Inhoud blog
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    18-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jingle bells aan tafel!

    Demeyere & de Boxy-broers geven culinaire tips voor de eindejaarsfeesten

     

    Varkenshaasje, zalm of toch maar iets nieuws? Met kerst is het vaak stressen in de keuken. Culinair expert Demeyere en de gastronomische traiteurbroers Kristof en Stefan Boxy helpen je op weg naar even sfeervolle als smaakvolle feestdagen.

    Klassiek kerstdiner: Voor Kristof en Stefan Boxy, al jaren trouwe fans van Demeyere, is het werken geblazen met Kerstmis. Maar op de tweede kerstdag is het ook voor hen culinair genieten in familiekring.

    Kristof Boxy: “Ik hou enorm van kerst en de traditie die erbij hoort: verzorgd gekleed – gala voor de dames, smoking voor de heren –, een mooi gedekte tafel, kaarslicht, familie en vrienden… Ik hoop ook altijd op een witte kerst, dat is intussen al weer veel te lang geleden. Maar hoe dan ook, Kerstmis is een echt feest en ik wil die traditie graag in stand houden, er gaat al te veel gezelligheid verloren. Dus voor mij, niet snel snel alle cadeautjes openrukken – ik zie dat altijd bij de kinderen van mijn broer (lacht) – en zeker geen smartphone aan tafel. Nee, eten is een cultuur, een sociaal gebeuren en daar moet je je tijd voor nemen. Mét op de achtergrond een kerstboom. Een echte natuurlijk, ik verkies naturel boven gekunsteld, ook op culinair vlak.”

    Hoort er bij een klassieke kerst ook een klassiek diner? “Dat mag, gevulde kalkoen smaakt natuurlijk altijd. Maar eigenlijk kan je serveren wat je wilt, als de sfeer maar goed zit. Zelf ben ik niet zo’n fan van foodtrends, altijd en overal ‘moussekes’ bijvoorbeeld, ik zie graag wat ik eet en ik kies ook altijd voor producten van topkwaliteit. Laat je met de feesten zeker ook niet vangen in te veel ingrediënten, maar ga voor ‘vree naturel’ met veel groenten, altijd goed. Bij mijn ouders aten we, met Nieuwjaar, altijd kreeft met een salade erbij en een goede wijn. Mijn broer zweert dan weer bij raclette en ik, ik eet onze traiteursmenu die we voor de feesten bereiden. Maar eigenlijk is het mijn droom dat er iemand eens voor mij kookt met kerst (lacht).”

    Van multifunctionele bakvorm tot teppanyaki

    Geen kerst zonder mooi gedekte tafel voor Kristof Boxy. “Ja, daar hecht ik wel belang aan. Toch leuk om je goed servies uit te halen, mooi bestek erbij… En je kan dat gewoon elk jaar hergebruiken en af en toe nieuwe accenten leggen. Rood en groen horen bij Kerstmis, maar ook witte tinten, goud of zilver kunnen aan tafel. En als je mooi kookgerei hebt, zoals bijvoorbeeld de cocottes of multifunctionele bakvorm van Staub, dan kan je die natuurlijk rechtstreeks op tafel zetten. Extra gezellig.”

    “Ook leuk met kerst is een teppanyaki. In plaats van te sukkelen met kapotte stukken vis in de pan, kan je gemakkelijk in één keer grotere porties bereiden. Heel handig ook om bijgerechten te maken, bijvoorbeeld feestelijke rapen met ganzenlever, gedraaid in spek. Of groenten, denk aan venkel, kleine slaatjes, spitskool of koolrabi… Gewoon grof snijden en licht bakken in wat boter, niet stoven, een beetje sesamzaam erop of komijn en klaar. Makkelijk ook voor wie moeilijk look of paprika verteert. Draai de groenten op de teppanyaki tussen de lookbollen of stukken paprika, zo krijg je het parfum mee in je groenten.”

    De multifunctionele bakvorm van Staub is gemaakt van geëmailleerd gietijzer. Dit materiaal zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling én houdt ook de koude perfect vast. De binnenkant is van mat zwart email, krasbestendig, en de buitenzijde van gekleurde email voor een mooie glans. Geschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie.

    STAUB, multifunctionele bakvorm: afmetingen: 23x11.5x7 – 1.56 l - kleuren: zwart, grafietgrijs - materiaal: gietijzer - richtprijs: vanaf 129 euro

    De braadslee Industry van Demeyere heeft een robuust design dat even mooi oogt als praktisch is. Ideaal om een feestelijk kalfsribstuk te bereiden, zelfs met aardappelen of groenten erbij. Je kan alles perfect eerst aanbraden op het vuur en daarna verder laten garen in de oven. Het 5 lagenmateriaal met Silvinox®-afwerking garandeert een uitstekende warmtespreiding. De gelaste roestvrijstalen grepen hebben een speciale 'gezandstraalde' oppervlakte. Geschikt voor de oven en alle fornuizen, inclusief inductie.

    DEMEYERE, braadslee Industry: afmetingen: l 32 x b 26,5 cm of l 40 x b 34 cm - kleur: aluminium - materiaal: 5 lagenmateriaal - richtprijs: vanaf 199 euro

    Met de teppanyaki maak je een volledige maaltijd klaar op één plaat. Grote porties bereiden wordt zo kinderspel. Je kan de grote teppanyaki gebruiken in de oven of op 2 kookzones van het fornuis, de kleine versie is handig in de oven. Het 5 lagenmateriaal of 7 lagenmateriaal met TriplInduc® verzekert een optimale warmtespreiding. Ook geschikt op inductie.

    DEMEYERE, teppanyaki:             afmetingen: l 39 x b 27 cm (5 lagen) of l 35,4 x b 32,5 cm en l 53 x b 32,5 cm (7 lagen) - kleur: aluminium - materiaal: 5 of 7 lagenmateriaal - richtprijs: vanaf 199 euro

    Kerstrecepten van Stefan & Kristof Boxy

    TERRINE VAN GEMARINEERDE ZALM, HIBISCUS & KRAB (kan je gemakkelijk op voorhand maken)

    Ingrediënten (8 personen): 400 g gemarineerde zalm, hibiscuskruid, 4 tomaten, 420 g krab, 1 g cayennepeper, 90 g mayonaise, 24 blaadjes kersenblad, 8 g minicresson, 32 takjes bieslook, 80 g radijs, 50 ml room, 7,5 g zure room, 5 g verjus, peper en zout

    Bereiding: Snijd de gemarineerde zalm in schijfjes en bestrooi met het hibiscuskruid. Ontdoe de tomaten van het vel, verwijder de pitten en snij in kwartjes. Voor de verzuurde room: voeg de verzuurde room samen met verjus, peper en zout en klop dit op. Maak vervolgens de krabmix door krab, cayennepeper, de verzuurde room en de mayonaise samen te voegen. Bekleed de terrine met een laag tomaat en wissel af met een laag gemarineerde zalm en krabmix. Dek als laatste laag terug af met tomaat. Laat het geheel opstijven in de ijskast. Presenteer met kruiden en radijs. Tip: serveer met aioli.

    KERSTKALKOEN MET WALNOTEN EN PADDENSTOELENMIX

    Ingrediënten (14 personen): 1 kalkoen van 7 kg, 350 g boter, 250 g wit brood zonder korst, 140 g walnoten, 1 tl gedroogde tijm, 500 g paddenstoelenmix, 10 tenen knoflook, olijfolie, peper en zout

    Bereiding: Laat het brood enkele uren in olijfolie trekken en meng met 5 fijngesneden tenen knoflook, de walnoten, mix van paddenstoelen, tijm, 200 g boter en 5 g peper en zout. Vul de kalkoen op, wrijf in met peper en zout en verdeel 150 g boter in plakjes over de kalkoen. Leg de overige ongepelde tenen knoflook errond. Verwarm de oven voor op 150°C en braad de kalkoen 3 tot 3 ½ uur. Bedruip de kalkoen elke 20 minuten met bakvet en controleer na 1 ½ uur regelmatig de gaarheid met een vleesthermometer. Bij 70°C is de kalkoen gaar. Neem de kalkoen uit de oven en laat 15 minuten rusten onder aluminiumfolie voor het aansnijden. Tip: serveer met pommes dauphinoises.

    Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Gevestigd in het Antwerpse Herentals, geldt het merk als standaard voor professionele chefs én hobbykoks. Generatie na generatie bekommert Demeyere zich dan ook om de topkwaliteit van zijn producten, zowel op het vlak van prestatie en levensduur als wat betreft comfort, veiligheid en gezondheid. De liefde voor design maakt tot slot het keukenplezier compleet.

    Demeyere past daarbij een zelf ontwikkelde, geavanceerde en aangepaste technologie toe: alle producten worden ontworpen naargelang hun gebruik voor verschillende kookmethodes. In dat opzicht zijn de producten van Demeyere uniek in de wereld en bieden ze een antwoord op de meest diverse en complexe kookvragen. www.demeyere.be

     

               







    18-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk! Vloeibare Carlsbourg-boter voor bakken en braden

    De allereerste, in het grootwarenhuis verkrijgbare, vloeibare boter voor echte fijnproevers! Volgend op zijn ‘Beurre de Chefs’, die zowel voedingsdeskundigen, keukenprinsessen, fijnproevers en andere liefhebbers van authentieke smaken wist te bekoren, lanceert Carlsbourg nu zijn eerste vloeibare boter, ideaal om te bakken en te braden.

    Een boter die naar boter smaakt!

    Deze kant-en-klare braadboter, in een flesje van 250 gram, heeft de heerlijke CARLSBOURG-smaak en de voordelen van een vetstof die je kan opwarmen zonder aan te bakken.

    We weten het allemaal: alleen boter smaakt naar boter. En met alle respect voor margarine, er gaat niets boven de heerlijke smaak van een gerecht dat in boter werd gebakken. Jammer genoeg begint een klassieke boter aan te branden vanaf 120°C. De vloeibare boter van CARLSBOURG kan je echter, net zoals een bakolie, opwarmen tot 200-220°C en smaakt zoveel lekkerder…

    Liefhebbers van ons landje kunnen bovendien hun hart ophalen: de vloeibare boter van CARLSBOURG wordt vervaardigd op basis van Belgische melk, rechtstreeks afkomstig van de koeien van ons landje. Men zegge het voort!

    ​De eerste vloeibare boter voor fijnproevers: Een stukje vlees braden, een vis bakken, Sint-Jacobsvruchten aanbraden, een entrecote grillen, aardappelen bruin bakken, champignons stoven, een saus opkloppen, seizoensgroenten glaceren, een taart met karamel overgieten… de (bak)ideeën zijn eindeloos.

    Praktisch en hygiënisch “top down” systeem

    Naast haar vele andere praktische en positieve aspecten, steekt deze boter in een “top down” fles met een brede dop waardoor de fles gemakkelijk rechtop blijft staan. De fles: Zorgt voor een goede dosering van de gewenste hoeveelheid veststof, garandeert een optimale bewaring van het product en beschermt tegen oxidatie, voorkomt dat de boter wordt “besmet” door het gebruik van een mes, beschermt de boter tegen geurtjes van andere voedingsmiddelen die in de koelkast worden bewaard.

    Julien Lapraille, een streekambassadeur

    Wie anders dan Julien Lapraille, een rasechte Ardenner, als ambassadeur van het merk CARLSBOURG? Deze ex-deelnemer van Top Chef, een doorgewinterde kok die mee is met zijn tijd, houdt van authentieke, lekkere, zinvolle producten die tegelijkertijd praktisch, betaalbaar, snel en gebruiksvriendelijk zijn.

    “Toen ik dit product voor het eerst proefde en uittestte, merkte ik meteen dat het om een topproduct ging. Het smaakt uitstekend en ruikt heerlijk. Je zou bijna denken dat het een kruidenboter is. Bovendien is het een erg vloeibare boter die dus ultra gebruiksvriendelijk is. Voor een chef-kok is een kant-en-klaar product werkelijk fantastisch omdat je je meer kan toeleggen op het creëren en het afwerken van je gerechten.”

    “Met deze vloeibare boter kan je, net zoals met arachideolie of geklaarde boter, gemakkelijk op hoge temperaturen bakken en braden. Het is het perfecte product om allerlei hartige gerechten en producten mee te bakken en braden: vlees, schaaldieren, schelpdieren, orgaanvlees, vis, groenten, … Deze vloeibare boter is werkelijk ideaal om een steak of een tongetje mee te braden. En ik zou iedereen die wel van een lekker stukje rundsvlees houdt, aanraden om deze boter te gebruiken.”

    CARLSBOURG, terugkeer naar authentieke producten…

    Het verhaal van het merk CARLSBOURG begint in een klein, gelijknamig dorpje in het hartje van de Belgische Ardennen. In de loop der jaren is het merk erin geslaagd om uit te groeien tot een solide marktleider in de categorie ‘volle boter’. Gesterkt door de kennis en het vakmanschap die CARLSBOURG sinds 1895 wist uit te bouwen, keert het merk in 2016 terug naar de bron.

    Vandaag zien we een hernieuwde vraag naar authentieke producten, streekgerechten en ingrediënten die worden geproduceerd in onze contreien. Om in te spelen op de verwachtingen van de consument, keert CARLSBOURG terug naar de bron, naar authentieke producten. Dankzij zijn kwaliteit en kenmerkende smaak biedt het merk stuk voor stuk superieure producten.

    Het meer dan honderd jaar oude merk CARLSBOURG staat garant voor kwaliteit die van generatie op generatie werd overgeleverd. Een gamma authentieke en kwaliteitsvolle boter- en roomproducten met een unieke smaak.

    CARLSBOURG “La cuisine au beurre” – 3,49 €/ 250 gram - Vanaf november verkrijgbaar in de grootwarenhuizen

    Carlsbourg in het kort: Vanuit hartje Ardennen bereidt CARLSBOURG, België’s oudste botermerk, boter- en roomproducten sinds 1895. Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB) voor twee van haar boters: de traditionele Ardense Roomboter en de gekarnde boter. Marktleider binnen de categorie 'volle boter'

    Julien Lapraille in het kort:

    Opleiding hotel, traiteur en hotelmanagement aan het Instituut Ilon Saint Jacques in Namen. 2014: deelname aan het programma “Top Chef”, waar hij als 7de eindigt en lancering van een ‘kok aan huis’ concept, een activiteit die hij nog steeds beoefent, minstens 3x week.

    2015: radio- en Tv-presentator voor de groep RTL : “La Grande Balade RTL TVI” iedere zaterdag, “De quoi je me mêle” dagelijks om 17u40 op RTL TVI, “Le marché de Julien” ieder weekend op BEL RTL, en “Faut qu’on en parle” op BEL RTL.

     

     

     

     







    18-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Noorse fjorden of Ijsland, makkelijk vauit Amsterdam met Costa Cruises

    Amsterdam is de perfecte uitvalsbasis voor cruises naar het noorden. Volgende zomer (2017) is Amsterdam de thuishaven van het moderne cruiseschip Costa Magica van Costa Cruises. Het grote voordeel? Het schip vertrekt en komt aan in Amsterdam. De cruiseterminal ligt op wandelafstand van het Centraal Station en is dus gemakkelijk te bereiken per trein (ook Thalys). Je hoeft dus geen vliegtuig te nemen.

    Het beste van Noorwegen

    Tussen 31 mei en 30 augustus is Amsterdam de thuishaven van de Costa Magica voor een aantal cruises van 9 nachten naar Noorwegen.

    Het schip brengt je naar de beroemdste fjorden, zoals het Geirangerfjord (UNESCO werelderfgoed) en het Sognefjord, Aurlandsfjord en Naeroyfjord. In Flåm (Aurlandsfjord) kan je de fameuze bergtrein nemen, of je kan een boottocht maken naar een van de prachtigste fjorden van Noorwegen, het Naeroyfjord (eveneens UNESCO werelderfgoed).

    Andalsnes is de toegangspoort tot de Trollstigen, een iconische haarspeldbochtenweg die in bijna elke Noorwegenbrochure staat.

    Wie de sportieve toer op wil kan in Stavanger de bergwandeling naar de Preekstoel maken, de bekende rots die zo'n 600 meter steil boven het Lysefjord uitsteekt. Je kan ook een boottocht maken in het Lysefjord of de "oliehoofdstad van Noorwegen" ontdekken.

    Bergen is na Oslo de grootste stad van Noorwegen, en ligt letterlijk aan de voet van het fjordengebied. De sfeer rond de oude haven en Bryggen, het middeleeuwse bestuurs- en handelscentrum (UNESCO Werelderfgoed), maakt een reis naar Noorwegen compleet.

    Het schip legt ook aan in Bremerhaven, Duitsland, iets wat geen enkele andere cruiserederij doet. Bremen is een Vrije Hanzestad met een rijke geschiedenis en bekend om het sprookje van de Bremer Stadsmuzikanten.

    Schotland, Shetland, Orkney en IJsland

    Op 20 juli zet de Costa Magica koers naar het noordwesten. Op weg van en naar IJsland wordt afgemeerd in Schotland, de Shetland Eilanden en de Orkney Eilanden. De reis biedt je de mogelijkheid om beter IJsland te leren kennen, met stops in Seyðisfjörður, Akureyri, het Isafjord, het Grundafjord en natuurlijk de hoofdstad Reykjavik. Op de voorlaatste dag staat Bremerhaven nog op het programma.

     

    Eenmalige reis van Amsterdam naar de Middellandse Zee

    Op 8 september beëindigt het cruiseschip Costa Magica het zomerseizoen in Noord-Europa en zet dan koers naar de Middellandse Zee. Tijdens de reis die 11 nachten duurt wordt aangelegd in Le Havre (Normandië, Frankrijk), La Coruña (Galicië, Spanje), Leixões (de haven van Porto, Portugal), Lissabon (Portugal), Gibraltar, Málaga (Spanje) en Civitavecchia (de haven van Rome). Met twee nachten extra brengt het schip je tot in Marseille (ideaal voor wie liever met de TGV/Thalys reist, of wie extra lang op cruise wil). www.costacroisieres.be

     

    17-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stevig ontbijt met K-3 biomuesli

    Zingen jouw energieke kids steeds luidkeels mee met het nummer '10.000 luchtballonnen'? Kunnen ze amper blijven stilstaan bij het horen van de eerste noten van 'Ushuaia'? Dan hebben ze ongetwijfeld nood aan een stevig ontbijt. In samenwerking met Studio 100 ontwikkelde Nutridia K3-biomuesli.

    3 smaken

    Heb jij lekkerbekken in huis? De speltmuesli verrijkt met cacao, noten, pitten en gedroogde vruchten zal in de smaak vallen bij hen. Voor de K3-fans die houden van flakes en fruit is er de klassieke variant met framboos en cranberries. Mag het iets krokanter zijn? Dan is er de vruchtengranola met rozijnen, krenten, kasha, appel, abrikozen en pruimen.

    En pssst, ook de mama’s en papa’s mogen meesmullen.

    Prijs: 2,99 euro

     







    16-12-2016 om 09:06 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ecologische groenten

    De appelen, peren, tomaten en paprika’s van Boni Selection vind je voortaan in een kartonnen schaaltje, gemaakt van het gerecycleerde kartonafval van Colruyt Group. Dat schaaltje kan op zijn beurt weer opnieuw worden gerecycleerd. Zo benut Colruyt Group zijn grondstoffen maximaal en geeft het zijn kartonafval een tweede leven.

    Duurzame schaaltjes

    Colruyt Group heeft een alternatieve aanpak gezocht om verpakkingen duurzamer te maken. De alom bekende pulpschaaltjes zijn vervangen door gerecycleerde kartonnetjes. Distributiecentra persen het kartonafval van voornamelijk Colruytwinkels bij elkaar. Dat papier wordt op zijn beurt verwerkt tot de gebruiksklare nieuwe schaaltjes. Zo wordt er meer dan 450 ton papier gerecycleerd per jaar bij Colruyt.

    Informatieve verpakking

    Het nieuwe verpakkingsmateriaal is opvallender dan voorheen. Zo kan je gemakkelijk je favoriete stukken fruit en groenten terugvinden in de rekken. Daarnaast bevatten de gerecycleerde schaaltjes leuke weetjes, smaakprofielen en gebruiksaanwijzingen. Speciaal voor de appelen en peren is er een fruitwijzer opgesteld. Hiermee krijg je een overzicht van welke soorten en smaken van appelen en peren Colruyt Group in de aanbieding heeft. Bij Boni Selection Kids zijn er telkens spelletjes op de schaaltjes gezet. Zo kunnen kinderen spelen terwijl ze een lekkere appel of peer eten.

    www.boniselection.be





    16-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmis buh Pipaillon? Puur geluk in glazen!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pipaillon, de Brusselse bio conserverie, trekt een feestkleedje aan voor het eindejaar en onthult zijn nieuwe reeks elegante Pipaillon-Boxes voor de juweeltjes van zijn productie.

    Confituren, tapenades en chutneys worden individueel, per twee of per drie verpakt om ze naar hartenlust te schenken aan de liefdes van je leven, vrienden en collega’s,

    Lekkere ideeën voor de feestdagen tegen zachte prijsjes: van € 6,50 voor een doos confituur tot € 26 voor een doos met 3 tapenades, via € 20 voor het ontdekkingstrio bestaande uit een 1 pot confituur "Dark side of the Spoon" (pruim met chaï en yuzucitroen), 1 tapenade "Green Days" (groene olijven) en 1 chutney "Rhubarbapapa" (rabarber). Combinaties in overvloed om de laatste bereidingen van het seizoen van Pipaillon te ontdekken!

    Pipaillon is een ambachtelijke conservenfabriek in het hartje van Brussel. Het produceert een mooi assortiment van zoete en hartige conserven op basis van verse, biologische, lokale en producentvriendelijke producten. Confituren, chutneys, tapas, vruchtenmoes, gekonfijte citroenen en specerijen... Zowel heerlijke traditionele recepten als originele creaties in bokalen! Een combinatie van smaken van vroeger en vandaag met een vleugje rock van de jaren '70.

    Pipaillon is ook een kruidenierszaak/koffiebar met vintage accenten, waar je alles kunt proeven, of zelfs een ontbijt, een lichte lunch of zoete en hartige cake van het huis kunt eten.

    Pipaillon werd ingehuldigd in 2014 en wordt geleid door een stoutmoedig duo met een origineel imago bestaande uit Catherine Bodson en Julien Leclercq. Met een mooi team van bokaalliefhebbers om hen te helpen. Kortom, Pipaillon is het beste van het seizoen en lokaal, hart en gezond verstand, energie en creativiteit, en, tot slot, ambachtelijke knowhow.

    Pipaillon – Brandhoutkaai 11- 13 - 1000 Brussel - Openingsuren van dinsdag tot vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

    http://pipaillon.com

    16-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limousin ligt onder de kerstboom!

    Een paar handschoenen net als Beyoncé of Koningin Mathilde, een porseleinen theepot van Dior of een handgemaakte riem in leder, … veel ideeën voor luxecadeautjes, gemaakt in de Franse regio Limousin, voor onder de kerstboom. Bij een volgende reis naar het zuiden, shoppen in Limousin!

    Bij een volgende reis in Limousin, volg je de “Route de la Porcelaine” en andere ambachten. Bezoek de plaatselijke ateliers en fabriekswinkels om er tegen een zachter prijsje prachtige luxe producten te kopen.

    We geven alvast een paar insiderstips:

    Handschoenen zoals Madonna: Niets eleganter dan een paar handschoenen in het fijnste geitenleder, om uw handen warm te houden deze winter. In Saint-Junien, dicht bij Limoges, zijn de ateliers gespecialiseerd in luxehandschoenen, ook bekend bij de grootste namen in de haute couture, zoals Christian Dior, Nina Ricci, Yves Saint-Laurent, Castelbajac, Gucci of Hermès…

    Net zoals Beyoncé, Lady Gaga, Madonna of zelf onze eigen Koningin Mathilde, kan u zich laten verleiden door een prachtig model van de mannen- of vrouwencollectie bij uw bezoek aan de plaatselijke ateliers en fabriekswinkels. www.agnelle.com; www.georges-morand.fr; www.ganterie-sanitjunien.fr; www.encuir.fr

    Exotisch leder

    Krokodil, struisvogel, hagedis, kameel of olifant, je kunt het zo gek en exotisch niet bedenken maar het atelier Daguet verwerkt elke ledersoort – met de hand – tot een luxueus product. Naast tassen zijn vooral riemen, voor hem én haar, het handelsmerk. Leuk weetje hier is dat dit Franse bedrijf voor het bewerken van het leder beroep doet op Belgische knowhow, van het bedrijf Tannerie Masure, uit Estaimbourg. Fabriekswinkel en online boetiek. www.daguet.me

    Porselein uit Limoges

    Limoges en porselein zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en de naam Bernardaud mag daarbij niet ontbreken. Van Abu Dhabi tot New York vind je in sterrenrestaurants hun op maat gemaakte serviezen. Ook het driesterrenrestaurant De Karmeliet in Brugge serveerde het lekkers op deze borden. Bijzonder is verder hun samenwerking met wereldbefaamde artiesten, zoals Jeff Koons, die kunstwerken in porselein ontwerpen.

    Kerstidee: een lithofaan van fijn porselein. Andere cadeautip: ‘crème 128’, exclusieve gezichtscrème van Sothys (waarvan de hoofdzetel in Limousin gevestigd is) in een porseleinen luxepotje van Bernardaud. Www.bernardaud.fr - www.routes-porcelaine-limoges-hautevienne.fr

    ‘Tea time’ tijdens de kerstperiode in Limousin

    Handgemaakte theepot voor Dior

    Pergay (www.jacquespergay.com) is een kleinschalig porseleinatelier waar vader Jacques en dochter Aurélie instaan voor de ontwerpen. Zij leveren naar wens gemaakte serviezen aan het beroemde hotel George V in Parijs en dichter bij huis aan het Michelinsterrestaurant de Hostellerie Le Prieuré Saint-Géry uit Chimay. Op vraag van Dior ontwierp Aurélie een theepot; in een exclusief kleine oplage, dat spreekt.

    J.M.Weston drinkt thee met Bernardaud

    De luxetheepot Cabas is het resultaat van een unieke samenwerking tussen porseleinfabrikant Bernardaud en J.M. Weston, beide uit Limousin. www.jmweston.fr

    Tapijt van Aubusson

    Aubusson kan rekenen op een eeuwenlange internationale reputatie waar het gaat over handgemaakte tapijten. La tapisserie d’Aubusson staat dan ook op de lijst voor cultureel erfgoed van de UNESCO. Cité internationale de la tapisserie, een centrum dat volledig gewijd is aan deze uitzonderlijke tapijtkunst, opende in juli 2016 zijn deuren. Op deze spectaculaire tentoonstelling ontdek je de verschillende kunstwerken die in de loop van de eeuwen in Aubusson zijn vervaardigd. www.cite-tapisserie.fr

    Logeertips: van hotel tot B&B of vakantiewoning

    Van het klassieke hotel tot een appartement, B&B of vakantiewoning, in de Limousin vind je alle verblijfsformules. In het hart van Limoges (ideaal voor het porselein, email of leder): Les Effrontés: Sfeervol stadsappartement - Eigentijds ingericht city-break appartement in het pand waar de familie van de beroemde porseleinfabrikant Théodore Haviland jarenlang gewoond heeft. www.les-effrontes.com. Hôtel Mercure Royal (4*) – www.mercure.com/limoges - Best Western Hôtel Richelieu (3*) – www.bestwestern-richelieu-limoges.com

    Logeertip in Aubusson: Le Jardin de Nicole, charmante woning met zeer mooie tuin ( www.lejardindenicole.com) - Les Maisons du pont: verblijf in een suite of design appartement in het historisch centrum van Aubusson. - www.lesmaisonsdupont.com

    Bereikbaarheid: Brussel – Limoges (via Parijs) : 700 km met de wagen, via A20 - Met de trein : Thalys tot Parijs, dan 3 uur rechtstreeks uit Parijs Austerlitz

    www.tourismelimousin.com/nl   - www.sejourenlimousin.com





    15-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Granaatappel, een natuurl.ke energieboost voor gezicht en lichaam!

    Huidveroudering op een natuurlijke manier tegengaan? Dat kan met Granaatappel Verstevigende Gezichts- en Lichaamsverzorging. Deze serie op basis van biologische granaatappelpitolie met antioxidatieve werking stimuleert de celvernieuwing, verstevigt de huid en verzacht rimpels. Het resultaat? Jij op je mooist. Fris en stralend.

    Huidveroudering: een natuurlijk proces

    Naarmate we ouder worden vertraagt de celvernieuwing. Als gevolg hiervan wordt de huid droger en verliest ze aan spankracht. Ze gaat steeds meer rimpels vertonen en er kunnen pigmentvlekken ontstaan. Dit proces is onomkeerbaar en onvermijdelijk. Het is echter wel mogelijk om het te vertragen met aangepaste verzorgingsproducten en een gezonde en evenwichtige levensstijl.

    Oplossing uit de natuur

    Aangezien vrije radicalen een belangrijke oorzaak vormen van huidveroudering, kunnen verzorgingsproducten die rijk zijn aan antioxidanten dit proces op een natuurlijke manier tegengaan. Daarom ontwikkelde Weleda een volledige verzorgingsserie voor gezicht en lichaam op basis van granaatappel. Granaatappels zijn ware vitaliteitsbommetjes. Deze vruchten barsten niet alleen van de vitamine E maar zitten ook boordevol krachtige antioxidanten. Ze stimuleren de celvernieuwing en kunnen zo het ontstaan van rimpels en pigmentvlekken beperken.

    Uitgekiende combinatie die je huid laat stralen

    De formule van elk product bestaat uit een uitgekiende combinatie van natuurlijke plantaardige oliën, extracten en etherische oliën. Granaatappelpitolie wordt aangevuld met bio pluimgierstextract, arganolie, sesamolie en jojoba-olie. De ingrediënten zijn zodanig gekozen dat ze elkaars werking versterken. De zintuigprikkelende geur met warme en sensuele noten wordt verkregen door een compositie van etherische oliën van davana, neroli, sinaasappel, tonkabonen en sandelhout.

    Laat je huid stralen met granaatappel! Net als de andere producten van Weleda dragen alle Granaatappel producten het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica. Verkoopinformatie: weleda.be

    Waarom Granaatappel Verstevigende Gezichts- en Lichaamsverzorging? Het antwoord van de natuur op huidveroudering - 100% natuurlijk - Stimuleert de celvernieuwing - Verstevigt de huid - Verzacht rimpels

    LICHAAM

    Granaatappel Verstevigend Serum geeft de huid een echte energie-boost. De huid wordt intensief gehydrateerd en voelt zachter en gladder aan. Adviesprijs 30 ml: €25,99 Verzacht rimpels + 29% - Stimuleert de celvernieuwing + 23% - Intense hydratatie + 39%

    Granaatappel Verstevigende Oogcontourcrème verstevigt en verzacht de rimpels rondom de ogen en geeft de huid energie en vitaliteit. De crème is parfum-vrij en is geschikt voor dragers van contactlenzen. Verzacht rimpels + 23% - Stimuleert de celvernieuwing + 26% - Adviesprijs 10 ml: €23,49

    Granaatappel Verstevigende Dagcrème verzacht rimpels, vermindert tekenen van huidveroudering en verstevigt de huid. Resultaat: de huid is steviger en gladder en heeft een frisse, gezonde uitstraling. Stimuleert de celvernieuwing + 16% - Verzacht rimpels + 14% - Verbetert de huidelasticiteit + 11% - Adviesprijs 30 ml: €22,99

    Granaatappel Verstevigende Nachtcrème met rijke textuur activeert het natuurlijke regeneratieproces van de gezichtshuid gedurende de nacht. Resultaat: de huid voelt ’s ochtends ontspannen, glad en stevig aan. Verzacht rimpels + 35% - Stimuleert de celvernieuwing + 21% - Adviesprijs 30 ml: €22,99

    GEZICHT

    Granaatappel Verzorgende Douchecrème reinigt de huid in alle zachtheid met milde, plantaardige wasactieve stoffen. Adviesprijs 200 ml: €7,99

    Granaatappel Regeneratie Olie verzorgt de lichaamshuid intensief en houdt haar zacht en soepel. Adviesprijs 100 ml: €17,49

    Granaatappel Regenererende Bodylotion voedt de huid, zodat ze steviger wordt en zijdezacht aanvoelt. Adviesprijs 200 ml: €13,99

    Granaatappel Regeneratie Handcrème verzorgt de handen intensief zonder een ‘film’ achter te laten. Adviesprijs 50 ml: €7,99

    Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Het bedrijf werkt uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Sinds de oprichting in 1921 in Zwitserland heeft Weleda vestigingen in 55 landen, verspreid over 5 continenten en telt het circa 1.800 werknemers.

     









    14-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.coca-Cola lanceert kerstcampgane

    Het begint met het gesleep van de kerstboom. En dan is er nog de pakjesjacht, de boodschappenlijst en de decoratiestress… Om alle kerstmomenten extra leuk én ontspannend te maken, trakteert Coca-Cola je graag op een verfrissende pauze. Het liefst nog met vrienden en familie erbij. Want voor alle kerstmomenten is er voor iedereen een Coca-Cola op maat. Dat laten de nieuwe tv-spot en de affiches in het straatbeeld duidelijk zien.

    Maar geef toe, kerst begint pas écht te kriebelen als je de Coca-Cola-kersttruck op je tv-scherm ziet verschijnen. Nu, dit jaar wordt het nog beter. Want de sprookjesachtige truck – de enige echte! – komt na 5 jaar opnieuw naar België en Luxemburg. Van 7 tot 31 december doorkruist hij het hele land en trakteert hij iedereen op magische momenten.

    KERSTTRUCK ON TOUR! Deel je persoonlijke kerstwens op de kersttruck van Coca-Cola. De Coca-Cola-kersttruck houdt een twintigtal keer halt in ons land. Check de kalender voor de stopplaatsen in jouw buurt en kom mee een magisch moment beleven. Met allereerst een foto van jou en de legendarische truck. Stuur vervolgens je persoonlijke kerstwens in, dan projecteert Coca-Cola hem gigantisch groot op de zijkant van de truck. Kwestie van op te vallen en je vrienden, familie, collega’s… te verrassen met warme woorden van formaat. En geef tenslotte Santa himself een stevige handdruk en laat je trakteren op een ijskoude Coca-Cola naar keuze. Hoe beter klinken op het nieuwe jaar dat voor de deur staat?

    VOLG DE KERSTMAGIE VAN COCA-COLA ONLINE: Druk druk druk… en je krijgt je planning niet afgestemd op de route van de Coca-Cola-kersttruck? Geen probleem, je hoeft niets van die magische momenten te missen. Volg het kerstverhaal van Coca-Cola op cocacolabelgium.be, via Instagram, Facebook en Snapchat. Snapchat: ontdek op 24 december een exclusieve Coca-Cola Snapchat filter in kerstsfeer.

    LAAT DE KERSTMAN JOUW KERSTWENS LEVEREN 10 DECEMBER • BRUSSEL • COCA-COLA & UBER

    Van een sfeervolle samenwerking gesproken! Coca-Cola en Uber, de dienst die reizigers en chauffeurs samenbrengt, hebben de handen in elkaar geslagen voor een onvergetelijke kerst. Zo kan je op zaterdag 10 december de Coca-Cola-kersttruck boeken via de Uber-app… en de Kerstman jouw persoonlijke kerstwens laten leveren in Brussel. Simpel, snel én spannend. Want wie o wie verras jij straks met een persoonlijke kerstboodschap, in het groot te zien op de digitale schermen van de Coca-Cola-kersttruck? Via je smartphone breng je dit jaar zelf de kerstmagie tot leven.

    Wie de Coca-Cola-kersttruck via Uber bestelt, kan meteen ook een persoonlijke boodschap meegeven en krijgt een seintje wanneer de truck in de buurt van het opgegeven adres komt: ‘Santa is arriving now!’. Om de kerstactie helemaal verfrissend te maken, trakteert Coca-Cola de bestemmeling ook op een extra feestelijk assortiment frisdrank.

    Coca-Cola, extra feestelijk verpakt! Speciaal voor de kerstdagen, ontwierp Coca-Cola een feestelijke verpakking. Zo vind je straks Santa terug op de iconische rode Coca-Cola-schijf van de blikjes (33 cl) en flessen (1,5 l) Coca-Cola en Coca-Cola zero sugar. Verkrijgbaar vanaf 7 december.

    Kerstmagie bij DOCKS BRUXSEL: Kerstmis staat natuurlijk ook voor hartverwarmende verrassingen. Ook daar hebben we bij Coca-Cola aan gedacht. Benieuwd wat we voor jou in petto hebben? Kom dan op zondag 18 december naar Docks Bruxsel en beleef samen met ons de kerstmagie.

    VOND COCA-COLA DE KERSTMAN UIT?

    Een gezellige grijsaard in een fluweelrood pak, met een witte baard, vriendelijke blik, buikje en bolle rode wangen. Zo kennen we de Kerstman vandaag. Al zag hij er niet altijd zo uit – getuige de vele afbeeldingen, in verschillende culturen, van een kerstachtige elf, kabouter tot zelfs akelige trol.

    Natuurlijk bestaat de Kerstman al langer, maar Coca-Cola gaf zijn look en persoonlijkheid wél mee vorm. In 1931 krijgt tekenaar Haddon Sundblom de opdracht van The Coca-Cola Company om een ‘realistische Kerstman’ uit te werken. Hij baseert zich daarbij op een gedicht uit 1822, ‘A visit from St. Nicholas’ van Clement Clarke Moore. Die portretteert de Kerstman als een warme, vriendelijke en gezellige mens: ‘He had a broad face, and a little round belly / That shook when he laugh’d, like a bowl full of jelly / He was chubby and plump, a right jolly old elf’.

    En zo werd de ‘Kerstman van Coca-Cola’ – dankzij het brede bereik van de reclamecampagnes – internationaal herkenbaar.

    HOLIDAYS ARE COMING…Het moet ongetwijfeld een van de meest meegezongen reclames ooit zijn: ‘Holidays Are Coming’. Een enorme kerstkaravaan trekt rond in een sneeuwlandschap en verlicht onderweg wegen, dennenbomen, huizen, bruggen… Deze magische kerstcampagne van Coca-Cola verscheen voor het eerst op tv in 1995. Uiteindelijk werden er drie versies van de populaire commercial gemaakt.

    Wist je trouwens dat elke kersttruck werd uitgerust met meer dan 30.000 lampjes? Dat de campagne in 2001 van het scherm verscheen maar in 2007 opnieuw werd uitgezonden omdat er zo naar gevraagd werd? En dat het kerstvakantiegevoel pas écht start als je de kerstkaravaan van Coca-Cola op tv hebt zien voorbijkomen?

    Voor meer info: www.cocacolabelgium.be







    14-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoera het is Kerstmis! de box van december

    Een box? Jazeker. Het liefst mooi ingepakt in zacht papier en dichtgesnoerd met een sierlijk rood lintje om meteen in de feeststemming te komen. Bij het openen van het pakje staat je een mooie verrassing te wachten: een selectie van producten op maat die zorgvuldig uitgekozen werden om alle geheime beautytips en tricks te onthullen. De box kan je vervolgens het hele jaar door in de badkamer blijven gebruiken om je kwasten, potloden, lippenstiften en favoriete verzorgingsproducten in op te bergen.

    Houden we ervan of zijn we er verzot op? En wat als we ze konden schenken? Nog beter! Een volmaakte verrassing als deze vraagt om gedeeld te worden. Ideaal om onder de kerstboom te leggen en eveneens geschikt om er een cadeaukaart bij te voegen. Zo kan de gelukkige ontvanger nog 2, 5 of zelfs 11 maanden lang van haar verrassing genieten. De actie gaat van start vanaf 25 december met de voorstelling van de eerste deelnemende producten aan dit exclusief schoonheidsavontuur. Het is nog maar de vraag of ze een plaats in de geschiedenis zullen kunnen verwerven...





    14-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gooi met Nicols de trossen los voor zalige vaarvakantie

    Heb je altijd al gedroomd om zelf kapitein te spelen? Dat kan met de rivierboten van Nicols. Het Franse bedrijf Nicols, dat reeds 30 jaar zelf pleziervaartuigen bouwt, is een bekende aanbieder van vaarvakanties met elegante eigen vakantiejachten in Frankrijk, Duitsland en ook in Portugal, waar ze exclusiviteit hebben voor vaarvakanties! Een vaarbewijs of ervaring heb je niet nodig, dus iedereen kan meteen vertrekken.

    Geen ervaring of vaarbewijs nodig: De boten laten zich makkelijk besturen en iedereen krijgt voor vertrek een mini-opleiding. Binnen de kortste keren heb je alles onder de knie. Zelfs het passeren van sluizen of aanmeren is een fluitje van een cent.

    Charmante vaarroutes in Frankrijk, Duitsland én Portugal

    In thuisland Frankrijk is er de grootste keuze. Je kan er terecht in een van de 20 bootverhuurcentra. Bekende gebieden zijn de Canal du Midi en de Canal de Bourgogne. Je zal echter versteld staan over de andere mogelijkheden, zoals cruises in Bretagne, of op minder gekende waterlopen als het Canal Latéral à la Loire of het Canal du Nivernais. Het zijn pittoreske waterwegen die vroeger door vrachtvaarders werden gebruikt maar nu nog enkel voor de pleziervaart toegankelijk zijn.

    In Duitsland zijn er twee vertrekplaatsen voor cruises in een natuurrijk gebied ten noorden van Berlijn.

    Nicols is heel trots op hun exclusiviteit voor vaarvakanties in het zonnige Portugal, en in het bijzonder op het Alqueva Meer in het Alentejo gebied. Door de bouw van een stuwdam op de Guadiana rivier is het grootste kunstmatige meer van Europa ontstaan. Tijdens het varen glijdt langzaam het heuvelachtig landschap van olijfbomen, kurkeiken en omwalde stadjes voorbij. Heerlijk ontspannend! Er kan voor een transfer gezorgd worden van en naar de luchthavens van Lissabon en Faro.

    Eigen scheepswerf

    Wat Nicols zo bijzonder maakt is dat ze hun boten zelf bouwen, wat een garantie is voor goed ontworpen vaartuigen, gebaseerd op 30 jaar ervaring. Nicols beschikt over een vloot van bijna 300 boten - elegante jachten voor 2 tot 12 personen, allemaal gebouwd op de eigen scheepswerf in Cholet, een stadje op 60 km van Nantes. De boten zijn goed beveiligd en dus zeker ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

    Exclusief: een eigen zwembad aan boord!

    Nicols heeft ook een inventief zwembadje ontwikkeld dat, op aanvraag, als een verlengstuk aan de boot wordt gekoppeld. Dat is uniek. Zeker met kinderen kan de pret niet op. Terwijl papa of mama varen kunnen zij, in alle veiligheid, in het verwarmde zwembad spelen.

    Vakantie op jouw ritme

    Een vaarvakantie is de ultieme manier om te ontstressen. Aan een rustig tempo laat je de mooie landschappen voorbijglijden. Je kan gelijk waar en wanneer aanleggen, volledig op jouw ritme. Zin om te lunchen in de schaduw van een boom? Even de trossen gooien, een picknickdeken op de grond en een koele fles rosé erbij. Een droomvakantie!

    Of je nu met zijn tweetjes, met het ganse gezin of met een groep vrienden (tot 10 à 12 personen) op vaarvakantie wil, Nicols heeft telkens de juiste boot, en er zijn vier verschillende categorieën. Bij de luxueuzere versies past bij elke hut een afzonderlijke badkamer; ideaal om met vrienden te doen.  

    Aan alles is gedacht: het is altijd mogelijk om een of meerdere fietsen te huren. Die worden op het voordek geplaatst. Dat kan handig zijn voor wie naar de bakker wil, of voor fietstochten in de buurt van de aanlegplaats. Langs de kanalen zijn vaak heel mooie fietsroutes.

    Praktisch:

    Je betaalt de huur voor een boot, niet per persoon. Als je dat uitrekent zal je vlug zien dat de prijs reuze meevalt. Je kan al een Nicols boot huren voor een weekend. Meer informatie: http://www.bootverhuur-nicols.nl/

    Nicols is een 100% Frans bedrijf dat reeds 30 jaar pleziervaartuigen bouwt op de eigen scheepswerf in Cholet, en deze verhuurt op kanalen, rivieren en meren. Nicols heeft een vloot van 300 gezinsvriendelijke huurboten die verspreid zijn over 24 bootverhuurcentra, waarvan 20 in Frankrijk, 3 in Duitsland en 1 in Portugal. In Portugal is Nicols de enige aanbieder van vaarvakanties op het Alqueva Meer. Om te varen met een Nicols boot is geen ervaring of vaarbewijs nodig.

     

    13-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals - handcare collection

    Wij beschouwen onze handen tegenwoordig als vanzelfsprekend, maar vijfduizend jaar geleden bestudeerden de Chinezen ze vol overgave en trachtten ze er gegevens over gezondheid en welzijn uit af te leiden. Je handen vertellen meer over je dan je zou denken. Ze zeggen iets over je leeftijd, je talenten en karakter. De hele dag zijn ze aan het werk voor jou: aanraken, voelen, vastpakken en loslaten. Je handen zijn gevoelig en hun huid is als eerste onderhevig aan tekenen van veroudering. Ze verdienen dan ook extra liefde, zorg en aandacht. Wij zorgen ervoor dat je handen alleen maar het beste krijgen met onze nieuwe handverzorgingslijn.

    Over Rituals Cosmetics

    Rituals Cosmetics is het eerste merk ter wereld dat Home & Body Cosmetics combineert. Met een breed productassortiment, waaronder lichaamsverzorging, huidverzorging, kostbare minerale make-up, zuivere thee, geurkaarsen, geurstokjes & Soulwear tovert het merk dagelijkse routines om in een betekenisvol moment. Elk product, meer dan 400 in totaal, is geïnspireerd door een oude oosterse traditie. De opening van de allereerste winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam, in 2000, kreeg navolging in bruisende steden als Londen, Madrid, Antwerpen, Lissabon, Berlijn, Stockholm, Sào Paulo, Sydney en New York. Het luxemerk telt wereldwijd bijna 400 winkels, meer dan 1200 shop-in-shops en 5 City Spa’s in 24 landen. Rituals Cosmetics kende een snelle groei in het dutyfree-aanbod van luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen & veerboten, evenals in hotels. Rituals Cosmetics wordt verkocht op 100 cruiseschepen & veerboten, telt 110 luchthavenwinkels en wordt verkocht op of aangevoerd door 17 verschillende luchtvaartmaatschappijen. Meer informatie is te vinden op RITUALS.com.

     

     





    12-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!