Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestekijk aperitieven met St Moret

    That time of the year again: een leuk en lekker menu bedenken voor de feestperiode. Je hoeft niet altijd uit te pakken met spectaculaire ingrediënten om een memorabel hapje op tafel te toveren. Met deze eenvoudige ingrediënten en zelfs koelkastrestjes maakte foodblogster- en styliste Marta Majewska 3 frisse starters.          

    "Restjeskoken is naast snel en budgetvriendelijk vooral uitdagend. Ik combineer op maandag en dinsdag mijn leftovers van het weekend met een pure kaas zoals St Môret®. Niet is zo leuk als je inner chef te challengen spaarzaam om te springen met 'verloren' etenswaren" - Marta Majewska

    RECEPTEN

    Geroosterde wortels met een dip van wortelloof en St Môret®

    Helemaal crazy for carrots en je weet niet goed wat te doen met die eenzame wortels in de koelkast? Tover een gezond en licht aperitiefhapje op tafel door de wortels te roosteren en te serveren met een dip op basis van een heerlijk verse kaas.

    Ingrediënten voor 4 p : 500 g wortels - 3 el olijfolie - 3 el honing - 15 g wortelloof - 150 g St Môret® natuur - 1/2 teen look

    Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 180°C. Was de wortels - mét loof - schoon onder stromend koud water. Snij het loof van de wortels. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de wortels over de bakplaat. Besprenkel de wortels met de olie en de honing en meng onder elkaar.

    Rooster de wortels ongeveer 60 minuten tot ze gaar zijn. Schep halverwege om. Doe het wortelloof, de St Môret® en de look in een blender en mix tot een gladde dip. Serveer de wortels op een leuk bord met de frisse dip.

    TIP: nog andere groenten over? Rooster ze samen met de wortels en serveer.  

    St Môret® Apérifrais rolletjes

    Voor deze aperitiefrolletjes heb je slechts 4 componenten nodig. Pluk kruiden uit eigen tuin en combineer met een minimum aan ingrediënten.

    Ingrediënten voor 8 rolletjes : 4 filodeeg vellen (van ongeveer 25 x 35 cm) - 200 g St Môret® Apérifrais Provençale - 5 el olijfolie - Verse kruiden (tijm, oregano, salie)

    Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het filodeeg uit en snijd de vellen diagonaal in vieren. Neem 8 van de 16 vellen filodeeg en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met de verse kruiden en leg er de overige 8 vellen bovenop.

    Leg telkens op een kort uiteinde van het deeg 5 St Môret® Apérifrais Provençale-kaasjes. Rol alle vellen vanaf onderaan strak op tot rolletjes. Kwast de rolletjes met wat olijfolie en bak gedurende 15 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer warm.

    TIP: rol een restje paprika tussen het filodeeg. Ook lekker met verse tijm, basilicum of bieslook.        

    Easy PEASy taartjes met St Môret®, spinazie en erwten

    Hebben je kids de erwten van gisteren laten liggen op hun bord? Stop ze in een hartig jasje en laat ze smullen van deze schattige taartjes.

    Ingrediënten voor 16 taartjes : 1 rol bladerdeeg - 30 g verse spinazie 1 el olijfolie - 30 g erwten, gekookt - 100 g St Môret® natuur - 1 ei

    Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de olijfolie in een diepe pan en laat de spinazie slinken. Snij 16 kleine rondjes uit het deeg. Schep een lepeltje St Môret® in het midden van elk rondje.

    Verdeel de spinazie en de erwten over de rondjes deeg. Bestrijk de uiteinden van het deeg met losgeklopt ei. Bak gedurende 15 minuten. Klaar!

    TIPS: Werk af met wat tuinkers en serveer. Lekker warm én koud! Tomaat of courgette over? Vervang de erwten en spinazie en geef er zo een mediterraanse toets aan.     







    17-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalando Duurzame mode, kammelijk gemaakt:

    ZALANDO LANCEERT EERSTE DUURZAME MODECAMPAGNE

     

    Als het startpunt voor mode wil Zalando het haar klanten zo eenvoudig mogelijk maken om duurzame mode te shoppen, en de inspiratie en informatie waarnaar klanten op zoek zijn, aan te bieden op de website. Zalando biedt reeds duurzame mode aan van meer dan 240 lokale en internationale merken, en gaat dit de komende jaren nog meer uitbreiden. Na het introduceren van een duurzaamheidsfilter voor desktop en mobile, lanceert het modieuze techbedrijf nu de duurzame modecampagne Small Steps. Big Impact.

    Voor herfst/winter 2019 presenteert Zalando haar eerste duurzame modecampagne - een online campagne waarin een selectie duurzame, stijlvolle en veelzijdige mode-items gepromoot worden. Met meer dan 20.000 items van meer dan 240 merken, klein en groot, biedt Zalando een breed assortiment duurzame mode met als doel het klanten makkelijker te maken om duurzame mode te shoppen én begrijpen. Klanten kunnen nu hun favoriete duurzame items vinden via slimme filteropties, van vegan leer tot biologisch katoen.

    “Als een platform met meer dan 25 miljoen actieve klanten in 17 landen en meer dan 2.000 merken, weten we dat we de vraag naar duurzame mode en het aanbod ervan kunnen beïnvloeden. Door onze grootte in te zetten en samen te werken met belangrijke partners in de industrie, kunnen we het bewustzijn en de betrokkenheid bij duurzame mode vergroten. Hoewel ons huidige duurzame aanbod al een van de grootste in Europa is, zijn we nog maar net begonnen en enthousiast om ons duurzame assortiment nog verder uit te breiden." - Sara Diez, vice-president Womenswear bij Zalando.

    “Duurzaamheid is onderdeel van ons platform sinds 2016, maar met deze campagne willen we duurzame mode nog toegankelijker maken voor onze klanten. Uit research blijkt dat onze klanten wel interesse hebben in duurzame mode, maar zich vaak overweldigd voelen. Met onze campagne Small Steps. Big Impact willen we onze klanten aanmoedigen om duurzame keuzes te maken. We kozen er ook voor om samen te werken met influencers die een oprechte interesse hebben in duurzame mode.” zegt Jonny Ng, Director Marketing Strategy & Campaigns, Zalando.

    Zalando werkte voor deze campagne samen met @sissi_pohle, @wilson_oryema en @prosenkilde. Deze influencers werden niet enkel gekozen omwille van hun originele en inspirationele stijl, maar ook om hun passie en ideeën over de toekomst van duurzame mode.

    De campagnevideo’s, ‘Mijn Duurzame Stijlselectie,’ tonen de gesprekken tussen Sissi, Pernille en Wilson over hoe ze duurzame looks in hun persoonlijke stijl samenstellen. Ze hebben openhartige discussies over de duurzame modestukken die ze bij Zalando hebben gevonden, en hun favoriete merken. De drie influencers reflecteren over hun liefde voor gerecyclede stoffen, de founders van hun favoriete merken en hoe materiaalkeuze, herkomst en verwerking tot een kwalitatiever product leiden.    

    De campagne werd ontwikkeld in samenwerking met het creatieve bureau Sunshine. Elk onderdeel van de campagne is gemaakt met het oog op duurzaamheid. De set werd gemaakt van teruggewonnen en gerecycled hout, met modulaire elementen voor een maximum effect. Elk teamlid had een persoonlijke band met duurzaamheid en een oprechte interesse en passie voor het onderwerp.

    Duurzame mode, simpel en eenvoudig gemaakt. Kleine stappen. Grote impact.





    17-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt een vegankerst met HEMA

    De feestmaand is in aantocht en dat betekent dat er weer een hoop cadeautjes gekocht gaan worden. Naast het geven en krijgen van een mooi ingepakt pakje, wil je zelf ook goed voor de dag komen op het diner, borrel of feest. Een glittertje hier of daar komt dan goed van pas.

    Glitter : HEMA zorgt voor een milieuvriendelijke kerst dit jaar. De producten bevatten namelijk biologisch afbreekbare glitters.

    100% vegan : Alle kerstproducten van HEMA zijn 100% vegan. Het kerstassortiment is vanaf 28 oktober verkrijgbaar bij HEMA of via hema.com.

    Shimmer | vanaf € 2,50 : De Shimmer collectie bestaat uit een Shower Mousse, Body Lotion, Handcrème, Hand- & Body Wash en Peel Off Face Mask met granaatappel- en blauwe bessen extract. Verder nog Bath Tablets, Face Scrub, Eau de Toilette, Hair Dryer, Surprise Cracker & Glitter Spray. Alle producten bevatten biologisch afbreekbare glitters en hebben een warme houtachtige geur.

    all in 1 glitz | € 4,75 : Deze glittergel is te gebruiken als highlighter of oogschaduw of als als klein accent op je schouders of decolleté. De glitters zijn biologisch afbreekbaar. Verkrijgbaar in de traditionele kerstkleuren goud, zilver en rood.

    Om je make-up in stijl aan te brengen in de decembermaand heeft HEMA een kwast met glitters in het handvat.

    De shimmering powder is de ultieme Kerst sparkle, accentueer je schouders, decolleté of gebruik het poeder als highlighter. De powder puff is verkrijgbaar in het goud en geeft een subtiele glans. Door het pompje is het makkelijk aan te brengen en wordt het gelijkmatig over de huid verdeelt.

    De glitter mascara is een top coat voor over je normale mascara. Dit geeft je mascara een gouden glitter finish voor een extra sprankelende oogopslag en maakt je look extra feestelijk.

    Een super cadeau om te geven en om te krijgen, een box vol beautyproducten als shower gel, body lotion en hand cream. Extra leuk je kunt de tubes zelf pimpen met bijgeleverde stickers.

    De Christmas cracker is een Engelse traditie en tijdens veel kerstdiners een grote hit. Leg ze vóór de maaltijd naast het bestek. Traditiegetrouw openen twee mensen de cracker gelijktijdig; de inhoud is voor degene die het buisje in handen heeft wanneer een van de uiteinden losgerukt is. Zodra ie is open getrokken of gedraaid komt er een kleine verrassing uit, in dit geval een handcrème en vijl.

    Tot in de late uurtjes geborreld? Een sheet masker met komkommer en groene thee extract kalmeert en hydrateert de huid, zodat je huid weer straalt voor het volgende feestje.

    Het all in one face palette is een veelzijdig palette. Het palette is zo samengesteld dat de kleuren zowel als oogschaduw, blusher, highlighter en bronzer gebruikt kunnen worden. De poeders hebben een crèmige textuur en voelen hierdoor licht op de huid. De poeders zijn makkelijk op te bouwen en te blenden.

    De goudkleurige hydrogel oogmaskers zijn verrijkt met aloë vera en hyaluronzuur. Het masker hydrateert de huid onder de ogen en geeft een frissere uitstraling.

    B.A.E. Eye Shadow Clutch | € 12,50

    Deze clutch vol oogschaduw, in trendy tinten, om een echte party look mee te creëren is in limited edition verkrijgbaar in twee varianten. Voor een warme look gebruik je het ‘Shine like the new year’ palette en ‘Party after midnight’ voor een coolere look. De oogschaduw is hoog gepigmenteerd en blend eenvoudig. Een perfect cadeau voor je lieve nicht, vriendin of buurmeisje.









    16-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke kerstdiners zonder stress: Table in a box

    Tijdens de feestdagen lopen we vaak onszelf voorbij om last-minute die top cadeautjes te scoren, de nieuwste recepten op tafel te toveren en onszelf nog snel snel in het nieuw te steken. Gelukkig is er dankzij Table in a Box alvast één zorg minder. Na al dat gesprint zorgen de prachtige collecties van Table in a Box voor een feesttafel met de perfecte tafeldecoratie. Zo ben je als gastvrouw of - heer met kerst en nieuwjaar onmiddellijk klaar om stressloos te genieten.

    Zonder zorgen aftellen naar het nieuwe jaar

    De Belgische start-up Table in a Box brengt met de drie nieuwe collecties Merry Moose, Swedish Winter en Botanical Brass net dat beetje extra sfeer in huis voor de feestdagen. In enkele kliks heb jij jouw droomdecoratie thuis geleverd. Stressloos je eettafel omtoveren tot een pareltje gebeurt in no time. En de gastvrouw of - heer kan zich focussen op het gezellige samenzijn en de gasten. Met de kinderen vieren op woensdag en met je hele familie op vrijdag? Geen probleem, de decoratie is gewoon opnieuw te gebruiken.

    Voor elk huishouden wat wils

    Iedere collectie bevat kwalitatieve servetten, originele kaarshouders , natuurlijke elementen (eucalyptus, gedroogd mos), een sfeervolle Spotifyplaylist, klassevolle details voor een mooie afwerking en een stappenplan om de gezelligste tafel te creëren. Wil je alles op alles zetten voor een onvergetelijke eettafel? Dan ben je bij Table in a Box aan het juiste adres.

    Botanical Brass

    Mos, dennenappels en kaneel vormen de ideale basis. Messing kaarshouders en natuurlijke materialen zorgen voor de finishing touch voor die tijdloze, luxueuze look. Zorg voor extra sfeer met de Botanical Brass playlist. (Vanaf 55 euro)

    Swedish Winter

    Strakke elementen in balans met natuurlijke details maken deze collectie ideaal voor een modern interieur met veel wit. De Swedish Winter playlist zorgt voor een streepje muziek. (Vanaf 70 euro)

    Merry Moose

    Warme, winterse sfeer aan tafel met lichtgouden kaarshouders met natuurlijke print. Maak het extra cosy met de houten onderborden en de gezellige Merry Moose playlist. (Vanaf 170 euro)

    De kunst van tafelen

    Met Table in a Box wil oprichtster Katrien Sterckx de kunst van tafelen weer trendy maken. Mooi gedekte tafels horen niet enkel bij Kerstmis of een huwelijksfeest. Ze wil mensen opnieuw zin geven om gezellige etentjes te organiseren zonder stress en hun tafel aan te kleden op een gemakkelijke manier.

    Table in a Box tip 1

    Je tafel oogt heel wat harmonieuzer met servies en decoratie in dezelfde vormen. Ronde glazen, bolvormige kaarsenhouders, ronde patronen op servetten, of eerder alles hoekig.

    Table in a Box tip 2

    Geen torenhoge decoratie maar lage elementen met hier en daar een fijne, lange kaars. Zo zorg je ervoor dat je gasten elkaar steeds kunnen aankijken tijdens het gesprek.

    Table in a Box zorgt met hun all-in-one concepten voor luxe tafeldecoratie. In de boxen en huurcollecties van Table in a Box vindt de gastvrouw-of heer alle ingrediënten voor onvergetelijke tafelmomenten. Eenvoudige recepten, sfeervolle muziek en creatieve tafeldecoratie zoals kwalitatieve servetten, originele kaarshouders, natuurlijke materialen en een stappenplan om de gezelligste tafel te creëren.

     







    15-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met deze theecocktail scoor je tijdens de feestdagen

    » Bombay cocktail op basis van theecapsule Detox - » Snelle bereiding met de Master.T theemachine

    Is er nog maar weinig dat je echt kan verrassen wanneer het over cocktails gaat? Dan moet je zeker deze Special.T-theecocktail met een feestelijk tintje eens proberen! De combinatie van het complexe thee-aroma met de Detox-infusie komt samen in een heerlijk aperitief. Cheers!

    Special.T theemachine met latte-functie. 199€.

    Tijdens de koude maanden hebben we veel zin in verse vitaminerijke citrus, warme thee en gezelligheid. Deze klassieke Bombay cocktail, met een winters tintje, komt dan ook als geroepen. Een frisse versie met citrus, gember en een scheutje kersensiroop die je zintuigen prikkelt.

    De Special.T-machine zet de perfecte infusie met slechts één druk op de knop, want dat is het geheim van goede thee. Je moet de eigenschappen van de theevariëteit kennen, het water op de ideale temperatuur brengen en kiezen voor de optimale infusietijd om alle aroma's van de thee tot hun recht te laten komen. Dit maakt het makkelijker dan ooit om de theecocktail te bereiden.

    Coupe Detox

    INGREDIENTEN : 45ml Special.T - Detox Infusie - 40ml Star Bombay - 20ml kersensiroop - 15ml citrus acid - 3 druppels Buckspice gember

    BENODIGDHEDEN: Master.T theemachine – Cocktailshaker - Drankmaatje

    INSTRUCTIES

    Doe alle dranken in een mengglascocktailshaker. Voeg ijs toe.

    Roer de cocktail door elkaar met behulp van een barlepel en shake.

    Zeef de cocktail, plaats een meidoorn of julep zeef over de bovenkant van het mengglas en giet de cocktail in een gekoeld glas.

     

     





    14-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals presenteert Winter limited edition 2019

    THE RITUAL OF TSURU

    Rituals introduceert een nieuwe limited edition: The Ritual of Tsuru. Rituals gaat voor deze feestelijke wintercollectie opnieuw de samenwerking aan met het Rijksmuseum; eerder dit jaar lanceerden zij samen de exclusieve Amsterdam Collection. De nieuwe limited edition collectie - geïnspireerd door een antieke, met de hand beschilderde kimono uit het Rijksmuseum - is verpakt in warm rood en vreugdevol goud met een afbeelding van een Japanse kraanvogel. Volgens een Japanse legende leefde de elegante kraanvogel - in Japan 'Tsuru' genoemd - wel 1.000 jaar. Daarmee stond ze symbool voor vrede en welvaart. Met The Ritual of Tsuru deel je deze 'geluksvogel' met de mensen waarvan je houdt. Je wenst ze hiermee een goede gezondheid en een leven vol vreugde toe. De geur die in deze collectie centraal staat is kuro matsu, de Japanse zwarte den.

    DE COLLECTIE

    Geef alle momenten onder de douche een gouden randje met de Foaming Shower Gel die de huid voedt en de zintuigen verrast. Of reinig en verzorg de huid met de Shower Oil die bij contact met water verandert in een zijdezacht schuim. De luxe Body Scrub van deze limited edition exfolieert, voedt en hydrateert de huid en stimuleert alle zintuigen. De scrub bevat goudkleurige scrubdeeltjes voor een stralende gloed. Dankzij de zachte crèmetextuur glijdt de scrub gemakkelijk over de huid terwijl de scrubdeeltjes de huid exfoliëren en vernieuwen. Een bad wordt een luxe ervaring met de rood met gouden Bath Bomb. De kleine gouden deeltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog, maar laten de huid op een subtiele manier stralen. Het douche- of badritueel is compleet met de diep hydraterende, rijke Body Cream die de natuurlijke gloed van de huid naar bovenhaalt.

    De Scented Candle creëert een gevoel van luxe en vreugde in je interieur. De betoverende geurnoten van den zorgen voor een warme, feestelijke sfeer. Versterk en verleng de geurbeleving met de bijpassende Fragrance Sticks. De keuken of badkamer krijgt een luxe touch met de verzorgende Kitchen Set bestaande uit de Hand Wash en Hand Balm. De handzeep reinigt de handen en laat de huid stralen en de handbalsem voedt de huid diep.

    Verwarm jezelf van binnenuit met de Organic Chai Tea, die een feestelijke geur en rijke smaak heeft. De thee bevat verwarmende ingrediënten zoals kurkuma, zoethoutwortel, kaneel en gember. Verwen je dierbaren of jezelf met de Gift Set: de doucheschuim, bodycrème, geurkaars en bruisbal van The Ritual of Tsuru verpakt in een luxe bewaardoos.

    Give rise to happiness on wings made from wishes.







    14-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintersport mer hoelcomfort

    Een wintersportvakantie is een onvergetelijke ervaring als je in een knusse omgeving logeert. Daarom kies je er voor een Logis Hotel waar je na de sneeuwpret geniet van de warme sfeer en van een gezellig familierestaurant.

    Logis Chalet Hotel Vaccapark

    De sterke troeven van de Logis hotels zijn gekend: persoonlijk onthaal, huiselijke sfeer, modern comfort, een keuken met regionale inspiratie. Koppels, gezinnen met kinderen, vrienden en mensen op zakenreis voelen er zich thuis en door het thuisgevoel keren de gasten er graag terug.

    Iets minder bekend is dat je de Logis hotels zowat overal vindt, ook in de skigebieden en dichtbij een skilift. Dat klinkt als muziek in de oren omdat je ook tijdens je sneeuwvakantie van de voordelen van Logis kan genieten. En wat is er leuker om na een dag skiën of langlaufen de warmte van je gezellige Logis kamer op te zoeken én te eten in het restaurant van je hotel.

    Of je nu gaat wintersporten in de Alpen, de Pyreneeën, de Jura of de Vogezen, je vindt altijd een Logis hotel in de buurt van een goed skistation, meer zelfs een hotel op wandelafstand van de liften. Zo ben je ’s morgens als eerste skiër op de piste om verse sporen te trekken in de sneeuw.

    De chalets van Logis Hotel Les Chatelminés

    • Logis Chalet Hotel Alpage & Spa ligt in Vars, een minder bekend maar aantrekkelijk skigebied in de Franse Hautes-Alpes. Het is een geheimtip voor wintersporters die houden van rust, veel zon, sneeuwzekerheid en natuurpracht. Het hotel ligt op slechts 150 meter van de skipiste. ’s Avonds kan je nagenieten in de bar bij het haardvuur of in de spa met sauna, hamam en bubbelbad. Op aanvraag worden zelfs lichaamsbehandelingen en massages voor jou geregeld.

    • Logis Hotel Le Lion d’Or is een gezellig familiehotel in het pittoreske bergdorp Cauterets, Midi Pyrenees. Cauterets ligt in het hart van het Nationaal Park Pyreneeën. Er zijn twee skigebieden, zowel voor langlaufers als voor alpine skiërs. Het driesterren hotel Lion d’Or, gebouwd in 1840, heeft 18 kamers, met modern comfort en met de goed bewaarde charme van het verleden.

    • Voor een wintervakantie in de Franse Vogezen is het rustieke dorp La Bresse een leuke bestemming. Daar kan je logeren in Logis Hotel Les Chatelminés. Het hotel heeft geweldige faciliteiten: ruime kamers, ook voor families, ontbijtbuffet, bibliotheek, wellness, verhuur skimateriaal, een restaurant met regionale keuken, enz. Naast het hotel zijn er ook gezellige chalets die je kan huren.

    • Op slechts 20 kilometer van de bekende skicentra Morzine en Les Gets kan je logeren in het dorp Mieussy, in Logis Chalet Hotel Vaccapark, elke kamer van dit Logis hotel ingericht is in warme chalet-stijl. Er is een binnenzwembad, een wellnesscentrum met massages en schoonheidsbehandelingen. Het restaurant is bekend om zijn regionale gerechten. Ook Mieussy heeft zijn skigebied met 50 km pistes, voor beginners en gevorderden, met een skilift direct aan het hotel.

    www.logishotels.com

    Logis is al 70 jaar createur van authentieke ervaringen en de grootste keten van onafhankelijke restaurant-hotelexploitanten in Europa met 2.400 vestigingen in 8 landen. Logis verzekert een gepersonaliseerd en vriendelijke ontvangst, accommodatie van goede kwaliteit en een keuken die lokale seizoensproducten gebruikt om huisgemaakte gerechten te bereiden. De garantie goed te eten en goed te slapen in een mooi ingericht etablissement leiden tot een zeer goede beoordeling van onze gasten, 8.6/10 (90.000 gecontroleerde beoordelingen). Alle Logis-etablissementen zetten de streek waar ze gevestigd zijn voorop; ze stimuleren de lokale economie, geven de voorkeur aan korte afzetkanalen en regionale producten.







    13-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwigheden Zillertal

    Een wintersportvakantie kan nauwelijks gevarieerder dan in het Oostenrijkse Zillertal. De bergregio is namelijk het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk, met een veelzijdig, familievriendelijk én sneeuwzeker aanbod van zo’n 535 km aan pistes. Deze winter pakt Zillertal uit met een aantal leuke nieuwigheden, zoals een nieuwe kabelbaan, een ‘behind the scenes tour’ en de langste dalafdaling van Oostenrijk. Het wintersportseizoen in Zillertal gaat op 1 december officieel van start met de opening van het nieuwe recreatiecentrum KABOOOM.

    Nieuwe kabelbaan in Gerlos vervoert 2.800 mensen per uur

    Geen wachtrijen meer aan het bergstation Isskogel in Gerlos! Het skiresort heeft komende winter een spiksplinternieuwe kabelbaan met maar liefst 10 zitjes per cabine. Met in het totaal 51 cabines kan de kabelbaan 2.800 mensen per uur naar boven brengen. Nog een aangenaam voordeel zijn de verwarmde zitplaatsen. Warm je dus heerlijk op en geniet van het uitzicht voor je naar beneden raast.

    Langste dalafdaling én steilste piste van Oostenrijk

    Over naar beneden razen gesproken: Zillertal beschikt over de langste dalafdaling van heel Oostenrijk: 1.930 hoogtemeters puur skiplezier – en dat in één stuk te skiën. Vanaf het hoogste punt in Zillertal Arena – 2500 meter – kan je dus bijna 2.000 hoogtemeters afleggen en 10 pistekilometers. Daarbovenop vind je in Zillertal ook de steilste pistebelevenis van Oostenrijk. De Harakiri-piste heeft een hellingsgraad van 78 %. Niet geschikt dus voor skiërs met zwakke zenuwen!

    KABOOOM: Recreatiecentrum in Kaltenbach breidt uit

    Vanaf 1 december breidt het recreatiecentrum ‘KABOOOM’ in Kaltenbach uit. Het vroegere tenniscomplex is volledig verleden tijd. Bowlen, schaatsen, klimmen, skaten, squashen, dansen, trampolinespringen, je kan het er allemaal. Zo is er zeker genoeg aanbod om in beweging te blijven, wanneer de weersomstandigheden even tegenzitten.

    Als eerste op de piste in skiresort Ahorn

    Altijd al eens als eerste op de piste willen zijn? Dan moet je in Ahorn zijn. De kabelbaan opent er dit winterseizoen al om 7u30 ’s ochtends. In ruil voor het vroeg afgaan van je wekker word je beloond met een tapijt aan onaangeraakte sneeuw. Na een paar straffe afdalingen, kan je jezelf verwennen met een stevig ontbijt in Café-Bistro Kunstraum. Als kers op de taart heeft Ahorn nieuwe obstakelruns uitgestippeld voor jong en oud.

    Achter de schermen van de meest moderne kabelbaan ter wereld

    Nieuwsgierig naar wat er komt kijken bij het bedienen van een kabelbaan? Tijdens dit winterseizoen heb je de mogelijkheid om een rondleiding te volgen behind thescenes van de 3S Penkenbahn in Mayrhofen. De kabelbaan staat bekend als de modernste ter wereld. Je komt meer te weten over de technologie die gebruikt wordt, de capaciteit van de kabelbaan, het aantal pilaren die nodig zijn en zo veel meer.

    Info Zillertal op https://www.zillertal.at/en/tips/winter/skiareas/news.html.







    12-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overnachten in Iglo: Zuid-Tirol!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En andere accommodaties direct naast de skipiste. Veel skiërs willen een logies zo dicht mogelijk bij de piste. Zo kan je ’s morgens als eerste nieuwe sporen maken in de verse sneeuw. Reis daarom naar Zuid-Tirol en logeer in een iglo, een berghut of in een charmant hotel, direct naast de piste.

    Stel je voor, een Iglo, in the middle of nowhere, midden de natuur. Daar ga je een nachtje logeren en vooral genieten want voor je in de warmte van je slaapzak duikt is er van alles te beleven. Romantiek is in Zuid-Tirol en op + 2000 meter hoogte, nooit ver weg. De sterren fonkelen tijdens een onvergetelijke wandeling in de sneeuw. Nadien geniet je van een stomende sauna of een jacuzzi en er wacht je een lekker diner met lokale gerechten. De verrassing van de avond en de nacht is dat je het helemaal niet koud krijgt in je iglo. Het is er lekker gezellig, met een extra warm theetje en een warmwaterkruik.

    Ervaar deze uitzonderlijke overnachting in de berghut Bella Vista. De naam is veelzeggend want op 2845 meter hoogte heb je een adembenemend uitzicht over de sneeuwwitte Alpen. Geniet van de regionale lekkernijen, van een glas Zuid-Tiroolse wijn en van de hoogstgelegen sauna in Europa. Overnachten kan in de berghut, in een gewone kamer of buiten, in een iglo onder de open sterrenhemel. Ook in de Plan de Corones/ Kronplatz regio kan je zo’n onvergetelijke reiservaring beleven. Kreativ Mountainiglu zorgt ervoor dat je een van de beste nachten ooit beleeft. Je kan een nachtje Inuit-slapen ook cadeau doen, een buitengewoon en origineel geschenk.

    Berghutten in de winter:

    Tijdens de zomer zijn de berghutten in Zuid-Tirol geliefd bij de wandelaars. Je kan ze bereiken tijdens een dagtocht of van de ene naar de andere berghut trekken tijdens een meerdaagse tocht. Veel berghutten in Zuid-Tirol zijn ook open tijdens de winter. Voor skiërs zijn het ideale plekken om even op adem te komen en te genieten van een lekkere warme maaltijd. Je kan in sommige berghutten ook overnachten en dat is handig tijdens een meerdaagse winter tour. De hutten liggen verspreid over het uitgestrekte skigebied Dolomiti Superski en meestal dichtbij een skilift.

    Midden de Dolomieten vind je het uitgestrekte skigebied Seiser Alm – Alpe di Siusi met onder meer de Zallinger berghut. Je kan er op de ski’s naartoe of met de Almtaxi. De Zallinger hut bestaat al sinds 1854. Luisa en Markus heten je van harte welkom, op 2000 meter hoogte, in wat zij de most beautifull spot van Zuid-Tirol noemen.

    Voor een top luxe verblijf reis je naar Alta Badia, naar Mi Chalet in La Villa, een gezellig nest voor een romantische vakantie. De design chalet is in 2018 gebouwd door Karl Heinz Castlunger, een top architect van houten woningen. Hier vind je rust, warmte en comfort. Het is een home-away-from-home logies te midden van prachtig natuurschoon met onbeperkte skimogelijkheden, langlauf en alpini ski.

    11-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoneman Arduenna in Oostkantons

    „Stoneman goes Belgium" - na Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk komt de Stoneman, de top- mountainbike-uitdaging van voormalig MTB-wereldkampioen Roland Stauder, naar de Oostkantons. Met de ondertekening van de officiële intentieverklaring op 9 oktober 2019 in Eupen gaf de minister voor Toerisme ,Isabelle Weykmans het officiële startschot voor de realisatie van deze nieuwe toeristische attractie.

    "Stoneman Arduenna" is het nieuwe aanbod dat vanaf het begin van de zomer van 2020 zowel prestatiegerichte mountainbikers als recreatieve sporters naar de Oostkantons zal lokken. Op een 178 km lange rondrit door de Belgische Eifel-Ardennen met een totaal van ongeveer 3.250 hoogtemeters kunnen de deelnemers zelf beslissen of ze de Challenge in één keer of in twee of drie etappes willen afwerken. Het Toeristisch Agentschap Oost-België (TAO) is de officiële licentiepartner voor het Stonemanproject, dat maar één keer per land georganiseerd wordt.

    "We zijn blij dat we een sterke partner gevonden hebben in het Toeristisch Agentschap Oost-België, dat al verschillende projecten van deze omvang met succes heeft uitgevoerd", zei Tilman Sobek van AbsolutGPS – het marketingbureau van Stoneman - tijdens de persconferentie in Eupen. De contacten met adjunct-directeur Dany Heck werden drie jaar geleden al gelegd. Sindsdien heeft het project, dat geschat werd op een totaal bedrag van 221 248,50 euro (incl. BTW), concreet vorm gekregen.

    Natuur en lichaam

    "Het is een absoluut premium aanbod, want het is éénmalig en uniek in België", zei de minister voor Toerisme na de ondertekening. Wat de route betreft, zullen de bestaande MTB-trajecten in het zuiden van de Oostkantons gebruikt worden en aangevuld met enkele uitdagende en landschappelijke waardevolle trajecten. "Mountainbikers zijn vooral op zoek naar de natuurbeleving en fysieke inspanning, zoveel mogelijk hoogtemeters dus. De Stoneman Arduenna route biedt de sporters beide aan", zei Dany Heck, projectmanager van het TAO en tevens verantwoordelijk voor de trajectplanning.

    Op toeristisch gebied moet de Stoneman Arduenna gasten uit heel Europa aantrekken. "Een groot aantal bedrijven in de Oostkantons kan profiteren van de nieuwe infrastructuur", aldus Sandra De Taeye, directeur van het TAO. Ze hoopt ook op een verdere toename van het aantal overnachtingen in de vakantieregio. Het gebied strekt zich uit van Parijs tot de Belgische kust en van Amsterdam tot Frankfurt am Main en Straatsburg.

    In het eerste seizoen worden er 1.000 starters verwacht in de Oostkantons. In het totaal nemen er van begin mei tot eind september jaarlijks zo'n 15.000 tot 18.000 renners deel aan de verschillende Stoneman-uitdagingen. De officiële opening van de MTB-traject Stoneman Arduenna is gepland voor eind mei 2020.

    Informatie over de Stoneman

    > Het MTB-project van Stoneman werd tien jaar geleden in het leven geroepen door voormalig MTB-marathonwereldkampioen Roland Stauder uit Zuid-Tirol. Hij legde de basis met een eerste trail in zijn thuisbasis: de Dolomieten.

    > Naast de Stoneman "Dolomiti" werd de Bike Challenge uitgebreid naar vier andere landen: Mariquiri (Duitsland), Glaciara (Zwitserland), Taurista (Oostenrijk) en Arduenna (België) vanaf het begin van de zomer van 2020. Het project voorziet ook nog een verdere uitbreiding naar andere landen.

    > De route is een gevarieerd, goed gemarkeerd en seizoensgebonden open circuit dat in 1 tot 3 dagen in individueel te bepalen etappes kan worden afgelegd. Elke starter die zich officieel registreert bij de aankoop van het startpakket en binnen de gestelde tijd klaar is, wordt (indien gewenst) als officiële finisher op de Stoneman website vermeld.

    > Er zijn drie varianten: Stoneman Basic, Trophy Stone en Trophy Complete. Ze bouwen verder op elkaar. Bij de finish krijgen de deelnemers verschillende trofeeën.

    Stoneman Arduenna : https://www.stoneman-arduenna.com

    Mountainbike in de Oostkantons: https://www.ostbelgien.eu/nl/fiets/mountainbike





    11-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!