Balade lanceert de
eerste lichte room zonder additieven. Dankzij zijn romige textuur en zijn
unieke smaak is hij geschikt voor alle culinaire bereidingen. De lichte room
van Balade wordt uw nieuwe bondgenoot voor een lekkere, heerlijke en
natuurlijke keuken, elke dag opnieuw.
Is er iets beters dan
met het gezin of vrienden aanschuiven voor een lekkere maaltijd? En van de
dagelijkse maaltijd een lekker maar licht en natuurlijk moment maken? Dat kan
voortaan dankzij Balade, de zuivelspecialist die zorgt voor plezier en
gezondheid. Met zijn heerlijke lichte room, de eerste zonder additieven, maakt
Balade ons leven gemakkelijker en onze keuken lichter.
De enige lichte room
zonder additieven:Gezond eten is van
groot belang. Weten waar onze voeding vandaan komt en welke ingrediënten deze
bevat, is echter ook belangrijk. Niet alleen voor onze gezondheid maar ook voor
die van onze kinderen. En is er iets gezonder dan eenvoudige en natuurlijke voedingsmiddelen
zonder toegevoegde stoffen (waarvan de herkomst niet altijd duidelijk is)?
Daarom lanceert Balade als eerste een lichte room zonder additieven. Deze zeer
smakelijke lichte room is van nature mager en bevat slechts 19% vetstoffen. Om
simpelweg van te genieten.
100% Belgisch. De
lichte room van Balade wordt vervaardigd in een klein dorpje aan de voet van de
Hoge Venen, door Belgen, voor Belgen. Op basis van traditionele savoir-faire
wordt de room op een natuurlijke manier afgeroomd. Om steeds meer unieke,
gezonde en smakelijke producten te kunnen produceren met respect voor de natuur
probeert het merk Balade voortdurend te innoveren en de kwaliteit te verhogen.
Voor authentiek en onvervangbaar plezier.
Om plezier met
gezondheid te combineren. Deze room heeft een unieke smaak en combineert op een
overheerlijke manier plezier en gezondheid. Hij is zeer romig & licht,
bindt snel en is geschikt voor warme of koude bereidingen, hartige of zoete
gerechten, met groenten, pasta, gratins, sauzen, soepen Voor een heerlijke en
lichte keuken.
De lichte room van
Balade is, steeds zonder additieven, verkrijgbaar in een flesje, met een zeer
romige textuur, of in een tetraverpakking, met een dikkere textuur. De lichte
room van Balade is lekker & gezond, voor de keuken van elke dag. Vanaf nu
verkrijgbaar in alle supermarkten in de zuivel/versafdeling.
Balade is ontstaan in
1987, aan de voet van de Hoge Venen. Balade is het Belgische merk bij uitstek
voor zuivelproducten die gezondheid en plezier combineren. De room, boter,
sauzen en chocopasta van Balade zijn verkrijgbaar in de versafdeling.
www.balade.be
Brussels Airlines
start samenwerking met Belgische sterrenchefs
Vanaf volgende maand
laat Brussels Airlines haar passagiers op intercontinentale vluchten
kennismaken met regionale gerechten van de hand van gerenommeerde Belgische
sterrenchefs. De chefs stellen zelf een volledig menu samen op basis van
streekproducten uit hun regio. De culinaire reis van Brussels Airlines door het
Belgische gastronomische landschap vangt deze winter aan in West-Vlaanderen bij
topchef Geert Van Hecke.
Al jaren levert
Brussels Airlines inspanningen om een vliegende ambassadeur van België te zijn.
Aan boord van de Brussels Airlines vluchten wordt bijvoorbeeld een selectie van
Belgische bieren & wijnen aangeboden. Passagiers worden ook verwend met
Belgische pralines, wafels en koekjes van bekende Belgische topmerken.
Vanaf november gaat
Brussels Airlines nog een stap verder. Bij de start van het winterseizoen,
wordt aan boord van alle intercontinentale vluchten naar de States en
AfrikaBelgische topgastronomie
geserveerd onder de naam Belgian Star Chefs. VP Customer Experience Anne
Tricot: We gaan samenwerken met bekende Belgische sterrenchefs die een
volledig menu op basis van regionale specialiteiten samenstellen en onze
passagiers zo het beste uit hun regio aanbevelen.
Het Belgian Star
Chefsmenu wordt aangeboden aan alle
Business Class passagiers die vanuit Brussels Airport naar een lange
afstandsbestemming van Brussels Airlines vliegen. Elke 4 tot 5 maanden wordt
een menukeuze van een andere Belgische sterrenchef geïntroduceerd. De spits
wordt afgebeten door de provincie West-Vlaanderen en Geert Van Hecke die het
zeer geprezen Brugse restaurant De Karmeliet (*** Michelin) uitbaat en al 30
jaar een begrip is in de culinaire wereld. Vandaag stelde hij zijn eerste
Belgian Star Chefs menu voor de maand november voor.
Geert Van Hecke koos ondermeer
als voorgerecht voor gerookte paling uit Damme geserveerd met
dragon-yoghurtsaus en venkelpuree. Als hoofdgerecht stelt hij Noordzeegarnalen
naar een Brugs recept met curry van zoete aardappelen en gestoomde
sluimererwten voor. Ook de bier- en kaaskeuze is 100 procent West-Vlaams: Damme
en Brugse Apero Kaas en Brugge Tripel.
Volgende lente is een
andere regio aan de beurt in het Belgian Star Chef programma: de Business Class
passagiers zullen dan kunnen genieten van een fijnproeversmenu uit de provincie
Luxemburg. We willen de volgende jaren onze Belgische en internationale
passagiers laten proeven van het beste dat de alom gewaardeerde Belgische
keuken te bieden heeft en ons meer dan ooit positioneren als culinaire
ambassadeur voor België, legt Anne Tricot uit.
Naast de Belgian Star
Chefs suggestie kunnen Business Class passagiers nog steeds kiezen uit twee
andere menu opties of één van de 21 verschillende speciale maaltijden (dieet,
zoutarm, glutenvrij, religie respecterende maaltijden, ...).
De herfst in de Oostkantons
is zonder twijfel het seizoen dat het meest wordt geapprecieerd door de
wandelaars en de fijnproevers. Er is een heel groot en verscheiden aanbod.
Daarom heeft de Touristisch Agentschap Oost-België voor alle gasten een
online-lijst samengesteld.
De glinsterende kleuren van
de Hoge Venen en van de grote bossen in de Oostkantons nodigen, zoals geen
ander seizoen, uit om te wandelen en daarbij zijn de wildmenus
vanzelfsprekend. Voor de wandelaars worden talrijke geleide wandelingen en kant
en klare arrangementen georganiseerd en de hoteliers van de Oostkantons maken
door hun lekkernijen van uw weekend een echt gastronomisch feest.
Zich laten verwennen. Nu is
het weer tijd voor de beroemde herfstwildweekends, een must voor
liefhebbers van buitengewone spijzen verbonden met deugddoende wandelingen door
de prachtig gekleurde natuur van de Oost-Belgische Indian Summer. Ideaal ook
voor hen die zich liever eens goed laten verwennen in één van onze uitstekende
hotels of restaurants. Het is volop jachtseizoen en het wild uit onze eigen
bossen prijkt op elk menu: hier is geen sprake van diepgevroren import!
Een gastronomisch weekend
met wild op het menu is pure ontspanning. Het Toeristisch Agentschap Oost-België heeft
sommige aanbiedingen op hun website in een "gourmet-special"
samengevat. Het overzicht bevat de prijzen voor een lang weekend van vrijdag
tot zondag en voor een kort weekend van zaterdag op zondag met inlichtingen
over de aangeboden culinaire specialiteiten. Daarin worden tevens de talrijke
kant-en-klare arrangementen voor gastronomische weekends van de hotels
opgesomd. Verder staan de prijzen voor kerst- en oudejaarsavondmenus erin
gepubliceerd. Reserveer tijdig, want de aanvragen zijn talrijk en de kamers
zijn vlug volzet.
De herfst in de Oostkantons
is zonder twijfel het seizoen dat het meest wordt geapprecieerd door de
wandelaars en de fijnproevers. Er is een heel groot en verscheiden aanbod.
Daarom heeft de Touristisch Agentschap Oost-België voor alle gasten een
online-lijst samengesteld.
De glinsterende kleuren van
de Hoge Venen en van de grote bossen in de Oostkantons nodigen, zoals geen
ander seizoen, uit om te wandelen en daarbij zijn de wildmenus
vanzelfsprekend. Voor de wandelaars worden talrijke geleide wandelingen en kant
en klare arrangementen georganiseerd en de hoteliers van de Oostkantons maken
door hun lekkernijen van uw weekend een echt gastronomisch feest.
Zich laten verwennen. Nu is
het weer tijd voor de beroemde herfstwildweekends, een must voor
liefhebbers van buitengewone spijzen verbonden met deugddoende wandelingen door
de prachtig gekleurde natuur van de Oost-Belgische Indian Summer. Ideaal ook
voor hen die zich liever eens goed laten verwennen in één van onze uitstekende
hotels of restaurants. Het is volop jachtseizoen en het wild uit onze eigen
bossen prijkt op elk menu: hier is geen sprake van diepgevroren import!
Een gastronomisch weekend
met wild op het menu is pure ontspanning. Het Toeristisch Agentschap Oost-België heeft
sommige aanbiedingen op hun website in een "gourmet-special"
samengevat. Het overzicht bevat de prijzen voor een lang weekend van vrijdag
tot zondag en voor een kort weekend van zaterdag op zondag met inlichtingen
over de aangeboden culinaire specialiteiten. Daarin worden tevens de talrijke
kant-en-klare arrangementen voor gastronomische weekends van de hotels
opgesomd. Verder staan de prijzen voor kerst- en oudejaarsavondmenus erin
gepubliceerd. Reserveer tijdig, want de aanvragen zijn talrijk en de kamers
zijn vlug volzet.
Kerstmarkthopping in en
om de Noord-Duitse stad Hannover
Voor liefhebbers van de
typische kerstsfeer is de regio Niedersachsen het absolute walhalla. In de
nabijheid van de hoofdstad Hannover vind je maar liefst 9 feeërieke kerstdorpen
terug. De zogenaamde 9 stadjes van Niedersachsen een aantal ervan zijn
UNESCO-werelderfgoed staan bekend om hun charme en gezelligheid. Vanaf 26
november worden ze stuk voor stuk ondergedompeld in kerstsfeer, uitbundig
verlicht en met tal van activiteiten. Snuif de geur van geroosterde
amandelnoten en gluhwein op en laat je betoveren door de meest gezellige
kerstdorpjes van Noord-Duitsland.
Celle, Göttingen, Goslar,
Hameln, Lüneburg, Braunschweig, Hildesheim, Wolfenbüttel en Hannover, oftewel
de 9 stadjes van Niedersachsen. De meeste onder hen doen wellicht niet meteen
een belletje rinkelen. Nochtans staan ze alle bekend om hun authenticiteit en
rijke geschiedenis. Denk maar aan Hameln dat met zijn rattenvanger één van de
bekendste sprookjesfiguren huisvest. Of het middeleeuwse centrum van Goslar,
dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Alle 9 stadjes worden overigens
gekenmerkt door een traditioneel centrum met vakwerkershuizen. Het centrum van
Celle telt zo maar liefst 450 geklasseerde gevels.
Hoewel de stadjes het
ganse jaar door baden in een sfeer van gezelligheid wordt het er tijdens de
kerstperiode pas echt idyllisch. Elk stadje heeft niet alleen zijn eigen
kerstmarkt, het ganse centrum wordt versierd met dennenbomen, kerstverlichting
en andere kerstornamenten. Je proeft er letterlijk en figuurlijk de kerstsfeer
in zijn meest pure vorm. Want wat er kan beter smaken naar aanloop van de koude
kerstdagen dan een heerlijke gluhwein, een Bregenwurst (lokale specialiteit van
Lüneburg) en gebakken appelschijfjes met kaneel? In Göttingen brouwen ze zelfs
speciaal voor kerstmis Gluhbier, een bier met een hoog alcoholpercentage dat
ook warm gedronken kan worden.
Ieder stadje heeft naast
lokale delicatessen ook nog zijn eigen activiteiten. Zo kan je in Celle een
stadswandeling doen met de Moppenonkel, een humoristisch personage uit de
geschiedenis van Celle. Op de markt van Goslar staat er een speciaal
sprookjesbos met 50 rijkelijk gedecoreerde Finse sparren, terwijl je in Hameln
een speciale kerstboottocht over de Weser kunt maken, al dan niet in
aanwezigheid van de befaamde rattenvanger van Hameln. Voor echte romantiek moet
je in Wolfenbüttel zijn, waar straattheater hoogtij viert en mascottes
Wölfchen en Büttelchen je verrassen met zoete lekkernijen. In Hildesheim,
tenslotte, kan je naar de top van de Sint-Andreas kerk waar je een prachtig uitzicht
hebt over de besneeuwde daken en het verlichte stadscentrum.
Wie op zoek is naar wat
meer hedendaagse kerstsfeer kan een bezoek brengen aan Autostadt in Wolfsburg.
De thuishaven van Volkswagen zal de ganse maand december uitgerust worden met
een grote ijspiste, waar er dagelijks speciale kerstshows gegeven worden. Je
kan er ook zelf de schaatsen aanbinden of een bezoekje brengen aan de gezellige
kerstmarkt.
Hannover als ideale
uitvalsbasis
Tot slot staat ook
bundeshauptstadt Hannover in het teken van kerstmis, met maar liefst 3
verschillende kerstmarkten, waarvan die in het oude stadscentrum niet minder
dan 170 kerststalletjes telt. Ook de Hannover Adventure Zoo heeft haar eigen
kerstmarkt en wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot de Hannover Winter Zoo.
In de Orangerie van de fameuze Herrenhausen Garten kan je genieten van de
wintervariété, een kunstig winterspektakel gebracht door een theatergezelschap
van wereldniveau. Vanuit Hannover kan je bovendien zeer eenvoudig met het
openbaar vervoer naar de overige van de 9 stadjes. Dat maakt Hannover dan ook
de ideale uitvalsbasis voor een winters verblijf van meerdere dagen. Want wie
aan één kerstmarkt niet genoeg heeft en authenticiteit op prijs stelt is in de
9 stadjes van Niedersachsen duidelijk aan het juiste adres.
De kerstactiviteiten van
de 9 stadjes starten in de week van 25 november en duren tot 22 december (de
kerstmarkten van Braunschweig, Celle, Göttingen, Hildesheim en Goslar duren nog
tot 28 december)
Wie
de magie van Kerstmis een keertje in Hannover en haar 9 omringende stadjes wilt
beleven kan nu genieten van een schitterend kerstpakket, inclusief: 2
overnachtingen incl. Ontbijt in een 4**** hotel in het stadscentrum van
Hannover, romantische rit voor 2
personen in een Velix (fietstaxi), incl. Gluhwein, deken en handschoenen, 3-gangen
kerstdiner, Niedersachsen ticket: dagticket voor het openbaar vervoer in gans
Niedersachsen, incl. de 9 stadjes, Informatiepakket van de stad Hannover. Prijs:
185 euro pp.
Hannover ligt op zon 490
km van Brussel, maar vanaf de Duits-Nederlandse grens is het nog zon 3 uurtjes
rijden. De vlotte verbindingen via de A2 en A7 autosnelwegen, de ruime
parkeergelegenheid en het vlot toegankelijke stadscentrum zorgen ervoor dat
Hannover dichterbij is dan je denkt. Wie liever met de trein reist staat op 5
uurtjes in het centrum van Hannover. Overstappen doe je in Keulen.
Meer info: www.9cities.de
en www.visit-hannover.com.
Brussels
Airlines voegt Europese vakantiebestemmingen toe
In het
zomerseizoen van 2014 (30 maart tot 26 oktober) voegt Brussels Airlines opnieuw
vakantiebestemmingen toe aan haar Europese netwerk. De dienstregelingen van
enkele bestaande bestemmingen worden aangepast om de connectiviteit binnen het
netwerk te verbeteren en Tel Aviv zal meer worden aangevlogen.
Op 30 maart
2014 gaat voor de luchtvaartsector het zomerseizoen in en dat brengt ook dit
jaar weer nieuwigheden met zich mee in het Brussels Airlines netwerk. De
Belgische maatschappij voegt enkele Europese vakantiebestemmingen toe. Zo
zullen vakantiegangers volgende zomer vier keer per week naar drie bestemmingen
op het populaire Franse eiland Corsica kunnen vliegen, namelijk Bastia, Ajaccio
en Figari. Net zoals vorig jaar keren de seizoenbestemmingen ook volgende zomer
weer terug in het programma: Catania en Palermo op het eiland Sicilië, Napels,
Firenze, Faro, Porto, Marrakech en Agadir. Alicante, dat vanaf 26 oktober 2013
drie keer per week door Brussels Airlines wordt aangevlogen, zal ook in de
zomer van 2014 verder worden aangeboden.
Brussels
Airlines keert ook weer terug naar de Griekse markt na een jaar afwezigheid:
Athene zal tijdens het zomerseizoen opnieuw worden aangevlogen vanuit Brussels
Airport en dit drie keer per week.
Voor enkel
bestaande bestemmingen wijzigen de vluchturen om betere aansluitingen binnen
het netwerk te kunnen aanbieden. De laatste vlucht naar Budapest zal later
vanuit Brussel vertrekken (20u50) en de eerste vlucht vanuit Budapest zal al om
8u40 landen in Brussel, om eendaagse business trips naar Brussel te
vergemakkelijken en om transfers met het Europese en het intercontinentale
netwerk van Brussels Airlines mogelijk te maken.
Tel Aviv,
een bestemming die dagelijks door Brussels Airlines wordt aangevlogen en 2 keer
per dag op zondag, zal 3 keer per week extra worden aangeboden, waardoor er
vanaf eind maart op maandag, woensdag, donderdag en zondag ook s ochtends
vanuit Brussels Airport naar Tel Aviv kan worden gevlogen, en er betere
connectiemogelijkheden ontstaan.
Vanaf 1 januari 2014 komt
Michel Croisé aan het hoofd van Sodexo Benelux. De Belg vervangt de huidige
CEO, Hans Rijnierse, die zijn actieve loopbaan beëindigt met een functie als
non-executive Chairman voor Sodexo Nederland.
Michel Croisé startte
zijn carrière bij Sodexo in 1992. Onder zijn impuls kon de groep, die in België
voornamelijk bekend is van de cheques en de catering, uitgroeien tot een
belangrijke speler op de markt van facilitaire diensten. Deze belangrijke
strategische stap in de groei van het bedrijf, betekent dat facilitaire
diensten zoals bijvoorbeeld technisch onderhoud, onderhoud van
laboratoriuminstrumenten, schoonmaak, receptie-en conciergeriediensten tot de
core business van Sodexo behoren.
Bedrijven als Johnson
& Johnson, Unilever, GSK, Euroclear, RTL, Procter & Gamble, Solvay,
maar ook publieke instellingen uit de gezondheidssector of onderwijs,
vertrouwen hun facilitaire diensten toe aan Sodexo. Dankzij zijn kennis en
ervaring op vlak van deze nieuwe diensten, was de opvolging van Rijnierse aan
het hoofd van Sodexo Benelux een logische stap in de carrière van Michel Croisé.
Sodexo Benelux stelt
bijna 12.000 personen te werk en realiseert een zakencijfer van om en bij de
900 miljoen euro. Sodexo is aanwezig op 2500 sites in België, Nederland en
Luxemburg.
De
wijngaard verandert van kleur. Goud, brons en rode tinten gaan overheersen. Het
oogsten zit erop. Vorige jaargangen rusten en rijpen en maken plaats voor de
nieuwe wijn die nu onstuimig tekeergaat in de gistkuipen. Het weer is nog mild
en geknipt voor uitstapjes van kelder naar kelder, van kelder naar museum, van
het museum naar het bos, van het bos naar het restaurant en van daar weer naar
je gastenkamer. De dag zit erop en het is goed geweest: mooie landschappen,
aangename ontmoetingen en lekkere Côtes du Rhône.
Wijn en
toerisme buiten het seizoen De Rhônevallei telt 74.000 hectare druiven. Ze is
daarmee Frankrijks op een na grootste AOC-wijngebied, qua oppervlakte dan toch.
De Rhônevallei is ook een fascinerende streek die elk jaar ruim 14 miljoen toeristen
verwelkomt en dat niet alleen tijdens de zomer. Levensgenieters, smulpapen,
wandelaars, meerwaardezoekers, allemaal vinden ze de weg naar dit leuke en
lekkere stukje Frankrijk. Dankzij het wijnpatrimonium en de uitzonderlijke
natuur en cultuur valt hier het hele jaar door voor elk wat wils te beleven.
Wie zich op
weg wil begeven, te voet, te paard, met de fiets of de auto, kan kiezen uit 9
wijnroutes door de Côtes du Rhône en de Côtes du Rhône Villages. Ze brengen je
langs de Rhôneoevers van noord naar zuid en wijzen je de verborgen adresjes
waar het goed toeven en genieten is voor gezinnen, geliefden en vrienden. De
kleuren zijn prachtig in dit seizoen, je hebt een uitzicht tot aan de einder en
de verleiding om dit tableau vivant te doorkruisen wordt onweerstaanbaar.
Met de
Côtes du Rhône als rode draad valt in de streek bijzonder veel te beleven. Een
artistiek parcours brengt ons van het Museum voor Schone Kunsten van Valence,
dat in december opnieuw de deuren opent, langs de Rhône zuidwaarts naar het
Palais des Papes in Avignon. Met halten onderweg voor het kasteel van
Montélimar waar hedendaagse kunst te zien is en Suze-La-Rousse, waar zich de
plaatselijke wijnuniversiteit bevindt en ook een nieuw museum over het
wijnerfgoed van de streek. De mogelijkheden zijn eindeloos.
http://chateaux.ladrome.fr/
Fijnproevers
weten nog minder waar te beginnen. Vanaf het einde van de herfst beleven de
Drôme en de Vaucluse een explosie van truffelmarkten. Profiteer ervan om van de
zwarte diamant te genieten, vergezeld van een goede Côtes du Rhône, wit of
rood, al naargelang het gerecht. Ook veel chambres dhôtes bieden
verblijfsformules aan, waarbij de truffel centraal staat en laten je
bijvoorbeeld met een truffelboer mee op cavage of truffeloogst trekken.
In de buurt
van Nyons, komen we in de streek van de olijven, met de bekende tanche, of
olijf van Nyons en de verdale, die veel voorkomt rond Beaumes-de- Venise.
Halverwege de herfst begint ook in de olijfgaarden de pluk. Truffels, olijven
en olijfolie en Côtes du Rhône, wat een heerlijk trio, toch Na al dat genieten
vormt wat beweging geen overbodige luxe. Wie op sportschoenen de streek wil
verkennen kan dat perfect. Er zijn weinig activiteiten die in de Côtes du Rhône
niet worden aangeboden.
Honderden
kilometer bewegwijzerde paden, om te beginnen. Verscheidene golfterreinen,
paardensport... De Côtes du Rhône is een waar paradijs voor de sportieve
bezoeker die de wijn houdt voor na de inspanningen. Veel domeinen verhuren
overigens (elektrische) fietsen om door de wijngaarden te peddelen en enkele
van Frankrijks schilderachtigste dorpen te verkennen. En als je je fiets terug
inlevert is het vast tijd om enkele mooie flesjes te proeven. De Côtes du Rhône
is veel meer dan wijn alleen. Cultuur, gastronomie, charmante
overnachtingsmogelijkheden, sporten... het is er allemaal en het geeft je een
andere kijk op deze verrassende streek. www.vins-rhone.com rubriek visiter.
Een vooruitblik op het oogstjaar 2013 In de
zuidelijke Côtes du Rhône zien we bij de eerste syrahs heel veel fruit en
kleur. Ook de witte en de rosé zijn trouwens bijzonder geslaagd en zeer
aromatisch. In de noordelijkere Côtes du Rhône, verloopt het oogsten zeer
gespreid, maar de wijngaard en de druiven zijn perfect gezond. Syrah en
mourvèdre brengen de volumes gelukkig in evenwicht en verlenen een bijzonder
karakter aan een oogstjaar dat zich alvast fruitig en kruidig aankondigt. En
van de toekomstige witte Côtes du Rhône mag verwacht worden dat hij zijn aromatische enthousiasme zal weten
illycaffè: Een kerst in
het teken van design met de nieuwe Y5 & Y3!
Onder alle omstandigheden
de beste espresso serveren dat is wat illycaffè beoogt. Nu kerst zich weer
aankondigt, is het weer volop samen genieten van een lekker kopje.
Y5, de nieuwste machine
van illy verleidt door zijn compacte design, die zelfs zijn plekje vindt in de
kleinste ruimtes. Daarbovenop is hij zeer makkelijk te gebruiken: Men kan
kiezen tussen twee volumes koffie en twee niveaus om de tasjes te plaatsen.
Deze automatische machine werkt met de capsules illy Iperespresso (een
exclusief systeem gebaseerd op een illy capsule, beschermd door 5 patenten) en
kan langs boven geladen worden. De nieuwe Y5 combineert technologie, design en
gebruiksgemak.
Een kerst met kleur met
de Y3 !
De illy Y3 machine -
bekend om zijn minimalistisch en contemporain ontwerp - is nu beschikbaar in
twee nieuwe kleuren, en biedt het plezier om ook thuis de perfecte koffie te
zetten. Hyper-compact en minimalistisch, deze machine is past in alle kleine
ruimtes en verleid door zijn aantrekkelijke prijs.
Bij illy wordt design
altijd gelinkt aan gebruiksvriendelijkheid, niets is dus eenvoudiger dan jezelf
een koffie aan te bieden volgens de regels van de kunst: de touch-toetsen en
Iperespresso systeem verzekeren een uitstekende koffie.
Iperespresso : Unieke
capsules van illy
Alle illy Y3 en Y5
machines beschikken over het illy Iperespresso systeem. Hun werking als
extractiekamer, zorgt ervoor dat deze capsules de koffie laten trekken en
emulgeren in het hart voor een onevenaarbare zachtheid en een uitzonderlijke
doordringendheid van de crème. Als aanvulling op zijn machines verkoopt illy
ook een grote keuze aan capsules, die 7 verschillende smaakervaringen bieden:
De beroemde illy blend
voor een perfecte espresso : rood (klassiek geroosterd), zwart (donker
geroosterd), blauw(dubbele espresso), groen (décaféiné).
illy Monoarabica voor een
reis door 3 smaken: Monoarabica Guatemala (zacht en evenwichtig), Monoarabica
Ethiopie (delicaat en aromatisch), Monoarabica Brésil (intens en romig).
illy
koopt zijn groene koffie rechtstreeks bij de Arabica productiehuizen, en zet zo
partnerrelaties op poten gebaseerd op duurzame ontwikkeling. Met de beste
cultivators in de wereld van Braziliëtot de landen van Centraal Amerika, Indië en Afrika - ontwikkeld het
bedrijf uit Triëste lange-termijn smaenwerkingsrapporten, door kennis en
savoir-faire door te geven en door het toekennen van hogere prijzen in
vergelijking met de rest van de markt.