Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.azijnmakerij la Guinelle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Cosprons, in een van de vele vergeten valleien van de Pyrenées Orientales nabij Pont Vendres creëerde Nathalie Herre in de zomer van 1999 een azijnmakerij. In dit paradijslijk hoekje te midden van wijngaarden en olijfbomen werd het eerste vat Banuyls wijn opgeslagen, wachtend op de natuurlijke fermentatie.

    De eerste resultaten waren alleszins bemoedigend zodat in de lente van 2000 maar liefst 4 extra vaten werden geplaatst. Deze artisanale bio azijnmakerij evolueerde sindsdien en zorgt voor diverse heerlijke combinaties. Geen sinecure aldus Nathalie vermits men over degelijke wijnen moet beschikken om een mooi eindresultaat te bekomen. Aromatische wijnen met weinig sulfiet zijn een absolute vereiste, reden waarom de Banuylswijnen volledig aan deze vereiste beantwoorden.

    lees meer www.tasted4you.be

    27-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis De Panne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Accor, de wereldleider in economy hotels, opende eind maart 2014 het ibis De Panne aan de Vlaamse kust. Dit nieuwe hotel in de buurt van de zee heeft 79 kamers en is eenvoudig te bereiken met trein, tram en auto. Het leent zich zowel voor toeristen als voor businessklanten, die de nieuwe ibis kamer met “Sweet bed by ibisTM” en het nieuwe algemene serviceconcept van het merk zeker op prijs zullen stellen.

    In januari 2014 kondigde Sébastien Bazin, CEO van Accor, het al aan tijdens de opening van het 1000e ibis-hotel in Berlijn: de ibis-familie zal haar uitbreiding voortzetten en tot 2018 nog 6 nieuwe hotels in België openen. Hotel ibis De Panne is de eerste vestiging uit die reeks, waarvan meer dan de helft in de komende drie jaar aan de kust zou moeten verrijzen.

    lees meer www.tasted4you.be

    27-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les tapas de la Clape - Narbonne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Hallen van Narbonne, groothandelsmarkt, bevinden zich in een oud historisch gebouw nagenoeg in het centrum van de stad. De buitenmuren van dit immens gebouw werden getooid met levensgrote foto’s waardoor de oude klassieke structuren meer dan ooit tot hun recht komen. Hier kunnen zich zowel restaurateurs als gewone consumenten bevoorraden met dagverse producten die in de keuken thuishoren, producten die de kans bieden om je gerechten te diversifiëren, maar evenzeer de maaltijd een uitgelezen culinair accentje mee te geven.

    Het aanbod van lekkere ingrediënten wordt aangevuld door een schare eetkraampjes waar je de dagverse producten op een ludieke manier kan degusteren. Geen stijve, stijlvolle tafels met gesteven tafelkleden en zilveren bestek, maar gewoon een kraampje met enkele zitplaatsen boordevol culinaire toppers, maar vooral smaak en aroma.

    lees meer www.tasted4you.be

    26-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gris Blanc
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De wijn Gris Blanc wordt gemaakt van een mediterraanse assemblage van Grenache gris en Grenache noir waardoor de wijn een unieke, bleke en kristalheldere kleur meekrijgt en beschikt over een uitzonderlijk, zuiver en mineraal karakter.

    De Grenache noir en de Grenache gris zijn de belangrijkste druivensoorten in de Languedoc-Roussillon en worden traditioneel gebruikt voor het maken van ‘vins doux naturels’.

    lees meer www.tasted4you.be

     

     

     

    26-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Coopérative - Bélesta
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit restaurant is ondergebracht in hotel Riberach in Bélesta en ligt aan de voet van het middeleeuws kasteel dat de rijkdommen van het kleine dorpje meerdere eeuwen terug, moest beschermen.

    Hotel Riberach is een unicum gezien gasten hier in wijncuves van de vroegere coöperatieve kunnen logeren. De cuves werden heringericht en bieden alle mogelijke luxe en hedendaags comfort. De gebouwen werden door het architecten echtpaar   Luc Richard – Karin Puringher aangekocht en getransformeerd. Het was vooral Karin die voor de unieke inrichting zorgde gezien Luc samen met enkele vrienden het wijnhuis Riberach een nieuwe impuls en uitstraling meegaf.

    Luxe, design en comfort zijn de trefwoorden van de exploitatie die de kamers en suites meekreeg maar tevens ruimte laat voor vergaderingen en feesten. Een enorm terras biedt bovendien uitzicht op een leuke vallei en kan enkel het degustatief plezier verruimen.

    lees meer www.tasted4you.be

    25-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeeland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De rust en ruimte, de schitterende natuur en de gezellige toeristische dorpjes maken van Zeeland een vakantieprovincie bij uitstek Voor elk wat wils. De verschillende steden lenen zich prima voor een cultureel uitstapje, maar daarnaast biedt het achterland genoeg flora, fauna en fun om uit uw stoel te komen.

    Overal waar men komt in Zeeland ben je in slechts 10 minuten bij het water, water is trouwens de kracht van Zeeland. Zeeland is Land in Zee! Een facet dat de provincie pertinent wil uitdragen bij de gasten met als missie ‘iedereen fan Zeeland’. De provincie wil alle gasten ervan overtuigen dat Zeeland vol zit met nieuwe ervaringen en de kans biedt om telkens nieuwigheden te ontdekken zodat hun verwachtingen worden overtroffen en ze als een nog grotere fan huiswaarts keren.

    Zeeland is evenwel meer dan louter een vakantiebestemming. Het is een permanente ontdekking van regionale topspecialiteiten, een kennismaking met de mensen achter de vele projecten en dit alles op amper een boogscheut van de meeste Vlaamse steden.

    Neem nu de ‘stranddroom’ ofte vakantiehuisjes op het strand. In Westkapelle geeft Stranddroom u de mogelijkheid eindeloos te genieten van de rust en ruimte op een unieke locatie op het strand nabij Domburg. Wakker worden, ontbijten en een duik in de zee nemen of een wandeling maken door de duinen, een geweldige ervaring. ’s Avonds kunt u genieten van een prachtige zonsondergang op het strand. Alle huisjes op het strand hebben verwarming, douche en toilet. Ze hebben een compleet ingerichte keuken met een senseo-apparaat en combinatie-oven. Hierbij beschikt ieder huisje over een relaxte lounge set voor het terras. Bagage wordt bij aankomst naar het huisje gebracht en opgehaald bij vertrek. Ook rolstoelgebruikers kunnen van deze huisjes gebruik maken. Er zijn 3 types: het standaard huisje, de deluxe huisjes en de huisjes voor senioren of mindervalide. Werkelijk een unieke locatie met ongeëvenaarde ervaring. www.stranddroom.nl

    Zeeland biedt anderzijds een ruim palet van kaasboerderijen. In kaasboerderij Schellach vlakbij Middelburg maakt men kennis met akkerbouw, melkveehouderij en een kaasmakerij. Diverse lekkere kazen en streek en zuivelproducten zijn hier een centraal thema, nieuw in het assortiment is de zeekraalkaas die gemaakt is van zeekraal geteeld in Wolphaartsdijk. In kaasboederij Mariekerke staat dan weer de ambachtelijke schapenkaas centraal. Schapenkaas staat bekend om z’n goede smaak en gezonde bestanddelen. Schapenmelk en haar producten hebben specifieke eigenschappen, de melk heeft een hoge voedingswaarde maar is vooral licht verteerbaar terwijl de producten een geneeskrachtige werking hebben voor mensen met eczeem, reuma, astma en maag/darmstoornissen. Het oraatzuur dat in de melk wordt weergevonden heeft eveneens een kankerremmende werking. www.schellach.nlwww.mariekerke.nl

    Een ander merkwaardig initiatief is vleesboerderij Boot. Het rundvlees dan zij in hun winkel verkopen is gegarandeerd van eigen boerderij. De runderen die op de boerderij opgegroeid zijn, worden gevoederd met natuurlijke producten. De maïs en tarwe die op het land van de boerderij verbouwd worden, zijn bestemd voor de runderen die op stal staan. Zelfs het stro dat overblijft na het dorsen, wordt gebruikt om de dieren in te laten liggen. Uiteindelijk is de mest die de dieren produceren weer bestemd om de akkers vruchtbaar te houden, zodat de cyclus van voedergewas-dier-vlees vrijwel rond is. www.vleesboerderijboot.nl

    De zeewierboerderij ‘zeewaar’ is in januari 2013 opgericht door Rebecca Wiering en Jennifer Breaton met als doel het produceren van duurzaam geteeld Nederlands zeewier voor de consumenten. De start van de Zeeuwse teelt brengt zo een nieuw lokaal product op de Nederlandse markt en is ook de start van een nieuwe bedrijfstak in Nederland. Hun bedrijf is het resultaat van eerdere testen van het kweken van zeewier in de Oosterschelde. Zij brengen vanaf juli 2013 een eerste inheemse soort zeesla op de markt. Als de zeesla net uit het water komt en de zon schijnt er doorheen, dan begrijp je de term groen goud die voor zeewier wordt gebezigd. De eerste zeesla producten voor de keuken zijn ondertussen voor verkoop beschikbaar onder de erg toepasselijk titel ‘zeewaar’. www.zeewaar.nl

    Naast tal van lekkere ingrediënten wordt ook de jeugd in de watten gelegd met de creatie van het klimbos Westenschouwen. Hoog boven de grond van boom tot boom met tokkelbanen, touwladers, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Er zijn vier verschillende uitdagende parcours in het klimbos. Het is een leuke actieve beleving van de natuur voor gezinnen, scholen en bedrijven. Voor zowel jong en oud, als voor beginnelingen en gevorderde klimmers die hier een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit beleven. www.klimboszeeuwsehelden.nlwww.vvvzeeland.nl  

     

    25-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palais Gourmand - Perpignan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Het Palais des Expositions in Perpignan wordt elke twee jaar omgetoverd in een uitzonderlijk gastronomisch decor en dit op initiatief van de Toques Blanches du Roussillon.

    Dit uitzonderlijk evenement, een unicum in Frankrijk, wil de traditionele gastronomie van de Pyrenées Orientales in de kijker stellen maar onderstreept tegelijkertijd de passie en het dynamisme van vele kleine artisanale producenten die met een uitgelezen schare kwalitatieve ingrediënten de meesterkoks terzijde staan.

    Het is aldus Jean Plouzennec, voorzitter van de Toques Blanches du Roussillon, een hele eer voor de chefs om een keuze te kunnen maken uit dagverse artisanale en regionale producten zoals honig, groente, fruit, kaasboeren, charcutiers, bakkers, vleesboeren en wijnbouwers. Dankzij hen is het mogelijk om en een erg rijke en savoureuse keuken aan te bieden. Dit publieksevenement is dan ook een unieke gelegenheid om de consument te laten kennismaken met de vele bereidingen maar ook met de enorme diversiteit van restaurants binnen de Toques Blanches.

    lees meer www.tasted4you.be

    24-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitwaaimeetings aan zee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Uitwaaien aan zee en tegelijk efficiënt vergaderen? De Sinterklaasstorm van eind vorig jaar heeft andermaal aangetoond dat de Nederlandse provincie Zeeland niet alleen kan bouwen maar er tevens voor zorgt dat men net door de diversiteit en veelzijdigheid van infrastructuren onvoorstelbaar avontuurlijke en toch efficiënte meetings, vergaderingen en teambuildingsessies kan opbouwen.

    Zeeland is een unieke locatie voor uw bedrijfsevenement, vergadering, congres of symposium. De weidsheid van het landschap, het ritme van de golven en de zeewind die u in de hele provincie voelt zorgen voor ruimte in uw hoofd. Tijd om écht goed over dingen na te denken. Zeeland is daarmee een locatie die uitermate geschikt is voor brainstorms, nieuwe impulsen en inspiratie. Kortom, een perfecte locatie voor een vergadering.

    lees meer www.tasted4you.be

    24-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BHA krijgt vrouwelijk gezicht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naar aanleiding van het vertrek uit Brussel van de heer Frederic DE DEKEN, stelt de BHA een nieuwe Voorzitter aan, mevrouw Sophie BLONDEL.

    De Raad van Beheer van de BHA verkoos recentlijk mevrouw Sophie Blondel tot Voorzitter van de Raad van Beheer van de BHA. Mevrouw Blondel, die de heer De Deken opvolgt, is de eerste vrouw aan het hoofd van de BHA sinds de oprichting van deze patronale organisatie voor de hotelsector in 2008.

    lees meer www.tasted4you.be

    23-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kreeftwijn 2014
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een exclusief product als de Oosterscheldekreeft moet je koesteren. Daarom besloot een aantal gerenommeerde restaurants uit heel Zeeland hun expertise en ervaring te bundelen in de Kring van de Oosterscheldekreeft (www.oosterscheldekreeft.nl). Deze restaurants bieden een speciaal driegangen kreeftenmenu aan voor € 59,50, passend bij de keuken die zij voeren.

    lees meer www.tasted4you.be

    23-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Hof Welgelegen - Middelburg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze biologische boerderij nabij Middelburg is tegelijkertijd zorgboerderij, restaurant maar ook vergaderlocatie en biedt op een originele manier aan aanvulling op een aantal problemen van onze moderne samenleving.

    Initiatiefnemer Ard van de Kreeke was jarenlang in andere sectoren actief tot hij in 2006 het woonhuis met aanpalende gronden van zowat 5 ha aankocht en restaureerde. Het buitenleven was overweldigend in zoverre dat hij vanaf 2009 een biologische boerderij opstartte met een 60-tal producten die hij teelt in volle grond. Aanvankelijk werden deze producten rechtstreeks aan de consument verkocht en vond hij een afzetpunt in een winkel in Vlissingen. De boerderij telt ondertussen ruim 20 ha terwijl de verkoop aan particulieren meestal via een groentetas verloopt. Dit betekent dat de consument wekelijks via een abonnementenservice, een tas voor verse groenten geleverd krijgen. Bovendien zorgt Ard als zorgboerderij ervoor dat ook aan de stad voedselpakketten worden geleverd die de stad verdeeld aan de minder bedeelden.

    lees meer www.tasted4you.be

    22-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actief reizen begint op je 40ste

     

    Het leven begint op je 40ste, Feit of fabel? Naar aanleiding van haar 40-jarig bestaan trok British Airways op onderzoek uit. Zo’n 2.000 respondenten tussen 20 en 70 jaar onthulden hun reisstijl en voornaamste redenen om hun koffers te pakken. De resultaten zijn ietwat verrassend, van klassieke dertigers tot romantische zeventigers!

    We vertoeven met zijn allen steeds langer op de aardbol en bovendien voelen we ons langer jong. British Airways ging in haar onderzoek na hoe leeftijd ons reisgedrag beïnvloed. Wat blijkt? In het algemeen reizen we verder dan vroeger, maar de reisvorm en het gezelschap zijn sterk afhankelijk van het aantal levensjaren. Zo zullen dertigers, fervente zonnekloppers, het vaakst kiezen voor een vakantie met klassieke ingrediënten zoals zon, zee en strand. Veertigers daarentegen, zoeken eerder het avontuur op. Zij boeken sportieve midweeks met vrienden en familie, kuieren doorheen adembenemende settings op luxueuze bestemmingen of laten zich onderdompelen in de geschiedenis van mysterieuze steden, het zogenaamde dark tourism. Vijftigers wijken dan weer af van de platgetreden paden en opteren voor unieke en stijlvolle bestemmingen. Ze hebben reeds iets moois opgebouwd in hun leven en reserveren voor hun reizen vaak een aanzienlijk bedrag. Voor zestigers is het typerend dat ze graag alleen of in beperkt gezelschap vertoeven, zonder al te veel verplichtingen van vrienden, familie of kennissen. Zeventigers, tot slot, zijn de ware romantici van alle leeftijdscategorieën. Ze willen meer dan wie ook ware romantiek (her)beleven en stemmen hun vakanties daarop af.

    Life begins at…

    British Airways blaast deze maand 40 kaarsjes uit. De roots van de vliegtuigmaatschappij gaan terug tot 1919, maar het huidige bedrijf ontstond in april 1974 uit de merger van BOAC (British Overseas Airways Corporation) en BEA (British European Airways Division). Reeds sinds het prille begin van het toenmalige Imperial Airways, behoort Brussel tot de vaste bestemmingen vanuit Londen.

    British Airways mag trouwens op beide oren slapen. Uit hetzelfde onderzoek bleek immers dat zo’n 53% van de 50- tot 70-jarigen beaamt dat het leven effectief op je 40ste begint. Overigens telt de ‘Club 40’ geen onaardig gezelschap, ook celebrities zoals Victoria Beckham, Leonardo Di Caprio en Robbie Williams nemen tram 4 in 2014. Om deze fijne verjaardag te vieren, heeft British Airways de ‘Vintage Hardy Amies 1974’ vanonder het stof gehaald. Deze legendarische uniforms voor stewardessen werden voor de gelegenheid geshowd door de 40-jarige Britse actrice en presentatrice Denise Van Outen.

     

     







    21-04-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!