Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe wijnkaart

    De nieuwe wijnkaart Grands Vins Mercure

     

     

     

     

    Al meer dan 25 jaar verleiden de selecte ‘Grands Vins Mercure’ het grote publiek, met hun rijkdom … en hun prijzen! Deze wijnkaart is zorgvuldig samengesteld uit wijnen die ons het komende jaar weelderige smaken zullen brengen. De prijzen per glas en per fles zijn onnavolgbaar, doordat de marges tot een minimum beperkt zijn.

     

    Dit jaar hebben de directeurs en obers van de Mercure-hotels in België de wijnen geselecteerd. Het werd een mooie verzameling wijnen van Franse châteaus. De nieuwe kaart ‘Grands Vins Mercure’ zal tot eind april 2011 op alle tafels van de Mercure-restaurants in België te zien zijn. Ze vermeldt de kwaliteiten en de karakteristieken van elke wijn om de keuze voor de klanten te vergemakkelijken. Ook de ‘Ambassadeurs des Grands Vins Mercure’, wijnconsulenten die door Mercure zijn opgeleid, staan ter beschikking om de wijnen en gerechten goed op elkaar te helpen afstemmen.

     

    Op de wijnkaart ‘Grands Vins Mercure 2010-2011’, in alle Mercurehotels in België, vindt u … …

    Drie frisse en smakelijke wijnen:

    POUILLY-FUISSE Château de Beauregard 2008 - SARL Maison Joseph Burrier (Bourgogne / Wit) 29,50 € per fles. Deze wijn met zijn goudgele, heldere kleur heeft een eerder bescheiden neus waarin hout- en mineraalaroma’s toch goed aanwezig zijn. Fris, rijk en met een lange afdronk

    SANCERRE "Les Charmes" 2008 - Domaine André Vatan (Loire / Wit) 24,50 € per fles. Lichtgele, zeer heldere kleur. Zuivere en aromatische aanzet, fris en consistent in de mond, verfrist op een verrassende manier.

    ALOXE CORTON 1er Cru Les Fournières 2007 - Domaine Antonin Guyon (Bourgogne / Rood) 39,50 € per fles. Met zijn diepe robijnrode kleur en zeer verfijnde aroma’s, heeft deze bourgogne een subtiel parfum van cassis en munt met een zeer elegante houttoets.

     

    Driefruitige en lichte wijnen:

    CHABLIS Grand Cru Bougros 2007 - SARL Jean Marc Brocard (Bourgogne / Wit) 34,50 € per fles. Eersteklassewijn. Zijn mooie lichtgele kleur met groene reflecties kondigt een zeer fijne neus aan, die bloemig en licht gekruid is met minerale toets.

    RIESLING Schlossberg Rieling 2007 - Domaine Paul Blanck (Elzas / Wit) 34,50 € per fles. Toetsen van citrusvruchten en van gekonfijte citroen en linde-aroma’s geven deze Riesling een mooie aanzet in de mond.

    SANCERRE "Moulin Bèle" 2008 - Domaine André Vatan (Loire / Rood) 29,50 € per fles. Deze Sancerre met zijn robijnrode kleur heeft een zeer fijne, fruitige en licht gekruide neus. Heel elegant in de mond.

     

    Drie evenwichtige en elegante wijnen:

    MARGAUX Château Boyd Cantenac 3ème Cru Classé 2006 - Maison Schroder & Schyler (Bordeaux / Rood) 42,50 € per fles. Grootse wijn met een donkerrode kleur en paarse reflecties. Zijn complexe neus met aroma’s van zwarte en rode vruchten kondigt een evenwichtige en diepe mond aan, met een lange afdronk van kruidige en eersterangs tannines.

    SAINT-EMILION Virginie de Valandraud 2006 - Ets Thunevin (Bordeaux / Rood) 42,50 € per fles. De rijke en complexe neus van deze Saint-Emilion is tegelijk fruitig, kruidig en met een zachte houtachtige toets.

    SAINT-EMILION Grand Cru classé Couvent de Jacobins 2007 - S.C.E.V Joinaud Borde (Bordeaux / Rood) 39,50 € per fles. Een ware symfonie van smaken. Deze wijn evolueert met veel elegantie in de mond. Neus met vleugjes van rode vruchten, koffie en karamel; mond met een toets van rijpe tannines.

     

    Drie gekruide en pittige wijnen:

    HERMITAGE Marquise de la Tourette 2006 - Deutz/Delas (Rhône / Rood) 34,50 € per fles. Eerlijke en evenwichtige aanzet. Deze wijn heeft een mond met zeer aanwezige maar relatief fijne tannines. Zijn afdronk is geconcentreerd en gekruid, met een koppige toets van zoethout en hout.

    MINERVOIS La Livinière Laville Bertrou 2007 - SPH Gérard Bertrand (Zuid-Oost-Frankrijk / Rood) 24,50 € per fles. Deze wijn uit het Zuid-Oosten heeft een klassevolle neus, samengesteld uit zwarte vruchten, kruiden, zoethout, laurier en accenten van garrigue-vegetatie. Zijn ronde en goed geëvolueerde materie is vlezig maar zonder oneffenheden en rijk maar zonder onevenwicht.

    Saint JOSEPH Le Grand Pompée 2007 - Paul Jaboulet Aine (Rhône / Rood) 24,50 €

    per fles. Met zijn heldere kleur, karaktervolle neus en toetsen van gebrande koffie en rijpe vruchten, biedt deze wijn een mooie complexiteit. Eerlijke aanzet, afdronk met een frisse toets en aanwezige tannines. RVH.

    www.mercure.com.

     

     

     

     

    15-05-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lufthansa A380

    Lufthansa A380 naar Tokio, Peking en Johannesburg vanaf nu boekbaar

    Nieuw vlaggenschip vliegt op 11 juni van Frankfurt naar Tokio

     

     

     

    Het is zover: vanaf nu kan elke klant een vlucht met de Lufthansa Airbus A380 boeken en weldra het vlaggenschip van Lufthansa zelf ervaren. De tickets voor de intercontinentale vluchten, waarvoor het grootste passagiersvliegtuig ter wereld zal worden ingezet, kunnen vanaf nu worden geboekt. De A380 zal vanaf 11 juni regelmatig tussen Frankfurt en Tokio vliegen. De eerste Airbus die aan Lufthansa werd geleverd, de “Frankfurt am Main” zal in eerste instantie op dinsdag, vrijdag en zondag van Frankfurt naar de internationale luchthaven Narita in Tokio vliegen onder vluchtnummer LH 710. Het vliegtuig vervangt daarmee de Boeing 747-400, die nu op deze route wordt ingezet. De terugvluchten naar Frankfurt zijn op maandag, woensdag en zondag gepland onder vluchtnummer LH 711. Met de komst van een tweede toestel zal de A380 vanaf augustus dagelijks naar Tokio vliegen.

     

    Volgens de laatste planning, zal Lufthansa vanaf 25 augustus met de derde A380 driemaal per week van Frankfurt naar Peking vliegen. Op maandag, woensdag en vrijdag vertrekt de Airbus uit de Chinese hoofdstad, de terugvlucht is telkens de volgende dag gepland. Vanaf eind oktober zal er dagelijks op deze route worden gevlogen met de vierde A380. Er wordt ook verwacht dat Lufthansa vanaf 25 oktober haar vlaggenschip driemaal per week zal inzetten tussen Frankfurt en de Zuid-Afrikaanse metropool Johannesburg. Op maandag, woensdag en zaterdag is er een vlucht naar Zuid-Afrika, een dag later zal de A380 vanuit Johannesburg naar Frankfurt terugvliegen.

     

    De Airbus A380 beschikt over 526 zitplaatsen in de beste en modernste serviceklassen die Lufthansa aanbiedt. De volledig nieuwe First Class staat met acht ruime zetels in het Upper Deck volledig in het teken van individualiteit. Ook de Business Class met 98 zetels op de bovenverdieping en de Economy Class met 420 zetels op de benedenverdieping bieden meer ruimte en comfort dan ooit tevoren. Talrijke luchthavens wereldwijd bereiden zich momenteel voor op de komst van de A380, in Frankfurt gebeurt de boarding voor de Lufthansa A380 bijna altijd op twee niveaus. Lufthansa verwacht dit jaar de levering van in totaal vier A380’s.

     

    Op www.lufthansa.com/A380 vindt de klant niet alleen de actuele vluchtinformatie, maar kan hij ook een vlucht met de A380 boeken en reisinformatie vinden over de eerste bestemmingen van de Lufthansa A380. RVH.

     

     

    14-05-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede vetkeuze
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verminder je risico op hart- en vaatziekten door een goede vetkeuze in je voeding

     

     

     

    Het is algemeen geweten dat verzadigd vet ongezond is en dat de inname lager moet. In een recente meta-analyse laten onderzoekers van Harvard zien dat meervoudig onverzadigd vet, zoals omega 3 en 6, gezonde vervangers zijn voor verzadigd vet. Door ongezond verzadigd vet te vervangen door gezond meervoudig onverzadigd vet, kan het risico op hart- en vaatziekten met 19% dalen.

     

    Wereldwijd zijn er tal van campagnes om de inname van verzadigd vet te beperken en zo het risico op hart- en vaatziekten te verlagen. De meeste campagnes focussen op de daling in verzadigd vet en geven geen specifieke aanbevelingen door welke voedingsstoffen deze dan het best vervangen kan worden: eiwitten, koolhydraten of ‘gezonder’ vet.

     

    Een recent gepubliceerde meta-analyse van 8 studies, met in totaal meer dan 13.600 deelnemers, onderzocht het effect van het vervangen van verzadigd vet door meervoudig onverzadigd vet op het risico op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten. Een voeding waarbij 15% van de calorieën geleverd wordt door meervoudig onverzadigd vet blijkt veel gezonder dan wanneer deze gezonde vetten slechts 5% van de calorieën leveren. De onderzoekers stelden ook vast dat wanneer meervoudig onverzadigd vet het ‘ongezonde’ verzadigd vet vervangt, het risico op hart- en vaatziekten met 19% daalt. Dit gunstige effect kan volgens de onderzoekers verklaard worden door het feit dat meervoudig onverzadigd vet het LDL-cholesterolgehalte van het bloed verlaagt.

     

    Prof. Katan van de Vrije Universiteit Amsterdam maakte een samenvatting van de meta-analyse. Daarin stelt hij dat adviezen meer moeten focussen op het vervangen van verzadigd vet door meervoudig onverzadigd vet dan ze te vervangen door andere voedingsstoffen. Een eenvoudige en praktische manier om verzadigd vet te vervangen door meervoudig onverzadigd vet is om plantaardige producten zoals sojavoeding (waarvan de vetten vooral onverzadigde vetten zijn) te verbruiken in plaats van dierlijke producten zoals vlees en melk (waarvan de vetten vooral verzadigde vetten zijn)..

     

    Sojaproducten passen perfect binnen een gezonde, gevarieerde voeding en dit kan al van ’s morgens vroeg bij het ontbijt. De grote variatie aan producten, van drinks over desserts en vleesvariaties tot yofu’s laat toe om op elk moment van de dag van sojaproducten te genieten. RVH.

    13-05-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.belgisch kampioen cocktail

    BELGISCH KAMPIOEN COCKTAIL DOOR NAAR SINGAPOUR

     

     

     

    Op maandag 26 april vond voor de 40ste keer de Nationale Wedstrijd van de UBB – Union of Belgium’s Bartenders – plaats in het Hotel Hilton te Brussel. De beste bartenders van het land streden om de titel van ‘Belgisch Kampioen cocktail creatie 2010’. De winnaar vertegenwoordigt België tijdens de IBA –International Bartenders Association- wereldkampioenschappen in Singapore eind november dit jaar.

     

    Nicolas Everrard van het Hotel Conrad Brussels kreeg de meerderheid van stemmen met zijn cocktail « Flower power » en kreeg de titel ‘Belgisch Kampioen cocktail creatie 2010’. Op de tweede plaats eindigde Miguel Santos van het Hotel Sofitel Brussels Le Louise en de derde plaats ging naar Bruno Simons van ’t hof van Eden te Laakdal.

     

    Nicolas Everrard verdedigt de kleuren van de UBB en van België tijdens de wereldkampioenschappen IBA – International Bartender Association- in Singapore die plaatsvinden van 21ste tot 26ste november aanstaande.

     

    De cocktail creatie 2010 “ Cocktail Flower Power” van Nicolas Everrard (Hotel Conrad Brussels) bestaat uit : 1 cl Hibiscus Siroop, 3 cl Ananassap Caraïbos, 2 cl Cranberrysap Caraïbos,  2cl Grand Marnier Cordon Rouge en 2 cl Skyy Vodka.

    Miguel Santos (Hotel Sofitel Brussels Le Louise) veroverde de 2de plaats met zijn Cocktail « Lisbon Lover » bestaande uit: .0.5cl Spicy Siroop Monin, 5.5 cl Aardbeisap Caraïbos, 3 cl Aloe Sisap Caraïbos en 2.5 cl Tequila reposado Cazadores.

    Bruno Simons (‘t Hof van Eden, Laakdal) werd derde met zijn cocktail “ Think Red”, bestaande uit 3 cl Purée de Fraise Les vergers Boiron, 1 cl Aardbei siroop Monin, 6cl Cranberrysap Caraïbos, 2 cl Cherry Brandy Liqueur Marie Brizard en 3 cl Vodka Svedka Raspberry.

    Elodie Neveu ( Hilton Brussels) werd Bartender of the Year 2009, een speciale nominatie voor de bartender die op zeer regelmatige basis deelneemt aan diverse wedstrijden. RVH.



    12-05-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iglo chicken

    IGLO CHICKEN

     

     

    Iglo introduceert een gloednieuw gamma aan producten op de Belgische markt: Iglo Chicken. Het is de eerste keer dat Iglo een volledig gamma diepgevroren kippenproducten aanbiedt aan de Belgische consument.

    Volgende Iglo Chicken variëteiten zijn in de winkels verkrijgbaar: Crispy Chicken Original, Crispy Chicken Parmezaanse kaas & Italiaanse kruiden, Grilled Chicken Original en Grilled Chicken Honing Mosterd.

    Gemarineerde kip met een gegrilde smaak ofwel een “crispy” kippenborst met een lekker korstje. Daarnaast biedt Iglo Chicken ook de befaamde Chicken Nuggets aan. Deze nieuwe kipproducten passen perfect binnen een evenwichtige maaltijd en met vijf verschillende variëteiten zal het nooit meer saai zijn om kip te eten. Ze zijn ook gemakkelijk om te bereiden: na 20 minuten in de oven, de meest gezonde bereidingswijze trouwens, zijn ze smulklaar!

     

    Consumenten eten graag kip en de cijfers liegen er niet om. In 2002 was de Europese markt voor diepgevroren gevogelte goed voor 3.866 miljoen en dat cijfer is sindsdien alleen nog maar gestegen. Eind 2009 gaven Europese burgers voor 4.811,5 miljoen euro uit aan diepvriesgevogelte: een stijging van 24,5%. In België alleen ging er in 2009 voor 101,5 miljoen euro aan diepgevroren gevogelteproducten over de toonbank.

     

    Chicken Dinner: De nieuwe Chicken variëteiten van Iglo zijn een schot in de roos voor jong en oud. De producten bestaan uit 100% kippenborst in een heerlijk lekker jasje: krokant bij de Crispy Chicken variëteiten en sappig bij de Grilled Chicken producten. Je vindt er alleen natuurlijke producten in terug, m.a.w. geen kunstmatige bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoff­en. Alles wat in de producten zit, kan je immers terugvinden in je keukenkasten! En dat is slechts 1 van de 5 kwaliteitsgaranties die Iglo belooft. Alle Iglo producten worden gemaakt van zo vers mogelijke producten (ze worden zo snel mogelijk ingevroren aan een temperatuur van -40°C) en zo kunnen hun originele voedingswaarden bewaard blijven. Iglo garandeert bovendien volledige transparantie dankzij de meest strikte kwaliteits-controles. Ten slotte biedt het aan zijn consumenten ook verantwoorde producten aan.

     

    Vanavond eten we kip! Een Belgisch huishouden eet elk jaar ongeveer 27 kg2 aan gevogelte en het is niet moeilijk dat kip zo populair is: het is lekker, past bij elke maaltijd en is eenvoudig te bereiden! Eén van de beste eigenschappen van kip is dat het een gezond product is dat bij iedereen in de smaak valt. De nieuwe Chicken variëteiten van Iglo vormen een zelfstandig maaltijdcomponent en zijn ideaal om samen rond de tafel van te smullen. RVH.

     

     











    10-05-2010 om 08:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz

    Penélope en Mónica Cruz worden het gezicht van Charles Vögele

     

     

     

    De Charles Vögele Groep, één van de meest toonaangevende modebedrijven in Europa, heeft de Hollywood-actrice Penélope Cruz en haar zus Mónica, eveneens een internationaal bekende actrice, als gezichten voor haar merk Biaggini geëngageerd. Zij zullen vanaf de herfst van 2010 het uithangbord van de groepsbrede imagecampagne van Biaggini zijn.

     

    In het kader van hun engagement zullen zij beide een collectie met de nieuwe merknaam «Biaggini VIOLET» ontwerpen. Deze exclusieve collectie wordt op de Opening Night van de Charles Vögele Fashion Days op 3 november 2010 voor de eerste maal gepresenteerd. De launch van de collectie heeft plaats in het voorjaar van 2011.

    «Biaggini VIOLET» is een kwalitatief hoogwaardige party- en cocktailcollectie, die het Biaggini-label naar boven toe afrondt. André Maeder, CEO van de Charles Vögele Groep: «Wij zijn er via het engagement van Penélope en Mónica Cruz in geslaagd om twee wereldbekende actrices als merkambassadrices voor Biaggini te winnen. Wij zijn buitengewoon gelukkig dat wij met deze twee Spaanse vrouwen een duo hebben gevonden dat in uitstraling, levensvreugde, filosofie en modecompetentie prima bij Charles Vögele past.» RVH.

     





    10-05-2010 om 08:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!