Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw scandinavise houtkachels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Stel met HWAM autopilot IHS-afstandsbediening de gewenste temperatuur in. De elektronische HWAM Autopilot IHS (Intelligent Heat System) regelt automatisch de verbranding in uw houtkachel en geeft een signaal als er hout moet aangevuld worden. Bovendien stel je met de HWAM Autopilot IHS de temperatuur in op het gewenste niveau via een eenvoudige afstandsbediening.

     

    Net als de mechanische HWAM Autopilot, staat ook de elektronische Autopilot IHS garant voor milieubewust verwarmen, een zuinige verbranding en een hoge mate van comfort. Waar de Autopilot automatisch de juiste hoeveelheid lucht aanvoert voor de verschillende verbrandingsfasen, wordt de hoeveelheid lucht bij de Autopilot IHS elektronisch geregeld en optimaal verdeeld in functie van de door u ingestelde gewenste kamertemperatuur. Daarbovenop verwittigt de Autopilot IHS u wanneer het hout in de kachel aangevuld dient te worden.

     

    Werking: maak het vuur aan zoals u gewend bent, stel de gewenste kamertemperatuur in, de afstandsbediening piept wanneer u hout dient bij te leggen. Hoe? Constante meting van temperatuur in houtkachel en zuurstofgehalte in het rookgas, airbox regelt hoeveelheid lucht die aangevoerd wordt (ifv kamertempera-tuur, temperatuur in houtkachel en zuurstofgehalte in het rookgas); met afstandsbediening gewenste kamertemperatuur instellen

     

    Voordelen : zuinig, milieuvriendelijk, comfortabel, eenvoudig schoon te maken door de optimale verbranding, mooier vlammenbeeld, gebruiksgemak, meerenergie uit het hout, tot 50 % minder hout nodig in vergelijking met een gelijkaardige kachel zonder Autopilot IHS.

     

    HWAM draagt het Scandinavisch milieukeurmerk ‘Nordic Swan’. Hierdoor verplicht HWAM zichzelf om hun kachel steeds efficiënter en schoner te maken. De gepatenteerde Autopilot-systemen zijn in talloze Europese laboratoria getest en goedgekeurd. De Scandinavische houtkachels van Hwam voldoen aan de strengste normen in verband met uitstoot en rendement. De HWAM Autopilot IHS is beschikbaar voor de nieuwste HWAM-kachels: 26-serie, 31-serie, 34-serie, 35-serie, 36-serie.

    De HWAM-Autopilot zal worden voorgesteld op Batibouw: hal 6, stand 114

    www.kachelexpert.be

     

     

     

    16-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Boretti
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Boretti op Batibouw 2013

     

     

     

    Het Italiaanse merk voor luxe keukenapparatuur Boretti straalt sinds jaar en dag kwaliteit en culinaire passie uit. Niet verwonderlijk dus dat zij het bedrijfsmotto ‘passione nella cucina’ hoog in het vaandel dragen. Op Batibouw lanceert Boretti de gloednieuwe 45 cm inbouwlijn, dat betekent dus niet één, maar een hele reeks nieuwe producten! Alle worden zij gekenmerkt door die typische Boretti-eigenschappen: de combinatie van ultiem gebruikscomfort met een Italiaans oog voor stijlvolle vormgeving.

     

    Multifunctionele oven BPO 45 IX

    Voor een inbouwoven is een strakke, perfect integreerbare vormgeving een absolute must. Dat Boretti dit maar al te goed beseft, wordt met één blik op de BPO 45 IX meteen duidelijk. Dit is discrete luxe, een staaltje van minimalistisch topdesign. Opvallend is het volledig digitale display, dat bijdraagt aan het totaalbeeld van de oven, maar uiteraard ook het gebruiksgemak ten goede komt. Want het is natuurlijk niet alleen het design, maar ook de prestaties die tellen. Met niet minder dan twaalf verschillende bakfuncties bevindt deze mantelgekoelde oven zich aan de top van zijn segment.

    Stoomoven BPS 45 IX

    Een stoomoven ziet men niet langer enkel in professionele keukens opduiken, ook de hobbykok heeft de mogelijkheden van dit toestel de laatste jaren volop ontdekt.  Maar wat is nu eigenlijk een stoomoven? Een stoomoven gebruikt waterdamp (stoom) om voedsel mee te verhitten, in tegenstelling tot stralingswarmte bij conventionele ovens of hete lucht bij hetelucht ovens. Wie kookt met een stoomoven weet dat het gezond en licht is, dat de echte smaak van de voedingswaren bewaard wordt en dat de vitamines niet verloren gaan. In de stoomoven kan men niet enkel koken, maar ook ontdooien en koken, warmhouden en heropwarmen.

     

    Combimagnetron BPC 45 IX

    De combimagnetron BPC 45 IX van Boretti past met zijn strakke en elegante vormgeving en volledig digitale display perfect in het visuele kader van de nieuwe BP 45 productlijn. Het voordeel van deze combimagnetron is evident. Men heeft niet alleen de klassieke functies van een magnetron, maar men kan er evenzeer mee braden en bakken.

    Koffiemachine BPK 45 IX

    Wie denkt aan Italië denkt aan zon, pasta, mode en… koffie. Koffie is voor de Italianen meer dan zomaar een warm drankje, het is een ‘way of life’, een vast ritueel en een product dat met het nodige respect wordt behandeld. Een mooi gezegde is dan ook “Il caffè deve essere nero come il diavolo, bollente come l'inferno e dolce come l‘amore.” Dit geeft precies aan hoe je de koffie moet drinken: “De koffie moet zo zwart zijn als de duivel, zo heet als de hel en zo zoet als de liefde.” De BPK IX koffiemachine van Boretti weet dit gevoel perfect te vatten

     

    Liftoven BPOL-60

    Daar waar anderen stoppen gaat Boretti verder. Kijk maar naar de manier waarop ze met de BPOL-60 het begrip inbouwoven op een zeer eigen manier hebben geïnterpreteerd. Ze hebben ‘in’bouwen wel heel letterlijk genomen. Deze oven kan met één druk op de knop volledig verzinken in het werkblad of aanrecht, waardoor een glad werkoppervlak wordt behouden. De mantelkoeling van de oven verzekert bovendien dat het werkblad niet alleen glad, maar ook koel blijft. Daarnaast hoeft geen kastruimte extra voorzien te worden om een klassieke oven in te bouwen. Het geheel is praktisch, veilig én ruimtebesparend. Een hoogstandje qua techniek en design dat niet ten koste gaat van functionaliteit, want met maar liefst 13 verschillende functies is deze BPOL-60 een heuse multitasker te noemen. Het volledig digitale weergavedisplay met tiptoets bediening verhoogt daarbij aanzienlijk het gebruiksgemak. Op Batibouw is deze unieke oven voor het eerst in België te bewonderen.

     

    Boretti is een Italiaans merk van luxe keukenapparatuur voor de particuliere consument. Het assortiment elektrische toestellen en gastoestellen valt op dankzij een hoogwaardige afwerking, vooruitstrevende productontwikkeling en een hoge graad van personalisatiemogelijkheden.

    13-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.youghurt nature

    Pur Natur fruits your life met 2 nieuwe yoghurtsmaken: rode & gele vruchten

     

     

     

    Bij de start van een nieuw jaar lanceert Pur Natur ook meteen twee nieuwe yoghurtsmaken: rode & gele vruchten. Ideaal om de dag mee te starten of lekker als tussendoortje.

     

    Smaakvol en gezond, dat is waar Pur Natur helemaal voor gaat met zijn twee nieuwe yoghurtsmaken. Zomerse aardbeien, in combinatie met heerlijke frambozen en rode bessensap. In de yoghurt met gele vruchten vindt u dan weer perzik terug, in lekkere harmonie met appelsap en sinaasappelsap.

    Zowel de Pur Natur rode vruchten als de gele vruchten komen er in een handige glazen verpakking van 500 gram mét hersluitbaar deksel.

    www.purnatur.eu

     

     





    12-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Desco

    Desco stelt badkamer van morgen voor

    Afgerond design en innovatie staan centraal in nieuwigheden van Desco

     

     

     

    De badkamer van morgen komt wat minder hoekig voor de dag. Strakke minimalistische lijnen maken plaats voor afgeronde hoeken en zachtere vormen. Zo blijft de badkamer een favoriete plek van ontspanning, mét ruimte voor innovatie. Dat bewijst Desco, een belangrijke speler in sanitair en verwarming, met vernieuwende blikvangers.

     

    SQUARE, BADEN IN SCHOONHEID

    Rond met tendens naar hoekig? Of rechthoekig met rondingen? Dat je schoonheid niet hoeft te verklaren, laat Desco graag zien met Square. Dit vrijstaande acrylbad oogt erg uitnodigend met zijn zachte vormgeving. En met een vrijstaande badmengkraan vergroot je meteen het loftgevoel.

     

    Ook in het nieuwe jaar blijven vrijstaande baden immers een stijlvolle trend. Square inspireert je daarbij moeiteloos tot een persoonlijk interieur. Een simpel krukje, een opvallend vloerkleed of enkele kunstzinnige kaders volstaan om instant sfeer te scheppen.

     

    NEWFORM, VORM TOT IN DE ESSENTIE

    Een eigentijds design met afgeronde hoeken geeft ook de collectie Newform een zachte toets. Bovendien krijg je alle ruimte tot verbeelding met deze vorm tot in de essentie. Ga je voor Japans evenwicht, Italiaanse durf of Franse finesse? Deze Belgische meubellijn geeft je veel vrijheid voor een persoonlijke inrichting – van een niet-alledaagse badkamer in zwarte eik tot een stilistisch eenvoudig wit meubel met klasse.

     

    Newform laat je combineren op maat, zodat je badkamer even sfeervol als praktisch blijft. Met oog voor detail. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen tussen een tablet in porselein, onderhoudsvriendelijk kunstmarmer of laminaat. Een ontspannende badkamer loop je hoe dan ook nooit mis met Newform.

     

     

    TORNADO FLUSH, WC MET WERVELEFFECT

    Met de innovatieve Tornado Flush tekent het merk Toto voor een ware revolutie in de toiletwereld. Dat komt omdat deze wc geen spoelrand heeft. Hoe werkt Tornado Flush dan? Het spoelwater wordt met een krachtige kolk – vandaar ook de naam – door het toilet geleid. Dat zorgt voor een diepe en maximale reiniging in de buizen, in

    alle stilte bovendien. De efficiënte reiniging door het werveleffect wordt nog ondersteund door het nieuwe glazuur CeFIONtec dat extra glad en vuilafstotend is.

     

    Naast de uiterst stille werking en de optimale hygiëne is milieuvriendelijkheid een andere troef. Dankzij de slimme spoeltechnologie heb je immers minder water en minder agressieve reinigingsmiddelen nodig. Ook komt er voortaan geen spetter water meer boven de rand. De Tornado Flush kan je gemakkelijk voorzien van een ‘soft close’ wc-bril.

     


     

    TWIST, DOUCHEDEUR

    Andere handige nieuwigheid is de regelbare douchedeur Twist. Het glas is standaard antikalk en de profielen zijn behandeld met een speciale techniek uit de ruimtevaart (pvd = physical vapor deposition). Daardoor heeft het chroom een extreem goede weerstand tegen corrosie. Makkelijk te onderhouden dus én tegelijk ben je zeker van puur doucheplezier. Twist is bovendien een budgetvriendelijke oplossing en kan je zowel als draaideur als schuifdeur inzetten.

     

    BRITA, GEFILTERD WATER IN EEN HANDOMDRAAI

    Niet alleen in de badkamer brengt Desco innovatie, ook in de keuken is er ruimte voor vernieuwing. Een slimme aanwinst voor elke moderne keuken is de nieuwe Brita. Deze elegante keukenkraan heeft twee hendels: één voor ongefilterd water waarmee je ook de temperatuur en het doorstroomvolume regelt en één met het BRITA-logo waarmee je alleen fris, gefilterd water tapt. Snel en gemakkelijk switchen dus.

     

    De waterfiltratie verlaagt constant het kalkgehalte, de geur en smaakverstorende stoffen zoals chloor. Bovendien reduceert het systeem ook metalen zoals lood en koper die thuis in je leidingen kunnen voorkomen. Het compacte filterpatroon kan je eenvoudig onder de gootsteen monteren. Een geluidsignaal herinnert je eraan om het filterpatroon elke 3 tot 6 maanden te vervangen, afhankelijk van de lokale waterkwaliteit. Dankzij de meegeleverde teststrip kan je de waterhardheid zelf makkelijk meten.

    www.desco.be

     





    12-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Schuco

    Schüco:

     

     

     

    Schüco ontwikkelt wereldwijd duurzame oplossingen voor ramen, deuren en gevels evenals zonne-energie systemen en is dit jaar voor de elfde keer op Batibouw aanwezig. De Duitse multinational presenteert er niet één, maar meerdere nieuwigheden, waarbij telkens de vier hoofdwaarden van Schüco nauwlettend in het oog werden gehouden: veiligheid, comfort, design en zeker ook energie-efficiëntie.

     

    Absolute blikvangers dit jaar zijn het Schüco Door Control Systeem en het AOC 50 (60).SI constructie-systeem. Maar er is meer; ook de gecertificeerde gevelsystemen FW 50+.SI en FW 60+.SI worden in de schijnwerpers gezet. Zij laten immers toe aluminium gevels conform de passiefhuisstandaard te bouwen. Tenslotte is er nog het schuifsysteem ASS 77 Panorama Design, dat uitstekende isolatiewaarden met een stijlvol design combineert. Op die manier toont Schüco hoe zij die waarden ideaal in de praktijk omzet.

     

    Schüco stelt op Batibouw haar unieke Door Control System (DCS) voor. Het systeem wordt toegepast op twee domeinen waaraan steeds complexere eisen worden gesteld: beveiliging en automatisering. Één systeem voor twee productfamilies dus! Bovendien onderscheidt Schüco zich door innovatieve systeemeigenschappen te combineren met een scherp oog voor design.

     

    De verschillende systeemcomponenten op het gebied van toegangscontrole omvatten naast een kaartlezer, een deurbel, een verlicht huisnummer en een videocamera ook biometrische toepassingen – denk daarbij bijvoorbeeld aan vingerafdruk-controle – en een codeklavier. Het DCS-systeem is aan een heuse opmars bezig, ook in privéwoningen. Het brengt immers, naast een verhoogd gevoel van veiligheid, ook heel wat praktische voordelen met zich mee. Dankzij het codeklavier hoeft men bijvoorbeeld niet langer met een sleutel in de zakken te blijven zitten als men even de deur uitgaat om te gaan joggen!

     

    Op Batibouw 2013 presenteert Schüco in primeur de AOC 50 (60).SI. Het gaat om een opzetconstructie met 50 of 60 mm systeembreedte, die zowel bij hout- als bij staalconstructies kan worden gebruikt en die met een indrukwekkende energie-efficiëntie kan uitpakken. In die mate zelfs dat de AOC 50 (60).SI ook voor passiefhuisconstructies uitermate geschikt is. Er wordt bovendien maximaal rekening gehouden met het gebruik bij complexe constructies, bijvoorbeeld bij grote glasoppervlakten.

     

     

    11-02-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!