Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The New M.A.C. Bronzer collection

    Turn up the heat. Introducing the new M·A·C Bronzer collection – a limited-edition summer lineup of hot hues for eyes, lips, face and body. Foiled Shadow returns in fresh, sunkissed shades while all-new Strobe Face Glaze delivers the dewiest glow. Take tan to the next level with a 360-degree collection in metallic bronze packaging that’s drenched in an exclusive water droplet design.

    Foiled Shadows

    A beloved formula, here again. Four rich summertime shades of metallic shadow deliver maximum lustre in a long-lasting, lightweight formula with a debossed foil design. Use it dry for a metallic shimmer finish, or wet for a slick foiled finish.

    Strobe Face Glaze

    Totally new! This face gloss adds dewy shine over foundation or bare skin. Glow comfortably with a hydrating, non-drying and lightweight formula.

    Radiant Matte Bronzing Powder

    Matte but never flat, this next-generation bronzing powder effortlessly fakes a sunkissed look, thanks to translucent pigments and a baked, talc-free formula. Each shade feels balmy and comfortable – and wears for 12 hours.

    143SES Medium Face Fan Brush

    Sweep on a seamless touch of tan. This soft, dense, synthetic brush is shaped into a full, medium-sized fan and works well with bronzing powders and cheek products.

    Fix+ in Bronzelite

    The cult-status setting, hydrating and refreshing spray, now infused with bronze pearlescent particles. Shake it up and mist on for sun-drenched shimmer.

    Strobe Body Lotion in Bronzelite

    Glow from shoulders to toes. This all-over moisturizer adds a subtle bronzed glow while softening and smoothing skin.

    Available as of 07/05/2020 at maccosmetics.be.









    03-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice things up at home with Hunkemoller

    Life is too short to wear boring undies. Deze quarantaine periode is de perfecte gelegenheid om jouw lingeriegarderobe onder handen te nemen. Daag jezelf en je lover uit en kies voor een uitdagende look in de slaapkamer en spice things up met de Hunkemöller Private Collection. Laat je inspireren door deze 3 looks en maak er een onvergetelijke Stay at Home van.

    1. Denk aan lingerie met kanten details en pikante body’s in het zwart of dieprood.

    2. Daarnaast zijn er een aantal limited edition items verkrijgbaar zoals kanten kimono’s, visnet kousen en satijnen jurkjes.

    3. Zoek je liever de grens op? De Private collectie is geïnspireerd op Japanse bondage. Dit is terug te zien door het gebruik van banden, touw, kettingen en lint.

     









    02-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Good Lock box: special 'Moederdag' en 'vaderdag'

    Onze Paasbox was een enorm succes. Daarom lanceert GOOD LOCK BOX zijn tweede en derde editie ter ere van Moederdag en Vaderdag. Twee specifieke dozen voor mama’s en papa’s! Want geef toe: wel kind staat nu niet te springen om zijn ouders prachtige cadeaus te geven? De keuze is aan u! Een heerlijk moment om te delen met uw kinderen en Moeder- of Vaderdag te vieren.

    Wat is GOOD LOCK BOX?

    Het principe van de GOOD LOCK BOX werd binnen de 72 uur na aankondiging van de lockdown gelanceerd. Het is een grote surprise box boordevol creatieve workshops voor kinderen van 3 tot 12 jaar die thuis wordt geleverd via de Post.

    GOOD LOCK BOX werd gelanceerd door twee mama’s die andere ouders de nodige tools wilden aanreiken om hun kinderen op een intelligente en ludieke manier te stimuleren in deze bizarre periode. Ouders moeten momenteel namelijk een evenwicht zien te vinden tussen thuis lesgeven, hun werk, de huishoudelijke taken… en dat is alles behalve evident. Daarom is GOOD LOCK BOX de ideale oplossing!

    De eerste GOOD LOCK BOX Paasspecial was een enorm succes in de media en op commercieel vlak. Er werden honderden boxen geleverd. Dit was goed voor honderden blije kinderen en tientallen bedankjes voor ons bedrijf. Daarom wilde GOOD LOCK BOX de creativiteit van kinderen nog meer prikkelen met twee nieuwe edities van de activiteitenbox.

    Special Moederdag – 10 mei 2020

    GOOD LOCK BOX is het ideale geschenk voor mama’s en om hen te verwennen met creatieve, onweerstaanbare en gepersonaliseerde knutselwerkjes onder het motto “100% homemade”! Levering vanaf begin mei.

    1. Een herbarium met levering van al het benodigde materiaal. U moet enkel nog op zoek gaan naar de gewenste bloemen en planten.

    2.Een dromenvanger met alle vereiste benodigdheden. Laat uw verbeelding de vrije loop!

    3.Ballonnen en de nodige informatie om zelf een ballondier (hond, konijn…) te maken à la Jeff Koons.

    4.Jonge herboristen kunnen aan de slag met de wetenschappelijke workshop die speciaal werd ontwikkeld door het Museum “Het PASS” (Parc d’attractions scientifiques - een Waals wetenschapsmuseum en avonturenpark).

    5.Een fruit- of broodmandje
    om zelf te versieren.

    6.Een eenvoudig taartrecept en accessoires om de taart te decoreren om mama te verwennen. Alle kinderen ouder dan 10 jaar kunnen de taart zelf bereiden en jongere kinderen kunnen hulp vragen aan hun papa of oudere broer of zus.

    7.Een kaart (om te personaliseren met stickers) om mama te verrassen met een leuk tekstje of gedichtje.

    Special Vaderdag – 14 juni 2020

    De box is momenteel in volle voorbereiding, maar hij zal net als alle voorgaande boxen even rijkgevuld, origineel en gestructureerd zijn! Beschikbaar vanaf begin juni.

    De doos wordt thuis geleverd… maar er is meer!

    Wanneer u een GOOD LOCK BOX koopt, krijgt u toegang tot een privégroep op Facebook met de naam “Nos défis Good Lock Box”. Om de twee dagen worden er nieuwe uitdagingen gelanceerd waaraan een verrassing is gekoppeld. Dankzij deze uitdagingen kan u uw creaties delen met andere kinderen en leren van anderen dankzij de ondersteuning van experts en beroemdheden uit het artistieke en culturele milieu of de wellness-sector. Daarnaast kan u deelnemen aan de wereldwijde solidariteitsbeweging voor het Coronavirus die tekeningen verzamelt voor zieke kinderen in de ziekenhuizen.

    Net als voor de eerste editie, verzamelen onze partners momenteel geschenken en kortingsbonnen die specifiek zijn gericht op gezinnen.

    Onze bijdrage voor de zieke kinderen van het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola

    GOOD LOCK BOX engageert zich ook voor de maatschappij. De vennootschap ondersteunt het kinderziekenhuis met een gift voor de vzw “Red Mijn Kind”. Voor elke verkochte box, doen we een gift aan het goede doel.

    Een box voor “ouders”

    GOOD LOCK BOX heeft ook gedacht aan de “oudere” mama’s en papa’s, om ook hen te bedanken tijdens deze lockdownperiode. Een recept, tafelset, materiaal voor scrapbooks met foto’s uit oude fotoalbums en andere verrassingen.

    GOOD LOCK BOX viert de verjaardag van het hele gezin!

    Het is vaak erg moeilijk om een verjaardag te vieren zonder taart of geschenkjes! GOOD LOCK BOX heeft aan alles gedacht. Contacteer ons via de rubriek “VERJAARDAGEN” op onze website voor uw box op maat.

    www.goodlockbox.be









    01-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gervi : 3 in 1: zwembad, jacuzzi & fitness spa

    Snel geïnstalleerd, zelfs op een klein terras

     

    » Belg kiest meer voor verfrissing in eigen tuin - » Zwemmen, ontspannen en sport thuis in één waterconcept - » Aqua fitness groeiende trend voor doeltreffende beweging

    Er zijn tal van redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor verfrissing thuis: een hete zomer zoals die van afgelopen jaar, de nood aan ontspanning in een leven dat 24/7 onder druk staat, en natuurlijk het gemak om thuis te sporten. Een zwembad is een droom van velen, alleen heeft niet ieder de plaats, het budget of het geduld om - zoals bij een klassieke versie het geval is - een jaar te wachten tot alles geïnstalleerd en gebruiksklaar is. Home-wellness-specialist Gervi brengt met het Endless Pools-zwembad de ultieme oplossing met heel wat extra’s: een snelle installatie - zelfs op een klein terras - met zwemmen, bubbelen en sporten in één waterconcept.

    Snel en eenvoudig: Een klassiek zwembad laten uitgraven en installeren kost veel geld en vooral ook veel tijd. Van de krabbel onder de offerte tot de eerste duik in het water gaat al snel een jaar. Tenzij je kiest voor een Endless Pools-zwembad. Home-wellness-specialist Gervi tilt deze vrijstaande zwembaden met een kraan (indien nodig uiteraard) over je huis en twee dagen later kan je samen met je gezin al genieten van een heerlijk frisse plons.

    Door de beperkte afmetingen van een Endless Pools-zwembad hoef je trouwens geen reusachtige tuin te hebben om een zwembad te installeren. De Endless Pools-zwembaden staan perfect in een kleine tuin of zelfs op een terras. De jetstream waarmee je tegen de stroom in kan zwemmen, laat je kilometers afleggen op slechts enkele meters lengte. De ontspannende bubbels achteraf stel je met een druk op de knop in. Want Endless Pools is zwembad, jetsream en bubbelbad in één.

    Fitness Spa

    Het is de jetstream die van een Endless Pools-zwembad een ideale fitness-compagnon maakt. In het comfort van je eigen woning sporten en meteen daarna je eigen douche in duiken, geen vieze vloeren of luidruchtige kleedkamers te bespeuren – een gemak dat de Belg duidelijk weet te appreciëren: Gervi zag de verkoop van haar Endless Pools vorig jaar met maar liefst 67% stijgen, wat een nieuwe trend lijkt in te zetten.

    Het succes van de Endless Pools ligt daarnaast ook bij haar all season-gebruik. Doordat een Endless Pools-zwembad veel kleiner is dan een standaard zwembad, ligt de kost voor het verwarmen veel lager. Je kan dus zowel zomer als winter het water onbezorgd op temperatuur houden, zodat je de kalender rond kan genieten van je eigen zwembad. www.gervi.be - www.gervi-outdoor.be







    30-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beach vibes ... in eigen tuin!

    Spaas creëert instant zomersfeer met nieuwe pastelkaarsen & theelichtjes. De zomer zal er straks sowieso anders uitzien, maar aan sfeer zal het niet ontbreken als het aan Spaas ligt. De kaarsenproducent heeft zijn zomercollectie opgebouwd rond vrolijke pasteltinten en brengt zo de trend van ‘happy life’ – een mix van bohemian style en beach vibes – naar je tuin en terras. Ideaal voor een zalig zenmoment in roze, muntgroene of fris gele poedertinten.

    Het zijn bizarre tijden, maar gelukkig kunnen het mooie weer en een gezellige buitenruimte – hoe klein ook – de nodige ontspanning brengen. Pastel staat fris en vrolijk én geeft tegelijk een rustgevend gevoel. Perfect dus om die vakantiestemming naar je tuin te brengen, op je terras, aan je eettafel of rond het zwembad. Bovendien hou je met de citronella-collectie de muggen op afstand.

    In de Spaas-zomercollectie 2020 is de pure citronellageur Lemon Breeze aangevuld met Asian Garden (citronella & citroengras), Ginger Love (citronella & gember) en Summer Blossom (citronella & zomerbloesems). Daarbij heb je een ruime keuze uit klassieke theelichtjes, kaarsen in transparant reliëfglas of met soft glow. Stuk voor stuk elegante blikvangers die je onderling makkelijk kan combineren.

    Ook nieuw zijn de niet-geurende tafelkaarsen met trendy prints van flamingo’s, toekans en tropische planten. Daarnaast kregen de tuinschalen een moderne variant erbij: wit terracotta met zwarte kaarsvulling. En met de tuinschaalhouder maak je van je tuinschalen in een handomdraai stijlvolle tuinfakkels.

    Praktische info

    • De nieuwe Spaas-collectie zomerkaarsen is verkrijgbaar in de meeste tuincentra en supermarkten.

    • Richtprijzen: Transparant reliëfglas: 2,99 euro - Glas met decoratieve print: 3,99 euro - Tuinschaal citronella: 3,19 euro - Citronella theelichten (18 stuks): 2,48 euro -        Citronella softglow: 3,25 euro - Citronella tuinkaars met hangertje: 3,19 euro - Design tuinschaal wit met zwart: 4,10 euro

    In 1853 gestart als lokale kaarsenfabrikant in Hamont, is Spaas vandaag uitgegroeid tot een belangrijke speler in de internationale kaarsenmarkt. Spaas is marktleider (250 werknemers) in België en heeft in tal van Europese landen een sterke positie uitgebouwd. Vandaag staat de vijfde generatie aan het roer.

    De missie van Spaas bestaat erin om mensen te inspireren om een vleugje warmte toe te voegen aan het leven van elke dag. Daar werken we dagelijks aan, in onze contacten en in de communicatie met onze stakeholders. www.spaas.eu









    29-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nausicaa deelt 5 feel good filmpjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook Nausicaá, het grootste aquarium van Europa, is in lock down, maar de verzorgers entertainen ons via Facebook, Instagram en Youtube met een aantal fantastische feel good-filmpjes. Zo mochten de pinguïns en de groene leguaan op wandel, raapten de verzorgers haaieneieren en kregen de zeeleeuwen een grondig onderhoud. Daarnaast zorgen zo ook voor een momentje van rust met het ballet van de kwallen.

    De Opaal- en Amenzi-pinguïns gingen op een zondagse wandeling in de verschillende tentoonstellingen van Nausicaá. Ze maken van de gelegenheid gebruik om al hun vrienden te begroeten!

    De groene leguaan profiteerde van de afwezigheid van bezoekers in Nausicaá om zijn buren te begroeten in de tentoonstelling "Des Rivages et des Hommes".

    De verzorgers verzamelden geen chocolade-, maar haaieneieren in de tropische lagune van een zebrahaai. Dit om ze in de gaten te kunnen houden op de kraamafdeling.

    Wist je dat een zeeleeuw zijn tanden gebruikt om vis te vangen, maar niet om hem te kauwen, want dat werk doet de maag!

    De gouden kwallen van Nausicaá zorgen voor 15 ontspannende minuten aan ballet. Ga zitten en geniet van dit meditatief zen-intermezzo.

    Info: www.nausicaa.nl

    Voor meer feel good-filmpjes kan je terecht op hun sociale mediakanalen: Facebook, Instagram en Youtube.

    NAUSICAA, het Nationaal Zeecentrum in Boulogne-sur-Mer, is veel meer dan een mooi aquarium. NAUSICAA is het ontdekkingscentrum van de zee en haar unieke omgeving, en leert ons over de relatie tussen mens en zee op een pedagogische, wetenschappelijke en soms ook ludieke manier. In de loop van 28 jaar verwelkomde Nausicaá meer dan 17 miljoen bezoekers en trad naar voren als een belangrijke speler op vlak van milieubewustzijn. De missie van het centrum is vooral het sensibiliseren van het publiek voor een beter beheer van de oceanen en hun rijkdommen en het aanzetten tot actie. NAUSICAA kreeg het label ‘Center of Excellence’ van UNESCO voor haar sensibiliseringwerk.

    28-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee zussen zetten tapijtmerk Bomat op de kaart

    De voorbije dertig jaar bouwde vader Jan Bekaert zijn tapijtbedrijf BOMAT uit tot het kwaliteitsmerk die het nu is. Begin 2019 grepen dochters Amélie en Ann-Gaëlle de opportuniteit om BOMAT als merk verder uit te bouwen.

    Terwijl vader Bekaert zich vooral focuste op de producten, het opzetten van een eigen productie-eenheid in Nepal en later India en het opzetten van een wereldwijd netwerk van klanten willen de twee zussen van BOMAT nu een sterk merk maken. Daarom heeft de zwarte, eerder zakelijke look plaatsgemaakt voor een hedendaagse, kleurrijke variant.

    “Textiel is een enorm boeiende materie waar je eindeloos mee kan variëren. Bovendien behoorde België vroeger tot de beste leerlingen van de klas in de textielwereld. Daarom willen we binnen ons luik van het bedrijf nog meer inzetten op creativiteit en vernieuwing”, vertelt het duo.

    Maatwerk vormt daarbij een cruciale pijler. Aangezien BOMAT over een eigen productiefaciliteit beschikt, kan het team bijzonder flexibel te werk gaan. Een veelheid aan vormen, kleuren en combinaties van materialen zijn mogelijk. Zo kunnen klanten een ontwerp uit de collectie naar hun hand zetten, maar kunnen ze ook met een totaal eigen voorstel naar BOMAT komen. Het ontwerpteam vertaalt dat dan naar de textiel variant, en vervolgens naar een sample die ze op een klein weefgetouw maken. Als alles tot in de details goed zit, wordt de opdracht naar de Indiase fabriek doorgestuurd.

    Samen sterk

    Doordat vader Bekaert de productie in India blijft opvolgen, kunnen de zussen het beste van de twee werelden combineren. “Als Belgisch bedrijf staan we garant voor een bepaalde kwaliteit en zienswijze, terwijl we dankzij onze Indiase fabriek zeer flexibel kunnen werken. Terwijl wij hier aan een visie op lange termijn werken, kunnen ze in India kort op de bal spelen”, vertellen ze. “Zo houden wij onze mensen die tewerkgesteld zijn in onze Indiase faciliteiten bijvoorbeeld altijd in dienst, ook als er minder werk is, waardoor we continu over een toegewijd en geschoold team beschikken. We willen op een duurzame en sociaal verantwoorde manier ondernemen.”

    Binnen dat kader past ook het project Widows & Women in Need (WIN), dat in 2010 door vader Jan in het leven is geroepen. Als vrouwen in India weduwe worden of hun man verlaten, vallen ze omwille van het nog steeds heersende kastensysteem vaak buiten de maatschappij. Door die vrouwen in dienst te nemen wil BOMAT ervoor zorgen dat ze hun leven terug op de rails krijgen en zelfstandig leren organiseren. Bovendien ontmoeten ze op de werkvloer vrouwen in een gelijkaardige situatie, waardoor ze steun vinden bij elkaar. Wanneer ze terug op eigen benen staan kunnen ze al dan niet de keuze maken om te blijven.

    Ontelbare mogelijkheden

    Kleur, textuur, een minimalistische vormentaal, natuurlijke materialen en oog voor detail behoren tot het DNA van BOMAT. Bovendien wordt alles met de hand vervaardigd, waardoor elk tapijt uniek is, steeds met een maximaal streven naar conformiteit aan kleur, design en kwaliteit. Afhankelijk van de gewenste look & feel van het tapijt biedt BOMAT, als echt maatwerkbedrijf, de mogelijkheid om kleuren en composities naar eigen smaak samen te stellen.

    Dit jaar stelt BOMAT enkele nieuwigheden voor. Er werd geëxperimenteerd met kleur, technieken en patronen. Twee soorten technieken werden voornamelijk in de verf gezet, de wellington-techniek en het jacquard weven, die technieken laten het toe complexe patronen te weven en zorgen ook voor de enorme robuustheid van het tapijt. “We houden zelf enorm van kleur en vormen, we willen die liefde via onze collecties verder verspreiden. Tegelijk is het werken met patronen en texturen een van onze sterktes, wat je bijvoorbeeld ziet in nieuwe collecties als Bilbao, Salamanca en Toledo alsook de ‘Perth’ collectie . In onze ogen moet een tapijt, nu het zijn puur functionele karakter als blokkade tegen de koude verloren is, in eerste instantie leven in huis brengen”, vertelt het duo.

    BOMAT is een Belgisch familiebedrijf dat hedendaagse, luxueuze handgeweven en hand getufte tapijten, traplopers en vast tapijt ontwerpt en produceert. Kleur, textuur, een minimalistische vormentaal, natuurlijke materialen en oog voor detail behoren tot het DNA. De meeste collecties zijn zowel als traploper als vast of afgewerkt tapijt beschikbaar, en dat in de meest uiteenlopende vormen. Bijna niets is onmogelijk, maatwerk is de norm. Daarvoor kunnen de zussen Amélie en Ann-Gaëlle Bekaert, die de Europese tak van het bedrijf begin 2019 overnamen, een beroep doen op de productiefaciliteit die hun vader Jan de voorbije vijftien jaar uitbouwde en nog altijd aanstuurt.

    Daardoor kan BOMAT rekenen op de flexibiliteit en de ambachtelijke kennis van de meer dan 150 Indiase medewerkers, terwijl het Belgische team tegelijk de Europese normen qua kwaliteit en design garandeert. Niet alleen in de producten, maar ook in de sociaal-verantwoorde manier van ondernemen – met onder meer een project voor vrouwen en weduwen in nood -staat de mens centraal.

    Praktische info : Nieuwe BOMAT showroom in Gent - Kaarderijstraat 69c - 9000 Gent - Enkel open op afspraak (tot volgende berichtgeving) - www.bomat.eu

    Photography ©Alexander Popelier

     

     







    27-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!