Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julémont: een opmerkelijk geschenk !

    Jawel, het is die tijd van het jaar... de periode waarin steeds dezelfde vraag terugkomt: met welk geschenk kom ik zo origineel mogelijk uit de hoek? Verras je mannelijke wederhelft met een 100% Belgische horloge met een onuitgegeven look en een verschillende aanpak: een origineel design, een gedurfde uitstraling en een automatische beweging op basis van een Japans mechanisme!

    Wie het Julémont horloge nu op de website www.julemont-watches.com bestelt, loopt vanaf Valentijn rond met een elegant en modern stuk rond de pols en profileert zich anders dan anderen.

    TOON LEF MET HET MODEL DÔME

    Dôme is het eerste model van het horlogemerk Julémont en is beschikbaar via de website www.julemont-watches.com. De klant kan het horloge ook zelf samenstellen en personaliseren door een horlogekast, een wijzerplaat en een polsband naar keuze te kiezen. Een nieuwe manier voor de moderne man om zijn unieke eigenschappen op een elegante en toch gedurfde manier uit te drukken.

    DE JAPANSE BEWEGING

    Bernard Julémont heeft gekozen voor de automatische Japanse beweging Miyota 9100, een hoogtechnologische oplossing. Deze automatische beweging wordt in de horlogewereld beschouwd als één van de meest moderne, betrouwbare en stevige vernieuwingen en stelt Julémont in staat om de horloges aan een correcte prijs aan te bieden.

    Golfspelers worden trouwens extra verwend: met deze beweging is er geen risico om een tandwiel te breken of het mechanisme te ontregelen. Steeds meer horlogemerken kiezen dan ook voor de Japanse beweging.

    MILIEUVRIENDELIJK & VOOR OP ZIJN TIJD

    Het spreekt voor zich maar een automatische beweging heeft geen batterij nodig. De persoon die kiest voor een Julémont horloge is zelf de eerste energiebron van het horloge en straalt uit dat hij graag vooruitgaat in het leven, dag in dag uit. Bernard Julémont heeft dan ook de functie “gangreserve” benadrukt en de leesbaarheid ervan verbeterd dankzij een gedurfde uitsnijding tussen 11 en 13 uur. Een kronkel die nog meer charme en lef geeft aan het reeds buitengewone horloge!

    Bernard Julémont diept de milieuvriendelijke kant van zijn merk verder uit en kiest ook resoluut voor polsbandjes uit gerecycleerd rubber en een doosje uit MDF. Een horloge die mee is met zijn tijd!

    DÔME, DE VATVORM HERUITGEVONDEN

    Bernard Julémont wou in eerste instantie een grote klassieker heruitvinden en een nieuwe stijl geven die wel eens de referentie in de sector zou kunnen worden. Met een blok klein in de hand is de designliefhebber op zoek gegaan naar nieuwe lijnen, rondingen en hoeken. Het eindproduct, Dôme genoemd, doet denken aan een keisteen, puur en sensueel voor de één, een gestructureerd en elegant voor de ander.

    DRAAGCOMFORT

    De ‘keisteen’ is ook een praktisch en tegelijk mooi stuk. Dankzij de vlotte lijnen schuift het horloge vlot onder de mouw van een hemd of een jas. De ergonomische vorm wordt verlengd door de ronde bezels en past zich aan iedere pols aan, wat het comfort aanzienlijk verhoogt.

    LIMITED EDITION & PERSONALISEERBAAR

    De Julémont horloges worden uitgebracht in beperkte oplages van 100 exemplaren en kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Op de website kan de klant het gewenste horloge naar wens samenstellen aan de hand van verschillende mogelijke configuraties: keuze van de horlogekast, de wijzerplaat en de polsband.

    BERNARD JULÉMONT

    Bernard Julémont begon zijn loopbaan bij IWC-Porsch Design in 1992. Vier jaar later wordt hij de jongste importeur voor Dubey&Schaldenbrand en vertegenwoordiger voor het horlogemerk Oris. In 2001 creëert hij Raidillon, het Belgische merk dat hij in 2014 verlaat en verkoopt.

    Hij is een liefhebber van design, architectuur, Art deco, Scandinavische meubelen en mooie wagens. Bernard Julémont houdt er dan ook van om met lijnen en hoeken te werken met als doel andere horloges aan te bieden. Hij gaat hierbij voluit voor een mooi en origineel voorwerp dat in beperkte oplage wordt gerealiseerd.





    15-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEMA viert Twelve days of Christmas

    100e winkel in Antwerpen

    Op 12/12 lanceerde HEMA als eerste retailer ‘Twelve Days of Christmas’. HEMA wil hiermee haar klanten in feeststemming brengen en inspireren met hun brede assortiment. Carla Velghe (Country Director BeLux): ‘HEMA is met voorsprong dé one stop shop voor al je kerstaankopen. Daarom besloten we de magie van deze periode nog meer te accentueren om zo als eerste retailer gedurende ’Twelve days of Christmas’ samen met onze klanten af te tellen naar Kerst.’

    Er is immers geen periode die zo tot de verbeelding spreekt als de dagen voor kerst. Verlanglijstjes worden geschreven, bomen worden versierd, menu’s worden samengesteld en cadeaus worden gekocht terwijl mensen halsreikend uitkijken naar het moment waarop ze dat alles kunnen delen met hun geliefden, familie en vrienden. HEMA is de perfecte veelzijdige gids voor deze stemmige dagen, of je nu op zoek bent naar knappe cadeaus en leuke sokkenstoppers, inventieve tafeldecoratie, feestelijke accessoires of heerlijke hapjes.

    Ter ere van Twelve Days Of Christmas opent HEMA ook tijdelijk haar honderdste filiaal, een heuse belevingswinkel in het Joe Christmas House op de Grote Markt van Antwerpen. Hier ontdek je de mooiste deco- en cadeau-ideeën in een belevingsshop die niet moet onderdoen voor de gerenommeerde etalages van beroemde internationale warenhuizen.

    En dat is niet alles. Carla Velghe: “Dit jaar wilden we graag nog een stapje verder gaan voor onze klanten. Op elk moment van de dag kunnen ze vanaf nu meezingen op de tonen van de ’Twelve Days of Christmas Song’”. Want wat is Kerstmis immers zonder kerstmuziek? Daarom heeft de populaire Vlaamse boyband BOBBY exclusief voor HEMA een magische kerstsingle opgenomen om de shoppers helemaal in feeststemming te brengen.

    “BOBBY is als een kerstbal zo blij dat ze de soundtrack mochten maken van twaalf magische dagen voor Kerst”, aldus Anneleen Gybels (Les Flamands) “Twelve Days Of Christmas, HEMA én BOBBY. Het zouden de Drie Koningen kunnen zijn die samen zorgen voor muziek, warmte én het beste kerstgevoel. Les Flamands klinkt dan ook met veel goesting op deze unieke samenwerking.”

    Op 13/12 start 'Twelve Days Of Christmas’ en tellen alle HEMA filialen af naar Kerst.

     





    14-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een knusse slaapkamer ? Het zit hem in de details!

    En de gsm niet meer bovenhalen uiteraard...

    De slaapkamer moet een plaats zijn in huis waar je jezelf kan zijn en helemaal tot rust kan komen. Net omdàt het een plaats is waar je jezelf even kan onttrekken van de drukte van het dagelijkse leven, is het belangrijk dat deze plek helemaal bij je past. Al door enkele simpele details toe te voegen bekom je die gezellige en knusse slaapkamer waar je altijd al van droomde ;)

    Een mooi gedekt bed brengt al meteen een gevoel van rust met zich mee en is de ideale eyecatcher in de kamer. Een knus deken aan het voeteinde van het bed en enkele sierkussens zorgen voor een gevoel van luxe, dat je helemaal kan en mag wegdommelen in een bed.

    Bedenk een bepaald thema bij de (her)inrichting van je slaapkamer en hou je hier aan bij het uitkiezen van de decoratie en het bedtextiel. Zo kan je je bij de styling kiezen voor een bepaald kleurenpalet of kan je een bepaald patroon in de kamer herhalen.

    Vergeet ook jezelf niet! Voeg enkele items toe aan de kamer die voor jou meerwaarde hebben bij een ontspannen avond zoals een leuke kamerjas of een warmtekussen. Om dan compleet tot rust te kunnen komen, vergeet je ook best je telefoon niet op stil te zetten. Onze favoriet? De fleecedeken met voetenzak! Gezelligheid en warmte troef!

    Waarom kiezen voor Sleeplife?

    Simpel, met 19 slaapwinkels in Vlaanderen en Brussel en een team van meer dan 100 werknemers garandeert Sleeplife® je:

    - Uitgebreid persoonlijk slaapadvies

    - Slaapoplossingen van de hoogste kwaliteit

    - Respect voor mens en natuur

    Bij een bezoek aan een van de Sleeplife winkels leer je welke slaapoplossing het beste bij je past. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer, tot het ideale dekbed of kussen. Reken daarvoor op hun onverdeelde aandacht en begeleiding. Het resultaat voor jou? Een uiterst persoonlijke nachtrust.

     

     





    14-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als het wintert in Koksijde-Oostduinkerke

    Een winterdag aan zee is altijd een bijzondere ervaring. Wandel over strand en duin, haal een frisse neus, adem de gezonde zeelucht. In Koksijde-Oostduinkerke is de winter extra aantrekkelijk want er is van alles te beleven, voor groot en klein, voor de ganse familie.

    Veel activiteiten staan natuurlijk in het teken van Kerst en Nieuwjaar. Het zijn evenementen die een verblijf aan zee extra kleuren en die groot en klein onvergetelijke momenten bezorgen. Beleef vanaf 14 december dolle schaatspret op de ijsbaan voor het gemeentehuis.

    Op 28 december wordt daar Schlager on Ice georganiseerd, een ganse dag ambiance met 's avonds optredens van de crème van de Vlaamse showbizz zoals; De KetnetBand, Garry Hagger, Luc Steeno, Bart Kaëll en De Romeo’s . Je kan luisteren én meezingen en voor een hapje en een drankje zijn er sfeervolle smulchalets.

    In aanloop naar oudjaar wordt op 30 december (16-18u30), op de dijk van Oostduinkerke, het Sylvestervuur aangestoken. Dit jaar staat alles in het teken van vuur. Je kan er lekker smullen van sprotjes en garnaalsoep. Als op het einde van de dag het vuurwerk wordt afgeschoten verandert de dijk in een zee van licht. Voor nog meer vuurspektakel moet je op 31 december om middernacht naar St-Idesbald voor het eindejaarsvuurwerk.

    Het Bos van Commerce (21/12 – 05/01). Elke dag kan je in het kerstbos deelnemen aan verschillende activiteiten zoals een après-ski party, het bezoek van de Kerstman, de komst van de Heilige Drie Koningen en live cover bands. Het thema dit jaar is Frozen wat verwijst naar de Disneyfilm over het sprookje van de Sneeuwkoningin. Oostduinkerke heet iedereen welkom in Winterwonderland.

    Shoppen en wintermagie

    Flaneren langs de Zeelaan kan tijdens het evenement Stijlvol Shoppen op 21 december in Koksijde. Alles staat in het teken van het Kerstfeest met mooi versierde etalages en straatanimatie. Uiteraard is ook de Kerstman van de partij en als afsluiter van de winkeldag mag je zeker de parade Mariage Fantastique niet missen.

    Mariage Fantastique

    Voor een liefdesspektakel moet je op 21 december om 18 u in de Zeelaan van Koksijde zijn. Theater Tol zorgt voor een parade met muzikale bruidegommen die zwevende, lichtgevende bruiden begeleiden. Het is een show met poëtische beelden en er stapt een fanfare mee met blazers en percussionisten. Het publiek wordt overspoeld door verschillende melodieën, een mix van culturen en tradities.

    Wandelen

    Op 28 december organiseert VVV Koksijde al voor de 47ste keer de winterwandeldag. Er zijn tochten van 6, 10, 16, 22 en 29 km. De wandelingen voeren door villawijken, bossen, natuurgebieden, duinen en polders.

    Musea een Zee

    Weinig badplaatsen hebben zoveel musea als Koksijde-Oostduinkerke. De vaste collecties zijn interessant en ook de tijdelijke events en activiteiten zijn boeiend, ook voor de kinderen.

    NAVIGO, Nationaal Visserijmuseum

    Op vrijdag 27 december (ook op 3 januari) om 14u30 is er de rondleiding ‘De Kunstwerken’ en een workshop voor kinderen van 6 tot 9 jaar: ‘Maak je eigen te gekke zeemonster’ (inschrijving gewenst via: onthaal@navogomuseum.be).

    Voor de poppenspel- en knutselworkshop ‘Wonderlijk leven diep in de zee’ (3-6 j), op 3 januari om 14u30, kan je vooraf inschrijven.

    Abdijmuseum Ten Duinen

    Afspraak op 28 december voor de fantastische verteldag ‘Toen de dieren nog spraken’. Het wordt een knusse dag met prachtige verhalen, gebracht door topvertellers. Om 14u30 is er een gezinswandeling en nieuw dit jaar is de vertelwandeling voor volwassenen om 16u30. Nagenieten kan in het museumcafé waar een liveband voor gezellige muziek zorgt. Meer info kan je hier vinden.

    Breng ook een bezoek aan de tentoonstelling ‘Bouwen voor de Eeuwigheid’ die nog tot 5 januari loopt. Laat je meeslepen door het fantastische verhaal over de bouw van de abdij Ten Duinen tijdens de Middeleeuwen.

    Voor meer informatie:

    Toerisme Koksijde-Oostduinkerke: www.visitkoksijde.be

    Abdijmuseum Ten Duinen: www.tenduinen.be

    NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum: www.navigomuseum.be

     

     







    14-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als het wintert in Koksijde-Oostduinkerke

    Een winterdag aan zee is altijd een bijzondere ervaring. Wandel over strand en duin, haal een frisse neus, adem de gezonde zeelucht. In Koksijde-Oostduinkerke is de winter extra aantrekkelijk want er is van alles te beleven, voor groot en klein, voor de ganse familie.

    Veel activiteiten staan natuurlijk in het teken van Kerst en Nieuwjaar. Het zijn evenementen die een verblijf aan zee extra kleuren en die groot en klein onvergetelijke momenten bezorgen. Beleef vanaf 14 december dolle schaatspret op de ijsbaan voor het gemeentehuis.

    Op 28 december wordt daar Schlager on Ice georganiseerd, een ganse dag ambiance met 's avonds optredens van de crème van de Vlaamse showbizz zoals; De KetnetBand, Garry Hagger, Luc Steeno, Bart Kaëll en De Romeo’s . Je kan luisteren én meezingen en voor een hapje en een drankje zijn er sfeervolle smulchalets.

    In aanloop naar oudjaar wordt op 30 december (16-18u30), op de dijk van Oostduinkerke, het Sylvestervuur aangestoken. Dit jaar staat alles in het teken van vuur. Je kan er lekker smullen van sprotjes en garnaalsoep. Als op het einde van de dag het vuurwerk wordt afgeschoten verandert de dijk in een zee van licht. Voor nog meer vuurspektakel moet je op 31 december om middernacht naar St-Idesbald voor het eindejaarsvuurwerk.

    Het Bos van Commerce (21/12 – 05/01). Elke dag kan je in het kerstbos deelnemen aan verschillende activiteiten zoals een après-ski party, het bezoek van de Kerstman, de komst van de Heilige Drie Koningen en live cover bands. Het thema dit jaar is Frozen wat verwijst naar de Disneyfilm over het sprookje van de Sneeuwkoningin. Oostduinkerke heet iedereen welkom in Winterwonderland.

    Shoppen en wintermagie

    Flaneren langs de Zeelaan kan tijdens het evenement Stijlvol Shoppen op 21 december in Koksijde. Alles staat in het teken van het Kerstfeest met mooi versierde etalages en straatanimatie. Uiteraard is ook de Kerstman van de partij en als afsluiter van de winkeldag mag je zeker de parade Mariage Fantastique niet missen.

    Mariage Fantastique

    Voor een liefdesspektakel moet je op 21 december om 18 u in de Zeelaan van Koksijde zijn. Theater Tol zorgt voor een parade met muzikale bruidegommen die zwevende, lichtgevende bruiden begeleiden. Het is een show met poëtische beelden en er stapt een fanfare mee met blazers en percussionisten. Het publiek wordt overspoeld door verschillende melodieën, een mix van culturen en tradities.

    Wandelen

    Op 28 december organiseert VVV Koksijde al voor de 47ste keer de winterwandeldag. Er zijn tochten van 6, 10, 16, 22 en 29 km. De wandelingen voeren door villawijken, bossen, natuurgebieden, duinen en polders.

    Musea een Zee

    Weinig badplaatsen hebben zoveel musea als Koksijde-Oostduinkerke. De vaste collecties zijn interessant en ook de tijdelijke events en activiteiten zijn boeiend, ook voor de kinderen.

    NAVIGO, Nationaal Visserijmuseum

    Op vrijdag 27 december (ook op 3 januari) om 14u30 is er de rondleiding ‘De Kunstwerken’ en een workshop voor kinderen van 6 tot 9 jaar: ‘Maak je eigen te gekke zeemonster’ (inschrijving gewenst via: onthaal@navogomuseum.be).

    Voor de poppenspel- en knutselworkshop ‘Wonderlijk leven diep in de zee’ (3-6 j), op 3 januari om 14u30, kan je vooraf inschrijven.

    Abdijmuseum Ten Duinen

    Afspraak op 28 december voor de fantastische verteldag ‘Toen de dieren nog spraken’. Het wordt een knusse dag met prachtige verhalen, gebracht door topvertellers. Om 14u30 is er een gezinswandeling en nieuw dit jaar is de vertelwandeling voor volwassenen om 16u30. Nagenieten kan in het museumcafé waar een liveband voor gezellige muziek zorgt. Meer info kan je hier vinden.

    Breng ook een bezoek aan de tentoonstelling ‘Bouwen voor de Eeuwigheid’ die nog tot 5 januari loopt. Laat je meeslepen door het fantastische verhaal over de bouw van de abdij Ten Duinen tijdens de Middeleeuwen.

    Voor meer informatie:

    Toerisme Koksijde-Oostduinkerke: www.visitkoksijde.be

    Abdijmuseum Ten Duinen: www.tenduinen.be

    NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum: www.navigomuseum.be

     

     







    14-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek de nieuwe Carrefour Express Koloniën

    de eerste winkel van de nieuwe Express-generatie

    • Combinatie van buurtwinkel en restauratie - •            Veel ruimte voor restauratie: ter plaatse bereid, zelfbediening, om mee te nemen of te consumeren in de lounge - • In lijn met Act for Food - • Extra aandacht voor Bio - Koloniënstraat 58-60 - 1000 Brussel - Openingsuren: Van maandag tot zaterdag van 7 tot 20 uur.

    Op 11 december opende een nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel, gesitueerd in het centrum van Brussel, op een steenworp van het Centraal Station, in de Koloniënstraat. Het is een winkel die vooral beantwoordt aan de behoeften van de klanten uit de kantoren in de omgeving. Deze nieuwe Express is de eerste van het nieuwe Express-concept. Hij benadrukt wat Carrefour kenmerkt: Act for Food, Bio en restauratie.

    Het doel is om mee te gaan met de tijd en te voldoen aan de vraag van consumenten die steeds op zoek zijn naar snelle en gezonde maaltijdoplossingen. Naast het restauratieaanbod biedt deze Express producten die voldoen aan de dagelijkse behoeften van de klant.

    De nieuwe Express biedt verschillende sferen op drie niveaus en een totale oppervlakte van ongeveer 200 m². Op de begane grond vinden klanten klassieke basisproducten. Op het eerste niveau zullen ze verleid worden door de verschillende maaltijdoplossingen: saladebar, warme soepen, ter plaatse bereide broodjes, verse pizza’s eveneens gemaakt ter plekke bereid en warme gerechten. En op de mezzanine kunnen ze in een warme, moderne en gezellige sfeer van hun maaltijden te genieten

    Een unieke ruimte voor menselijke contacten

    De moderne winkel straalt een gezellige en warme sfeer uit, met een tijdloze, authentieke en natuurlijke inrichting in de look van Act for Food. De frisse look creëert een unieke identiteit en laat ruimte voor ontdekking en plezier. Het urban-concept met een positionering tussen horeca en retail met toegankelijke prijzen is ideaal voor een pauze of om er te werken. Het aanbod is afgestemd op de personen die in een van de nabijgelegen kantoren werken pof in de buurt wonen, studenten, toeristen, reizigers en voorbijgangers. Mensen die in de nabijgelegen kantoren werken, kunnen ook hun bestelling plaatsen voor de lunch of een vergadering. De winkel heeft als doel het klanttraject te vereenvoudigen en biedt betaaloplossingen via self check-out kassa’s. Een aparte kassa is bestemd voor mensen die gaan eten in de mezzanineruimte.

    Maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag, in een inspirerende omgeving

    Klanten zijn steeds meer op zoek naar gezonde maaltijdoplossingen met kraakverse ingrediënten en ter plaatse bereid. Duurzaamheid speelt een alsmaar grotere rol in de keuze voor een evenwichtige voeding. De Carrefour Express-winkel van de nieuwe generatie speelt er duidelijk op in. Zo kan de klant kiezen uit een compleet en kwalitatief gamma aan smaakvolle en gezonde maaltijden en snacks, om ter plaatse, op kantoor of onderweg op te eten. De winkel wil praktische oplossingen aanreiken die snel geconsumeerd kunnen worden en bovendien nadruk leggen op nieuwe tendensen en milieuaspecten, zoals verantwoord eten, bio en gezondheid, weinig of geen verpakking en recycling. Deze aanpak kadert perfect in Carrefours ambities om het beste toegankelijk te maken voor iedereen en de verbintenissen die Carrefour aangaat in haar Act for Food-programma.

    Smullen maar!

    De klant heeft een uitgebreide keuze aan bereide maaltijden om van te watertanden: verrukkelijke soepen, knapperige pizza’s, belegde sandwiches, heerlijke ovenschotels, een gevarieerde salad bar in zelfbediening of het volledige gamma Lunch Time en Apéro Time. Dit wordt aangevuld met ter plaatse gebakken producten en een reeks bio-referenties in de bakkerijafdeling, een uitgebreid aanbod aan Carrefour Bio-producten en bio-noten of -granen beschikbaar in de bulkmuur, een grote keuze aan ter plaatse voorgesneden fruit, aromatische koffie in zelfbediening ook om mee te nemen, een waaier aan lokale producten met focus op Belgische specialiteiten, alsook fruitsappen, smoothies en andere dranken.

    De consumptieruimte is open naar de winkel en biedt in een lounge-achtige omgeving, met comfortabele stoelen en tafels en een gratis wifi-verbinding. Dé plek om elkaar te ontmoeten, een babbeltje te slaan of samen te werken.

    Carrefour Express doet het bijzonder goed: Carrefour België opende reeds 13 buurtwinkels in 2019, en voor het einde van het jaar komen er nog vier winkels bij.







    13-12-2019 om 13:44 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 nieuw erkende Vlaamse streekproducten in 2019

    West-Vlaamse splitwafels van Chocolaterie Stijn uit Poperinge en Antwerps specerijenzout van Evlier in Schoten krijgen het Vlaams erkenningslabel STREEKPRODUCT.be. Dat brengt het aantal erkenningen voor traditionele streekproducten door het Steunpunt Streekproducten van VLAM voor 2019 op 11. Ook voor 2020 ziet het Steunpunt nog heel wat lokaal gastronomisch erfgoed dat kans maakt op een erkenning. De laatste erkenningsronde van 2019 levert 2 erkenningen op. Zowel zoet als zout komen aan bod.

    Het totale aantal Vlaamse producenten die al een erkenning kregen bedraagt ongeveer 300. ‘En we zitten zeker nog niet aan het plafond’, stelt Jo Van Caenegem van het Steunpunt Streekproducten van VLAM. ‘We kijken nieuwsgierig uit naar wat 2020 ons gaat brengen. Ons gamma kan zeker nog uitbreiden met lokaal gastronomisch erfgoed.’

    Van Caenegem doet een warme oproep naar producenten en gemeentes om traditionele streekproducten niet verloren te laten gaan en een erkenning aan te vragen. Van Caenegem: ’Deze producten hebben een echte meerwaarde voor de eigen zaak en de lokale economie en ze zetten een gemeente mee op de gastronomische erfgoedkaart van Vlaanderen. Het loont dus zeker de moeite hier op in te zetten!’

    West-Vlaamse splitwafels: Aangeboden door Chocolaterie Stijn uit Poperinge

    West-Vlaamse splitwafels of Poperingse spletters worden gesplit of “gesplet” om vervolgens gevuld te worden met boterroom. Om een wafel te kunnen splitten heb je gistdeeg nodig. Het deeg rust 12 tot 24 vooraleer het wordt gebakken. Chocolaterie Stijn uit Poperinge maakt nog 2 soorten West-Vlaamse splitwafels: “witte spletters” met vanilleboterroom en “bruine spletters” met cassonadeboterroom.

    In onze oudste kookboeken waren er al wafels te vinden “om te spauwen” of te splitten. Ze werden warm gegeten en overgoten met gesmolten boter. Vandaag worden warme stroopwafels aangeboden op de kermis in Antwerpen en in de streek van Luik. In Nederland eet men ze koud. De traditie van splitwafel met boterroom vind je terug in West-Vlaanderen en Frans-Vlaanderen. www.chocolateriestijn.be

    Antwerps specerijenzout : Aangeboden door Evlier bvba

    Dankzij de haven van Antwerpen kende Vlaanderen eeuwenlang een constante aanvoer van koloniale waren, denk aan suikerriet, koffie- of chocoladebonen maar ook aan kruiden. In combinatie met een grote Antwerpse slagerstraditie ontstonden in en rond Antwerpen tal van kleine gespecialiseerde kruidenfabriekjes. Evlier bvba werd in Schoten opgericht in 1947. In 1958 brachten ze hun Specerijenzout voor slager en huisvrouw op de markt. Sindsdien is het beroemde kruidenflesje bij bijna elke slager te koop.

    De samenstelling gaat terug op een familierecept ontwikkeld door de drie stichters van het bedrijf. Net zoals in de traditionele beenhouwersmengelingen wordt zout op smaak gebracht met peper, muskaatnoot en een specerijenmix. Evlier werkt met de beste basis ingrediënten: Bandamuskaatnoten en Muntokpeperbollen, allebei uit Indonesië.

    Evlier is nog een van de weinige kruidenspecialisten met een eigen maalderij. Dankzij hun jarenlange ervaring en de ambachtelijke manier van malen staan ze garant voor een smaakvol streekproduct. Voor het Antwerps specerijenzout wordt de peper vers gemalen, met een steenmolen, en de muskaatnoot vers geraspt. De gemalen en geraspte kruiden mogen uitzweten voor ze zorgvuldig gemengd worden.

    Deze kruidenmengeling wordt nog steeds zowel door de slagers als particulieren gebruikt, traditioneel bij varkensvlees of op de fameuze “pistolet met gekapt”. Het Antwerpse specerijenzout is echter ook de perfecte smaakmaker voor stoofvlees, steak, eitjes, een broodje rosbief, schijfjes avocado, een salade … www.specerijenzout.be

     

     





    13-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geïrriteerde of gedevitaliseerde hoofdhuid

    TWEE ROLAPPLICATOREN VOOR EEN AANGEPASTE OPLOSSING

    De veranderingen van de seizoenen gaan vaak gepaard met een verstoord evenwicht van de hoofdhuid. De hoofdhuid heeft bijzondere verzorging nodig, of ze nu vermoeid aanvoelt of juist erg gevoelig is. Leonor Greyl pakt dit probleem bij de wortel aan door twee 100% natuurlijke oplossingen aan te bieden die de hoofdhuid en het haar terug gezond maken.

    RÉGÉNÉRESCENCE NATURELLE - Stimuleren en reinigen

    Deze stimulerende formule, die aangebracht wordt alvorens het haar te wassen, geeft de hoofdhuid een ongelooflijke boost. Hij combineert de regenerende eigenschappen van oliën van bernagie en van mimosa tenuiflora met de reinigende werking van essentiële oliën van bloemen. Deze behandeling revitaliseert de hoofdhuid en geeft haar de nodige energie om de haarwortel te verstevigen en haaruitval te voorkomen.

    NIEUW:

    Voor uw gebruiksgemak krijgt de Régénerescene Naturelle olie een nieuwe verpakking en is ze vanaf nu verkrijgbaar in een flesje van 20 ml met rolapplicator zodat de te behandelen zones gericht aangepakt kunnen worden. De masserende applicator stimuleert tegelijkertijd de microcirculatie.

    GEBRUIK :

    Gebruik de rolapplicator één tot twee keer per week rechtstreeks op een niet-vochtige hoofdhuid, sectie per sectie. Laat minstens 15 minuten inwerken of de hele nacht indien u dat wenst, vooraleer het haar te wassen. Nu beschikbaar - 20 ml - € 29,00

    HUILE APAISANTE: Kalmeren en in evenwicht brengen

    Ons steeds snellere levensritme maakt onze hoofdhuid gevoeliger. Stress, vervuiling, resten van shampoo en haarproducten ... het zijn allemaal factoren die leiden tot roodheid en jeuk.

    De l’Huile Apaisante is een duurzame oplossing voor een gevoelige en allergische hoofdhuid dankzij de opmerkelijke kalmerende en desensibiliserende werking. Deze mengeling van natuurlijke oliën met ontstekingsremmende en antioxiderende werking, zonder parfum en zonder essentiële olie, heeft een onmiddellijk effect: ze stabiliseert en reinigt de hoofdhuid, regelt de sebumproductie en vermindert schilfertjes en roodheid.

    GEBRUIK:

    Breng het product voor het wassen van het haar aan op de droge hoofdhuid, sectie per sectie, of enkel op de te desensibiliseren zones. Laat minstens 15 minuten inwerken alvorens het haar te wassen. Maakt het haar niet vet. Kan ook tijdens de hele dag aangebracht worden op de geïrriteerde zones of om muggenbeten te verlichten. Nu beschikbaar - 20 ml - € 32,00

    VERKOOPPUNTEN: www.leonorgreyl.com

    L’Atelier de Coloration – Rue de Namur 65A, 1000 Bruxelles ) Le Salon du Zoute – Kustlaan 58, 8300 Knokke-Heist





    12-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beleef de betovering van d ekerstdagen met Delacre

    De warme sfeer van de jaarwisseling: hét moment om je gelukkig te voelen, samen met familie en vrienden. Speciaal hiervoor bedacht Delacre twee exclusieve collecties: om te ontdekken vóór, tijdens en na de Kerstdagen. Eén lang lekkernijentraject voor alle opeenvolgende feestdagen.

    *ETOILE -COLLECTIE*

    Met deze nieuwe, elegante collectie van heerlijke verfijnde koekjes spoort de beroemde koekjesmaker Delacre fijnproevers en liefhebbers aan om elkaar al vóór de kerstdagen op te zoeken. Van de adventskalender tot het versieren van je kerstboom en je woning: élke dag in de eindejaarssfeer is een goed moment voor deze exclusieve lekkernijen.

    Om snel in de kerstsfeer te geraken, lanceert Delacre een smakelijke 'countdown' met zijn eerste ETOILE adventskalender. Niet te missen in deze eindejaarssfeer, een bron van vreugde en verrassing: 24 heerlijke, onuitgegeven koekjes in de vorm van sterren, engeltjes, kerstbomen, sneeuwmannen. Om te genieten van élke dag op weg naar Kerstavond … Gewicht: 200g - Aanbevolen prijs: 8,99 euros

    Voor een prachtige feestdecoratie met een subtiel smakelijk knipoogje pakt Delacre uit met ETOILE DECORATION: een uniek assortiment van 8 koekjes in de vorm van de Kerstman en de kerstboom… Ideaal om in de kerstboom te hangen, een feesttafel te verfraaien, of … gewoon om op te eten! Gewicht: 120g - Aanbevolen prijs: 3,99 euros.

    Delacre stopt al zijn vakmanschap in dit schrijn van groen en goud. Met het assortiment ETOILE biedt de Belgische koekjesmaker je een unieke kans om (opnieuw) kennis te maken met zijn iconische collecties die voor de gelegenheid werden gekoppeld aan de kerstster, de Etoile: onuitgegeven recepten met uitmuntende ingrediënten zoals hazelnoot of gianduja. Een uitzonderlijk assortiment dat fijnproevers doet zweven van genot. Ideaal om Cadeau te doen ! Gewicht: 430g - Aanbevolen prijs: 11,99 euros. Een klein formaat, maar genoeg voor iederéén: je vindt alle Etoile-koekjes in het heerlijke assortiment ETOILE CONSTELLATION. Gewicht: 140g - Aanbevolen prijs: 3,99 euros

    FEEËRIEKE FEESTDAGEN - *LIMITED EDITION*

    Delacre vond inspiratie in de kerstmarkten met hun feeërieke verlichting: het resultaat is deze collectie in groen en goud rond twee emblematische decors voor deze eindejaarsfeesten. Biarritz, Marquisette, Cigarettes Russes, … De 16 overheerlijke originele recepten van dé Belgische koekjesmaker laten fijnproevers telkens opnieuw genieten tijdens die schitterende momenten om samen te beleven. Gewicht: 1kg - Aanbevolen prijs: 12,99 euros







    12-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Smeralda: testen met LNG aandrijving succesvol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Costa Smeralda het nieuwe vlaggenschip van Costa Cruises is geslaagd voor de technische testen op zee met vloeibaar aardgas (lng), de schoonste fossiele brandstof ter wereld en een echte innovatie in de cruisesector die zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de milieueffecten. De eerste cruise vertrekt vanuit Savona op 21 december 2019. .

    Na de AIDAnova, een ander schip van de Costa Group, is de Costa Smeralda het tweede cruiseschip ter wereld dat deze brandstof gebruikt, zowel in de havens als op zee, die een lage milieu-impact garandeert. Lng maakt het mogelijk om de uitstoot van zwaveldioxide en fijnstof tot bijna nul te herleiden en bovendien de uitstoot van stikstofoxide en CO2 fors te verminderen. Tijdens de proefvaarten op zee, die op zaterdag 16 november van start gingen, is een reeks testen uitgevoerd om de goede werking van de apparatuur en motoren met lng-aandrijving te controleren.

    “De aandrijving van cruiseschepen met lng is een innovatie waarin wij als eersten geloofden vijf jaar geleden, toen we de Costa Smeralda bestelden en een voorbeeld stelden voor de sector. Andere bedrijven hebben sindsdien ons voorbeeld gevolgd. Het is een veilige en betrouwbare technologie, die op dit ogenblik de meest efficiënte en haalbare oplossing is om de milieu-impact van cruiseschepen in havens en op zee sterk terug te dringen”, zegt Neil Palomba, President van Costa Cruises.

    Na de testen op zee keerde het schip terug naar de scheepswerf van Meyer in het Finse Turku, zodat het interieur van het schip verder kan worden afgewerkt. De eerste cruise met de Costa Smeralda vertrekt op 21 december 2019 vanuit Savona. Het schip zal tot 16 mei 2020 langs dezelfde route varen, met onder meer Savona (zaterdag), Marseille (zondag), Barcelona (maandag), Palma de Mallorca (dinsdag), Civitavecchia (donderdag) en La Spezia (vrijdag).

    De grote innovatie van vloeibaar aardgas gaat gepaard met andere technologische vernieuwingen om de milieu-impact van het schip verder te verminderen. Het is de bedoeling om van de Costa Smeralda een echte "slimme stad" te maken. Het schip zal zelf in zijn dagelijkse waterbehoefte kunnen voorzien door zeewater rechtstreeks om te zetten naar drinkbaar water. Het energieverbruik zal minimaal zijn dankzij LED-verlichting, de terugwinning van de warmte geproduceerd door de motoren, de bijzondere vorm van de romp, speciaal ontworpen om de wrijving met het water aanzienlijk te verminderen, en liften van de nieuwste generatie, waarbij de energie wordt teruggewonnen en hergebruikt in het elektrische systeem.

    Ook het gebruik van wegwerpplastic wordt op de Costa Smeralda drastisch teruggedrongen. Het verminderen van het plasticgebruik is al ongeveer twintig jaar een centraal thema voor Costa Cruises. Plastic is vooral in de catering al vervangen door alternatieve materialen en het gebruik ervan zal nog verder worden verminderd. Zo loopt Costa Cruises vooruit op de doelstellingen van de Europese richtlijn die wegwerpplastic verbiedt vanaf 2021.

    De 100% gescheiden inzameling en recycling van materialen zoals plastic, papier, glas en aluminium zullen deel uitmaken van een geïntegreerde aanpak met het oog op een circulaire economie. Ook op het nieuwe vlaggenschip zal veel aandacht worden besteed aan het thema voedsel, met niet alleen het 4GOOFOOD-programma voor minder voedselverspilling en de terugwinning van overschotten voor sociale doeleinden, maar ook het innovatieve Restaurant LAB - Laboratorium voor Smaak, om de gasten op een onderhoudende manier te betrekken bij de duurzaamheid van voedsel.

    Voor meer informatie www.costacroisieres.be

     

    11-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puy du Fou vernselt ontwikkelingsplannen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe recordinvesteringen in 2020 voor creatie van avondshow, een zesde hotel en congreslocatie. Puy du Fou rondt het seizoen 2019 succesvol af en versnelt zijn ontwikkelingen voor de toekomst binnen Frankrijk én daarbuiten. Ook het jaar 2020 zal weer in het teken staan van nieuwe creaties. Een bedrag van 52 miljoen euro wordt komend jaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van het Franse themapark. Nieuwe shows en concepten zullen het daglicht zien, om het publiek ook in het nieuwe seizoen weer in vervoering te brengen.

    Puy du Fou kijkt terug op een succesvol seizoen 2019. Het Franse themapark staat nog altijd op nummer 9 van meest bezochte plekken in Frankrijk (en nummer 2 park) en bewijst ook dit jaar weer aan status te hebben gewonnen: Eerste plaats onder meest geliefde Franse merken volgens onderzoek van het Instituut Statista voor het magazine Capital -        Nummer 1 in Frankrijk en Europa in het Tripadvisor Travellers’ Choice klassement

    Bezoekers komen in steeds grotere getalen, om van een langer verblijf bij Puy du Fou te genieten. De successen worden dan ook onderstreept door een zichtbare stijging van de gemiddelde verblijfsduur in het park met 2,7% in 2019. De nieuwste creaties van het park ‘Le Mystère de la Pérouse’ en ‘Le Premier Royaume’, worden onder luid gejuich ontvangen en de laatste werd dit jaar dan ook bekroond met 2 prestigieuze internationale prijzen.

    Het jaar 2019 zal met name worden herinnerd als het jaar van internationale expansie. Puy du Fou España ging zeer succesvol van start met 72.000 bezoekers, dankzij 3 extra shows van ‘El Sueño de Toledo’ en er werd een contract voor uitbreiding naar China getekend. Vanaf 2022 kunnen ook de Chinezen zich verwonderen over de kunsten en expertise van Puy du Fou tijdens een groot spektakel bij de Chinese muur.

    DE CREATIES VAN 2020

    In 2020 zet Puy du Fou zijn ambitieuze strategie voort met nieuwe creaties van eigen hand. Een bedrag van 52 miljoen euro wordt geïnvesteerd in de creatie van een nieuwe show, een nieuw hotel en een uniek congrescentrum.

    Romantische nachten ‘Les Noces de Feu’: Komend jaar focust Puy du Fou zich op de romantiek en poëzie met zijn nieuwste creatie ‘Les Noces de Feu’. Deze nieuwe avondshow borduurt voort op het verhaal van ‘Orgues de Feu’, en beeld het tweede romantische hoofdstuk uit tussen de Muse en de Pianist. Een poëtische reis door de XIXe eeuw, met muziek van de zussen Camille en Julie Berthollet (Warner Classic artiesten), water en vuur, intimiteit en groteske, op een indrukwekkende set.

    FLAMBOYANT: HOTEL LE GRAND SIÈCLE

    In hotel Le Grand Siècle nodigt Lodewijk XIV zijn hof, vrienden en bezoekers uit op het verdwenen kasteel Marly in Versailles. In de sferen van de Zonnekoning overnachten gasten in barokke, rijkelijk ingerichte viersterren-appartementen. Het hotel telt 96 familiekamers, een restaurant met 500 zitplaatsen ‘La Table des Ambassadeurs’ en drie hectare tuin. Le Grand Siècle brengt de hotelcapaciteit van Puy du Fou op 500 kamers en 2.500 bedden.

    Unieke congreslocatie Le Théâtre Molière

    Naast hotel Le Grand Siècle zal een congrescentrum van 3.500 m2 het daglicht zien: ‘Le Théâtre Molière’. Rond een groot centraal auditorium met 500 zitplaatsen bevinden zich 11 modulaire vergaderzalen (40 m2-250 m2) voorzien van moderne apparatuur. Een unieke locatie voor klassieke vergaderingen, congressen, symposia, tentoonstellingen en productlanceringen onder toeziend oog van de Zonnekoning.

    PRAKTISCHE INFORMATIE

    Seizoen 2020 : 4 april t/m 1 november 2020 - Ticket volwassene vanaf € 37, ticket kind vanaf € 27 – Pakketprijzen: Ticket Park + hotelovernachting vanaf €62 - www.puydufou.com

    Illustraties puy du fou

     

    10-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarke zoete, ...

    Nieuwjaarke zoete, in 2020 veeg ik de goede voornemens aan mijn voeten!

     

    Traditiegetrouw beginnen we het nieuwe jaar vol goede moed om onze voornemens waar te maken: van stoppen met roken, gezonder eten tot vaker sporten. Helaas duren deze mooie liedjes meestal niet lang. Uit onderzoek blijkt dat we onze voornemens op 12 januari al aan de haak hangen en terugvallen in de ‘slechte’ gewoontes van weleer. Voor de die-hards die dit jaar toch het tegendeel willen bewijzen, verzamelden we enkele haalbare nieuwe gewoontes.

    1. Bye bye single use plastics

    Water uit plastic flessen kan je gemakkelijk bannen door over te stappen op een herbruikbaar exemplaar. Het op en top Belgische label Kambukka helpt je hierbij een handje. De drinkflessen houden geen geuren vast, ideaal voor drankjes met of zonder smaak. Liever een extra koel drankje? Dan kies je voor het Elton Insulated exemplaar. Kambukka - Elton Insulated (750 ml) €37,90

    2. Cleaning out my closet

    Out with the old and in with the new. Maak ruimte in jouw kast voor een nieuw jaar en vooral voor een nieuwe garderobe, want in januari ga je vast soldenshoppen. Zie je door het bos de bomen niet meer, dan bieden handige kast- en lade-indelingen soelaas. Een opgeruimde kast staat netjes en schept rust in je interieur en hoofd.

    3. Koop Belgisch

    Wie voor Belgisch kiest, kies voor kwaliteit van eigen bodem, onze lokale economie en een kleinere impact op het milieu door internationaal transport te vermijden. Haal een staaltje Belgisch design in huis met de ‘Refined Layers’ homewear collectie van het meubelmerk Ethnicraft. Van plaids tot kussens, voor ieder wat wils, of je nu een eclectische printliefhebber of een strakke minimalist bent. Ethnicraft - Refined Layers - 'Silver Nomad' plaid, prijs: € 330

    4. Doe de Detox

    Na de grande bouffe van december kan je lichaam wel wat zuivering gebruiken. De overdaad aan zalige zoetigheden en net iets te veel aperitiefjes kan in januari gecompenseerd worden met een Special.T-detoxmoment. De planten gebruikt in deze biologische infusie –vooral de paardenbloem – staan bekend om hun zuiverende eigenschappen. Special. T Capsules - Detox Infusion - € 3,99 voor 10 capsules / DeLonghi Special Mini T machine - prijs €99

     







    09-12-2019 om 08:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luxe in het hart van de Middellandse zee

    Malta is in trek bij de Belgische reiziger en zeker ook bij diegene die van luxe houdt. De drie eilanden in de Maltese archipel hebben dan ook heel wat te bieden. Van je eigen privéjacht huren, gaan feesten in de hipste strandbar tot een unieke gastronomische ervaring in Caviar and Bull en nog zo veel meer. We geven je graag 6 tips voor een luxevakantie op Malta.

    Tip 1: ontdek de archipel met klasse

    Met een zeilboot of een jacht ontdek je de eilanden met klasse. Je zal versteld staan van de mooie, azuurblauwe baaien. Tussendoor kun je wat snorkelen in het kristalheldere water of relaxen op een verlaten strand. Wat je zeker niet mag missen: Blue Lagoon, Crystal Lagoon, Mgarr Ix-Xini, San Blas Bay en St.Paul's Island. Ook duikers komen hier aan hun trekken. Het witte zand in de lagunes maakt het ook tot een perfecte locatie voor onderwaterfotografie.

    Tip 2: verwen jezelf bij Caviar and Bull

    Op zoek naar een onvergetelijke gastronomische ervaring? Dan moet je naar het beroemde restaurant Caviar & Bull in St. Julian’s gaan. Dit exclusieve restaurant, gelegen in het luxueuse Marina Hotel Corinthia Beach Resort, heeft een prachtig zicht op St.George's Bay. Op het creatieve menu vind je de meest verrukkelijke gerechten geïnspireerd door de Middellandse Zee.

    Tip 3: ‘mingle’ met de elite van Malta

    De jetset van Malta ontmoet elkaar op de 22ste verdieping van de Big Blue, de eerste en enige wolkenkrabber van Malta. Daar bevindt zich de TwentyTwo loungeclub waar je onder het genot van een drankje en muziek kunt genieten van een schitterend uitzicht over de Portomaso Marina.

    Tip 4: de ultieme retro-ervaring

    Malta heeft door zijn geschiedenis een prachtige vloot aan oldtimers en cabrio's daterend uit de periode 1930-1970. De meeste zijn Britse en Amerikaanse modellen zoals Bentleys, Jaguars en Princess Rolls-Royces. Met BookAClassic kun je zelf achter het stuur kruipen van je geliefde model.

    Tip 5: feesten in de coolste strandclub

    Café del Mar is de grootste strandclub op Malta, een venue om ‘u’ tegen te zeggen. Hier voel je het ritme van de muziek terwijl je een cocktail drinkt, in het zonnetje ligt of een duik neemt in het zwembad. Iedere avond geniet je hier van een indrukwekkende zonsondergang met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en St.Paul’s Island.

    Tip 6: in luxe verblijven op Malta

    Het aanbod aan luxevilla’s om te huren op Malta is groot. Op het eiland Gozo vind je eerder rustieke boerderijen met zwembad en een prachtig uitzicht. Maar je kunt ook kiezen voor een suite in een van de vijfsterrenhotels en -resorts van het eiland. Enkele aanraders:

    • Het iconische hotel Xara Palace is gevestigd in een prachtig gerestaureerd 17e-eeuws paleis en heeft een unieke en exclusieve omgeving binnen de middeleeuwse stadsmuren van Mdina.
    • Het Kempinski Hotel San Lawrenz wordt ook wel het hideway resort in het hart van de Middellandse Zee genoemd.
    • Hotel Rosselli is het eerste vijfsterrenhotel in het centrum van de hoofdstad Valletta. Met een artistieke barokke architectuur en een persoonlijke butlerservice in een 17e-eeuwse setting word je hier op en top in de watten gelegd.
    • Het Phoenicia Hotel is sinds de opening in 1947 uitgegroeid tot een van de favoriete adressen voor royalty- en andere VIP-klanten. Het recent volledig gerenoveerde hotel is lid van de ‘Leading hotels of the World’.
    • Misschien heb je al eens in een Corinthia hotel gelogeerd. Op Malta zijn er twee van deze luxehotels: het Resort St George’s Bay en het Palace Hotel & Spa in San Anton.

    Malta, officieel Republiek Malta, ligt in de Middellandse Zee. De Maltese eilandengroep bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en enkele onbewoonde eilandjes. Het is een bijzonder stukje Europa, er wordt links gereden en Maltees en Engels zijn de officiële talen. Je vindt er een mix van culturen, een indrukwekkend erfgoed, prachtige azuurblauwe baaien en de zonnigste hoofdstad van Europa. Vanuit België zijn er dagelijkse vluchten en na 2,5 uur vliegen ben je er al.

    www.malta.be - www.visitmalta.be

     

     







    09-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.frozen 2 launch: add a little extra magic

    Frozen 2 launches in Belgian theaters today, much to the delight of many little Elsa's and Anna's. Planning on taking your little one to the cinema to see Frozen 2 on the big screen? Why not make it even more special by adding just a little extra Frozen magic! We've got special Frozen items for both little princesses and their mommies.

    Thanks to the Frozen themed Blokker toys, you're kid will be able to reenact all their favourite scenes. The fun items go from stuffed dolls (perfect to hold during the scarier parts of the movie!) to puzzles and mandalas.

    After seeing the movie, Frozen will probably be part of all parts of your little ones life. Thanks to Speedo, kids will even be able to take Elsa with them to the swimming pool! Speedo launches their Frozen collection in the beginning of January.

    Taking your kid to see Frozen 2 is also the perfect excuse to play dress up and match your outfit to your mini me. And don't worry, you don't need to buy an adult Disney dress. These shiny pieces from Marciano for GUESS and Lore Van Keer got you covered!

    And finally, while getting to the theatre, you obviously don't want to be freezing cold. Thanks to the winter collection of GUESS the cold won't bother you at all...









    09-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!