Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij vieren dan ook samen

    Les Tartes de Françoise…

    Ontdek het assortiment voor de komende feestdagen met levering van de kerstbuche overal in België.

    MANGUE - Passievrucht

    Mousse van passievrucht, lichte vulling van mangomousse, abrikozen- konfijt en spiegelglazuur van mango. Dacquoise met amandelen.

    CHOCOLAT NOIR - Vanille Bourbon

    Lichte mousse van pure chocolade, crèmevulling met bourbon vanille, knapperige praliné en spiegelglazuur van chocolade. Genoise met cacao.

    PRALINÉ - Koffie

    Crème au beurre met koffiesmaak, rolbiscuit en praliné van gegrilde hazelnoten. Krokante gepofte rijst.

    BESTELLEN :

    Op www.tartes.be of in onze ateliers. Prijs : € 16 (formaat 2 stukken) € 23 (formaat 4 stukken) of € 41 (formaat 8 stukken).

    Onze Buches beschikbaar vanaf 16 december.







    13-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Race door de binnenstad

    de COWBOY 3 e-bike

     

    Het grootste pakje onder de kerstboom is ongetwijfeld de Cowboy 3. Met slechts één verzet en automatische intuïtieve ondersteuning rij je vlotter dan ooit overal heen! Deze Cowboy van de derde generatie pakt uit met een innovatief design, diefstalbeveiliging, automatische ontgrendeling en ongevaldetectie. Haal hem in huis via cowboy.com - Prijs: € 2.290,-

    Sfeerbeeld à la minute met de instax mini Link

    Speciaal voor het eindejaar zal de instax mini Link smartphone printer als limited edition beschikbaar zijn in Beige Gold! Dankzij zijn luxueuze uitstraling zal de instax mini Link menig harten doen smelten en zal je je mooiste (kerst)momenten tot leven kunnen wekken.

    Naast tal van ‘fun’ functies om je foto’s te bewerken, beschikt de instax mini Link over een sketch, edit & print functie waarbij je de meest originele foto’s in slechts enkele klikken kunt printen.

    Adviesprijs: € 119,-. De instax mini Link is daarnaast ook beschikbaar in Dusky Pink, Ash White en Dark Denim.

    Leg prachtige herinneringen vast met FUJIFILM

    Wil je de mooiste kerstmomenten vastleggen bij jou thuis of onderweg? De X-T4 systeemcamera biedt de oplossing voor foto en video. Deze nieuwste X Series camera heeft een lichte body en is compact om mee te nemen voor al je uitstapjes in het nieuwe jaar. - Adviesprijs: vanaf € 1.799,-

    Een feestelijk warme kerstoutfit dankzij HAMPTON BAYS

    Een heerlijke warme wollen sjaal onder de kerstboom? Dan ben je bij het Belgische merk Hampton Bays aan het juiste adres. De nieuwe herfst-winter collectie is kleurrijk, speels en geschikt voor elke dag. Verwacht je aan neonkleuren die onderling perfect gecombineerd kunnen worden. Adviesprijs: afhankelijk van product

    Beddengoed om bij weg te dromen

    Droom je van een witte kerst? Marie-Marie maakt je dromen waar met de Wonderful Whites-collectie die je onderdompelt in krakend witte lakens. Deze in-house collectie van Marie-Marie bestaat uit dekbedovertrekken en kussenslopen en heeft vier verschillende elegante afwerkingen voor een luxueuze uitstraling van je slaapkamer.

    Adviesprijs: vanaf € 119,- voor bedlinnen met sloop verkrijgbaar bij Marie-Marie in Antwerpen of de webshop

    Gezellig spelen na het dessert doe je met FROGGIT van SMARTGAMES

    Na de ijstaart is het absoluut tijd voor gezelschapsspelletjes! Froggit biedt een totaalbeleving voor het hele gezin waarbij al je cognitieve vaardigheden op de proef worden gesteld. Voor de kleinsten is er het Froggit junior niveau. Mag het al wat moeilijker zijn? Draai dan eenvoudig het spelbord om en laat je hersens kraken op het Froggit expertniveau. - Adviesprijs: € 29,95

    Hét adres voor designfanaten: Casteelken

    Wie een hart voor design & stijl heeft, vindt zonder twijfel een topgeschenk in het interieurwalhalla van Casteelken. Naast designmeubilair barst de showroom van elegante accessoires & deco items. - Iittala - bowl Kuru vanaf €44,90,-

    Plezier voor de bekkenbodemspier met ELVIE TRAINER

    Technologie van de bovenste plank en deze keer "for women only"! Doorprik deze Kerst het taboe rond incontinentie bij vrouwen en geef een Elvie Trainer cadeau. Dankzij de subtiele kegeltrainer en bijhorende app train je voortaan waar en wanneer je wil je bekkenbodemspieren. Het resultaat: postnataal herstel én betere seks. Deze nieuwkomer is een absolute must-have voor pas bevallen vrouwen. - Adviesprijs: € 165,-

     

     











    12-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurzaam kokerellen

    Een geslaagd goed voornemen

     

    » Herbruikbare keukenaccessoires uit glasvezel - » Zero waste het jaar in dankzij Point-Virgule

    Daar zijn ze dan: de goede voornemens lonken achter de kerstboom. Een gezondere levensstijl, minder op je smartphone zitten of je ecologische voetafdruk verkleinen, we houden ze het liefst een heel jaar lang vol, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maak daarom dit jaar al zeker één voornemen waar en ga voor zero waste in de keuken met de herbruikbare keukenaccessoires uit glasvezel van Point-Virgule. Om duimen en vingers bij af te likken!

    Proost op toast!

    Na een uitgebreid nieuwjaarsdiner snak je maar naar één gang: een kleine en snelle hap zonder al te veel opruimwerk. Een knapperige toast of een Italiaanse panini maak je in een wip door ze in een herbruikbare grill- en toastbag uit glasvezel in de broodrooster of grill te steken. En omdat het ook wat gezonder mag zijn, moet je door de anti-kleeflaag geen extra boter of vet toevoegen. Het grote voordeel: geen kruimels of plakkerige restanten op je toestel. Daarna hoef je de zakjes enkel nog af te wassen, en dankzij de antiaanbaklaag komen eventuele restjes er makkelijk af.

    Hoe minder vettiger, hoe prettiger

    Staat gezonder eten ook bovenaan je lijstje met goede voornemens? Begin gemakkelijk en schrap vet uit je keuken met een herbruikbaar ovenmandje om bijvoorbeeld frietjes te bakken in de oven. Want noem een kat een kat en een Belg vooral een rasechte frietliefhebber, we kunnen er maar moeilijk aan weerstaan. Door ze in de oven te bakken, hoef je geen frituurolie toe te voegen en worden ze een stuk minder vettig. Wie zei dat een dieet een uitdaging moest te zijn?

    De (h)eerlijke keuken

    Om het voornemen voor een zero waste-keuken te doen slagen, moet onze individuele verspilcultuur letterlijk het jaar uitknallen. Vervang wegwerpbakpapier daarom door een herbruikbare variant uit glasvezel van Point-Virgule. Hiermee draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, je gunt jezelf ook een ultiem gebruiksgemak. Een waslijst – nog langer dan je lijst met goede voornemens – aan voordelen: vaatwasbestendig, gaat tot honderd keer mee, goedkoper dan gewoon bakpapier, absorbeert vet en door de antiaanbaklaag komen ook hier eventuele restjes er makkelijk af. Versgebakken koekjes of pizza uit de oven proefden nog nooit zo (h)eerlijk.

    Point-Virgule kwam tot stand in 2002 en is op en top Belgisch. Met een rijk assortiment aan must haves voor keuken, eetkamer en living houdt Point-Virgule vast aan haar voornaamste ingrediënten: kwaliteit, innovatie, gebruiksgemak en een snuifje design. Het Belgische merk verwent haar gebruikers op professionele tools van betrouwbare kwaliteit en easy-to-use kookmateriaal. Bovendien komen de accessoires in een trendy jasje die ieder interieur stijlvol aanvullen. Ligt de natuur je ook nauw aan het hart? Point-Virgule heeft een kleurrijke plant- en bamboevezelcollectie op basis van milieuvriendelijke materialen. Ontdek het volledige assortiment en de verkooppunten op www.livwise.be.

     







    11-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diamanti per tutti

    Sarah Zhuang X DPT

     

    Introducing the Unity Collection: for the SS21 collection Diamanti Per Tutti decided to collaborate with Hong Kong based jewellery designer and socialite, Sarah Zhuang. Known for designing innovative and multifunctional jewellery, Sarah created a versatile collection for Diamanti Per Tutti around the - appropriate for the current times - theme of ’Unity’.

    The Unity Collection: Diamanti Per Tutti's SS21 collection is inspired by the ideology where people with different walks in life can still unite together and make the world a beautiful and better place. The biggest lesson we've had the past year is that humans need humans. We learned to appreciate each other more and realized the importance of being ‘united’.

    Unity: When you put together different shapes like circles, triangles and squares, they might not seem perfect together at first. But just like with people - all different and unique in their own way - they somehow end up complementing each other, and become this beautiful harmony. Sarah Zhuang x Diamanti Per Tutti's SS21 collection gives you the possibility to maintain that authenticity by creating different looks that stand on their own.

    The collaboration

    For this collaboration Diamanti Per Tutti reached out to the Hong Kong-based Sarah Zhuang. Zhuang is known for her outstanding jewelry designs and craftmanship. She is a perfect example of a modern-day heir who’s taken her family legacy and made it uniquely her own. Having successfully launched the brand in Hong Kong since 2014 with 6x boutiques to show, Diamanti Per Tutti thought it fitting to celebrate their growth with a capsule collection by a leading local designer.

    She believes that jewelry is more than just an accessory, it's not something that only completes your outfit, but that is also a part of your authentic being. A value that's been celebrated in this collaboration. For this collection you can expect the use of geometrical shapes which fit together like a puzzle. It's designed in a way so you can mix and match the pieces together and form combinations that match your mood and/or personality. All of the pieces are made from sterling silver and are available in rose gold and yellow gold vermeil and silver.

    With Valentine's Day around the corner, the Sarah Zhuang x Diamanti Per Tutti collection would make the perfect gift, not only showing your love with an enchanting piece but also sharing a strong message; with love and unity we can survive anything.

    The collection is available from 21/1, with a price range from 140EUR to 199EUR









    10-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zet het nieuwe jaar in

    7 x origineel het nieuwe jaar in met een spannende tocht over tijdszones heen!

     

    2020 heeft de eindspurt ingezet. Deze keer geen groot feest aan de finish, maar een bijzonder kleine bubbel en een avondklok die afloopt om middernacht. Klinkt als een sober eindejaar? Niet als het van ons afhangt! Dankzij de volgende tips vier je de overgang maar liefst zeven keer. En dat telkens anders.

    Aftellen naar middernacht, vuurwerk en een glas champagne om klokslag twaalf, drie kussen op de wang en de beste wensen voor het nieuwe jaar… Op 31 december zeggen we ons klassieke scenario eventjes vaarwel. Toch blijven er heel wat manieren over om 2021 met open armen te ontvangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een virtuele nieuwjaarsreis rond de wereld?

    19.30 uur : Traditie troef in Sri Lanka

    Ons feestelijk avontuur begint op oudejaarsavond om 19.30 uur. Dan breekt 1 januari aan in Sri Lanka. De Sri Lankanen en Nieuwjaar… het lijkt wel het perfecte huwelijk. Om hun zonnegod te eren, voeren ze de hele dag rituelen uit en smullen ze van zoetigheden. De dag erna zijn ze vroeg uit de veren en koken ze rijstcake boven het haardvuur. Wil je het helemaal goed doen? Herhaal dit dan nog eens uit op 13 april, want pas dan vieren de locals hun Sinhala en Tamil New Year.

    21.00 uur : Vuurwerk, lasers en muziek in Ras al Khaimah

    Je verwonderen over een spectaculaire vuurwerkshow? Dat kan dankzij de livestream van Ras al Khaimah. Elk jaar organiseert het land een betoverende vuurwerkshow met laserspecials en passende muziek. Dit jaar mikken ze zelfs op een plek in het Guinness Book of Records. Meegenieten doe je op 31 december om 21 uur via deze link. Met #RAKNYE2021 is er zelfs een speciale hashtag voor iedereen die de show volgt.

    22.00 uur: Terug naar 2013 in Ethiopië

    Tijdens de Ethiopische jaarwisseling knibbel je van een gebarbecuede maïskolf. Ook de Coffee Ceremony mag niet ontbreken. Rooster en maal koffiebonen in je woonkamer, om er daarna een tasje artisanale koffie van te maken. In Ethiopië verwelkomen ze het nieuwe jaar eigenlijk pas op 11 september en met Ethiopian airlines kan je er dan direct vanuit Brussels Airport naar toe vliegen om te vieren. De jaartelling bestaat er namelijk uit 13 maanden, daardoor breekt daar nu pas het jaar 2013 aan. En dat klinkt intussen beter dan 2020 en 2021...

    05.00 uur : Spik en span in Bonaire

    Goeie voornemens, daar kennen ze wat van in Bonaire. Vlak voor iedereen er tijdens de feestdagen aan tafel schuift, ondergaat het hele huis een grondige schoonmaakbeurt. Stofzuigen, dweilen en daarna alles bewieroken: zo ziet het huis er fantastisch uit én ruikt het er geweldig goed. Wie minder zin heeft in die intensieve arbeid, kan natuurlijk een nachtje in het paradijselijke Captain Don's Habitat Bonaire logeren en gewoon genieten.

    08.00 uur : Een stevige start in Utah

    Stevig het nieuwe jaar invliegen? Dat doe je met een uitgebreid ontbijt, dé traditie in het Amerikaanse Utah. Op 1 januari doe je jezelf tegoed aan een stapel zoete pannenkoeken, een wafel met kip of chocola, gefrituurde aardappelpannenkoekjes, eieren of spek. De belofte om voortaan gezond te eten, stel je dus best met een dagje uit.

    10.00 uur : Een feeëriek feest in Alaska

    Op 1 januari om 10 uur trekt eindejaar verder over de tijdszones heen naar Alaska. Tover je woonkamer om in een winterse wonderwereld, trek je galakledij aan, ontkurk een fles bubbels, eet een lepeltje kaviaar en kraak een heerlijke kreeft. Je maakt de sfeer helemaal compleet met een adembenemende video van het noorderlicht op je televisie. Met een beetje verbeelding cruise je zo mee met Seabourn naar het verre noorden.

    11.00 uur : Exotische sferen in Frans-Polynesië

    Het jaar afsluiten met een zuiderse dans, dat is exact hoe ze het aanpakken in Frans-Polynesië. Zo’n 11 uren nadat middernacht bij ons is verstreken, feest je met hen mee. Om hun typische dans Ori Tahiti onder de knie te krijgen, heb je genoeg aan vijf eenvoudige basispassen. Die giet je in een leuke choreografie, daarna heb je enkel nog een passend muziekje, een losse rok en een kleurrijke bloemenkrans nodig.

     

     









    09-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herbronnen in de canyons van Utah

    Je staat op, trekt je wandelschoenen aan en stapt even naar buiten voor wat frisse lucht. Je ogen glijden over een adembenemend landschap waar canyons, rivieren en kliffen wachten om ontdekt te worden. Je voelt je helemaal zen, klaar voor een nieuwe dag boordevol verwondering en avontuur. Klinkt dit als een droom? Het is een roadtrip door het Amerikaanse Utah. En jij kan hem deze komende zomer maken.

    Zion National Park : We fantaseren allemaal wel eens over een avontuurlijke, verre reis. Zo eentje waarbij je zalig kan herbronnen, terwijl je van het ene wauw-moment in het andere valt. Sta je ook al te popelen voor zo’n onvergetelijke bucketlistvakantie? Trek er volgende zomer dan op uit met USA Travel tijdens een unieke vijftiendaagse roadtrip door ‘The Mighty Five’ van Utah. Via iconische routes doorkruis je deze vijf nationale parken binnenkort op je eigen tempo. Je boekt nu al zonder zorgen dankzij de flexibele annuleringsvoorwaarden.

    Eén met de natuur in Zion : Veel natuurliefhebbers en fotografen zijn dol op het majesteuze Zion National Park. Water en wind creëerden hier een dramatisch landschap boordevol imposante, kleurrijke kliffen. Wil je één zijn met de natuur? Trek dan slipbestendige schoenen aan en ga op verkenning langs het bijzondere ‘The Narrows’. Je wandelt letterlijk door de rivierbedding van de Virgin River, terwijl je wordt omringd door nauwe, metershoge kloven. Een onvergetelijke ervaring! Schrikt een stevige, sportieve uitdaging je niet af? Waag je dan aan de Angels Landing Trail. Deze sensationele wandeling loodst je via smalle haarspeldbochten de hoogte in. Boven wacht je een hemels uitzicht over Zion canyon.

    In de betovering van Bryce : In Bryce Canyon National Park, in het zuidwesten van Utah, springen de ‘hoodoos’ meteen in het oog. Deze mysterieuze rotsformaties banen zich grillig een weg naar boven. De zon beschildert de rotsen overdag met lichtroze en oranje kleuren en maakt ’s avonds, bij Sunset Point, plaats voor een betoverende sterrenhemel. Sunrise Point is dan weer de ideale plek om je dag te beginnen. Daal te voet of per paard af in de canyon en raak betoverd door dit natuurlijk goudkleurig amfitheater, dat in prachtig contrast staat met de donkergroene dennenbomen die het landschap sieren.

    Slapen in een tipi in Capitol Reef : Ten zuiden van Salt Lake City, de hoofdstad van Utah, duik je in het ongerepte Capitol Reef National Park. Dit enorme park dompelt je onder in een oerlandschap boordevol rivieren, ravijnen, groene oases, bergen en woestijnen. Langs de 40 kilometer lange Scenic Drive cruise je van het ene panoramische uitzicht naar het andere.

    Capitol Reef bestaat uit drie districten boordevol rustige spots waar weinig toeristen zijn. Je voelt je er bijna alleen op de wereld, weg van alle drukte. Wie de ervaring compleet wil maken, kan kiezen voor een authentieke overnachting in een indianentipi of een traditionele huifkar.

    Avontuur in Moab en Arches : Vanuit de stad Moab ontdek je de laatste twee parels van Utah’s Mighty Five. Het woestijnachtige Arches is één van de kleinere nationale parken, maar dat maakt het daarom niet minder fotogeniek. Stenen pieken, monolieten en wel 2.000 rotsbogen rijzen er torenhoog uit de grond. Helemaal magisch is de zonsopgang nabij Delicate Arch, een wonderlijk moment en hoogstwaarschijnlijk een hoogtepunt in je reis. Moab is de ideale uitvalsbasis voor wie verzot is op avontuur. Je kan er raften, kajakken, paardrijden, muurklimmen, mountainbiken, hiken, vissen en rapellen. Of wat dacht je van een tocht met een 4x4 of helikopter? Ook in de andere nationale parken zijn allerlei activiteiten en epische wandeltochten mogelijk.

    Op zoek naar inheemse volkeren vlakbij Canyonlands : In het stroomgebied van Colorado River en Green River bots je op het grootste natuurpark van Utah: Canyonlands. Machtige tafelbergen, diepe canyons en zelfs een meteoorkrater zorgen voor wonderlijke uitzichten die een blijvende indruk op je nalaten. Vlakbij is Monument Valley een bezoek waard. In dit woestijnachtige land van de Navajo indianen waan je jezelf middenin Amerika’s Wilde Westen.

    Neon in Las Vegas : Je reis afsluiten, doe je in Las Vegas, dat in de staat Nevada ligt. Toegegeven, het contrast met de rustgevende, inspirerende natuurparken is best groot, al kan je deze bruisende wereldstad niet achterwege laten. En geef toe, terwijl je nog nazindert van de vele overweldigende ervaringen en impressies, doet wat relaxen aan het zwembad ongetwijfeld deugd.

    Praktisch

    Utah is een bestemming die je alle seizoenen kan bezoeken. Alle informatie over het programma van deze 15-daagse roadtrip vind je op de website van USA Travel: utah.usatravel.be. Je stelt er jouw reis van A tot Z samen en ontvangt een gepersonaliseerde offerte. Aarzel niet om uw reisagent te contacteren voor een reis van USA Travel te reserveren.

    Prijs vanaf 2790€ pp voor de periode 30 juni tot 22 augustus. Inbegrepen in deze reis zijn: 1/ Vluchten in en out Las Vegas met United Airlines in L klasse. - 2/ programma in standaard, ook beschikbaar in luxe categorie mits toeslag. - 3/ flexibele annulatievoorwaarden: gratis annuleren tot 6 weken vooraf indien door COVID (voorwaarden op aanvraag) de reis niet kan doorgaan. - 4/ Huurwagen. - 5/ De excursie The Narrows aangeboden indien reis geboekt voor 15 februari 2021.

    Extensie glamping mogelijk: bezoek Horseshoe bend, Antelope Canyon, Lake Powell met verblijf in luxueuze tenten. Deze reis wordt voorgesteld voor zomer 2021 maar UTAH kan in periode van non COVID alle seizoenen worden bezocht.







    08-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feeling Strappy

    Het buiteninterieur in een handomdraai aanpasbaar

     

    Leder trend nu ook voor outdoor…

    Het jaar van het buitenleven in eigen tuin, zo kunnen we 2020 wel samenvatten. En ook in 2021 zullen we het comfort van onze tuin en terras blijven opzoeken. We beseffen dat de inrichting van die buitenplek smaakvol moet zijn om het hele jaar te genieten. Maar wat als die smaak binnen een paar jaar verandert? Geen probleem voor de nieuwe Strappy-collectie van Royal Botania: het basisframe blijft altijd dezelfde, maar de bekleding pas je naar believen volgens kleur- of materiaalwens aan. Een nieuwe outfit voor je buitenmeubilair – zelfs in outdoor leder! – was nog nooit zo eenvoudig!

    Keep the base, change the look

    Waar we vroeger rationeel kozen voor een interieur voor het leven, volgen we nu ons gevoel en veranderende smaak. Iets waar Royal Botania met haar Strappy-collectie rekening mee houdt. De armchair Strappy 55 en lounger Strappy 195 met bijhorend voetenbankje hebben een minimalistisch doorlopend frame van gecoat roestvrij staal dat je volledig aankleedt naar wens. De straps zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en eenvoudig te bevestigen of te vervangen. Wil je na enkele jaren een nieuwe look & feel voor je outdoorset? Kies dan voor andere straps en blaas je terrasinrichting nieuw leven in.

    All-weather leather : Leder was tijdens de 2020 fashions weeks opvallend aanwezig op de catwalk en in het straatbeeld. Ook interieurinrichters werken maar al te graag met dit tijdloze materiaal. Royal Botania introduceert de trend nu ook outdoor met all-weather leather in zwart, taupe en cognac. De natuurlijke uitstraling van leder past volledig in het buiteninterieur van je tuin, terras of lounge. All-weather leather is een soort weersbestendige vinyl (marine-grade) dat dankzij de volledig UV-bestendigheid ook een lange levensduur biedt. Toch liever een stoffen look voor je terras? Dan heb je de keuze uit een uitgebreide kleurenrange van meer dan 70 tinten. De grens tussen binnen- en buitenmebilair vervaagt...

    De optische truc : De gestroomlijnde straps vormen de ruggengraat als verbinding tussen het naadloze frame van de Strappy. De gewatteerde zitriemen en armleuningen zorgen voor een aangenaam zitcomfort. Al is het een optische illusie dat de straps enkel uit zachte elementen bestaan. De basis bestaat uit aluminium stroken die door de bekleding mooi zijn weggewerkt. Die optische ‘truc’ geeft niet alleen een minimalistische indruk, maar zorgt ook voor een groot voordeel. De bekleding is gemakkelijk en snel afneembaar voor schoonmaak of winterstalling. Stevig, praktisch én elegant!

    https://www.royalbotania.com







    07-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!