Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haaruitval, begrijpen en voorkomn

    In het najaar is haaruitval geen ramp! Ons haar is een zeer krachtig middel om uitdrukking te geven aan onze persoonlijkheid: het straalt charme en sensualiteit uit of prikkelt de fantasie; voor mannen is het vaak een verleidingswapen of een manier om hun stijl te benadrukken. Haaruitval gaat dan ook vaak met veel angst gepaard. Leonor Greyl analyseert het proces om haaruitval efficiënt te behandelen.

    De gezondheid van het haar hangt af van complexe processen. Net als alle lichaamscellen leeft het haar en doorloopt het een natuurlijke groeicyclus, de haarcyclus, die in drie fasen verloopt:

    * de anagene fase is de groeifase van het haar. Deze fase duurt twee tot zes jaar, en is daarmee ook de langste haarcyclus. De overgrote meerderheid van het haar op ons hoofd bevindt zich in de anagene fase.

    * De catagene fase is een rustfase waarin het haar niet langer evolueert. Deze duurt ongeveer drie weken.

    * De telogene fase is uiteindelijk de laatste fase, die na zo’n drie maanden eindigt met het afsterven en de afstoting van de haarpijl om plaats te maken voor een nieuwe haar in de anagene fase.

    De haarcyclus zorgt bijgevolg voor permanent haarverlies dat wat kan toenemen rond het wisselen van de seizoenen. Er is dus geen reden tot ongerustheid zolang de hoeveelheid haar in de telogene fase beperkt blijft (vijftig tot honderd haren per dag). Het aantal haarcycli is eveneens beperkt: onze haren doorlopen slechts vijfentwintig à dertig cycli gedurende twee tot vijf jaar. In theorie zijn dat voldoende cycli om een heel leven lang een mooie haardos te behouden.

    Jammer genoeg kan de duur van die cycli om diverse redenen drastisch verminderen: het haar begint steeds fijner te worden en valt uit. De laatste jaren zien we een zeer sterke toename van diffuus haarverlies: het probleem zou tussen 20 en 40% van de vrouwen treffen. Het wordt gekenmerkt door fijn en uitgedund haar over de hele hoofdhuid, vaak als gevolg van externe factoren zoals stress, vermoeidheid, voedingstekorten of hormonale storingen.

    Wat kun je in dat geval doen?

    Beschouw haaruitval nooit als een onomkeerbaar iets: er bestaat weliswaar geen wondermiddel om alle mogelijke oorzaken weg te nemen, maar er zijn tegenwoordig heel wat manieren om het probleem te normaliseren.

     

    Probeer eerst en vooral de oorzaak van de haaruitval te achterhalen. Aarzel niet om een ernstig specialist te raadplegen: hij zal de verschillende factoren onderzoeken die aan de grondslag liggen van het probleem en het juiste advies geven. In bepaalde gevallen is immers enkel een medische oplossing mogelijk (inwendige problemen, nervositeit, lichamelijke gebreken enz.).

    Als tweede stap is het belangrijk een uitstekende haarhygiëne in stand te houden. Overtollige talg, stof of vervuiling verhinderen de zuurstofopname door de hoofdhuid en verstoren de werking van de haarzakjes, wat resulteert in bloedarmoede en verminderde vitaliteit van het haar. Kies daarom voor een milde shampoo, aangepast aan de aard van de hoofdhuid, en zorg ervoor dat ze altijd schoon blijft.

    Met enkele eenvoudige en doeltreffende handelingen kun je verder de bloedcirculatie stimuleren. Een slecht doorbloede hoofdhuid put zichzelf uit en presteert niet goed ter hoogte van de haarzakjes. De hoofdhuid gedurende een minuut masseren, met het hoofd naar beneden, bevordert de bloedsomloop en maakt de huid zachter.

    Tot slot zijn er ook een aantal niet te verwaarlozen externe verzorgingen mogelijk die de hoofdhuid revitaliseren door ze vanuit externe energiebronnen te bevoorraden. Régénérescence naturelle, een cocktail van etherische oliën die het haar een boost geeft vóór het wassen, stimuleert en regenereert het weefsel van de hoofdhuid; een kompres op basis van Huile de Germe de Blé en een Concentré énergétique, een keer per week te gebruiken in plaats van een shampoo, revitaliseert en normaliseert de deficiënte hoofdhuid; de ampullen van het Complexe énergisant zitten dan weer boordevol aminozuren en versterkende sporenelementen – goed voor een ononderbroken werking gedurende de dag; de iets minder geconcentreerde Tonique vivifiant biedt een praktische oplossing om haaruitval tegen te gaan en het haar dag na dag weer vitaal te maken.

     





    16-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocoon maakt van je huis een warm nest

    Laat u inspireren door de decotrends 2018. We hebben allemaal nood aan een plek waar we tot rust komen. Een thuis waar we onszelf kunnen zijn, waar we ons écht goed voelen. Een cocon waarin we aan de drukte ontsnappen en op onszelf kunnen terugplooien. Vaak volstaan kleine ingrepen om van ons interieur zo’n veilige haven te maken: een kleur die ons raakt, een voorwerp met een verhaal, een gedurfde mix van stijlen, een designlamp… Al deze elementen kan men ontdekken op COCOON, de beurs voor decoratie en interieurinrichting.

    Van 17 tot 25 november 2018 opent COCOON de deuren voor het brede publiek. De 29ste editie vindt plaats in Brussels Expo. Ieder jaar pakken de exposanten en organisatoren van de beurs uit met de decoratietrends van nu en voor de toekomst. Anno 2018 zijn interieurs doordacht, kleurrijk en meer dan ooit gepersonaliseerd, om zo iedereen thuis een goed gevoel te bezorgen. “De aankleding van ons interieur is net zo belangrijk geworden als de manier waarop we ons kleden. Wie zijn of haar interieur naar eigen smaak en met favoriete kleuren inricht, zorgt voor zichzelf,” stelt Marie Franck, marketingverantwoordelijke bij beursorganisator Fisa. Tijdens COCOON krijgen bezoekers de kans om inspiratie op te doen en om te ontdekken hoe makkelijk het is om hun interieur een heel eigen twist te geven en zich er toch goed in te voelen.

    Drie decotrends te ontdekken op COCOON 2018

    Breng uw interieur op smaak met curry! Dé trend van het moment: de kleur curry past prachtig bij alle kleuren en materialen. Curry is intens, fris en licht. Ideaal voor een gezellige, maar tegelijk energieke sfeer via bescheiden toetsen óf een total look. Curry vindt haar plaats in elk interieur, of men nu houdt van een Scandinavische, etnische of zelfs industriële stijl. Laat het leven curry kleuren, zowel in de keuken (met decoratieve objecten) en het salon (met een wand in currykleur) als in de badkamer (met kleurrijke accessoires).

    Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Spiegels creëren een gevoel van ruimte in huis. In Feng Shui spelen ze een belangrijke rol als symbool van harmonie en waarheid, aangezien ze ons een waarheidsgetrouw beeld van onszelf gunnen. Opteer voor een gestileerd, verguld, zwart of kleurrijk exemplaar om een ruimte te decoreren en een chique uitstraling te verlenen. Op COCOON ontdekken bezoekers hoe ze spiegels optimaal in hun interieur kunnen integreren.

    Een gestileerd voorwerp met originele vormen en soms opvallende kleuren wordt thuis meteen een artistieke blikvanger. Soms hangt dit eenvoudigweg samen met de plek die we het in ons interieur geven, of met een combinatie van stijlen en materialen. Op die manier groeit ons interieur uit tot een kunstgalerij, met eenvoudige ingrepen en zonder alles overhoop te halen of zware uitgaven te doen. Ook dat is COCOON: inspiratie opdoen en uw interieur vernieuwen dankzij de aankoop van betaalbare decoratieve accenten. Wanneer een decoratief object een kunstwerk wordt… zomaar. Afspraak op 17 november!

    Praktische informatie

    Van 17 tot 25 november vindt COCOON 2018 plaats in de Paleizen 3, 4 en 8 van Brussels Expo.

    Openingsuren: Maandag, dinsdag en woensdag: van 11 tot 16 uur - Donderdag, zaterdag en zondag: van 11 tot 19 uur - Vrijdag 23 november: COCOON Night, van 11 tot 23 uur - Op zaterdag en zondag is de Kids Zone open tussen 11 en 19 uur.

    Meer informatie: www.cocoon.be







    15-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een terras om ook in het najaar van te genieten

    » Met de accessoires van Renson terrasoverkappingen geniet je ook tijdens de koudere dagen van je buitenruimte

    Als de zomer stilaan uitdooft en de warmte plaatsmaakt voor lagere temperaturen, trekken we weer naar binnen. Maar wat als je binnen naar buiten kan brengen? Zodat je langer van je tuin of terras kan genieten. Dankzij tal van accessoires bij de Renson terrasoverkappingen geniet je een heel jaar door van je buitenruimte, ook bij minder goed weer.

    Regen en wind: De stevige zuidwestenwind die tijdens het najaar vaak op ons land beukt, brengt geregeld heel wat neerslag mee. Niet meteen de omstandigheden die je associeert met knus op het terras vertoeven. En toch kan het, dankzij Renson.

    Terrasoverkappingen met lamellendaken schakelen alvast je zorgen over regenweer uit. De sluitbare daklamellen houden het eronder droog. Met een regensensor sluiten de lamellen zelfs automatisch bij het vallen van de eerste druppels. Zo hoef je niet constant alert te zijn en geniet je maximaal van het beschikbare daglicht. Een windsensor doet hetzelfde bij te veel wind.

    Zijwanden schermen je af van de regen en zetten je ook letterlijk uit de wind. Voor de zijwanden zijn er meerdere opties, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur:

    • Ga voor glazen schuifpanelen om ten volle van het uitzicht te blijven genieten
    • Verticale Fixscreens zorgen voor beschutting tegen zon, wind en regen. Glasvezeldoek heeft het extra voordeel dat het zicht naar buiten toch vrij goed behouden blijft, terwijl je de inkijk van buitenaf beperkt.
    • De Loggia schuifpanelen zijn speciaal gemaakt om schuifdeuren en -wanden te voorzien in de overkapping. De panelen bestaan uit een aluminium kader, dat met verschillende materialen ingevuld kan worden. Zo kan je ze met dezelfde screendoek uitrusten als gebruikt voor de verticale Fixscreens. Of ga voor extra karakter met houten lamellen. Die laatste zijn zelfs in een kantelbare 'privacy' versie verkrijgbaar om naar eigen voorkeur open of dicht te kunnen zetten.

    Koude: Ook bij dalende temperaturen kun je blijven genieten van je buitenruimte, door verwarmingselementen in te bouwen in de terrasoverkapping. Deze worden geïntegreerd in een aluminium designbalk en zijn dus geen storende factor voor de look van je overkapping. De verwarmingselementen werken met stralingswarmte, waardoor de personen in de ruimte een directe, aangename warmte ervaren. Als de overkapping afgesloten kan worden met zijwanden, creëer je een extra knusse en warme ruimte, terwijl je toch het buitengevoel hebt. Geïntegreerde verlichting brengt meer dan licht, het zorgt ook voor sfeer onder je terrasoverkapping.

    Donker : De dagen zijn korter, het wordt sneller donker en dus zijn we automatisch ook geneigd minder lang buiten te blijven. Dankzij geïntegreerde LED-verlichting, blijft je Renson terrasoverkapping een lichtpunt in donkere tijden. Er zijn geen kabels zichtbaar en bediening gebeurt via een afstandsbediening.

    En dan is er nog de gezelligheid:

    Alles is dus voorhanden om een knusse en warme buitenruimte te creëren, maar wie nog wat extra gezelligheid wil toevoegen, heeft bijkomende opties. Uiteraard speelt aankleding een rol: mooie kussens, een dekentje, waarom zelfs geen open haard buiten? Maar ook in je terrasoverkapping kan je nog extra's toevoegen.

    Zo kun je je terrasoverkapping ook uitrusten met geïntegreerde speakers. Sluit ze aan via de audiokabels, of ga voor een versterker met bluetooth zodat je alles via je smartphone aanstuurt. Altijd de juiste muziek bij de hand dus.

    En wat met dat extra tikkeltje sfeerverlichting? Bij de Camargue integreer je sfeerverlichting in de kolommen. De Camargue en Algarve kunnen bovendien ook voorzien worden van verlichting in de dakstructuur ('up' of 'down' led verlichting) en zelfs in de kantelbare lamellen. Alle verlichting is naast warm of puur wit, ook in RGB te verkrijgen.







    14-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Act Food zet Carrefour zich in voor betere voeding
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    - Het merk Carrefour BIO, de goedkoopste bioproducten van België - Carrefour betaalt het verschil terug indien een klant een vergelijkbaar bioproduct goedkoper ziet -  Act For Food: 14 engagementen om de consument gezonder te laten eten

    Vanaf maandag 10 september staat Carrefour België volledig in het teken van Act For Food en van de veertien engagementen voor betere voeding. Wat is Act For Food precies? Act For Food is een wereldwijd programma van de Carrefour Groep met concrete, lokale acties om een gezonder eetpatroon te ontwikkelen. Het wordt georganiseerd in elk land waar de Groep actief is, dus ook in België. Dit programma wil ervoor zorgen dat de medewerkers en klanten van Carrefour overal gezond kunnen eten voor betaalbare prijzen. Dit is het eerste, concrete initiatief van het Transformatieplan dat in januari voorgesteld werd. Dat plan moet van Carrefour de belangrijkste partner bij de voedseltransitie maken.

    Waarom Act For Food?

    Omdat de voedseltransitie de grootste uitdaging van de 21e eeuw is. Omdat we tegen 2050 maar liefst 9,5 miljard monden zullen moeten voeden, de natuurlijke bronnen elke dag meer en meer uitgeput geraken (denk maar aan overbevissing, bodemuitputting, klimaatverandering, ontbossing, vervuiling ...) en er veel te veel voeding verspild wordt (1/3 van de wereldwijde productie eindigt op de vuilnisbelt).

    Er moet dus dringend iets veranderen. : Dat geldt niet alleen voor de productiemethoden, maar ook voor de distributie- en consumptiegewoonten. De consument eist dit ook, want hij aanvaardt geen compromissen meer en wil enkel nog gezonde, veilige, lekkere én milieuvriendelijke producten op zijn bord zien. Carrefour heeft dat goed begrepen en ontwikkelde daarom Act For Food. Vanaf 10 september toont Carrefour België de veertien engagementen die het al uitgevoerd heeft of op korte en middellange termijn zal realiseren. Zo wil Carrefour de voedselkwaliteit overal en voor iedereen verhogen.

    Engagement nr. 1:-> Van Carrefour BIO het goedkoopste biomerk van België maken

    Carrefour engageert zich: als een klant elders een bioproduct vindt dat goedkoper is dan hetzelfde product van Carrefour BIO, dan betaalt Carrefour het verschil terug. 1500 producten van Carrefour BIO. Meer dan twintig jaar geleden was Carrefour er al van overtuigd dat iedereen biologische producten moet kunnen kopen. Daarom ontwikkelde Carrefour zelf een ruim gamma gecertificeerde bioproducten. Vandaag telt Carrefour BIO zo'n 1500 verschillende voedings- en andere producten.

    Deze bioproducten hebben een hogere voedingswaarde, zijn gezonder, hebben meer smaak en bevatten gegarandeerd geen schadelijke stoffen. Bovendien helpt biologische landbouw mee in de strijd tegen de klimaatverandering.

    Het goedkoopste biomerk van België

    Om al deze redenen is Carrefour België niet alleen vastberaden om zijn biomerk uit te breiden en in te spelen op alle behoeften van de consument. De keten wil van Carrefour BIO voortaan ook het goedkoopste biomerk van België maken, want Carrefour België vindt dat prijzen de weg naar een gezonder eetpatroon niet mogen belemmeren. Als een klant een vergelijkbaar product elders goedkoper vindt, engageert Carrefour België zich om het verschil terug te betalen (in bonuspunten via de klantendienst).

    Act For Food is een heus manifest, een engagement voor de toekomst.

    Voor het eerst zet Carrefour zo'n groot programma op touw en daarom wil het ook al zijn medewerkers aansporen om gezonder te eten. Dat doet het vooral via een interne wedstrijd en diverse initiatieven die medewerkers de kans geven om het enorme gamma Carrefour BIO producten te (her)ontdekken.

     

    13-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AM.PM grafisch & relaxed

    De Scandinavische stijl in je interieur scheerde afgelopen jaren al hoge toppen. In 2018 combineren we het lichte hout van Scandinavië met wit linnen, marmer en grafische tinten voor een ontspannen, maar moderne stijl waarin je heerlijk kan relaxen. Nu kan je thuiskomen in een oase van rust na een drukke werkdag met een interieur dat natuurlijkheid en harmonie uitstraalt.







    13-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute Check it out!

    Girl boss! Heb je al je weg naar kantoor teruggevonden? Om deze terugkeer zo aangenaam mogelijk te maken, gunnen we onszelf een speciale ruitjesshoppingsessie. Trench, jurken, broeken, accessoires... Dit is je kans om je working girl garderobe te vernieuwen. Ontdek dit ideale motief voor een stijlvolle terugkeer naar kantoor.











    13-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute interieurs - Vintage Brazil

     

    Een vleugje Brazilian flavor en een tikkeltje flamboyant, zo kunnen we deze collectie het beste omschrijven. Tropische motieven, ruwere materialen en verniste keramiek bepalen het seizoen!







    13-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw record in zicht voor Puy du Fou
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    2,3 miljoen bezoekers in 2018 !

     

    Terwijl het toerisme in Frankrijk wisselend succes boekt en het hoofd moet bieden aan de concurrentie van buitenlandse bestemmingen, kan Puy du Fou ijzersterke cijfers voorleggen en maakt het zich op voor een nieuw record: 2,3 miljoen bezoekers in 2018.

    Puy du Fou blijft dit jaar langer open – tot 4 november. Het park is dan ook heel optimistisch over het einde van het seizoen dankzij het toegenomen aantal verblijven (+8%) en tickets (+3,5%). Puy du Fou lokt hoe langer hoe meer buitenlandse bezoekers (+31% onlineboekingen).

    Dat succes is enkele weken geleden ook beloond met een hogere plaats in de rangschikking van beste parken van TripAdvisor. Op basis van de scores van de bezoekers van parken uit de hele wereld bevestigt Puy du Fou zijn plaats als absolute nr.°1 van Frankrijk en wordt het bovendien nr. 1 in Europa en nr. 3 in de wereld. Daarmee klom het 12 plaatsen in de rangschikking in minder dan 2 jaar.

    De 4 redenen van het succes van Puy du Fou :

    - Creativiteit: het gloednieuwe, originele spektakel ‘Le Mystère de La Pérouse’ neemt de bezoekers mee op een grote zeereis vol emoties.

    - Bestemming: de bezoekers verblijven almaar langer in Puy du Fou (+7% tickets 2 en 3 dagen). De hotels in Cité Nocturne zijn heel populair met een recordbezettingsgraad van 87%. Ook de verkoop van hotelovernachtingen in de buurt van Puy du Fou stijgt met 26%.

    - Internationale uitstraling: Puy du Fou lokt hoe langer hoe meer buitenlandse bezoekers (+23% websitebezoeken en +31% onlineboekingen). De Spaanse bezoekers zijn dit jaar bijzonder talrijk in Puy du Fou. Hun interesse is gewekt door het project van Puy du Fou om in Toledo een park te bouwen tegen 2019.

    - Enthousiasme van de bezoekers: de tevredenheid en het enthousiasme van de bezoekers van Puy du Fou nemen nog altijd toe. De bezoekers plaatsen Puy du Fou helemaal bovenaan de lijst van Europese parken en in de top 3 van de beste parken wereldwijd.

    Seizoen 2018 in cijfers : 2 300 000 bezoekers in 2018 - Hotelboekingen: +8% - Ticketverkoop: +3,5% - Bezettingsgraad van hotels: 87% -         +23% websitebezoeken en +31% boekingen van buitenlandse bezoekers op puydufou.com - 100% van de tickets voor Cinéscénie verkocht

     

    Puy du Fou werd opgericht in 1978 en is een volledig atypisch themapark. Het werd twee keer verkozen tot beste park ter wereld: in maart 2012 in Los Angeles (Thea Classic Award) en opnieuw in november 2014 in Orlando (Applause Award). Vandaag is het het tweede grootste park van Frankrijk met meer dan 2 210 000 bezoekers in 2016. Puy du Fou is een groep die bestaat uit hoofdzakelijk een Association Loi 1901 (een vereniging zonder winstoogmerk) en een SAS (Société par Actions Simplifiées). De vereniging organiseert het Cinéscénie spektakel met 3650 vrijwilligers en heeft de SAS in handen die het Grote Park beheert (60 dag- en avondspektakels, 4 historische dorpjes, 25 restaurants en 5 themahotels). De twee organisaties verzekeren hun toekomst door Puy du Fou Academie (een lagere school ‘kunst & studies’) en Junior Academie (artistiek opleidingscentrum) te financieren. Beide leiden jaarlijks ruim 600 jongeren op in de spektakelkunsten en -technieken. Met Puy du Fou International verspreidt het park zijn knowhow over de wereld en geeft het advies over de creatie van parken en spektakels volgens het model van Puy du Fou. Sinds zijn oprichting kent Puy du Fou een constante groei dankzij zijn artistieke lef en permanente investeringen. www.puydufou.com

     

    12-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita Care: think pink, think Anita

    Anita is sinds 2017 een vaste partner van Think-Pink, de organisatie die instaat voor sensibilisering rond borstkanker en die wetenschappelijk onderzoek financiert. De maand oktober zal naar jaarlijkse gewoonte volledig in teken van borstkanker staan. Een hele maand lang zal er dus extra worden stilgestaan bij de ziekte die vandaag zo'n 1 op 8 vrouwen treft. Daarom zet Anita in oktober de nieuwe functionele en tegelijkertijd modieuze prothesebeha’s van de Anita Care collectie in de kijker. De nieuwe prothesebeha’s Caroline, Mila en Clara Art zijn perfect afgestemd op de behoeften van de vrouw na een borstoperatie. De drie beha’s zorgen voor het ultieme draagcomfort dankzij zachte materialen en aangepaste snitten. De Clara Art is ook geschikt voor dames met een maatje meer. Deze prothesebh is namelijk beschikbaar t.e.m. maatje F en heeft bredere schouderbandjes die zorgen voor nog meer comfort. De prothesehoesjes uit elastische tule voelen bovendien erg zacht aan op de huid. De beha’s passen ook bij elke gelegenheid. Van everyday basic tot verleidelijk kant, in romantische bloemenmotieven, urban chic ruitjesmotief of grafisch ellipsmotief. Met Anita Care heb je altijd een stralende decolleté en het nodige comfort.







    11-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Biss - kleurblokkering met rood en blauw

     

    Fel rood en marineblauw is de kleurencombinatie voor dit winterseizoen. Durf deze primaire kleuren in verschillende outfits en accessoires te mixen en matchen voor een modieuze look met een twist.









    11-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sweet dreams are made of this: hülsta geeft je de customizable slaapkamer vanje dromen

    » Met MULTI-FORMA, BED & VIDRE kan je elk meubel tot in de oneindigheid customizen - » Een personaliseerbare slaapkamer zoals nooit tevoren

    Dat hülsta kwaliteitsvolle, mooie en functionele meubels maakt, is geen nieuws meer. Hun nieuwe MULTI-BED en MULTI-VIDRE lijnen passen perfect in dat rijtje. Zij completeren het kleerkastsysteem MULTI-FORMA, en maken het mogelijk om de slaapkamer van je dromen te bouwen. Alle slaapkamermeubelen uit de MULTI-serie kunnen namelijk met elkaar worden gecombineerd en bieden op die manier veel speelruimte voor eigen creativiteit.

    Opbergruimte op maat

    hülsta zit niet stil: vooraleer ze de nieuwe lijnen lanceerden, wilden ze eerst de originele MULTI-meubels nog eens in een fris jasje steken. Ook al stond het FORMA kastsysteem eerder al bekend voor zijn kwalitatieve opbergruimte, toch breidden ze het systeembouwprogramma uit én voegden ze nieuwe designs toe. Dankzij hoogte-, breedte- en diepte-inkortingen alsook zij- en achterwaartse afschuiningen kan je de FORMA kasten echt als een maatpak aanpassen aan je ruimte. En een uitgebreide keuze aan lakuitvoeringen, nieuwe grepen en verdere designelementen maken de populaire hülsta-klassieker nu nòg veelzijdiger.

    Custom comfort

    Wat MULTI-FORMA heeft voorgedaan, volgt het gloednieuwe MULTI-BED: ook dit systeem biedt een grote keuze aan designs en uitvoeringen. Zo ontstaat de maximale keuze. Verschillende hoofdborden, gestoffeerde opzetstukken, talloze stof- en leervarianten, ... . Het bed is volledig customizable van top tot teen. En dankzij flexibele lighoogtes en optionele opbergruimte verenigt MULTI-BED ook nog eens comfort en functie. Je kan dus werkelijk je persoonlijke droombed creëren.

    Van het kastje naar de muur

    De kers op de taart voor deze customizable MULTI-talents is VIDRE. Dankzij een slimme planning zijn de geavanceerde commodes, vitrines en nachtkastjes grenzeloos combineerbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos: commode of nachtkastje, staand of hangend, opbergelement of stijlvolle designvitrine, ... . MULTI-VIDRE maakt het allemaal mogelijk. Op deze manier kun je dus nu je hele slaapkamer personaliseren én inrichten zoals jij wilt, letterlijk van het kastje naar de muur.







    10-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!