Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skinny Xmas for two
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Skinny: Xmas for two:

    Ben je nog op zoek naar een leuk geschenk voor onder de kerstboom? Het Oostenrijkse label Skiny verwent zowel de dames als de heren in de feestperiode met een duoverpakking. Vrouwen kunnen kiezen tussen een duopak met twee strings of eentje met twee slips vervaardigd uit fijne microvezel afgewerkt met kant in de twee feestelijke kleuren rood en zwart. Mannen hebben de keuze uit de combinatie van een effen blauwe boxer met gestreepte sokken of een geruite boxer met effen sokken.

    De actie loopt van 2 november tot en met 24 december. Het duopak voor heren (boxer + sokken) komt op € 19,99. Het duopack voor dames kost € 19,99 als je kiest voor de strings en € 24,99 als je kiest voor de slips. Kortom, met het Skiny duopak leg je je partner in de watten met een dubbel cadeau! www.skiny.com

    Het Oostenrijkse label Skiny lanceert deze winter ook enkele nieuwigheden bij de nacht- en loungekledij. Na de succesvolle lancering van de loungewear collectie heeft het label nu het concept van de nachtkledij vernieuwd. Sleep & Dream is de naam van de nieuwe basis mix & match lijn. Daarnaast voegt het label ook tal van leuke accessoires toe zoals een slaapmasker en heerlijk warme pantoffels. De Loungewear collectie staat dit seizoen in het teken van de kleurencombinatie paars met grijs en ivoor. Een must-have uit de collectie is de grijze jogging met witte polka dot print. Goed voor een altijd stijlvolle look of je nu het blokje rond gaat met de honden, koffie gaat halen om de hoek, naar de dansles trekt of geniet van een dagje cocoonen thuis!

     

    Antwrp:

    Elvis is alive! Samen met James Dean is hij present in het thema Elvis & James. Denk rock ’n roll, boogie woogie en jazzmuzikanten. Foto’s van rockende stellen, oude schoolfoto’s en vinylplaten bezorgen T-shirts en sweaters een echte fifties’ mood. Sweaters met ronde hals scanderen nu eens de naam Elvis en pakken dan weer uit met een foto van Elvis’ kuif in veelvoud. Het thema omvat ook jacquardtruien met sjaalkraag, effen truien en modellen met geometrische motieven, effen hemden in verschillende blauwtinten, met ruiten of microprints.

     

    Caffènatio x Lee Cooper:

    'Made to be Authentic'. Onder deze slogan slaat de Belgische divisie van Lee Cooper de handen in elkaar met Caffènation. Met deze hippe koffiebar - een begrip in Antwerpen - is de baristatrend in de stad begonnen. De samenwerking kadert in de nieuwe ‘MADE TO’ campagne, die in navolging van de inspirerende ‘The Makers’ campagne authenticiteit en ambacht in de spotlights wil zetten.

    Lee Cooper heeft een rijke geschiedenis die zijn oorsprong in het East End Londen van 1908 terugvindt en die met workwear begint. In de jaren vijftig, wanneer de merknaam in Lee Cooper veranderde, had het label zelfs een aandeel van 80% in de Britse markt van werkkledij. Door de jaren heen werd het merk geïnspireerd door designers en popsterren als Jean-Charles de Castelbajac, Serge Gainsbourg en Lou Doillon. In 2013 keerde het denimlabel terug naar de workwear roots en plaatste ambacht centraal met de inspirerende Makers campagne, die de volgende generatie creatievelingen in de spotlights zette.

    De nieuwe ‘MADE TO’ campagne is het vervolg op dat verhaal. Het creatieve speelt nog altijd een belangrijke rol en “MADE TO” verwijst naar de authentieke details en het DNA van de Lee Cooper producten. De denim minded koffiebranders en baristas van Caffènation vormen de perfecte belichaming van de campagne. Caffènation is niet alleen een authentieke koffiebar, ook de koffiebranderij speelt een grote rol. Het hoofddoel van Caffènation is het bestaan van de koffiewereld veranderen. Voor hen is de samenwerking een mooie kans om het ambacht van koffiebranden en de kunst van goede koffie te zetten onder de aandacht te brengen.

    De collab resulteert in een prachtige fotoserie, waarin authenticiteit het sleutelwoord is. De foto's laten de Caffènation medewerkers zien zoals ze echt zijn, ongedwongen, en op een skateboard of koersfiets, hun favoriete vervoersmiddel. Veel modemerken spelen tegenwoordig in op authenticiteit, maar gebruiken ondertussen modellen en locaties die je in de realiteit niet terugvindt. Bij de Lee Cooper MADE TO campagne is die echtheid er wel. Ze staat bovendien heel dicht bij de Caffènation leefwereld.

     

    24-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour stelt exclusief patisserie Louis voor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Carrefour stelt exclusief fijne patisserie van Atelier Louis voor

    Ingrediënten van de allerbeste kwaliteit - Belgische klassiekers met een moderne toets - Ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding

    Carrefour stelt exclusief een nieuw aanbod fijne patisserie van topkwaliteit van het merk Atelier Louis voor. Voor Atelier Louis kiest men zorgvuldig de allerbeste ingrediënten uit en geeft men met veel passie een moderne toets aan onze geliefde Belgische recepten. Voortaan verrast de patisserieafdeling van Carrefour met nieuwe lekkernijen. Een gloednieuw aanbod fijne patisserie die zorgvuldig op ambachtelijke wijze is bereid met de beste, met liefde uitgekozen ingrediënten. Vruchten, banketbakkersroom, chocolade of meringue … iedereen heeft nu en dan eens zin in lekker zoet. Zoetekauw of niet … niemand kan weerstaan aan deze kwalitatieve en uiterst verfijnde producten. Atelier Louis richt zich op iedereen, klein of groot, die van traditionele patisserie en authentieke producten houdt.

    Tijdloze lekkernijen: Chocoladetrianon, merveilleux, citroentaart met meringue, Normandische taart, rode vruchtentaart, vatel … stuk voor stuk populaire klassiekers die de smaakpapillen van echte lekkerbekken weten te bekoren. Atelier Louis brengt een vleugje vernieuwing in allerlei traditionele recepten, zodat ze nog beter inspelen op de smaken van de moderne consument. Luchtige mousses. Verrassende texturen. Onweerstaanbare combinaties.

    Seizoensproducten: Het geheim achter de kunst van ambachtelijke patisserie? Ingrediënten van topkwaliteit, echte vakkennis, oog voor detail, respect voor authentieke waarden en een voortdurend streven naar uitmuntendheid. Om ingrediënten van de allerbeste kwaliteit te kunnen garanderen, varieert het aanbod naargelang het seizoen. Zo zijn er bijvoorbeeld alleen maar rodevruchtentaarten in het seizoen te verkrijgen.

    Minder dan € 10: Men vindt de producten van Atelier Louis sinds eind september terug in de drie winkelformules (Hypermarkten Carrefour, Market en Express). Als kers op de taart is dit nieuwe, exclusieve aanbod verfijnde patisserie verkrijgbaar met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

    Gamma:

    Normandische taart (6 pers.) : traditioneel kruimeldeeg met compote van aardbeien, stukjes verse appel en afgewerkt met licht geroosterde amandelschilfers (€ 5,99).

    Frangipane- en abrikozentaart (6 pers.) : traditioneel kruimeldeeg met frangipanebeslag en halve abrikozen, afgewerkt met licht geroosterde amandelschilfers (€ 5,99). Frangipanegebakjes met appel (2 stuks): zanddeeg met boter en amandelen, frangipanebeslag en licht gekaramelliseerde appeltjes (€ 4,99).

    Crumblegebakjes (2 stuks): zanddeeg met boter en amandelen, belegd met kruisbessen, pruimen of ander fruit en afgewerkt met crumble (€ 4,99). Citroen-meringuetaart (18 cm): bodem van traditioneel zanddeeg met heerlijke citroenvulling en meringue (€ 6,59). Citroentaart (2 stuks): het krokante zanddeeg en de frisse citroenvulling contrasteren aangenaam met elkaar. Bodem van zanddeeg met boter gevuld met een smeuïge citroencrème en afgewerkt met licht gekaramelliseerde meringue op Italiaanse wijze (€ 4,99).

    Trianon met melkchocolade (6 pers.) : de geslaagde combinatie van zachte mousse van melkchocolade en krokante praliné op een heerlijke makaronbiscuit met amandelen zorgt voor een verrassend knapperige toets (€ 9,99). Trianon met melkchocolade (2 stuks): heerlijke bavarois van echte Belgische chocolade en krokant bladerdeeg met amandelen. Afgewerkt met slagroom en cacaopoeder (€ 4,99). Trianon met pure chocolade (4 tot 6 pers.): de combinatie van een zachte mousse van pure chocolade, knapperige hazelnootpraliné en een heerlijke makaronbiscuit met amandelen zorgt voor een perfect evenwicht in smaak en textuur (€ 9,99). Trianon met pure chocolade (2 stuks): (€ 4,95).

    Rodevruchtentaart (6 pers.) : zanddeeg met boter, smeuïge Zwitserse room (mengeling van banketbakkersroom en slagroom), afgewerkt met rode vruchten (€ 7,99). Gebakjes met bosbessen of rode vruchten (2 stuks): (€ 5,99). Chocoladefondant (6 pers.) : dit tongstrelende dessert bestaat uit boter, eieren en heel veel echte Belgische chocolade (€ 7,99). Merveilleux (2 stuks): smeuïge slagroom op een heerlijk meringuekoekje (€ 4,99). Vatel (3 pers.) : lekkere makaronbiscuit met amandelen, luchtige crème au beurre van praliné en krokante hazelnootjes en chocoladeschilfers (€ 7,99).

    24-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betty Barclay
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Betty Barclay

     

    De feestdis lonkt met deze stijlvolle Betty Barclay outfits. Een shiny skinny jeans met een losvallend topje, een eenvoudige little black dress of een opvallende print. De mogelijkheden zijn legio.

     

     

     

    Ray-Ban

    Winter must-have: dit nieuw, rond model in geborsteld metaal, licht en comfortabel en met opvallende armen die het karakteristieke logo van Ray-Ban accentueren. De sophisticated look maakt van dit model nu al een ware Ray-Ban klassieker! Verkrijgbaar in zwart, grijs, zilver of goud.

     

     

    Brantano

    De Schotse kust inspireerde Brantano tot het creëren van vernieuwende modellen met enkele androgyne accenten. De vormen zijn minimalistisch en puur, de materialen eerder clean en strak. Ideaal om te combineren met de vriestinten en winterpastels uit uw garderobe.

    23-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween in Walibi

    “PANIC ATTACKS !” BELGIË’S GROOTSTE HALLOWEEN EVENEMENT ZAL ALWEER IEDEREEN MET VERSTOMMING SLAAN

     

    Met niet minder dan 8 haunted houses, 6 nocturnes met spectaculaire slotshow, 5 scare zones en meer dan 175 gedrochten blijft Walibi Belgium zich bevestigen als het grootste Halloween evenement in België. Bijna 400.000 bezoekers woonden in de laatste 3 jaren dit onvoorstelbare fenomeen bij. Met “Panic Attacks” gaat het grootste Halloween evenement in België alweer een stap verder. De online verkoopskanalen zijn open, laat het bloed dus maar rijkelijk stromen!

    #HLW15 : HET VERHAAL ALSMAAR GROTER, ALSMAAR SUCCESVOLLER: Na de verschrikkelijke Marva, de dreigende zombies en de bloeddorstige vampieren slaat de paniek nu echt óveral toe in elke hoek van Walibi Belgium. Zelfs in je ergste nachtmerries durf je dit niet te beleven. Een fabriek waar de zombies van Marva een dodelijk virus ontwikkelen (Virus Z1), een echte villa waar in élke kamer het paranormale toeslaat (Villa13), een rivier waar men beter niet in aanraking komt met het water (Toxic River). Een laboratorium complex waar de verderfelijke Igor onsterfelijke wezens tracht te creëren door een kruising van zombies en vampieren, een verlaten huis waar weerzinwekkende monsters je achtervolgen en je hoopt te ontsnappen (Panic House 4D), een bar waar je het risico loopt het bloed van je beste vrienden te drinken (Blood Bar). Tussen deze nachtmerries door lopen er ook nog ontelbare op paniek beluste wezens rond waarbij zelfs ontsnappen op eigen risico is.

    NIEUW: PROJECT INVAZION! (ANGSTFACTOR 4 OP 5): In een kazerne bereiden gecrashte aliens de invasie van de mensheid voor.

    HELEMAAL NIEUW: LUMBERJACK (ANGSTFACTOR 6! OP 5): Diep in het woud is er een huis met een schrijnwerkersatelier… het is daar dat Lumberjack woont, met zijn onverbiddelijke kettingzaag. Zijn missie: moord en vernietiging ! Het is beter 3 maal na te denken alvorens deze houthakker te vragen om je bomen te kappen…Je zal panikeren zoals je nog nooit gedaan hebt in je ergste nachtmerrie… want deze keer, … is het voor echt!

    #HLW15 : EN TOCH IS ER OOK HALLOWEEN VOOR KINDEREN ! Voor de kleinste durvers valt er zeker overdag ook vanalles te beleven. Er is een uitgestrekt Monsterland waar de kleinsten de grootste plagers worden en ook voor hen is er een spookhuis op kindermaat.

    #HLW15 : CONCREET: In Walibi zijn er tijdens Halloween 8 grote spookhuizen, 5 scarezones en meer dan 175 figuranten aanwezig. Elk jaar breidt het grootste Halloween evenement van België zich nog verder uit. Dit jaar zijn er 2 extra dagen (13 in totaal!) met 6 nocturnes.

     

    EXCLUSIEF VOOR ECHTE FREAKS: Exclusief en enkel voor de echte Die-Hards is er de Terror Night op 30 oktober (van 18u tot 23u) waar slechts een gelimiteerd aantal bezoekers worden toegelaten om de meest ultieme en uiterst persoonlijke Halloween te beleven. Tickets voor deze nooit vertoonde ervaring zijn enkel te verkrijgen op walibi.be. Normale tickets zijn niet geldig op deze Terror Night.

    #HLW15 : PRACTISCHE INFO

    Openingsdagen:

    Walibi Halloween “Panic Attacks” vindt plaats op 17-18-24-25-31 oktober en 1-2-3-4-5-6 november. De Panic Nocturnes vinden plaats op 24-31 oktober en 1-2-5 november. Voor de speciale Terror Night op 30 oktober zijn geldige tickets enkel te verkrijgen op walibi.be

     

    23-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOLFSPOTEN, POMPOENEN EN POP-UP HALLOWEEN IN KOKSIJDE-OOSTDUINKERKE - Herfstvakantie aan Zee

    Koksijde-Oostduinkerke pakt tijdens de herfstvakantie uit met een veelzijdig Halloween-programma voor zowel kinderen als volwassenen want Halloween brengt voor elk wat wils. Het Halloweenprogramma 2015 van Koksijde-Oostduinkerke gaat al op vrijdagavond 30 oktober van start. Zo is er de Halloween Mountainbike Toertocht over 25 km of 38 km. Tussen 18u en 21u vinden de inschrijvingen en het vertrek plaats. Bij aankomst kan je je fiets mooi afspuiten en kan je genieten van een lekkere douche. Omdat het Halloween is, wordt ook nog een gratis beker pompoensoep aangeboden. Breng helm en fietsverlichting mee.

    31 oktober: in de ban van Halloween ! Voor een onvergetelijk dagje griezelen moet je zaterdag 31 oktober in Koksijde-Oostduinkerke zijn. Om 14u wordt op het Grardplein in Sint-Idesbald gestart met het uithollen en versieren van de pompoenen die je ter plaatse kunt kopen. Later in de namiddag, om 18.15 u, zal een deskundige jury de mooiste pompoenen en het meest originele halloweenkostuum uitkiezen. Intussen gaat het er op de zeedijk van Sint-Idesbald al spookachtig aan toe want steltenlopers, drakenhoeders en Odile, de hoedster van de doden, hebben er hun intrede gedaan. De El Fuerté Kids zorgen voor een passende muzikale omlijsting. Om 19u start de grote Halloweenstoet op het Grardplein. Spektakel verzekerd met muziekgroepen, versierde wagens en honderden verklede deelnemers die hier en daar een beetje angst zaaien maar vooral zorgen voor een geweldig feest. Vuurwerk en spookhuizen: De apotheose van de Halloween-dag op 31 oktober is een vuurwerkspektakel om 22 u op het strand van Sint-Idesbald. Nog voor dat het vuurwerk begint kun je ook een bezoekje brengen aan de spookhuizen The Thriller en Freakcircus. Zo ben je meteen in de echte Halloween-stemming. The Thriller staat in Sint-Idesbald tot 4 november en Freakcircus kan je bezoeken tot 8 november.

    Pop-up Halloween: De kleinste Halloweenfanaten brengen tussen zaterdag 31 oktober en 7 november best een bezoekje aan het Grardplein in Sint-Idesbald want daar zullen elke dag creatieve kinderworkshops plaatsvinden, telkens in het thema van Halloween. De workshops duren ongeveer 2 uur. Op www.koksijde.be/herfst worden binnenkort alle workshops aangekondigd.

    Wolfspoten en weerwolven: Op 4 en 5 november, van 18.30 – 21.00, worden volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar met spannende literatuur ondergedompeld in de wereld van de weerwolven. De verhalenwandeling vindt plaats tussen de bibliotheek en het Duinenhuis. Tussen magische literatuur en dampende kruidenthee dompelt vertelster Renata de wandelaars onder in de wereld van wolven. Op het dak van het Duinenhuis wacht er, na de wandeling, een goedgekruid soepje. Na de wandeling kan iedereen zich gezellig opwarmen aan een knetterend vuurtje op het Casinoplein. Inschrijven: wolfsporen@koksijde.be Info: www.koksijde.be/herfst

    22-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joseph Joseph's slimme keukengadget Egg Poacher
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weg met keukenstress, want met de Egg Poacher van Joseph Joseph kan iedereen een ei pocheren. Het vernuftige ontwerp zorgt ervoor dat je gepocheerde ei altijd lukt en in een paar minuten klaar is. Alles superhandig met de magnetron. Dat gepocheerde ei op toast smaakte nog nooit zo goed bij het ontbijt. De Egg Poacher is onderdeel van de M-Cuisine lijn van Joseph Joseph. Een nieuwe serie slimme keukengadgets die het beste uit je magnetron halen en ook nog eens het leven van elke kok vergemakkelijkt. Met deze nieuwe tool creëer je het perfect gepocheerde ei.

    Hoe werkt het? Gepocheerde eieren in een handomdraai: vul de compartimenten tot de aangegeven lijn met water, breek een ei (of twee) op het handige breekpunt, doe de deksel op het bakje en plaats de Egg Poacher in de magnetron op vol vermogen op de aangegeven tijd. Gebruik het vergiet en serveer je gepocheerde eitje.

    De tweelingbroers Richard en Anthony Joseph begonnen in 2003 Joseph Joseph waarbij zij hun ervaring op het gebied van ontwerpen en business bundelden. Anthony studeerde design in Central St. Martins en Richard bedrijfseconomie op Cambridge University. Functionaliteit én mooi ontwerp staan bij Joseph Joseph centraal.

    Designprijzen: Sinds de start won het merk wereldwijd vele designprijzen. Zoals met de innovatieve Intelligent Waste lijn, waarin de consument een handje wordt geholpen bij recylen. Ook de superhandige Index snijplanken - een set met aparte planken voor groenten, vis en vlees - vielen in de prijzen.

    Technische specificaties: Winkeladviesprijs: €11,99 - Afmetingen: 23.5 x 10.7 x 6 cm Speciaal ontwikkeld voor combi-magnetrons tot 900 watt en vaatwasserbestendig. Verkrijgbaarheid: De M-Cuisine Egg Poacher is te koop bij kookwinkels en de betere speciaalzaken, webshops en warenhuizen.

     

     

    21-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE FEESTTAFEL VOOR DUMMIES - TIPS & TRICKS BY MISTRAL HOME

    Het eindejaar is de perfecte gelegenheid om het hele gezin rond de tafel te brengen. Het liefst dan nog aan een mooie feesttafel, waarbij iedereen zich goed voelt en heerlijk kan ontspannen. Mistral Home verzamelde voor dit najaar de meest essentiële tips & tricks om je doorheen de hele feest(tafel) periode te gidsen. En uiteraard: onmisbaar tafellinnen om het nieuwe jaar met de glimlach te starten…

    Geen feesttafel zonder feestlinnen: Ga dit najaar voor tafellinnen dat past bij jouw smaak en stijl! En vergeet daarbij niet het allerbelangrijkste: het tafellaken. Een tafellaken beschermt jouw tafel en geeft meteen sfeer aan de hele eetkamer. Mistral Home schotelt je voor het najaar de leukste dessins en de meest uiteenlopende kwaliteiten voor. Aan tafel!

    NIEUW! BEDRUKT TAFELLINNEN

    Een feesttafel vraagt om echt feestlinnen, en daar mag je dit jaar gerust een tikkeltje in overdrijven. Welke tijd van het jaar is trouwens beter geschikt om all the way te gaan dan de kerstperiode? Uit onze enquête blijkt dat 31% van de ondervraagden het tafellinnen afstemt op speciale gelegenheden, zoals Kerst en Nieuwjaar. We overtuigen de overige 69% graag met ons splinternieuwe assortiment aan bedrukt tafellinnen! Sterren, kerstboompjes,… Samen met de kerstboom wordt de feesttafel jouw ultieme eyecatcher. Durf de toon te zetten met het bedrukte tafellinnen van Mistral Home!

    LINNEN

    Voor pure klasse en absolute stijl ben je met de linnen kwaliteit van Mistral Home dan weer aan het juiste adres. Stijlvol en elegant, gebracht in zachte kleuren. Onze enquête heeft aangetoond dat 45% van de ondervraagden linnen tafellakens gebruikt, onafhankelijk van de gelegenheid. 16% van de ondervraagden geeft daarbij de absolute voorkeur aan linnen. Wil je het zelf ook eens proberen? De feestperiode is alvast de periode bij uitstek om deze prachtige stof op tafel te leggen!

    Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet: de tafelbeschermer: Niet meteen zichtbaar voor het blote oog, maar zo belangrijk: de tafelbeschermer, hét begin van een perfect gedekte tafel. Uit ons onderzoek, uitgevoerd in 2014, blijkt dat slechts 16% van de Belgen een tafelbeschermer gebruikt. Die overige 84% heeft echter dik ongelijk: een tafelbeschermer zorgt ervoor dat krassen, vlekken en hitte jouw peperdure tafel niet raken, waardoor de eetkamer dus langer nieuw blijft. Bovendien vermijd je zo dat het tafellinnen zal verschuiven. Kortom, zorgeloos tafelen begint met een goede tafelbeschermer!

    EASY CLEAN

    Ga je voor een lekkere fondue? We kunnen je geen ongelijk geven: praktisch geen kookvoorbereidingen, weinig afwas en 100% gezelligheid aan tafel! Enige nadeel: het kan wel voor de nodige vetplekken zorgen op jouw tafel of tafellinnen. Met het Easy Clean assortiment van Mistral Home verdwijnen vetplekken, olierestanten, sauzen,… als sneeuw voor de zon. Een vochtige doek eroverheen, en je kan gewoon weer aan het tafelen gaan. Iemand nog een glaasje wijn?

    BEDRUKT tafellaken – beschikbaar in verschillende maten - vanaf €14,99 - LINNEN tafellaken – 160x270cm – €49,90 - EASY CLEAN tafellaken – beschikbaar in verschillende maten – vanaf €14,99 - Tafelbeschermer GOMMTEX – beschikbaar in verschillende maten – vanaf €18,99

    TIPS VOOR EEN GESLAAGDE FEESTAVOND

    1. Decoreer de tafel maar overdrijf niet. Een imposant bloemstuk of een te grote kandelaar blokkeert de ruimte op de tafel en belemmert het zicht. Mooie kaarsjes zorgen dan weer voor de nodige sfeer en zijn dus ideaal om op tafel te zetten. Gebruik echter geen geurkaarsen: deze kunnen de waardering voor jouw gerechten en de geur in de omgeving verstoren.

    2. Maak jouw feesttafel persoonlijk. Knutsel naamkaartjes in elkaar of maak handgeschreven menukaartjes om de tafel te versieren. Bovendien héél handig: naamkaartjes zorgen ervoor dat je gasten weten waar ze moeten plaatsnemen, en de menuutjes geven jouw gasten meteen mee wat hen nog te wachten staat voor het feestmaal.

    3. Geef jouw servetten een persoonlijke touch. Stoffen servetten kan je heel eenvoudig op een leuke manier plooien. Een leuke strik of een stijlvolle kroon? Gewoon doen! Ga je voor papieren servetten? Kies er met een leuke quote of een lieve boodschap. Het doet meteen de hele tafel opfleuren!

    4. Vlek gemaakt op het tafellinnen? Hou de schade beperkt door de vlek te verdunnen met water. Kaarsvet verwijder je dan weer het best met het strijkijzer. Zet het ijzer op een lage stand en bedek de kaarsvetvlek met een paar laagjes keukenrol. Strijk vervolgens voorzichtig over de met keukenrol bedekte vlek. Door de warmte wordt het kaarsvet zacht, en laat het zich gemakkelijk absorberen in het keukenpapier. De laatste restjes kaarsvet kan je verwijderen in het gebruikelijke wasprogramma.

    5. Was de wijnglazen af met de hand. Hoewel veel wijnglazen geschikt zijn voor de afwasmachine, is de kans op kalkaanslag en het achterblijven van zeepresten veel groter. Gebruik warm water en géén afwasmiddel. Zet de wijnglazen vervolgens weg met de kelk omhoog. Zo voorkom je dat vieze geurtjes van bijvoorbeeld de kast in het glas terechtkomen.

     







    21-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'Occitane
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    L'OCCITANE BRENGT COLLECTIE MET PIERRE HERMÉ UIT VOOR DE FEESTDAGEN

     

    Olivier Baussan vroeg zijn bevriende patissier Pierre Hermé helemaal naar eigen inzicht een collectie geuren voor L’OCCITANE samen te stellen. Het resultaat? Prachtige parfums die zowel complex als ondubbelzinnig zijn. Levende herinneringen aan de landen rond de Middellandse Zee en het prachtige eiland Corsica, waarvan ze beiden zoveel houden. Beschikbaar vanaf eind oktober 2015.

    21-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezinnen met kinderen zitten deze winter goed bij Pierre & Vacances

    NIEUW VOOR GEZINNEN! DE FORMULE ‘KIDS SKI’. Met de nieuwe formule ‘Kids Ski’ krijgen kinderen van 5 tot 11 jaar tips van een ESF*-instructeur, aangepast aan elk niveau. Ideaal voor wie zijn skitechniek wil perfectioneren of voor wie het eerst op de latten staat.

    De kinderen worden de hele dag begeleid (lunch inbegrepen) en dit voor de hele duur van het verblijf. Dit aanbod is beschikbaar in een selectie van 18 residenties. Bij de reservering van het appartement krijgt men de kans om deze formule bij te boeken. De formule ‘Kids Ski’ is een mooie aanvulling op het huidige aanbod van Pierre & Vacances. Vanaf € 284 voor 6 dagen (lunch inbegrepen) *ESF: Ecole du Ski Français : Franse Skischool

    KINDEREN ZIJN KONING: Bij Pierre & Vacances komen kinderen ogen en tijd te kort. Het begint al bij de verwelkoming in een speciale ruimte in de meeste residenties: spelletjes, boeken en meubels in kinderformaat! Bovendien kunnen ze hier op elk moment van de dag een gezelschapsspel of Playstation®-videogame lenen om samen met de familie te spelen.

    Maar ook de ouders kunnen zich zalig ontspannen en met zijn tweetjes genieten. Bij de premium vijfsterrenresidenties voorziet Pierre & Vacances namelijk een professionele opvang voor kinderen van 2 tot 13 jaar. De animatoren begeleiden hen en bieden hen allerlei activiteiten aan, zowel binnen (creatieve kunsten, muziekworshop ...) als buiten (wandelingen op sneeuwschoenen, wedstrijdjes, een iglo bouwen …). De formule kan geboekt worden voor een halve dag of drie uur naar keuze (vast bedrag).

    Afhankelijk van het skistation kunnen de kinderen ook de omgeving leren kennen. Onder leiding van lokale partners en animatoren nemen de kinderen dan deel aan een ontdekkingstocht, ambachtelijke activiteiten en groepsspelen.

    VAST BEDRAG - Vrije kinderopvang (6 x 3 uren) - € 80,50 indien vooraf gereserveerd, beschikbaar in Avoriaz en Flaine

    Informatie en reserveringen: www.pierreetvacances.be

    20-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2016 wordt een goed wijnjaar

    Brabantia inspireert je met leuke cadeaus voor de feestdagen

    Als het aan Brabantia ligt, start je het nieuwe jaar kleurrijker dan ooit. Want met de nieuwe Tasty Tools – een serie van 19 keukenaccessoires in trendy tinten – breng je meteen pit in je keuken. En zit je straks ook niet verlegen om een eindejaarscadeautje. Vergeet de klassieke fles wijn en ga voor… een klassieke fles wijn mét een kleurrijke kurkentrekker rond de hals!

    Tasty Tools, vrolijke accessoires. Of je ze nu iemand cadeau doet of zelf op je kerstlijst zet, de kleurrijke hulpjes van Tasty Tools vrolijken je keuken instant op en helpen je bij het koken. De serie is erg compleet met lepels, spatels en openers tot messen, schillers en snijaccessoires. En ook de kleuren zijn erg smakelijk: Mint, Yellow, Pink, Red, Purple en Green. Wedden dat niemand straks jouw cadeautje – een meloenbolletjesmaker in hip paars – onder de kerstboom kan raden?

    Praktische info: De collectie Tasty Colours is beschikbaar in 6 kleuren: Purple, Mint, Green, Yellow, Pink en Red.: Spaghettilepel anti-aanbak, paars 4,95 euro, Soeplepel anti-aanbak, mint 4,95 euro, Spatel groot, mint 7,95 euro, Blikopener, rood 8,95 euro, Dunschiller paars 4,50 euro, Silicone bakborstel anti-aanbak, pink 4,95 euro, Aardappelmesje, geel 6,95 euro,     Vleesmes, mint 11,95 euro, Broodmes, roos 11,95 euro, Messenblok, rood 24,95 euro, Snijplank large, mint 9,95 euro. 5 jaar garantie op Tasty colours keukenhulpen

    Knallende kurkentrekker: Met Brabantia maak je voortaan van elke fles wijn een leuk cadeautje! Kies je favoriete kleur – Red, Yellow, Dark Grey of Mint – en hang de kurkentrekker rond de flessenhals. Hij past op alle gangbare wijnflessen en heeft een goeie grip. Met de extra grote draaihendel open je een fles vlot en gemakkelijk: draai een paar keer naar rechts en de klus is geklaard. De nieuwe kurkentrekker maakt deel uit van de Tasty Colours-lijn van Brabantia met een 45-tal kleurrijke must haves voor je keuken.

    Praktische info: kurkentrekker beschikbaar in rood, geel, mint of grijs 6,95 euro. www.brabantia.com







    19-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vers geplukt uit de designtuin: de tomatencocotte van Staub

    Aan verbeelding zal het dit najaar niet ontbreken op tafel. Staub lanceert deze herfst een nieuwe cocotte, dieprood en in de vorm van een tomaat. Een stijlvolle en smakelijke blikvanger op tafel – van een klassieke pastasaus of een ijskoude gazpacho tot een feestelijke chutney. Mange des tomates mon amour…

    Het Franse merk Staub kleurt dieprood dit najaar en brengt een unieke tomatencocotte op de markt. Een kunstwerkje op zich, in geëmailleerd gietijzer. Dit materiaal – een legering van koolstofrijk ijzer dat bedekt wordt met een glazuur dat hoofdzakelijk uit glas bestaat – houdt de hitte optimaal vast en verdeelt de warmte langzaam en gelijkmatig.

    Het resultaat? Lekker mals vlees, sappige groentjes en verrukkelijke stoofpotjes. Staub-cocottes staan dan ook synoniem voor zachtjes laten sudderen en lenen zich bij uitstek voor bakken, braden en stoven. Bovendien behoud je niet alleen aroma’s en smaken in al hun intensiteit, maar ook de voedingswaarde. Verras dus dit najaar met een pittige saus of soepje geserveerd in de tomatencocotte… of met een verfrissend gerecht, want geëmailleerd gietijzer houdt de kou net zo goed vast als de warmte. Makkelijk om uit de koelkast te halen vlak voor het serveren!

    Praktische info: materiaal: geëmailleerd gietijzer; kleur: dieprood; afmetingen: 25 cm; richtprijs: 199 euro

    Staub, een Frans merk in Duitse handen, verdeeld door Demeyere Herentals

    Het merk, dat in 1974 in de Elzas werd opgericht door Francis Staub, wordt wereldwijd verdeeld in ruim 50 landen. Het bedrijf is vandaag uitgegroeid tot een belangrijke speler in geëmailleerd gietijzeren kookgerei. Alle producten en subtiele kleurtinten zijn bedacht door Francis Staub en worden in Frankrijk vervaardigd volgens een aloud savoir-faire.

    Want sinds de creatie van de eerste ‘cocottes’ in 1974, heeft Staub maar één ambitie: perfectie nastreven. Staub ontwerpt hoogwaardige keukenartikelen die aanleunen bij het traditionele én het moderne, met een vooruitstrevende technologische kennis. Kortom, een internationaal voorkeurmerk dat perfect past bij de kwaliteitsproducten in roestvrij staal van Demeyere.

    De onberispelijke kwaliteit én het eigentijdse design hebben van Staub ook een vast merk van wereldvermaarde chef-koks gemaakt, onder wie Paul Bocuse, ambassadeur van de Franse keuken. De chefs gebruiken de cocottes zowel in de keuken als in hun prestigieuze restaurants om de gerechten in te serveren. Staub-kookproducten zijn dan ook exclusief: ze worden individueel gegoten in een zandvorm die maar één keer gebruikt wordt. Zo bezit elk stuk nuances en subtiele verschillen.







    19-10-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!