Inhoud blog
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    08-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oneworld

    oneworld opgetogen met definitieve goedkeuring voor antitrustimmuniteit op transatlantische routes

     

     

     

     

     

    Oneworld is bijzonder blij met de  definitieve goedkeuring door het Amerikaanse Department of Transportation (DOT)  van de aanvraag voor antitrustimmuniteit (ATI) voor de transatlantische  alliantiepartners American Airlines, British Airways, Finnair, Iberia en Royal  Jordanian. Daarnaast keurde de DOT ook het joint business  agreement – JBA, tussen de Amerikaanse, Britse en Spaanse maatschappijen goed.

     

    Deze beslissingen volgen op de goedkeuring van vorige week van het JBA tussen American, British Airways en Iberia door de Europese Commissie. Dankzij deze  goedkeuringen kan oneworld  vanaf nu op een gelijkwaardig niveau concurreren met de andere grote allianties.  Dit betekent o.a. dat de oneworld  partners voortaan hun plannen op elkaar kunnen afstemmen om op die manier hun  concurrentiepositie op de transatlantische routes te verstevigen. Er zullen bijgevolg eenvoudiger, meer op elkaar afgestemde en handigere reismogelijkheden  worden aangeboden naar meer bestemmingen met betere verbindingen en uurroosters en frequent flyer voordelen.

     

    American Airlines, British Airways en Iberia streven ernaar om hun doorgedreven transatlantische  samenwerking dit najaar van start te laten gaan, door samen te werken op vluchten tussen de EU (alsook Zwitserland en Noorwegen) en de VS, Canada en  Mexico. Gezamenlijk kunnen de drie carriers meer frequenties en betere  uurroosters aanbieden dan elk van de maatschappijen afzonderlijk kan.

    De samenwerking tussen de luchtvaartmaatschappijen zal ook leiden tot een grotere keuze voor de reizigers. Er zullen gezamenlijk bepaalde routes worden ondersteund die anders individueel niet rendabel zouden zijn. Klanten kunnen bovendien genieten van een groter aanbod van verlaagde tarieven en meer mogelijkheden om frequent flyer mijlen te verdienen en te verzilveren.

               

    Naast deze belangrijke  beslissing is er ook vooruitgang in de beoordelingen door de DOT en het Japanse  Ministerie van Transport m.b.t. de aanvragen van American Airlines en Japan  Airlines voor antitrustimmuniteit voor routes over de Stille Oceaan. Dit  verzoek werd ingediend in februari van dit jaar, nadat JAL zijn oneworld-lidmaatschap had herbevestigd. Verwacht  wordt dat de goedkeuring in september zal volgen. Daarnaast bespreken JAL en British  Airways de mogelijkheden van een joint venture tussen Europa en Japan.

     

    Een andere belangrijke  ontwikkeling in dit voor oneworld  bijzonder belangrijk jaar is de toetreding van S7 Airlines, de grootste  binnenlandse luchtvaartmaatschappij van Rusland, later dit jaar. In een later stadium volgt Kingfisher Airlines, India’s belangrijkste luchtvaartmaatschappij. Deze toetredingen volgen op de aansluiting van Mexicana, de  grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico en Centraal-Amerika, eind 2009. RVH.

    08-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kachels met liftdeuren

    NIEUW : KACHELS MET LIFTDEUREN

     

     

     

    De TOTEM inbouwhaarden zijn speciaal ontwikkeld om het rendement van een inbouwhaard te verenigen met de gezelligheid van een open haard. Wanneer men de tijd heeft van de haard te genieten, dan kan dit nog steeds best zonder glasraam. Daarna sluit men ze gewoon voor een veel beter rendement en een optimale veiligheid. Het zijn dus open haarden die ook gesloten kunnen worden, wat unieker is

    dan het lijkt.

     

    Dit concept is nu voor het eerst ook toegepast op haardkachels. Ze kunnen ook open branden, wat de visuele ervaring zeer versterkt. Door de hoge rookopvang blijft de schoorsteentrek maximaal en wordt bij het open branden de kans op rookinslag minimaal. De discrete design van TOTEM verbergt alle metaal wanneer men de luchtgespoelde liftdeur open schuift.

     

    De Hokan heeft een verwarmingscapaciteit van 9 KW, de Bassam levert 12 KW. Beide modellen zijn verkrijgbaar in drie kleuren : zwart, chocolade en roestkleur. In combinatie met 3 verschillende decoraties ontstaan 18 verschillende kachels.

     

    Met een haarddiepte van slechts 34 cm zijn de nieuwe 901 haarden van Totem eenvoudig in te bouwen. Ze bieden een vuurzicht in een kader met 9/16 verhouding, ideaal voor topdesign. De TOTEM haarden zijn zowel scherp geprijsd als bijzonder duurzaam. Het concept laat ook toe de convectiewarmte in de huiskamer en naburige ruimtes te brengen en dit zonder ventilator. Rechtstreekse aansluiting op de

    buitenlucht is eveneens mogelijk. RVH.

    www.dutry.com

     





    07-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alternatieve kweekmethodes oesters

    Alternatieve kweekmethodes van oesters.

     

     

     

     

    De Nederlandse Oestervereniging ( NOV) is de overkoepelende organisatie van de Nederlandse oestervissers en oesterkwekers. Alle oesterproductenten zijn bij de NOV aangesloten, in totaal 28 bedrijven. De jaarlijkse productie bedraagt ca. 30 miljoen stuks creuses (Ostrea gigas), terwijl de jaarlijkse productie platte oesters (Ostrea edulis) tussen de 500.000 en 1 miljoen stuks bedraagt. Ruim 60% van deze omzet wordt naar België geëxporteerd.

     

    In december 2008 is de kenniskring Oesterkweek opgericht. Een van de doelen van de Kenniskring is de ontwikkeling van alternatieve kweekmethodes van oesters. Voor het ingediende projectplan ‘Samen verduurzamen voor een vitale oesterkweek’ waarin het ontwikkelen van alternatieve kweekmethodes een onderdeel is, werd in 2009 in het kader van Collectieve acties in de visketen, ruim 350.000€ subsidie uitgekeerd.

     

    De gehele oesterkweek in Zeeland bestaat uit bodemcultuur. Er kunnen echter ook oesters gekweekt worden op bedden net als in Frankrijk of hangend in een voedselrijke waterkolom. Met alternatieve kweekmethodes is er minder kweekgrond nodig, wordt het verlies van oesters minder en worden de broedcollectoren optimaal benut. Op verschillende locaties in de Oosterschelde wordt er door de NOV de komende maanden gestart met het experimenteren met diverse kweekmethodes in de waterkolom.

     

    Het eerste project werd opgestart aan boord van de YE 155 op de Oosterschelde, waar de heren Cees van Liere, voorzitter van de NOV en Kees Tal, projectleider Lei van de Kenniskring, een aantal speciale korven in de vorm van een waterkolom werden neergelaten. De oestersector kijkt alleszins belangstellend uit naar de eerste resultaten.

     

    Umami oysters:

     

    Het begon allemaal bij een zoektocht naar de ultieme oester. De mensen van Le Petit Pêcheur in Yerseke gingen bij Kohayashisan te raden, hij is niet alleen een liefhebber van Japanse kauwtabak maar ook een goeroe op het gebied van de 5e smaak: Umami. Na vele avonden koude saté leerde hij hen de finesse van de Japanse smaakbeleving, en de herkomst van het Umami-effect uit algen, zeewiersoorten, natuurlijke fermentatie en de combinatie met de aminozuren in de eiwitte oesters.

    In gecontroleerde bassins van een vroegere tarbotkwekerij wordt met zorg en precisie middels een uitgekiend algendieet de eer en smaak van Kobayashi hoog gehouden. Dankzij deze affinagemethode vervoegt de hier geteelde oester zich in één klap bij de grote namen der gastronomie.

    De Umami-oester is geboren. Hartig, zoet, romig, zilt en vol met pit en finesse, de essentie van Umami. De Umami-oester zal menig oestermaagd laten smelten van genot en doen vragen naar meer… Voor de kenners is er geen discussie meer …

    RVH.





    06-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pegasse wintersneeuw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pegase Sneeuw Winter 2010-2011

     

     

     

     

    Voor het nieuwe wintersportaanbod 2010-2011 ging Pegase opnieuw op zoek naar exclusieve plekjes en bijzondere ervaringen om de klanten de droomvakantie te waarborgen die ze verdienen en kwam o.m. terecht in ... Canada.

     

    Canada biedt inderdaad de ultieme wintersportervaring. Hier kom je terecht in een ontzaglijk mooi decor van vulkanische bergen, eindeloze sparrenbossen en immens brede pistes en je vindt er tal van uitdagingen om je wintersportvakantie extra spicy te maken. De Olympische Spelen van Vancouver afgelopen winter hebben Whistler als mogelijke skibestemming in de Europese belangstelling gebracht: daar vonden alle afdalingen maar ook de biatlon- en skeletonwedstrijden plaats. Twee bergtoppen – Blackcomb Mountain en Whistler Mountain – vormen samen een van de grootste skigebieden van Noord-Amerika: 216 km pistes, bediend door moderne en efficiënte liften. Het aanbod aan skipistes in Whistler is overigens bijzonder compleet, gaande van superbrede geprepareerde boulevardpistes in de Olympische zone tot uitdagende bowls en buckelpistes en waanzinnig veel gecontroleerde off-pistemogelijkheden. Hoewel men wintersporters van alle niveaus welkom heet, zijn het vooral ervaren skiërs en boarders die hier uitdagingen komen opzoeken waaronder de Double Diamond pistes, ons equivalent voor gitzwart, of de langste afdaling ter wereld, de "Peak to Creek" (11 km).

     

    Whistler is ook het mekka van het heliskiën waarbij een helikopter je naar een ontoegankelijk gebied brengt: een stukje ongerepte natuur, hoog uittorend boven de skiliften, waar complete stilte heerst (op je versnelde ademhaling na) en waar de ultieme wintersportkick wacht: een afdaling door de maagdelijke poedersneeuw.

    Een wintersportvakantie in Canada is ook dé gelegenheid voor een unieke ervaring als hondensleeën: achter een zesspan enthousiaste Siberische husky's door de machtige bossen van het Garibaldipark snellen, het is niet iedereen gegeven. Ook het ziplinen is hier bijzonder met een netwerk van hangbruggen en boardwalks aangebracht in een fantastisch stukje natuur met reusachtige sparren.

     

    Het Pegaseaanbod bevat eveneens het Zwitserse skioord Gstaad, één van de meest exclusieve wintersportgebieden in de wereld. Wat Gstaad echter uniek maakt, is in de eerste plaats het nog authentieke karakter: een gezellig bergdorp in chaletstijl met sfeervolle wandelstraten en pleintjes.

    Kitzbühel, aan de voet van de befaamde Hahnenkamm en de Kitzbüheler Horn, is centraal gelegen in het skigebied Grossraum Kitzbühel: 160 km afdaling, prima besneeuwd en gevarieerd. Een must is de Streif en de skisafari (35 km) die je helemaal tot in Pass Turn brengt, in de ongerepte Salzburgprovincie.

    Val d'Isère is met zijn ideale ligging op 1.850 m en vlotte verbinding met Tignes één van de mooiste skigebieden van Europa dat tot laat in het seizoen sneeuwzekerheid biedt. Het skidorp is authentiek en gezellig en toch een tikkeltje mondain.

     

    Zoals thuis maar met een butler

     

    Wie met vrienden of familie op wintersportvakantie vertrekt, ervaart een eigen residentie met alle luxe en comfort vaak als het toppunt van gezelligheid en intimiteit. Alleen houden we tijdens onze vakantie niet zo van dat boodschappen halen, koken, afruimen... Daarom biedt Pegase de Butler Prestige Service aan, waarbij een butler of "chaletgirl" al die besognes overneemt: het gezelschap vlijt zich neer aan tafel en laat zich dienen zoals op restaurant. Ook de afwas, de beddenopmaak en de schoonmaak neemt de butler voor zijn rekening; hij brengt de krant mee en vult de fruitmand en de voorraad mineraalwater aan. De kwaliteit van deze cateringformule is hoog, met eitjes aan het ontbijt, een vieruurtje na het skiën en aperitiefhapjes vóór het diner: een uitgebreid viergangenmenu vergezeld van een halve fles wijn per persoon en koffie als afsluiter. De Butler Prestige Service is beschikbaar in twee van Frankrijks bekendste Franse skioorden, Val Thorens en L'Alpe d'Huez. RVH.

     

    06-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.City of culture

    Noord-Ierse stad Derry-Londonderry verkozen tot City of Culture 2013

     

     

     

     

    De stad Derry-Londonderry schudde op 15 juli op haar grondvesten toen bekend werd dat zij zich de City of Culture van 2013 mogen noemen. En ze mogen met recht trots zijn, want ze zijn ook nog eens de allereerste stad in Groot-Brittannië die deze eretitel toebedeeld krijgt. Derry-Londonderry liet steden als Birmingham, Norwich en Sheffield achter zich in de strijd om de titel van City of Culture.

     

    De Noord-Ierse stad werkt momenteel met man en macht om het culturele programma op poten te zetten dat tegen november 2011 klaar moet zijn. Het ambitieuze programma baseert zich alvast op vier hoofdthema's: 'Unlocking Creativity' met focus op een muzikaal programma voor kinderen en jongeren, 'Digital Dialogue' ter versterking van online educatie en wedstrijden in het kader van culturele vaardigheden, 'Creative Connections' met een indrukwekkende lijst van evenementen en festivals en 'Telling a New Story' met een open blik op de toekomst en de eigen identiteit.

     

    Culturele helden als de Noord-Ierse dichter, toneelschrijver en winnaar van de Nobelprijs voor de Literatuur Seamus Heaney en de Noord-Ierse zanger Feargal Sharkey, bekend van The Undertones en The Assembly, hebben reeds hun medewerking aan het culturele programma toegezegd. RVH.

    www.cityofculture2013.com 

    05-08-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kris en yves
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kris en Yves gaan bouwen.

     

     

     

     

    Op donderdag 19 augustus wordt vanaf 17.00 uur in een festtent op de terreinen van Brasserie Hof ter Dijle in Haacht een super-spektakel barbecue georganiseerd ten voordele van de nieuwe ‘Home Rock Werchter’ van Kris en Yves.

     

    Op het menu staat bij aankomst een hapje, nadien een papilotte met vis, een brochette met scampi’s, een worst of hamburger en een drumstick kip, drankbonnetjes en koffie met cake. De kostprijs bedraagt 25€ per volwassene en 15€ voor de kinderen. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan in brasserie Hof ter Dijle.

    Alle inkomsten gaan integraal naar het nieuwe project van Rozemarijn, zodat Kris en Yves in Home Rock Werchter spoedig een nieuw onderkomen vinden. RVH.

    04-08-2010 om 09:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kris en yves
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kris en Yves gaan bouwen.

     

     

     

     

    Op donderdag 19 augustus wordt vanaf 17.00 uur in een festtent op de terreinen van Brasserie Hof ter Dijle in Haacht een super-spektakel barbecue georganiseerd ten voordele van de nieuwe ‘Home Rock Werchter’ van Kris en Yves.

     

    Op het menu staat bij aankomst een hapje, nadien een papilotte met vis, een brochette met scampi’s, een worst of hamburger en een drumstick kip, drankbonnetjes en koffie met cake. De kostprijs bedraagt 25€ per volwassene en 15€ voor de kinderen. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan in brasserie Hof ter Dijle.

    Alle inkomsten gaan integraal naar het nieuwe project van Rozemarijn, zodat Kris en Yves in Home Rock Werchter spoedig een nieuw onderkomen vinden. RVH.

    04-08-2010 om 09:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fruitsnacks
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vernieuwde site van Fruitsnacks gaat volop voor e-commerce en nog betere service

     

     

     

     

     

    De Haspengouwse onderneming Fruitsnacks, vooral bekend van de fruitmanden die op bedrijfskantoren geleverd kunnen worden, vernieuwde recent zijn website om nog beter zijn klanten te bedienen. Ook wordt er voluit gekozen voor e-commerce, waardoor klanten nu ook eenvoudig via de site hun fruitmand vol vitamienen via de site kunnen bestellen.

     

    De vernieuwde website kwam er voornamelijk op vraag van de klanten, die steeds vaker resoluut kiezen om digitaal bediend te worden. Zo toont bijvoorbeeld de vernieuwde pagina Fruitshop overzichtelijk welke de verschillende mogelijkheden zijn voor bedrijven om hun fruitmanden online te bestellen. Bovendien kreeg de site ook een nieuwe lay-out en verloopt de navigatie veel instinctiever. Maar niet alleen voor de klanten, ook voor het Haspengouwse bedrijf is het vernieuwd proces een stap vooruit.

        

    Fruitsnacks levert verse fruitmanden aan bedrijven over heel België en Luxemburg. In een tijdspanne van 4 jaar resulteerde dat nu in al bijna 1.000 bedrijven en ongeveer 15.000 personeelsleden die wekelijks kunnen genieten van verse vitamientjes op het werk. De inhoud van de manden komt voornamelijk van de eigen Haspengouwse boomgaarden, maar wordt ook aangevuld met seizoensfruit (aardbeien, bessen, kersen, ...) of exotisch fruit. Het is een uitstekende manier voor bedrijven om hun personeel een gezond extraatje aan te reiken en bovendien verlaagt fruit het absenteïsme op het werk.

     

    Zaakvoerder Karel Paesmans vat het zo samen: "Bestellingen kunnen door de    klanten overzichtelijker gemaakt worden, maar kunnen bovendien ook door ons    eenvoudiger verwerkt worden. Een absolute win-win dus". RVH.

    www.fruitsnacks.be

    03-08-2010 om 21:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!