Inhoud blog
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.huisdieren

    Ook huisdieren hebben recht op een vakantie

    De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs zorgt voor vakanties ‘honden toegelaten’!

     

     

     

    Een huisdier hebben en vakantieplannen smeden zijn altijd een aangenaam tijdverdrijf, maar de twee combineren is dikwijls wat moeilijker. Er zijn immers zeer veel verblijven waar je huisdier niet welkom is. Die tijd is nu voorbij!

     

    De Groep Pierre & Vacances-Center Parcs biedt immers verhuur van vakantiehuisjes en appartementen in residenties en vakantieparken waar huisdieren zijn toegelaten. Je verblijft er in instapklare en praktisch ingerichte appartementen aan zee, in de bergen of in de stad … telkens opnieuw in gezelschap van uw geliefkoosde huisdier.

     

    U moet niet meer naar opvangoplossingen zoeken wanneer u op vakantie wil vertrekken! Uw trouwe viervoeter kan u vergezellen in het merendeel van de residenties, village clubs en domeinen van de Groep. De honden worden toegelaten op vertoon van een geldig bewijs van inenting tegen hondsdolheid.

    Tot eind september worden onze dieren nog meer verwend! Iedere klant die een huisdier meeneemt op vakantie krijgt bij aankomst een cadeau voor zijn dier, in samenwerking met Croquetteland. En bij elk pakket, een zakje voeding Seasonfit en een kortingsbon waarmee u een korting van 10% krijgt op de producten van Croquetteland.

     

    Prijzenvoorbeeld

    Bij Pierre & Vacances, villages clubs en premium :55 € per dier per week, voor een verblijf van 7 nachten en meer. 9€ per dier per nacht; voor een verblijf van minder dan 7 nachten. Bij Center Parcs: Vanaf 35 € (één enkel huisdier per cottage).*De dieren zijn toegestaan in de gemeenschappelijke ruimten van het park indien aan de halsband gehouden, uitgezonderd bij het zwembad. Zij zijn niet toegelaten in de hotels, behalve uitzondering.

    U rest enkel de bagage voor uw hond te pakken met zijn paspoort, certificaat van goede gezondheid, inentingsboekje, halsband, hondenbrokken, speelgoed, enz. En als u met de auto reist, vergeet niet uw hond af en toe eens uit te laten en hem wat water bij te schenken!

    www.pierreetvacances.be - www.centerparcs.be

     

     

     

    14-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dreamcar

    28e DREAMCAR INTERNATIONAL, DE GROOTSTE OLDTIMERBEURS VAN BELGIË

     

     

    Rolls Royce, Ferrari, Porsche: deze droomwagens zullen er natuurlijk zijn op Dreamcar International in Mechelen op 20 en 21 oktober. Maar ook de de Fiat, de Trabant en dergelijke die een haalbare droom voor velen vertegenwoordigen. Dreamcar International is dit jaar aan zijn 28e editie toe. Let wel: dit jaar is de oldtimerbeurs naar het najaar verhuisd naar oktober in plaats van het voorjaar.

     

    Afgelopen jaar won de Fiat Club Belgio de Dreamcar Trophy. Dit is een voorbeeld van de heel eigen aantrekkingskracht van de oldtimerbeurs Dreamcar International. Dank zij de inzet van vele oldtimerclubs wordt gezorgd voor een aantrekkelijke show. Zowel kenners als gewone bezoekers komen aldus aan hun trekken. Daarnaast vindt u er ook alles wat u op een oldtimerbeurs mag verwachten: autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto's zonder de z.g. automobilia te vergeten. Niet alleen personenwagens komen aan bod, er is ook aandacht aan vrachtwagens, landbouw en militaire voertuigen uit een eeuw autogeschiedenis. De Belgische auto uit de jaren 30 wordt niet vergeten.

    Een aantal thema’s voor deze 28e editie: 40 jaar Fiat X 1/9, 20 jaar Alfa Romeo Club

    Quadrifoglio …

     

    De 28e editie van Dreamcar International vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2012 in de Nekkerhal te Mechelen, telkens van 9u30 tot 18u00.

    Info tel. 059/70 28 14, www.oldtimerdreamcar.com

     

     

     

    13-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.adagio aparthotel

     

    Met de opening van het nieuwe ‘aparthotel’ in de Brusselse Europese wijk, bevestigt Europees marktleider Adagio City Aparthotel zijn ambitie om de accommodatie van het type Adagio Access verder uit te breiden in Europa.

    Adagio City Aparthotel staat voor een uitgebreid aanbod logeermogelijkheden, met twee types accommodatie: Adagio en Adagio Access. Adagio City Aparthotel is Europees leider op het vlak van aparthotels en wil tegen 2016 haar aanbod zo goed als verdubbelen, met 150 aparthotels in 12 verschillende landen.

     

     

    Adagio Access vormt het goedkopere accommodatietype van Adagio City Aparthotel. De Adagio Access ‘aparthotels’ bevinden zich in de centra van Franse provinciesteden en in de rand van grote Europese steden, en richten zich tot een publiek dat op zoek is naar de beste prijs-kwaliteitverhouding met een maximum aan autonomie. Het innoverende concept van de ‘aparthotels’ is zowel geschikt voor zakenreizen (budgetvriendelijke logeermogelijkheden) als voor citytrips.

     

     

    Het ‘aparthotel’ telt 110 volledig nieuwe appartementen, zo ingericht dat men er zich meteen thuis gaat voelen. De studio’s bieden plaats aan 2 tot 4 personen. Ze beantwoorden aan alle essentiële eisen op het vlak van comfort en zijn voorzien van één- of tweepersoonsbedden, een flatscreen-tv met internationale zenders, een volledig ingerichte keuken (koelkast, grill en magnetron, kookfornuis, vaatwerk en koffiezetapparaat), een badkamer met bad of douche en een bureau.

     

    Bovendien beschikken alle appartementen en gemeenschappelijke ruimtes over een gratis snelle wifi-verbinding. Bezoekers van het ‘aparthotel’ kunnen 7 dagen per week en 24 u per dag terecht bij de receptie voor inlichtingen, dan wel om in te checken. Schoonmaken gebeurt dagelijks (bij een verblijf tot 3 nachten) of wekelijks (vanaf 4 nachten). Optionele diensten volledig en evenwichtig ontbijtbuffet en wasserij en stomerij.

    In de huidige economische situatie is het voor veel klanten belangrijk een budgetvriendelijke oplossing te vinden, zonder aan gebruiksgemak of comfort te moeten inboeten. Zelfs met een dagelijks bezoek aan het restaurant, is een ‘aparthotel’ tot 40 % goedkoper dan een gewoon hotel.

     

    Deze tweede vestiging van Adagio City Aparthotel bevindt zich in het hart van de Europese wijk van de Belgische hoofdstad. Met in de directe omgeving enerzijds het Warandepark en de Europese instellingen en anderzijds het station Brussel-Luxemburg, de Zavel en de Musea, geniet het eerste Adagio Access hotel in de stad van een bevoorrechte ligging, zowel voor professionele verplaatsingen als voor culturele uitstapjes.

     

     

    Bij Adagio City Aparthotel wordt een verblijf goedkoper naarmate het langer duurt. Vanaf 4 nachten ligt het tarief 20 % lager ten opzichte van een verblijf van 1 tot 3 nachten. Hoe langer men blijft, hoe groter de kortingen.

     

     

     





    13-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Clippers

    ACTIEF CRUISEN MET STAR CLIPPERS

    Bij Star Clippers zijn er een pak mogelijkheden voor een actieve cruise.

     

     

     

    Star Clippers vaart wereldwijd op de zeeën en de oceanen en in het uitgebreide aanbod van cruisereizen zijn er heel wat mogelijkheden voor reizigers die een luie ligstoel op het dek of een middag aan het zwembad willen ruilen voor actie aan land, op de eilanden. Star Clippers heeft zelfs een heuse watersportclub die cruisereizigers de mogelijkheid biedt om allerlei watersporten te beoefenen. Wie meevaart met de clippers kan gratis waterskiën, snorkelen, kajakken, windsurfen en zeilen!

     

    Tijdens tal van cruises worden actieve excursies georganiseerd. Voor liefhebbers van overweldigend natuurschoon zijn de cruises in Costa Rica tijdens de komende winter een absolute must. Het Midden-Amerikaanse land is bekend om zijn grote nationale parken en tijdens een Star Clippers cruise kun je deze unieke biotopen verkennen. Er zijn begeleide wandeltochten door het Corcovado Nationaal Park en je kunt zelfs paardrijden door het tropische regenwoud. Andere mogelijkheden zijn tochten met een terreinwagen of per boot. Ook in het buurland Nicaragua organiseert Star Clippers boeiende actieve uitstappen, onder meer tot bij de Massaya vulkaan en naar kleurrijke streekmarkten met artisanale producten.

     

    Vanuit St-Maarten bezoek je tijdens een komende wintercruise de Leeward eilanden en onderweg neem je deel aan tal van excursies. Op Dominica, het tropische eiland dat door Columbus werd ontdekt, is er een vier uur durende wandeltocht langs een prachtig natuurpad. Rond het eiland Guadeloupe zijn er kanotochten naar onbewoonde eilandjes of door de dichte mangrovewouden. Ook op Antigua is er een Kayak Eco Tour.

     

    De Royal Clipper vaart tijdens de winter 2012/13 in de Caraïben met onder meer een droomcruise langs de Grenadine Islands. Het zalig genieten aan boord van het schip kan worden afgewisseld met heel wat actie zoals een inspannende trektocht tot bij de prachtige watervallen op Grenada of een  naar de heldere, visrijke wateren rond Saint Vincent.

     

    Dit zijn maar enkele van de vele actieve momenten tijdens de cruisereizen van Star Clippers. Ze bieden reizigers de kans op meer afwisseling, om even de spieren los te gooien, zelfs om een fysieke uitdaging aan te gaan en intussen het mooiste van de tropische wereld, zowel boven als onder water, te ontdekken. Na elke uitstap is het zalig om terug aan boord te gaan en te genieten van alles waarmee de clippers hun cruisende gasten verwennen.

    www.starclippers.com

     





    12-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.p&v premium

    Binnenkort ... Allerheiligen...

    Tijd om van een zonniger klimaat te genieten!

    met Pierre & Vacances premium in Spanje!

     

     

     

    Voordat u wordt geconfronteerd met winterse temperaturen, waarom niet naar een premium bestemming in het zonnige Spanje gaan? Premium is het hogere klasse-label van de Groep Pierre & Vacances. Dit label staat voor authenticiteit, zin voor detail, onberispelijke service en het ultieme welzijn.

     

    Altea Hills, bevindt zich op een heuvel boven de baai, in de regio van Valencia (Costa Blanca). Met  een typisch mediterrane architectuur en haar warme kleuren, biedt het 4 sterren-hotel en de appartementen, u kalmte, wellust en ontspanning. Somminge kamers en appartementen beschikken over een privéjacuzzi op het terras en bieden een weergaloos zeezicht.

     

    Altea Hills heeft 4 openluchtzwembaden, 1 overdekt verwarmd zwembad, een spa van 800m2, een fitness-zaal, squashvelden, paddle terreinen en tennis. Voor wie echt van sensatie houdt zijn er à la carte activiteiten: catamaran, jetski, kajakken, karting, zeilen, duiken met flessen.

     

    In het complex vindt u gezellige restaurants met mediterraans zicht, een lounge- of snackbar om de kleine honger te stillen aan de rand van het zwembad, of tussen twee activiteiten door. Ontbijt, diner of half pension: iedere vakantieganger heeft de mogelijkheid om de formule te kiezen die het best bij zijn of haar vakantiegevoel past!

    Vanuit Altea Hills worden er diverse excursies georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om het Tabarca-eiland met de boot te ontdekken, om naar een aquapark te gaan, of deel te nemen aan lokale feesten.

    De Groep Pierre & Vacances Center Parcs telt 29 bestemmingen op het Iberisch schiereiland, vanaf de Franse grens tot de Canarische eilanden.

    www.pierreetvacances.be - België 070 246 100 (0,15€/min)

     

    11-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa cruises kerst!

     

    Wie Kerst en Nieuwjaar eens op een heel andere, niet traditionele manier wil beleven of wie de koude, miezerige winter van bij ons wil ontvluchten, vindt beslist inspiratie in het cruiseaanbod van Costa Cruises. Er is keuze genoeg, zowel dichtbij als ver weg en indien gewenst mét de kerst- en nieuwjaarsfeer er bovenop.

     

    Wat dacht je van Kerst op een comfortabel schip van Costa Cruises, varend op de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee? Het is trouwens makkelijk gerealiseerd en het kan bovendien prijsgunstig, bijvoorbeeld als je op 21 december vertrekt met de Costa Pacifica in Civitavecchia voor een heerlijke cruisereis van 8 dagen/7 nachten langs Spanje, de Balearen en Italië. De Costa Magica vaart op 21 december vanuit Savona naar Corsica en Italië en de Kerstsfeer aan boord duurt 6 dagen en 5 nachten lang. De nieuwjaarcruise met de Costa Pacifica wordt een reis langs Spanje, de Balearen, Corsica en Italië, afreis op 28 december. Absolute topper is de cruise die Kerst en Nieuwjaar opneemt in één reis van 12 dagen/11 nachten, een magische tocht met de Costa Magica langs Malta, Griekenland en Italië, met onder meer een bezoek aan de mooiste getuigen van de antieke beschavingen.

     

    De overgang van oud naar nieuw in de Caraïben of in Zuid-Amerika, dat is pas een unieke belevenis en het kan met Costa Cruises. De haven van afreis bereik je met een vlucht vanuit Parijs of Brussel, richting Point-à-Pitre, Miami en Buenos Aires. Op elk van deze plaatsen begint een onvergetelijke cruisereis van negen, elf of twaalf dagen door Zuid-Amerikaanse wateren waar het in december volop zomert. De kusten van Brazilië, Argentinië, Uruguay, Mexico en de tropische wereld van de Caribische eilanden bezorgen elke cruisereiziger een onvergetelijke Kerst- of Nieuwjaarstijd. De 9 daagse cruise met Costa Luminosa vertrek op 29 december vanaf Brussel inclusief vlucht naar Point à Pitre kan reeds vanaf 2.329€. De 11 daagse cruises met Costa Serena vertrek 22 december in Buenos Aires, inclusief vlucht vanuit Brussel kan reeds vanaf 2.771€

     

    Ook de exotische wereld van het Aziatische continent zit in het cruiseaanbod van Costa Cruises, vooral met een droomreis van 10 dagen/7 nachten langs Singapore, Thailand en Maleisië. De afreis met Costa Victoria is op 22 december met vertrekplaats Brussel voor een vlucht naar Singapore.

     

    Een rijke cultuur en een overweldigende natuur, dat zijn de ingrediënten van een wintercruise door het Midden-Oosten, een reis op de Rode Zee met de Costa Voyager. De droom begint op 24 december en duurt maar liefst 8 dagen/7 nachten terwijl je kennismaakt met de boeiende wereld van Egypte, Israël en Jordanië. Deze cruise inclusief vlucht kan reeds vanaf 1.586€.

     

    Over twee maanden is het putje winter en vieren we Kerst en Nieuwjaar. Gebeurt dat aan boord van een schip van Costa Cruises dan kan het feest niet meer stuk en kan de winter ons niet meer deren!

    www.costacruises.be

     

     

    11-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijn uit Tahiti

    De wijn uit Tahiti wordt in het hartje van de Zuidelijke Stille Oceaan geproduceerd, meer bepaald op de Tuamotu-archipel in Frans-Polynesië. Op die plaats in de wereld een kwaliteitswijn maken, dat was de uitdaging die Dominique Auroy in de jaren 90 aanging. Deze zakenman, die al ruim veertig jaar in Frans-Polynesië woont, wou wijn opnieuw uitvinden in de Stille Oceaan.

     

    Aan de eerste wijngaard op Frans-Polynesische bodem zijn er lange jaren van onderzoek voorafgegaan. Een productie van dergelijke omvang was nooit eerder ondernomen in Polynesië, zelfs nog niet op een atol.

     

    De wijngaard bevindt zich op Rangiroa, een van de grootste atollen ter wereld, bijna zo groot als het eiland Tahiti, wordt gezegd. Het atol stond al bekend voor zijn wondermooie zeebodem en is dat nu ook wegens zijn wijn.

    De wijn wordt geproduceerd op een klein motu (eilandje) op enkele minuten varen van het dorp Avatoru. Aan het einde van de weg omzoomd door kokosbomen verschijnen plots rijen wijnranken. Hier bevindt zich het domein ‘Ampélidacées’, waar de wijnstokken op 100 m van de lagune en op minder dan 400 m van de oceaan groeien.

               

    Van vitaal belang bij het telen van de wijnranken is een goede kennis van de grond. Ook water speelt een sleutelrol. Irrigatie is mogelijk dankzij putten die op het laagste punt van het perceel zijn gegraven tot de waterlaag, die nooit uitgeput geraakt en zich op geen al te grote diepte bevindt. Het voortdurend opvolgen van de waterhuishouding van de wijngaard is heel belangrijk voor de kwaliteit. Maar het allerbelangrijkste op dit ‘terra incognita’ blijft de controle over de groeicyclus: de zon en de grootte van de wijnstok bepalen immers de bloei, rijping en oogst, want het Polynesische klimaat kent geen koud seizoen.

     

    De eerste druivensoorten werden in 1992 geïmporteerd. Ze werden onderworpen aan acclimatisering- en selectietesten op de voornaamste archipels van Polynesië. Omdat de seizoenen onderling weinig verschillen, is het de grootte van de plant die een groeicyclus op gang brengt, zodat nieuwe ranken ontstaan die op hun beurt weer druiven voortbrengen. Er zijn twee oogsten per jaar, een in de maand mei en een in de maand november, die de winterpluk en de zomerpluk worden genoemd.

     

    De wijngaard van Rangiroa is het resultaat van een werk van lange adem, dat veel inspanning en geduld heeft gevraagd van de initiatiefnemers en hun team. Het technische team van het domein wordt geleid en gemotiveerd door Sébastien Thépenier. Als vinoloog zet hij sinds 2002 het werk van zijn voorgangers (Thierry Chaumais en Bruno Corneaux) op de wijngaard voort. Het domein strekt zich intussen uit over 8 hectare wijngaard met een productie van 40 000 flessen per jaar.

    www.tahiti-tourisme.be

     

    10-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smakelijk skiën in Alta Badia

    Zuid-Tirol is een streek tsjokvol troeven: bezoekers kunnen er genieten van wellness en wandelplezier, cultuur en natuur. Maar in de winter staat de noordelijkste regio van Italië voornamelijk bekend om haar uitgestrekte, zonovergoten skipistes en topgastronomie. En dat is volkomen terecht, want in de streek vind je niet alleen het gebied (goed voor 1220 km piste en 460 skiliften), Zuid-Tirol is ook de Italiaanse provincie met de meeste Michelinsterren: maar liefst 20 stuks, verdeeld over 17 restaurants. De hoogste tijd dus om de grootste attracties van de streek te verenigen. Maak je klaar voor een seizoen waarin gastronomie centraal staat. In Alta Badia, het Ladinische dal in het hart van de Dolomieten, kunnen fijnproevers alvast terecht voor tal van culinaire activiteiten.

     

    Een winter vol (oeno)gastronomie in Alta Badia

    Het culinaire winterseizoen wordt geopend op 2 december 2012, met een heuse Gourmet Skisafari. Deelnemers mogen zich verwachten aan een panoramische skitour langs vijf skihutten, waar ze getrakteerd worden op een verrukkelijk hapje door een sterrenchef in eigen persoon. Omdat Zuid-Tirol ook de thuisbasis is van heel wat verfijnde wijnen, gaat elk hapje trouwens gepaard met aangepaste wijnen, met liefde geselecteerd uit het lokale aanbod.

     

    Dit initiatief maakt deel uit van Slope Food. An Aperitif on the Slopes waarbij twaalf chefs zich lieten inspireren door street food. Als een eigen versie van dit ongedwongen eetconcept toverden zij hun mooiste aperitiefhapjes op tafel in twaalf skihutten van de creaties van een imposante lijst sterrenkoks. Het rijtje wordt aangevoerd door drie plaatselijke sterrenchefs of je laten verrassen door drie rijzende sterren in het gastronomische wereldje, waaronder onze landgenoot Martin Volkaerts.

     

    Voor een skiër is niet alleen het aperitief belangrijk: ook een gezond ontbijt is immers onontbeerlijk om je sportieve dag goed te beginnen. Daarom kan je elke dinsdag-en donderdagochtend een snow cat nemen van het centrum van Corvara naar skihut Col Alt voor een Breakfast On the Peaks. Ter plekke geniet je op 2000 m hoogte van een power-ontbijt samengesteld uit lokale producten als kaas, honing, brood, spek, appels, ... voor maar 15 euro. In San Cassiano/St. Kassian kan je op woensdag-of vrijdagochtend voor een gelijkaardig ontbijt-in-de-hoogte terecht bij skihut Las Vegas.

     

    Ondanks de duidelijke nadruk op gastronomie dit seizoen, is koken niet het enige dat de chefs zullen doen deze winter. Tijdens de 8e editie van de Chef s Cup, van 20 tot 27 januari 2013, geven internationaal gerenommeerde topchefs en wijnmakers een week lang het beste van zichzelf tijdens allerlei ludieke sportwedstrijden en liefdadigheidsevents.

     

     

    10-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vegetarisch assortiment

     

    Ter gelegenheid van de Wereld Vegetarisme Dag op 1 oktober en omdat steeds meer Belgen ernaar streven minder vlees te eten, breidt Delhaize haar vegetarisch gamma uit. Zo liggen er nu niet minder dan 11 nieuwe vegetarische producten in de rekken. Klanten die een alternatief willen voor dierlijke eiwitten kunnen voortaan kiezen uit een uitgebreid assortiment van meer dan 80 vegetarische producten. Als voedingsexpert wil Delhaize haar klanten bij deze keuze begeleiden door hen alternatieve levenswijzen te helpen ontdekken en door een unieke en ruime keuze aan kwaliteitsproducten te bieden, afgestemd op ieders afzonderlijke eetgewoonten.

     

    Belgen zijn steeds meer gek op vegetarische maaltijden

    In de loop van de jaren zijn Belgen vegetarische maaltijden steeds meer gaan appreciëren. In 2009 at 69,5% van de Belgen minstens één keer per week geen vlees, in 2011 was dat al 77,1%. Bovendien is 3% van de Belgen vegetariër.

    Deze tendens is ook te merken bij Delhaize, waar de verkoop van vegetarische producten volop aan het stijgen is. Het bedrijf wil zo veel mogelijk tegemoetkomen aan de vraag van haar klanten en voegde dus 11 nieuwe vegetarische producten van het huismerk toe aan het bestaande assortiment. Klanten die af en toe een alternatief willen voor dierlijke eiwitten, hebben vanaf nu de keuze uit meer dan 80 referenties in de rekken van de Delhaizesupermarkten.

     

    “Een gezond eetpatroon begint bij gevarieerde voeding. Voor wie vegetarisch eet, is het onder andere belangrijk om de eiwitten afkomstig van vlees, door andere niet-dierlijke eiwitbronnen te vervangen. Soja, seitan, … of een combinatie van plantaardige eiwitten (bijvoorbeeld granen en peulvruchten) of van plantaardige eiwitten en melkproducten of eieren kunnen hiervoor instaan. Zo kan 100 g vlees vervangen worden door 100 g soja-eiwitten of 100 g seitan. Iedereen die op een evenwichtige manier vegetarisch wil eten, vindt in het Delhaize-assortiment alle nodige producten” zegt Tim Lammens, Director Quality & Food Safety bij Delhaize.

     

    Delhaize heeft als expert op het vlak van voeding en culinaire trends al meer dan 10 jaar lang vegetarische producten in haar assortiment. Het bedrijf wil haar klanten steeds de meest uitgebreide en gevarieerde keuze aanbieden inzake gezonde en betrouwbare kwaliteitsproducten en breidde daarom door de jaren heen haar vegetarische assortiment uit met verschillende producten van het huismerk. Als bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, ontwikkelde Delhaize vooral de vegetarische producten van het huismerk Bio, waarvan er momenteel 15 gecertificeerd biologische en dus milieuvriendelijke referenties in de winkel terug te vinden zijn. Naast deze producten uit het Bio-gamma, vinden Delhaizeklanten onder meer ook 12 vegetarische referenties van het huismerk en 22 vegetarische exclusiviteiten terug in de winkelrekken.

     

    Dankzij dit vaak verrassende, ruime assortiment van vegetarische producten, waaronder talrijke praktische producten die snel en gemakkelijk klaar te maken zijn, ontdekken Delhaizeklanten andere eetgewoonten en wordt vegetarisch koken voor iedereen bereikbaar.

    08-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betaalbare sneeuw

    BETAALBARE SNEEUW IN TSJECHIË

    Wintersportgebieden in Reuzengebergte dichtbij, rustig en rijk aan cultuur

     

     

     

    Tsjechië is dé bestemming voor zowel families als vriendengroepen die ondanks de crisis op een betaalbare manier de sneeuw willen opzoeken. Zo kost een biertje bij de après-ski slechts 50 eurocent en heb je met één skipas toegang tot vijf populaire en sneeuwzekere gebieden in het noordelijk gelegen Reuzengebergte, de ‘Skiregion’. Tsjechië biedt wintersporters ook cultuur: slaap in een authentieke chalet, bezoek het Harrachov glasmuseum of de bierbrouwerij, ontspan in de sauna of zoef door de sneeuw in een paarden-of hondenslee. ‘s Avonds genieten van gerechten als knoflooksoep, forel en de bij kinderen geliefde ‘palacinka‘ (pannenkoeken).

     

    Op 9 uur rijden van Utrecht ligt het Reuzengebergte waarin de vijf meest populaire wintersportgebieden van Tsjechië zich bevinden: Harrachov, Rokytnice nad Jizerou, Paseky nad Jizerou, Rejdice en Príchovice. Het Reuzengebergte is omgeven door natuur en massatoerisme is hier ver te zoeken. Hier zijn de gebieden door hun kleinschaligheid overzichtelijk en halen families hun hart op in gastvrije chalets en familiepensions. Skigebied Rokytnice nad Jizerou biedt de langste afdaling vanaf het hoogste punt van Tsjechië: de berg Lysa Hora (1312 meter). Harrachov is beroemd vanwege de wereldkampioenschappen skischansspringen.

     

    Rijkdom aan Tsjechische cultuur ! Naast een populair gebied voor skiën, snowboarden, langlaufen en zelfs paragliden, is het Reuzengebergte ook het decor van Tsjechische tradities zoals de glas-en kristalproductie. In Harrachov maak je in het glasmuseum kennis met het ambacht van glasblazen en in de brouwerij brouw je zelf bier. Een ander typisch Tsjechische traditie is wellness. Hotel Orea Vita Sklár biedt chocolade massages aan evenals anti-stress massages, aromatherapie en schoonheidsbehandelingen. Wellness Hotel Harrachovka legt haar gasten in de watten met kuurfaciliteiten waaronder een stoombad, bubbelbad en zoutgrot.

     

    Juist met kinderen is het goed vertoeven in het Reuzengebergte. Denk aan een sledetocht met husky’s, bobsleeën in Harrachov of een tocht met de paardenslee in Rokytnice nad Jizerou. Tsjechische gerechten zijn zeer kindvriendelijk en doen denken aan die van de Oostenrijkse en de Duitse keuken. Naast specialiteiten zoals Cesnekova polevka (knoflooksoep met kaas, ham, bieslook en geroosterd brood) en Pstruh prazdroj (gebakken of geroosterde forel), eten de Tsjechen graag palacinka: pannenkoekjes gevuld met ijs en/of fruit.

     

    CzechTourism is de officiële toerismeorganisatie van Tsjechië. Het hoofdkantoor bevindt zich in Praag, de BeNeLux wordt vanuit het kantoor in Amsterdam bediend. CzechTourism BeNeLux richt zich met offline en online marketing-en PR-activiteiten op de pijlers UNESCO (Tsjechië telt 12 werelderfgoederen), natuur, gastronomie, wellness, wintersport en familievakanties.

    www.czechtourism.com - www.skiregion.cz

     





    08-10-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!