Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden herfst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een gouden herfst in de Oostkantons

     

     

     

    Na de heerlijke laatzomerdagen stijgt nu het verlangen naar een zonovergoten gouden Herfst. De pas verschenen bezoekerskrant van de Oostkantons brengt u talrijke tips voor een geslaagd kort verblijf in het door de herfst gekleurde vakantieland, dat u uitnodigt tot ontdekken, wandelen, smullen en ontspannen. Een uitvoerige manifestatiekalender informeert u over de vele events van september tot november.

     

     Wat kan er aangenamer zijn als door de goudbruin gekleurde natuur te wandelen en daarbij de frisse lucht in te ademen. Tot het uitgebreide en attractieve aanbod behoren begeleide wandelingen (o.a. paddestoelwandelingen), rondwandelingen met heerlijke panoramische uitzichten, internationale volkswandelingen evenals de wandelzondagen van de Duitstalige Gemeenschap. De Dienst voor Toerisme van de Oostkantons biedt bovendien zijn wandelvriendelijke gasten forfaitaanbiedingen "Wandelen zonder bagage" aan, waarmee lange voorbereidingen vermeden worden.

     

    Gourmet- en smulvrienden komen vanzelfsprekend eveneens aan hun trekken met de "Wildweekends" in de herfst, die in de « Charme-Hotels » worden aangeboden. Hier worden de gasten echt verwend! Delicatessen vindt men eveneens tijdens vijf verschillende Gastro- of Gourmettouren. 

          

    Met 10 grote concerten start het Ostbelgienfestival het herfstseizoen. Verder vormen de jaarlijkse concertcyclus "Jazz im Foyer" in Eupen en het Jazzfestival "Jacuzzi" in Malmedy andere hoogtepunten in de muziekagenda van de regio.

    De gebruiken hebben hun vaste plaats in het herfstaanbod van de Oostkantons. Ofwel herfstmarkten, St. Maartensstoeten of Halloweenpartys, voor elkeen is er wat wils. Ook de liefhebbers van carnaval kunnen zich nu reeds gaan voorbereiden op het volgende seizoen want zij vinden in deze herfsteditie reeds een voorsmaak van het programma der dolle dagen 2010.

     

    De talrijke advents- en kerstmarkten, concerten, kribbenwandelingen, adventskrans en -kalender geven een voorsmaak van de mooiste tijd van het jaar. In de kersttijd is de Ardenner Cultur Boulevard in Hergersberg/Manderfeld met zijn internationale kerstkribbententoonstelling een populaire uitstapbestemming, maar zorgt eveneens gedurende het ganse jaar, met ArsTecnica, ArsFigura, voor vermaak.

     

    In de hoop dat de sneeuwhazen ook dit jaar volop aan hun trekken komen, vindt de bezoeker in deze uitgave een kaart met de lijst van alle wintersportcentra van de Oostkantons met langlauf, alpineski, slede, sneeuwscooter of ook nog wandelingen met sneeuwschoenen. RVH.

    www.oostkantons.be

     

         

    26-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.halloween Ierland

     

    HALLOWEEN  IN  IERLAND

     

     

     

    Het is nog niet lang dat Halloween in ons land wordt gevierd. In Ierland daarentegen is dat al eeuwen het geval. Wie de beste, meest authentieke Halloween festivals en evenementen wil meemaken reist eind oktober naar Ierland want dáár ligt de bakermat van wat de Kelten het Feest van de Doden noemden.

     

    Halloween is een unieke gelegenheid om de Ierse cultuur te leren kennen. Ierland is met zijn legenden, sagen, sprookjes en in nevels gehulde mysteries een reisbestemming bij uitstek in de aanloop naar het Halloween feest van 31 oktober.

     

    Mooi aan het Ierse Halloween zijn de oude maar nog zeer levendige tradities. Zo wordt in de Ierse families de Barnbrack Cake gebakken en iedereen krijgt een stukje van dat fruitbrood. In elke cake steekt een muntstuk, een ring en een stukje stof. Wie het lapje in zijn stuk cake vindt wacht financiële onzekerheid, wie het muntje krijgt zal een voorspoedig jaar kennen en wie de ring ontdekt, wacht een heerlijke romance of blijvend geluk.

    Het dragen van Halloween kostuums gaat terug tot de Keltische tijd. In heksen en geesten verklede jongeren gaan op de avond van Halloween van deur tot deur en roepen Trick or Treat. Ze proberen snoep en andere lekkernijen te verzamelen (treat = tractatie) en als dat niet lukt jagen ze de mensen de stuipen op het lijf, ze halen een trick uit. Nog een andere traditie is het ontsteken van vuren, Bonfires, bedoeld om het kwaad op afstand te houden.

     

    Halloween wordt overal in Ierland gevierd en je kan de feesten dus perfect combineren met een rondreis. Meer info op nastaande websites.

    www.derrycity.gov.uk/halloween , www.nmni.com

    www.shannonheritage.com/SpecialEvents

    www.visitdublin.com www.dublinsightseeing.ie 

    www.heritageisland.com, www.gardensireland.com.

     

    Het wordt helemaal boeiend als je in zo’n historisch kasteel of landhuis gaat logeren. Dat soort logies vind je ook in gans Ierland (www.irelands-blue-book.ie, www.manorhousehotels.com, www.hiddenireland.com). RVH.

     

     

     

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 - 1050 Brussel

    T 02 275 01 71

    info.be@tourismireland.com

    www.discoverireland.com

     

    26-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbachfonds

     

    RODENBACH FONDS

     

     

     

     

     

    Omdat Kunst In Huis haar uitleencollectie permanent wil actualiseren, werd ook dit jaar een selectie georganiseerd. Een jury bestaande uit vakspecialisten beoordeelde op basis van kwaliteit en actualiteit 1053 kunstwerken. Nieuw voor Kunst In Huis was dat deze selectie georganiseerd werd in samenwerking met het RODENBACH FONDS. Vanuit het besef dat ‘Karakter Rijpt met de Tijd’ creëerde RODENBACH in 2008, onder het toeziende oog van Jan Hoet, het RODENBACH FONDS dat als missie heeft artistiek talent in België aan te moedigen en verder te ontwikkelen.

    Uit de ingestuurde werken selecteerde de jury, voor de uitleencollectie van Kunst In Huis, 370 werken. Tegelijkertijd werden er 23 kunstenaars genomineerd voor een RODENBACH AWARD. Uit deze selectie kozen de juryleden, in een tweede ronde, de drie RODENBACH FONDS AWARDS laureaten.

     

    De eerste RODENBACH FONDS AWARD werd toegekend aan Hilde Overbergh (Kessel – Lo). De jury wenste haar te honoreren omwille van een verrassend sterk werk binnen een consistent en zich voortdurend vernieuwend oeuvre.

    De tweede RODENBACH FONDS AWARD werd toegekend aan Yasmine Willems (Viersel). Zij verraste de jury met een monumentaal doek waarin landschappelijke en stedenbouwkundige elementen op een haast visionaire en complexloze manier met elkaar worden vermengd. Het plezier van het schilderen straalt af van het doek.

     

    De derde RODENBACH FONDS AWARD werd toegekend aan Ada Van Hoorebeke (Brugge). Door het monumentale werk van Ada Van Hoorebeke wordt men ogenblikkelijk bij de keel of liever bij de ogen gegrepen. De kijker wordt verplicht in de zinderende opeenstapeling van verftoetsen op zoek te gaan naar structuur en betekenis.

    De laureaten stellen hun werken in het najaar van 2009 in De Markten te Brussel ten toon. De RODENBACH FONDS tentoonstelling wordt op 20 november plechtig geopend en loopt tot 20 december. RVH.

    25-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autobanden

    65% van de Belgen is met slechte autobanden op vakantie vertrokken!

     

     

     

     

    Deze zomer heeft Q Team, netwerk van bandenspecialisten, in samenwerking met Bridgestone, de grootste producent van banden wereldwijd, actie gevoerd waarbij de bandenspanning van ongeveer 900 voertuigen in België werd gecontroleerd. De actie richtte zich vooral tot chauffeurs die voorbereidingen troffen om met vakantie te vertrekken. Uit het onderzoek bleek dat 65% van hen zich in het verkeer waagde ondanks een probleem met de banden.

     

    Het meest voorkomende probleem heeft natuurlijk betrekking op banden met onvoldoende spanning. 85 % van de voertuigen die niet in orde waren, kampten met dat probleem. Dat heeft niet alleen gevolgen voor de veiligheid van het voertuig en de inzittenden, maar ook voor het milieu en voor het financiële plaatje van de vakantie.

    Banden met een te lage spanning verminderen niet alleen de wegligging maar beperken ook hun levensduur. Bovendien verhogen ze in aanzienlijke mate de rolweerstand, wat dan weer leidt tot een hoger brandstofverbruik. In het kader van dezelfde actie werd ook vastgesteld dat 11% van de voertuigen een ernstig probleem had met de banden. Dit alles betekent dat bijna één Belg op 10 zich in het verkeer begeeft, vaak met vrouw en kinderen aan boord en klaar om een verre reis te ondernemen, met echte ‘tijdbommen’ onder zijn auto.

     

    Toch kunnen de meeste problemen worden vermeden door de bandenspanning eenmaal per maand te controleren. Even rond de auto lopen volstaat om gelijk welke onregelmatigheden vrij snel te ontdekken. Bij twijfel kan men gratis advies inwinnen bij een bandenspecialist waardoor talrijke problemen worden voorkomen en men zelfs levens kan redden. RVH.

    24-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Starwood Unicef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Brusselse Starwood hotels zetten zich in voor UNICEF

     

     

     

    Sponsorloop en lokale activiteiten brengen 23.500 euro op voor UNICEF WaSH project. Maar liefst 80 werknemers van de 4 Starwood Hotels in Brussel hebben tijdens een enorme wandeling van 100 km 23.500 € bij elkaar gewandeld voor het WaSH project dat zich richt op de verbetering van Water, Sanitaire voorzieningen en Hygiëne voor kinderen in derde wereld landen. Deze wandeling kadert binnen de lokale activiteiten die de Brusselse hotels ondernemen voor de inzameling van geld voor deze campagne.

     

    De wandeling startte op vrijdag 4 september om 18.00 uur en ging via de 4 Starwood Hotels in Brussel, Le Méridien, Sheraton Brussels Airport, Sheraton Brussels Hotel en de Four Points by Sheraton, naar het Don Bosco instituut in Halle, waar op zaterdag 5 september de eindstreep lag. De langste afstand die gewandeld werd, was 100 km.

     

    Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc. heeft reeds een lange samenwerking met Unicef via het 'Check out for Children' programma dat van start ging in 1995. Gasten worden gevraagd om bij afrekening na een hotelverblijf 1 euro toe te voegen, die dan gedoneerd wordt aan UNICEF. De opbrengst gaat naar de immunisatie-projecten van UNICEF, die miljoenen kinderen wereldwijd beschermen tegen de zes meest voorkomende en vaak fatale kinderziektes. Tot nu toe heeft deze samenwerking reeds meer dan 16 miljoen dollar opgebracht.

     

    Naast dit globale project organiseren individuele Starwood hotels eigen locale evenementen om een extra bijdrage te leveren. Het is daarom dat de 4 Brusselse Starwood Hotels deze uitdagende wandeling hebben georganiseerd. RVH.

     

    24-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château sérilhan slot

     

    Sérilhan, uitloper van Saint-Estèphe:

     

     

     

    Uitkijkend 25 meter boven de wijngaarden van de Médoc is deze uitloper in Saint-Estèphe, met ondergrond van kiezel uit het Gunz-tijdperk, bijzonder karakteriserend voor de wijnen en is het vandaag ongetwijfeld een van de meest dynamische gemeentelijke appellaties van de Médoc. Naast de prestigieuze wijnen van Château Montrose en Clos d’Estournel, zagen we recentelijk de opkomst van Phélan Ségur, la Tour de Pez, les Ormes de Pez, Clauzet, Petit Bocq… Vandaag mag daar zonder twijfel Château Sérilhan aan toegevoegd worden. Het terroir van Saint-Estèphe is van een onmiskenbare kwaliteit.

    Men moet er wel de tijd voor nemen om het te begrijpen en het tot uiting te laten komen. Emile Peynaud schreef destijds dat ‘de specialisten van Médoc voor wijnen van Saint-Estèphe op zoek gingen naar een levendige kleur, frisheid, fruit en een harmonische smaak.’ Dit is ook wat Didier Marcelis voor ogen heeft met zijn wijnen en Château Sérilhan is daar alvast een schitterend voorbeeld van !

    In België verkrijbaar bij Aldi sinds 15 september. RVH.

    www.chateau-serilhan.fr



    23-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europcar Renault

    Europcar en Renault tekenen partnerovereenkomst over emissieloze mobiliteit

     

     

    Renault en Europcar, de belangrijkste partner van de Renault-groep voor kortetermijnverhuur in Europa, kondigden een overeenkomst aan over de snelle invoering van gezamenlijke innovatieve oplossingen in het kader van Renaults Zero-Emission-project. De overeenkomst zal worden getekend op het Autosalon in Frankfurt op 16 september as.

     

    Europcar, de belangrijkste partner van Renault voor kortetermijnverhuur in Europa, wilt met deze overeenkomst de invoering van innovatieve oplossingen in het kader van het elektrischevoertuigen-project van de Renault Alliance versnellen. Met zijn 2.500 agentschappen in Europa, zal Europcar vanaf 2011 de nieuwe vloot elektrische voertuigen van Renault inzetten, en de infrastructuur om de batterijen te kunnen opladen in de verhuurpunten.

     

    Elektrische wagens zijn een schone vorm van transport; zij beantwoorden steeds beter aan de huidige mobiliteit en aan de verhuur op korte termijn. Onderzoek van Renault heeft uitgewezen dat 80 procent van de mensen in Europa minder dan 60 kilometer per dag reizen. De twee partners willen vanaf 2011 aan zoveel mogelijk mensen emissieloze wagens aanbieden. De elektrische voertuigen zullen stil en geluidsvriendelijk zijn, zonder uitstoot van CO2, NOx of fijn stof.

     

    Dit partnerschap illustreert Europcars strategie van een ‘groene’ aanpak in de autoverhuur. Het bedrijf was pionier op dat gebied, met de opening van een piloot-verhuurlocatie voor elektrische wagens in Parijs in 1999.RVH.

    23-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.prijsgunstig Schotland

    Prijsgunstig naar Schotland met Norfolkline

     

     

     

     

    Het is niet omdat de zomer voorbij is dat je geen vakantie in Schotland meer kan plannen. Integendeel, het Schotse najaar is alleen reeds omwille van de kleurenpracht een bezoek waard en wie weet geniet je van een zonovergoten Schotse Indian Summer. Voor wie nog mocht twijfelen is er ferrymaatschappij Norfolkline die vanaf 1 september tot het einde van 2009 uitpakt met aantrekkelijke voordeeltarieven op de lijn Zeebrugge – Rosyth.

     

    Reizen in september betekent genieten van een haast spreekwoordelijke rust. Het is een ideale periode om wandelingen te maken, over de Schotse Highlands, langs de meren en over de stranden die er verlaten bij liggen. Je kan de natuur in al zijn schoonheid en grootsheid in je eentje ervaren. Schotland heeft een fantastische infrastructuur met honderden kilometers bewegwijzerde paden en wandelvriendelijke logiesmogelijkheden. Er zijn in Schotland maar liefst 1000 logies met een speciale service voor wandelaars (http://walking.visitscotland.com/).

     

    Wie over nog enkele vakantiedagen beschikt, kan kiezen voor een citytrip Edinburgh. Wandelstad Edinburgh is een historische trekpleister met tal van interessante musea en bezienswaardigheden. Weinig Europese steden wisten hun middeleeuwse karakter dermate te bewaren waardoor je in Edinburgh door een labyrint met gezellige straatjes en pleintjes kan slenteren en de Schotse sfeer kan proeven in oude pubs. Ook in het najaar heeft Edinburgh nog heel wat evenementen op de culturele agenda met o.m. Homecoming Scotland 2009 dat ook in Edinburgh wordt gevierd en het échte Schotland leert kennen (www.homecomingscotland2009.com, www.edinburgh.org).

     

    Voor je het weet is het december en ook dan is Schotland aantrekkelijk, zeker in aanloop naar de Kerstperiode. Na een winkelweekend in Glasgow of in andere Schotse steden kan je thuis uitpakken met verrassende geschenken onder de kerstboom. Met Norfolkline reis je van uit Zeebrugge naar Rosyth, een haven in de buurt van Edinburgh. Er zijn drie vaarten per week in beide richtingen. Je vertrekt in de late namiddag uit Zeebrugge en rond de middag van de volgende dag ben je al in Rosyth, de poort naar Schotland. De gloednieuwe ferry Scottish Viking biedt alle comfort en vermaak.

     

    Het najaar in Schotland, voor de kleuren van de herfst, voor het wandelplezier, voor de citytrip, voor de evenementen, voor het winkelen, voor de pubs en de toffe restaurantjes en dat allemaal dankzij de promotietarieven van Norfolkline.

    www.norfolkline.com

     

     

     

    23-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bollinger
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bollinger Champagne

     

     

     

     

    Bollinger is één van de enige huizen die zijn productie volledig controleert. Het aankopen van kant en klare wijnen ‘sur lattes’ zoals commerciële merken, is volledig uitgesloten.

    Met 157 ha wijngaard kan Bollinger 2/3de van zijn behoefte aan druiven dekken, tegen gemiddeld 11% voor andere Champagnehuizen. De rest wordt rechtstreeks beleverd door wijnboeren, die sinds lang een partner van Bollinger zijn. Bollinger zweert bij een ‘culture raisonnée’ en een strenge selectie van de druiven bij de oogst. Een goede kennis van de oorsprong van de druiven is een prioriteit en staat borg voor kwaliteit.

     

    De Pinot Noir ligt aan de basis van de assemblages Bollinger. Deze druivensoort brengt vinositeit, complexiteit en kracht. De gemiddelde samenstelling van de assemblages voor de Special Cuvée voor la Grande Année en RD is 60 tot 65% Pinot Noir, 25 tot 35% Chardonnay en 15% Pinot Meunier.

     

    Bollinger houdt eraan kurk te gebruiken tijdens de rijping voor La Grande Année, R.D. en de magnums de réserve. De kurk geeft de mogelijkheid een uitwisseling te krijgen met zuurstof die in het voordeel is van de ontwikkeling van de aroma‘s. Deze eigenschap van de kurk komt pas goed tot zijn recht na 3 à 4 jaar bewaring in de kelder. Deze manier van werken is evenwel uitzondering geworden in Champagne.

     

    Bollinger past een kleine dosering toe, in het algemeen 7 à 9 gram suiker per liter voor de Special Cuvée en La Grande Année en slechts 3 à 4 gram suiker per liter voor R.D. ( categorie Extra Brut). De wijnen rusten gedurende drie maanden na de dégorgement. Bollinger maakt bovendien zijn wijnen pas vrij als ze echt klaar zijn om gedegusteerd te worden.

    Een nauwgezet respect voor de 10 Champagnegeboden zorgt ervoor dat de wijnen Bollinger als een hoogstaande kwalitatieve Champagne wordt geroemd. RVH.

    22-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verscheidenheid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wijnfestival Carrefour: Kwaliteit en verscheidenheid/3

     

     

     

    Met het respect voor en de sensibilisering van de Carrefour-klant voor ogen, zullen op dit nieuwe Wijnfestival ook fairtradewijnen worden aangeboden.

    Met de voor de Belgische markt exclusieve verkoop van het Zuid-Afrikaasse merk Thandi, dat sinds 1995 in Elgin in de West-Kaap geproduceerd wordt, wil Carrefour wijn afkomstig van eerlijke handel een belangrijke plaats toebedelen. Thandi was immers de eerste wijn ter wereld waaraan Max Havelaar z’n fairtradelabel toekende. Het eerste objectief van Thandi bestaat erin om de achtergestelde gemeenschappen in Zuid-Afrika te ondersteunen. Tijdens de degustatie werd meer dan duidelijk dat deze unieke wijn op zeer korte termijn een ruim marktaandeel zal verwerven gelet op zijn unieke smaak en bijzonder aroma.

     

    Een andere trend, die gelijkloopt met de maatschappelijke ontwikkelingen is de biowijn. Een aantrekkelijke niche voor de verkoop, maar ook een segment in volle ontwikkeling dat tegemoetkomt aan de verwachtingen van consumenten op zoek naar producten uit de biologische landbouw.

     

    Met een aanbod dat veelzijdiger is dan ooit en aangepast is aan elk type van bezoeker, wil het Wijnfestival 2009 klanten meer dan ooit de kans geven om te kiezen. RVH.

    22-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cote d'or

    Côte d’Or: nieuw ontdekkingsgamma

     

     

     

     

     

    Côte d’Or onthult een nieuwe manier van chocoladeconsumptie met de lancering van een nieuw gamma bestaande uit vier kleine, individueel verpakte repen van 30 &35 gram. Dankzij hun handig en exclusief formaat zijn deze geraffineerde lekkernijen ideaal om jezelf na een lange en vermoeiende dag eens goed te verwennen.

     

    De unieke, intense smaak van Côte d’Or chocolade komt perfect tot zijn recht in deze nieuwe chocoladerecepten met of zonder vulling. Naast de klassieke, verrukkelijke smaken Noir Intense 70% en Praliné Intense melk, zullen de nieuwe smaken Pure Chocolade Citroen Gember en Melkchocolade met Vijgen en Amandelen uw hart ongetwijfeld veroveren.

    En wat dan nog ? Met deze nieuwe repen van de meester-chocolatier Côte d’Or, kunt u zich deze kleine luxe tegen een klein prijsje zeker en vast veroorloven zonder te hoeven tellen.

    Verkrijgbaar vanaf midden september in de chocoladerayon, naast de Côte d’Or repen. RVH.





    22-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Equinoxe

    Equinoxe van de Grote Chocolade

     

     

     

    Ook nu weer staan een heerlijke smaak en lekker smullen centraal bij Valrhona, met de nieuwe identiteit van het exclusieve assortiment waar alle liefhebbers van Equinoxe chocolade vol verwachting naar uitkijken.

     

    Met dit unieke, heerlijke assortiment zijn de grote klassiekers van Valrhona in een nieuw jasje gestoken. Er is een selectie van de beste gedroogde vruchten, waar de amandelen uit Spanje en de hazelnoten uit Italië zich mengen met de fijne smaak van sinaasappelschilletjes, gedroogde vijgen en stukjes biscuit. Anderzijds biedt de chocolatier ook nieuwe recepten, beslist nog lekkerder door de omhulling met een uitzonderlijke Grote Chocolade, met een lange nasmaak.

     

    Valrhona biedt liefhebbers evenzeer en met veel trots een uitzonderlijk proefmoment, door hen te laten kennismaken met de nieuwe Equinoxe, hetzij in alle privacy (dankzij het ronde miniformaat 75g), maar ook gezellig samen met anderen (dankzij de cadeaukistjes 250g en de collectie 500g). Er is keuze uit een kistje Equinoxe Collectie -500g - adviesprijs: € 36.9, een kistje amandelen hazelnoten puur - melk - puur&melk - 250g - adviesprijs: € 16.9, het kistje amandelen hazelnoten gianduja -250g -adviesprijs: € 16.9, het kistje vijgen biscuit - 250g - adviesprijs: € 16.9, een pack amandelen hazelnoten puur -melk -75g -adviesprijs: € 6.9 of een pack zwarte parels – sinaasappelblokjes -vijgen -75g -adviesprijs: € 6.9. RVH.

    De Equinoxe Collectie is verkrijgbaar in Printemps en Galerie Lafayette .

     





    22-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis of the sea

    Volg online de bouw van Oasis of the Seas

     

     

     

    Over ruim 100 dagen komt Oasis of the Seas in de vaart. Het indrukwekkende vlaggenschip van Royal Caribbean International telt 16 passagiersdekken en ontvangt 5.400 gasten in een dubbele bezetting. Op de site www.oasisoftheseas.com volgt u de bouw van ’s werelds grootste en meest innovatieve schip van nabij. Op de foto’s is onder meer te zien hoe het Aqua Theater, de Boardwalk, Studio B en de Royal Promenade stilaan hun definitieve vormen aannemen.

     

    In de aanloop tot de lancering van Oasis of the Seas gunt Royal Caribbean International in een reeks korte filmpjes ook een blik achter de schermen van dit megaschip. In de jongste webisodes verneemt u meer over de loft accommodaties, de bouw van de paardenmolen, het idee achter Central Park en het toprestaurant aan boord van Oasis of the Seas.

     

    Ook de terminalwerken in Port Everglades, de thuishaven van Oasis of the Seas, komen uitgebreid aan bod. Terminal 18 wordt ’s werelds grootste en meest geavanceerde cruiseterminal. Tot 6.500 passagiers moeten er in enkele uren tijd kunnen inschepen aan boord van Oasis of the Seas. Royal Caribbean International en het havenbestuur van Fort Lauderdale verzekeren dat elke passagier in minder dan 15 minuten alle formaliteiten zal doorlopen en zonder verder oponthoud zijn vakantie kan aanvangen. Oasis of the Seas komt op 1 december aanstaande in de vaart. Het zusterschip Allure of the Seas volgt in december 2010. RVH.

    www.oasisoftheseas.com -  www.cruiseconnection.be

     

     

     

    22-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC outboard

    JBC-Outboard najaar 2009

     

     

     

    De Outboard collectie is exclusief voor JBC ontworpen door Ilse Hebbrecht. Zij is de pionier en was tot voor kort de verantwoordelijke voor de look&feel van het Belgische topmerk ‘Offshore Legends’. Haar persoonlijke handschrift is terug te vinden in deze sportieve luxe collectie waarbij veel aandacht is besteed aan kleur, detail, materialen en draagcomfort. RVH.

    Vanaf 30 september 2009 verkrijgbaar in alle JBC-winkels

     









    22-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Respect voor de klant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wijnfestival Carrefour: Respect voor de klant:/2

     

     

    De klant respecteren, betekent in de eerste plaats aandacht hebben voor zijn behoeften, prioriteiten, voorkeuren en degustatiemomenten preciseert wijnaankoper Francis Lerminiaux. De klant moet bovendien de kans krijgen om de wijn te kiezen die hem het best ligt.

    Carrefour pakt uit met een brede waaier uitzonderlijke wijnen in categorieën als ongelooflijke wijnen, medaillewijnen en bekroonde wijnen. De ‘Ongelooflijke wijnen’  bevatten een selectie van wijnen met een uitzonderlijk gunstige prijs-kwaliteit-verhouding, een 20-tal producten die zich met de grootste van hun appellatie kunnen meten. De ‘ Medaillewijnen’ zijn een 80-tal wijnen die een gouden, zilveren op bronzen medaille behaalden op een concours in Frankrijk of elders in Europa. De ‘bekroonde wijnen’ zijn flessen die een onderscheiding of een vermelding kregen in één van de prestigieuze en internationaal erkende publicaties zoals Le Guide Hachette, Wine Spectator of de Parker-gids.

     

    De klant vindt in de Carrefour Hypermarkten maar liefst 379 wijnen, bij Carrefour GB en Market omvat het assortiment 240 keuzemogelijkheden. RVH.

    21-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château Sérilhan/ 2

     

    Sérilhan, een aanhanger van de nieuwe Alliance des Crus Bourgeois.

     

     

    Van de 9 hectaren waarvan de productie in bulk werd verkocht, kreeg Château Sérilhan onder Didier Marcelis een totaal andere look: voortaan beschikt men over 25 hectaren, waarbij alle wijnen ‘en primeur’ verkocht worden en op fles worden geleverd !

     

    Heeft Didier Marcelis er een neus voor? Zeker en vast! De 2007, de eerste jaargang van het duo Marcelis/Franc op de nieuwe terreinen van Sérilhan, betekent een heuse ommekeer qua stijl en kwaliteit van de wijnen. Ondanks de klimatologische moeilijkheden van het jaartal resulteert Château Sérilhan in complexiteit, diepte en zijdezachte smakelijkheid. Onherkenbaar. Voortaan is Sérilhan een aanhanger van de nieuwe Alliance des Crus Bourgeois, waarbij deze eerste realisatie van het nieuwe team erg goed onthaald wordt door de internationale pers.

    Maar voor Didier Marcelis stopt het hier niet. Hij wil het uiterste uit het terroir halen en het allerbeste uit de druiven. In 2008 ontmoet hij een nieuwe consultant, en wie ! Het is Hubert de Boüard, eigenaar van l’Angélus, Premier Grand Cru Classé de Saint-Emilion, tegelijk consultant voor de prestigieuze wijnen van Château Fieuzal in Pessac-Léognan en Château La Pointe in Pomerol. Hubert de Boüard kent het potentieel van het terroir van Sérilhan en weet dat hij kan rekenen op de betrokkenheid en het dynamisme van de nieuwe ploeg waardoor hij de uitdaging aanneemt om de wijnen van Sérilhan nog meer te laten evolueren door toedoen van zijn knowhow. RVH.

    www.chateau-serilhan.fr



    21-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pierre & vacances

    PIERRE & VACANCES EN INTRAWEST KONDIGEN EEN AKKOORD AAN OMTRENT DE AANKOOP VAN DE TOERISTISCHE BEDRIJFSACTIVITEITEN VAN INTRAWEST IN DE ALPEN.

     

     

     

    De Groep Pierre & Vacances en Intrawest Hotels & Residences hebben een akkoord ondertekend met betrekking tot de aankoop van de bedrijfsactiviteiten van toerisme residenties en handelszaken in handen van Intrawest in 2 berggebieden in de Alpen: Arc 1950 in de Savoie en Flaine Montsoleil in de Haute-Savoie.

     

    Arc 1950 is het grootste resort van Intrawest in Europa. Het aankoopcontract bevat de beleidsactiviteiten in toerisme residenties met 655 appartementen die worden beheerd door de merken “Radisson” en “Intrawest Hotels & Residences’.  Deze operatie houdt eveneens het management van 2 restaurants en een bar in, alsook 2 winkelcentra gelegen in het dorp. Inzake Flaine Montsoleil, richt het contract zich op het management van een toerisme residentie met 138 appartementen. Het voltallige personeel van deze twee dorpen en het administratieve personeel van ‘Bourget du Lac’ zullen deel uitmaken van de Groep Pierre & Vacances.

     

    De Groep Pierre & Vacances zal deze 2 resorts uitbaten volgens de normen van een 4-sterren toerisme residentie. Deze twee prestigieuze adressen dragen bij tot het ‘superieure’ aanbod van Pierre & Vacances in de Alpen, dat tot op heden residenties beheert van de merken Résidences MGM en Pierre & Vacances (Courchevel, Méribel, …). De afronding van deze operatie is voorzien tegen 1 oktober 2009. RVH.

     

    21-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.second place

    Vind uw tweede verblijf op Second Place

     

     

     

    Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 september 2009 verwelkomt FISA iedereen met een glaasje champagne op de zevende editie van de beurs Second Place, de enige Belgische beurs voor het tweede verblijf. Paleis 3 van Brussels Expo stelt gedurende 3 dagen zijn deuren open voor iedereen die interesse heeft om  een tweede verblijf te verwerven.

     

    3 soorten kopers kunnen er terecht. Zij die kopen voor puur vakantiegenot, een tweede groep trekt naar de beurs met het oog op een stek te vinden waar ze definitief naar toe zullen emigreren en een derde categorie ziet de aankoop puur als investering. Een investering is het in ieder geval. In deze tijden waar het klassieke spaarboekje zo goed als niets meer opbrengt, blijft vastgoed de logische keuze. Bovendien vallen er in heel wat landen (Verenigde Staten (Florida) en Spanje ) prachtige koopjes te rapen. Kortingen van 15 tot 30% zijn geen uitzonderingen.

     

    Landen van over heel de wereld zijn door meer dan 100 exposanten vertegenwoordigd. Vaste waarden zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Griekenland, maar zij krijgen steeds meer concurrentie van nieuwe EU-landen zoals Bulgarije, Kroatië, Hongarije en Slovakije. Wie het eerder voor meer exotische oorden heeft, vindt zeker zijn gading in Belize, Brazilië, Kaapverdië, Mexico of Dubai. Turkije en de Verenigde Staten blijven sinds een aantal jaren erg goed scoren.

     

    Jaarlijks peilt de beursorganisator ook naar wat er leeft bij de bezoekers van Second Place. De vijf populairste landen om een tweede verblijf te verwerven blijken Frankrijk, Spanje, Turkije, Italië en de Belgische kust. De helft van de bezoekers is bereid aan een tweede verblijf een maximum bedrag van 200.000 euro te besteden. De meerderheid van de Second Place bezoekers koopt het liefst via een Belgische makelaar, in België (39%) of in het buitenland (37%).

     

    Bezoekers kunnen gedurende de beurs ook terecht in diverse seminaries, waar ze gratis fiscaal en juridisch advies of gewoon heel wat praktische tips kunnen inwinnen. RVH.

    www.secondplace.be

     

     

     

    21-09-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!