Inhoud blog
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balade, lichte room zonder additieven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NIEUW EN 100% BELGISCH

    Balade, de enige lichte room zonder additieven

     

    Balade lanceert de eerste lichte room zonder additieven. Dankzij zijn romige textuur en zijn unieke smaak is hij geschikt voor alle culinaire bereidingen. De lichte room van Balade wordt uw nieuwe bondgenoot voor een lekkere, heerlijke en natuurlijke keuken, elke dag opnieuw.

    Is er iets beters dan met het gezin of vrienden aanschuiven voor een lekkere maaltijd? En van de dagelijkse maaltijd een lekker maar licht en natuurlijk moment maken? Dat kan voortaan dankzij Balade, de zuivelspecialist die zorgt voor plezier en gezondheid. Met zijn heerlijke lichte room, de eerste zonder additieven, maakt Balade ons leven gemakkelijker en onze keuken lichter.

    De enige lichte room zonder additieven:  Gezond eten is van groot belang. Weten waar onze voeding vandaan komt en welke ingrediënten deze bevat, is echter ook belangrijk. Niet alleen voor onze gezondheid maar ook voor die van onze kinderen. En is er iets gezonder dan eenvoudige en natuurlijke voedingsmiddelen zonder toegevoegde stoffen (waarvan de herkomst niet altijd duidelijk is)? Daarom lanceert Balade als eerste een lichte room zonder additieven. Deze zeer smakelijke lichte room is van nature mager en bevat slechts 19% vetstoffen. Om simpelweg van te genieten.

    100% Belgisch. De lichte room van Balade wordt vervaardigd in een klein dorpje aan de voet van de Hoge Venen, door Belgen, voor Belgen. Op basis van traditionele savoir-faire wordt de room op een natuurlijke manier afgeroomd. Om steeds meer unieke, gezonde en smakelijke producten te kunnen produceren met respect voor de natuur probeert het merk Balade voortdurend te innoveren en de kwaliteit te verhogen. Voor authentiek en onvervangbaar plezier.

    Om plezier met gezondheid te combineren. Deze room heeft een unieke smaak en combineert op een overheerlijke manier plezier en gezondheid. Hij is zeer romig & licht, bindt snel en is geschikt voor warme of koude bereidingen, hartige of zoete gerechten, met groenten, pasta, gratins, sauzen, soepen … Voor een heerlijke en lichte keuken.

    De lichte room van Balade is, steeds zonder additieven, verkrijgbaar in een flesje, met een zeer romige textuur, of in een tetraverpakking, met een dikkere textuur. De lichte room van Balade is lekker & gezond, voor de keuken van elke dag. Vanaf nu verkrijgbaar in alle supermarkten in de zuivel/versafdeling.

    Balade is ontstaan in 1987, aan de voet van de Hoge Venen. Balade is het Belgische merk bij uitstek voor zuivelproducten die gezondheid en plezier combineren. De room, boter, sauzen en chocopasta van Balade zijn verkrijgbaar in de versafdeling. www.balade.be

     

     

    03-11-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusserlse airlines & sterrenkoks

    Brussels Airlines start samenwerking met Belgische sterrenchefs

     

    Vanaf volgende maand laat Brussels Airlines haar passagiers op intercontinentale vluchten kennismaken met regionale gerechten van de hand van gerenommeerde Belgische sterrenchefs. De chefs stellen zelf een volledig menu samen op basis van streekproducten uit hun regio. De culinaire reis van Brussels Airlines door het Belgische gastronomische landschap vangt deze winter aan in West-Vlaanderen bij topchef Geert Van Hecke.

    Al jaren levert Brussels Airlines inspanningen om een vliegende ambassadeur van België te zijn. Aan boord van de Brussels Airlines vluchten wordt bijvoorbeeld een selectie van Belgische bieren & wijnen aangeboden. Passagiers worden ook verwend met Belgische pralines, wafels en koekjes van bekende Belgische topmerken.

    Vanaf november gaat Brussels Airlines nog een stap verder. Bij de start van het winterseizoen, wordt aan boord van alle intercontinentale vluchten naar de States en Afrika  Belgische topgastronomie geserveerd onder de naam “Belgian Star Chefs”. VP Customer Experience Anne Tricot: “We gaan samenwerken met bekende Belgische sterrenchefs die een volledig menu op basis van regionale specialiteiten samenstellen en onze passagiers zo het beste uit hun regio aanbevelen.”

    Het Belgian Star Chefs  menu wordt aangeboden aan alle Business Class passagiers die vanuit Brussels Airport naar een lange afstandsbestemming van Brussels Airlines vliegen. Elke 4 tot 5 maanden wordt een menukeuze van een andere Belgische sterrenchef geïntroduceerd. De spits wordt afgebeten door de provincie West-Vlaanderen en Geert Van Hecke die het zeer geprezen Brugse restaurant De Karmeliet (*** Michelin) uitbaat en al 30 jaar een begrip is in de culinaire wereld. Vandaag stelde hij zijn eerste Belgian Star Chefs menu voor de maand november voor.

    Geert Van Hecke koos ondermeer als voorgerecht voor gerookte paling uit Damme geserveerd met dragon-yoghurtsaus en venkelpuree. Als hoofdgerecht stelt hij Noordzeegarnalen naar een Brugs recept met curry van zoete aardappelen en gestoomde sluimererwten voor. Ook de bier- en kaaskeuze is 100 procent West-Vlaams: Damme en Brugse Apero Kaas en Brugge Tripel.

    Volgende lente is een andere regio aan de beurt in het Belgian Star Chef programma: de Business Class passagiers zullen dan kunnen genieten van een fijnproeversmenu uit de provincie Luxemburg. “We willen de volgende jaren onze Belgische en internationale passagiers laten proeven van het beste dat de alom gewaardeerde Belgische keuken te bieden heeft en ons meer dan ooit positioneren als culinaire ambassadeur voor België”, legt Anne Tricot uit.

    Naast de Belgian Star Chefs suggestie kunnen Business Class passagiers nog steeds kiezen uit twee andere menu opties of één van de 21 verschillende speciale maaltijden (dieet, zoutarm, glutenvrij, religie respecterende maaltijden, ...).





    02-11-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gourmet special in Oostkantons

    “Gourmet-speciaal” op eastbelgium.com

     

    De herfst in de Oostkantons is zonder twijfel het seizoen dat het meest wordt geapprecieerd door de wandelaars en de fijnproevers. Er is een heel groot en verscheiden aanbod. Daarom heeft de Touristisch Agentschap Oost-België voor alle gasten een online-lijst samengesteld.

    De glinsterende kleuren van de Hoge Venen en van de grote bossen in de Oostkantons nodigen, zoals geen ander seizoen, uit om te wandelen en daarbij zijn de wildmenu’s vanzelfsprekend. Voor de wandelaars worden talrijke geleide wandelingen en kant en klare arrangementen georganiseerd en de hoteliers van de Oostkantons maken door hun lekkernijen van uw weekend een echt gastronomisch feest.

    Zich laten verwennen. Nu is het weer tijd voor de beroemde “herfstwildweekends”, een “must” voor liefhebbers van buitengewone spijzen verbonden met deugddoende wandelingen door de prachtig gekleurde natuur van de Oost-Belgische “Indian Summer”. Ideaal ook voor hen die zich liever eens goed laten verwennen in één van onze uitstekende hotels of restaurants. Het is volop jachtseizoen en het wild uit onze eigen bossen prijkt op elk menu: hier is geen sprake van diepgevroren import!

    Een gastronomisch weekend met wild op het menu is pure ontspanning. Het  Toeristisch Agentschap Oost-België heeft sommige aanbiedingen op hun website in een "gourmet-special" samengevat. Het overzicht bevat de prijzen voor een lang weekend van vrijdag tot zondag en voor een kort weekend van zaterdag op zondag met inlichtingen over de aangeboden culinaire specialiteiten. Daarin worden tevens de talrijke kant-en-klare arrangementen voor gastronomische weekends van de hotels opgesomd. Verder staan de prijzen voor kerst- en oudejaarsavondmenu’s erin gepubliceerd. Reserveer tijdig, want de aanvragen zijn talrijk en de kamers zijn vlug volzet.

    Toeristisch Agentschap Oost-België, Hauptstr. 54, 4780 St. Vith -  Tel. : 080/227664, info@eastbelgium.com, www.eastbelgium.com

    01-11-2013 om 09:02 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gourmet special in Oostkantons

    “Gourmet-speciaal” op eastbelgium.com

     

    De herfst in de Oostkantons is zonder twijfel het seizoen dat het meest wordt geapprecieerd door de wandelaars en de fijnproevers. Er is een heel groot en verscheiden aanbod. Daarom heeft de Touristisch Agentschap Oost-België voor alle gasten een online-lijst samengesteld.

    De glinsterende kleuren van de Hoge Venen en van de grote bossen in de Oostkantons nodigen, zoals geen ander seizoen, uit om te wandelen en daarbij zijn de wildmenu’s vanzelfsprekend. Voor de wandelaars worden talrijke geleide wandelingen en kant en klare arrangementen georganiseerd en de hoteliers van de Oostkantons maken door hun lekkernijen van uw weekend een echt gastronomisch feest.

    Zich laten verwennen. Nu is het weer tijd voor de beroemde “herfstwildweekends”, een “must” voor liefhebbers van buitengewone spijzen verbonden met deugddoende wandelingen door de prachtig gekleurde natuur van de Oost-Belgische “Indian Summer”. Ideaal ook voor hen die zich liever eens goed laten verwennen in één van onze uitstekende hotels of restaurants. Het is volop jachtseizoen en het wild uit onze eigen bossen prijkt op elk menu: hier is geen sprake van diepgevroren import!

    Een gastronomisch weekend met wild op het menu is pure ontspanning. Het  Toeristisch Agentschap Oost-België heeft sommige aanbiedingen op hun website in een "gourmet-special" samengevat. Het overzicht bevat de prijzen voor een lang weekend van vrijdag tot zondag en voor een kort weekend van zaterdag op zondag met inlichtingen over de aangeboden culinaire specialiteiten. Daarin worden tevens de talrijke kant-en-klare arrangementen voor gastronomische weekends van de hotels opgesomd. Verder staan de prijzen voor kerst- en oudejaarsavondmenu’s erin gepubliceerd. Reserveer tijdig, want de aanvragen zijn talrijk en de kamers zijn vlug volzet.

    Toeristisch Agentschap Oost-België, Hauptstr. 54, 4780 St. Vith -  Tel. : 080/227664, info@eastbelgium.com, www.eastbelgium.com

    01-11-2013 om 09:01 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke kerstsfeer

    ONTDEK DE UNIEKE KERSTSFEER VAN DE '9 STADJES'

    Kerstmarkthopping in en om de Noord-Duitse stad Hannover

     

    Voor liefhebbers van de typische kerstsfeer is de regio Niedersachsen het absolute walhalla. In de nabijheid van de hoofdstad Hannover vind je maar liefst 9 feeërieke kerstdorpen terug. De zogenaamde ‘9 stadjes van Niedersachsen’ – een aantal ervan zijn UNESCO-werelderfgoed – staan bekend om hun charme en gezelligheid. Vanaf 26 november worden ze stuk voor stuk ondergedompeld in kerstsfeer, uitbundig verlicht en met tal van activiteiten. Snuif de geur van geroosterde amandelnoten en gluhwein op en laat je betoveren door de meest gezellige kerstdorpjes van Noord-Duitsland.

    Celle, Göttingen, Goslar, Hameln, Lüneburg, Braunschweig, Hildesheim, Wolfenbüttel en Hannover, oftewel de ‘9 stadjes van Niedersachsen. De meeste onder hen doen wellicht niet meteen een belletje rinkelen. Nochtans staan ze alle bekend om hun authenticiteit en rijke geschiedenis. Denk maar aan Hameln dat met zijn ‘rattenvanger’ één van de bekendste sprookjesfiguren huisvest. Of het middeleeuwse centrum van Goslar, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Alle 9 stadjes worden overigens gekenmerkt door een traditioneel centrum met vakwerkershuizen. Het centrum van Celle telt zo maar liefst 450 geklasseerde gevels.

    Hoewel de stadjes het ganse jaar door baden in een sfeer van gezelligheid wordt het er tijdens de kerstperiode pas echt idyllisch. Elk stadje heeft niet alleen zijn eigen kerstmarkt, het ganse centrum wordt versierd met dennenbomen, kerstverlichting en andere kerstornamenten. Je proeft er letterlijk en figuurlijk de kerstsfeer in zijn meest pure vorm. Want wat er kan beter smaken naar aanloop van de koude kerstdagen dan een heerlijke gluhwein, een Bregenwurst (lokale specialiteit van Lüneburg) en gebakken appelschijfjes met kaneel? In Göttingen brouwen ze zelfs speciaal voor kerstmis ‘Gluhbier’, een bier met een hoog alcoholpercentage dat ook warm gedronken kan worden.

    Ieder stadje heeft naast lokale delicatessen ook nog zijn eigen activiteiten. Zo kan je in Celle een stadswandeling doen met de ‘Moppenonkel’, een humoristisch personage uit de geschiedenis van Celle. Op de markt van Goslar staat er een speciaal sprookjesbos met 50 rijkelijk gedecoreerde Finse sparren, terwijl je in Hameln een speciale kerstboottocht over de Weser kunt maken, al dan niet in aanwezigheid van de befaamde rattenvanger van Hameln. Voor echte romantiek moet je in Wolfenbüttel zijn, waar straattheater hoogtij viert en mascottes ‘Wölfchen’ en ‘Büttelchen’ je verrassen met zoete lekkernijen. In Hildesheim, tenslotte, kan je naar de top van de Sint-Andreas kerk waar je een prachtig uitzicht hebt over de besneeuwde daken en het verlichte stadscentrum.

    Wie op zoek is naar wat meer hedendaagse kerstsfeer kan een bezoek brengen aan Autostadt in Wolfsburg. De thuishaven van Volkswagen zal de ganse maand december uitgerust worden met een grote ijspiste, waar er dagelijks speciale kerstshows gegeven worden. Je kan er ook zelf de schaatsen aanbinden of een bezoekje brengen aan de gezellige kerstmarkt.

    Hannover als ideale uitvalsbasis

    Tot slot staat ook bundeshauptstadt Hannover in het teken van kerstmis, met maar liefst 3 verschillende kerstmarkten, waarvan die in het oude stadscentrum niet minder dan 170 kerststalletjes telt. Ook de Hannover Adventure Zoo heeft haar eigen kerstmarkt en wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot de Hannover Winter Zoo. In de Orangerie van de fameuze Herrenhausen Garten kan je genieten van de wintervariété, een kunstig winterspektakel gebracht door een theatergezelschap van wereldniveau. Vanuit Hannover kan je bovendien zeer eenvoudig met het openbaar vervoer naar de overige van de 9 stadjes. Dat maakt Hannover dan ook de ideale uitvalsbasis voor een winters verblijf van meerdere dagen. Want wie aan één kerstmarkt niet genoeg heeft en authenticiteit op prijs stelt is in de 9 stadjes van Niedersachsen duidelijk aan het juiste adres.

    De kerstactiviteiten van de 9 stadjes starten in de week van 25 november en duren tot 22 december (de kerstmarkten van Braunschweig, Celle, Göttingen, Hildesheim en Goslar duren nog tot 28 december)

    Wie de magie van Kerstmis een keertje in Hannover en haar 9 omringende stadjes wilt beleven kan nu genieten van een schitterend kerstpakket, inclusief: 2 overnachtingen incl. Ontbijt in een 4**** hotel in het stadscentrum van Hannover,  romantische rit voor 2 personen in een Velix (fietstaxi), incl. Gluhwein, deken en handschoenen, 3-gangen kerstdiner, Niedersachsen ticket: dagticket voor het openbaar vervoer in gans Niedersachsen, incl. de 9 stadjes, Informatiepakket van de stad Hannover. Prijs: 185 euro pp.

    Hannover ligt op zo’n 490 km van Brussel, maar vanaf de Duits-Nederlandse grens is het nog zo’n 3 uurtjes rijden. De vlotte verbindingen via de A2 en A7 autosnelwegen, de ruime parkeergelegenheid en het vlot toegankelijke stadscentrum zorgen ervoor dat Hannover dichterbij is dan je denkt. Wie liever met de trein reist staat op 5 uurtjes in het centrum van Hannover. Overstappen doe je in Keulen.

    Meer info: www.9cities.de en www.visit-hannover.com.





    31-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines

    Brussels Airlines voegt Europese vakantiebestemmingen toe

     

     

    In het zomerseizoen van 2014 (30 maart tot 26 oktober) voegt Brussels Airlines opnieuw vakantiebestemmingen toe aan haar Europese netwerk. De dienstregelingen van enkele bestaande bestemmingen worden aangepast om de connectiviteit binnen het netwerk te verbeteren en Tel Aviv zal meer worden aangevlogen.

    Op 30 maart 2014 gaat voor de luchtvaartsector het zomerseizoen in en dat brengt ook dit jaar weer nieuwigheden met zich mee in het Brussels Airlines netwerk. De Belgische maatschappij voegt enkele Europese vakantiebestemmingen toe. Zo zullen vakantiegangers volgende zomer vier keer per week naar drie bestemmingen op het populaire Franse eiland Corsica kunnen vliegen, namelijk Bastia, Ajaccio en Figari. Net zoals vorig jaar keren de seizoenbestemmingen ook volgende zomer weer terug in het programma: Catania en Palermo op het eiland Sicilië, Napels, Firenze, Faro, Porto, Marrakech en Agadir. Alicante, dat vanaf 26 oktober 2013 drie keer per week door Brussels Airlines wordt aangevlogen, zal ook in de zomer van 2014 verder worden aangeboden.

    Brussels Airlines keert ook weer terug naar de Griekse markt na een jaar afwezigheid: Athene zal tijdens het zomerseizoen opnieuw worden aangevlogen vanuit Brussels Airport en dit drie keer per week.

    Voor enkel bestaande bestemmingen wijzigen de vluchturen om betere aansluitingen binnen het netwerk te kunnen aanbieden. De laatste vlucht naar Budapest zal later vanuit Brussel vertrekken (20u50) en de eerste vlucht vanuit Budapest zal al om 8u40 landen in Brussel, om eendaagse business trips naar Brussel te vergemakkelijken en om transfers met het Europese en het intercontinentale netwerk van Brussels Airlines mogelijk te maken.

     

    Tel Aviv, een bestemming die dagelijks door Brussels Airlines wordt aangevlogen en 2 keer per dag op zondag, zal 3 keer per week extra worden aangeboden, waardoor er vanaf eind maart op maandag, woensdag, donderdag en zondag ook ’s ochtends vanuit Brussels Airport naar Tel Aviv kan worden gevlogen, en er betere connectiemogelijkheden ontstaan.

     

    31-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Croisé
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Michel Croisé, benoemd tot CEO van Sodexo Benelux

     

    Vanaf 1 januari 2014 komt Michel Croisé aan het hoofd van Sodexo Benelux. De Belg vervangt de huidige CEO, Hans Rijnierse, die zijn actieve loopbaan beëindigt met een functie als non-executive Chairman voor Sodexo Nederland.

    Michel Croisé startte zijn carrière bij Sodexo in 1992. Onder zijn impuls kon de groep, die in België voornamelijk bekend is van de cheques en de catering, uitgroeien tot een belangrijke speler op de markt van facilitaire diensten. Deze belangrijke strategische stap in de groei van het bedrijf, betekent dat facilitaire diensten zoals bijvoorbeeld technisch onderhoud, onderhoud van laboratoriuminstrumenten, schoonmaak, receptie-en conciergeriediensten tot de core business van Sodexo behoren.

    Bedrijven als Johnson & Johnson, Unilever, GSK, Euroclear, RTL, Procter & Gamble, Solvay, maar ook publieke instellingen uit de gezondheidssector of onderwijs, vertrouwen hun facilitaire diensten toe aan Sodexo. Dankzij zijn kennis en ervaring op vlak van deze nieuwe diensten, was de opvolging van Rijnierse aan het hoofd van Sodexo Benelux een logische stap in de carrière van Michel Croisé.

    Sodexo Benelux stelt bijna 12.000 personen te werk en realiseert een zakencijfer van om en bij de 900 miljoen euro. Sodexo is aanwezig op 2500 sites in België, Nederland en Luxemburg.

    30-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oenotoerisme in herfstkleuren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oenotoerisme in herfstkleuren

     

     

    De wijngaard verandert van kleur. Goud, brons en rode tinten gaan overheersen. Het oogsten zit erop. Vorige jaargangen rusten en rijpen en maken plaats voor de nieuwe wijn die nu onstuimig tekeergaat in de gistkuipen. Het weer is nog mild en geknipt voor uitstapjes van kelder naar kelder, van kelder naar museum, van het museum naar het bos, van het bos naar het restaurant en van daar weer naar je gastenkamer. De dag zit erop en het is goed geweest: mooie landschappen, aangename ontmoetingen en lekkere Côtes du Rhône.

    Wijn en toerisme ‘buiten het seizoen’ De Rhônevallei telt 74.000 hectare druiven. Ze is daarmee Frankrijks op een na grootste AOC-wijngebied, qua oppervlakte dan toch. De Rhônevallei is ook een fascinerende streek die elk jaar ruim 14 miljoen toeristen verwelkomt en dat niet alleen tijdens de zomer. Levensgenieters, smulpapen, wandelaars, meerwaardezoekers, allemaal vinden ze de weg naar dit leuke en lekkere stukje Frankrijk. Dankzij het wijnpatrimonium en de uitzonderlijke natuur en cultuur valt hier het hele jaar door voor elk wat wils te beleven.

    Wie zich op weg wil begeven, te voet, te paard, met de fiets of de auto, kan kiezen uit 9 wijnroutes door de Côtes du Rhône en de Côtes du Rhône Villages. Ze brengen je langs de Rhôneoevers van noord naar zuid en wijzen je de verborgen adresjes waar het goed toeven en genieten is voor gezinnen, geliefden en vrienden. De kleuren zijn prachtig in dit seizoen, je hebt een uitzicht tot aan de einder en de verleiding om dit tableau vivant te doorkruisen wordt onweerstaanbaar.

    Met de Côtes du Rhône als rode draad valt in de streek bijzonder veel te beleven. Een artistiek parcours brengt ons van het Museum voor Schone Kunsten van Valence, dat in december opnieuw de deuren opent, langs de Rhône zuidwaarts naar het Palais des Papes in Avignon. Met halten onderweg voor het kasteel van Montélimar waar hedendaagse kunst te zien is en Suze-La-Rousse, waar zich de plaatselijke wijnuniversiteit bevindt en ook een nieuw museum over het wijnerfgoed van de streek. De mogelijkheden zijn eindeloos. http://chateaux.ladrome.fr/

    Fijnproevers weten nog minder waar te beginnen. Vanaf het einde van de herfst beleven de Drôme en de Vaucluse een explosie van truffelmarkten. Profiteer ervan om van de zwarte diamant te genieten, vergezeld van een goede Côtes du Rhône, wit of rood, al naargelang het gerecht. Ook veel chambres d’hôtes bieden verblijfsformules aan, waarbij de truffel centraal staat en laten je bijvoorbeeld met een truffelboer mee op ‘cavage’ of truffeloogst trekken.

    In de buurt van Nyons, komen we in de streek van de olijven, met de bekende tanche, of olijf van Nyons en de verdale, die veel voorkomt rond Beaumes-de- Venise. Halverwege de herfst begint ook in de olijfgaarden de pluk. Truffels, olijven en olijfolie en Côtes du Rhône, wat een heerlijk trio, toch… Na al dat genieten vormt wat beweging geen overbodige luxe. Wie op sportschoenen de streek wil verkennen kan dat perfect. Er zijn weinig activiteiten die in de Côtes du Rhône niet worden aangeboden.

    Honderden kilometer bewegwijzerde paden, om te beginnen. Verscheidene golfterreinen, paardensport... De Côtes du Rhône is een waar paradijs voor de sportieve bezoeker die de wijn houdt voor na de inspanningen. Veel domeinen verhuren overigens (elektrische) fietsen om door de wijngaarden te peddelen en enkele van Frankrijks schilderachtigste dorpen te verkennen. En als je je fiets terug inlevert is het vast tijd om enkele mooie flesjes te proeven. De Côtes du Rhône is veel meer dan wijn alleen. Cultuur, gastronomie, charmante overnachtingsmogelijkheden, sporten... het is er allemaal en het geeft je een andere kijk op deze verrassende streek. www.vins-rhone.com rubriek ‘’visiter’’.

    Een vooruitblik op het oogstjaar 2013… In de zuidelijke Côtes du Rhône zien we bij de eerste syrahs heel veel fruit en kleur. Ook de witte en de rosé zijn trouwens bijzonder geslaagd en zeer aromatisch. In de noordelijkere Côtes du Rhône, verloopt het oogsten zeer gespreid, maar de wijngaard en de druiven zijn perfect gezond. Syrah en mourvèdre brengen de volumes gelukkig in evenwicht en verlenen een bijzonder karakter aan een oogstjaar dat zich alvast fruitig en kruidig aankondigt. En van de toekomstige witte Côtes du Rhône mag verwacht worden dat hij zijn aromatische enthousiasme zal weten

    29-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illy caffe

    illycaffè: Een kerst in het teken van design met de nieuwe Y5 & Y3!

     

     

    Onder alle omstandigheden de beste espresso serveren … dat is wat illycaffè beoogt. Nu kerst zich weer aankondigt, is het weer volop samen genieten van een lekker kopje.

    Y5, de nieuwste machine van illy verleidt door zijn compacte design, die zelfs zijn plekje vindt in de kleinste ruimtes. Daarbovenop is hij zeer makkelijk te gebruiken: Men kan kiezen tussen twee volumes koffie en twee niveaus om de tasjes te plaatsen. Deze automatische machine werkt met de capsules illy Iperespresso (een exclusief systeem gebaseerd op een illy capsule, beschermd door 5 patenten) en kan langs boven geladen worden. De nieuwe Y5 combineert technologie, design en gebruiksgemak.

    Een kerst met kleur met de Y3 !

    De illy Y3 machine - bekend om zijn minimalistisch en contemporain ontwerp - is nu beschikbaar in twee nieuwe kleuren, en biedt het plezier om ook thuis de perfecte koffie te zetten. Hyper-compact en minimalistisch, deze machine is past in alle kleine ruimtes en verleid door zijn aantrekkelijke prijs.

    Bij illy wordt design altijd gelinkt aan gebruiksvriendelijkheid, niets is dus eenvoudiger dan jezelf een koffie aan te bieden volgens de regels van de kunst: de touch-toetsen en Iperespresso systeem verzekeren een uitstekende koffie.

    Iperespresso : Unieke capsules van illy

    Alle illy Y3 en Y5 machines beschikken over het illy Iperespresso systeem. Hun werking als extractiekamer, zorgt ervoor dat deze capsules de koffie laten trekken en emulgeren in het hart voor een onevenaarbare zachtheid en een uitzonderlijke doordringendheid van de crème. Als aanvulling op zijn machines verkoopt illy ook een grote keuze aan capsules, die 7 verschillende smaakervaringen bieden:

    De beroemde illy blend voor een perfecte espresso : rood (klassiek geroosterd), zwart (donker geroosterd), blauw(dubbele espresso), groen (décaféiné).

    illy Monoarabica voor een reis door 3 smaken: Monoarabica Guatemala (zacht en evenwichtig), Monoarabica Ethiopie (delicaat en aromatisch), Monoarabica Brésil (intens en romig).

    illy koopt zijn groene koffie rechtstreeks bij de Arabica productiehuizen, en zet zo partnerrelaties op poten gebaseerd op duurzame ontwikkeling. Met de beste cultivators in de wereld – van Brazilië  tot de landen van Centraal Amerika, Indië en Afrika - ontwikkeld het bedrijf uit Triëste lange-termijn smaenwerkingsrapporten, door kennis en savoir-faire door te geven en door het toekennen van hogere prijzen in vergelijking met de rest van de markt.

     

     





    29-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!