Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis smaken

    Een tour door België in elf rijke smaken

     

     

    De hotelketen ibis, onderdeel van de Accor groep, lanceert het concept Beer Hopping in zijn bars. Op de menukaart staan elf uitgezochte speciaalbieren, die elk een Belgische provincie vertegenwoordigen. Met dit nieuwe concept wil het merk de klantenervaring optimaliseren.

     

    Stilaan kondigt de zomer zich aan en dus ook de periode voor aperitiefjes onder vrienden. Zin om een Antwerpse Tripel te proberen, vergezeld van een heerlijk stukje kaas? Of misschien bezwijk je voor de charme van een Houblon Chouffe of een Brusselse Blonde? 

     

    Sinds enkele jaren is er een sterke heropleving bezig van lokale producten. En bieren zijn geen uitzondering op deze regel. Volgens de Federatie van Belgische Brouwerijen omvatten speciaalbieren twintig jaar geleden 10% van de markt, terwijl dat vandaag niet minder is dan 30%. Inmiddels is het aantal bieren ‘made in Belgium’

    gestegen van zevenhonderdvijftig variëteiten tot duizendtweehonderd vandaag. Belgen maar ook toeristen tonen zich alsmaar nieuwsgieriger en ontdekken graag nieuwe smaken. De ibis hotels hebben zorgvuldig elf klassiekers geselecteerd, één per provincie, die nu beschikbaar zijn in de bars van het Belgische ibis netwerk.

     

    Dit nieuw concept verrijkt de unieke ervaring van ibis klanten, bezoekers slaan twee vliegen in één klap: regionale bieren ontdekken tijdens een bezoek aan België. Yves Fonck, Vice President Operations ibis België en Luxemburg, bevestigt: “Wij willen al onze klanten een unieke ervaring bezorgen, of ze nu in onze hotels verblijven of iets drinken in één van onze bars. Dit concept is onderdeel van een continue verbetering van onze service. Na onze bedden volledig vernieuwd te hebben met de Sweet Bed™ by ibis, om onze klanten ongeëvenaard comfort te bieden, wilden we hen de regionale rijkdommen van ons land laten ontdekken”.

     

    Drie ambassadeurs ondersteunen het Beer Hopping concept. Bob Hendrickx en Martin Cuelenaere, de auteurs van het boek ‘340 originele cafés in Vlaanderen’ en Nicolas Soenen, ambassadeur van de brouwerij Duvel Moortgat.

    De geselecteerde speciaalbieren: Brussels Hoofdstedelijk Gewest: brouwerij Lefebvre – Blonde van Brussel; provincie Antwerpen: brouwerij De Koninck – Antwerpse Tripel; provincie Henegouwen: brouwerij Dubuisson – Cuvée des Trolls; provincie Limburg: brouwerij en stokerij Wilderen – Tripel Kanunnik; provincie Luik: brouwerij de l’abbaye du Val-Dieu – Blonde Val-Dieu; provincie Luxemburg: brouwerij Achouffe – Houblon Chouffe; provincie Namen: brouwerij du Bocq – Gauloise Ambrée; provincie Oost-Vlaanderen: brouwerij Huyghe – La Guillotine; provincie Vlaams-Brabant: brouwerij Boon – Kriek Boon; provincie Waals-Brabant: brouwerij Lefebvre – Blonde Barbar en provincie West-Vlaanderen: brouwerij Huyghe – Blonde Sint Idesbald. Dit aanbod is geldig in 22 ibis hotels in België. www.ibis.com  

     

     

     

    30-06-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kleurrijke kwarts

    Kleurrijke kwarts

     

     

     

    Kleur buiten de lijntjes met de badkamercollectie van Silestone by Cosentino®. Een blikvnger van een badkamer? Dat is helemaal op maat van de nieuwe badkamercollectie Silestone by Cosentino®, gekend om zijn innovatieve oppervlakken uit natuurlijk kwarts. Geef je verbeelding alle ruimte met gewaagde tinten als Rosso Monza en Magenta Energy. Of verras met een exclusief ontwerp, een wastafel helemaal van kwarts gemaakt.


    Baden in stijl, daar weet Cosentino® alles van. De nieuwe collectie met oppervlakken uit Silestone®-kwarts leent zich dan ook perfect voor de badkamer. Niet alleen omwille van de bacteriostatische eigenschappen, maar ook door de ruimte voor verbeelding. Want met deze platen van kwarts vindt Cosentino® de badkamer opnieuw uit. De Silestone®-kwartsoppervlakken passen zich aan de ruimte aan: met één materiaal bekleden ze instant een ruimte. Door met plaatmateriaal in groot formaat te werken, zijn voegen vrijwel onzichtbaar – mooi én praktisch. De nieuwe collectie telt zeven modellen voor douchebakken en acht voor wastafels. Daarbij is het wastafelmodel Exclusive, gecombineerd met een Integrity-spoelbak, een mijlpaal in de kwartsindustrie: de spoelbak is een driedimensionaal product uit één stuk Silestone® vervaardigd.


    En dat je met kleurrijk kwarts je badkamer allure kan geven, bewijzen de tinten Rosso Monza en Magenta Energy. Wat dacht je van een felrood accent met een strak wasmeubel? Of van een fuchsia wandbekleding over de hele badkamer? Zelfs de vloer kan je perfect uitrusten met een kleurrijk Silestone®-product. De badkamercollectie wordt op maat gemaakt. Uiteraard is er nog een waaier aan andere kleuren naast Rosso Monza en Magenta Energy. Zo is de collectie verkrijgbaar in alle Silestone®-kleuren en alle Eco by Cosentino®-kleuren (gerecycleerd oppervlak met exclusieve designs).







    29-06-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curcao

    Curaçao speelt in op trendy reiziger

    Upcoming: design, kunst, workshops, architectuur  en trendy places to be

     

    We reizen meer en meer op basis van een thema, is het niet slow travel, dan is het wel eco of actief. Echter komt ook het thema Trendy en Design meer en meer naar voren. Is Curaçao een trendy reisbestemming? Ja waarom niet. Hier vind je niet alleen maar zon, zee en strand, maar ook een hele reeks op en top trendy activiteiten, beach bars, restaurants en verblijven doe je natuurlijk in een trendy hotel.

    Voor een verblijfplaats op Curaçao zijn er mogelijkheden zat. Er is een fantastisch aanbod van prachtige, luxueuze resorts met alles erop en eraan tot appartementjes met uitzicht op zee. Maar je kunt ook voor een design en dus trendy logement, iets dat er echt helemaal uitspringt zoals het nieuwe Papagayo Beach & Design Hotel op een half uurtje van Willemstad. Er is in dit hotel een allesomvattende guest service, inclusief sport & wellness. Het sfeervolle Speciality Restaurant Papagayo staat aangeschreven als een van de beste restaurants van Curaçao.

     

    De trend van terug naar de natuur is al een tijd geleden ingezet, maar nog altijd gangbaar. Zoek je graag je heil in de kracht van de natuur? Dan moet je beslist naar de kruidentuin van Dinah Veeris die al sinds 1982 onderzoek doet op het terrein van geneeskrachtige kruiden. Op ‘Den Paradera’, zo heet haar botanische en historische tuin, is er een winkel waar je kruiden koopt en je kunt er terecht voor verschillende massages en healings.

     

    Er zijn geleide tours in het teken van de typische architectuur van Willemstad of een bezoek aan een van de landhuizen die verspreid liggen over het gehele eiland, de vroegere plantagewoningen dus, horen op het programma van de trendy reiziger thuis. Ieder landhuis heeft zijn eigen boeiende geschiedenis. Sommige van die landhuizen zijn verbouwd tot kleine, uiterst sympathieke hotels of worden gewoon in zijn geheel als vakantiewoning verhuurd.  

     

    Vergeten we tenslotte niet de vele trendy beach bars en restaurants, waaronder St. Tropez Ocean Club voor een sublieme cocktail met zicht op zee, of een exquise maaltijd in Zest, uitgebaat door Vlaamse chef Franky Vandierendonck. Het is even trendy om gewoon bij de locals te lunchen bv. Plasa Bieu of Jaanchies? Wat je ook kiest, het zal zeker ‘Dushi’ zijn, wat zoveel betekent als ‘goed of lekker!’

    www.bezoekcuracao.nl

    28-06-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wild West USA

    NIEUWE WEBSITE WILD WEST USA

     

     

     

    Schitterende natuur, volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, paard te rijden en te watersporten, interessante historische bezienswaardigheden afgewisseld met geweldige stadjes met de sfeer van cowboys en indianen, dat is Wild West USA. Onder deze naam stellen de staten Idaho, Montana, South Dakota en Wyoming in het noordwesten van Amerika zich voor aan de Nederlandse en Belgische reiziger. Iedereen die op zoek is naar informatie over deze regio, kan hiervoor nu terecht op de website www.wildwestusa.nl.

     

    Gratis brochures aanvragen

    Op de website is uitgebreide informatie per staat te vinden, worden reissuggesties gegeven en vindt men een lijst met Tour Operators bij wie reizen naar deze regio geboekt kunnen worden. Ook is het mogelijk om een gratis brochurepakket van de Wild West USA staten te bestellen. Uiteraard is de website ook gekoppeld aan een Wild West USA Facebook pagina waar nog veel meer nieuwtjes, foto’s en filmpjes gedeeld worden. 

     

    'Real America' 

    De meeste reizigers beginnen hun ontdekking van Amerika in Florida of Californië, maar iedereen die geïnteresseerd is in het 'echte' Amerika mag deze regio niet overslaan. Zo is in Wild West USA Yellowstone te vinden, het allereerste National Park ter wereld. Maar ook Grand Teton, Glacier en Badlands National Park zijn een bezoek meer dan waard. En wat te denken van toeristische hoogtepunten als Mount Rushmore, Craters of the Moon, de Black Hills en Devils Tower? Er is meer dan voldoende te zien en te ontdekken tijdens een vakantie in dit prachtige gebied. Of de interesse nu uitgaat naar natuur, historie en cultuur, naar sportieve activiteiten als skiën, mountainbiken, paardrijden en golfen of naar puur genieten, deze vier staten zijn in alle seizoenen even mooi!

     

    28-06-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolle pret met Travelbird

    DOLLE PRET MET TRAVELBIRD

    Online reisaanbieder zet Europa's grootste pretparken in de kijker

     

     

    TravelBird, een online reisaanbieder actief in de Benelux en Duitsland, heeft een aantal speciale pretparkarrangementen uitgewerkt. Deze omvatten steeds een pretparkbezoek gekoppeld aan een overnachting in een nabijgelegen hotel. Op die manier hoopt TravelBird gezinnen en grootouders te inspireren om tijdens de zomermaanden er met de kinderen op uit te trekken naar een paar van Europa’s meest tot de verbeelding sprekende pretparken. Boeken kan via www.travelbird.be.

     

    Iedere zomer is het zover: ouders die zich in de haren krabben en afvragen hoe de kinderen gedurende twee maanden te entertainen. Een bezoek aan een pretpark kan meestal op heel wat bijval rekenen, zowel bij kinderen als ouders. Maar terwijl de meeste mensen het houden bij een daguitstap naar een pretpark in eigen land biedt TravelBird nu ook de mogelijkheid een paar van Europa’s coolste pretparken te bezoeken, inclusief een overnachting. Zo kan je nog langer genieten van alle attracties en hoef je je geen zorgen te maken in verkeersdrukte of files onderweg. ’s Avonds kan je dan nog gezellig tafelen of de streek verkennen met het ganse gezin. Of hoe een pretparkbezoek uitdraait in een mini break. 

     

    Europa-Park: Duitslands grootste attractiepark

    Een absolute topper in het aanbod van TravelBird is het Europa-Park in Duitsland. Dit park dat opgebouwd is rond de verschillende landen en culturen van Europa is met zijn meer dan 100 attracties en shows het grootste pretpark in Duitsland. Voor amper € 109 -, per persoon verblijf je 2 nachten in Straatsburg, niet toevallig een stad met een rijke Europese geschiedenis, en krijg je een toegangsticket voor één dag tot het nabijgelegen Europa-Park. 

    Naast het Europa-Park heeft TravelBird ook een meerdaags arrangement uitgewerkt voor Movie Park Duitsland (inclusief één overnachting en toegangstickets voor twee dagen), Disneyland Parijs, Toverland in Sevenum en Legoland in Oberhausen. In dit unieke attractiepark, opgebouwd uit meer dan 4 miljoen legoblokjes, mogen kinderen tot en met 15 jaar trouwens gratis binnen. 

    www.travelbird.be

     

     

     

     

    27-06-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis

    IBIS LANCEERT VIDEO MET KONIJNTJES

    OPTIMAAL GENIETEN AAN DE BESTE PRIJS

     

     

    Ibis, Europa’s grootste hotelketen en onderdeel van de wereldwijde hotelgroep Accor, heeft een filmpje gelanceerd met snoezige konijntjes om het comfort van zijn ‘Sweet Bed™ by ibis' onder de aandacht te brengen.

     

    De video werd opgenomen in het ibis’ London Blackfriars hotel - het paradepaardje van ibis in Londen - en laat dertig losgelaten konijntjes zien in een hotelkamer op de dertiende verdieping. In het filmpje onderbreekt een pluizig neusje het licht dat binnenvalt door de deur, waarna meer en meer konijntjes de kamer betreden. Eén van hen pauzeert zelfs om te geeuwen. De konijntjes huppelen naar het bed vooraleer ze samen gelukzalig in slaap vallen.

     

    Karelle Lamouche, VP Marketing ibis Brands Noord-Europa: “De video is een vrolijke manier om de essentie van het ibis merk te benadrukken – het uniek ontworpen ‘Sweet Bed™ by ibis’ – en herinnert mensen eraan dat een goede nachtrust centraal staat in ons aanbod. Bijna een jaar geleden zijn we gestart met de revolutie van het ibis megabrandproject, met als objectief een nieuwe en unieke hotelervaring te bieden aan onze klanten, met een herpositionering van onze merken en een moderne en vernieuwende service. Binnen dit kader zijn ibis, all seasons en Etap Hotel geëvolueerd naar een groep van sterke, vernieuwende en gemoderniseerde merken: ibis, ibis styles en ibis budget. Het comfort, moderne karakter en eenvoud die we integreerden in de ibis hotels hebben de ervaring van de klant zodanig veranderd dat ze een unieke ervaring kunnen beleven in het economy-segment. Ibis’ nieuwe bedden – centraal in de ibis megabrandcampagne – bevatten hoogtechnologische matrassen, een luxe matrasbeschermer en een professioneel ontworpen boxspring bed. In België en Luxemburg is de meerderheid van de ibis-family hotels reeds met zo een heerlijk bed uitgerust en het aanbod wordt gestaag uitgebreid.”

    De video is terug te vinden op het Youtubekanaal van ibis www.youtube.com/ibis.

     

     

    27-06-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Douchecomfort

    Allround douchecomfort in één toestel

     

     

    Met de nieuwe Raindance Select E 300 3jet Showerpipe introduceert Hansgrohe een allround comfortprogramma in de douchewereld. Door het combineren van high-end elementen met de nieuwe Hansgrohe Select-technologie heeft de sanitairspecialist een harmonieus douchesysteem ontwikkeld waarbij je waterplezier onder controle houdt met een eenvoudige druk op de knop.

     

    De ShowerTablet Select 300 is zowel een intelligent douchecontrolesysteem als een mooi tablet voor je zeep en shampoos. De knoppen en bedieningsgrepen bevinden zich vooraan, waardoor je zelfs in de kleinste douche makkelijk alles kunt bedienen. Via de knoppen zet je de hoofd- of handdouche aan of uit, met de draaiknop stel je nauwkeurig de temperatuur in, zelfs met ingezeepte handen.

    De hoofddouche Raindance Select E verwent je met een keuze tussen drie verschillende stralen: een zachte RainAir, de verkwikkende Rain of de nieuwe RainStream, waarbij twaalf aparte jets een heerlijke watervalstraal creëren over je hele lichaam. De Rain en RainAir bedien je via de Selectknop op je hoofddouche zelf, de RainStream-knop zit geïntegreerd in je ShowerTablet.

     

    Ook de handdouche Raindance Select E 120 heeft drie verschillende stralen: de verkwikkende Rain, de zachte RainAir en de stevige massagestraal Whirl. Switchen doe je dankzij de ergonomische Select-knop, ter hoogte van je duim. De Raindance Select E 300 3jet Showerpipe is ook beschikbaar met een hoofddouche zonder de RainStreamstraal (Raindance Select E 300 2jet), of met een ronde hoofddouche: het tijdloze S-design van Hansgrohe. Je kunt kiezen tussen een volledig verchroomde versie en een duotoonversie die wit combineert met chroom.

    27-06-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.palm parkies

    PALM PARKIES maakt zich op voor meer dan 500.000 bezoekers

     

     

    PALM PARKIES programmeert deze zomer in 18 steden en gemeenten, 13 in België en 5 in Nederland, gedurende 7 weken zo’n 128 gratis festivalconcerten. PALM PARKIES ontstond lokaal in 1991 en groeide uit tot hét grootste ‘dichtbij’ festival van Vlaanderen/Nederland! Een veelbelovende affiche staat garant voor kwaliteit en gezelligheid. De festivals zijn uniek in hun soort omdat ze 7 weken lang, tijdens de week, buiten de concurrentie van de weekendevenementen, worden georganiseerd.

     

    Veranderende consument doet de biermarkt verschuiven ! De aankoop en de consumptie van bieren verschuift voor een stuk van de traditionele horeca en winkelkanaal naar een derde pijler: evenementen. Sinds 2005 is Brouwerij PALM trouwe partner van deze gratis concerten die haar naam dragen. PALM slaagt er met PALM PARKIES in om zich, in een krimpende markt actueel, eigentijds én geloofwaardig te positioneren.

     

    PALM onlosmakelijk verbonden met PARKIES

    PALM is een tevreden naamsponsor. Peter Buelens PR & Events Manager van PALM: “Het partnership tussen de organisatie, vzw Divers, en PALM is een duidelijke win-win samenwerking. De waarden van beide merken sluiten naadloos op mekaar aan en de positionering van beide is in perfecte harmonie. Samen brengen we een sfeervol vakantiegevoel naar zo’n  500.000 consumenten, naast het zeer sterke artistiek luik laten we de consument PALM ontdekken en vooral genieten.”

     

    Dé namen voor de zomer van  PALM PARKIES 2013:

    Raymond Van Het Groenewoud, Sioen, VOF De Kunst, Kate Ryan, Afi & the Hitman, Udo, Billy Leyers, Cloud Nine, Ape Not Mice, Cookies and Cream, Frimout, Dallas, Jim Cole, Level Six, The Wolf Banes, Laura Vane & the Vipertones, Misses big Stuff, Moelparkee, Please!, Mrs. Hips, Poppy, Royal Funk Force, The Amazing Flowers, The Expendables & Isabelle A.

    www.palmparkies.net 

     

     

    25-06-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floralientime

    Floraliën Gent zetten Stadhuis en Grote Markt van Brussel in de bloemetjes

     

     

    Met Floraliëntime, krijgt Brussel er deze zomer een internationaal planten- en bloemsierkunstevenement van formaat bij. De Stad Brussel, de vzw Bloementapijt van Brussel en de Floraliën Gent bundelen de krachten voor een tweejaarlijkse florale happening in het Brusselse Stadhuis en op de Grote Markt. De eerste editie van het nieuwe zomerevenement vindt plaats van 15 tot 18 augustus.

     

    Tijdens Floraliëntime worden het Stadhuis en de Grote Markt van Brussel vier dagen lang omgetoverd tot een paradijselijke wandeltuin vol kleuren en geuren. De hoofdrol is weggelegd voor het majestueuze 15de-eeuwse Stadhuis dat de bezoekers op een nooit geziene manier kunnen (her)ontdekken. Internationaal gerenommeerde bloemenkunstenaars van de Floraliën Gent zullen de verschillende vertrekken ervan versieren met de nieuwste creaties en decoratieve tendenzen. De groene draad doorheen de expo is Colours of life, een verwijzing naar de kleuren van het historische decor die als inspiratiebron dienden voor de artiesten.

     

    Op de Grote Markt komt er een relaxtuin waar de bezoekers ongedwongen kunnen flaneren door een woud van majestueuze laurieren, planten die ideaal zijn om voetpaden, voordeuren en balkons in de stad mee op te fleuren. Deze lauriertuin is dan ook een geknipte teaser voor de meesterwerken binnenin het Stadhuis. Door de subtiele verwijzing naar groen in de stad en het Brusselse Zoniënwoud worden de groenliefhebbers bijna ongemerkt binnengeleid in het bloeiende en florale rumoer.

    Met dit nieuwe initiatief willen de organisatoren België en de hoofdstad verder op de kaart zetten als het gaat om bloemen, planten en de creativiteit waarvoor ze bekend staan. Het gaat om meer dan gewoon bloemen en planten: het gaat om groen naar de stad brengen, en naar het centrum van Brussel, de hoofdstad van Europa.

     

    Floraliëntime moet een tweejaarlijks gebeuren worden, afwisselend met het Bloementapijt op de Grote Markt. Zo krijgen de liefhebbers van het betere bloemen- en plantenwerk hun vaste jaarlijkse afspraak in de zomer. De eerste editie vindt plaats in het verlengde Hemelvaartsweekend, van donderdag 15 tot zondag 18 augustus, telkens van 10 tot 22 uur.

    www.floralientime.be

    25-06-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corsica

    PRIJSGUNSTIG (NA)ZOMEREN OP CORSICA

     

     

    Van Corsica hoor je wel eens dat het een dure vakantiebestemming is maar dat klopt geenszins met de werkelijkheid. Zij die l’Ile de Beauté beter kennen weten dat een reis met ferrymaatschappij SNCM prijsgunstig is en dat je op Corsica kunt ‘logeren en genieten on a low budget’.

     

    Wat de bestemming zelf betreft is er geen twijfel mogelijk, op Corsica voelt elk type reiziger zich thuis. Wie houdt van natuurschoon, van een unieke culturele identiteit, van zee en bergen, heeft op Corsica alles naar wens. Op de ontelbare mooie plaatsen kun je daarenboven genieten van de zon die het zelden laat afweten, ook niet tijdens het heerlijke en lange najaar.

     

    En dus kies je voor Corsica en ga je op zoek om die reis op een prijsgunstige manier te organiseren. Dat gaat makkelijk met ferrymaatschappij SNCM, de vaste partner voor een trip naar het mediterrane eiland. SNCM vaart vanuit Marseille, Toulon en Nice naar diverse havens op Corsica. De Zuid-Franse steden zijn overigens makkelijk en snel bereikbaar via de autoroutes. SNCM heeft comfortabele schepen in de vaart en het is perfect mogelijk om een overtocht te maken op een prijsgunstige manier, bijvoorbeeld reizen in een zetel.

     

    Ook voor het verblijf op Corsica zijn er tal van prijsgunstige mogelijkheden, bv. op campings of in een gîte (www.gites-corsica.com). Er zijn ook appartementen en kamers te huur, in de steden, aan het strand of in het bergachtige binnenland. Corsica heeft wat dit soort voordelige logies betreft een aanbod van maar liefst 683 plaatsen (www.airbnb.com/s/Corsica--France).

     

    SNCM Brussel is een ferry broker en dat betekent dat je bij deze maatschappij ook reizen kunt boeken met ferrymaatschappijen La Meridionale, Viking Line, Brittanny Ferries, DFDS Seaways, Condor Ferries, Tunisia Ferries, GNV Maroc en Algérie Ferries.

     

    www.sncm.be : hier kunnen de brochures van 2013 gedownload worden van zowel de ferries van SNCM (dienstregeling en prijzen) alsook de verblijfsmogelijkheden van Via Corsa Reizen.

     

     

    24-06-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!