Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    18-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giovane SS18- Blauwe strepenparade

    Met GIOVANE zet je deze zomer je beste streepje voor. Horizontaal, verticaal, smal of breed: dit seizoen zijn strepen een must. Een streepje maakt elke outfit nét wat minder saai en kan op eindeloos veel manieren gedragen worden.

     

    Ook blauw heeft dit seizoen een streepje voor. Van het blauw van een heldere zomerlucht tot het gemakkelijk te combineren marineblauw : met deze zomerse kleur zit je altijd goed

     

     











    18-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody accessoires LZ18: van geboortegeschenken tot kleurig bedlinnen

    De wereld van Woody omvat tal van accessoires. Voor de kleintjes is er een uitgebreide baby-uitzet, van slaapzakken in verschillende maten, over slabbetjes, fopspeenhouders, mutsen, knuffels, sokjes en pantoffels tot badcapes en wikkeldekentjes. Voor kinderen en volwassenen zijn er hoogwaardige dekbedovertrekken in diverse strepen, en ruiten, grote dierenprints en all-over prints en de bijpassende kussenslopen.

    Pantoffels met guitige Woody oogjes of ballerina’s met strikjes matchen perfect met de kleuren van de collectie.

    Sleutelhangers in de vorm van de dieren, ballonnen of strandballen vormen leuke goodies die de zomerpret nog een extra boost geven











    17-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walloniƫ stelt tentoon in Brussel

    Wallonië België Toerisme organiseert een fototentoonstelling in Brussel die de troeven van Wallonië in de kijker zet. Aan de hand van ongeveer 40 foto’s op groot formaat ontdekt de bezoeker in de “Espace Wallonie” wat de streek te bieden heeft aan attracties, natuur en overnachtingsplekjes.

    De tentoonstelling vindt plaats van 10 maart tot 29 april in de Espace Wallonie, op de Grasmarkt in hartje Brussel. De kans is dus groot dat het publiek van de expo niet enkel Brusselaars, maar ook toeristen uit binnen- en buitenland zal omvatten.

    Tijdens het openingsweekend op 10 en 11 maart zullen 15 toeristische partners uit Wallonië aanwezig zijn om het publiek te informeren: Accueil Champêtre en Wallonie, Les Gîtes et chambres d’hôtes de Wallonie, Logis de Belgique, Walcamp, Dolce La Hulpe Brussels, Musées et Société en Wallonie, 365.be, Euro Space Center, Le Labyrinthe, L’Abbaye de Stavelot, Blegny Mine, Dinant Evasion, Treignes Village des Musées, Le Crocodile Rouge, Landal Village l’Eau d’Heure.

    Twee dagen lang kunnen de aanwezigen genieten van gratis degustaties van Waalse streekproducten en van diverse animaties: workshop bier serveren, blind proeven, wellness…

    Espace Wallonie Grasmarkt 25 – 1000 Brussel

    Deze Waalse ruimte in hartje Brussel is het hele jaar door toegankelijk. De bezoeker vindt er een toeristische infobalie en een winkeltje met Waalse streekproducten. In de exporuimte vinden er 6 tijdelijke tentoonstellingen plaats in 2018. Open van maandag tot vrijdag van 11 tot 13u en van 14 tot 18u; op zaterdag en zondag van 13u tot 18u.

               

    17-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black is booming/2

    DE WOONKAMER

    Het juiste accent maakt de kamer

    De echte afwerking van het interieur, dat zit in de details. Met de juiste tapijten, poefs en accessoires laat je je interieur pas echt stralen. Het donkergrijze vloerkleed Mizu van Edward Van Vliet past perfect binnen de black is beautiful-trend. Stijlvol en tijdloos met een twist. Op de achtergrond zien we het stromende water waar de naam Mizu, 'water' in het Japans naar verwijst. De combinatie van zachtheid in de achtergrond en de harde grafische belijning levert een spannend contrast op.

    Relaxfauteuil anno 2018

    Largo, intussen een klassieker van Durlet, kreeg een volledig zwarte make-over, van het leer tot de metalen armen, hendel en voet. Strak, puur en daarom bijzonder toegankelijk.

    Duisternis siert

    Het patroon van Crane bestaat uit voorbijvliegende kraanvogels, die in verschillende oosterse landen als echte geluksbrengers gelden. Niet alleen wordt het oog verwend, de gebruikte materialen voelen ook nog eens aangenaam aan. De tekeningen zijn namelijk geborduurd op een stof van katoen en linnen. Een combinatie met een rijkelijk resultaat.

    Pikzwart, gitzwart, zwart als de nacht... Wie durft, kiest vandaag voor een interieur gehuld in duisternis. Want zwart heeft karakter, is stoer en stijlvol tegelijk.

    Opgeruimd staat hertjes

    Dat je boekenrek een blikvanger mag zijn in huis, dat begrijpen de book lovers onder ons maar al te goed. Deze gestileerde rendierkop van BEdesign is op en top Scandinavisch. Het minimalistische design met inspiratie uit de Finse bossen zet je boekencollectie én je hele interieur extra in de kijker. Verkrijgbaar via Decovry.com

    Donkere details

    De juiste accenten tillen elke ruimte in huis naar een hoger niveau. En waarom zou dat geen lichtschakelaar kunnen zijn? De Niko Pure Dark Bamboo bijvoorbeeld, gemaakt van échte, duurzame bamboe. Picture perfect bij het interieur van vandaag dat donkerder, exotischer en luxueuzer kleurt.

    Een lichtgevende paradox die nooit verveelt

    Wandverlichting Bold van Modular Lightning Instruments houdt je blik vast, en laat niet meer los. De optische illusie van deze armatuur kan je blijven boeien, met de uitgesproken, maar tegelijk ongrijpbare belijning. De lichtbron zit verborgen, en dankzij een magnetische dekplaat zie je geen enkel schroefje of draadje. Je kunt Bold zowel horizontaal als verticaal bevestigen. De wandverlichting is dimbaar en uitgerust met kwalitatief hoogstaande ledlampen.

    Donker, maar niet duister

    Een donker interieur vraagt veel daglicht om in balans te blijven. Squid is een transparante, zelfklevende stof die het perfect mogelijk maakt naar buiten te kijken, maar de inkijk naar binnen wel belemmert. Toevallige passanten kunnen overdag niet naar binnen gluren, terwijl jij wél naar buiten kunt kijken. Natuurlijk daglicht blijft ruimschoots binnenstromen, waardoor de ruimte even lichtrijk blijft. Met Squid blijft dus zowel het uitzicht als je privacy bewaard.

    DE BADKAMER

    Diepzwart kraanwerk

    Zwarte accenten geven zelfs je badkamer of keuken dat tikkeltje extra. Voor zwart kraanwerk is AXOR de absolute trendsetter. Het designmerk laat toe om kraanwerk aan te passen naar je eigen wensen, met unieke, luxueuze eindproducten als resultaat. Dankzij AXOR Manufaktur kun je namelijk kiezen uit vijftien metallic afwerkingen, waaronder diepzwart. In brushed of polished uitvoeringen. En voor wie nog verder wil gaan: je kunt zelfs je initialen op het kraanwerk laten aanbrengen.

    Overwin je angst voor het donker

    Je muren wit verven is een veilige, maar net daarom ook een ietwat saaie keuze. Waarom eens geen donkere kleuren proberen? Ze creëren een intieme sfeer, geven karakter aan je huis én hebben - verrassend genoeg - een verruimend effect. Lichte muren reflecteren licht, terwijl donkere muren randen doen vervagen. Resultaat: de illusie van meer ruimte. Vind je het te gewaagd om je hele muur donker te verven? Verzacht het geheel met één of twee lichtere kleuren.

    DE TUIN

    Zwart design voor binnen en buiten

    Een nieuwe telg in de Manutti-familie is de collectie Torsa: een reeks ronde tafels. Wat meteen opvalt bij deze lijn, is het tafelblad van keramiek, strak afgewerkt en rustend op een frame van naturel of zwartgebeitst teakhout met drie poten. De tafel is leuk combineerbaar met Solid. De naam van die praktische, stapelbare stoel, verwijst naar het gebruikte materiaal: massief teakhout. Een blikvanger van formaat voor binnen én buiten. De vloeiende lijnen en rondingen roepen zowel robuustheid als comfort op. Een opvallende verschijning, onwrikbaar in de tijd gelanceerd.

    Back to black-barbecue

    De eerste warme dagen in het voorjaar zijn onvoorspelbaar. Snel kunnen schakelen is dus een pluspunt. De gasbarbecues van Barbecook bieden de ideale oplossing. Ga je graag zorgeloos en spontaan te werk zonder al te veel gedoe met onderhoud achteraf? Dan is de Siesta-reeks iets voor jou. Siesta was al beschikbaar in stijlvol zwartgrijs en luxueus roomwit, en krijgt nu ook nieuwe uitvoering in stoer zwart. Een leuk detail is de ingebouwde flesopener. Laat die zomernachten maar komen!

    De driehoeksverhouding van Jura houdt je warm

    Niets gezelliger dan een kampvuur met marshmallows als afsluiter van een barbecue. Met de vuurschalen en vuurkorven van Barbecook kom je het hele jaar door met vrienden of familie samen rond een vuur. Tijdens frisse avonden warm je je op aan de vurige gloed van Barbecooks nieuwste vuurkorf, Jura. Het vlammenspel in de geometrisch perfecte vuurkorf heeft een hypnotiserend effect en zorgt voor een behaaglijke warmte, zodat het ook op koudere nachten buiten urenlang genieten is.







    17-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saint patricks Day: een Guinness of een Hop House 13 en anders niets!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Saint Patrick’s Day is één van die eeuwenoude tradities die je onder geen beding wil missen. Op 17 maart vier je dit feest samen met je vrienden en hef je het glas op de vriendschap die alle GUINNESS® fans ter wereld verenigt. De «groene» avond, opgedragen aan Ierland, brengt iedereen samen. Samen zijn en een leuk moment delen bepalen de sfeer.

    Naar aanleiding van Saint Patrick’s Day 2018 zal GUINNESS® meer dan ooit prominent aanwezig zijn in diverse pubs en vele huishoudens, ook bij ons in België. Dit jaar krijgt het iconische Ierse bier het gezelschap van een nieuwe «Lager», afkomstig van de St. James Gate Brewery: de Hop House 13.

    De consument is op dit ogenblik meer dan ooit op zoek naar karaktervolle, authentieke producten die met passie en op een artisanale manier worden ontwikkeld. Het zijn vaak producten met een verhaal, net zoals de waarden waar GUINNESS® voor staat. Hierover waakten de brouwers van St. James Gate ook bij de ontwikkeling van Hop House 13!

    Liefhebbers moeten nog even geduld hebben want het bier voorlopig enkel nog maar beschikbaar in enkele pubs.

    Elk jaar gaan er in België 100.000 glazen Guinness over de toog op St. Patrick’s Day, en dit jaar zal dat niet anders zijn. Over de 6 continenten heen, vieren in totaal meer dan 70 miljoen mensen Saint Patrick’s Day en worden er die dag meer dan 13 miljoen glazen Guinness gedronken. Dat is dubbel zoveel als er normaal op één dag worden verkocht. In Ierland is Saint Patrick’s Day erfgoed en nationale trots. Er worden tal van festiviteiten georganiseerd waar Guinness onlosmakelijk mee verbonden is.

    Guinness produceert meer dan 20 internationale klassebieren en de brouwers werken dagelijks verder aan de uitbreiding van het assortiment. Het zal dus niet verrassen dat Guinness in maar liefst 150 landen bekend en geliefd is. Het recept gaat nog steeds terug op de legendarische stout die 250 jaar geleden aan de St. James’ Gate in Dublin voor het eerst werd geproduceerd.

    Brouwerij John Martin werd in 1909 opgericht in België en is de oudste verdeler van Guinness ter wereld. De groep is bekend voor haar groot aanbod speciale bieren. Met de creatie van ‘The Finest Beer Selection’ zijn de omzetcijfers van John Martin verdubbeld. De naam van de brouwerij wordt in één adem genoemd met de bieren die ze produceert: Gordon Finest Beers, Martin’s Pale Ale, Bourgogne des Flandres, Timmermans, Timms, Dominus, Douglas, … Het gaat in totaal om een 65-tal verschillende, exclusieve producten. www.anthonymartin.be

    16-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black is booming wannee rluxe en stijl primeren

    » Donker in details of als statement piece - » Zwart past in elke kamer - » Voor een luxueus, stoer en stijlvol interieur

    Pikzwart, gitzwart, zwart als de nacht... Wie durft, kiest vandaag voor een interieur gehuld in duisternis. Want zwart heeft karakter, is stoer en stijlvol tegelijk. Zwart in je keuken, je badkamer, je woonkamer, tot zelfs je tuin: bring it on!

    DE KEUKEN

    Silestone zet de keuken in het donker: Een volledig zwart kookeiland, dat is een statement in huis. In het zwarte gamma van Silestone, specialist in kwartsoppervlakken, staat Negro Stellar garant voor een streepje spektakel. Dankzij de minuscule spiegeltjes creëert de diepzwarte uitvoering een wondermooi lichtspel. De innoverende N-Boost-techniek zorgt ook nog voor een betere waterafstoting en een diepere kleurintensiteit.

    Elegant afwassen

    Vind je een volledig zwart werkblad nog net iets te risicovol, dan is deze SilicaTec-spoelbak van hansgrohe in elegant zwart graniet de gulden middenweg. De individuele, natuurlijke en gebruiksvriendelijke spoelbak is in verschillende afmetingen te verkrijgen, en brengt gesofisticeerde kleuraccenten naar de keuken. Je kunt de granietzwarte SilicaTec ook nog uitrusten met bijpassende kraan, een handig bedieningssysteem en een slimme slangbox.

    Zwarte dampkap als blikvanger

    Door de stijgende vraag naar warmere, en dus vaak donkerdere keukenmaterialen steekt Novy de populaire dampkap Mood in een zwart jasje. Strak, donker en perfect te combineren met verschillende keukensamenstellingen. Daarnaast is Mood ook een gependelde dampkap die meer op een verlichtingsarmatuur lijkt. Ook de plafondunit Pure'line krijgt een donkere kleur.

    Weg met de witte koelkast

    Bewaar je voedsel in een trendy statementkoelkast. De zwarte 6th Sens Supreme Dual NoFrost van Whirlpool springt meteen in het oog, en geeft een moderne toets aan je interieur. De dunne deuren maken de koelkast ideaal in een hoek, tegen de muur of in een ingebouwde keuken. Deze koelkast is nummer 1 in het bewaren van vers en bevroren voedsel dankzij z'n unieke technologie.

    Bauknecht introduceert Blackline

    Na het steriele wit is zwart in de keuken populairder dan ooit. Bijpassende keukenapparaten in donkere tinten zijn daarbij onontbeerlijk voor een uniforme look. Bauknecht presenteert daarom BlackLine. Die stijlvolle reeks inbouwkeukenapparaten combineert techniek met elegantie en een zwarte look. De lijn bestaat uit een oven, stoomoven, compacte oven met microgolffunctie, microgolfoven, dampkap, warmhoudlade en een koelkast-diepvriescombinatie.

     

    De beste vriend van tea lovers

    Nog nooit was het zo eenvoudig om het perfecte kopje thee te zetten, met exact de juiste infusietijd en op exact de juiste temperatuur. De Special.T-theemachine doet het met één druk op de knop, van een zwarte ochtendthee tot een exotische infusie. De elegante zwarte machine misstaat bovendien niet in een moderne keuken.

    DE EETKAMER

    Wandmeubels met een hoek af

    Licht gebogen, elliptische vormen en een materiaalmix van lak, hout, keramiek en glas bepalen het elegante karakter van het nieuwe hülsta-programma NAVIS. De donkere houtelementen, het glas en de elegante structuurlak in antraciet maken deze meubelstukken volledig af. De karakteristieke ellips vormt bij alle elementen de basisvorm voor stijlvolle combinaties. Sideboards, lowboards, vitrinekasten, hangelementen, stoelen en salon- en bijzettafels kun je naar hartenlust mixen en matchen tot een sprekend geheel. De NAVIS-collectie van hülsta won dit jaar ook de Iconic Award voor 'Innovative Interior'.

    Een exclusieve, comfortabele en elegante stoel

    Door het schuin plaatsen van de poten, is de S 500 van hülsta een elegante, exclusieve stoel, die tegelijk het ideale comfort biedt. De S 500 is verkrijgbaar met een aluminium of houten onderstel, naar keuze van eik of notenhout. Daarnaast kun je ook kiezen uit negen leerkleuren voor de bekleding. Het zitje werd ontworpen door designer Martin Ballendat, die bekendstaat om zijn heldere en minimalistische vormgeving. Je gezelschap zal niet weg te slaan zijn van deze stoelen. Extra lang natafelen? Graag!

    Vogelnestje

    Het geperforeerde patroon van Barknest van Alessi doet denken aan de bomen die het huis omringen van ontwerpers Boucquillon en Maaoui. De schaal is dan ook, qua vorm en functie, voortdurend in dialoog én in harmonie met de natuur. Deze zwarte uitvoering van Barknest vult jouw eettafel mooi aan en bezit de poëtische charme van een vogelnest.

    Van kop tot teen

    De vloer is het fundament van je interieur. Daarom biedt Quick-Step tal van kleuren en stijlen, waaronder deze parketvloer van zwart eikenhout uit de collectie Castello. Zwart staat voor stijl en klasse. De donkere vloerbekleding roept een instant luxueus gevoel op. Schep contrast via heldere kleuren op de wanden en het plafond, en ga voor een maximaal effect met enkele opvallende decoraties. De vloer oogt niet alleen uiterst elegant, hij is ook gemakkelijk te installeren en kan tegen een stootje. Geschikt om de eetkamer en living in een stevig en stijlvol jasje te stoppen.

    DE SLAAPKAMER

    Onzichtbare boxspring: Madera Schlafen

    De tijd dat een boxspring een loodzwaar visueel blok vormde in de slaapkamer is voorbij. Het bed uit de Madera-collectie van hülsta heeft een licht, elegant frame waarin zowel een lattenbodem past als een onzichtbaar boxspringsysteem. Werk af met een hoofdbord van leer of stof, en kies voor zwevende planken in plaats van een traditioneel nachtkastje om het hotelgevoel in je huiselijke slaapkamer op te roepen.

    Een royaal gevoel in de slaapkamer

    De beddenmakers van de familie Diks, oprichters van Swiss Sense, staan al honderd jaar garant voor een goede nachtrust. Om dat te vieren, lanceert Swiss Sense een jubileumcollectie die alle opgedane kennis, ervaring en inspiratie bundelt. De grandioze en royale collectie brengt het gevoel van luxe dichterbij dan ooit. Op zoek naar een ultiem luxegevoel in je slaapkamer? Dan is Boxspring Edition III uit de jubileumcollectie jouw dromerige metgezel. Het klassieke hoofdbord, de gestoffeerde matrassen en de topper wekken een royaal gevoel in je slaapkamer.

    Voor je mooiste accessoires

    Hoe minder rommel, hoe beter. Een duidelijk overzicht op al je spullen is een absolute noodzaak. Met de collectie lade-indelingen van ORGALUX krijgt alles een logische plaats. Op een praktische manier hou je zo al je spullen binnen handbereik. Deze selectie van luxueus nappaleer plaatst je mooiste juwelen en accessoires op een elegante manier in de kijker.

     







    16-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creƫer een extra kamer: kleed je buitenruimte aan

    » Renson specialiseert zich in de aankleding van buitenruimtes - » De nieuwe gevelbekleding Linarte zorgt voor een strak geheel - » De nieuwe Algarve Canvas opent een waaier aan mogelijkheden

    De tijd dat binnen- en buitenruimtes twee aparte eenheden zijn, is definitief voorbij. De grens tussen beide vervaagt en de buitenruimte wordt steeds vaker een verlengstuk van het interieur. De tuin is een extra kamer die we van kop tot teen inrichten en die we bovendien het ganse jaar willen gebruiken. Met Renson maak je van binnen en buiten één geheel en hoef je niet op de zomer te wachten om van je buitenruimte te genieten.

    Buiten als verlengstuk van binnen. Met Linarte brengt Renson een gevelbekleding op de markt die je buitenruimte in een strak jasje steekt, dankzij de verticale aluminium profielen. Je kan poorten, deuren en wanden bekleden met dezelfde profielen, waardoor er een mooi geheel ontstaat. Bovendien geeft Linarte je de mogelijkheid om je binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar te laten overgaan, door de profielen door te trekken.

    Personaliseer de wand: Je kan de verticale profielen personaliseren met onder andere houten accenten, led-strips of tekst. Zo heb je een waaier van mogelijkheden om je buitenruimte een personal touch te geven.

    Creëer buiten een extra kamer met Algarve Canvas: Om ten volle van je buitenruimte te genieten, heb je met het Belgische weer een serieuze dosis creativiteit nodig. De nieuwe Algarve Canvas van Renson is de oplossing voor wie het hele jaar van de tuin wil genieten.

    De Algarve Canvas is namelijk te installeren met een vast dak. Zo maak je van je terras makkelijk een overdekte buitenruimte. Bovendien is de Algarve Canvas ook nog steeds in te vullen met kantelbare lamellen. De modules zijn zo ontworpen dat de verschillende invullingen combineerbaar met elkaar zijn.

    Terrasoverkapping, carport of afdak: alles kan: Daarnaast voorziet Renson verschillende opties voor zij-invulling, zoals schuifwanden en vaste wanden, Loggia schuifpanelen, glazen schuifwanden of zonwering, zodat je de modules helemaal aan de noden van het huis kan aanpassen. Ook verlichting toevoegen is perfect mogelijk. Op die manier heb je een luifel, een afdak boven de deur, een carport en een terrasoverkapping met helemaal dezelfde look-and-feel.

    Meer info op www.renson-outdoor.be







    16-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld kleurt groen op St patricks Day

    Global Greening zet ruim 300 locaties in de groene spotlights.

     

    Op 17 maart staat de wereld in het teken van de Ierse nationale feestdag St. Patrick’s Day. Niet alleen in de straten van Ierland wordt de beschermheilige uitbundig herdacht maar ook de hele wereld licht op in Ierlands groene kleur. Tijdens deze ‘Tourism Ireland Global Greening’ worden meer dan 300 iconische locaties en UNESCO Werelderfgoederen ’s avonds verlicht om de Ierse feestdag te vieren. Ook tijdens deze 9e editie viert België mee met de greening van 7 prachtige locaties. Zo gaan onder andere de Grote Markt van Brussel, de Burg en het stadhuis in Brugge, de Lille Gate in Ieper, het Keltische kruis van Fontenoy (Doornik), het Belfort van Bergen en het stadhuis van Dinant ‘op groen’. Deze sites sluiten zich aan bij Manneken-Pis, die dan in traditionele Ierse klederdracht gehuld zal worden.

    Wereldwijde line-up De line-up van dit jaar is weer indrukwekkend. Zo staan onder andere de volgende voor het eerst in de groene spotlights: het Wawa Goose monument in Ontario, het National Football Museum in Manchester, het Palais de l’Europe in Strasbourg, het Köningsbau in Stuttgart, de Trafalgar Square fonteinen in Londen en het Pen monument in Hanoi. Ook eerdere deelnemers zoals het Colosseum in Rome, de Sacré Coeur basiliek in Parijs, la Croisette in Cannes, het Christusbeeld in Rio de Janeiro, de Niagara-watervallen in Canada, de Empire State Building in New York en de Londen Eye gaan weer groen.

    Saint Patrick en Mark Hamill Saint Patrick is de beschermheilige van Ierland die op deze dag wordt herdacht. De festiviteiten zijn oorspronkelijk bedoeld om de heilige te eren en de komst van het Christendom te vieren. Inmiddels is de feestdag uitgegroeid tot een dag waarop de Ierse cultuur in het algemeen wordt gevierd. In Dublin en de rest van Ierland duren de Saint Patrick’s activiteiten zelfs meerdere dagen. Star Wars acteur Mark Hamill is eregast op het St. Patricks Festival in Dublin en staat naast president van Ierland tijdens de feestelijke parade op 17 maart. Hamill was de afgelopen jaren regelmatig in Ierland voor de vertolking van zijn rol van Luke Skywalker in Star Wars, waarvoor opnames in Ierland werden gemaakt. Tweede eregast op het Festival: Liam Cunningham van Game of Thrones’, die ‘Grand Marshall’ van het Festival zal zijn. http://www.stpatricksfestival.ie/

    Belgische Greening

    Danielle Neyts, Tourism Ireland in België, verheugt zich over het enthousiasme voor de Global Greening: “Elk jaar neemt het aantal deelnemende Belgische en buitenlandse sites toe. In België zullen niet minder dan 7 sites zich in groen licht hullen en daar zijn we heel trots op. De verlichtingen die gepland zijn in België werden verwezenlijkt dankzij het akkoord en de medewerking van de betrokken steden en dankzij de Ierse ambassade in België. Ik wil hen alvast van harte bedanken voor hun steun. De Greenings zijn de uitdrukking van de vriendschap en de samenwerking tussen de Ieren en de verschillende landen.”

    Praktische informatie: Planning van de verlichtingen op zaterdag 17 maart - Grote Markt van Brussel: 18 uur - Manneken-Pis: zaterdag 17 en zondag 18 maart van 9 tot 18 uur (Aankleden 18 maart om 16.30) - • De Burg en het stadhuis van Brugge: 20 uur - Het Belfort van Bergen: 20 uur - Lille Gate in Ieper: van 16 tot 19 maart - Het Stadhuis van Dinant: 20 uur - Het Keltische kruis van Fontenoy (Doornik): 20 uur.









    15-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Expeditie in de jungle " Behang met exotische oerwoudprints"

    Welcome to the jungle! HOOKEDONWALLS ziet het avontuurlijk met de nieuwe collectie ‘Jungle Jive’, een uiterst vrolijke reeks prints met exotische oerwoudmotieven. De opvallende muurdecoratie springt meteen in het oog en is tegelijk heel makkelijk in te passen in elk interieur. Vertrek mee op expeditie, comfortabel vanuit je luie stoel.

    Een beetje natuur in huis, daar wordt iedereen beter van. Je hoeft gelukkig geen getalenteerde tuinman of -vrouw te zijn om te kiezen voor een streepje jungle. Met de nieuwe collectie ‘Jungle Jive’ van HOOKEDONWALLS breng je namelijk gemakkelijk leuke botanische motieven op de muur aan. En wie zegt dat dat alleen groen mag zijn? Oranje, rood, geel, zilver, goud: vandaag kan het allemaal.

    Speels voor alle leeftijden: Botany is een eenvoudige, vrolijke en gevarieerde print. De vertakte bladermotieven zijn in een simpele maar verrassende stijl getekend. En toch is het meer dan dat: het motief doet je altijd nieuwe details ontdekken. Kijk maar goed! Gezellige drukte: In het gedetailleerde motief van Greenery, verkrijgbaar in uitbundige kleurenthema’s als oranje, blauw en groen, houden zich ontelbare bladermotieven schuil. Samen levert dat een heerlijk oerwoudgevoel op. Het bewijs dat een vrolijke drukte aan de muur helemaal mag in 2018.

    Statig en subtiel : De sierlijke waaiers maken van Majestic ongetwijfeld het meest statige motief uit de hele collectie. Op het eerste gezicht is dit een heel symmetrisch en geometrisch patroon, maar wie beter kijkt, ontdekt subtiele variaties. Majestic is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, van rustgevend grijs-groen over warm oranje-bruin tot sierlijk goud-wit. Wuivende palmbomen : Palma, zo heet het dessin met het hoogste vakantiegehalte in de hele reeks. De palmbladeren geven het interieur een vrolijke en tegelijk ordelijke uitstraling. Het patroon is verkrijgbaar in vijf kleurenthema’s, van speels oranje tot ingetogen blauwgroen.

    De koning van de jungle: De soberste print uit de nieuwe collectie is meteen ook degene met de meest verfijnde uitstraling. Royal zet met zijn verticale structuur en motieven van verschillende plantensoorten de kroon op het werk. De blaadjes zijn heel fijn en gedetailleerd afgewerkt, zodat dit motief zowel van dichtbij als van verder weg blijft verrassen. Details die doen dromen: Twee uni’s vervolledigen deze plantenrijke collectie. Edge heeft een heerlijk fris en fijn zigzagpatroon, dat je doet dromen van een wandeling in een lentebos. Tweed neemt je dan weer mee naar Engelse sferen, met zijn lekker warm en zacht ogende korrel. Beide patronen werken het interieur op een subtiele manier af, zonder al te erg in het oog te springen.









    15-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'histoire de Louise by e5 mode: soft summer

    Een wandeling in het park of gewoon thuis genieten van de natuur, het kan allemaal met de Soft Summer collectie van L’histoire de Louise by e5 Mode.

    De organische vormen met verschillende details aan de mouwen en schouders brengen zomerse sferen in je kleerkast. Planten en bloemen zijn de inspiratie, die uitgewerkt wordt in natuurlijke materialen. Een mix van verschillende tinten Groen, Geel en Blauw, waaronder ook een soft denim, maken samen met een twee-tinten strepenmotief de basis van deze collectie. Draag een denim jasje op een groene jurk en je bent klaar om de zomer tegemoet te stappen







    14-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chantelle soft stretch: Ć©Ć©n maat voor een perfecte pasvorm

    Comfort 2.0 upgrade your underwear - Minimalisme betekent innovatie in eenvoud. Mode vernieuwt zichzelf met pure stijlen en inventieve vormen, waar het niet-essentiële geen plaats meer heeft. Het ontwerp van SoftWear haalt inspiratie uit deze evolutie. Dat betekent moderne lingerie die ongecompliceerd is, met bh's die gemakkelijk te dragen zijn en geen ongemak veroorzaken.

    De beugelloze Easy-beha uit de Soft Stretch collectie zorgt voor de ondersteuning van een klassieke beha, maar met het lichte en vrije gevoel van een bralette.

    De Soft Stretch slips zijn naadloos, elastisch en bestaan uit een ultra-zachte en comfortabele stof. One-size fits all, in diverse kleuren, geschikt voor vrouwen in alle vormen en maten. Deze innovatie zal snel één van je garderobe must-haves worden!

    De Soft Stretch collectie is perfect voor vrouwen die een totale bewegingsvrijheid en utliem comfort wensen. De slips, de brassiere, de top en de body hebben een verbazingwekkende eenvoudige 'one size fits all' maat. De Easybeha is verkrijgbaar in de standaardmaten S tot en met XL.









    14-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza & Sleeplife

    LolaLiza - Romantic Pinks

     

    LolaLiza gaat dit voorjaar voor 'pretty in pink'. Zachte nude en poederroze tinten zijn stijlvol, vrouwelijk en zorgen voor een instant romantische uitstraling. Laat je alvast inspireren door onderstaande selectie.

     

     

    Sleeplife S/S 2018: Voorjaar 2018

    Je lentegarderobe is misschien al aangevuld met de nieuwste voorjaarstrends, maar hoe zit het met je bed? Is het al aangekleed volgens de lente- en zomertrends van 2018? Of weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Zoek het niet te ver. Start in je kleerkast. Want zoals altijd volgen de bedlinnencollecties de huidige modetendenzen. Wij selecteerden de mooiste fashiontrends voor je bed en bundelden ze onder Sleeplife® Impressions.















    14-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale dag van de slaap

    Vrijdag 16 maart is het World Sleep Day. Dan vieren we slaap en allerlei dingen die ermee te maken hebben, zoals gezondheid en alertheid. Een goede nachtrust is een belangrijke levensbehoefte. Slaap dus mee uit op de laatste vrijdag voor de lente van start gaat. Droom jij ook weg bij al dit leuke beddengoed?







    13-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU Ecolabel voor de laminaatvloeren van Quick Step

    » Duurzaamheidslabel voor Quick-Step - » Strenge gezondheids- en milieucriteria

    De inspanningen van Quick-Step om gezonde en duurzame vloeren te produceren, worden beloond. De laminaatvloeren zijn vanaf nu erkend met het EU Ecolabel, en daarmee is het moederbedrijf UNILIN de eerste vloerenfabrikant die dat felbegeerde label in ontvangst mag nemen.

    De Europese Commissie kent het EU Ecolabel enkel toe aan producten en diensten die aan strenge ecologische normen voldoen. Elke stap van het proces, van grondstofwinning en productie tot verdeling en naverwerking, moet strenge gezondheids- en milieucriteria naleven. Zo vormt het label een betrouwbare leidraad voor consumenten met oog voor duurzaamheid.

    Om in aanmerking te komen voor het EU Ecolabel, moet een vloerenfabrikant aan heel wat voorwaarden voldoen. Die voorwaarden gaan verder dan de gewone wettelijke normen. Zo impliceert het label onder meer een verbod op bepaalde chemicaliën, en past het voor andere een veel lagere grenswaarde toe dan de geldende wetgeving.

    De hele levenscyclus van de Quick-Step-laminaatvloeren werd streng onder de loep genomen. De productie van de grondstoffen verloopt volgens duurzame processen en met verlaagd energievebruik, het gebruik van gevaarlijke stoffen wordt drastisch verminderd en de vloeren beperken de bijdrage aan de binnenluchtvervuiling.

    Naar een circulaire economie

    De strenge criteria maken het EU Ecolabel tot een praktisch instrument dat de circulaire economie bevordert. Quick-Step werkt al langer mee aan duurzame bevoorrading en afvalverwijdering. Zo streeft het er volgens het cascadeprincipe naar om hout, net als de bijproducten van houtafval, zo lang mogen als grondstof te blijven gebruiken. Recycling is het sleutelwoord, en pas wanneer dat niet meer mogelijk is, kan het hout voor energiedoeleinden gebruikt worden.

    Quick-Step maximaliseert vervolgens de levensduur van de laminaatvloeren. Daardoor verkleint het bovendien de koolstofschuld van de producten. Tot slot wil Quick-Step de logistieke cirkel lokaal sluiten, door de houtbronnen zo dicht mogelijk bij de productieplaats te houden.

    Quick-Step is een eersteklas vloerenmerk geproduceerd door UNILIN. Dankzij de combinatie van doorlopend onderzoek en innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Quick-Step uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten in de vloerenbranche. Het merk, dat bekendstaat om het Uniclic-installatiesysteem waarbij geen lijm nodig is, heeft zich ontwikkeld van een betaalbaar alternatief voor hout tot een volledige nieuwe categorie met een breed aanbod aan eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijke designvloeren voor elke situatie.

    Tegenwoordig is Quick-Step een wereldwijd geproduceerd merk voor houten, laminaat- en luxe vinylvloeren dat in meer dan 100 landen actief is. Een echte leider op het gebied van design, innovatie en kwaliteit.

     

     

     

     

     

     





    13-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hard Rock cafƩ Antwerp en Brussels kleuren groen voor St patricks day
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    St. Patty’s Guinness Burger, ‘Green Carlsberg Beer’ en live muziek. Geen enkele nationale feestdag wordt wereldwijd zo enthousiast gevierd als die van Ierland. Op 17 maart is het Saint Patrick’s Day en dan herdenken de Ieren de patroonheilige van het land en hullen zich in het groen. Hard Rock Cafe Antwerp en Brussels vieren graag mee met groen Carlsberg bier, St. Patty’s Guinness Burgers en live muziek!

     

    St. Patty’s Guinness Burgers

    Speciaal voor deze gelegenheid staat er van 12 t.e.m. 18 maart de St. Patty’s Guinness Burger op het menu. Laat je verleiden door een smakelijke hamburger met versgemalen rundsvlees, Jameson bacon jam & cheese. De saus op basis van Guinness bier maakt het burgerfeest compleet. Dit moet je geproefd hebben om de Ieren te eren.

     

    Groen Carlsberg bier

    En geen betere manier om de Ierse feestdag te vieren dan met een groen drankje, dachten ze bij Hard Rock Cafe, dus op 17 maart kan je zowel in Antwerpen als in Brussel genieten van echt groen Carlsberg bier! In Hard Rock Cafe Brussels geeft de band “SweeT” een live optreden omstreeks tussen 21u30 en 23u. Afspraak dus in Hard Rock Cafe Brussels voor een Rock ’n Roll St Patrick’s Day!

                                                  

    Korting voor de Ieren

    Ieren die in ons land wonen of op bezoek zijn, brengen best een bezoekje aan Hard Rock Cafe Antwerp of Brussels want op vertoon van het Ierse paspoort krijgen ze 50% korting op de St. Patty’s Guinness Burger (op zaterdag 17 maart tussen 12u en 14u).

     

    TIP: wie Saint Patrick’s Day groots wil vieren, moet in Brussel zijn. Op zaterdagavond 17 maart kleurt de Grote Markt volledig groen. Aanschouw de ‘groene’ Grote Markt vanop de eerste rij vanuit Hard Rock Cafe Brussels. Ook Manneken Pis trekt opnieuw zijn beste (groene) kostuum aan op 17 en 18 maart. Feestvierders die niet uit te toon willen vallen, trekken best ook zelf een groene outfit aan.

     

    12-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floris van Bommel

    limited edtion - Na zijn samenwerkingen met de Nederlandse metal band Textures en Belgische muzikant Ozark Henry, gaat Floris van Bommel opnieuw het avontuur aan om zijn liefde voor muziek in een project uit te werken. Deze keer met de exclusieve gitarenbouwer Theo Scharpach. Dit project wordt uitgewerkt door de Duitse jazz-musicus Daniel Stelter te voorzien van een prachtige gitaar-uitrusting. Floris van Bommel maakt ook nu weer van de gelegenheid gebruik om een zelfstandig werkend kunstenaar op bijzondere wijze te ondersteunen.

    De samenwerking resulteerde in twee handgemaakte, unieke gitaren ingelegd met krokoleer van Floris van Bommel; een meesterstuk van Theo Scharpach Guitarmaker. Een gitaar zal geschonken worden aan Daniel Stelter, en de andere zal ‘on display’ worden gezet in de Floris van Bommel brandstores, exclusiever kan bijna niet. Om het plaatje compleet te maken zullen er ook handgemaakte schoenen vervaardigd worden uit hetzelfde metallic blue krokoleer, met een zool afgewerkt zoals de body van de gitaar. Het complete design- en ontwikkelproces heeft drie jaar in beslag genomen want elk onderdeel van de gitaar is nieuw en custom-made in eigen atelier, dit geldt ook voor het ingelegde Floris van Bommel logo van parelmoer in de kop van de gitaar en de andere details zoals de complexe structuur van de ivoor-imitatie aan de achterzijde van de gitaar. Aangezien deze gitaren met hoge complexiteit gemaakt worden, zullen er enkel twee unieke exemplaren bestaan.

    Floris van Bommel is lovend over Daniel Stelter en ziet in hem de perfecte ambassadeur voor deze exclusieve items. “Daniel behoort tot de meest getalenteerde gitaristen van Duitsland. Zijn bijzondere stijl is uitzonderlijk, veelzijdig en topklasse en past perfect bij het meesterstuk dat Theo Scharpach voor ons heeft gebouwd. Zijn persoonlijke stijl en de wijze waarop hij zich presenteert op het podium getuigen van een beeld van de man die super bij onze stijl past. Alles bijeen een perfecte match voor een project dat niet alleen in de smaak zal vallen bij muziekliefhebbers”, aldus Floris van Bommel.

    Het voor Floris gebouwde meesterstuk zal met de daarbij passende Floris van Bommel X Theo Scharpach Guitarmaker special edition schoenen op tournee gaan langs de eigen brandstores in Duitsland, België en Nederland. De officiële start van de tournee vindt plaats in Antwerpen op zaterdag 17 maart. De Limited Edition schoenen die Daniel Stelter ook tijdens zijn optredens zal dragen, zullen uitsluitend verkrijgbaar zijn in de brandstore waar de gitaar op dat moment tentoongesteld wordt. Dit maakt van deze schoen een exclusief en gelimiteerd item, met een winkelprijs van € 249,90









    12-03-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!