Inhoud blog
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady chef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    WIE WINT DE TITEL VAN LADY CHEF OF THE YEAR 2014?

    STEMMEN KAN TOT EN MET 30 NOVEMBER OP www.ladychef.be

    De jaarlijkse zoektocht naar de nieuwe Lady Chef is opnieuw van start gegaan. Tot 30 november middernacht kan iedereen via www.ladychef.be zijn of haar stem uitbrengen voor de vrouwelijke chef-kok die hem of haar het meeste kan bekoren. Wie stemt, maakt bovendien kans op een etentje voor 4 personen in het restaurant van de winnares!

    Welke vrouwelijke chef door het publiek en een vakjury van culinaire recensenten tot winnares verkozen is en zo de opvolgster wordt van onder andere Ann De Roy (2013 – Pand 19, Geraardsbergen), Ingrid Neven (2010 – Pazzo, Antwerpen) en Sofie Dumont (2009 – Les Eleveurs, Halle), wordt eind januari 2014 bekend gemaakt.

    De huidige Lady Chef kijkt alvast met trots op haar overwinning terug. “Het is een gek jaar geweest voor mij, maar de titel van Lady Chef of the Year heeft me echt enorm geïnspireerd. Ik voel me nu elke dag aangezet om het beste uit mezelf naar boven te halen”, aldus een enthousiaste Ann De Roy. Dat belooft nog veel goeds voor de toekomst.

    De verkiezing Lady Chef of the Year is een initiatief van Green Seed Belgium en wordt dit jaar voor de 24ste keer georganiseerd.

     

    06-10-2013 om 10:11 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 jaar Paradiski

    10 jaar Paradiski - Een verjaardag vol kleur en sensatie

     

     

    Sinds 20 december 2003 kunnen skiërs met de grootste skilift ter wereld, de Vanoise Express, zo’n 425 kilometer aan pistes ontdekken tussen Les Arcs, Peisey-Vallandry en La Plagne. De Vanoise Express verbond zo drie domeinen, die sindsdien gezamelijk onder de naam Paradiski door het leven gaan. Deze winter viert het skigebied zijn tiende verjaardag en het is niet van plan dit ongemerkt voorbij te laten gaan. Een kort overzicht van de hoogtepunten van het seizoen en de belangrijkste nieuwigheden!

    Het skidomein Paradiski is het geslaagde resultaat van een uitdaging uit 2003 : twee valleien en drie stations met hun eigen verhaal, identiteit en USP’s met elkaar verbinden. Vandaag zorgen communicatie en een sterk commercieel aanbod voor de samenhang tussen de drie stations, maar nog meest van al worden ze met elkaar verenigd door de Vanoise Express. Deze brengt de skiërs van het ene massief naar het andere in minder dan vier minuten! De aaneenschakeling van de drie stations maakt van Paradiski het op één na grootste verbonden skigebied ter wereld met 425 kilometer aan pistes die verdeeld zijn over zo’n 15.000 hectare. Paradiski staat ook voor meer dan 1.000 personen die tijdens het winterseizoen op en voor het domein werken, voor 10 jaar aan investeringen -ter waarde van 210 miljoen euro- die het domein optimaliseerden, en voor een netwerk van skiliften dat voor 100% op groene stroom werkt (TUV-SUD certificaat).

    De Franse modeontwerper Jean-Charles de Castelbajac viert mee met Paradiski en steekt de twee cabines van de Vanoise Express in een uniek nieuw kleedje. Zijn creatie is te bewonderen vanaf 21 december tot het einde van het seizoen. Voor de liefhebbers van intense sensaties staat Gravity Day op het programma. Op 16 december zullen Julien Millot en Tancrède Melet, twee van de beste highliners ter wereld, zich wagen aan de slackline van 1.824 meter over het dal die de twee cabines van de Vanoise Express op een hoogte van 380 meter met elkaar verbindt.

    Paradiski grijpt met deze tiende verjaardag ook de kans om een nieuwe communicatiecampagne te lanceren. Deze legt de link naar de bijbelse symboliek van de appel en nodigt de wintersporter uit om te bezwijken voor de verleiding van de uitgestrektheid van de bergen, de charme en de magie van het domein.

    Liefhebbers van wintersport worden in Paradiski op hun wenken bediend. In La Plagne wachten de 19 bochten van de olympische Bobsleepiste je op, kan je per airboard de piste afdalen of met een sneeuwruimer een gesloten circuit onveilig maken. In Arc 2000, dat uitgerust is voor zowel beginners als sporters van hoog niveau, zorgt speed riding (parapente met aangebonden skiën) voor een extreem gevoel van vrijheid.  In Peisey-Vallandry ligt één van Frankrijk’s mooiste biatlonpistes die voorzien is van laserkarabijn en doelwit op 10 meter. Tenslotte kunnen klimmers van alle niveaus in Champagny en Vanoise de unieke Tour de Glace beklimmen van midden december tot half maart.

    Dit jaar nog staan bij de stations van Paradiski een heel aantal openingen van nieuwe verblijfsmogelijkheden die luxe, comfort en bergsfeer uitademen op het programma. Zo kunnen nog meer mensen genieten van de sfeervolle bergomgeving van Paradiski.

    Hotel L’Aiguille Grive*** in Arc 1800 combineert het huiselijke van een chalet met de luxe van een hotel. Zijn architectuur en moderne interieur dragen een warme en gezellige sfeer uit.  Hotel Le Cocoon**** in La Plagne 1800 werd geopend in december 2012 en kreeg net zijn vierde ster toegewezen. De residentie Carlina, gelegen in Belle-Plagne, opent een nieuwe aangrenzende eenheid met 5 appartementen. Le Dahu, de centrale chalet van de voetgangerszone « Les Chalets de Vallandry » in Peisey-Vallandry, werd volledig gerenoveerd. Gesitueerd in het midden van het bos en aan de voet van de pistes, biedt hij vijf kamers op drie verdiepingen. Het Igloo Village komt terug, en hoe ! Deze winter herbergt Les Arcs het grootste iglodorp van Frankrijk met een oppervlakte van meer dan 400 m². In het dorp zal een ijssculpturengallerie te vinden zijn en meerdere kamers waar vrienden, gezinnen of geliefden kunnen overnachten.

    De Coolski-formule geeft beginners de kans om het skiën onder de knie te krijgen in een speciaal daarvoor uitgeruste ruimte, dichtbij hun verblijf. Deze ruimte is voorzien van beveiligde en afgesloten leerzones, aangepaste pistes, specifieke signalisatie en rustplaatsen. Het voordeel van dit aanbod is dat het de skiër toelaat een programma te kiezen en het naar zijn of haar behoefte uit te breiden (vier uur of een dag in la Plagne). Vijf Coolski-ruimtes zijn reeds in gebruik.

    Maanlicht in Peisey-Vallandry ! Deze winter organiseert het dorp één avond per week en tijdens de schoolvakanties sneeuwschoenwandelingen bij maanlicht. De wandeling start aan de lagere hellingen van Plan-Peisey en voert naar de noordelijke site, langs de gehuchten Pracompuis en La Chapelle des Vernettes. Bij aankomst wachten warme soep, verhalen en muzikale animatie de deelnemers op. Bij volle maan wordt, na een avond op restaurant, de afdaling bij maanlicht ingezet begeleid door professionals.

    In het hart van de Savoie in de Franse Alpen ligt Paradiski, het op één na grootste skigebied ter wereld. Het domein bestaat uit de stations Peisey-Vallandry, La Plagne en Les Arcs en bevindt zich op een hoogte tussen 1.200 en 3.250 meter. Naast de 169 moderne mechanische liften die aanwezig zijn op het domein, worden de drie skistations onderling in minder dan 4 minuten tijd met elkaar verbonden door de grootste skilift ter wereld, de Vanoise Express. Wintersportliefhebbers kunnen zo nóg sneller nóg meer hellingen opzoeken. Het domein herbergt 2 snowparks, 5 boardercross- en 4 boarderglissparcours, 2 half pipes, 2 sleepistes, beginnerszones, en pistes waar zowel in alle rust en stilte kan geskied worden als uitdagende tracks voor gevorderde skiërs. In totaal heeft Paradiski zo’n 425 kilometer aan pistes voor wintersporters van elk niveau in huis.

     






    06-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Globevents

    GLOBEVENTS LANCEERT NIEUWE REISWEBSITE

     

    De Belgische reisaanbieder GlobEvents lanceert haar nieuwste reismerk Holidayblend. Op de bijhorende website www.holidayblend.com kan je voortaan wekelijks terecht voor 4 kwalitatieve en exclusieve vakantie- en vrijetijdsaan-biedingen. Kwalitatief door een strenge selectie uit het aanbod van gerenommeerde partners en exclusief door de goedkoopste prijs of een uniek aanbod dat enkel bij Holidayblend te reserveren is. Met deze nieuwe reiswebsite wenst GlobEvents in te spelen op het gewijzigde boekingsgedrag van een consument die zich steeds meer bewust is van alternatieve kanalen als ‘social buying’ en kortingssites.

    De wekelijkse reisaanbiedingen van Holidayblend gaan van hotel- en citytrips tot vlieg- en autovakanties, cruises en vele andere droomreizen. Het vrijetijdsaanbod van Holidayblend varieert van wellness- en pretparkaanbiedingen tot ballonvaarten, cultuurevenementen en leuke dagtrips voor jong en oud. Holidayblend werkt met kortingen op het standaard aanbod van 40% tot 70% of met unieke pakketten die enkel en alleen bij Holidayblend worden aangeboden.

    Op televisiezender VTM komt er dagelijks een videoloop van een 12-tal minuten met het exclusieve en unieke aanbod van Holidayblend. Deze loop zal in eerste instantie worden uitgezonden na de avondprogrammatie en ’s nachts worden herhaald. De video’s worden ook online verspreid via een eigen YouTube-kanaal om zo extra inspirerend te werken voor de reizigers en tegelijk te tonen wat je kan verwachten als je één van de deals reserveert.

    “Met deze creatieve mediamix van online en offline kanalen wensen we in te spelen op emotie en word of mouse”, zegt Tim Van den Bergh, General manager bij GlobEvents. “Dankzij deze vorm van social tv zal elke aanbieding nog beter in beeld worden gebracht en nog makkelijker gedeeld kunnen worden. In een digitale wereld waar de consument overspoeld wordt met aanbiedingen is het dan ook belangrijk om voldoende stopkracht te genereren en de drempel zo laag mogelijk te maken. Wij denken met deze aanpak én ons duidelijk omlijnd aanbod alvast aan deze voorwaarden te voldoen.”

    Holidayblend richt zich primair op de Belgische en secundair op de Nederlandse en Franse markt. De eerste inspirerende filmpjes kan je alvast bekijken via: www.youtube.com/holidayblend

    GlobEvents is een gevestigde waarde in zowel de Belgische, Nederlandse als Duitse reis- en evenementensector. Alle vakantiemerken samen leveren jaarlijks meer dan 120.000 tevreden reizigers op. Vakantiemerken van GlobEvents: Weekendjeweg.be, Xperience, Snowblend, Surfblend, Gobali en Snowjam. www.globevents.com

     

    06-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Odlo

    ODLO: Dicht op de huid van de Olympiërs met de ‘Sotchi’ softshell

     

    De Olympische Spelen zijn het hoogtepunt in de carrière van een atleet of atlete: het beleven van de olympische spirit en op dag X de beste prestatie afleveren – dat zijn onvergetelijke momenten. Topatleten van de Noordse disciplines zoals Olympisch kampioen langlaufen Dario Cologna of biatlonlegende en meervoudig Olympisch kampioen Ole Einar Bjørndalen liggen bij ODLO onder contract. Voor deze elitesporters en de teams van Zwitserland, Noorwegen en Finland heeft ODLO een Olympische collectie ontwikkeld die op de Olympische Spelen van 2014 in Sotchi voor het eerst zullen worden gedragen. Opdat ook niet-professionals en fans van de Spelen dit olympisch vuur kunnen meebeleven, heeft ODLO een merchandisingcollectie van deze Olympische lijn ontwikkeld. Zo geeft het merk de fans ook het gevoel dat ze heel close zijn met de olympische spirit. Deze Olympische collectie komt 100% overeen met de producten die de langlauf- en biatlonatleten in het Olympisch dorp dragen.

    De highlight van deze collectie is de softshelljas Sotchi in een onmiskenbaar ruitjesdesign, in de landskleuren van Zwitserland, Noorwegen en Finland, zowel voor dames als heren. Een verwijderbare en verstelbare capuchon, zachte manchetten, verstelbare zoom, kinbescherming, steekzakken met ritssluiting zijn de details van dit softshelljack. Deze collectie is reeds vanaf 15 oktober 2013 in de winkel verkrijgbaar. De softshelljassen Sotchi voor haar en voor hem hebben een richtprijs van €200.

    ODLO is de uitvinder van het functionele sportondergoed. Als markt- en technologisch leider, wil ODLO de beste functionele sportkleding ontwikkelen voor iedereen die van bewegen houdt – onder welke weersomstandigheden en met welke intensiteit dan ook. Bij ODLO start het welzijn vanaf de huid. ODLO staat voor compromisloos hoge eisen als het gaat om functionaliteit, draagcomfort en kwaliteit. Op de Europese markt is ODLO met zijn SPORTS UNDERWEAR marktleider in het segment van de functionele sportkleding. Daarnaast overtuigt ODLO met succesvolle collecties in OUTDOOR, RUNNING, BIKE, X-COUNTRY, TEC SHIRTS en KIDS. ODLO heeft eigen verkoopbedrijven in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Het merk ODLO wordt wereldwijd verkocht in meer dan 20 landen. www.odlo.com

     

     

     





    05-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eventjes weg!

    Eventjes weg tijdens de herfstvakantie voor een zachte prijs ?

     

    Als hoofdstad van de ‘Côte Fleurie' is Deauville één van de meest bekende badplaatsen in Normandië. Omgeven door zowel een bouwkundig als natuurlijk erfgoed, is Deauville een stad vol verrassingen en ontdekkingen. Met onder meer het strand en de bekende ‘Planches'promenade op wandelafstand, het casino, luxe boetiekjes, golf, de haven die wordt aanzien als grootste jachthaven van Normandië. La Résidence du Golf is opgetrokken in typisch Normandische stijl en is gelegen in een rustige en groene omgeving. 

    In Houlgate kunnen de amateurs van grote oppervlaktes zich ophalen aan de mooiste Franse kustlijnen. Houlgate is de ideale bestemming voor een gezonde weekenduitstap, een midweek of een week. In familieverband, met vrienden of onder geliefden, zo’n vakantie is ongetwijfeld de perfectie manier om zich te herbronnen in het welzijnscentrum Résidence&Spa. Deze kwaliteitsvolle kustresidentie, ideaal gesitueerd tussen Deauville en Cabourg, ligt aan de Butte van Caumont, op 700m van het strand en heeft een unieke ligging : aan haar voeten ligt het kleine dorpje Houlgate met haar klokkentoren, aan de horizon de baai van Deauville die reikt tot aan de landtong van Antifer. In het park hebt u de keuze uit diverse appartementen en vakantiehuizen, geheel gebouwd in Normandische stijl, die beschikken over een terras of balkon. De « Deep Nature Spa® » by Algotherm biedt 600 m² aan ruimte met een verwamd binnenzwembad, sauna’s, hammam, sensor- douches, hydro-massagebaden en verzorgingscabines.

    In de Somme-baai, temidden van 250 hectare duingebied, tussen meren, dennenbossen en een 18-holes golfbaan, ligt Belle Dune. Dit vakantiepark is in samenwerking met WWF gekozen als pilootproject voor duurzaam natuurbehoud. De appartementen en gedeelde vakantiehuizen zijn met ecologische materialen gebouwd volgens typische Picardische architectuur uit het begin van de twintigste eeuw. Het park beschikt over een openlucht zwemparadijs en kinderclubs voor kinderen vanaf  3 maanden tot 17 jaar. 

    Culturele bezoeken zijn talrijk in de hoofdstad van Andalusië, zoals het Alcázar, de kathedraal en de Giralda, de straten van het oude Sevilla en het culinaire erfgoed met zijn unieke smaken en boottochten op de rivier, de Guadalquivir. De Costa Dorada heeft een droog en zonnig klimaat het grootste deel van het jaar. Het gebied van Salou heeft 34 stranden, de meest bekende is die van Llevant met zijn boulevard met palmbomen. De stranden bieden een volledige waaier van activiteiten: duiken in het kristalheldere zeewater, golf, twee on-site zwembaden met jets, paardrijden, tennis en themaparken, waaronder Port Aventura. De appartementen zijn ruim en de kinderen hebben een speeltuin in de residentie. Residentie Salou biedt een uitstekend compromis tussen stedelijke en vakantieresorts dicht bij het centrum en 700 m van het strand. www.pierreetvacances.be

    05-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sun Valley

    Sun Valley wintercollectie 2013-2014 legt nadruk op vrijheid, reizen en freeride

    Felle kleuren en technisch design voor de 30ste verjaardag van SUN VALLEY!

     

     
    Deze winter stippelt SUN VALLEY haar pad verder uit, voortbouwend en steeds terugvallend op haar grote passie: de bergen. Geïnspireerd door vrijheid, skiën en hoge bergtoppen ontwikkelt SUN VALLEY al 30 jaar lang hoogwaardige skikledij. Het merk heeft door haar jarenlange ervaring een onberispelijke reputatie op vlak van ski- en freeridekleding. 

     

    De samenwerking tussen het merk en enkele van de beste atleten, loopt samen met de prestaties van de sporters en de techniek die het merk in huis heeft. Sinds 1995 is rider Seb Michaud het uithangbord van SUN VALLEY. Een relatie die heel wat skitrips en visibiliteit over de hele wereld voortbrengt. Ook Guilbaut Colas, wereldkampioen freestyleskiën in 2011, is ambassadeur van het merk. Hij mikt op een podiumplaats op de Olympische Winterspelen in Sotchi. Verder is SUN VALLEY partner van de Wereldbeker skiën voor dames in Courchevel en de Wereldbeker skiën in Mégève.

     

    De mannencollectie bestaat zowel uit kledij met GORE TEX®-membraan als stretch of geruite jacquard of zelfs gewaxte jeans. Kleuren zijn dit seizoen niet weg te denken: dennengroen, geel en terracottarood, oranje en lichtblauw sieren de piste.

    De vrouwencollectie heeft heel wat verschillende stoffen in huis : stretch, soft shell of GORE TEX®, gewaxte jeans met verschillende motieven en geruite jacquard-print. Ook hier is het aanbod bijzonder kleurrijk: groen, fuchsia, blauw, rood, en de klassiekers als donkergrijs, zwart en wit. 

     






    04-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pur natur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pur Natur voor de hele familie

     

    “Hoe meer zielen, hoe meer vreugde”, klinkt het bij Pur Natur. Vanaf nu geen vier, maar zes potjes heerlijke yoghurt natuur om de hele familie te plezieren. Pur Natur beantwoordt hiermee de vraag naar een familiepakket.

    De verpakking verandert dan wel, maar het authentieke recept blijft bewaard. De roeryoghurt wordt gemaakt op basis van biologische melk en smaakt heerlijk mild en zacht. Het natuurlijke vetgehalte zorgt voor een volle smaak.

    Zes maal lekker, gezond én puur natuur! NV Pur Natur, een familiebedrijf gesitueerd aan de voet van de Vlaamse Ardennen, staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten onder de merken Pur Natur en Mik. De Pur Natur yoghurt en verse kazen genieten een ongeëvenaarde smaakbeleving op basis van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. www.purnatur.be

    04-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.poivre blanc collectie

    De Poivre Blanc wintercollectie 2013/2014: Vrouwelijkheid ten top !

     

     

    De nieuwe wintercollectie 2013/2014 van Poivre Blanc bestaat uit ski- en donskledij die geïnspireerd werd op juwelen. Alles draait om vrouwen en meisjes!
    Het winterseizoen nadert met rasse schreden en binnenkort kunnen we – tot grote vreugde van skiliefhebbers –  de eerste sneeuw verwachten. Het vrouwelijke deel van de wintersporters werd lang over het hoofd gezien door verschillende merken. Toch maken zij ongeveer de helft uit van de bezoekers van de skistations. Poivre Blanc legt voor de winter van 2013/2014 vrouwen in de watten (of eerder in dons!) door hen silhouetten aan te bieden die speciaal ontworpen werden met oog voor vrouwelijke details! 

     

    De Stretch-collectie is er voor vrouwen en meisjes (van 8 tot 16 jaar) en bestaat uit fluweelzachte aansluitende stoffen, de bekende stretchbroek, zeer vrouwelijk stukken zoals het skipak, en rock ’n roll-items zoals de perfecto met twee grote ritsen. Een collectie vol kledij die ideaal is voor het skiën of bergwandelen, maar evengoed gebruikt kan worden voor uitjes naar de stad!

    De collectie Nylon mengt sportieve flashy en felle kleuren (oranje, limoengroen, paars, ...) met elegante details zoals drukknopen en gouden of zilveren borduurwerk (verkrijgbaar in 10 kleuren). Het mooiste voorbeeld van deze combinatie is de donsjas 1003 met meerdere borduursels, waardoor de jas een hedendaagse Azteek-look krijgt. Voor de allerkleinste meisjes zijn er afbeeldingen van een geborduurd hertje dat een kroon draagt, de prinses van de skipiste!

     

    Elk stuk is gevoerd met echt of synthetisch bont, en heeft enkele handige extraatjes die het comfort ten goede komen: afneembare kap, verstelbare riemen, extra afneembare kraag in fleece, zakjes voor de skipas, verschillende binnenzakken, polsbescherming... Naast dit oog voor detail biedt Poivre Blanc ook een uitstekende thermische isolatie en ademende en waterdichte stoffen, die deze collectie een technische dimensie verlenen.     

     

    De legendarische donsjassen die al 10 jaar lang spontaan beschreven worden als ‘comfortabel’ en ‘lekker warm’ (20% veren en 80% dons), zijn er dit jaar in herfstkleuren als oranje, bordeaux, bruin, beige,... De glans van de gebruikte stoffen zorgt voor leuke effecten. De accessoires van Poivre Blanc maken je outfit compleet ! Coltruien in fleece, mutsen, bontmutsen, handschoenen, sjaals, wanten, schoenen, slippers, sokken, ... Om je warme outfit tot in de puntjes af te werken en bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zowel voor op de piste als in de stad!

     

    Hoewel vrouwen de plak zwaaien in deze nieuwe collectie, worden de jongens niet vergeten! In de Stretch-lijn zijn ook de officiële Swiss Ski cross-tenues gesponsord door Poivre Blanc opgenomen, met kleuren en snits die door de meest ervaren freeriders gesmaakt worden! De Nylon-lijn bestaat in een gamma van 10 intense kleuren, en werd versierd met patches en badges, vlaggen en andere vintage symbolen (helikopter, kompas, breedtegraad) uit het leven van bergavonturiers. De Duvet-lijn bestaat uit ‘preppy’ donsjassen met badges, en is ideaal voor ijskoude dagen op de piste of om dagelijks de weg naar school mee af te leggen tijdens de winter. Uiteraard zijn alle accessoires ook verkrijgbaar voor jongens.





    03-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon naar Curacao

    CORENDON GAAT NAAR CURAÇAO

     

    Corendon International Travel/ Stip Reizen en KLM Royal Dutch Airlines maakten bekend dat zij vanaf 2 januari 2014 een unieke samenwerking aangaan. De twee partijen gaan elkaar versterken op de route Amsterdam-Curaçao. Vanaf 2 januari worden daarbij ook drie keer per week stoelen ingezet voor klanten van Corendon. Zowel KLM als Corendon vinden het een uitstekende aanvulling op hun huidige aanbod. Belgische klanten die met Corendon naar Curaçao wensen te reizen krijgen gratis parking aangeboden op de luchthaven van Schiphol.

    Corendon voegt met Curaçao een parel toe aan haar huidige aanbod. Het is de eerste long haul bestemming die Corendon gaat aanbieden. Vanaf 2 januari 2014 worden er door Corendon volledig verzorgde pakketreizen vanaf 639 euro aangeboden waarvan de vlucht uitgevoerd wordt door KLM Royal Dutch Airlines. Corendon heeft de beste hotels, bungalows en appartementen voor haar klanten geselecteerd, van all inclusive tot logies/ ontbijt, allemaal 4 sterren tot 5 sterren. Voor haar Belgische klanten biedt Corendon daarenboven gratis parking aan (ter waarde van 60 euro) op de parking Allure, vlakbij de luchthaven van Schiphol, wanneer ze een reis naar Curaçao boeken voor 30 september. Dit introductieaanbod op Curaçao is nu reeds boekbaar via corendon.be.

    Atilay Uslu, oprichter Corendon Vliegvakanties, laat weten: “Het is tijd voor Curaçao. Uit onze eigen klantenkring van Stip en Corendon, goed voor ongeveer 820.000 klanten, komt veel vraag naar de Nederlandse Antillen. Wij hopen dat er nu eindelijk gezonde concurrentie ontstaat op Curaçao, en dat we het toerisme naar een nòg hoger niveau kunnen tillen. De samenwerking tussen Corendon en KLM biedt onze klanten een ongeëvenaarde toegang tot eindeloze mogelijkheden. De ambitie van Corendon is om de komende jaren te blijven groeien en hierbij in te zetten op zowel nieuwe (long haul) bestemmingen als meer nicheproducten zoals stedentrips en exclusieve reizen. KLM is een geschikte partner in het realiseren van onze groeiambitie op long haul bestemmingen in de komende jaren.”  

    Corendon Holding is de snelst groeiende touroperator van de Benelux met naar verwachting € 280 miljoen omzet in 2013 bij een volume van 650.000 passagiers / vakantiegangers. Corendon heeft merken als Corendon Vliegvakanties, Corendon Golf, Corendon Groups & Incentives, GoMundo, GoFun jongerenreizen, Kids & Co en Karin’s choice. Corendon Airlines International/ Corendon Dutch Airlines. Met 28 aanvlieghavens in 91 steden vertrekken er vluchten vanuit Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Groningen en Brussel naar een keur aan verschillende (winter) zonbestemmingen in Europa, Noord Afrika en het Midden Oosten. De vloot van Corendon Airlines bestaat uit tien moderne vliegtuigen van het type B-737/800. www.corendon.be

    03-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whiskywinkel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DELHAIZE LANCEERT ONLINE WHISKYWINKEL MET UNIEK ASSORTIMENT

     

    Delhaize start met de online verkoop van single malt en blended premium whisky’s op zijn website www.delhaizewineworld.com, er zijn meer dan 65 producten beschikbaar waaronder een dertigtal nieuwigheden en een vijftiental exclusieve producten.

    Whisky is een geliefde drank in België, dat is zeker. Het is zelfs het eerste type sterkedrank dat werd verkocht in het land. Gewapend met een expertise die opgebouwd is doorheen de jaren, van de botteling van scotch whisky’s tot de verkoop van single malts vanuit alle hoeken van de wereld, kan Delhaize met trots aankondigen dat het start met de verkoop van premium en exclusieve whisky’s op zijn site www.delhaizewineworld.com. Het is de website bij uitstek voor de liefhebbers van het genre die er bijna 80 verschillende whisky’s kunnen ontdekken en die hun kennis kunnen uitbreiden dankzij de gedetailleerde site.

    Een erkende expertise. De sterke band tussen Delhaize en whisky gaat al een tijdje terug. Aan het begin van de eeuw was Delhaize namelijk een van de enige distributeurs in Europa die gemachtigd was om Schotse single malts te bottelen buiten Schotland. Dit was een teken van erkenning van de Schotten die eerder terughoudend stonden tegenover het idee om hun “nationaal brouwsel” in de handen van vreemden te laten. Delhaize is deze expertise blijven ontwikkelen doorheen de jaren en de klanten profiteren daarvan mee. Vandaag biedt de winkelketen een assortiment van meer dan 50 whisky’s aan: blended, single malts, pure malts en bourbon uit Schotland, Ierland, België, Japan, de Verenigde Staten, enz. Wat Delhaize onderscheidt en onontbeerlijk maakt voor de liefhebbers is dat het enerzijds een twintigtal blended whisky’s aanbiedt en anderzijds een dertigtal single malts! Die naamsbekendheid wordt bevestigd door de talrijke whiskyclubs die regelmatig naar onze winkels komen om te kopen en om nieuwe producten te suggereren.

    Een nieuwe online whiskywinkel. In het licht van de evoluerende kennis en smaak van de klanten, die steeds op zoek zijn naar specifieke en zeldzame producten, kan Delhaize vandaag met veel genoegen aankondigen dat er een volledig nieuwe online winkel voor whisky’s opent op zijn site www.delhaizewineworld.com. Het lijkt wel een heuse schatkamer van Ali Baba waar de whiskyliefhebbers hun keuze kunnen maken uit 65 zorgvuldig geselecteerde producten! Bovenop een deel van het assortiment van single malts en blended premium dat beschikbaar is in de winkel biedt de website een dertigtal nieuwe producten aan waaronder vijftien exclusieve whisky’s in de grootdistributie. De website is handig en intuïtief en begeleidt de  klant via verschillende criteria: regio, smaak (houtachtig, bloemig, met turfsmaak,… ) en type (single malt, pure malt, bourbon,…) en toont gedetailleerde fiches per product. Ideaal voor beginnelingen of personen die op zoek zijn naar een origineel geschenk. Om de lancering van deze nieuwe winkel te vieren, biedt Delhaize een korting aan van 15% op een twintigtal producten tot 23 oktober. En omdat de whiskywereld constant evolueert, zijn er regelmatig nieuwigheden te ontdekken op de website, waaronder een uitzonderlijk originele aanbieding voor de eindejaarsfeesten.

    http://nl.delhaizewineworld.com/whisky

    Twee nieuwigheden die je absoluut moet ontdekken

    Voor de lancering van zijn nieuwe webshop heeft Delhaize de eer om exclusief twee nieuwe producten aan te bieden die de kenners ongetwijfeld gelukkig zullen maken: de Schotse single malt whisky Bruichladdich Scottish Barley en de Tennessee whisky Jack Daniel’s Master Distillers (beperkte oplage).

    Bruichladdich Scottish Barley is afkomstig van het Schotse eiland Islay dat gekend is om zijn whisky’s met turfsmaak. Deze single malt is het tegenovergestelde van de whisky’s die op het eiland gedistilleerd worden. De distilleerderij van Bruichladdich staat bekend om zijn onafhankelijk karakter en beantwoordt slechts aan twee regels: smaak en lokale afkomst. De meester-distilleerder, Jim McEwan, een superster in whisky die al meerdere malen bekroond is voor zijn werk, omschrijft zijn filosofie als volgt: “We zijn ons altijd blijven verzetten tegen het stevig verankerde idee dat leeftijd een kwaliteitscriterium zou zijn. Wij maken alleen gebruik van Schotse gerst die langzaam wordt gedistilleerd in hoge distilleerkolven voordat het wordt gegoten in hoogwaardige eiken vaten die worden bewaard in magazijnen die zijn blootgesteld aan de stofregen van de Atlantische Oceaan. Waarom wachten tot het product mettertijd milder wordt? Want [...] als de perfectie zich aanbiedt, kun je niet anders dan eraan toegeven”.

    Deze whisky is gecreëerd door Jim McEwan om het klassieke, bloemige en elegante karakter van Bruichladdich aan te tonen. Hij is gemaakt van 100% Schotse gerst en bronwater van het eiland, heeft geen turfsmaak en is volledig natuurlijk (gewoon gefilterd en zonder kleurstoffen). Een whisky om gezellig te drinken met vrienden, als kennismaking met de Schotse terroir. Exclusief beschikbaar bij Delhaize tegen 49,99 €.

    De liefhebbers en verzamelaars van Amerikaanse whisky, in dit geval van Tennessee, kunnen bij Delhaize terecht voor een volledig andere ervaring: Jack Daniel’s Master Distillers #1, enkel beschikbaar bij Delhaize in beperkte oplage. Dit collector’s item is gelanceerd ter ere van de 160ste verjaardag van de geboorte van de oprichter van de bekende Amerikaanse whisky, Jasper Newton “Jack” Daniel, en is het eerste in een reeks van 7 flessen. Het is dus logisch dat deze eerste fles wordt opgedragen aan zijn maker om “het gouden tijdperk van Jack Daniel” te eren. Iedere fles wordt verkocht in een geschenkverpakking met een portret van Jack Daniel himself en is afgewerkt met gouden versieringen. Ideaal om cadeau te geven aan de liefhebbers. Exclusief beschikbaar bij Delhaize tegen 24,99 €.

     

     

    03-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kask

    KASK - de ster van de skipiste

     

     

    Of het nu om de Class Shadow, de Lifestyle of de Stealth gaat, de helmen uit de nieuwe KASK-wintercollectie stellen alledrie comfort, innovatie, veiligheid en elegantie centraal. Het zijn dan ook de waarden die het Italiaanse merk sinds haar ontstaan uitdraagt en waar het mee uitpakt voor 2013-2014. Voorzien van een panoramisch vizier, een uitmuntend ventilatiesysteem of Swarovski-diamanten? Kask heeft voor ieder wat wils!

     

    De Class Shadow werd op de voorbije ISPO awards bekroond met een gouden medaille in de categorie ‘skihelmen’. Deze prijs is een belangrijke internationale erkenning voor kask. De ISPO-jury verantwoordde haar keuze als volgt : « Kask combineert de hoogste veiligheidsstandaarden en een perfecte zichtprestatie in één pakket.” Het panoramische vizier, de uitstekende ventilatie en de zachte oorpads maken van de Class Shadow een innoverende helm op vlak van comfort en elegantie.

     

    De Stealth-helm beantwoordt dankzij twee grote innovaties aan de noden van de meest veeleisende skiërs. Zo is de helm voorzien van een verschuifbare bril, zodat het vizier makkelijk en snel aangepast kan worden. Het vizier bestaat in verschillende tinten (oranje, spiegel, transparant of verzilverd), zodat het zicht tijdens alle weersomstandigheden optimaal blijft. Het tweede snufje is het actief ventilatiesysteem dat toelaat om makkelijk de luchttoevoer in de helm aan te passen. De ergonomische oorpads, het comfortabel en ademend binnenwerk en de band met micrometrisch verstellingssysteem maken deze helm af. De helmen uit deze collectie bestaan in verschillende kleuren. Verkrijgbaar in zwart, wit, zwart en wit, of antraciet.

     

    De Lifestyle-collectie toont het unieke karakter van de Italiaanse mode. De elegantie van de collectie wordt benadrukt door de SWAROVSKI-elementen die manueel op de helm werden aangebracht. De lederen voering aan de kin en de oorpads uit ecologisch bont maken de helm nog unieker. Bij dit exclusieve ontwerp hoort de beste technologie. Het uitneembare binnenwerk in zijdefluweel en een speciaal ventilatiesysteem maken de helm uitzonderlijk comfortabel, licht en ademend. De helm is uitgerust met een spiegelvizier zodat het zicht bij de meest uiteenlopende weersomstandigheden perfect blijft. Verkrijgbaar in twee versies: Lifestyle Lady (in zwart of wit), met een bijhorende tas en zakje. De Lifestyle in zwart wordt geleverd met paar zwarte Lifestyle-handschoenen.

     

     





    02-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte uit het zuiden, witte Côtes du Rhône

    Witte uit het zuiden, witte Côtes du Rhône...

     

    Het zijn lang miskende wijnen gebleven, maar inmiddels worden ze terecht als een ontdekking beschouwd, vanwege hun typische karakter, hun frisheid en hun subtiliteit.

    En of het nu om een noordelijke cru gaat dan wel om een cuvée uit de zuidelijke Rhône, de gebruikte druiven laten hun terroir goed tot zijn recht komen. Bovendien strooien deze wijnen met een meer dan gemiddelde gulheid uiteenlopende sensuele genoegens in het rond.

    Uitstekende wijnen voor aan tafel - Wijnen van de Rhône(vallei) hebben nogal wat troeven… De diversiteit van de terroirs is daar al een eerste van en die heeft te maken met bodem, hoogte, klimaat, ligging... Een tweede is de fraaie waaier aan druivensoorten, gaande van de bekende viognier, roussanne, grenache en vermentino, tot de bescheidener bourboulenc, marsanne, clairette, … en tal van nog zeldzamere soorten.

    Ook qua vinificatie gaat het van een eenvoudige betonnen kuip, die vooral de zuivere fruitigheid tot expressie brengt, tot een gericht en subtiel spel met houten vaten, om de wijn een zo geraffineerd mogelijke structuur te geven. Ook assemblages van twee of meer druiven vergroten nog de complexiteit en de waaier aan mogelijkheden.

    Al die troeven bieden de liefhebber alleen maar meer kans om bij zowat elk recept de perfecte wijn te vinden. Vroege asperges met een aromatische roussanne, bijvoorbeeld, of blanquette vergezeld van een viognier... De keuze lijkt onbeperkt.

    Wit voor elke gelegenheid. Van noord naar zuid komen we door appellations met stuk voor stuk een gamma van wijnen dat reikt van de fles voor courant gebruik tot uitzonderlijke topwijnen. Men kan zwichten voor een witte Hermitage of de voorkeur geven aan een Saint- Joseph, overhellen naar de volheid van een Vacqueyras van grenache of de elegantie van een Côtes du Rhône Villages van cairanne. Of nog, vallen voor de onstuimigheid van een Côtes du Rhône uit de Gard, genre Signargues... Laudun of Chusclan leveren dan weer goede witte voor dagelijks gebruik en menige Côtes du Rhône Villages heeft een fruitigheid die meteen vrolijk stemt.

    Een glas witte Côtes du Rhône, meer moet dat niet zijn om gezelligheid rond de tafel te krijgen... Als je nog maar denkt aan een fles ontkurken zie je zo de vrienden opduiken met wie je een feestje kunt bouwen. Plezier verschaffen zonder jezelf te vergeten, is de prioriteit. Een Côtes du Rhône zonder meer of een of andere Villages..., het zijn flessen vol gezelligheid. Hun aangename fruitigheid, hun boeket van bloemen en specerijen, hun frisheid, hun volheid van smaak... Ze hebben alles om de genodigden te behagen en hen in alle eenvoud een gezellige tijd te laten doorbrengen…

     





    02-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Travelbird & werelddierendag

    TRAVELBIRD VIERT WERELDDIERENDAG MET DIERVRIENDELIJK AANBOD

     

    Online reisaanbieder TravelBird lanceert naar aanleiding van Werelddierendag op 4 oktober een thema-aanbod met diervriendelijke hotels. De selectie bevat dan ook uitsluitend hotels waar honden welkom zijn. Zo kan je met je viervoeter gaan uitwaaien aan de kust, in het unieke natuurlandschap van de Luneburger Heide of tussen de wijngaarden in de Moezel. Met dit aanbod wil TravelBird mensen die graag hun huisdier meenemen op reis inspireren voor een weekendje weg zonder zorgen. Zeer bijzonder is ook het aanbod om een dagje de dieren in het SeaLife center in Blankenberge te verzorgen. Het aanbod ‘Diervriendelijk’ is boekbaar vanaf 27 september om 18u00. Boeken kan via www.travelbird.be.

    Op 4 oktober is het zover. Dan mogen we onze geliefde viervoeter weer in de bloemetjes zetten. Bij de meeste mensen blijft het verwennen van hun huisdier beperkt tot het serveren van zijn lievelingseten. Maar wie een hond in huis heeft weet maar al te goed dat je hem niet meer plezier kan doen dan met een stevige wandeling. En omdat het baasje ook graag eens in een andere omgeving wandelt, selecteerde TravelBird 6 speciale hondvriendelijke arrangementen.

    “Mensen die hun hond graag meenemen op reis worden vaak geconfronteerd met een beperkt aanbod of vinden hondvriendelijke hotels maar moeilijk terug”, zegt Erik Kuijpers, Country Manager België bij TravelBird. “Wij willen het hen makkelijk maken met ons aanbod ‘Diervriendelijk’ en zorgen ervoor dat zowel hond als baasje optimaal aan hun trekken komen. De hotels die we selecteerden zijn rustig gelegen, zodat je meteen kunt vertrekken voor urenlange wandelingen in de vrije natuur. Bij terugkeer in het hotel kan jij genieten van een heerlijke maaltijd of wellnessbehandeling, terwijl je trouwe viervoeter zich uitrust. Zowel jij als je hond zullen als herboren terug thuis komen”.

    Dierenverzorger voor één dag: Speciaal voor de kleinsten heeft TravelBird ook nog een bijzonder dierenarrangement opgenomen. Voor amper 49,50€ pp kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar een halve dag meelopen als dierenverzorger in SeaLife Blankenberge. Samen met het verzorgingsteam van SeaLife maken ze onder andere de kooien schoon, geven ze de pinguïns eten en leren ze zeehonden te dresseren. Een dagje die je kleine kapoen alvast niet snel zal vergeten.

    02-10-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Osprey
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met Osprey zit het avontuur gewoon in je rugzak !

     

     

     

    Osprey, dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte rugzakken en draagtassen, hecht veel belang aan de kwaliteit van zijn producten. Ook voor ‘terug naar school’ en de wintercollectie is dit het geval. Bovendien worden comfort, toegankelijkheid en innoverende details aan alle creaties toegevoegd, zodat de producten stuk voor stuk een modern en uitgekiend design krijgen. Het vernieuwde gamma Kode-rugzakken werd speciaal ontworpen voor het wintersporten. De nieuwe Portal-lijn is dan weer de ideale metgezel voor verplaatsingen in en door de stad.

     

    In augustus lanceerde Osprey de nieuwe Portal-lijn, vol innoverende zakken en tassen. Portal is een slimme oplossing om (kantoor)spullen en werkbenodigdheden mee op pad te nemen en heeft een fris en uniek design. De Cyber Port™, Pixel Port™ en Beta Port™ hebben eigenschappen die helemaal nieuw zijn op de markt. Zo zijn ze uitgerust met een Port™-venster, dat toelaat om je tablet te bekijken en te gebruiken zonder deze uit je rugzak te moeten halen. Hij is dus ideaal voor gebruik onderweg en tijdens het pendelen met het openbaar vervoer. Vanaf nu kan iedereen zijn of haar tablet makkelijk en discreet gebruiken. Meer zelfs, sommige apps op de tablet, zoals het “fietslicht”, toveren de tas om tot een multifunctioneel gadget.

     

    Kode, het wintersportgamma van Osprey, werd opnieuw ontworpen en daarmee nog verbeterd. De tassen zijn nu uitgerust met gloednieuwe snufjes zoals een innoverend ski/snowboard-draagsysteem. Uiteraard is er ook een makkelijke en snelle toegang tot de inhoud voorzien: de zak kan gewoon naar voor worden gedraaid zonder de riem te moeten losmaken. Het is dus de ideale rugtas om mee te nemen op de stoeltjeslift en zeer praktisch voor zij die hun prestaties op de piste willen fotograferen of filmen.

     

    De tassen zijn beschikbaar met een capaciteit van 22, 32 of 42 liter. Ze werden ontworpen op basis van hoogwaardige materialen, en beschikken over nylon 420D van hoge dichtheid, wat de tassen sterk en robuust maakt, klaar voor intensief gebruik. Alle Kode-tassen bieden snelle toegang tot de binnenkant via de achterkant van de rugzak en hebben een draagsysteem voor de helm. Ze zijn beschikbaar in groen, rood en zwart.

     


    01-10-2013 om 17:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milan 3d

    MILAN 3D: GERIBD, MET KUILTJES OF GLAD!

     

    Met de driedimensionale pannen van GreenPan varieer je makkelijk, lekker en gezond. Een stevige steak, een malse moot zalm, beetgare groentjes of een omelet baveuse… We houden van variatie in de keuken en toveren het liefst elke dag iets anders op ons bord. Maar hoe we ook variëren met smaken en ingrediënten, voor de bereiding grijpen we meestal naar één en dezelfde pan. Maar het kan beter, lekkerder én gezonder, met de nieuwe 3D-pannen van GreenPanTM. Ontdek de collectie Milan, met telkens een aangepaste bodem voor een optimale vetverdeling!

    GreenPanTM is vandaag wereldwijd een referentie voor gezond koken. Dit jaar riep Test-Aankoop de Belgische potten en pannen met hun revolutionaire antikleeflaag trouwens voor de tweede keer uit tot ‘Beste Koop’. Vandaag doet GreenPanTM de culinaire wereld opnieuw watertanden met de driedimensionale pannen Milan 3D op maat van wat je kookt: I LOVE Meat and Poultry! - - I LOVE Fish and Veggies! - - I LOVE Eggs and Pancakes!

    Zo is de bodem specifiek aangepast aan het product en zijn bereidingswijze. Geribd, met kuiltjes of glad: elk oppervlak garandeert een optimale verdeling van de vetstof en draagt zo bij tot een beter bakresultaat en een langere levensduur van de pan. Nieuw ook is de inductiebodem Magneto. In traditionele inductiepannen wordt een speciale roestvrij-stalen plaat in de bodem aangebracht. De body van de Milan 3D-pannen daarentegen is één geheel, omdat de magnetische inductielaag erop wordt gesprayd. Daardoor is de pan niet alleen licht, maar beschikt hij ook over een uiterst stabiele bodem, milieuvriendelijk geproduceerd.

    De Milan 3D-pannen zijn verder uitgerust met een opvallende aluminium rand die deel uitmaakt van de nieuwe look & feel van GreenPanTM. Deze getrimde rand oogt elegant en beschermt de pan tegen mogelijke beschadigingen. Zo blijven de pannen in topvorm, zelfs na veelvuldig koken, afwassen en stapelen.

    Geribd voor vlees en gevogelte : Leg een T-bone of een flinke kippenbil in de pan en je merkt het meteen: de vetstof wordt door het gewicht naar de randen van de pan geduwd. Zo kan vlees of gevogelte in het midden nog rauw zijn, terwijl de rest wel perfect gaar is. Het geribde oppervlak van de ‘I LOVE Meat and Poultry!’-pan zorgt ervoor dat de vetstof zich over de hele pan kan verspreiden zodat elk stuk gelijkmatig bakt en een lekker bruin korstje krijgt.

    Kuiltjes voor vis en groenten : Vis met de perfecte cuisson in één stuk uit de pan halen? Groenten beetgaar wokken? Niet altijd evident, maar met de extra dimensie van GreenPanTM lukt het probleemloos. De kuiltjes in de ‘I LOVE Fish and Veggies!’-pan zorgen dat er overal in de pan voldoende vetstof aanwezig blijft, ook tijdens het roerbakken. Resultaat: een sappig stuk vis en perfect gegaarde groentjes, netjes van de pan op het bord, mét smaak en zonder krassen.

    Glad voor eieren en pannenkoeken : Vloeibare, eiwitrijke ingrediënten vragen om een vlakke pan die 100% contact met de antikleeflaag mogelijk maakt. Alleen zo krijgen we die spiegeleitjes, omeletten en pannenkoeken mooi gebakken en zonder geknoei uit de pan. De ‘I LOVE Eggs and Pancakes!’-pan heeft een glad, effen oppervlak met een krasbestendige antikleeflaag. Dé garantie voor 100% bakgemak



    01-10-2013 om 17:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodexo promoot veggiedag

    Sodexo promoot Donderdag Veggiedag

     

    Sodexo moedigt duurzame en gezonde voeding verder aan dankzij een samenwerking met EVA vzw, de organisatie die vegetarisch eten stimuleert. Gesteund door EVA zal Sodexo Donderdag Veggiedag invoeren in verschillende sectoren. Dat betekent dat er elke donderdag naast het gewone aanbod nu ook een vegetarische maaltijd klaargemaakt wordt die bij de klanten actief gepromoot wordt.

    Sodexo engageert zich om ‘Donderdag Veggiedag’ te promoten in zowel scholen, bedrijven als rusthuizen. Sodexo heeft hiervoor een samenwerking ondertekend met EVA vzw, een sterke organisatie die gedurende meer dan tien jaar kennis en expertise verworven heeft op het gebied van plantaardige voeding en dankzij haar Donderdag Veggiedagcampagne intussen een gekende naam is geworden. Het doel van de ‘Donderdag Veggiedag’-campagne is om de mensen te stimuleren om een dag per week vegetarisch te eten en zo een gezonde, duurzame én lekkere keuze te maken.

    Sodexo en EVA, een sterke samenwerking: Momenteel nemen een aantal Sodexo-restaurants al deel aan Donderdag Veggiedag, maar door de samenwerking met EVA vzw kan dit verder uitgebreid worden. Na de lancering van de actie in de woonzorgcentra, springen ook scholen en bedrijven op de kar. In de restaurants zal het veggie- aanbod uitgebreid en gepromoot worden en zal de consument geïnformeerd worden over de voordelen van minder vlees eten. Donderdag Veggiedag blijft echter een vrije keuze. Wie dat echt wil, kan nog altijd een maaltijd met vlees of vis krijgen.

    HUB en ULB doen vanaf 26 september ook mee aan Donderdag Veggiedag. In de Nederlandstalige hogeschool en de Franstalige universiteit worden de restaurants door Sodexo uitgebaat. De vegetarische schotels zijn in samenwerking met EVA vzw getest en goedgekeurd en vanaf het begin van dit nieuwe academiejaar zal elke donderdag de dagschotel lekker en gezond vegetarisch zijn!

    De samenwerking tussen Sodexo België en EVA vzw is weer een belangrijke stap binnen het duurzame beleid van de Sodexo Groep. Sinds 2009 heeft de organisatie zich verbonden aan het ‘Better Tomorrow Plan’; een plan dat duurzame ontwikkeling stimuleert. Het Better Tomorrow Plan is van toepassing op de 34.300 sites in de 80 landen waarin de Groep aanwezig is en omvat 18 concrete engagementen, waarvan duurzame voeding een belangrijk onderdeel is.

    01-10-2013 om 17:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Flyer

    Steek de oceaan over met de Star Flyer en behaal je yachtmanbrevetten

     

     

    De kans om op volle oceaan de theoretische kennis van het navigeren te combineren met de praktijk is uniek. De Hogere Zeevaartschool Antwerpen, ATC Cruise Travel en Star Clippers gaan samen scheep op de Star Flyer. Die ontvangt de trainees die een negentien dagen lange opleiding willen volgen bij de hoogst gekwalificeerde lesgevers tijdens de zeilreis van St. Maarten naar Lissabon.

     

    Deze oceaanoversteek nodigt twee groepen zeilliefhebbers uit. Zij die hun kennis en ervaring willen boosten. En zij die van de weidsheid van de Atlantic houden. Deze zeemijlenvreters komen samen op de Star Flyer, een zeilend passagiersschip dat in België werd gebouwd.

     

    Zeven lesgevers, verbonden aan de Hogere zeevaartschool van Antwerpen en gespecialiseerd in zowel de professionele als de pleziervaartmaterie, geven tijdens de oversteek lessen. De onderwerpen zijn navigatie, terminologie, manoeuvres, astronavigatie, weerkunde op zee, veiligheid, reglementen en maritieme radiocommunicatie nl. “global maritime distress safety system” (GMDSS) voor de beroepsvaart “ restricted” of “general” operator certificaten. In de stopover op de Azoren en in de aankomsthaven Lissabon worden bootmaneuvers aangeleerd en getest op schaal van de pleziervaart. De sloepen van de Star Flyer zijn daar uitermate voor geschikt.

    Op de voorlaatste dag van de reis worden er aan boord proeven afgenomen waarmee de trainees een brevet Yachtman of Yachtnavigator kunnen behalen. Frisser van de lever examens afleggen is onmogelijk. Bovendien is de Star Flyer een te duchten zeilschip. Het is luxe ingericht voor de passagiers, maar voor de aspirant navigatoren wacht een volledig ingerichte navigatiehut en de beste, modernste apparatuur op vlak van positiebepaling, ontvangst van meteo-data, communicatie en veiligheid.

    Pleziervaarders die deze reis willen meemaken hoeven geen vaarbrevet te hebben. Door de modulaire aanpak is dit concept geschikt voor beginners zowel als voor brevethouders die hun kennis willen vervolmaken.

    De 20-daagse reis start op 8 april 2014 met vlucht Amsterdam-St Maarten en eindigt op 28 april in Lissabon met vlucht terug naar Brussel.

    Cruise Travel 03 236 89 39 of info@cruisetravel.be

     

    30-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!