Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.halloween
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Halloween kan ook griezelig lekker zijn!

    Breydelham presenteert Halloweenreceptjes om in de sfeer te komen



    Decoraties met heksen, spinnen en pompoenen verraden dat het griezelfeest Halloween opnieuw voor de deur staat. Om helemaal in de sfeer te komen, stelt vleeswarenproducent Breydelham creatieve receptjes voor om je familie en vrienden te verrassen tijdens Halloween. De combinatie tussen pompoen en ovenverse Breydelham is té lekker om niet van het moment te profiteren!


    Halloween is een oud-Keltisch feest dat oorspronkelijk alleen in de Verenigde Staten werd gevierd. In de laatste nacht van oktober (aanstaande zondag) verkleden vooral kinderen zich in allerlei griezelige en mysterieuze figuren. Ze gaan daarbij van deur tot deur en vragen de bewoners om iets lekkers (‘treats’), zoniet zullen ze het huis beheksen en kattekwaad uithalen (‘trick’). Vandaar de keuze die ze aan de bewoners laten: ‘trick or treat?’. Traditioneel valt Halloween samen met de pompoenenoogst. De uitgeholde pompoenen waarin een gezicht wordt gekerfd en een kaarsje wordt geplaatst, is uitgegroeid tot het symbool van dit griezelfeest. Al even traditioneel, gaat Halloween gepaard met een gezellig samenzijn in de tuin, rond een houtvuur. In dit vuur worden dan spiesjes met ‘marshmallows’ (schuimachtig suikerwerk of ‘spekken’) of andere lekkernijen geroosterd. Vrij recent waaide de Halloween-traditie over naar Europa, waar dezelfde sfeer wordt gecreëerd door de organisatie van allerlei thematische activiteiten.



    Breydelham met pompoen en kampernoelies, fusillipasta en  parmesankaas


    Ingrediënten voor 4 personen
    :

    500 gr breydelham, 500 gr pompoenblokjes, 250 gr kampernoelies, 500 gr fusilli, olijfolie, 4 teentjes look, 2 uien, 50 gr gehakte peterselie, 500 cc gevogelte- of groentebouillon
    250 cc magere room, peper en zout, gemalen nootmuskaat, versgemalen parmesankaas

    Bereidingswijze:
    Verwarm de olijfolie en voeg de geperste look en versnipperde ui toe. Voeg de pompoenblokjes toe en laat eventjes meebakken. Kruiden met peper, zout en nootmuskaat.
    Bevochtig het geheel met de bouillon en laat de pompoenblokjes bijna gaar koken. Giet alles door een zeef en kook het vocht met de magere room tot sausdikte.

    Kook de pasta “al dente” gaar in ruim gezouten water. Meng de pasta, de pompoenblokjes, de gebakken champignons, de gehakte peterselie en de reepjes Breydelham met de saus. Giet alles in een vuurvaste schaal. Bestrooi alles met parmesan en laat gratineren in de oven.
     

    Kaasfondue uit de pompoen met Breydelham en grotpaddestoelen:

    Recept van Felix Alen


    Ingrediënten voor 4 personen:

    1 kleine pompoen - 1/2 l melk - 2 el roux - 350 g kaasmix voor fondue - 2 dl room - peper en zout - muskaatnoot - 300 g Breydelham - 300 g gebakken grotpaddestoelen


    Bereidingswijze:

    Snijd een deksel uit de pompoen en hol hem een beetje uit. Dat gaat best met een eetlepel. Snijd daarna ongeveer 300 g van het pompoenvlees in stukjes en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en maal dit in de keukenrobot tot een zeer gladde puree.


    Breng de melk aan de kook en doe er peper en zout bij. Bind met wat roux en voeg er de kaassoorten, room, muskaatnoot en de pompoenpuree bij. Voeg eventueel wat melk of pompoenkookvocht bij als de bereiding te dik zou zijn. Giet de kaassaus in de pompoen, zet het deksel er terug op en verpak het geheel met aluminiumfolie. Maak buiten een houtvuur aan, waarop je kan grillen. Zet vervolgens de pompoen gedurende minstens een uur aan de zijkant van het vuur, zodat de inhoud terug zacht kan worden. Rijg ondertussen de in blokjes gesneden ham en de paddestoelen op stokjes en grill ze boven het houtvuur. Open de pompoen en laat de gasten hun spiesjes doppen in de kaassaus. Smakelijk! RVH.

    www.breydelham.be  of www.breydelspek.be

       

            

     

    22-10-2006 om 21:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.radisson dubai
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

     

    RADISSON SAS NEEMT OUDSTE VIJFSTERREN HOTEL IN DUBAI OVER

    Een strategische locatie voor de verdere uitbreiding van het merk in de regio

     

    Radisson SAS Hotels & Resorts, het eerste klasse merk van het in Brussel gebaseerde Rezidor SAS Hospitality, heeft het beheer overgenomen van het InterContinental Hotel Dubai, het oudste vijfsterren hotel op de Emiraten in het hart van het zakendistrict van de stad. Het hotel opende drie decennia geleden en is sindsdien een mijlpaal aan de Deira Creekside.

     

    Dit is het derde Radisson SAS Hotel in de Verenigde Arabische Emiraten, bovendien zijn er nog drie andere hotels in ontwikkeling waaronder het hotel op de The Palm in Jumeirah.

     

    “Het Deira Creek hotel is van levensbelang voor onze expansiestrategie. Het is één van de meest prominente hotels op de emiraten en het is een uitstekend visitekaartje naar toeristen en zakenreizigers toe. Dubai blijft groeien als een regionale zaken- en toeristische trekpleister en daar wil Radisson SAS aan meewerken. Met momenteel 15 succesvolle hotels in acht landen in het Midden Oosten, zijn we duidelijk aan groei toe” zegt Jean-Marc Busato, Vice President Midden Oosten, Rezidor SAS Hospitality.

     

    Het Radisson SAS Hotel, Dubai Deira Creek heeft 287 kamers, inclusief 39 suites, 16 restauratie- en drankgelegenheden en talrijke vergaderfaciliteiten.

     

    “Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons en wij kijken er naar uit om de Radisson SAS waarden als onze ‘Yes I Can!’ dienstenfilosofie en 100% guest satisfaction guarantee te delen met medewerkers en gasten,” zegt Andreas Fluckiger, General Manager, Radisson SAS Hotel, Dubai Deira Creek. “Dit hotel is geliefd bij zowel zakenreizigers als toeristen en we zullen ons blijven richten tot deze marktsegmenten.”

     

    Rezidor SAS kijkt er naar uit om tegen 2010 zijn merkenportefeuille in het Midden Oosten verder uit te breiden met nieuwe Radisson SAS, Park Inn, Regent en Missoni hotels. RVH.

     

    21-10-2006 om 21:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ducktrail -eendenrallye

     

     

     

     

     

     

    Avontuur tijdens een Eendenrallye
    Ducktrail nu ook te boeken vanuit Spa in België

     

    De eerste internationale Ducktrail is een feit. Vanaf heden is de Eendenrally ook te boeken vanuit de Radisson SAS Hotels in Spa, België. Bij het hotel staan minimaal 8 Eenden klaar om een middagrit door de Belgische Ardennen te maken. Deze zeer gevarieerde rit komt door bekende plaatsen als Coo en Stavelot. Dit is te combineren met een diner of overnachting in het Radisson SAS Balmoral Hotel of het Radisson SAS Palace Hotel.

     

    Ducktrail is een Nederlands initiatief. Met behulp van 47 nostalgische 2 CV's (“Lelijke Eenden”) en een unieke limousine Eend organiseert Ducktrail BV bedrijfsevenementen voor groepen van 30 tot 50 deelnemers, voornamelijk in Nederland. Elk programma is uitgezet in een fraaie omgeving. Geen doorgaande wegen, alleen smalle straatjes, dijkjes, bospaadjes, etc. De tochten kenmerken zich door de vele stops onderweg die de autorit extra aantrekkelijk maken. Ook komt men hindernissen zoals een veerpont of een kudde schapen op de weg tegen. Oefeningen met de auto's, vragenlijsten én klassementsproeven bij lokale bezienswaardigheden zorgen voor de nodige spanning bij de deelnemers.

     

    Sinds kort steekt Ducktrail ook de Belgische grens over en organiseert in samenwerking met het Radisson SAS Balmoral Hotel en het Radisson SAS Palace Hotel in Spa een origineel arrangement om de Belgische Hoge Venen te ontdekken.

     

    Inbegrepen zijn: Welkomstkoffie bij aankomst, de Ducktrail route met een drankje en een hapje onderweg en een passage op of rondom het F1 circuit van Spa-Francorchamps, een picknick, een prijsuitreikings ceremonie, een driegangenmenu in één van beide hotels en een overnachting met ontbijtbuffet. RVH.

     

    Ducktrail BV info@ducktrail.nl,

    Radisson SAS Balmoral Hotel info.spa@radissonsas.com of Radisson SAS Palace info.spapalace@radissonsas.com.

     

     

     

    21-10-2006 om 21:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nederland

     

     

     







     

    Meer Duitsers en Belgen bezoeken Nederland

    Inkomend toerisme groeit eerste half jaar met 13%

    In het eerste half jaar van 2006 is het aantal inkomende toeristen naar Nederland gestegen met 13%. Dit is de hoogste groei sinds de jaren negentig. Met name Belgen, Duitsers, Scandinaviërs en Zuid-Europeanen hebben in de eerste zes maanden van 2006 een sterke groei laten zien. Het aantal bezoekers uit België en Duitsland is gestegen met respectievelijk 13 en 16%. Met name het goed lopende Rembrandt 400 jaar, het groeiend aantal low cost vliegverbindingen en de gunstige vakantiespreiding van de Belgen en de Duitsers zijn redenen voor de positieve stijging.

    De verblijfsrecreatieve accommodaties (bungalows en campings) hebben van de stijging geprofiteerd, het aantal gasten is met 25% toegenomen. Daarnaast is het aantal buitenlandse gasten in hotels met 11% gestegen.

    Duitsland, dé belangrijkste herkomstmarkt voor het inkomende toerisme naar Nederland, is in het eerste half jaar met maar liefst 16% gestegen. Vooral het toerisme naar de kust en het ‘groene achterland’ is gegroeid. Voor de Duitsers is Nederland een bestemming waar vaak in het voor- en najaar de tweede of derde vakantie wordt gehouden. Nu de Duitse economie weer wat aantrekt, heeft de Duitse consument ook meer te besteden en dit is gunstig voor Nederland vakantieland.  RVH.

    21-10-2006 om 21:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eurostar

     

     

     

    EUROSTAR REALISEERT RECORDRESULTATEN TIJDENS

    DERDE TRIMESTER 2006

     

     

    Eurostar, de hogesnelheidsoperator die België en Frankrijk met het Verenigd Koninkrijk verbindt, realiseerde tijdens het derde trimester van 2006 een uiterst sterke groei in reizigersaantallen en ticketverkoop en behaalde daarnaast een recordpunctualiteit.

    Tussen juli en september van dit jaar, kozen 2,15 miljoen reizigers voor Eurostar. Dit is het hoogst gerealiseerde reizigersaantal ooit voor een derde kwartaal en betekent een stijging van 9,9% in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar.

     

    De totale verkoop tijdens het derde trimester van 2006 bedroeg £130,4 miljoen, wat een stijging van 21% betekent in vergelijking met de £107,9 miljoen die in dezelfde periode van vorig jaar werd gerealiseerd. De zakenmarkt blijft het, dankzij een stijging van de verkoop van business tickets met 27%, uiterst goed doen.

    In het derde trimester van dit jaar bedroeg de punctualiteit van Eurostar voor al haar routes samen 91,4%. Dit resultaat omvat eveneens de week in september waarin Eurostar haar beste wekelijkse punctualiteit ooit van 98% behaalde. Eurostar blijft het met deze resultaten beter doen dan vele van de concurrerende luchtvaartmaatschappijen op haar routes.

     

    Simon Montague, Directeur Communicatie van Eurostar, verduidelijkt: "Het is een uitzonderlijk derde trimester geweest voor Eurostar. We hebben een sterke toename van onze reizigersaantallen gekend, en meer in het bijzonder van onze zakenreizigers die voor Eurostar blijven kiezen voor hun reis naar Londen." RVH.

    21-10-2006 om 21:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.accor services

    Accor Services prikkelt beslissingnemers:
    hebben zij zin voor prioriteit?

    Voor zijn nieuwe reclamecampagnes voor Ticket Restaurant® en Ticket Compliments®, heeft Accor Services België een beroep gedaan op het reclameagentschap Shake, dat voor een resoluut uitdagende toon opteerde.

     

    Accor Services heeft als marktleider inzake dienstencheques besloten om de beslissingnemers te prikkelen door hun zin voor prioriteit centraal te stellen in haar nieuwe campagne. Inderdaad, in de huidige sociaal-economische context, zijn sociale voordelen - zoals Ticket Restaurant® en Ticket Compliments®, een gamma geschenkcheques waarvan Supreme Award de meest verspreid in België is – een middel geworden om werknemers aan zich te binden en te belonen eerder dan een louter motiveringsmiddel.

     

    Deze nieuwe campagne van Accor Services wordt toegepast in diverse media en speelt op een humoristische manier met de argumenten.  In elke aankondiging is een baas heel fier zijn werkenemers zijn beloning aan te kondigen :

    -          voor Ticket Restaurant® : een bijenkorf, westernlaarzen als werfschoenen en Marguerite de koe!

    -          voor Ticket Compliments® : een mechanische stier, een kerstkalkoen en een doedelzakband!

     

    Zou hij zin voor prioriteit hebben, dan zou hij aan Ticket Restaurant® en Ticket Compliments® denken. Rvh.

    www.mijnprioriteit.be

     

     

     

    21-10-2006 om 21:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mandalloween
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mandalloween:

     

     

     

    Een bloednieuwe en gloednieuwe creatie van mandarine Napoléon, speciaal voor de komende Halloweenfeesten. Kortom een bloederige cocktail voor spookachtige nachten.

     

    Nodig: glas long drink, 8 cl sap van bloedappelsienen, 9 cl tonic en 3 cl Mandarine Napoléon.

     

    Giet de Mandarine Napoléon in een longdrinkglas dat gevuld is met ijsblokjes. Voeg het sinaasappelsap en de tonic eraan toe. Versier met een muntblaadje en een schijfje sinaasappel.

     

    20-10-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.frisk

     

    Verstuur je uitgesproken quote naar FRISK en win je eigen reclamecampagne!

     

    FRISK®, het bekende merk van ademverfrissers, daagt je uit! In een creatieve maar vooral interactieve wedstrijd wordt gezocht naar de allerleukste slogan. Die mag zelfs een beetje gewaagd zijn... De aankondiging van deze actie gebeurt via TV-spots, Boomerang-postkaarten, mousepads en advertenties in Metro. Via deze laatste kunnen quotes worden ingestuurd per SMS. De winnaar mag zich verheugen op de volledige uitwerking van zijn quote tot een grootse mediacampagne. Het initiatief past in een ruimere marketingactie die FRISK® heeft opgezet onder de titel 'Don't be afraid to open your mouth'.

     

    Stout, assertief, gewaagd,... dat is de richting waarin je mag zoeken om een leuke quote te verzinnen. Wil je op een creatieve manier je ongezouten mening kwijt? Of je gezonde frustratie omzetten in een spitse formulering? Laat dan je fantasie de vrije loop!

     

    Deelnemen is heel eenvoudig. Tot 13 november (12u) surf je naar www.frisk.com, waar je je originele vondst kan 'neerpennen'. Hier vind je tevens de quotes die de andere deelnemers hebben ingestuurd. Achter elke inzending staat een stemknop waarmee je een beoordeling kan achterlaten. Ofwel hemel je de beste ideeën op, ofwel sabel je de concurrentie gewoon neer. Op die manier wordt er elke week een top 10 samengesteld met de meest geapprecieerde quotes. De weekwinnaar valt al meteen in de prijzen en krijgt van FRISK® 5 t-shirts met zijn slogan erop.

     

    Uit de 50 beste inzendingen (de top 10 van 5 weken) kiest FRISK® uiteindelijk de grote winnaar. Zijn (of haar!) quote zal gebruikt worden om een grootschalige mediacampagne mee te voeren. Zo zal de vondst van de winnaar reuzengroot geprojecteerd worden op de gevel van een gebouw, zullen er krantenadvertenties gepubliceerd worden en zal de quote massaal verspreid worden via postkaarten.

     

    Deze actie werd uitgewerkt door 'These Days' en kende al veel succes in Nederland en Zwitserland. Ze past bovendien in een ruimere mediacampagne van het internationale reclameagentschap BBH. Onder de slogan 'Don't be afraid to open your mouth' loopt sinds juni een reeks van initiatieven die iedereen aanzet om zijn mond te openen. RVH.

     

    16-10-2006 om 11:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dippies
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DIPPIES !

     

     

    Goed nieuws voor de Belgische kids: voor het eerst in Europa strijken de Dippies neer in ons kleine Belgenland. Dippie Tommie en Dippie Eggy zijn twee speelse dippotjes waarin je P’tits Heinz Ketchup en P’tits Heinz Mayo saus kan doen. Hun vrolijke kleuren en guitig karakter maken van elke maaltijd een leuk moment! En wedden dat groenten eten voor je kids een stuk makkelijker gaat met Dippie Tommie en Dippie Eggy.

     

    Dippen is fun! En je kan groenten of gerechten er snel en makkelijk dat extra tikkeltje smaak door geven. P’tits Heinz  lanceert deze olijke dippotjes om het eetplezier van kinderen aan tafel te vergroten. Hun felle kleuren en grappige lichaampjes geven elke gezonde maaltijd bestaande uit vlees of vis, groenten en aardappelen, een vrolijke toets.

     

    P’tits Heinz Ketchup bevat de gekende rode Heinz Tomato ketchup en is dus even lekker en rijk aan tomaten en bevat ook vitamince C, een hoog lycopeengehalte en slechts 0.1% vet. P’tits Heinz Mayo saus is een licht en smakelijk mayo-recept speciaal voor kinderen, even lekker als echte mayonaise, maar met 40% minder vet. RVH.

    www.heinz.be

     

    16-10-2006 om 11:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!