Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    20-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer het houd wordt ... do as the Russian do!

    » De innovatieve MASTER. T theemachine van Special.T met de topkwaliteit van Kusmi Tea - » AquaRosa en Prince Vladimir - » Thee wordt groener: SPECIAL.T® capsule-recyclageprogramma in samenwerking met TERRACYCLE®.

    Met de striemende regen en dalende temperaturen kunnen we er niet om heen, de winter doet langzaamaan z’n intrede in het land. Wapen je tegen de kou zoals Kusmi Tea-stamvader Pavel Kousmichoff het bedoelde: met een hartverwarmende kop thee. Special T. en Kusmi Tea introduceren twee nieuwe capsules: het zachte AquaRosa en de volle klassieker Prince Vladimir.

    Prins Vladimir in een kopje

    Special T’s Prince Vladimir is een intense Earl Grey-melange met aroma’s van vanille en sinaasappel en een kruidige toets. Gecreëerd in 1988 voor prins Vladimir De Grote van Kiev door Kousmichoff zelf, is de blend al meer dan 130 jaar een klassieker in het assortiment. Met Special T. geniet je nu ook thuis van dit tijdloze moment. - Prince Vladimir van Special.T x Kusmi Tea. €4,20 voor een doos met 10 capsules.

    Een dekentje van AquaRosa

    AquaRosa is zacht als een nachtkus. Een thee op basis van hibiscus, rode vruchten en zwarte bessen zonder theïne zodat je hem heel de dag door kan dringen, tot ’s avonds vlak voor het slapengaan. Zijn gloeiendroze kleur en fruitige smaak lenen zich ook perfect voor een gekoelde ijsthee op warme dagen of als non-alcoholische kerstaperitief. - AquaRosa van Special.T x Kusmi Tea. €4,20 voor een doos met 10 capsules.

    Het perfecte kopje thee volgens Special.T

    Streng selecteren, beschermen en infuseren met het zuiverste water... Dat is het geheim van goede thee. Je moet de eigenschappen van de theevariëteit kennen, het water op de ideale temperatuur brengen en kiezen voor de optimale infusietijd om alle aroma's van de thee tot hun recht te laten komen.

    Special.T kiest voor de fijnste theeblaadjes, beschermt ze tegen lucht, licht en vocht in een hermetisch afgesloten capsule en infuseert ze in een minutieus afgestelde theemachine. Dankzij de MASTER.T theemachine wordt die kunst nu toegankelijk voor iedereen die van kwaliteitsthee houdt. Master.T theemachine van Special.T. €129.

    Kusmi Tea en Special.T stelt een uniek assortiment thee en infusies voor op basis van natuurlijke, verfijnde ingrediënten van topkwalitieit. Vanaf maart 2019 zijn de 4 nieuwe producten en de Master.T theemachine te vinden op special-t.com en op kusmitea.com in Europa, in de boetieks en de corners van Kusmi Tea in België, Frankrijk en Luxemburg, en in de shops van Nestlé in Zwitserland.

    Ook Kusmi Tea is gevoelig voor milieukwesties en neemt deel aan het SPECIAL.T® capsule-recyclageprogramma in samenwerking met TERRACYCLE®. Klanten kunnen dan ook hun capsules in de 3 KUSMI TEA® boetieks in België binnenbrengen.

     





    20-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DW19IKKS men website

    #DAILYHEROES COMMUNITY - NO TIME. BUT STYLE.

    IKKS vindt zijn herenconcept opnieuw uit voor IKKS-MEN: gehaaste mannen, die weinig tijd, maar wel stijl willen hebben.

    Metro, werk, Flo, maten, Leo & Margot, moto, fiets, bistro, aperitief en frigo.... de man 3.0 gaat de uitdaging van de «topvent» elke dag aan. Deze alledaagse held - Daily Hero - is overal aanwezig, van de ene grens tot de andere, hij moet zich zelfzeker,gewaardeerd en vrij in zijn bewegingen voelen, zonder aan stijl in te boeten. Mode is voor hem een kwestie van lifestyle en hij kiest voor een garderobe op maat, voor alle onvoorziene omstandigheden. Hij is altijd gehaast en druk bezet, maar wil er toch al niet te veel tijd aan besteden.

    Voor het najaar 2019 lanceert het merk met dubbele K de #DAILYHEROEScommunity en nodigt hen uit op Ikks.com.

    Nieuwe versie van de website, UNIEK op de markt, in een speciaal voor hen ontworpen boomstructuur. Met zijn vier nieuwe rubrieken zorgt IKKS voor een REVOLUTIE in de online-wereld voor mannen:

    1. STREET STYLES - DE BESTE LOOKS MET INSPIRATIE VANOP DE STRAAT.

    Omdat we elke dag stijlvolle mannen op straat ontmoeten heeft IKKS de 13 niet te missen. Street looks van het seizoen in zijn gamma opgenomen om onze IKKS-Men tijd te besparen. Op de website met afbeeldingen van vooraf ingestelde maten, gedragen of in flat lay, kun je kiezen “Vind ik leuk” / “Vind ik niet leuk” en hoef je enkel nog te klikken om de hele look aan je winkelwagentje toe te voegen. Dankzij deze rubriek van de website kan de IKKS-man gerust zijn dat hij, moeiteloos, in stijl voorop loopt.

    2. BASIKKS - DE 25 MUST-HAVES VAN DE #DAILYHEROES

    Vanuit onze IKKS-ervaring weten we dat een zichzelf respecterende garderobe uit niet te missen 25 stukken bestaat. Om deze must-haves permanent beschikbaar te stellen biedt de website van IKKS-MEN een BASIKKS-ruimte aan: een virtuele kleedkamer met stukken die je niet kan missen om een week voort te kunnen of om een weekendje weg te gaan. In een oogopslag kan de IKKS-man zijn garderobe bekijken en toevoegen wat hij nodig heeft.

    3. READY TO GO! - LIFE-WEAR IN 1 KLIK

    Een sollicitatiegesprek, een topbijeenkomst, een diner met vrienden of een romantisch weekend. De nieuwe website van IKKS-MEN biedt elke IKKS-MAN de mogelijkheid om voor elke gelegenheid de perfecte outfit te vinden. Met IKKS-MEN ervaren mannen wat kleding, ofwel volgens stijl, voorkeur of een praktisch winkelen betekent. Ofwel per soort speciale gelegenheden. IKKS-MEN moeten niet meer kiezen tussen stijl en vrijheid. Gewoon klikken en je laten leiden.

    4. FASHION GUIDE - 30 STIJLTUTORIALS - BINNENKORT 100 VOOR MANNEN DIE GEHAAST ZIJN, MAAR STIJL WILLEN HEBBEN.

    De man 3.0 heeft het heel druk en IKKS is er om hem te ondersteunen! Hoe kies je best je kostuum? De gids om je je te kleden volgens je figuurtype? 6 manieren om een sjaal te knopen ... Zoveel vragen en nog veel meer, waarop je de antwoorden vindt in de IKKS Fashion Guide, die beschikbaar is op de website en via het speciale youtube-kanaal.

    Het merk IKKS maakt zich los van de codes, en strijdt voor de vrijheid van expressie op basis van drie stijlpijlers. Denim geeft de richting aan van de collecties, die afwisselend elegant, street of bohemian zijn. De Urban Rock ademt een eigenzinnig karakter uit door stukken in leer, radicaal zwart en wilde prints. De Military stijl injecteert kaki accenten, en levert stukken op die onmisbaar zijn. Sinds 2012 is er een gamma accessoires dat de uitdaging aangaat om een lijn te bieden die zowel betaalbaar is als aantrekkelijk. Aanwezig in 45 landen, met 3 merken: IKKS WOMEN, IKKS MEN en IKKS JUNIOR en gedragen door een team gepassioneerde mensen rond hun voorzitter, Pierre-André Cauche, met meer dan 1800 medewerkers en 3600 verkooppunten. In 2019 versterkt IKKS zijn engagement voor de vrijheid in al haar vormen, met haar mantra #LESESPRITSLIBRES. Om meer te weten over IKKS, afspraak op www.ikks.com.

     







    20-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.neubau voegt 3D geprinte elementen toe aan tijdloze modellen

    Het kattenoogmodel en de pilotenbril: twee tijdloze klassiekers onder de zonnebrillen die al decennialang trendy zijn. Vandaag steekt het vernieuwende Oostenrijkse merk neubau eyewear deze cultmodellen in een futuristisch jasje. 'Olivier 3D' en 'Virginia 3D' in een notendop? Retro chic meets modern. Dankzij het contrast tussen de klassieke roestvrijstalen elementen en de unieke, 3D-geprinte details in subtiele tinten trekken deze klassieke stijlen, die al sinds de jaren 1940 populair zijn, komende herfst zonder twijfel de aandacht.

    neubau Virginia 3D black ink matte - Oliver 3D black ink matte

    Voor het uniseks model 'Olivier 3D' hertekent neubau eyewear de legendarische pilotenbril. Gekleurde 3D-elementen rondom het roestvrijstalen montuur geven deze bril een moderne flair. Zo wordt het een avant-gardistische klassieker, die zowel mannelijke als vrouwelijke gelaatstrekken benadrukt. 'Olivier 3D' is verkrijgbaar in de coole kleurtinten blue grey / eclectic silver, dark teal / glorious gold en black ink matte. Een must-have en het perfecte accessoire om elke hippe look af te maken.

    neubau Oliver 3D blue grey/eclectic silver - dark teal/glorious gold - black ink matte

    Het extravagante damesmodel 'Virginia 3D' straalt pure glamour uit met zijn vrouwelijke kattenoogvorm. Een echte blikvanger! Voor een onvergetelijke look heeft neubau eyewear 3D-details in lichte pasteltinten aangebracht op de roestvrijstalen zonnebril Virginia, die zo uit de nineties lijkt te zijn weggelopen. Deze unieke zonnebril is verkrijgbaar in de kleuren lavender / graphite, olive / glorious gold en black ink matte.

    neubau Virginia 3D lavender/graphite - olive/glorious gold - lack ink matte

    Beide zonnebrillen zullen verkrijgbaar zijn vanaf begin oktober.





    20-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven tot kunst verheven

    Als je denkt aan L’OCCITANE, denk je aan de Provence: oneindige lavendelvelden, de Middellandse zee, lange avonden tafelen met lekker eten en een goed glas rode wijn, terwijl de zon ondergaat...

    Maar hoe kunnen we de 'art de vivre' uit de Provence 'vangen'?

    Onze nieuwe Home-lijn vormt het antwoord op deze vraag. Onze vier nieuwe geuren vangen de geuren en emoties uit de Provence als olfactorische momentopnames, en brengen tegelijkertijd de warmte en overvloedigheid van deze regio tot uiting. Iedere geur roept beelden op van de Provence en zorgt voor een gevoel van voldoening, welzijn en tevredenheid dat van deze adembenemend prachtige plek lijkt te komen.

    Vier Kleuren. Vier Geuren. Vier Bestemmingen.

    Welzijn is een gevoel. En gevoelens kunnen worden beïnvloed door geuren. Als je iemands huis of je eigen huis binnenkomt, is de geur het eerste wat je opvalt. Je weet hoe de plek 'aanvoelt' en hoe jij je daardoor voelt. Geuren bepalen alles. Ze kunnen je stemming bepalen, je gemoedstoestand veranderen en ervoor zorgen dat je je ergens thuis voelt, ongeacht waar je bent... Onze Home-lijn creëert stemmingen waarin jij je thuis kunt voelen. Wil je lekker ontspannen? Kies dan voor Cocon de Sérénité. Als je even tot jezelf wilt komen, geniet je van de geur van Source d’Harmonie. Of heb je liever een vrij en gerevitaliseerd gevoel? Dan zal de geur van Souffle de Liberté je verrassen. Voor een welzijnsmomentje vol positiviteit moet je bij Douceur Immortelle zijn.

    Cocon de Sérénité

    Diepgaande ontspanning - Dompel je onder in pure sereniteit... Een blend van essentiële oliën die bekend staan om hun ontspannende eigenschappen om te ontsnappen in een cocon van rust en kalmte. Lavendel met een beschermde oorsprongsbenaming (BOB) uit de Provence wordt gecombineerd met zoete sinaasappel, bergamot, mandarijn en geranium, voor een ontspannen welzijnsmoment. Ontdek vier uitzonderlijke producten: Luxe ontspannende geurkaars (verkrijgbaar in standaardformaat en in een exclusieve variant met drie lonten), Ontspannende kussenmist, Ontspannende zeep voor het lichaam en Ontspannende parfumvloeistof (te gebruiken met een parfumverspreider).

    Souffle de Liberté

    Een fris briesje - Adem diep in en stel je voor dat je over een klif loopt en naar de zee beneden je kijkt: een heerlijk bevrijdend gevoel. Stel je nu voor dat deze kliffen in de Provence liggen en dat je het turquoise water van de Middellandse Zee bewondert. De wind komt uit zee en brengt een explosie aan intense frisheid met zich mee, om de zomerse hitte te verlichten en de aarde weer te laten ademen. L’OCCITANE heeft deze omhullende frisheid gevangen in een verkwikkende blend van munt, pijnboom, rozemarijn, zoete sinaasappel en litsea cubeba, voor een moment vol welzijn en vitaliteit. Naast de Verkwikkende geurkaars zijn er: Verkwikkend huisparfum, Verkwikkende zeep voor het lichaam en Verkwikkende parfumvloeistof (te gebruiken met een parfumverspreider).

    Source d'Harmonie

    Vind jezelf opnieuw uit - Kom in contact met je innerlijke zelf. Stel je een spontane wandeling door de bossen van de Provence voor, waarbij je de harsachtige geuren van de dennen inademt en luistert naar het geruis van het bos. L’OCCITANE roept deze kalme en harmonieuze beleving op met een blend van essentiële oliën van cipres, tijm, eucalyptus, jeneverbes en ylangylang. Kies uit de volgende producten: Harmonieuze geurkaars, Huisparfum, Zeep voor het lichaam en Parfumvloeistof (te gebruiken met een parfumverspreider).

    Douceur Immortelle

    Een moment om te glimlachen - Na een lange warme dag komt er uit de aarde van de Provence een uitzonderlijke geur naar boven, vermengd met kruiden en bloemen. De landschappen krijgen rijke okertinten met een toets van de ondergaande zon. Dit is het perfecte moment om de warmte van de Provence in je op te nemen, terwijl je ’s avonds gezellig samen aan tafel zit. De essentiële oliën van immortelle, basilicum, cipres, eucalyptus en litsea cubeba komen samen in een heerlijk aromatische geur. Het is een geur die je laat glimlachen en je een goed gevoel geeft, het is de geur van 'joie de vivre'… Je vindt deze geur terug in onze Positieve geurkaars, Positief huisparfum, Positieve zeep voor het lichaam en Positieve parfumvloeistof (te gebruiken met een parfumverspreider).

    "L I C H T-V E R S P R E I D E R L I T H O P H A N I E "

    Voor deze creatie hebben we onze krachten gebundeldmet een gerenommeerde porseleinfabrikant uit Limoges: Bernardaud.

    Dit familiebedrijf werd opgericht in 1863 en heeft altijd gestreefd naar excellentie. Iedere collectie, iedere creatie en ieder accessoire met de Bernardaud-signatuur laat elegantie en eenvoudige luxe zien, en is geschikt voor iedere dag. Speciaal voor L’OCCITANE heeft Bernardaud een unieke porseleinen kaarshouder ontworpen, exclusief voor onze Art de Vivre-collectie. Op de originele mal zijn met de hand de planten, bloemen en vruchten gegraveerd die je terugvindt in onze producten.

    "Lichtverspreider Lithophanie": een kaarshouder van porselein met een set geurkaarsen. "Le Diffuseur de Lumière" zit in een luxe geschenkdoos met een botanisch design, samen met twee geurkaarsen (Source d’Harmonie en Cocon de Sérénité). Dit prachtige accessoire past in ieder interieur en zorgt meteen voor een warme sfeer. Het is een originele eyecatcher die zowel het vakmanschap als de geuren van de Provence tot uiting brengt.

    B L E N D O L O G I E

    Meng je eigen welzijnsmomentje...Heb je even een rustmoment nodig in je drukke schema, maar heb je geen tijd (en geld) voor een dagje naar een spa? Kies dan voor een heerlijk ritueel thuis.

    Met het nieuwe Blendology-concept van L’OCCITANE creëer je je eigen persoonlijke verzorgingsproduct, perfect voor me-time! Om het echt als een ritueel te laten aanvoelen, kun je een kom en een kleine lepel of kwast gebruiken. Meng de ingrediënten goed en geniet van de aroma’s. Je kunt ook een van onze geurkaarsen aansteken...

    In de stemming voor ontspanning? Kies voor de Ontspannend huisparfum Cocon de Sérénité. Wil je je gerevitaliseerd voelen? Kies dan voor de Verkwikkend huisparfum Souffle de Liberté. Het is heel eenvoudig. Kies eerst een van onze twee neutrale bases: Ma Base massageolie of Ma Base badschuim en meng het product volgens de weergegeven instructies. Deze mengbare producten zitten in stijlvolle, recyclebare flessen en zijn natuurlijk ook geweldige cadeau-ideeën...

    T R O U W   A A N   O N Z E   B E L O F T E S : Bij L’OCCITANE laten we ons leiden door onze beloftes in onze samenwerking met anderen, bij het ontwikkelen van onze producten, bij het uitzoeken van onze ingrediënten en bij het stellen van prioriteiten. Veel van onze beloftes zijn terug te zien in onze nieuwe collectie voor in huis.

    RESPECT VOOR BIODIVERSITEIT : Al onze zepen worden gemaakt zonder palmolie en onze kaarsen worden gemaakt met 100% plantaardige was en duurzaam geproduceerde palmolie.

    VAKMANSCHAP VIEREN : Als onderdeel van onze belofte om de uitzonderlijke vaardigheden en het oog voor detail van ambachtslieden te laten zien, hebben we voor deze collectie samengewerkt met een gerenommeerde porseleinfabrikant uit Limoges: Maison Bernardaud.

    AFVAL VERMINDEREN : De navulbare flessen van onze Huisparfumverspreider zijn gemaakt van 100% gerecycled PET-plastic. De glazen kaarsenpotjes kunnen worden gerecycled of hergebruikt als vaasjes, pennenbakjes, enzovoort!

    PRODUCENTEN ONDERSTEUNEN : Tussen de ingrediënten die we gebruiken, vind je hoogwaardige essentiële oliën van lavendel (BOB) en immortelle, afkomstig van lokale producenten. Veel van onze producenten werken al meer dan tien jaar met ons samen en hebben meerjarige contracten met L’OCCITANE.

    De nieuwe producten zijn vanaf 16 OKTOBER 2019 verkrijgbaar in de winkel en online







    19-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rwee talenten komen samen om geuren en collectie te creëren

    Olivier Baussan heeft zijn vriend, de banketbakker Pierre Hermé, uitgenodigd om een collectie geuren samen te stellen voor L’OCCITANE, precies zoals hij dat zelf wilde. Het resultaat? Prachtig ontwikkelde geuren die zowel complex als onmiskenbaar zijn. Levendige herinneringen aan het mediterrane landschap en Corsica, het eiland van de schoonheid dat beide mannen zo dierbaar is.

    Jij creëert geuren en smaken, ik zorg voor kleur en vorm... — Olivier Baussan

    OLIVIER BAUSSAN: De oprichter van L’OCCITANE maakt de ontwerpen voor de collecties van het merk dat hij in 1976 begon.

    Voor deze collectie samen met Pierre Hermé heeft Olivier Baussan niet alleen het flesje ontworpen, maar ook de doos. Met het losse deksel, de cilindrische vorm en de aromatische kleuren doet het doosje denken aan een hoedendoos en aan de vorm van een taart.

    PIERRE HERMÉ : Pierre Hermé begon zijn carrière op veertienjarige leeftijd toen hij ging werken voor Gaston Lenôtre.

    Pierre Hermé heeft meegewerkt aan de nieuwe collectie van L’OCCITANE. Hij heeft niet alleen een geheugen voor smaken, maar ook voor geuren. Hij laat zich inspireren door "ingrediënten die verlangen opwekken, grondstoffen die plezier oproepen".

    BIJ L’OCCITANE RUIK JE DE INGREDIËNTEN. BIJ PIERRE HERMÉ PARIS PROEF JE ZE.

    L’OCCITANE en Pierre Hermé Paris delen de passie voor producten en vakmanschap. Allebei willen ze alles over een ingrediënt weten: hoe en waarom het gebruikt wordt, waar het vandaan komt en door wie het wordt verbouwd. Hun roeping om hun vaardigheden door te geven en landschappen en tradities in ere te houden, vormt de basis voor de samenwerking tussen de twee.

    Jasmin-Immortelle-Neroli

    De geur van Jasmin-Immortelle-Neroli is zowel onschuldig als bedwelmend. De geur van de banketbakker Pierre Hermé is bloemig en absoluut vrouwelijk, een balans tussen de witte noten van tuinen bij zonsondergang en het goud van een bloem die bloeit tussen het Corsicaanse struikgewas.

    De sprankelende topnoten zorgen voor een onverwachte sensatie. In één ademtocht verleiden citroen en petitgrain het reukvermogen zodra ze in aanraking komen met roze peper. Het geheel ruikt als een fris briesje.

    In het opwindende hart van dit boeket vermengen de bloemige jasmijnnoot en de zachte noot van sinaasappelbloesem zich met de wilde, honingachtige en aromatische toetsen van een hele berg immortelle van Corsica. Dit parfum heeft de geur van het eiland der schoonheid gevangen en verwerkt in hout- en muskusachtige noten.

    EAU DE TOILETTE 75 ml - € 69 / DOUCHEGEL 250 ml - € 15 / BODY LOTION 250 ml - € 24 -- GEFARFUMEERDE ZEEP 50 g - € 5 / HANDCRÈME 30 ml - € 8

    Pamplemousse Rhubarbe

    Ik wilde een verwijzing naar "lekker eten" zonder het te letterlijk te maken. — Olivier Baussan

    Wie anders dan Pierre Hermé zou de smaken van rabarber, kruidnagel en nootmuskaat durven combineren met de temperamentvolle geur van grapefruit? Deze zachte, subtiele blend is de signatuur van een man die ontzettend van Corsica houdt: een prachtig eiland waar hij iedere zomer komt, net als Olivier Baussan.

    EAU DE TOILETTE 75 ml - € 69 / DOUCHEGEL 250 ml - € 15 / BODY LOTION 250 ML - € 24 -- HANDCRÈME 30 ml - € 8 / GEFARFUMEERDE ZEEP 50 g - € 5

    Miel Mandarine

    Gouden honing gekristalliseerd op een zongedroogd schijfje mandarijn... Bij het eerste contact ervaar je de fruitige, bruisende noten van mandarijn. Maar dan worden de hinten van honing onthuld, die doen denken aan de zomer, aan suikerspinnen en amandelen.

    In het hart van deze geur schudt het karakter van immortelle de warme noot van authentieke bijenwas wakker, met bijna karamelachtige ondertonen. Gecombineerd met de balsamico-achtige facetten van benzoë en de amandelachtige facetten van tonkaboonabsolue worden alle lagen van het honingzoete hart onthuld.

    HANDCRÈME 30 ml - € 8

    Deze limited edition collectie is vanaf 16 oktober verkrijgbaar in de winkel en online zolang de voorraad strekt.

     

     









    19-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breda is de favoriete go-to stad van kooplustige Belgen, nu ook met mode van Belgische bodem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Caroline Biss opent winkel in de Parel van Het Zuiden

    Twijfel je soms wel eens aan de invulling van een feestdag zoals Allerheiligen of Wapenstilstand? Ben je voor één keer niet te vinden voor een sessie bankhangen, maar heb je zin in een tot de nok gevuld dagje shoppen? Ben je op zoek naar een nieuwe winteroufit, of wil je een pintje drinken in een mooie en historische binnenstad? In Breda zijn de winkels, restaurants en cafés op die dagen gewoon open. En je sprankelnieuwe eindejaarslook die scoor je uiteraard bij Caroline Biss!

    Na een heerlijke cappuccino op de Grote Markt loop je via de authentieke straatjes die de stad rijk is, richting de Veemarktstraat waar je een interessante selectie aan winkels op vlak van mode, design, koken en literatuur terug vindt. Nu dus ook met een extra Belgisch sausje.

    Caroline Biss verovert Bredase modeharten

    Wie de collectie van Caroline Biss een beetje kent, weet dat kleuren en prints voorop staan. Getuige hiervan ook de strakke, moderne inrichting van de nieuwe winkel. Door de combinatie van zwart, wit en grijs met enkele lichte en donkere houtaccenten komen de kledij en accessoires volledig tot hun recht. Een grote videowand brengt inspiratie.

    Een comfortabele loungezetel staat ook vrij centraal geplaatst. Je wordt hier niet aan je lot overgelaten, zoveel is duidelijk. Met een lekker kopje koffie in de hand kan je met manlief nog even overleggen of je al dan niet die ene handtas nog zou kopen. Gewoon doen zouden we zeggen!

     

     

    19-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat je oven àl het werk doen, deze kerst

    » Whirlpool W6 ovens voor een stressloze kerst - » Uitgerust met 6th SENSE technologie - » Keuze uit wel 40 gerechten! - » Bereidt tot wel 4 gerechten tegelijkertijd in de oven

    All I want for Christmas is… de W6 oven van Whirlpool! De W6 Collection ovens zijn namelijk uitgerust met de 6TH SENSE technologie die zorgt voor een resultaat op topniveau én dat zonder enige moeite van jou kant. Aan de hand van maar liefst 40 vooringestelde gerechten regelt de oven het volledige bereidingsproces, zodat jij gezellig bij je gasten kan gaan zitten. And the best is yet to come: met de W6 oven bereid je tot wel 4 gerechten in 1 keer! Klaar voor een stressloze kerst met overheerlijke gerechten.

    AssistedDisplay: It is easy as 1, 2, 3… or 40!

    Met de W6 Collection doet de oven al het werk en kan jij lekker genieten van je glaasje wijn voordat de gasten arriveren. Het enige wat jij nog moet doen is een gerecht kiezen uit een van de 40 recepten, die zijn onderverdeeld in 8 categorieën. De intuïtieve 6th SENSE technologie stelt automatisch alle parameters in en regelt het volledige bereidingsproces voor. En voila, je bent klaar om op te dienen.

    Note: Selecteer de voedselcategorie en volg de aanwijzingen op het interactieve scherm.

    Note: Zet gerechten met een langere gaartijd eerst in de oven en voeg nadien gerechten met een kortere gaartijd toe.

    Cook4

    Tijdens de kerstdagen komen vrienden en familie samen om heerlijk te tafelen en nostalgische herinneringen boven te halen. De Cook4 functie maakt het mogelijk verschillende gerechten tegelijkertijd in de oven klaar te maken. Des te meer tijd heb je voor je familie. En het neusje van de zalm: dankzij nieuwe technologieën is er geen mix van smaken en geuren! Zet die pommes duchesses maar al klaar, want deze kerst komt er een heus feestmaal op tafel!

    Kerntemperatuurmeter: Zo krijg je die kerstkalkoen helemaal a point!

    De grootste uitdaging tijdens de kerst, is zonder enige twijfel de kalkoen! De vrees van velen is een doorbakken vleesje tijdens de hoogmis van het jaar. De geïntegreerde kerntemperatuur-meter zorgt dan ook voor een uiterst nauwkeurige temperatuurcontrole. (Kies het gerecht alvorens de bereiding en je krijgt het perfecte resultaat!)

    Note: De geïntegreerde kerntemperatuurmeter is een essentieel accessoire voor een uiterst nauwkeurige temperatuurcontrole tijdens het bereidingsproces voor een perfect resultaat.

    Note: Koken met stoom, gecombineerd met turbo hete lucht, zorgt voor een optimaal behoud van voedingsstoffen en smaken.

    SteamSense: Wees een topchef zonder enige moeite

    Geen geboren topchef, maar wel een passie en liefde voor eten? De SteamSense functie brengt je voedsel op smaak dankzij de combinatie van stoom en turbo hete lucht. Ideaal voor gebraden vlees, brood en gebak!

     







    18-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weleda 5 winter must haves
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De winter is in aantocht: de dagen worden korter en de temperatuur daalt. Het ultieme moment om jezelf en je huid nét dat extra beetje aandacht te geven. Met deze producten helpen we je vast op weg.

    SKIN FOOD BODY BUTTER

    Deze romige Body Butter smelt op je huid en voedt haar langdurig. Extract van driekleurig viooltje hydrateert en beschermt. Met de natuurlijke geuren van benzoëhars, lavendel en sinaasappel creëer je een heerlijk verwenmoment voor jezelf. Het resultaat: Een zijdezachte huid van top tot teen. 150 ml | € 13,99

    CALENDULA WEER EN WINDBALSEM

    Deze rijke balsem beschermt je huid bij koud en guur weer. Biologische amandelolie en zuivere bijenwas en wolwas voeden je huid en vormen een natuurlijk laagje zonder je haar af te sluiten. Handig: deze balsem is watervrij en kan ook bij heel lage temperaturen dus niet bevriezen. Het resultaat: Een intensief beschermde huid bij guur weer. 30 ml | € 6,99

    LIMITED EDITION FOREST HARMONY SHOWER

    Waan je in het sparrenbos onder de douche en stimuleer je zintuigen met de verkwikkende geur van zilverspar en lavandin. Deze milde douchecrème met biologische sesamolie ruikt heerlijk, reinigt mild en houdt je huid goed gehydrateerd. Het resultaat: Een frisse en soepele huid. 200 ml | € 7,99

    WILDE ROZEN HARMONISERENDE BODY OLIE

    Deze verfijnde body olie met biologische rozenolie en jojobaolie is een feestje voor je lichaam. De olie hydrateert, verbetert de elasticiteit en zorgt voor een soepele huid. De geur van rozenbloesem brengt je helemaal in balans. Het resultaat: Een soepele en fluweelzachte huid. 100 ml | € 18,49

    ZUIVERENDE ROOM SPRAY FRESH

    Deze room spray bevat 100% biologische essentiële oliën van o.a. citroen en eucalyptus. In no-time zuiver je de lucht in huis en zorg je voor een heerlijk frisse geur. Ook helpt de room spray om vrijer te ademen. Fijn bij de eerste tekenen van verkoudheid. Het resultaat: Zuiver de lucht in huis, zorgt voor een frisse geur én helpt vrijer te ademen. 50 ml | € 12,99

     

    18-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WE Fashion lanceert recyle programma als onderdeel 'We Care'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ingezamelde kleding krijgt tweede leven via Leger des Heils ReShare.

    Als onderdeel van haar duurzaamheidsmissie ‘WE CARE’ lanceert WE een internationaal Recycle Programma in samenwerking met Leger des Heils ReShare. Klanten kunnen vanaf heden hun gedragen WE kleding een tweede leven geven door het in te leveren in een WE store. Naast meer awareness voor het stimuleren van een circulaire fashion industrie, draagt het Recycle Programma bij aan de financiering van het hulpaanbod van het Leger des Heils.

    WE CARE

    Onder de noemer ‘WE CARE’ deelt WE Fashion haar duurzaamheidsdoelstellingen voor 2025, onderverdeeld in vier pijlers: Improving the supply chain, Making better products, Improving our way of working en Giving back to society. Een belangrijke doelstelling van de retailer is het gebruik van 100% duurzaam katoen in 2021. Ook het gebruik van enkel diervriendelijk materiaal en de reductie van afval zijn onderdeel van het WE CARE programma.

    “Ons uiteindelijke doel is mode verduurzamen door met stakeholders de juiste balans te vinden tussen mens, milieu en economisch belang. WE draagt haar verantwoordelijkheid en wij vinden dat iedereen erop moet kunnen vertrouwen dat wij producten maken met respect voor mens en milieu. Nu en in de toekomst”, aldus Joris Aperghis, CEO WE Fashion Europe.

    REDUCTIE

    Improving our way of working betekent voor WE Fashion o.a. de reductie van restafval en het gebruik van groene energie. De retailer werkt al jaren aan het verminderen van productafval door inzameling en recycling van afgedankte kleding te stimuleren en te faciliteren. Sinds 2007 is Sam’s Kledingactie een vaste partner van de retailer voor het recyclen en laten verwerken van productafval, waardoor inmiddels 98% van het restafval wordt hergebruikt. Sinds kort sieren er ook zonnepanelen op het dak van het distributiecentrum van WE Fashion, wat bijdraagt aan de Co2 reductie.

    RECYCLE PROGRAMMA : De kracht zit in de herhaling, daarom slaan WE en ReShare na een eerdere succesvolle samenwerking in 2018 wederom de handen in. Geen eenmalige actie, maar een langdurig en internationaal Recycle Programma als onderdeel van de duurzaamheidsmissie ‘WE CARE’. Klanten kunnen in alle WE winkels, ook buiten Nederland, hun gedragen WE kleding inleveren. De ingezamelde kleding wordt gedoneerd aan ReShare, waar het een tweede leven krijgt.

    18-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voedingssalon 2019: populaire kooktrends bij de Belg onthuld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober is het weer zover: dan opent het Voedingssalon terug zijn deuren. Dé uitgelezen kans om verschillende culinaire nieuwigheden, delicatessen en andere smakelijke producten te ontdekken bij meer dan 270 exposanten, verspreid over 20 000m². Culinaire inspiratie doet men dan weer op tijdens de dagelijkse kookdemonstraties en -workshops. En gastland Italië laat de bezoekers dankzij zijn culinaire specialiteiten en internationaal gerenommeerde wijnen reizen naar zonnigere oorden.

    Het Voedingssalon is al jaar en dag een ontmoetingsplaats voor de gastronomische liefhebbers en voor iedereen die graag tussen de vele kraampjes rondsnuistert. Er wordt geproefd, ontdekt en inspiratie opgedaan voor in de eigen keuken. Niet onbelangrijk, want iedereen is dagelijks met voeding bezig. Maar niet allemaal op dezelfde manier. Hoe verschillen we van elkaar, en wat zijn de nieuwste tendensen? Om dit te achterhalen, vroeg FISA 1000 Belgen naar hun voedingsgewoontes.

    De Belg let op zijn voeding, maar het kan beter

    De Belg is zich bewust van het belang van gezond eten, zeker voor het welzijn van zijn kinderen. Toch zijn ze slecht geïnformeerd over de verschillende voedingskeuzes die er zijn. Het vegetarisme raakt steeds wijder verspreid onder de Belgen, in tegenstelling tot het veganisme, dat maar weinig draagvlak kent. Zes op de tien Belgen verklaren af en toe vegetarische gerechten toe te voegen aan hun menu en vier op de tien zeggen dit ook regelmatiger te willen doen. Slechts drie op de tien Belgen geven aan occasioneel veganistisch te eten. De exposanten in de Fine Food Zone en Healthy Lifestyle Zone in Paleis 7 reiken de bezoekers lekkere alternatieven aan om deze voedingsgewoonten te ondersteunen.

    Het milieu speelt een belangrijke rol in de consumptiegewoonten van de Belg

    Lokaal en seizoensgebonden consumeren staat hoog op de prioriteitenlijst van de Belg. De helft van de ondervraagden hecht veel belang aan het milieu en zes op de tien Belgen kopen bij voorkeur seizoensgroenten en -fruit. Bovendien wordt ook de zero waste-mentaliteit populair onder de Belgen. 80% is namelijk van mening dat het noodzakelijk is om op een afvalvrije manier te consumeren. Om aan deze consumptietendens tegemoet te komen, duiken overal in België verpakkingsvrije winkels op.

    Eensgezindheid over de Italiaanse keuken

    Wat betreft het type keuken geeft het noorden van het land de voorkeur aan de traditioneel Belgische keuken: 84% van de Vlamingen zet deze op de eerste plaats. In Wallonië wordt de Franse keuken dan weer met stip bovenaan geplaatst. Over de Italiaanse keuken bestaat er echter wel een consensus: bij 64% van de Belgen staat deze op de tweede plaats van favoriete keukens. Bij Italië denkt iedereen spontaan aan zonovergoten gerechten, pasta’s en pizza’s, maar ook aan de karaktervolle wijnen. Om Italië als gastland van deze editie nog meer in de kijker te zetten, nodigt de beurs de Italiaanse chef Antonio Russo uit. Tijdens zijn kookdemonstraties leert hij de bezoekers meer over de traditionele Italiaanse keuken. En bij de verschillende Italiaanse exposanten kan men heerlijke Italiaanse producten zoals olijfolie en mozzarella proeven en ontdekken.

    Niets boven zelfgemaakte gerechten

    Bijna één Belg op twee kookt dagelijks zelf thuis, slechts 2% zegt dit nooit te doen. Kookinspiratie zoekt de Belg zowel online als in kookboeken, maar nog vaker komt de inspiratie van zijn eigen persoonlijke creativiteit. Wanneer het de Belg aan tijd en zin ontbreekt, haalt 71% al eens een maaltijd af. Meer dan 50% onder hen laat zijn maaltijd ook wel eens thuis leveren.

    Om eentonigheid in de gerechten te vermijden, zorgen zowel chefs als Marc Costers en Antonio Russo als foodbloggers “Must be yummie”, “Helen kookt”, “Mama’s Gezonde Tips”, “Hungry for Health”, “Inge goes Healthy”, en “Mijn Puur Leven” dagelijks voor verschillende kookworkshops. De foodtrucks in Paleis 11 zorgen voor nog meer variatie en verblijden de liefhebbers van de exotische keuken met smaakvolle gerechten die ter plekke klaargemaakt worden en zin geven om nieuwe smaken te leren kennen. Dit en nog veel meer valt te ontdekken in Paleis 7 en 11 van Brussels Expo van 19 tot en met 27 oktober.

    Speciale acties

    Kids Day – woensdag 23 oktober: Workshops en activiteiten voor kinderen: kookdemonstraties, hiphop- en yogacursussen. De kinderen kunnen zich ook gratis laten schminken alvorens deel te nemen aan de heuse schattenjacht met een beloning aangeboden door de partner Macaron Rocher.

    Halloween Day – zondag 27 oktober : Kinderen en volwassenen die verkleed naar het Voedingssalon komen op zondag 27 oktober ontvangen een gratis verrassing, aangeboden door de partners van de beurs.

    Praktische info

    Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober van 10 tot 18 uur. Brussels Expo: Belgiëplein 1 – 1020 Brussel - Het salon is toegankelijk via Paleis 7 : ingang parking C via Astridhal - Paleis 11 (kant Atomium)

    17-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.XMAS Collectors: Paco Rabane presnets a Million ways to celebrate

    Hoe vier je Kerstmis met Paco Rabanne? Ontdek deze verrassing in een metalen geschenkset. De perfecte verpakking om als cadeau te geven. Levering gegarandeerd.

    1 MILLION van Paco Rabanne, nu tijdelijk verkrijgbaar als een geschenkset met de mannenparfum 1 Million Eau de Toilette (100 ml) en de bijhorende 1 Million Travel Spray (10 ml). Een pittig-fris lederakkoord met charme. De geur van succes voor mannen die provocatief in het leven staan.

    1 MILLION Eau de Toilette van Paco Rabanne, de parfum die gaat voor goud want decadentie is spannend. Een verslavende, krachtige herenparfum die fris begint en langzaam overgaat in een kruidig leder akkoord. Een pakkende alchemie voor olledige verleiding.

    1 MILLION, de Eau de Toilette van provocatie en decadentie voor gedurfde mannen, een herenparfum die zijn gelijke niet kent... Voor mannen die houden van een uitdagende & sexy elegantie.

    Eau de Toilette - 100ml + travel spray 10ml - €100,30

    LADY MILLION EAU DE PARFUM COLLECTOR

    Hoe vier je Kerstmis met Paco Rabanne? Ontdek deze verrassing in een metalen geschenkset. De perfecte verpakking om als cadeau te geven. Levering gegarandeerd.

    LADY MILLION van Paco Rabanne, nu tijdelijk verkrijgbaar als een geschenkset met de damesparfum Lady Million Eau de Parfum (80 ml) en bijhorende Lady Million Travel Spray (10 ml). Witte bloemen en sexy patchoeli voor volledige verleiding.

    LADY MiILLION Eau de Parfum van Paco Rabanne de damesgeur voor de femme-fatale die een geur draagt om te verleiden. Zij die lust voor het leven en leeft voor de achtervolging.

    Ontdek een fris & bloemig damesparfum in de vorm van een diamant met een houtachtige afwerking. Dit dankzij verse witte bloemen die de huid sensueel ontwaken met frisse noten die langzaam overgaan in sensuele patchoeli.

    Geniet heerlijk intens van deze verslavend decadente damesgeur en ontmoet uw innerlijke femme-fatale.

    Eau de Parfum - 80ml + travel spray 10ml - €117,68





    17-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christmas collectors - Jean Paul Gaultier

    LE MALE EAU DE TOILETTE KERST COLLECTOR

    De onweerstaanbare matroos, zo viriel en sexy als een toy-boy... Het zal een spectaculaire winter worden met Le Male Eau de Toilette van Jean Paul Gaultier! Schud met de Le Male sneeuwbol: het iconische glazen torso van dit herenparfum zit tussen de sneeuwvlokken en draagt een rood met wit gestreept onderhemd met een sjaal, ideaal voor de feestdagen!

    Le Male Eau de Toilette, zo viriel als sexy, is een geur die een onconventionele visie van de mannelijkheid biedt. Een oriëntaalse fougère herengeur met een zeer moderne sluier. Een Eau de Toilette met de onweerstaanbare kracht en frisheid van munt. Lavendel, die de gekende en comfortabele geur oproept van scheerschuim, wordt getransformeerd door de sensualiteit van vanille.

    Le Mâle Eau de Toilette van Jean Paul Gaultier is sinds 1 oktober tijdelijk verkrijgbaar in deze Collector speciaal gemaakt voor de feestdagen. 125 ML - € 100,74

    CLASSIQUE EAU DE TOILETTE KERST COLLECTOR

    Een jeugdherinnering wordt een femme fatale... Het zal een spectaculaire winter worden met Classique Eau de Toilette van Jean Paul Gaultier! Schud met de Classique Collector sneeuwbol: de iconische glazen buste van dit damesparfum zit tussen de sneeuwvlokken en draagt een wit bevroren korset met sjaal, ideaal voor de feestdagen!

    Classique Eau de Toilette, de onweerstaanbare zoetigheid van oranjebloesem in combinatie met het krachtige afrodisiacum gember. De geur van rijstpoeder, een herinnering aan je jeugd, krijgt een vernieuwende draai met de zachte kracht van vanille in deze onweerstaanbare damesparfum van Jean Paul Gaultier. Classique is een bloemig oriëntaalse geur die tegelijkertijd verleidelijk, warm en romig is. Laat je tijdens de feestdagen verleiden door de aantrekkingskracht van dit iconische damesparfum.

    Classique Eau de Toilette van Jean Paul Gaultier is sinds 1 oktober tijdelijk verkrijgbaar in deze Collector speciaal gemaakt voor de feestdagen. 100 ML - € 115,26

    SCANDAL EAU DE PARFUM KERST COLLECTOR

    Het wordt een spectaculaire winter dankzij Jean Paul Gaultier en de Scandal Eau de Parfum Collector sneeuwbol! Schud de Scandal Eau de Parfum Collector sneeuwbol en zie hoe de iconische benen van het damesparfum Scandal tevoorschijn komen door de sneeuwvlokken in haar rode gestreepte sokken, ideaal voor de feestdagen.

     

    De damesgeur Scandal is een overdosis van plezier. Een heerlijk frisse honing gecombineerd met de elegantie van gardenia en patchoeli voor een verslaving die zeer Jean Paul Gaultier is. Scandal van Jean Paul gaultier, het elegante aura dat zij achterlaat in het voorbijgaan wordt geprikkeld door de feestelijke sfeer van de ondeugende buurten van Parijs. Het is meer dan een vleugje frisse lucht, het is een vleugje vrijheid! Een ideale damesparfum, een verrukkelijke en frisse honing met de overheerlijke en sensuele geur van gardenia en bloedsinaasappel. In combinatie met patchoeli wordt de honing sensueel en scandalous!

    Scandal Eau de Parfum van Jean Paul Gaultier is sinds 1 oktober tijdelijk verkrijgbaar in deze Collector speciaal gemaakt voor de feestdagen. 80 ML - € 113,94

     

     







    17-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiera di Siera: een herfstwandeling ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Terra di Siena stelt de nieuwe exclusieve stukken voor van de collectie Herfst/Winter 2019. Enkele iconische stukken van het merk pronken voortaan in nieuwe kleuren en in comfortabele materialen. De trendy prints zijn terug van nooit weggeweest en we krijgen de eerste ruitjesvormen van het seizoen te zien. De inzet? Er altijd TOP uitzien!

    De maand september en de Fashion week, je voelt aan alles dat het mode is dat de klok slaat. Roze staat voor zachtheid, eendblauw voor een kleine uitspatting. Uiteraard mogen ook de traditionele warmere herfstelementen niet ontbreken: steenkleur, luipaardprint, herwerkte Liberty motieven en levendige British ruitjes … laat ook dit seizoen de fashionista en city girl in je wakker worden. De nieuwe collectie heeft ook iets weg van de seventies, met een gezond rock&roll gehalte. Zowel stoere avonturiers als liefhebbers van jurken, blouses, zeer vrouwelijke broeken en 7/8 mantels mogen zich klaarmaken voor een seizoen vol modeplezier!

    Waar vind je Terra di Siena?Terra di Siena wordt verdeeld via een netwerk van multimerkenboetieks in heel België. Door deze manier van verdelen garandeert het merk een persoonlijke service en stijladvies aan de klanten. De lijst met alle verdeelpunten en webshops staat op de website: www.terradisiena.be

     

    16-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Team checkers or team animal?

    This Winter, you can't do that much wrong!

    Athleisure, pastel, neon and stripes: they all come and go every other year, surfacing the fashion scene on an occassional but not constant level.

    Wardrobes fill up quickly with the latest fashion trends, morning alarms are set earlier and earlier to figure out what to wear.

    But hey, have you not noticed anything? Don't be blind sighted by the neon trends of the world or J Lo taking over the runway (drool!). There is hope this Winter. Because yes, once again we can wear checkers and/or animal this season.

    There are still certainties in life, like animal and checkers never going out of style with La Redoute Colletions. I dare you, find yourself a Vogue copy of two Winters ago and what will you see? Safe this article for next year and what will you wear? Exactly! 50 versions of checkers and animal print.

    This just leaves us with the final big question. Are you team checkers or animal?









    16-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Mero X SELF
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14 - 20 oktober | Week van de Belgische Mode

    Dit jaar wordt de eerste editie van de Week van de Belgische Mode georganiseerd, met als doel de mode en merken uit eigen land in de kijker te zetten en breder bekend te maken. Marie Méro - het eigentijds, Belgische modemerk voor vrouwen van alle generaties - is trotse deelnemer van dit initiatief en bundelt ter ere daarvan de krachten met Isabelle Ulenaers van SELF: een lijn van 100% natuurlijke verzorgingsproducten die uiteráárd...ook op en top Belgisch is!

    De broers Steven en Ruben Van der Elst staan als tweede generatie aan het hoofd van het eigen label Marie Méro. Door hun innovatieve aanpak kende het merk de laatste jaren een forse groei. Er is dan ook een duidelijke verfrissing en vernieuwing binnen de collectie zichtbaar. Isabelle Ulenaers - boegbeeld van SELF - ging dit jaar aan de haal met de titel van ‘beloftevolle ondernemer van het jaar’. We hebben dus te maken met talentvolle ondernemers die elkaar steunen en hun ambitie om verder te groeien willen delen.

    Onder de noemer #proudtowearmariemero wil Marie Méro vrouwen laten stralen en fier doen voelen Marie Méro te dragen. Om zo het beste in zichzelf naar boven te halen en dat ook te tonen. Ook SELF deelt die filosofie. Zij willen eveneens een bron van inspiratie zijn voor trotse vrouwen.

    "De Week van de Belgische Mode zijn wij zeer genegen. Uit onderzoek blijkt dat heel wat mensen van sommige merken niet eens weten dat ze Belgisch zijn. Dat geldt ook voor Marie Méro. Sinds onze rebranding voegen we daarom zoveel mogelijk het label ‘Belgisch’ en #ikkoopbelgisch toe in onze communicatie.’’ - Ruben Van der Elst.

    "Er wordt steeds vaker gekozen voor Belgische labels. Mensen zijn zich namelijk meer bewust van het feit dat Belgische merken voor kwaliteit staan." - Isabelle Ulenaers

    Van 11 tot en met 21 oktober is de 'Marie Méro x SELF' ‘on the go’ beautybag (€ 58) met allerlei exclusieve verzorgingsproducten uitzonderlijk te verkrijgen bij Marie Méro en SELF.

    Marie Méro, eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn. Marie Méro Kleedt elke vrouw, over generaties heen, en laat haar heel graag stralen. Bij Marie Méro vind je een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor elk lichaamstype van maat 36 tot 48. Marie Méro is verkrijgbaar in de betere multimerkenwinkels in binnen-en buitenland en online.

    Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst.

    Met de hashtag #proudtowearmariemero verklaart Marie Méro de liefde aan alle fiere vrouwen die Marie Méro dragen en sharen. Je kan alles wat Marie Méro doet en lanceert dagelijks volgen via Facebook en Instagram @Mariemerowomen.

    15-10-2019 om 17:50 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mooiste ski-in-ski-out vakantiewoningen in enkele muisklikken

    Vanuit je vakantiewoning meteen de skipiste op, ideaal! Geen gezeul met ski’s, geen overvolle shuttlebus, je auto kan blijven staan en jij klikt je latten gewoon aan de voordeur aan. Bij Belvilla vind je zulke ski-in-ski-out vakantiewoningen in slechts enkele muisklikken.

    Je woning in enkele muisklikken : De ski-in-ski-out-woningen bieden rust en privacy, zijn voorzien van alle comfort en hebben een interieur om ‘u’ tegen te zeggen. Of je nu reist met het gezin of met een grote groep, voor iedereen is de ideale plek te vinden. En dat doe je – eens op de site van Belvilla – in slechts enkele muisklikken. Eerst selecteer je het menu ‘Vakantiehuis zoeken’. Vervolgens klik je links bij ligging het vakje ‘in een skigebied’ aan. En ten slotte klik je bij ‘Afstand skilift’ op ‘skilift < 100 m’. Alle ski-in-ski-out-woningen presenteren zich nu op een schoteltje! Alsjeblieft.

    Prachtige gebieden in Oostenrijk – Salzburgerland : Met een extra klik kun je uiteraard ook de gewenste bestemming kiezen. Deze keer nemen we je mee naar Oostenrijk, naar het Salzburgerland. De gezinsvriendelijke Wildkogel-Arena ligt in de vakantieregio Nationalpark Hohe Tauern met de topskigebieden Zillertal-Arena en het grote skigebied bij Kitzbühel. Een vakantiewoning voor een grote groep (tot 12 personen) in de streek is Chalet Berg-Smaragd in Bramberg. Deze chalet, uniek qua vorm, inrichting, uitzicht en ligging, bevindt zich direct aan de skipiste en -lift. Of wat denk je van een sfeervol penthouse met prachtig uitzicht, vlakbij de piste van het gezellige Alpendorf? Met 4 personen kun je genieten van het onlangs gerenoveerde appartement Panorama. Enkele stappen en je bent bij het middenstation om in de Panorama-gondel te springen. Ga je graag in de sauna na een dagje skiën, dan kun je met 6 personen kiezen voor Chalet Rossberg in Neukirchen. Een voor een zijn dit pareltjes in de sneeuw!

    Tirol, zum Wohl :In het oosten van Oostenrijk ligt het mooie Tirol, met een van de beste skiregio's. Hier zijn de hoogste bergen van het land, bezoek je het mooie Innsbruck en geniet je van traditie en lekker eten. Ook in deze regio heeft Belvilla prachtige villa’s en chalets. Een woning waar je vanaf het balkon je kinderen kunt zien skiën op de oefenweide is deze chalet in Ellmau. De woning is bereikbaar op ski’s en de lift ligt 100 meter verder. Met een grote groep kies je voor het bijzonder mooie en unieke landhuis Villa Salvenberg, direct aan de Sölls-piste gelegen. Vanuit het huis kun je bovendien ook zo de rodelbaan in. Verblijven in de aangename geur van natuurlijk dennenhout? Dan moet je naar Chalet Berghof Webern in Tirol, een juweeltje van 300 jaar oud. De skipiste loopt direct langs beide zijden van het huis. Ook de liften en een skipaviljoen zijn op loopafstand.

    Zin gekregen in een skivakantie? Wil je verblijven in een bijzondere woning vlakbij de pistes? Dan kun je terecht bij Belvilla voor de ultieme ski-in ski-out.





    15-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filem'On Festival
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Van 23 oktober tot en met 2 november 2019 nodigt Filem’On kinderen en jongeren uit op een uniek cinematografisch avontuur: het Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek in Brussel. Filem'On is meteen het grootste filmfestival van België dat zich specifiek richt tot een publiek van 2 tot 16 jaar! Met een verbluffende programmatie vóór en tijdens de herfstvakantie wil Filem'On zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans geven om een film mee te pikken.

    Tijdens deze 13de editie mag Filem'On met veel trots onder meer de volgende avant-premières verwelkomen, films die vanaf het najaar te zien zullen zijn in de zalen en die meedingen naar de Filmmagie-UFK-UCC persprijs: • "Mijn bijzonder rare week met Tess" (Steven Wouterlood) - • "Kapsalon Romy" (Mischa Kamp) - •  "Fritzi, a revolutionary tale (Matthias Bruhn en Ralf Kukula) - •       "Stupid Young Heart" (Selma Vilhunen) •           "Une colonie" (Geneviève Dulude-De Celles)

    Het filmfestival trapt officieel af met een cinéconcert in Bozar op woensdag 23 oktober om 15u. Tijdens deze opening krijgt de rode draad 'uitvindingen' volop aandacht: animatiefilmpjes waarin de knotsgekke ideeën plots tot leven komen, live begeleid door muzikanten van topformaat en door de kinderen!

    Programma met data en locaties: www.filemon.be

    14-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrizia Pepe Teleport:

    : A FUTURISTIC VOYAGE BEGINNING WITH THE LAUNCH OF THE NEW STORE CONCEPT “GLAM RHAPSODY”

     

    #PATRIZIAPEPETELEPORT recreates the atmospheres of an imaginary journey into the future, giving visitors a unique opportunity to access an alternative dimension which transcends space and time.

    An immersive and stimulating "other-place", bringing to life a broader image strategy, rolled out across Patrizia Pepe online and offline channels. The first stage of the project starts in Milan, with the presentation of the new concept “Glam Rhapsody”, with a fully renewed image and purchase experience.

    Patrizia Bambi, Creative Director of Patrizia Pepe, developed the concept together with interior architects, drawing inspiration from the brand's values - Sensuality, Awareness, Irreverence and Courage -, all palpable in the 150 m2 premises which are divided into 3 macro areas, with materials and elements engaged in fluid and harmonious dialogue.

    Sensuality is conveyed by soft and enveloping velvet. Mirror surfaces, for acknowledging your reflection with confidence and courage, represent awareness. The unconventional exhibition of sale stock, no longer hidden and now visible through metal grills emphasized by writing and neon lights, reflects the decisive and irreverent character of the Patrizia Pepe woman.

    The club-style atmosphere embraces and enhances collections, with plays on material mixes, ultra-modern contrasts and high visual impact forms. The large stroboscopic sphere which descends from the ceiling revokes the club effect, which alternates with touches of green and the tactile warmth of velvet. The “Fly”, iconic Patrizia Pepe element, is reinterpreted in new neon light variations.

    Multimediality is a fundamental experience of the purchase experience, which ranges from the coolest of spaces, easily shareable on social channels, to veritable online shopping on interactive screens positioned in various areas throughout the store.

    The dominant tone of the Milan store restyling is antique pink, however the new concept also embraces different colours according to different locations, to evoke the colour mood of the first stores opened by the brand in 2000.

    The opening on via Manzoni 38 launches an expressive and thrilling journey which will continue with the upcoming inauguration of the new Florence boutique on 9th October, the launch of the website patriziapepe.com on 15th October and the opening of an international flagship store in 2020.

    #PATRIZIAPEPETELEPORT







    14-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de spatel aan de slag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Heel bakminnend Vlaanderen zit weer voor de buis te kijken naar de beste amateurbakkers die het land rijk is. Het geeft je zin om zelf weer aan de slag te gaan met spatel en klopper. Misschien ben jij wel een getalenteerde thuisbakker?

    Maar vooraleer je in de kookboeken duikt, check je best even of je wel alles in huis hebt. Geen baksucces zonder bakvormen, kookwekkers, spatels, kloppers, mengkommen etc. Gelukkig bestaan er bij Blokker portemonneevriendelijke en praktische spullen om jezelf tot baking queen of king te ontpoppen. Voor je het weet, tover je de ene appeltaart na de andere uit de oven.

    Schrikt het amateursniveau van Vlaanderen's meest gekende bakprogramma je toch nog een beetje af en twijfel je of bakken wel iets voor jou is? Drie redenen er om wèl aan te beginnen:

    1) Something called puur bak geluk

    Beeld je dit in: jouw huis geurend naar verse kaneel en herfstappeltjes en jij, die met je nieuwe ovenwanten die home made, perfect goudbruine appeltaart uit de oven haalt. Hoe een klein keukensucces tot zo veel voldoening kan leiden. Dit noemen ze dan puur bakgeluk.

    2) Focus en beloning = minder stress

    Bakken voor keukennovices vraagt enige vorm van aandacht. Je moet de hoeveelheden afmeten en je goed focussen om het deeg tot de juiste dikte uit te rollen. Je zit eigenlijk in je eigen bakbubbel en zo vergeet je de dagdagelijkse stress en rompslomp. Het zou zelfs zo zijn dat als je die voor iemand anders bakt, je daar nog gelukkiger van zou worden.

    3) Misbaksel? Geen probleem!

    Maar euh, is die appeltaart dan toch mislukt? Don't worry. Bij Blokker hebben ze gelukkig een selectie aan schuursponsjes, ovenreinigers en zo veel meer.

     

     

    14-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!