Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Nooshin lanceert verleidelijke lingerie samen met Hunkemöller

    Hunkemöller zégt niet alleen een social brand te zijn, zij onderstrepen dit nu ook met hun eerste social influencer collectie. De Nederlandse lingerie specialist heeft voor deze zeer bijzondere collectie samengewerkt met de prachtige top blogger, vlogger, tv-presentator en auteur Anna Nooshin, die is gevestigd in Amsterdam.

    De collectie vertegenwoordigt op perfecte wijze Anna Nooshin's gevoel voor mode en is geïnspireerd op haar bruisende, maar toch ondernemend levensstijl. Anna is niet alleen het gezicht van de collectie, maar ook Anna’s verfijnde smaak en haar persoonlijke interpretatie van de schoonheid en kracht is terug te vinden in de collectie: "Ik geloof dat het zijn van een vrouw over contrasten gaat, zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid en het gevoel geïnspireerd te worden door de wereld om je heen. Mijn doel voor deze collectie is om je sexy en krachtig voelen, met fraaie details, delicate veters en de beste materialen die we konden vinden. Ik wil alle vrouwen het gevoel geven alsof er niets is dat je zou kunnen stoppen bij het najagen van je dromen. "

    De collectie biedt verschillende body’s in fijn kant, verleidelijke lingerie sets met speelse bandjes en een verfijnde nachtkleding set, met een top, kimono en broek, welke bijna te mooi en heerlijk is om het alleen thuis te dragen.

    Zoë Price-Smith, Hunkemöller's Design Director over de collectie: "We zijn heel enthousiast om samen met Anna aan deze gloednieuwe collectie te werken. Geïnspireerd door haar persoonlijkheid hebben we een zeer bohemien inslag gekozen bij deze collectie: artistieke invloeden met geborduurde bloemen, welke worden gedrapeerd over pure, zachte bralettes en body’s. Daarnaast wordt er gespeeld met bandjes en verleidelijke afwerking. De combinatie van patchworked veters en grafische cut-out details zorgen voor een zeer moderne collectie met delicate hoogtepunten, waarbij contrast en diepte worden benadrukt om zo het echte bohemien gevoel te creëren. We zijn allemaal erg verliefd op de collectie!"

    Met deze samenwerking onderstreept Hunkemöller haar doorlopende proces op het verkennen van nieuwe mogelijkheden, het nemen van risico en het implementeren van innovatieve concepten om de fans zowel online als offline te verrassen. De collectie presentatie vond plaats in Villa Nicola, een monumentaal gebouw daterend uit 1990 met een uitgesproken interieur in het hart van Amsterdam, waar ook de campagne beelden zijn gefotografeerd.

    De Anna Nooshin voor Hunkemöller collectie zal exclusief online verkrijgbaar zijn als pre-sale vanaf 16 augustus en in de winkel vanaf 21 augustus 2016. De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten variërend van XS - XL en cupmaten van A-E. De prijzen variëren van € 14,99 tot € 44,99.









    26-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet & Chandon Ice Imperial in de vorm van ... sorbetijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Moët & Chandon Ice Impérial zorgde eerder al voor een aangenaam frisse wind in de champagneglazen. Het was         immers de eerste champagne die speciaal was ontwikkeld om te worden geschonken op ijsblokjes.

    Dankzij het talent van patissier Nicolas Arnaud, gevestigd in de Brusselse Kasteleinswijk, zal dit verfrissende en tegelijk overheerlijke pareltje binnenkort ook verkrijgbaar zijn in de vorm van … sorbetijs!

    Moët & Chandon Ice Impérial wordt speciaal gevinifieerd om het karakter optimaal te behouden, en is van nature uitermate rijk aan fruitige en intense noten. Van aroma’s van tropische vruchten, zoals mango en guave, tot een originele toets van framboos en rode bes: de assemblage gaat volop voor een heerlijk ronde en volle smaak.

    Meer was er niet nodig als inspiratiebron voor Nicolas Arnaud, die in het bijzonder viel voor de lichte perziksmaak van de drank. De van oorsprong Franse Nicolas Arnaud streek via een omweg langs Engeland neer in België in 2004. Na ervaringen bij prestigieuze patissiers, waaronder Marc Ducobu, opende hij in 2012 zijn eigen zaak. In 2016 won hij het Europese Kampioenschap Patisserie in Genève.

    Hij herhaalt hoe zeer hij het merk Moët & Chandon waardeert: “Omwille van de kwaliteitsvolle champagne uiteraard, maar ook om het gevoel voor estheticisme van het merk. Het is eenvoudig, sober en chique tegelijk. Er hoeft niets meer aan te worden toegevoegd, het heeft gewoon alles…”

    Om de zonnige toetsen van Moët & Chandon Ice Impérial ook terug te     vinden in sorbetijs, volstond het evenwel niet om de champagne simpelweg in de diepvries te stoppen. Nicolas Arnaud legt uit: “We hebben verschillende pogingen moeten doen om het juiste evenwicht te vinden tussen de champagne, de suiker en de alcohol. Alcohol verlaagt immers het vriespunt van sorbetijs.”

    Het talent en de intuïtie van de ambachtelijke patissier wisten evenwel het verschil te maken, en zo ontstond uiteindelijk, volgens zijn eigen woorden, “perfect evenwichtig sorbetijs met die heerlijke smaak van champagne, waar we zo dol op zijn!”

    Een geraffineerde en overheerlijke lekkernij dus, die te koop is voor €6 (200ml) in de winkel van Nicolas Arnaud in de Kasteleinswijk.

    Nicolas Arnaud, Amerikaanse straat 93, 1050 Brussel.

    Tel.: 02/544.09.85 - www.nicolas‐arnaud.be

    25-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.summer days, summer nights

    Wat is er zaliger dan op een zwoele zomeravond af te spreken met vrienden? Juist, ze wat heerlijks te drinken aanbieden in de karaktervolle karaffen (1,2 l) van BergHOFF. Schol!

    As cold as ice: Drink je je ‘homemade ice tea’ het liefst ijskoud? Of je witte wijn graag lekker fris? Dan is deze gekoelde karaf een echte musthave! Vul de tube met water, plaats deze in de diepvriezer en daarna in de karaf. Zo blijf je helemaal ‘cool’ deze zomer! 84 euro

    Salute sommelier! Deze wijnkaraf straalt puur professionalisme uit. Dankzij het luchttoevoegingssysteem komt de smaak van rode wijn optimaal tot zijn recht. Schenk uit & haal de sommelier in jezelf naar boven! 89,50 euro

    Fris & fruitig: Water gecombineerd met enkele smaakmakers zijn niet enkel verfrissend maar ogen bovendien supermooi in deze karaf. Voeg verse munt, fruit of kruiden toe en je bekomt een heerlijk, zomers drankje! Handig: dankzij het uitgietmechanisme blijven de stukken in de karaf. 83,20 euro

    Tealicious: Na het diner genieten van een lekker theetje? Dat is nog leuker met deze eyecatcher! Giet het heet water in de hittebestendige karaf, vul de stick met losse thee en roer om de aroma’s te spreiden. 82 euro

    www.berghoff.be





    23-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre Martinet, viert 30 jarig bestaan van salades

    Met een verkoop van meer dan 66.000 ton salades in 2015, staat de groep Pierre Martinet op de 1ste plaats wat betreft de traiteursalades en de taboulé in Frankrijk, met bijna een derde van de markt en op de 2de plaats in Europa.

    Naast salades, biedt Pierre Martinet ook een gamma van gezouten taarten, fijne vleeswaren en dranken. In 2016, maakt Pierre Martinet zijn debuut in de wereld van de aperitiefhapjes met de lancering van een gamma hartige gezouten madeleines om op te warmen.

    Sinds 1981, voert de groep Pierre Martinet een actief beleid op het gebied van internationale ontwikkeling. Het merk is nu aanwezig in 7 landen. De «self-service» producten en de «traiteurproducten« van Pierre Martinet kan men terugvinden in de meest gerenommeerde winkelketens van België sinds 30 jaar.

    Pierre Martinet altijd dichtbij zijn consumenten, schikt zich constant naar de marktevolutie en de nieuwe trends van de consument. Innovatie is de rode draad van zijn prestaties.

    De Taboulés: de know-how van Pierre Martinet

    Als topproduct van het merk wordt de taboulé voorgesteld in de vorm van verscheidene recepten, op basis van groenten of vlees, ontwikkeld in samenwerking met de chef-kok Guy Savoy: Oosterse Taboulé met olijfolie van de eerste persing, Taboulé met kip, of Taboulé met 5 groenten (verpakkingen van 300g en 500g).

    Een kijk op de nieuwigheden

    De quinoa salade op basis van Quinoa, groenten (tomaten, komkommer, paprika’s, rode ui) en griesmeel op smaak gebracht met olijfolie en peterselie. Een gamma van 3 gezouten taarten premium.

    Producten als aperitief: Twee assortimenten van gezouten madeleines met Zuiderse smaken (geitenkaas, tomaat, pesto, olijven) en drie recepten van hummus: natuur, met groene olijven en met peper. www.martinet.fr









    23-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazomeren met zijn twee in Europa

    Originele autorondreizen in Europa met Pharos Reizen

     

    Op zoek naar een toffe rondreis voor met zijn tweetjes tijdens de nazomer of de herfst kun je best even het aanbod van Pharos Reizen napluizen. Deze reisorganisator heeft vast en zeker een (rond)reis waarbij je goesting krijgt om je koffer te pakken. Pharos Reizen, specialist in unieke autovakanties in Europa, heeft een keur aan reizen in landen en regio’s waar september en oktober uitstekende reismaanden zijn.

    Parels van het oude Joegoslavië : De zomer duurt nog even voort langs de kust van Kroatië en Montenegro, maar de grote hitte is voorbij. Dat maakt deze autorondreis door het oude Joegoslavië zeer aangenaam. Prachtige steden als Zadar, Dubrovnik en Sarajevo worden aangedaan. Nog een voordeel is dat een aantal nationale parken, waar je in de zomer soms moet 'file-lopen', nu aangenaam rustig zijn, zoals Krka. Bovendien zijn de watervallen er in dit seizoen op hun krachtigst.

    Een Brits herfstkleurenpalet : De kleuren van de herfst bewonderen in Schotland is een onvergetelijke ervaring. Zeker rond de lochs en glens waar het kleurenpalet van de Indian Summer ronduit schitterend is, de Scottish Delight rondreis neemt je mee op tour. Voor nog meer herfstkleuren reis je naar de Drie Britse Beauty’s Cotswolds, Wales en New Forest Nationaal Park. De bossen en heidevelden daar nodigen uit voor talloze herfstwandelingen. Misschien heeft het met de mist en met het mysterieuze te maken maar de herfst is ook hét seizoen om Britse detectives achterna te reizen. De reis ‘Engeland net als in de film’ zet je op het spoor van Inspector Morse en Midsummer Murders.

    La douce France : De Provence is een zomerse topbestemming die in het najaar minstens even aantrekkelijk is. Daar zijn verschillende redenen voor: veel minder druk, minder heet en niet zelden levendiger, vooral door de druivenoogst en de wijnfeesten die ermee gepaard gaan. Dat Frankrijk een topwijnland is kun je ook in andere regio’s ervaren, met dezelfde bedrijvigheid en kleurenpracht. Denk aan de vallei van de Lot, aan de authentieke Midi-Pyrénées en de Dordogne. Pharos Reizen heeft in deze vakantiegebieden een aantal reizen met namen die je zin geven om meteen te vertrekken: Les Plus Beaux Villages de France, Het Land van Cocagne, De Kleuren van de Midi-Pyrénées.

    Smaakvol Italië : Het zomerse Italië kan nog warmer zijn dan Frankrijk en precies daarom is het najaar de uitgelezen periode om met zijn tweetjes Italiaanse regio’s te ontdekken. Uiteraard gaat het richting wijnstreken, naar Toscane met zijn chianti of naar Piemonte met zijn barolo. Met de Smaken van Italië proef je ze allemaal.

    Aangename temperaturen maken een rondreis Italië nog mooier en daarom heeft Pharos Reizen ook een programma Grande Giro d’Italia XXL met alle top bezienswaardigheden, van de Dolomieten tot in Puglia. Ben je autofan? Dan ken je wellicht de legendarisch autorace Mille Miglia, geïnspireerd op deze race worden Toscane en Umbrië aangedaan en bezoek je mooie Italiaanse steden als Firenze en Rome. Nog zuidelijker ligt Sicilië waar het in de nazomer aangenaam zacht is. De vele oogstfeesten die je daar kunt meemaken (en vooral de proeverijen) zijn ook geen straf.

    Verleng je zomer in Spanje : Reizen tijdens de herfst zou je ook een ‘verlengen van de zomer’ kunnen noemen, zeker in Andalusië waar je tot laat in het najaar geniet van op en top Spaanse temperaturen. Het reisprogramma ‘Andalusië achter de schermen’ verlengt het zomergevoel, tijdens een reis langs de pueblos blancos en door de olijfboom- en wijngaarden. Voor herfstkleuren boek je met zijn tweetjes ‘Het Andere Spanje’, en dan wacht je een onvergetelijke tocht door het Baskenland en Cantabrië.

    Verrassend Ierland : Terug naar het noorden, naar Ierland met zijn wolkenpracht, soms nog mooier dan de strakblauwe mediterrane lucht. Tijdens de herfst is het wolkenspel een bezienswaardigheid op zich, zeker langs de autoreisroute Wild Atlantic Way of als je walvissen gaat spotten. Met de reizen ‘Thuis bij de Ieren’ en ‘Story of Ireland’ van Pharos Reizen kun je optimaal genieten van deze Ierland najaar-toppers. Ben je benieuwd naar de Story of Ireland inclusief Noord-Ierland dan wordt je nog eens extra verwend met verblijven in charmante country hotels.

    Bergen en meren : Dat het bosrijke Centraal-Europa met herfstkleuren kan bekoren ligt voor de hand. Acht dagen reizen door Beieren langs de Duitse Alpenstrasse met zijn bergmeren en sprookjeskastelen of negen dagen toeren in Salzburgerland, Karinthië en Stiermarken, van smeltwater tot waterval, zijn dé formule om het toverwerk van de herfst te bewonderen. De Alpen nemen afscheid van de zomer en dat wordt overal gevierd, vooral in september wanneer de ‘Almabtrieb’ plaatsvindt, een traditioneel boerenfeest waarbij de koeien, mooi versierd met linten en bloemen, van de Alpenweiden naar de stal worden gebracht.

    Verrassend Noorwegen : Een herfstronde Europa met Pharos Reizen eindigt zoals het begon, in het noorden, in Noorwegen. Het klinkt verrassend dat het land van de middernachtzon ook in de nazomer een attractief reisdoel kan zijn. Zeker als je van een uitgesproken kleurenpracht houdt en als je de korte dagen van de Noorse Indian Summer afsluit met zalig genieten bij een gezellig haardvuur, altijd leuk met zijn tweetjes.

    Info: www.pharosreizen.com/rondreizen

     

     

    22-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spar lanceert maatjes zonder staartjes

    De haringsector maakt zich op voor een nieuw maatjesseizoen dat dit jaar officieel van start gaat op 15 juni. De eerste berichten over de kwaliteit van de maatjes zijn alvast gunstig. Voor de liefhebbers van deze rauwe lekkernij is er goed nieuws: Spar introduceert maatjes zonder staartjes.

    Van kop tot …

    Staart? Neen. De maatjes van Spar hebben geen staartjes meer. Je kan ze dus in 1 2 3 opeten, zonder die vervelende graat. Handig, want zo heb je ook geen afval meer.

    De visproducten met MSC-keurmerk worden op duurzame wijze behandeld met respect voor het visbestand en milieu. Je kan dan ook met een gerust geweten genieten van de staartloze maatjes.

    Per verpakking zitten 3 maatjes(filets) met vers gesneden ajuintjes. De verkoopprijs is nog niet gekend, gezien deze deels afhankelijk is van de markt.

    Meer informatie: www.sparretail.be





    21-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosland en Center Parcs - hand in hand als het om natuur gaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Center Parcs lokt bezoekers naar Bosland met spectaculaire belevingsbox. Met de plaatsing van de Belevingsbox Bosland in de Market Dome, wil Center Parcs De Vossemeren haar bezoekers warm maken voor de rijke, Boslandse natuur waarin het vakantiepark zich bevindt. Bosland en De Vossemeren sloegen de handen in elkaar in een publiek-private samenwerking om de toeristische beleving van de streek te verhogen.

    Bij Center Parcs bestaat 90% van elk park uit bos en water. “Duurzaamheid ligt aan de basis van alles wat we doen bij Center Parcs. Dit betekent dat wij zorgvuldig omgaan met alle flora en fauna en dat wij initiatieven steunen voor een betere bewustwording bij kinderen en hun ouders over hoe belangrijk duurzaamheid is voor mens en natuur.” benadrukt Jean Henkens, huisbioloog sinds meer dan 30 jaar bij Center Parcs.

    De bijzondere inspiratiehut past dus perfect in de Naturall Plan, het strategische plan van Center Parcs inzake duurzaamheid. Daarom krijgt hij ook een centrale plek in het bruisende hart van het vakantiepark, waar hij gasten inspireert om op ontdekking te gaan in de natuur van Lommel, Overpelt en Hechtel-Eksel. De belevingsbox is 3,5 meter in diameter en ingedeeld in drie delen: De Lommelse Sahara, het Pijnven en de Grote Hof en biedt een onvergetelijke impressie van het breed palet aan biotopen die deze gebieden herbergen. Deze prominente Boslandgebieden worden indoor tot leven gewekt. In elke zijde van de box zitten enkele kijkgaten. Van zodra je je hoofd daardoor steekt, word je het gebied ingezogen dankzij een foto van 2,5 meter. Op schermen zie je nog meer foto’s en filmpjes.

    Totaalbeleving : Daar houdt het echter niet op: de Belevingsbox Bosland staat garant voor een totaalbeleving. Door de toevoeging van natuurlijke elementen en zelfs de geluiden van de gebieden – in het Hechtel-Ekselse deel hoor je bijvoorbeeld de mysterieuze roep van de nachtzwaluw – waan je je werkelijk tussen de bomen en heide. Rond de belevingsbox staan schatkisten met daarin kaarten van de Sahara, het Pijnven en de Grote Hof.

    Uiteraard is het de bedoeling dat de Center Parcsbezoekers geïnspireerd geraken om op expeditie te trekken in de mooie, natuurlijke omgeving. Center Parcs De Vossemeren bevindt zich op wandelafstand van de Lommelse Sahara en ook het Pijnven en De Grote Hof zijn niet ver weg. De uitgestrekte bossen en heide nodigen uit om eindeloos te wandelen en fietsen. Voor kinderen zijn er bijzondere belevingselementen en speelbossen.

    Gladde slang: De belevingsbox kwam tot stand door de inspanningen van Center Parcs en Bosland, met onder andere de financiële steun van het Europese project Life+ Together (code Life 12 NAT/BE/001098) dat de zeldzame gladde slang alle kansen biedt door het creëren van bijkomende heide in Lommel. Aan de belevingsbox staat ook een zitbank in de vorm van deze gladde slang. Dit is slechts een van vele typische heidesoorten die het de laatste decennia moeilijk hebben in Vlaanderen. Ook voor mensen heeft de heide heel wat te bieden als decor voor wandelingen.

    Voor wie houdt van geschiedenis in een natuurlijk decor is De Grote Hof dan weer de ideale uitvalsbasis en het echte bosgevoel krijg je in het Pijnven. Bosland beschikt namelijk over het grootste bosareaal van Vlaanderen. Zo heeft de Boslandse natuur toeristen uit binnen- en buitenland heel wat te bieden. Bij Center Parcs weten ze dat de omgeving een van de vele redenen is waarom toeristen blijven terugkomen naar hun vakantiepark. Dankzij de Belevingsbox wordt deze natuur voortaan ook tot in Center Parcs gebracht.

    Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties – is onderdeel van de Pierre et Vacances Center Parcs Group. Al ruim 45 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Center Parcs kenmerkt en onderscheidt zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid en bezit 21 Europese parken. Jaarlijks overnachten ruim 3,6 miljoen mensen in een van de vakantieparken. Het totale aantal accommodaties bestaat uit 14.041 appartementen en cottages in Europa. In 2014/2015 realiseerde Center Parcs een omzet van 586,2 miljoen euro. www.centerparcs.be

    Bosland is het grootste aaneengesloten bos- en natuurgebied van Vlaanderen. Het beslaat de volledige oppervlakte van de gemeenten Hechtel-Eksel en Overpelt en de Stad Lommel, en is een samenwerking van de drie gemeentebesturen, Regionaal Landschap Lage Kempen, Toerisme Limburg en het Agentschap voor Natuur en Bos. Het is de doelstelling van deze partners om al dit moois te behouden, maar ook waar mogelijk open te stellen voor het publiek. Wij richten ons daarbij vooral op kinderen, omdat we geloven dat we hen, indien we hen van jongs af aan met de natuur in contact brengen, kunnen laten opgroeien tot bewuste burgers die respectvol omgaan met de uitzonderlijke natuurlijke rijkdom van Bosland en de rest van Vlaanderen.

    21-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adrenaline of kunst in de Provence

    Veel mensen zijn op zoek naar een ‘doe-vakantie’, zeker ook in de Provence. Deze regio heeft dan ook vanalles te bieden. Waterliefhebbers amuseren zich in Splashword, terwijl koopjesjager de kunst- en antiekmarkten kunnen bezoeken. En voor de actieve vakantiegangers is er een 120km fietstocht rond de Mont-Ventoux.

    Fietsen rond de Mont-Ventoux….met de (elektrische) fiets!

    Een beklimming met de fiets van de legendarische Mont-Ventoux met zijn 1909 meter is een uitdaging van formaat. Veel gemakkelijker is de bewegwijzerde toeristische fietsroute rond de Mont-Ventoux waarbij je continu mooie uitzichten hebt op de Ventoux en geniet van het sublieme landschap. ‘Le Tour du Ventoux en Vélo’ is 120 km lang, goed voor twee tot vier dagen fietsen en er zijn attractieve etappeplaatsen zoals Sault en Malaucene. Je fietst door wijngaarden, lavendelvelden en dorpjes die als arendsnesten op de heuvels tronen.

    Info: www.provence-a-velo.fr/itineraires-touristiques/mont-ventoux/le-tour-du-ventoux-a-velo/provence-ITIPAC084CDT0000307-1.html

    Kunst en antiek

    Slenteren op markten is een geliefde activiteit in de Provence. Het is ook een manier om de sfeervolle dorpen en stadjes te ontdekken zoals L’Ile-sur-la-Sorgue, in het hart van de Vaucluse. Deze stad staat bekend voor zijn levendige antiek- en kunsthandel. De Foire Internationale d’Art et Antiquités bestaat al meer dan 50 jaar en van 12 tot 15 augustus vindt de 101ste editie plaats. Er is ook elk weekend een antiek- en brocantemarkt die je beslist moet zien als je in de regio verblijft.

    Info: www.provenceguide.com/fetes-et-manifestations/isle-sur-la-sorgue/foire-internationale-art-et-antiquites/provence-FMAPACO84CDT0003151-1.html

    Afkoeling en adrenaline in Splashworld

    De zomer kan behoorlijk heet zijn in de Provence en dus is waterpret altijd welkom, zeker als je met kinderen op stap bent. Voor een combinatie van afkoeling en fun met daar bovenop nog een flink pak adrenaline ga ja naar Splashworld. Zoals de naam doet vermoeden wordt er in dit familiepark behoorlijk gesplasht; op spectaculaire glijbanen met duizelingwekkende loopings, de grootste “lazy river” van Europa en een mega surfsimulator. Er zijn ook ruimtes speciaal voor de kleine kinderen. Splashworld ligt op 15 km van Avignon en wordt op een ecologische manier uitgebaat. Info: www.splashworld.net

    Prikkeling van de zintuigen

    Wil je op een speelse en leerrijke manier de wereld van de wijn ontdekken, bezoek dan Maison Camille Cayran (Cave de Cairanne), langs een parcours dat alle zintuigen prikkelt. Het is een interactieve rondleiding die, hoe kan het ook anders, wordt afgesloten met een heerlijke wijnproeverij.

    Info: www.maisoncamillecayran.com/oenotourisme

    Eet- en verblijftips

    Camping Airotel La Sorguette

    Deze milieuvriendelijke camping ligt in een groene omgeving op de oever van de Sorgue. Het is een goede uitvalsbasis om de hoogtepunten van de Provence te bezoeken zoals Fontaine-de-Vaucluse, Les Baux-de-Provence en Gordes.

    Info: www.camping-sorguette.com

    Le Mas des Herbes Blanches

    Het pas vernieuwde logement van Relais & Châteaux, ligt in Murs, hartje Lubéron. De vakantiegangers genieten van een combinatie van authentieke Provencaalse architectuur en hedendaags comfort. Ontspan in de schitterende tuin, het zwembad en moderne spafaciliteiten. De 33 kamers en 15 suites bieden een uitzicht op het mooie landschap van de Lubéron. Info: www.herbesblanches.com

    Côteaux et Fourchettes

    Een geheimtip voor de lekkerbekken, gastronomische hoogstandjes tussen de wijngaarden, creaties van top chef Cyril Glémot. Gelauwerd door Gault et Millau en met een aanbod van ruim 400 wijnen, meestal uit de eigen regio, die je er ook kan kopen. www.coteauxetfourchettes.com

    ALGEMENE INFO: www.provence-toerisme.com

     

    20-06-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!