Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pedaalemmer krijgt 'sense of luxury'

    Haal het najaar warm binnen met de 6 nieuwe textuurkleuren van Brabantia. Van de warme gloed van een Indian summer tot de huiselijke gezelligheid van koudere dagen. Met de 6 nieuwe textuurkleuren ‘Sense of Luxury’ brengt Brabantia het najaar stijlvol in huis. De zachte, sfeervolle tinten maken van de pedaalemmer newIcon alvast een blikvanger bij uitstek.

    De nieuwe Mineral-tinten ‘Sense of Luxury’ zitten de pedaalemmer newIcon als gegoten. Kies voor het serene en luxueuze Infinite Grey, Eternal White of Golden Beach. Of maak een statement in rijk en expressief Windsor Red, Reflective Blue of Mustard Yellow. Stijlicoon verzekerd!

    Met de nieuwe textuurkleuren erbij – in totaal zijn er nu 19 tinten – past newIcon probleemloos in elke stijl en elke ruimte binnenshuis, van keuken over badkamer tot je thuiskantoor. Bovendien ben je zeker van comfort en gebruiksgemak: stevig en stabiel dankzij de antislipbodem, soepel en stil dankzij de geruisloze sluittechniek. NewIcon is ook geurdicht en gemakkelijk te reinigen.

    De pedaalemmer bestaat uit 40% gerecycleerd materiaal en kan na gebruik bijna integraal (98%) gerecycleerd worden. Voor elke verkochte newIcon doneert Brabantia aan The Ocean Cleanup, een vernuftig systeem dat via stroming het plastic afval uit oceanen wil opruimen. Zo helpt Brabantia ook mee aan het probleem van afval dat de afvalemmer niet haalt.

    Praktische info:• Aantal kleuren: 19 - • Nieuw: 6 (Windsor Red, Reflective Blue, Mustard Yellow, Infinite Grey, Eternal White, Golden Beach) - • Inhoud: 3, 5, 12, 20 of 30 l (Mineral-kleuren enkel in versie van 12, 20 of 30 l) - • Richtprijs: vanaf 22,95 euro - • Garantie: 10 jaar

    Van een bescheiden begin in 1919 is Brabantia vandaag uitgegroeid tot een internationaal designmerk dat bekendstaat om zijn praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Brabantia ontwerpt kwalitatieve, slimme en vooral aantrekkelijke producten die het huis en leven elke dag een beetje mooier maken: ‘Designed for living’.

     







    23-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi gewapend tegen de winter - Aymara kids

    Aymara Kids maakt er komende winter een knus seizoen van. Truien in dikke garens houden het jonge volkje warm en ogen tegelijk cool en streetwise. Een brede waaier van kleuren in diverse motieven zorgt ervoor dat de collectie uiterst combineerbaar is.

    Net zoals in de volwassen collecties, pakt Aymara voor zijn kindercollectie uit met een nieuw, dik garen dat stoer oogt maar warm en vederlicht is dankzij de holle kern. Deze grof gebreide modellen ogen artisanaal en zitten super comfortabel.

    Een aantal truien in maar liefst 14 kleuren kunnen zowel door de jongens als hun zusjes gedragen worden. De kleuren reiken van felgeel over perzikroze tot blauw-, grijs- en bruintinten. Speciaal voor de meisjes zijn er truien met een girlie Bonpoint kraagje, afgewerkt met gouden boordje en cardigans met lurex accenten. De collectie omvat ook tunieken, te combineren met een caleçon of slim fit jeans. Een lange gebreide mantel vormt de ideale jas voor de eerste frisse herfstdagen.

    De Aymara boys zijn lekker ingeduffeld in warme cardigans en dikke truien, met contrasterende strepen, met reliëfmotieven of ruiten.

    Voor de allerkleinsten zijn er rompertjes in baby alpaca, induffeldekentjes, truitjes en cardigans en mutsen met een strikje. Ideale geboortegeschenken die – eenmaal ontgroeid- achteraf kunnen doorgegeven worden in de familie of vriendenkring, dankzij de duurzame kwaliteit van Aymara.

    De wintercollectie omvat ook een klein aanbod in pimakatoen, zoals hemden voor de jongens, bloesjes voor de meisjes, T-shirts met een lamaprint, effen T-shirts met of zonder kraag en sweatshirts, telkens in vijf kleuren. De ideale basis om de zachte herfstdagen mee te starten.

     

     

     









    22-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoga@Drohme,kom tot rust op de rooftop van de Grote Tribune

    Sport en welzijn zijn twee waarden die DROH!ME hoog in het vaandel draagt. Daarom organiseert DROH!ME voor het tweede jaar op rij, tijdens augustus en september, twee yogasessies per week. Deze vinden plaats op het prachtige terras van de Grote Tribune, dat een schitterend zicht biedt op het Zoniënwoud. Om helemaal zen van te worden!

    Kwaliteitsvolle yogalessen

    De sessies worden verzorgd door Brigitte Wezel, een erkend yoga-instructeur, die zelf gedurende zes jaar opleiding kreeg van twee leermeesters. Om de twee jaar trekt ze naar India om haar kennis bij te scholen bij Bharath Shetty, een van de grootste Indische yoga goeroes. Haar yogastijl is dynamisch, energiek en maakt gebruik van Ujjayi, een vloeiende en continue ademhalingstechniek. Deze combinatie brengt de yin en yang energie opnieuw in balans, zuivert lichaam en geest en maakt ze terug een.

    DROH!ME stelt twee sessies per week voor op de rooftop of, bij slecht weer, in de Loggia van de Grote Tribune: elke donderdag een ochtendsessie om 7u45 en elke dinsdag om 12u45. Maandag van 12u30 tot 13u30 gaat er ook een les pilates door bij DROH!ME. Namasté!

    PRAKTISCHE INFO

    •Yoga@Lunch: dinsdag van 12u45 tot 13u45. Mogelijkheid tot gezonde lunch door de talentvolle chef en voedingstherapeute Julie Verbeke (www.colourskitchen.com/). Gelieve drie werkdagen voor de les te bestellen.

    •Morning Yoga: Donderdag van 7u45 tot 8u45.: Mogelijkheid tot gezond ontbijt van “Little Morning”: Healthy Breakfast Provider in Brussel. Gelieve drie werkdagen voor de les te bestellen.

    BRENG UW EIGEN YOGAMAT MEE

    •Prijs: 50 euro voor een 4-beurten kaart. Proefbeurt: 10 euro. Drop-in: 15 euro.

    •Yoga@work en individuele lessen@Drohme op aanvraag via 0484.684.255

    Contact en reservaties: Brigitte Wezel: YOGA IN THE CITY with DROH!ME







    21-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: onze 5 favoriete feesten in augustus

    Augustus is een feestelijke maand in Frankrijk! Lorraine en de Provence zetten met de mirabel en lavendel hun streekproducten in de kijker, terwijl Bretagne uit de bol gaat op wereldmuziek.

    1) Van 4 tot 8 augustus – Lavendelfeesten in Digne-les-Bains

    De lavendel is hét visitekaartje van de Provence, en zeker van Digne-les-Bains. De stad aan de voet van de Alpen staat begin augustus helemaal in het teken van de paarse bloemen en voorziet een waaier aan activiteiten. Onder andere concerten, dansvoorstellingen en provençaalse markten staan op het programma, maar de ‘Corso de Lavande’ is de echte hoofdattractie. De kleurrijke optocht is ieder jaar een succes. www.dignelesbains.fr

    2) Van 11 tot 13 augustus – Festival ‘Chant de Marin’ in Paimpol

    Wie altijd al in de voetsporen van de grote ontdekkingsreizigers heeft willen treden, kan in augustus in Bretagne op muzikale wereldreis gaan. Tijdens het tweejaarlijkse festival ‘Chant de Marin’ liggen honderden zeilschepen uit alle werelddelen voor anker in de haven van Paimpol. Marinekoren zingen traditionele zeemansliederen en typische Bretoense liedjes op de kades, terwijl internationale artiesten de podia in de stad bezetten. De voorbije jaren lokte het event telkens zo’n 130.000 feestvierders.

    www.paimpol-festival.bzh

    3) Van 13 tot 15 augustus – Napoleondagen in Ajaccio

    Historische kostuums, parades en nagespeelde militaire veldslagen... Ajaccio herdenkt elk jaar op indrukwekkende wijze Napoleon Bonaparte. De geboortestad van de voormalige keizer der Fransen voorziet ook dit jaar een goed gevuld programma. Van 13 tot 15 augustus staan er allerlei events voor jong en oud op de planning die bewijzen dat geschiedenis helemaal niet saai hoeft te zijn!

    www.ajaccio-tourisme.com

    4) Van 17 tot 22 augustus – Feest van Saint-Louis in Sète

    Het feest van Saint-Louis in Sète is dit jaar aan zijn 275e editie toe! Al sinds de 17e eeuw organiseert de stad elk jaar spectaculaire watersteekspelen. De traditionele liederen, de leuke sfeer, de spannende gevechten en de fanfares op de tribunes maken van de ‘joutes’ een niet te missen event. Bezoekers kunnen zes dagen lang de spelers gaan aanmoedigen of gaan genieten van een van de 70 andere activiteiten in de stad. Spektakel, folklore en sport verzekerd!

    www.tourisme-sete.com

    5) Van 19 tot 27 augustus – Mirabellenfeesten in Metz

    Iedereen die van lekker eten houdt, zou eens een mirabel moeten proeven. Daarvoor zijn de Mirabellenfeesten in Metz het uitgelezen moment. De verschillende optredens en de markten met typische mirabelspecialiteiten trekken jaarlijks duizenden nieuwsgierigen naar de stad. Het laatste weekend vormt het hoogtepunt van de festiviteiten. Mis dan zeker het fantastische vuurwerk, de praalwagens die door de straten van de stad trekken en de geweldige slotshow niet!

    www.tourisme-metz.com

    Info: http://france.fr

     





    21-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeiss zonneglazen- altijd je perfecte partner in de zon

    Geniet van de zon zonder je ogen daarbij te beschadigen! Alle brillenglazen in het Zeiss Outdoor Zonneglazen gamma bieden 100% bescherming tegen UV stralen - zelfs met licht getinte glazen zijn je ogen volledig beschermd. Of je nu een zonnebril wil als stijlvol mode-accessoire, als betrouwbare bescherming voor je ogen, als steun bij het autorijden of om mee te gaan sporten, je kan erop rekenen dat Zeiss de geschikte brillenglazen voor je heeft!

    Zeiss Urban - voor bescherming met persoonlijke stijl.

    Voor elke stijl vind je in het Urban Outdoor gamma de juiste glazen; trendy kleuren en dégradés of modieuze spiegelglazen - er is voor elk wat wils. De gekleurde spiegelglazen met Zeiss Duravision Mirror zijn ook voorzien van een ontspiegelingslaag aan de achterzijde. Zo heb je geen last van storende reflecties en ben je zeker van ongekende helderheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

    Zeiss Drive - voor een klare kijk op de weg

    Autorijden wordt nog aangenamer met antireflecterende en contrastverhogende zonneglazen van Zeiss. Ongeacht het licht en de weersomstandigheden, je zicht op de weg blijft helder en ongestoord.

    Zeiss Active - onbeperkt zicht om je ambities te ondersteunen.

    Tast je grenzen af met onbeperkt zicht! Of je nu van een dagje uit geniet of gaat sporten - Zeiss Active Outdoor zonneglazen kunnen perfect aan je activiteiten aangepast worden. Zelfs voor de meest gekromde sportzonnebril vind je bij Zeiss Active de juiste glazen!

     







    20-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Portugese Alentejo maakt van het plattelandsleven een vakantiehoogtepunt

    Terwijl de eerste vakantiegangers eropuit trekken, zijn de boeren in de Portugese regio druk bezig met de jaarlijkse kurkoogst en maken ze zich op voor de druiven- en olijvenpluk. Lokale hoogtepunten, niet alleen voor de inwoners maar ook voor toeristen. Want de Alentejo is een van de weinige plekken waar je de landelijke tradities van dichtbij mee kunt maken. Over onvergetelijke vakantiebelevingen gesproken.

    Creatief met kurk: van handtas tot hotel: Juni, juli en augustus staan in het teken van de kurkoogst. De kurkeiken - die zo bepalend zijn voor het Alentejaanse landschap - worden eens in de 9 jaar ontdaan van hun jas. En dat is vakmanschap: een verkeerde handeling en de boom is voor het leven beschadigd. De geoogste kurk wordt voor uiteenlopende doeleinden gebruikt: van champagnekurk en onderzetter tot handtas en pet. Zo’n 50% van de wereldwijde kurkproductie komt uit de Alentejo! Vakantiegangers kunnen al ‘road-trippend’ van dichtbij meemaken hoe de kurkoogst in zijn werk gaat en in stadjes als Evora originele kurken souvenirs kopen. Of beleef een unieke ervaring en verblijf in het eerste kurk hotel ter wereld!

    Enoturismo in de lift: Rota dos Vinhos do Alentejo: Naast kurk staat de Alentejo bekend om kwaliteitswijnen en bijzondere olijfolie. In augustus worden de druiven geplukt en in november volgen de olijven. Een verblijf op een van de herdades [wijnhuizen] zorgt niet alleen voor een bijzonder vakantiebeleving maar geeft meteen een leerzame blik achter de schermen. Mede dankzij de speciale wijnroute – Rota dos Vinhos do Alentejo - is het Enoturismo [wijntoerisme] enorm gegroeid in dit deel van Portugal. Beleef, wals en proef de Alentejo in wit of in rood en ontdek waarom de beste wijnen van het land hier vandaan komen.

    Gratis vakantieherinneringen: Op reis zijn het vaak de spontane ‘gratis’ ontmoetingen en lokale tradities die de meeste indruk achterlaten. De Alentejo is zo’n plek waar je reisherinneringen voor het leven maakt. De Portugese regio staat namelijk bekend om haar landelijke karakter, authentieke witte dorpjes en gastvrije bevolking en nodigt bezoekers graag uit voor een kijkje in de plattelandskeuken.

    Weidse vergezichten, groene heuvels, wijngaarden en kurk- en olijfbomen zover het oog reikt. Een 100 kilometer lange kustlijn en karakteristieke stadjes als Évora, Elvas en Monsaraz die niet voor niets op de UNESCO-werelderfgoedlijst prijken: dát is de Alentejo. De regio beslaat een derde van Portugal, kent hetzelfde aangename klimaat als de nabijgelegen Algarve en is de grootste wijnproducent van het land. Het veelzijdige en pure Alentejo staat bol van de outdoor-activiteiten in de ongerepte natuur, haar inwoners zijn gastvriendelijk en de gastronomie traditioneel en verfijnd tegelijk. Kortom: de Alentejo verbaast, verrast, ontroert en biedt voor elk wat wils. www.visitalentejo.pt.







    19-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herba Sana, de medicale tuin van laboratoires Ortis, blaast dit jaar 15 kaarsjes uit

    In het hart van het natuurpark Hoge Venen-Eifel ligt Herba Sana, de medicinale tuin van Laboratoires Ortis die dit jaar zijn 15de verjaardag viert en traditioneel zijn deuren wijd open zet.

    De tuin Herba Sana werd speciaal aangelegd om het publiek te laten kennismaken met geneeskundige planten en hun dagelijks gebruik voor welzijn en gezondheid, plantien die de basis vormen voor talloze producten die door de laboratoires Ortis worden gebruikt. De tuin ging in juni 2002 open voor het grote publiek. De tuin werd ontworpen en gesponsord door Laboratoires ORTIS, een pioniersbedrijf in de fytogezondheid sinds 1958. Het is een prachtig didactisch én leuk hulpmiddel waarmee de planten, die gebruikt worden bij de vervaardiging van gezondheidsproducten, gepresenteerd kunnen worden in hun meest natuurlijke staat.

    Langs paden die afgezoomd zijn met charmante heggen, worden 144 geneeskrachtige planten gepresenteerd in originele bakken. Ze zijn ingedeeld volgens hun gezondheidsbevorderende werking (hart, bloedvaten, goed humeur, spijsvertering, immuniteit, langer leven, ontspanning-slaap, vitaliteit enz.), en worden geïdentificeerd door bordjes met uitleg waarop u de voordelen van iedere plant kunt lezen.

    De tuin is een permanente uitdaging voor elke natuurliefhebber en voor hen die meer willen leren over fytotherapie. Deze buitengewone plek nodigt u uit op een meeslepende ontdekkingswandeling in volle natuur. Er zijn vrije bezoeken maar ook geleide bezoeken door gepassioneerde herboristen (duur: ongeveer 1 uur). De tuin is alle dagen open van 1 juni tot 30 september van 10 tot 20 u. Breng een muntstuk van € 2 per persoon mee (toegang via een automatisch muntapparaat). Belangstellenden kunnen na de wandeling eventueel terecht in de shop van de Laboratoires Ortis waar aangepaste producten kunnen worden aangekocht.

    Aansluitend met Labo Ortis is er de firma BioTop die zorgt voor diverse schoonheids- en reinigingsproducten die eveneens op basis van natuurlijke ingrediënten worden aangemaakt. Deze firma werd in 1996 opgericht maar is sinds 2012 in handen van de familie Horn. Het gamma concentreert zich rond de topics afwasmiddel, waspoeders, onderhoudsproducten, reinigingsproducten en verzorgingsproducten. Ook deze producten zijn in de Ortis shop verkrijgbaar.

    Hinter der Heck 46 B-4750 BUTGENBACH - Contact: info@ortis.com













    19-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel eert de Belgische biercultuur tijdens verschillende feesten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In 2016 erkende de Unesco de belangrijke rol van de biercultuur in het dagelijks leven en feestelijkheden in België door die tot immaterieel cultureel werelderfgoed uit te roepen. Het hele jaar door kunnen Brusselaars en bezoekers dit heerlijke erfgoed komen ontdekken tijdens één van de vele bierfestivals die Brussel rijk is. Hier enkele highlights die tussen eind augustus en eind november 2017 zullen plaatsvinden:

    BXLBeerFest – The Crossroads of Beers and Friends: 26.08 > 27.08.2017: BXLBeerfest brengt enkel onafhankelijke, artisanale brouwerijen tot bij de bezoekers. Het aanbod Brusselse brouwerijen wordt aangevuld met Belgische en buitenlandse toppers, een 50-tal brouwerijen uit een 10-tal landen stellen meer dan 200 bieren voor aan het publiek. BXLBeerFest besteedt ook aandacht aan het culinaire aspect met foodtrucks en een waar ‘onsite’ restaurant onder leiding van chef Dirk Myny van Les Brigittines. www.bxlbeerfest.com

    Belgian Beer Weekend: 01.09 > 03.09.2017

    Van vrijdag 1 tot zondag 3 september 2017 organiseren de Ridderschap van de Roerstok der Brouwers en de Belgische Brouwers, in samenwerking met de Stad Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de 19de editie van het Belgian Beer Weekend. Ook dit jaar zal de Grote Markt van Brussel als uniek decor dienen voor deze gebeurtenis geheel gewijd aan onze nationale drank. Zo krijgen 60.000 bierliefhebbers de gelegenheid om uitstekende Belgische bieren te degusteren op één van de mooiste pleinen ter wereld (UNESCO World Heritage). Gedurende het hele weekend zullen meerdere kleine, middelgrote en grote Belgische brouwerijen de bezoekers een zeer ruim aanbod van hun producten voorstellen. Men kan de verschillende soorten bieren die de reputatie van ons land hoog houden hier allemaal ontdekken. www.belgianbrewers.be

    International Craft Festival: 20 > 21.10.2017

    De brouwerij Brussels Beer Project organiseert op 20 en 21 oktober de 2de editie van het International Craft Festival. Dit festival brengt een tiental ambachtelijke brouwerijen uit Europa, de Verenigde Staten en Azië samen in een feestelijke sfeer en op een exclusieve geheime locatie. www.beerproject.be

    Vini Birre Ribelli. Salon van rebelse wijnen en bieren: 25 > 26.11.2017

    Dit salon staat, net zoals de voorgaande edities, weer volledig in het teken van ambachtelijke, duurzame, biologische en - waar mogelijk - natuurlijke producten. Ook al ligt de nadruk op wijn, er is ook aandacht voor de alternatieve wereld van het bierbrouwen. Het samenbrengen van deze 2 werelden is een unieke invalshoek. Ook opmerkelijk: Vini Birre Ribelli is het eerste salon in België met het label ‘zero waste’. www.vinibirreribelli.net

    18-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de garnaalvissers op stap met de huifkar

    De Garnaalvissers te paard werden door de UNESCO toegevoegd aan de lijst van immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid. Je kan ze beter leren kennen tijdens een leuke tocht met een huifkar vanaf het NAVIGO, het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke. Een leuke ervaring voor jong en oud tijdens de zomervakantie.

    Met de huifkar naar het strand

    Voor wie tijdens de zomermaanden naar de kust trekt, is een bezoek aan NAVIGO Nationaal Visserijmuseum een aanrader. Je maakt er kennis met de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche IJslandvaarders en de garnaalvissers te paard. Op 27 juli (om 9 uur) en op 16 augustus (om 12u45) kan je het museumbezoek combineren met een huifkartocht die start aan de balie van NAVIGO.

    Samen met de garnaalvissers gaat het richting strand en onderweg zorgt het museumteam voor deskundige uitleg. Eenmaal op het strand kan je de garnaalvisserij van dichtbij meemaken. Die wordt beoefend bij laag tij en het is een unieke ervaring om de garnaalvissers aan het werk te zien. Ze dragen een gele oliejekker, hoge laarzen en ze hebben een zuidwester op het hoofd. De robuuste paarden zwoegen tot aan de borst door de golven.

    Garnalen koken én proeven

    Neem je eigen laarzen mee en een handdoek opdat je van dichtbij kan zien wat er in de netten is gevangen. Daarna wacht de fijnproevers een waar genot want op het Museumplein worden de garnalen gekookt en kan je ze uiteraard ook proeven. Heerlijk vers ! Intussen kan je bij de garnaalvissers terecht met al je vragen dit eeuwenoude ambacht.

    Deelnemers aan deze uitstap hebben ook toegang tot het museum en kunnen de expo ‘Onze Vissers – Het DNA van het Zilte Leven’ bezoeken.

    Opgelet, het aantal plaatsen voor de huifkartochten is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap via onthaal@navigo.be of 058 512468. Prijs: € 15 voor volwassenen, € 10 tot 18 jaar. Info: www.navigomuseum.be

     

    17-07-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!