Inhoud blog
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amateursommelier

    AMATEURSOMMELIER 2012 VAN BELGIE IS EEN LUBBEKENAAR

     

     

     

    Carl Verheyden heeft de eerste wedstrijd voor Beste Amateursommelier van België gewonnen, een organisatie van Delhaize en Megavino. Op 21 oktober vond op het internationale wijnsalon Megavino de eerste wedstrijd plaats voor de Beste Amateursommelier van België, georganiseerd in samenwerking met Delhaize. In de hoop te kunnen doorstoten naar de finale hebben meer dan 400 personen een aantal wedstrijdvragen beantwoord op de website van Delhaize. 45 finalisten bleven over en zij hebben het afgelopen zondag tegen elkaar opgenomen in theoretische en praktische proeven. Een jury van experts heeft Carl Verheyden, informaticabediende uit Lubbeek uitgeroepen tot Beste Amateursommelier van België 2012.

     

    Meer dan 400 kandidaten wilden kans maken op de titel van Beste Amateursommelier van België. De wedstrijd, die eind september gelanceerd werd door Delhaize en het grootste internationale wijnsalon van de Benelux, Megavino, was een groot succes bij de wijnliefhebbers. Na een strenge selectie die bestond uit een reeks vragen over de wijnwereld op de website van Delhaize, werden de 45 beste kandidaten uitgenodigd voor de grote finale op de wijnbeurs Megavino.

     

    Onder toezicht van een jury experts bestaande uit Eric Boschman (Belgische journalist en sommelier met veel onderscheidingen achter zijn naam waaronder “Beste sommelier van België 1988”), Andy De Brouwer (Meester-Sommelier van Frankrijk en beste sommelier op Wine World Taster 2011) en Dirk Rodriguez (journalist en hoofdredacteur van Vino Magazine) moesten de deelnemers binnen een bepaalde tijd een reeks kennisvragen beantwoorden over de wijnwereld.

     

    Vervolgens namen de 6 beste halvefinalisten het tegen elkaar op in drie theoretische proeven in de stijl van professionele sommelierwedstrijden, namelijk wijn opdienen, blind degusteren en de juiste wijnen met gerechten combineren.

    Carl Verheyden, een informaticabediende uit Lubbeek, heeft zich doorheen deze proeven van zijn concurrenten onderscheiden en werd bekroond tot de Beste Amateursommelier van België. Carl Verheyden, die zich al talrijke jaren volledig wijdt aan zijn passie voor wijnen, heeft de jury in het bijzonder verbluft met zijn kennis. Hij deelt ons zijn indrukken van de wedstrijd: “Ik ben in de wolken en heel erg trots dat ik de wedstrijd voor de Beste Amateursommelier van België heb gewonnen, vooral tegen zo’n geduchte concurrenten. Het was een fantastische dag, vol ontdekkingen en gepassioneerde gesprekken met andere wijnliefhebbers”.

     

    Jan Bosselaers, Aankoopdirecteur Dranken bij Delhaize, overhandigde de trofee ‘Beste Amateursommelier van België’ , samen met twee prachtige prijzen, met name een kist Château Magdelaine, eerste geklasseerde Grand Cru van Saint-Emilion en een heerlijk verblijf in de bordeauxstreek voor 2 personen met een bezoek aan verschillende grote wijndomeinen onder begeleiding van een expert. Tijdens deze reis kan hij genieten van de beste tips van deze expert, ontmoet hij wijnbouwers en krijgt hij de kans om zijn wijnkennis te verbeteren. De twee andere finalisten, Koen Daniels en Pascal Riche respectievelijk afkomstig uit Wuustwezel en Chaumont-Gistoux kregen ook grote Franse wijnen van Delhaize.

     





    27-10-2012 om 16:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broken circle

    BROKEN CIRCLE BREAKDOWN BEKROOND MET GOUDEN AWARD

     

     

     

     

     ‘BROKEN CIRCLE BREAKDOWN’  werd door Filmfestival Oostende bekroond met een Gouden Award.  ‘THE BROKEN CIRCLE BEAKDOWN’ is de nieuwste film van Felix van Groeningen. .  Het is zijn vierde langspeelfilm na ‘STEVE + DE SKY’ (2004), ‘DAGEN ZONDER LIEF’ (2007) en ‘DE HELAASHEID DER DINGEN’ (2009). De film is gebaseerd op het gelijknamige theaterstuk van Johan Heldenbergh, in samenwerking met Mieke Dobbels, waarmee hij in Vlaanderen en Nederland alle parochiezalen, volkshuizen en culturele centra liet vollopen.

     

    In Kinepolis Antwerpen werd de symbolische 100.000ste bezoeker uit het publiek gehaald.  Regisseur Felix van Groeningen verwelkomde de 100.000ste bezoeker met een paar filmgoodies en twee tickets voor een optreden van The Broken Circle Breakdown Band (een unieke concertreeks o.l.v. Bjorn Eriksson met o.a. Veerle Baetens en Johan Heldenbergh die vanaf 16 november in verschillende culturele centra in Vlaanderen wordt opgevoerd). Tevens werd ook de Gouden Award aan Felix van Groeningen overhandigd.

    ‘The Broken Circle Breakdown’  is een productie van Menuet. Het is van Groeningens vierde samenwerking met producent Dirk Impens. De film werd verdeeld door KFD en kwam in de zalen op 10 oktober 2012. In slechts twee weken tijd lokte de film 100.000 bezoekers naar het grote doek. Opmerkelijk is ook het enorme succes van de soundtrack op iTunes waar het album al enkele dagen de nummer 1 positie bekleedt en daarbij alle internationale artiesten achter zich laat.   

     

    Synopsis

    ‘The Broken Circle Breakdown’ vertelt het liefdesverhaal van Elise en Didier. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Ondanks hun verschillende karakters is het liefde op het eerste gezicht. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst en tegelijk ook een naïeve romanticus. In haar nek staat een kruis getatoeëerd, toch is ze de nuchterheid zelve. Wanneer hun dochtertje Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar als Maybelle zes is, wordt ze ernstig ziek. Didier en Elise reageren totaal verschillend. Maybelle laat hen echter geen keuze: Didier en Elise moeten samen voor haar vechten. Raken ze ondanks hun verschillen er samen door? Of laat de liefde hen in de steek wanneer ze haar het meest nodig hebben?

     

    ‘The Broken Circle Breakdown’ is een intens melodrama, vol passie en muziek. Over hoe liefde het noodlot overwint en soms ook niet.

    Filmfestival Oostende ondersteunt Talent van Eigen Bodem en de Vlaamse film in het bijzonder. De Gouden, Platina en Diamanten Award is een organisatie van vzw Les Films du Bord de Mer met steun van het VAF. Vlaamse filmproducties waarvan 100.000, 200.000 of 400.000 bioscooptickets zijn verkocht, worden beloond met een Gouden, Platina of Diamanten Award.



    27-10-2012 om 16:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grimbergen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Grimbergen lanceert een limited edition Grimbergen Winter!

    Met dit nieuwe abdijbier kan je in alle rust herbronnen tijdens de koude wintermaanden!

     

     

    Grimbergen,  het  bier van de feniks, lanceert Grimbergen  Winter,  een nieuwe variant en het eerste winterbier binnen het assortiment  van  Grimbergen.  Dit  abdijbier  heeft een ronde zoet-bittere smaak  met  kruidige  toetsen en zorgt voor een heerlijk, warm smaakgevoel.Met  Grimbergen Winter kan je geheel tot rust komen en jezelf herbronnen op een  koude  winterdag. Vlij je in een comfortabele zetel voor de open haard met  een  lekkere  Grimbergen  Winter en voel je als herboren, net zoals de feniks...

     

    Grimbergen, smaakt net zo rijk als zijn geschiedenis Grimbergen  Winter  weerspiegelt,  net  als  de andere Grimbergenbieren, de symboliek  van  de feniks. Zoals de abdij van Grimbergen, driemaal verwoesten   driemaal  herrezen,  staat  ook  de  feniks  voor  wederopstanding  en hergeboorte.  Met Grimbergen Winter kan je onthaasten en even stilstaan bij de  belangrijke  dingen  in  het  leven. Daarnaast ervaar je met Grimbergen Winter  de  inspirationele,  spirituele  beleving die zo typisch is voor de authentieke abdijbieren van Grimbergen.

     

    Met Grimbergen Winter ontdek je een nieuwe biersmaak. Het is een abdijbier met een volle, zoet-bittere smaak met toetsen van kruiden, karamel en zeste. Grimbergen Winter heeft een alcoholpercentage van 6.5% en is speciaal gemaakt voor de lange, koude winterperiode. Dit bier doet je genieten van een warm en aangenaam smaakgevoel waarbij je bovendien zijn subtiele densiteit en zacht sprankelend karakter ervaart. Ideaal om in alle rust te degusteren op een gezellige winteravond...

     

    "Met Grimbergen Winter verwelkomen we een nieuwe telg in onze familie van Grimbergenbieren. De verrassende smaak, met kruidige toetsen en een volle, warme afdronk, maakt het tot een zeer geslaagd seizoensbier. Perfect voor op een koude winteravond!", dixit abt Erik van de abdij van Grimbergen.

    Grimbergen Winter is verkrijgbaar in zowel de supermarkt, de drankenhandel alsook in de betere brasserie. In de winkel bedraagt de consumentenadviesprijs 4.99 € voor één clip Grimbergen Winter (5 + 1 flesjes van 33 cl). Het bier zal tot eind februari beschikbaar zijn. www.grimbergenbier.be

     

                                        

     

    27-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.center parcs Bostalsee

    Een nieuwe Center Parcs in Duitsland,

    aan de rand van de Bostalsee in het groene Saarland

     

     

    De werkzaamheden in het nieuwe park te midden van de idyllische omgeving rond de Bostalsee in Saarland, gaan goed vooruit. Een oase van rust op slechts een drietal uur rijden van Brussel. Ideaal voor elk gezin dat er even tussenuit wil: een weekendje, een hele vakantie of misschien wel veel langer … Bovendien kunt u voor het eerst in Duitsland ook eigenaar worden van een volledig ingerichte Center Parcs cottage!

     

    Vanaf juli 2013 zal het beste van wat Center Parcs al 40 jaar te bieden heeft ook in Nohfelden, vlakbij de Bostalsee, te vinden zijn: 500 uiterst comfortabele en volledig uitgeruste cottages, superdeluxe vrijetijdsvoorzieningen (Aqua Mundo helemaal heruitgevonden, de gezellige Market Dome met diverse bars, restaurants en winkels …) en tal van recreatiemogelijkheden in de buurt. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje naar het strand, watersporten in en op het meer, of op fiets- of wandeltocht doorheen het groene, heuvelachtige landschap. Ook liefhebbers van cultuur en geschiedenis komen aan hun trekken in Trier, dat op enkele kilometers van het domein ligt.

    Dit 21e Center Parcs vakantiepark, goed voor een investering van 130 miljoen euro, zal plaats bieden aan 2.490 bezoekers en vormt een heuse meerwaarde voor de nu al erg populaire (650.000 bezoekers per jaar) en toeristische Duitse deelstaat Saarland.

     

    Een van de eigenschappen die Center Parcs Bostalsee zo uniek maken, is dat u de trotse eigenaar kunt worden van een van de 500 cottages in het vakantiepark. Bovendien kunt u tijdens uw afwezigheid een aardig centje van de huurprijs meepikken. Er staan zelfs nu al een honderdtal cottages te koop. De Groep Pierre & Vacances Center Parcs werkt volgens de formule ‘sale and lease-back’. Zo wordt de verhuur van uw cottage voor u geregeld, ontvangt u gegarandeerd een deel van de huurprijs, wordt uw cottage onderhouden en profiteert u van heel wat andere voordelen.

     

    Ideaal om u zonder zorgen in uw eigen cottage te nestelen, op een warme zomeravond volop te genieten van het prachtige uitzicht op het meer of u ‘s winters lekker knus rond de open haard neer te vlijen.

    U kunt nu al enkele modelcottages bezichtigen en de eerste afgewerkte cottages wachten al op hun eigenaar. U heeft de keuze uit drie types cottages: Comfort, Premium en VIP.

    Er zijn twee koopformules mogelijk. Met de ‘Security’-formule ontvangt u een gegarandeerd netto rendement van 5 % en met de ‘Profit +’-formule ontvangt u minimaal een netto rendement van 3 % én kunt u mee delen in de omzethuur van het park.







    26-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nissan Learf

    Europcar introduceert de Nissan Leaf,

    derde elektrisch model in wagenpark

     

     

     

    Nissan Belux en Europcar, Europese leider in autoverhuur, kondigen de introductie aan van de Nissan Leaf in het Belgisch wagenpark van Europcar. De Nissan Leaf, die verkozen is tot ‘Auto van het Jaar 2011’, staat voor het rijgedrag van morgen: duurzaam en functioneel. Zonder uitlaatpijp, zonder uitlaatgassen maar met een autonomie van 175 kilometer – de gemiddelde afstand tussen Brussel en de meeste andere grote steden van het land.

     

    De auto is 100% elektrisch en gemakkelijk op te laden via het gewone elektriciteitsnet. Zijn ultra-aerodynamisch design laat toe nog meer energie te besparen en beperkt het geruis van de wind. De Nissan Leaf bestaat voor een groot gedeelte uit gerecycleerde materialen zoals plastic flessen, oude bumpers en achterbanken, en is zelf voor 95% recycleerbaar. Het is een ruime familiewagen en daarmee een verrijking voor het elektrische wagenpark van Europcar. De gps, ten slotte, maakt ontspannen rijden mogelijk door de dichtstbijzijnde elektrische laadpaal aan te geven. 

     

    Europcar verhuurt de Nissan Leaf voor de prijs van 9 euro per uur. De wagen kan ook getest worden tijdens VIP-testritten, die Europcar en zijn partners bij verschillende wedstrijden aanbieden.

     

    Europcar België werkt hard aan het promoten van een groenere mobiliteit en van een duurzamer en verantwoordelijker rijgedrag. Daarom bieden zij binnen hun vloot van 7.500 voertuigen hybride wagens en wagens met een lage CO2-uitstoot aan, alsook verschillende elektrische modellen zoals de Nissan Leaf, de Peugeot Ion en de Opel Ampera. Dankzij Europcars netwerk van vijf elektrische laadpalen in België (Brussel Luchthaven, Brussel Zuid, Gent, Waterloo en Zaventem Centrum) kunnen klanten hun auto gemakkelijk opladen.

     

    25-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe Managing Director voor Michelin Benelux 

     

     

     

     

    Paul Perriniaux is tot Managing Director benoemd voor Michelin in de Benelux. Hij volgt hiermee Øyvind Emblem op.  Paul Perriniaux, 41 jaar, heeft een Frans-Britse achtergrond en is al ruim 15 jaar werkzaam binnen de Michelin Groep. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de marketing & salesactiviteiten in Engeland en Ierland. Tevens werkte hij in Japan en Korea als directeur marketing & sales. 

     

     

    25-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ladychef

    wie wordt de BRU Lady Chef of the Year 2013?

    STEMMING GEOPEND OP WWW.LADYCHEF.BE

     

     

     

    De jaarlijkse zoektocht naar de nieuwe Lady Chef is opnieuw van start gegaan. Welke vrouwelijke chef-kok verrast het meest met haar creativiteit in de keuken? Wie kan haar passie voor koken het best in haar gerechten weergeven en zo haar klanten overtuigen met haar smaak? De beslissing ligt in de handen van het publiek. Tot 30 november middernacht kan iedereen op de volledige vernieuwde website www.ladychef.be zijn of haar favoriete Bru Lady Chef kiezen of nomineren. Leuk om te weten: wie meestemt, maakt kans op een etentje voor vier personen in het restaurant van de winnares!

     

    Welke vrouwelijke chef door het publiek en een vakjury van culinaire recensenten tot winnares verkozen is en zo de opvolgster wordt van onder meer Lisa Calcus (2012 – Les Gribaumonts, Bergen), Yanaika Skrzyszkowiak (2011 – Exquisa, Hasselt), Ingrid Neven (2010 – Pazzo, Antwerpen) en Sofie Dumont (2009 – Les Eleveurs, Halle), wordt eind januari 2013 dan onthuld.

     

    De vorige winnares kijkt met trots op haar overwinning terug. “Maar eigenlijk stond het in de sterren geschreven dat ik vroeg of laat Lady Chef of the Year zou worden, met initialen als de mijne…. L.C., met andere woorden: Lady Chef”, aldus een lachende Lisa Calcus.

     

    De verkiezing Lady Chef of the Year is een initiatief van Green Seed Belgium en wordt dit jaar voor de 23ste keer georganiseerd. Voor het vierde jaar op rij koppelt het Belgische gastronomische mineraalwater Bru, aanbevolen door de beste chefs en sommeliers, zich opnieuw aan de prestigieuze titel.

     

     

    25-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bubbels in Brussels

    Bubbles in Brussels : Verleidingsoperatie in de hotelbars van de hoofdstad

     

     

     

    Van 1 november tot 31 december doet “Bubbles in Brussels” enkele van de beste Brusselse hotelbars sprankelen. Gedurende twee maanden bieden zij een aantrekkelijke en gezellige formule voor champagnedegustatie aan. Na geproefd te hebben van 3 verschillende cuvées, kan de klant zijn of haar favoriete champagne kiezen, die vervolgens in een fluitglas zal worden opgediend, vergezeld van een amuse-bouche.

     

    De initiatiefnemers van deze actie zijn de Brussels Hotels Association (BHA), de overkoepelende organisatie van de Brusselse hotelsector, en Food for Thought (& Drinks for Fun), dat de Restauratiedirecteurs van de hotelrestaurants met sterren groepeert. De ludieke actie kadert in het Fijnproeversjaar Brusselicious 2012., dat op deze manier in een festival van bubbels wordt afgesloten.

     

    De hotels die over een bar en/of een restaurant beschikken, kunnen hun kandidatuur stellen bij de BHA. Volgens de initiatiefnemers heeft de verleidingsoperatie als duidelijk doel de hotelbars in hun essentiële rol als uitgangs- en ontmoetingsplaats in Brussel te bevestigen. Voor de zesde editie van “Bubbles in Brussels” stellen de hotelbars een degustatie voor aan 19 euro per persoon. Carte d’Or, Brut nature en Rosé: drie Drappier cuvées worden aangeboden.  In overeenstemming met de voorgestelde champagnes, bestaat de amuse-bouche uit witloof, grijze garnalen en/of speculaas; drie ingrediënten, die tijdens Brusselicious 2012 alom werden geprezen. Redenen te over om uw smaakpapillen te laten genieten in een feestelijke omkadering!

     

    De Brussels Hotels Association (B.H.A.) is de beroepsorganisatie van de hotelsector. Haar leden vertegenwoordigen samen 12.000 arbeidsplaatsen en 14.500 kamers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zijn economisch hinterland. Meer informatie: www.brusselshotelsassociation.be.

    « Food for Thought (& Drinks for Fun) » is de vereniging van Restauratiedirecteurs van de hotels met sterren in Brussel. Opgericht als VZW is het voornamelijk een club die reflecteert over … en oplossingen zoekt voor de uitdagingen waarmee de hotelsector momenteel te maken krijgt. Meer informatie: www.food4thought.be.

    Bubbles in Brussels loopt met de steun van VISITBRUSSELS en Maison Drappier.

    www.brusselicious.be

     

    24-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kookgerei

    DEMEYERE INDUSTRY, AMERIKAANS ÉN EUROPEES GEÏNSPIREERD

    Stefan Schöning ontwerpt nieuwe serie kookgerei

     

     

     

    Of je nu wil koken, bakken, sauzen maken of een gebraad bereiden, met Demeyere Industry haal je het beste uit je culinair talent. Deze serie combineert al het goede van twee werelden: robuust, stevig ‘American style’ kookgerei met Demeyere-technologie en Europees erfgoed. Voor de industriële look tekende de Belgische designer Stefan Schöning.

     

    ‘American style’ kookgerei 

    Goed koken begint bij goed materiaal. En dat vertaalt zich in de praktijk naar een gelijkmatige warmtespreiding en stabiele bodem. Dankzij het 5-lagenmateriaal tot aan de rand voldoet de nieuwe reeks Demeyere Industry aan alle kwaliteitseisen. De speciale combinatie van verschillende legeringen met o.a. aluminium zorgt ervoor dat de hitte niet op één plaats geconcentreerd wordt, maar zich gelijkmatig verspreidt over de hele oppervlakte van de pan. De bodem is vlak en blijft stabiel zodat olie of andere vetstof gelijkmatig over de bodem kan worden verdeeld. Alle producten uit de Industry-reeks kregen ook een handige gietrand. 

     

    Europees design

    Stefan Schöning ontwierp de reeks Industry voor Demeyere. In 2008 werd hij uitgeroepen tot Belgisch designer van het jaar. Schöning is de man achter de huisstijl van de Belgische spoorwegen en ontwikkelt ook meubelstukken en keukengerei. Zijn werk wordt tentoongesteld in New York, Parijs, Londen en Milaan en werd al meermaals bekroond met gerenommeerde awards.

     

    Industriële look

    De extra large grepen van Demeyere Industry zijn uniek: gemaakt van geparelstraald

    roestvrij staal 18/10 voor een stevige grip en afgewerkt met Silvinox. Bovendien zijn ze krasbestendig en blijven ze voldoende koel op alle types van vuren. De grepen zijn gelast en dus niet met rivetten of schroeven vastgemaakt, waardoor optimale hygiëne verzekerd is. Vuil, vet en bacteriën krijgen geen kans om zich te hechten.

     

    Made in Belgium

    Met Demeyere Industry teken je voor een leven lang koken in stijl. De speciale oppervlaktebehandeling Silvinox – door Demeyere ontwikkeld – verzekert dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jaren gebruik. Dit unieke systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling verrijkt het roestvrij staal door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Het materiaal is dan ook gemakkelijk te reinigen. De producten van de reeks Industry zijn ideaal voor gebruik op een gasfornuis maar ook voor alle andere kookplaten, inclusief inductie, zijn ze geschikt. Het kookgerei kan ook zonder probleem de oven in. 

    www.demeyere.be

     





    23-10-2012 om 17:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bernard Massard

    Nieuwe etiketten, modernere capsules, een nieuwe campagne, een verjongd imago, een gloednieuwe website…

     

     

    Bernard-Massard stak voor zijn eigen verjaardag de handen grondig uit de mouwen. Het Luxemburgse merk is zelfs luid en duidelijk : ‘er staat geen leeftijd op een nieuwe look’. De reclamecampagne zet in de verf dat iedere prestatie, klus of overwinning de moeite loont en gepast mag gevierd worden.

     

    De nieuwe campagne en het nieuwe imago van Bernard-Massard benadrukken hoe ‘bubbels’ ons vrolijk kunnen maken en het ideale gezelschap zijn om iedere overwinning, groot of klein, te vieren. De kwaliteit, toegankelijkheid en authenticiteit van Bernard-Massard geven iedere gelegenheid een vleugje vrolijkheid en lichtheid.

     

    De finale van ‘Belgium’s got talent’, een vlotte verhuizing, met glans slagen voor een examen of juist met de hakken over de sloot, je favoriete voetbalploeg in de finale ? Iedere gelegenheid is goed om een fles feestelijke bubbels te laten knallen. Met Bernard-Massard in huis worden de kleine dagelijkse overwinningen onsterfelijk gemaakt, zo sprankelend en vrolijk mogelijk.

     

    Het bekende Luxemburgse huis blaast dit jaar 91 kaarsjes uit… maar dat zou je niet zeggen ! Bernard-Massard is een authentieke Luxemburgse waarde die traditie en moderniteit weet te verzoenen. De mousserende wijnen worden volgens de ‘méthode traditionnelle’ gemaakt (vroeger toen dat nog kon, ‘méthode champenoise’ genoemd), waarbij iedere fles een tweede gisting krijgt, gedraaid wordt,… . Het resultaat is een wijn van hoge kwaliteit met overvloedige bubbels en een grote finesse. De bijna honderdjarige knowhow van Bernard-Massard is nu nog steeds sprankelend jong.

    Er bestaat geen klein geluk. Bernard-Massard, sinds 1921.

     

     

     

     

     

     

     

    23-10-2012 om 17:29 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pleister Bealmortex

    INNOVATIEVE PLEISTER BEALMORTEX® VEROVERT HOTEL- EN WELNESSMARKT

     

     

    Steeds meer hotels en wellnesscentra doen een beroep op de technische en decoratieve eigenschappen van BealMortex®, de innovatieve pleister van de Belgische KMO Beal International. Beal presenteert twee cases die illustreren hoe deze pleister de gewenste verfijning én soberheid in zich verenigt. Zowel voor professionelen als particulieren zijn deze twee uitzonderlijke locaties een kostbare schat om de producten uit het BealMortex®-gamma te ontdekken, voor zowel renovatie als nieuwbouw.

     

    Even zalig wegdromen en de wereld vergeten op hotel of een relaxatiecentrum: het is voor steeds meer mensen een basisbehoefte. En met de groeiende vraag naar dit soort oases van ontspanning, vult zich ook het orderboekje van Beal International. De innovatieve pleister BealMortex® is dan ook perfect geschikt om de juiste omgevingssfeer te creëren, zoals volgende referenties aantonen.

     

    In maart 2012 opende WU WEI haar deuren in het stadscentrum van Kortrijk. De oude drukkerij werd omgebouwd tot een hotel met een spa, een gastronomisch restaurant, kookateliers, en vergader- en seminariezalen. Op deze unieke locatie werden de sporen van het industriële verleden bewaard en met succes gekoppeld aan de allernieuwste bouwtechnieken. Zo werd BealMortex® niet alleen in de badkamers gebruikt, maar ook in de spa en in de 32° warme baden in de mooie binnentuin, waar de gasten even heerlijk tot rust kunnen komen.

     

    Een ander opvallend voorbeeld is NE5T. Dat is een discrete oase van luxe, gelegen in de groene omgeving van de Citadel van Namen. Deze unieke locatie is volledig gewijd aan natuurlijke schoonheid, welzijn en gastronomie. Gasten kunnen er een uitgebreid herbronningsprogramma en kookateliers volgen. De vele kamers zijn authentiek of in “high tech”-stijl ingericht. BealMortex® werd hier gebruikt om de badkamers een bijzonder geslaagde designlook mee te geven. Ook voor het zwembad genoot de pleister van de Beal-groep de voorkeur op andere merken, enerzijds omwille van de waterdichtheid van het product, maar anderzijds door de esthetische soberheid ervan. 

     

     







    22-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!