en Normandische baronnen hun kamp op rond het kasteel om de aanloop naar de Engelse campagne opnieuw te beleven. Net zoals lang geleden komt het “Ost de Normandie” - het leger van Willem de Veroveraar - samen in Falaise!

    Onder het oog van hun hertog demonstreren ze hun heldhaftigheid en re-enacten ze het strijdverloop. De krijgers tonen wat ze waard zijn op het slagveld. En toeschouwers maken mee hoe een middeleeuws leger op oorlogspad gaat.

    Twee events om niet te missen : Het XXL-panorama ten tijde van Jeanne d’Arc : Vanaf 28 mei 2016 toont het panorama Gotisch Rouen de stad zoals ze was ten tijde van Jeanne d’Arc. Het panorama dompelt bezoekers onder in de XVe eeuw om het stadsleven op een unieke, meeslepende manier te ontdekken. Ook de grote scènes uit het leven van Jeanne d’Arc komen opnieuw tot leven.

    Op het 15 meter hoge platform, bovenaan de kathedraal van Rouen, krijg je als bezoeker een uniek uitzicht vanop de "Botertoren". Heel Rouen, het stadsleven en het leven van de bewoners in die tijd ontvouwt zich aan je voeten. Vanop de toren van de kathedraal zie je scènes uit mei 1431, zoals Jeanne d’Arc die vlakbij de brandstapel wacht op het vonnis dat haar lot zal bezegelen. www.panoramaxxl.com

    Striptentoonstelling in het museum van het tapijt van Bayeux - Van 1 juni tot 30 december : Van juni tot december 2016 zet het Tapijtmuseum van Bayeux het epos van Willem de Veroveraar in scène, in de vorm van een stripverhaal. De tentoonstelling is opgebouwd rond tekeningen uit het stripverhaal “Guillaume”, uitgebracht in 2014, en vertelt op originele en ludieke wijze het unieke, epische verhaal van de jonge bastaard die, voordat hij faam verwierf als de Veroveraar, moest vechten om te overleven en voor de erkenning van zijn afkomst. Meer info op www.bayeuxmuseum.com

    Meer informatie op: http://nl.normandie-tourisme.fr/

    Fotocredits: Statue de Guillaume le Conquérant à Falaise © Calvados Tourisme - Tapisserie de Bayeux © Ville de Bayeux

     

     

    11-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het goede hout gesneden: aan tafel met ecologische meubelontwerpers

    Een vijftal jaar geleden broedden Mascha Beekmans en haar partner op het idee om een eigen meubellijn te ontwikkelen op basis van gerecycleerde houtsoorten. Hoewel geen van beiden een parcours in de interieurwereld had afgelegd, is hun merk PURE Wood Design intussen uitgegroeid tot een internationaal succesverhaal. Met hun nieuwste realisatie bewijzen ze nogmaals dat duurzaam design perfect te rijmen valt met eigentijdse woontrends: ‘Nordland’ en ‘Finnmark’ zijn stoere, industriële tafels vervaardigd uit gesnipperde houtvezels.

    Het Belgisch bedrijf PURE Wood Design ontstond in 2013 vanuit een intense passie voor wonen. “We zijn fervente interieurliefhebbers, altijd op zoek naar iets bijzonder en konden niet helemaal vinden wat we zochten. We zochten bepaalde afmetingen, bepaalde materialen, maar je komt heel vaak uit bij de standaard. Zo kregen we het idee om het zelf te gaan maken”, vertelt Mascha Beekmans.

    PURE Wood Design gebruikt – de naam zegt het zelf - pure materialen: doorleefd, beleefd, belopen en gebruikt …. met karakter én een verhaal. Zo gaat het ontwerpersduo aan de slag met gerecycleerd steigerhout, oude wagondelen en gekleurd sloophout uit karakteristieke gebouwen. Met deze materialen worden bijzondere en stijlvolle binnen- en buitenmeubelen en woonaccessoires gecreëerd. Sobere en functionele ontwerpen vormen de basis, aangevuld met stoer staal in uiteenlopende kleuren en warme houttinten. Bovendien kan alles op maat gemaakt worden.

    De duurzame meubels zijn 100% van Belgische makelij en het atelier bevindt zich op eigen bodem (Overpelt) maar PURE Wood Design bewandelt ook een internationale piste! “Momenteel is België is nog de belangrijkste afzetmarkt maar in Nederland is PURE Wood Design aan een sterke opmars bezig. Bovendien zijn we in Duitsland al bijzonder sterk vertegenwoordigd. Het is de afgelopen vijf jaar zo ontzettend snel gegaan, van tevoren had ik nooit gedacht dat we nu hier zouden staan. Het is echter belangrijk dat we meegroeien met wat er om ons heen gebeurt en dat we ons als merk blijven ontwikkelen”, aldus Mascha Beekmans.

    Daarom lanceren de meubeldesigners ook regelmatig nieuwe producten. Dat PURE Wood Design zich vooral toespitst op tafels tonen ze met hun laatste creaties: ‘Nordland’ en ‘Finnmark’. Deze unieke tafels van gesnipperde houtvezels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

    Stoer, industrieel of een tikkeltje chique? Met deze tafel van gesnipperde houtvezels creëer je de stijl die het beste bij jou past. Afgewerkt in een aantal prachtige kleuren en voorzien van een fijn stalen onderstel.

    De tafel van chipwood is verkrijgbaar in verschillende afmetingen (maximaal 240 cm). De dikte van het tafelblad is 4 cm. Het tafelblad is gemaakt uit 1 geheel en kan in verschillende kleuren worden geleverd: industrieel wit, beton grijs of koolzwart. Het tafelblad is afgewerkt met een dubbele zijdeglans vernis. Het onderstel is verkrijgbaar in verschillende kleuren poedercoating: mat zwart, mat wit, mat donkergrijs of ruwstaal.

    Industrieel, bijzonder stijlvol en toch een tikkeltje robuust? Deze industriële tafel is gemaakt van gesnipperde houtvezels van 4 cm dikte. Afgewerkt in een aantal prachtige kleuren en voorzien van een bijzonder vormgegeven onderstel.

    De tafel van gesnipperde houtvezels is verkrijgbaar in verschillende afmetingen (maximaal 240 cm). De dikte van het tafelblad is 4 cm. Het blad steekt aan elke zijde 10 cm over het frame.

Het tafelblad is gemaakt uit 1 geheel en kan in verschillende kleuren worden geleverd: industrieel wit, beton grijs of kool zwart. Het tafelblad is afgewerkt met een dubbele zijdeglans vernis. 

Het onderstel bestaat uit gedraaide stalen poten, verkrijgbaar in verschillende kleuren poedercoating: mat zwart, mat wit, mat donkergrijs of ruwstaal.

    Nordic Living (www.nordicliving.be) ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

    Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.

    Adres: Grote Markt 5, 3290 Diest. Openingsuren: woensdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur. Tel: (0032) 11 727858 E-mail: info@nordicliving.be

    www.purewooddesign.be     www.nordicliving.be

     

     

     





    11-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 architectuurstudentes van UHasselt verdedigen Belgische kleuren

    Om studenten architectuur ervaring te laten opdoen in het ontwerpen van gebouwen die voldoen aan de zogenaamde Multi-Comfort house-criteria, organiseert ISOVER, marktleider in isolatie, elk jaar de internationale ISOVER Multi-Comfort Student Contest. De opdracht van dit jaar bestond in het ontwerpen van een Multi-Comfortwoonmodule in de Wit-Russische stad Brest. Aan de wedstrijd deden ook 5 teams studenten van de Universiteit Hasselt en de Hogeschool West-Vlaanderen mee. Vrijdag 22 april werden 3 studentes van de UHasselt verkozen als winnaars van de Belgische voorronde.

    Multi-Comfortabel in Brest

    Via de jaarlijkse internationale ISOVER Multi-Comfort House Student Contest roept ISOVER onderwijsinstellingen en architectuurstudenten uit verschillende landen op om gebouwen of wijken te ontwerpen die beantwoorden aan 5 zogenaamde Multi-Comfort House-criteria: een hoog thermisch, akoestisch en lichtcomfort, een gezond binnenklimaat en een hoge duurzaamheid.

    De ISOVER Multi-Comfort House Student Contest bestaat uit 2 fases. In eerste instantie kiest elk van de deelnemende landen een winnend project uit. In een tweede fase wordt uit de verschillende ‘nationale’ winnaars de uiteindelijke internationale winnaar gekozen.

    In de afgelopen maanden gingen drie teams studenten architectuur van de Universiteit Hasselt (UHasselt) en 2 teams bachelor Toegepaste Architectuur van de Hogeschool West-Vlaanderen (HoWest) de uitdaging aan om voor een specifiek terrein van 15 à 20 hectare in de stad Brest in Wit-Rusland (Belarus), vlakbij de Poolse grens, een Multi-Comfortabele woonwijk te ontwerpen met faciliteiten voor openbare diensten, onderwijsinstellingen, commerciële en kantoorfaciliteiten, parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers…

    The woods are made for living  

    Afgelopen vrijdag, 22 april, kozen ISOVER België, ir.-architect Toon Tweepenninckx van a33 bv – cvba en architect Bart Demeestere van Architecten Demeestere+Garmyn & Partners bvba het team Helena Vanderlinden, Angelique van den broek en Annelies Vekemans – 3 studentes van de Universiteit Hasselt – uit om tussen 25 en 28 mei naar Minsk te gaan en er met hun ontwerp, dat ze “These Woods are made for living’ doopten, mee te dingen naar een finaleplaats in de internationale ISOVER Multi-Comfort House Student Contest.

     

    “Alle 5 ontwerpen die we te zien kregen waren eigenlijk verbazingwekkend goed en verdienen alle lof”, aldus de jury. “Net zoals het enthousiasme van de deelnemende studenten alle lof verdient, want meedoen aan een wedstrijd in volle stage- of eindwerkperiode is qua timing niet zo ideaal natuurlijk.

    Het concept dat de 3 studentes van UHasselt voorlegden – These woods are made for living – sprong er echt wel uit om zijn inhoudelijke sterkte. Helena, Angelique en Annelies hebben de site voorafgaandelijk heel goed geanalyseerd en hebben op basis daarvan een zeer consequent ontwerp van een wijk gerealiseerd. Ze koppelen er efficiënte energieconsumptie aan hoogstaand comfort zonder dat er gecompliceerde technologie aan te pas komt; hun ontwerp strookt met de duurzame stadontwikkelingsvisie van de lokale overheden en het is perfect geïntegreerd in de bestaande stedelijke, regionale, architecturale en klimatologische context van Brest. Er was ook heel goed nagedacht over ecologie op woonniveau.”

    Architecturale bagage

    De winnaars kregen ook feedback van de jury waarin enkele aandachtspunten besproken werden. Zij hebben nog enkele weken de tijd om die feedback te verwerken alvorens het definitief in te dienen. En ook de andere deelnemers kregen opbouwende commentaar. Want precies dat is het doel van de ISOVER Multi-Comfort House Student Contest: jonge studenten veel extra bagage geven en dé kans bij uitstek bieden om vertrouwd te raken met het ‘echte’ architectenwerk en om van gedachten te wisselen met andere architectuurstudenten, met andere architectuurdocenten en met andere architecten, zowel nationaal als internationaal.

     







    10-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLAM dient 15 promotiedossiers in voor Europese co-financiering

    28 april is de deadline voor het indienen van promotiedossiers voor Europese ondersteuning. VLAM diende 15 dossiers in en hoopt daarmee een maximale Europese co-financiering te kunnen binnenhalen voor de promotie van een hele reeks producten.

    Het is een erg druk voorjaar voor VLAM. Naast de coördinatie en uitvoering van het promotieprogramma van 2016 staan immers de voorbereidingen van de programma’s van de komende jaren al op de werkplanning. Reden hiervoor is dat VLAM in overleg met de sectorgeledingen besliste maximaal aanspraak te proberen maken op Europese middelen. De Europese programma’s, die in januari 2017 van start dienen te gaan en drie jaren zullen lopen, dienden vandaag, 28 april 2016, ingediend te worden.

    15 dossiers

    VLAM bereidde zelfstandig 12 dossiers voor. Daarnaast werd samengewerkt met buurlanden voor gezamenlijke dossiers (sierteelt, boter en brood), wat het totaal op 15 brengt. Globaal is VLAM van plan om 3,6 miljoen euro samen te brengen. Indien alle projecten positief zouden beoordeeld worden, komt daar een tussenkomst van 13,8 miljoen euro van Europa bovenop, wat het promotiebudget op 17,5 miljoen euro brengt. De tussenkomst van Europa bedraagt 70 of 80 %, afhankelijk van het project. Europa voorziet een totaal budget van 113 miljoen.

    De VLAM-collega’s hebben zich de laatste maanden en weken uit de naad gewerkt om alle dossiers in detail voor te bereiden. Het ging al gauw om meer dan 1.000 pagina’s tekst. Concreet gaat het om volgende projecten:

    Promotie in landen binnen Europa: 1. Bekendmaking van Europese streeklabels (BOB-BGA-GTS) in Vlaanderen, 2. Gezonde en evenwichtige voeding – doelpubliek: Vlaamse scholen, 3. Vertrouwd maken van Duitse consument met Conference-peer (in samenwerking met Nederland), 4. Promotie voor boter in samenwerking met Wallonië, Nederland, Frankrijk en Ierland. 5. Project ‘Green cities’ in samenwerking met Nederland en 6. Project brood en gezondheid in samenwerking met Nederland

    Promotie in landen buiten Europa: 7. Promotie hardfruit in India, 8. Promotie peren in Brazilië, 9. Promotie peren in China, 10. Promotie groenten in Canada – focus op prei, witloof en paprika, 11. Promotie pluimveevlees in Viëtnam, Singapore en de Filipijnen, 12. Promotie pluimveevlees en vleeswaren in Afrika (Ghana, Ivoorkust, Kenia en Tanzania) en het Midden-Oosten (Dubai), 13. Promotie varkensvlees in Azië (China, Japan, Korea, Maleisië, Vietnam, Indonesië en de Filipijnen), 14. Promotie zuivel in Azië en Afrika (China, Iran, Japan, Singapore, Verenigde Arabische Emiraten en Nigeria), 15. Promotie diepvriesfrieten in Vietnam, Filipijnen, Indonesië, Thailand en Maleisië

    Consumenten laten proeven

    Het valt op dat het leeuwendeel van de projecten zich in landen buiten Europa situeren, conform het beschikbare budget van Europa. Dit past geheel binnen de opdracht van VLAM om de sectoren te ondersteunen in de diversificatie van onze afzetmarkten. Doorgaans zijn de acties in het buitenland vooral handelsgericht en worden ze ingevuld onder de vorm van beursdeelnames en contactdagen, waarbij Vlaamse exporteurs buitenlandse aankopers ontmoeten.

    In heel wat van de ingediende programma’s is ook geopteerd om de buitenlandse consumenten te benaderen. De enige manier om onbekende producten echt hun weg te doen vinden is immers door ze aan te bieden en te laten proeven. Indien VLAM erin slaagt om meerdere projecten goedgekeurd te krijgen, zullen onze Vlaamse kwaliteitsproducten de komende jaren in heel wat verre uithoeken van de wereld te proeven zijn. De beslissing over de goedkeuring van de ingediende programma’s wordt verwacht in het najaar.

     

    10-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe reclamecampagne om Noord ierland te promoten

    De Game of Thrones® koorts begint weer flink te stijgen over de hele wereld – en helemaal in Noord-Ierland. Vol verwachting kijken fans uit naar het zesde seizoen. Ierland Toerisme lanceerde vandaag haar nieuwste campagne om Noord-Ierland te presenteren aan Game of Thrones® fans over de hele wereld.

    In de nieuwe campagne, gecreëerd in samenwerking met HBO, wordt gevierd dat Noord-Ierland voor het zesde jaar op rij als decor dient voor Game of Thrones®.

    Een interessant onderdeel van deze campagne is een serie van 10 prachtig uitgesneden deuren die verschillende momenten van dit seizoen uitbeelden. Iedere week zal er een deur onthuld worden die de belangrijkste gebeurtenissen van de nieuwste aflevering uitbeeldt, maar er zullen ook steeds iconische symbolen van de show in verwerkt worden. Het hout dat voor deze deuren wordt gebruikt, komt van bomen die deze winter zijn omgewaaid tijdens de storm Gertrude in de Dark Hedges in county Antrim. Dit is het decor voor Kingsroad, waarschijnlijk de bekendste Game of Thrones® locatie in Noord-Ierland.

    Het doel van deze bijzondere deuren is het tonen van de band tussen Noord-Ierland en de show. De deuren zullen door heel Noord-Ierland te vinden zijn in pubs en op andere plekken in de buurt van filmlocaties. Hierdoor zullen Noord-Ierland bezoekers weer een hele nieuwe Game of Thrones® route hebben om te volgen.

    Andere onderdelen van de campagne die 27 april van start is gegaan in Noord-Ierland zijn: Noord-Ierse “Valyriaanse” stalen keukenmessen, geïnspireerd door het mythische Game of Thrones® staal, tentoongesteld in het restaurant OX Belfast;      Game of Thrones® personages en iconen verwerkt in kunstwerken in de collectie van het Ulster Museum; Speciaal ontwikkelde, authentieke Game of Thrones® postzegels, elke week verschijnt er een nieuwe postzegel, echte collectors items.

    09-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!