Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeeuwse mosselen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Nieuwe Zeeuwse mosseloogst:

    “klein maar fijn”

     

    Yerseke - De mosselkwekers hebben de kwaliteit van de nieuwe oogst in de Oosterschelde geïnspecteerd. De mosselen zijn onder invloed van het goede weer, de groeiachterstand vrij snel aan het inlopen waardoor de eerste ladingen naar de veiling werden gebracht.  Mosselkweker Jos van Damme omschrijft de nieuwe mossel als “klein maar fijn” . De smaak is al zeer goed en de komende tijd zal de mossel nog verder groeien.

     

    Het seizoen begint dit jaar later dan voorgaande jaren. Het koude voorjaar heeft ervoor gezorgd dat de mossel door gebrek aan voedsel een groeiachterstand van zo’n twee tot drie weken heeft opgelopen. Net als de haring, is ook de mossel duidelijk een natuurproduct.

     

    Niet alleen hebben de mosselkwekers te maken met een verlaat seizoen ook verwachten ze dit seizoen minder mosselen te kunnen aanvoeren dan het afgelopen seizoen. Algemeen verwacht men dat de aanvoer ongeveer 25-30 miljoen kilo zal zijn, dit is ongeveer de helft van de aanvoer 2005. Door een tegenvallende zaadval twee jaar geleden, waardoor één zaadperiode helemaal niet is gevist, is de Waddenzee dit jaar dunner bevolkt met consumptiemosselen. Mosselen groeien op in de Waddenzee en in de Oosterschelde. Voor het kunnen opgroeien tot een consumptiemossel is mosselzaad nodig. Naast deze natuurlijke schaarste heeft ook de natuurregelgeving een beperkende invloed op de mogelijkheden om op mosselzaad te vissen.

     

    De zoektocht naar alternatieve methoden voor de schaarste van mosselen is volop aan de gang. De mosselkwekers nemen hun verantwoording voor een duurzame visserij door een deel van de mosselzaadval op te vissen en het overige deel te laten liggen voor de natuur, maar de natuur is niet voorspelbaar en levert niet ieder jaar dezelfde hoeveelheid mosselzaad. Dit jaar is dat duidelijk merkbaar en terug te zien in de lage te verwachten aanvoer van Nederlandse mosselen. Daarom streeft de mosselsector naar een minder afhankelijkheid van bodemzaad. De sector is volop bezig met het ontwikkelen van andere kweekmethodes.

     

    Precieze gevolgen voor de uiteindelijke consumentenprijs zijn nog niet duidelijk. Vast staat wel dat de Zeeuwse mosselen 2006, andermaal een zeer goede smaak hebben, van prima kwaliteit zijn en een zeer hoog vleespercentage meekrijgen. Net deze facetten hebben in het verleden de roem van de Zeeuwse mossel uitgedragen. Ook in de toekomst blijven dit de belangrijkste troeven van de Zeeuwse mossel. RVH. 

    28-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse ganda suggestie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomerse gerechten met ganda ham
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Ganda ham, Le Larry en Kapas

    veroveren uw terras.

     

     

    Corma Vleeswaren vierde vorig jaar zijn vijftigste verjaardag. Dit dynamisch bedrijf, dat vooral bekend staat als de producent van Ganda Ham, is sinds enkele jaren zijn horizon aanzienlijk aan het verruimen. Bij die verruiming valt er wel één constante te noteren, namelijk de bedrijfsfilosofie die gehandhaafd blijft: op basis van zuivere grondstoffen, via natuurlijke, traditionele procédés, kwalitatief hoogwaardige producten maken die door de consument worden er- en herkend als topkwaliteit.

     

    Zo is Corma in 2003 een samenwerking aangegaan met Le Larry geitenkaas, dat binnenkort zijn intrek zal nemen in een nieuwe productieruimte naast die van Ganda Ham. Verder heeft zaakvoerder Dirk Cornelis in 2005 de aandelen en de leiding verworven van Kapas. Dat bedrijf legt zich toe op de productie van broodbeleg op basis van verse kaas en chocolade. Hun bekendste product is wellicht Chomelka, een chocolade smeerpasta die beduidend minder calorieën en meer voedingsstoffen bevat dat de traditionele chocopasta’s.

     

    De kern van het verhaal is het feit dat een dergelijke bundeling van bedrijven ook inspireert tot de ontwikkeling van nieuwe producten en bereidingen, de eerste resultaten zijn sinds kort ook in de handel verkrijgbaar: kleine koude en warme hapjes die bij uw tuinfeest het aperitief ongetwijfeld een extra dimensie zullen geven. Maar ook enkele producten die u bij het ontbijt een vliegende start garanderen.

     

    Suggesties voor het terras:

     

    -          Batoens van Le Larry geitenkaas, omwikkeld met Ganda Ham.

    -          Gedroogde vruchten, gevuld met Le Larry geitenkaas en kruiden, per verpakking telkens vier abrikozen, dadels en pruimen.

    -          Dadels gevuld met Le Larry geitenkaas, subtiel zoet/zuur contrast

    -          Pure verwennerij: een aperitiefbordje met een mix van gevulde dadels met geitenkaas en gevulde dadels omwikkeld met spek; zeker niet teveel van serveren of je gasten hebben geen plaats meer voor het hoofdgerecht.

     

    Suggesties voor de ontbijthoek:

     

    -          niets zo heerlijk als een flink stuk bruin brood, royaal besmeerd met Chomelka waarin heerlijke Belgische chocoladeparels worden vermengd, een lokmiddel waarmee je de hardnekkigste langslaper uit zijn bed krijgt.

    -          Naast vlootjes biedt Chomelka ook een ontbijt- of dessertbuche. Deze ‘buche’ afgewerkt met hagelslag en logo in chocolade zorgt voor een feestelijk cachet. RVH.

    www.ganda.be

     

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alno

     

     

     

    De keuken als bergruimte

    Handige provisiekast laat toe om voorraden netjes te stockeren én te sorteren

     

    Als belangrijke Europese speler blijft ALNO zoeken naar praktische oplossingen voor in de keuken. En met de nieuwe provisiekast heeft de keukenproducent er ook daadwerkelijk één gevonden. Zo laat dit innovatief concept toe om je voorraad ordelijk te stockeren en te sorteren. Zodat  je optimaal kan genieten van een mooi opgeruimde keuken.

     

    De keuken is vandaag geëvolueerd van een plaats om te koken tot een gezellige centrale ruimte in huis. En dat weerspiegelt zich bij ALNO in een waaier van eigenzinnige designs, zonder uiteraard het functionele uit het oog te verliezen. In dat opzicht heeft ALNO ook een uiterst handige en comfortabele provisiekast ontworpen. Deze biedt je maximale bergruimte én een duidelijk overzicht dankzij de vernuftige indeling met bedrukbare leggers.

     

    De provisiekast is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes, als dubbele kast of als hoekmodel met een klassieke deur of schuifdeur. Steeds zijn de plinten geïntegreerd in de deur, zodat je binnenin maximale stockeerruimte hebt en ook vlot iets kan opbergen. De deurpanelen zijn zowel verkrijgbaar in glas als in alle frontkleuren. RVH.  www.alno.de

     

     

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlmnew seats

     

    VLM AIRLINES introduceert nieuwe ergonomsche zetels

     

    VLM Airlines verbetert het interieur van haar 15 Fokker 50 toestellen door passagiers meer beenruimte, nieuwe ergonomische zetels en andere voordelen aan te bieden om zo het vliegcomfort nog aangenamer te maken.

     

    VLM Airlines past elk toestel aan met nieuwe lederen zetels in een stijlvolle beige kleur.  Deze zetels werden speciaal ontworpen om de ontspannen sfeer in de cabine nog te verhogen. De nieuwe kuipzetels werden uit één stuk vervaardigd en hebben een unieke rustfunctie waardoor het mogelijk is om de volledige stoel achterover te tillen in een comfortabele positie. Ze zijn vooral ergonomisch verantwoord omdat ze  de rug beter ondersteunen en de algemene positie van het lichaam  verbeteren. De stoelen werden vervaardigd uit kevlar en koolstofvezel en werden geproduceerd door het Zwitsers bedrijf Fast.

     

    Speciale haakjes werden geïnstalleerd aan de zijkant van elke zetel om de jassen van passagiers gemakkelijk op te hangen. VLM Airlines biedt daarnaast ook beenruimte aan van 82 cm (33 inches) hetgeen veel ruimer is dan bij vele andere luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast komen er ook nieuwe tapijten en worden toiletten en zijpanelen in een nieuw kleedje gestopt. De cabineverlichting wordt eveneens meer helder zodat een groter gevoel van ruimte ontstaat. Voor de vloot van VLM Airlines wordt dit de meest volledige opknapbeurt in de 13-jarige geschiedenis.

     

    “We streven ernaar om onze passagiers steeds de beste service aan te bieden en deze opwaardering maakt hier een belangrijk onderdeel van uit,” zegt Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines. VLM Airlines heeft inmiddels een eerste toestel vernieuwd, drie andere toestellen zullen volledig worden aangepast tegen het einde van de zomermaanden. De volledige vloot van de Fokker 50 toestellen zal tegen eind 2007 in een nieuw kleedje zitten. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.treca de paris

    Treca de Paris:

    Lichaam en geest tot rust brengen

     

    In de voortdurende zoektocht naar het absolute slaapcomfort pakt Treca de Paris met de regelmaat van een klok uit met nieuwigheden en materiaaltechnische innovaties. In de collectie 2006 zien we twee exclusieve matrassen en een boxspring het levenslicht, die onder alle omstandigheden een verkwikkende nachtrust garanderen.

     

    De Silver Prestige-matras komt  omwille van zijn samenstelling en opbouw tegemoet aan de wensen van de meest kritische slapers. De nieuwe Silver Air Spring-matras beantwoordt al evenzeer aan de strengste comfort- en materiaaleisen. Kroon op het werk is de Grand Prestige vaste ondermatras of “box spring’. Ook hier wordt het absolute slaapcomfort benaderd door de homogene ondersteuning. De Air Spring ophanging biedt immers maximale bewegingsvrijheid en een structuur die alle lichaamsdelen op elk punt opvangt. De esthetische vormgeving naar Scandinavisch model met soepele boorden, bepaalt mee het succes van de ondermatras Grand Prestige bij consumenten die enkel met het beste tevreden zijn. RVH. www.trecadeparis.com

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.riviertoerisme

    Ontwikkeling en bevordering

    van het grensoverschrijdende riviertoerisme

     

    Ondersteund door Interreg III A werkt het Comité Régional de Tourisme (CRT) van Nord-Pas de Calais aan een programma voor de ontwikkeling en valorisatie van het grensoverschrijdende riviertoerisme. Hierbij wordt gewerkt met 6 hoofdstrategieën. In de toekomst zal ook een beroep gedaan worden op Objectif 3 voor het verderzetten en voltooien van reeds opgestarte acties in dit project.

     

    De eerste ontwikkelingsstrategie berust op de observatie van economische prestaties en een cijfermatige analyse van het riviertoerisme. In het kader hiervan werden er verschillende acties gerealiseerd: enquêtes bij pleziervaarders aan de grenssluizen tussen Nord-Pas de Calais en Henegouwen, publicatie met cijfergegevens rond riviertoerisme… Een tweede strategie betreft het samenbrengen en het bevorderen van netwerking tussen de actoren die betrokken zijn bij riviertoerisme.

     

    De derde ontwikkelingsstrategie krijgt vorm via concrete hulp bij het opzetten van evenementen. Op het terrein vertaalt zich dat bijvoorbeeld via het zomerevenement “La Ruée vers l’Eau” dat in juli en augustus plaatsvindt. Aan elke zijde van de grens vinden in de steden met geschikte uitrusting langs de rivieren meerdere animaties plaats: waterspelen, tentoonstelling, mini-cruises van een uur… Tegelijkertijd is het CRT gestart met een project rond kwaliteit in Nord-Pas de Calais en de Provincie Henegouwen, project dat o.m. het onthaal, de kwaliteit van de prestaties, de kwaliteit van de culinaire suggesties, de voorgestelde producten, enz. bestudeert.

     

    Een vierde strategie is nog in volle ontwikkeling en zal betrekking hebben op de opleiding van professionals, terwijl de vijfde strategie betrekking heeft op de informatieverspreiding. De laatste strategie betreft middelen voor promotie en communicatie. Het uitgeven van brochures, het aanmaken van gadgets, reclame, deelname aan het ‘Salon Nautique de Paris’ gedurende 11 dagen… Stuk voor stuk acties om het grensoverschrijdende riviertoerisme te promoten.

     

    Objectif 3 voor de verderzetting van het project?

    In de toekomst wil het CRT steunen op Objectif 3, de opvolger van Interreg III om haar inspanningen voor de bevordering van het grensoverschrijdende riviertoerisme verder te zetten. RVH.

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sofitel hotelgidsen

    SOFITEL DOORBREEKT TRADITIONELE

    PRESENTATIE VAN HOTELGIDSEN.

     

    De nieuwe Sofitel hotelgids 2006-2007 is op zijn minst baanbrekend en revolutionair. Met de nieuwe gidsen doorbreekt Sofitel de te beperkte en soms verwarrende informatie. De gids in een formaat 21 X21 cm wordt een handig werkdocument zowel voor reisagenten als voor de individuele toerist en is driedeling.

     

    In een eerste deel krijgt men een merkwaardig fotoboek van alle Sofitels wereldwijd, aspect dat de keuze heel wat vlotter laat verlopen. Het tweede deel is eerder technisch en omvat alle details inzake uitrusting, kamerindeling, gastronomische restaurants, meetingfacilities, ontspanningsmogelijkheden en tak van andere nuttige en interessante informatie. Tot slot is er een directe link met de website www.sofitel.com die zowel het opvragen van informatie als mogelijke reservaties erg vlot laat verlopen. Met meer dan 200 hotels in maar liefst 52 landen krijgt iedereen via deze hotelgids een erg brede kijk zowel op de gastronomische rijkdom als de business en leisuremogelijkheden die deze prestigieuze hotelketen aanbiedt. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rally

     

     

    Endurance rally Amsterdam – Beijing.

     

     

     

    Medio juli startte de Classic car Endurance Rally Amsterdam - Beijing. België is hierin vertegenwoordigd door Wim Backers, inwoner van Retie en CEO/eigenaar van Vacansoleil. Zijn teamgenoot is Henk van Riet, directiechauffeur bij Vacansoleil. 

    De Vacansoleil equipe neemt deel met een Ford escort Mexico uit 1972. Op 13 augustus hoopt de equipe na 17.500 km de finish te bereiken in het moderne Beijing.

     

    Deze Classic Carn Endurance rally, toegankelkijk voor auto’s gebouwd voor 1.1.1977, stelt hoge eisen aan mens en auto. De rally loopt over zand- en gravelwegen, maar ook over het normale wegennet. Beide deelnemers hebben ruimte rally ervaring, Wim Backers heeft met een Audi TT deelgenomen aan diverse ijs- en circuitraces, terwijl Henk Van Riet tweemaal Nederlands kampioen karting Klasse ICA was. RVH.

     

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mysterious

     

    Mysterious

    by Carlucci di Chivasso

     

     

    In de woondecoratie zien we een duidelijke terugkeer naar de sensuele rijke wereld van de barok. Met Mysterious lanceert Carlucci di Chivasso een nieuwe mysterieuze collectie die inspeelt op deze trend. De buitenwereld is ‘out-of-control’ en geeft hierdoor een gevoel van onbehagen. We zijn op zoek naar fantasie, aandacht, liefde en luxe als tegenwicht van het minimalisme en de kille buitenwereld. Hiermee geven we vorm aan ons huis en creëren een eigen tempel, boudoir of luxueuze library.

    De collectie Mysterious is een stukje historie met een knipoog naar de sixties en seventies, een regelrechte hommage aan de Bohemian Hippy chic. Extravagantie, erotiek, sensualiteit en ‘maximalisme’ zijn hier belangrijke thema’s. Met de collectie Mysterious kan je al je decadente verlangens en onuitgesproken fantasieën vervullen: het ultieme plezier in decoreren. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hulsta boxspring

    Hülsta – boxspring:

    Het ultieme slaapcomfort is maatwerk.

     

    Hülsta’s slaapsystemen voldoen aan de hoogste eisen op gebied van comfort, kwaliteit en design. Als wereldprimeur stelt hülsta nu de zeer uitgebreide boxspring-collectie voor, die eigenschappen als uitmuntende ergonomie en klimaatregeling combineert. Design en doorgedreven vakmanschap tillen elkaar naar nieuwe hoogten in deze collectie, en de esthetische en functionele combinatiemogelijkheden met de internationaal succesvolle hülsta-slaapkamerprogramma’s Casanotte, La Vela en Luceta zijn uniek. Maar ook als solist voldoet hülsta-boxspring aan alle voorwaarden voor het allerbeste slaapcomfort. RVH.

    25-07-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!