Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie Friese hotspots voor watersporters

    Zeilen, kiten, zwemmen, surfen, peddelen en pierewaaien. Wie Friesland zegt, zegt watersport. Zo bestaat de provincie voor bijna de helft uit water, dat klinkt als een walhalla voor de watersporters onder ons. Ook komend najaar kan je afzakken naar Friesland voor de leukste activiteiten. We zetten drie hotspots voor jou in de kijker!

    Mirnser klif

    Mirns is een populaire en geliefde plek voor wind- en kitesurfers. Deze locatie is dankzij het ondiepe water uitermate geschikt voor beginnende kitesurfers en je kunt er het hele jaar door terecht. De meeste surfers zijn er te vinden wanneer de wind op het IJsselmeer verkeerd staat. Materiaal huren of lessen volgen doe je bij Skyhigh Surfschool en achteraf uitblazen bij Vakantieboerderij It Flinkeboskje, in het nabijgelegen Hemelum.

    Combineren met een dagje ontspanning? Ga dan lekker cultuur opsnuiven in de omgeving, bezoek de kliffen van Gaasterland en de verhalenroutes in de buurt, of rij naar het industriële Woudagemaal in Lemmer, het oudste, nog werkende stoomgemaal ter wereld.

    Makkum

    Ook in Makkum weten ze hoe te surfen en kiten! Het is de place to be waar je dit najaar je energie op het water kwijt kan. Zowel beginners als ervaren watersporters kunnen terecht bij Surf N Sail voor professionele lessen en topmateriaal. Als kers op de taart is er Beach Resort Makkum. Daar kan je een huisje of appartement huren en gebruik maken van halfpension.

    Ook de regio rondom de surf-hotspot is de moeite waard. Zo kan je in Vissersstad Harlingen toosten met een zeewaardig biertje bij Het Brouwdok. Je ziet daar ook de fantastische Walvisfontein liggen, als onderdeel van 11Fountains. In iedere Friese stad vind je een fontein van dit project, ter ere van het jaar als Culturele Hoofdstad van Europa.

    Leeuwarden

    Hoofdstad Leeuwarden is niet alleen een mooie stad om cultuur op te snuiven, maar biedt ook mogelijkheden voor watersporters. Zo kan je de stad (met de mooiste passantenhaven van Nederland!) al suppend of in een Venetiaanse gondel ontdekken. Het is ook een uitstekende uitvalsbasis voor Nationaal Park De Alde Feanen, waar je talloze zeilscholen vindt. Overnachten kan in de vele sfeervolle hotels, zoals Hotel Post Plaza, een historisch voormalig postkantoor.

    Fun facts

    •Wist je dat Friesland voor de helft uit water bestaat?

    •Al dat water maakt Friezen de gelukkigste Nederlanders. Water helpt hen te ontspannen, vieren en leven.

    •Je loopt of fietst hier vanaf je boot zo de natuur in, dankzij maar liefst 35 kilometer gratis aanlegplekken, midden in de natuur!

    •In Friesland vind je de mooiste jachthavens, met alles erop en eraan.

    •Leve het water, tot eind 2020 staat Friesland helemaal in het teken van water met exposities en activiteiten.

    Meer info vind je op: http://www.friesland.nl/watersport





    04-10-2020 om 17:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Davidsfonds culruurreizen

    Op maandag 28 september lanceerde Davidsfonds Cultuurreizen de nieuwe reisbrochure voor het voorjaar 2021. De brochure bevat zo’n 50 reizen, vooral naar Europa maar ook Japan en Chicago staan op het programma. Samen cultuur beleven op reis, in kleine groepen van gelijkgestemden, blijft centraal staan. Net zoals de culturele beleving met veel lokale ontmoetingen. Met het nieuwe aanbod wil Davidsfonds tonen dat het ondanks de coronacrisis toch veilig en verantwoord op reis kan gaan.

    In april deed Davidsfonds Cultuurreizen al eens een bevraging onder zijn reizigers met 1.000 respondenten. Die bevraging werd begin september herhaald met 740 respondenten. De conclusies liggen in dezelfde lijn. Mensen willen in het voorjaar van 2021 terug reizen, maar het liefst in kleinere groepen en binnen Europa. En daar heeft Davidsfonds Cultuurreizen zijn nieuwe aanbod voor 2021 dan ook op afgestemd.

    Veiligheid eerst : Davidsfonds Cultuurreizen ziet een toekomst mét reizen maar is niet naïef. Voor elke reis is aan de nodige veiligheidsmaatregelen gedacht. Voor rondreizen bestaan de groepen uit maximum 20 deelnemers en iedereen krijgt zijn eigen beschermingspakket (met o.a. mondmasker en alcoholgel). Daarnaast zijn er duidelijk afspraken gemaakt met de autocarbedrijven en de plaatselijke horeca zodat ook tijdens de reis alles zo veilig mogelijk kan verlopen. Als men niet aan de veiligheidsvoorwaarden kan voldoen, wordt de reis zonder aarzelen geannuleerd.

    Zonder voorschot : Uit de bevraging blijkt ook dat meer dan de helft van de reizigers op iets kortere termijn zijn reis wil boeken. Om reizigers te overtuigen toch nu al hun reis voor 2021 te boeken, moeten ze voor heel wat reizen uit de nieuwe brochure geen voorschot betalen. Zo wil Davidsfonds Cultuurreizen geïnteresseerde reizigers financieel tegemoet komen in deze onzekere tijden. Maar ze tegelijkertijd toch het perspectief geven op een reis in de nabije toekomst.

    Digitaal : Deze keer zal de uitgebreide reisbrochure niet op papier verschijnen. De reizigers kunnen ze de brochure online doorbladeren op www.cultuurreizen.be. In plaats daarvan krijgen ze wel een ‘Smaakmaker’ in de bus. Een dunnere brochure met een overzicht van de reizen en de specifieke veiligheidsmaatregelen die Davidsfonds Cultuurreizen samen met zijn partner Omnia Travel neemt.

    Uitsmijter : In de nieuwe brochure staan ook al enkele reizen voor het najaar van 2021. Daar springt vooral de Elbecruise van Berlijn tot Praag in het oog. Net zoals in 2019 op de Loire, chartert Davidsfonds een volledig schip voor die reis. De deskundige reisleiders zijn Rik Tyrions en Hendrik Vos voor de cultuurhistorische duidingen. Violiste Svenja Van Driessche en pianiste Els Swinnen (zelf heel goed thuis in Praag) zorgen voor exclusieve concerten aan boord.

    04-10-2020 om 17:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Good Girl, fantastic pink

    DE NIEUWSTE COLLECTOR-EDITIE

    Leg je ruimtepak alvast klaar. Good Girl Fantastic Pink gaat naar de maan als de meest vooruitstrevende heldin in de nieuwste collector-editie van Carolina Herrera. De iconische geur, de flacon met hak en de overdaad aan zorgeloze charme zien we ook dit seizoen terug. Dit maal in een opvallend glinsterende, roze flacon en geschenkdoos. Klaar om het heelal te veroveren.

    Carolina A. Herrera, Creative Director of Fragrances, is enthousiast en omschrijft de nieuwe sterreneditie als "geurtraditie en verfijning, ingegeven door de uitdagingen van het moderne leven en de voordelen van de technologie". Deze nieuwe editie neemt je mee op ruimteavontuur en biedt een vrolijk tegengif voor saaie geuren. Carolina Herrera's visie op luxe roept de geest van Good Girl op, terwijl ze nieuwe lagen toevoegt aan de meest eigenzinnige limited-edition tot nu toe: esthetisch grillig, categorie-overstijgend en onwijs cool.

    Het unieke witbloemenboeket van jasmijn en tuberoos, in combinatie met fluweelachtige amandelen tegen een verstrengeling van donkere bonen (tonka, koffie en cacao), duikt dit seizoen opnieuw op als knipoog naar de elegante trekken van Carolina Herrera's sprankelende alegría de vivir (levensvreugde). Good Girl Fantastic Pink verschijnt met haar levendige energie als een ruimtelijke dagdroom in een roze jasje, wat past bij een superheldin die alles aan kan.

    Zowel van binnen als van buiten neemt de tegenstrijdigheid van deze nieuwe verzamelaarscollectie toe. Een overtuigende dualiteit die nu het breedst mogelijke vrouwelijke spectrum omarmt, van de fijnste vrouwelijkheid tot de excentriciteit van glitter. Met de sprankeling van geurgenie die op een spritz uitwaaiert, incarneert de glitterroze stiletto een symbool van oervrouwelijke kracht, maar met een randje dat voortkomt uit de kenmerkende passie voor innovatie van het merk.

    De Good Girl bij uitstek, supermodel Karlie Kloss, de protagoniste van de spot geregisseerd door Quentin Jones, maakt zich klaar voor een intergalactisch avontuur. De prachtige retrofuturistische film van Jones onthult het lot van Good Girl Fantastic Pink, van de reis in de raket tot de landing op de maan. Een onverwachte maanreis en landing waarbij alle lof haar toekomt. "Deze krachtige herinterpretatie brengt je overal, van de straten van New York tot een ruimtemissie," zegt Jones over de film, die swingende looks uit de jaren zestig combineert met een retro space-age gevoel.

    Met deze nieuwe lancering stijgt #GoodGirlCarolinaHerrera boven het wegtikken van tijd en ruimte uit, met een verzamelaarseditie die klaar is voor elke uitdaging. Good Girl Fantastic Pink heeft de maan al veroverd, en dat is pas het begin!

    Verkrijgbaar vanaf 01/10, in België exclusieviteit bij ICI Paris XL. Alsook bij ICI Paris XL in Luxemburg en een selectie van zelfstandigen. Good Girl Eau De Parfum Fantastic Pink Collector 80ml - Geadviseerde verkoopprijs : € 122,85







    03-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filem'On 2020 : programma

    Het filmprogramma van de 14e editie van Filem’On staat online! Het Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek gaat dit jaar door van 28 oktober tot en met 7 november 2020. Zonder tegenbericht blijft het festival een offline en fysiek evenement, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen.

    Naast een mooie Belgische sectie, zijn er ook Europese en internationale competities, waarbij regisseurs of acteurs aanwezig zullen zijn.

    Een nieuwe prijs die Filem’On dit jaar uitreikt is de Europese ECFA Jury prijs, voor een kwaliteitsvolle Europese jeugdfilm in avant-première die tot nu nog geen Belgische distributeur heeft!

    Films geselecteerd in deze categorie zijn: - Summer Rebels (Martina Sakova, 2020) - Slovakije & Tsjechië; - Oskar & Lily (Arash T. Riahi, 2020) – Oostenrijk; - The Castle (Lina Luzyte, 2020) – Litouwen; - Pullman (Toni Bestard, 2019) – Spanje; - Madison, een supersnelle vriendschap (Kim Strobl, 2020) – Duitsland; - Sune, Best Man (Jon Holmberg, 2020 - Zweden en - Jackie & Oopjen (Annemarie van de Mond, 2020) - Nederland

    Een heel speciale categorie is de persprijs uitgereikt door Filmmagie, De Unie van de filmkritiek en Union de la critique de cinéma! Filem'On mag jullie verblijden met filmpareltjes, genomineerd voor de persprijs, die later in het najaar en de winter te zien zullen zijn op de Brusselse en Vlaamse cinemaschermen voor onze Belgische distributeurs.

    Het wordt onder meer uitkijken naar: - Ella Bella Bingo (Atle Solberg Blakseth, Frank Mosvold, 2020) - In the Air; - De Elfkins, een klein bakfestijn (Ute von Münchow-Pohl, 2020) – Paradiso; - De slak en de walvis en andere avonturiers (Max Lang, Daniel Snaddon, 2019) – Dalton; - Calamity, une enfance de Martha Jane Cannary (Rémi Chayé, 2020) – Cinéart; - Op de vlucht (Johanne Helgeland, 2020) – JEF; - Wendy (Benh Zeitlin, 2020) - September Film en Chien pourri, La vie à Paris (Davy Durand en Vincent Patar, 2020) – Panique.

    Website met programma: www.filemon.be

               

     





    02-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colonia specia edition

    Schitterende gouden sterren voor een meesterwerk van puur Italiaans vakmanschap

    Acqua di Parma brengt voor de eindejaarsfeesten een nieuwe, speciale editie van Colonia uit. Dit collector’s item – waarvan het Huis slechts 300 genummerde flesjes van 180 ml lanceert – is een toonbeeld van meesterlijk Italiaans vakmanschap, en een ode aan de liefhebbers en verzamelaars van de iconische geur.

    Elk exemplaar is vervaardigd op het Venetiaanse eiland Murano, waar meesterglasblazers al eeuwenlang van generatie op generatie hun artistieke geheimen doorgeven. Acqua di Parma deed voor de nieuwe versie van Colonia een beroep op deze getalenteerde glazeniers en kunstenaars, die nog steeds gebruikmaken van aloude technieken.

    Het flesje is bezaaid met schitterende sterretjes die een voor een met de hand worden gegraveerd. Met een diamanten slijpschijf worden uiterst precieze bewegingen gemaakt, die de sterretjes een magnifieke uitstraling geven. Vervolgens worden de sterretjes verfraaid met vlokjes 12-karaats wit bladgoud. Een delicaat werkje waarbij de ambachtslui zelfs hun adem inhouden om het fragiele bladgoud niet te beschadigen. Met minutieuze handelingen toveren ze de tekeningen om tot een sublieme decoratie, die net zo adembenemend is als het licht van de sterren.

    Colonia Special Edition wordt exclusief aangeboden in de boetieks van Acqua di Parma en geselecteerde verkooppunten. Een kunstobject om jarenlang te koesteren! De verpakking bevat ook een trechtertje, zodat het flesje eenvoudig kan worden bijgevuld.

    Deze speciale editie combineert eeuwenoude ambachtelijke tradities met een eigentijdse lichtheid. De mix van goud, glas en ongeëvenaard vakmanschap benadrukt het levendige, schitterende aroma van Colonia, dat de essentie van Italië weerspiegelt. Het parfum opent met de sprankelende geuren van Frutti d’Oro – citroen, sinaasappel en bergamot uit Calabrië. Het hart van de geur bevat de subtiele frisheid van aromatische lavendel, verbena, Bulgaarse roos en rozemarijn. Het parfum rondt perfect af met de warme noten van vetiver, sandelhout en patchoeli.

    http://www.acquadiparma.com/en/

     









    01-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 8ste editie van het Korean movie festival

    Festival brengt opnieuw een bijzondere filmselectie films naar Brussel. Onder de noemer New Horizons brengt het festival van 16 tot 23 oktober twee maatschappelijke en politieke thema’s onder de aandacht: “Na de opstand” en “De opkomst van de vrouwelijke film”

    • Een rijk en gevarieerd programma: animatie, documentaire & drama en zowel kort- als langspeelfilms.- • De meeste films gaan op het festival in Belgische of internationale première. - • Openingsfilm: Peninsula van YEON Sang-ho (officiële selectie Cannes 2020), voor het eerst te zien in ons land. - •       Dubbele focus: de Koreaanse maatschappij na de opstand van mei 1980 en de opkomst van vrouwen in de zevende kunst.

    Van 16 tot 23 oktober komt het Korean Movie Festival voor een 8e keer opnieuw naar de Bozar en Cinéma Galeries met een goedgevuld programma met tal van Belgische en internationale premières. Niet minder dan zeventien films staan op het menu, zowel kortfilms als langspeelfilms. De openingsfilm Peninsula van YEON Sang-ho, geselecteerd voor Cannes deze zomer, gaat in Belgische première in Bozar. Door de coronamaatregelen zal deze opening er ietwat anders uitzien dan gebruikelijk, met een beperkt aantal bezoekers en respect voor de afstandsregels. Op 30 oktober worden de openingsfilm en de slotfilm ook in Cinémathèque Luxembourg getoond.

    Eén thema, 2 focussen, 17 films

    New Horizons toont het Zuid-Korea van vandaag in het licht van de evenementen die hun stempel drukten op de recente geschiedenis van het land en de samenleving.

    Zuid-Korea herdenkt dit jaar de 40ste verjaardag van de democratische opstand tegen het militaire regime in de stad Gwangju., Deze opstand veranderde de Koreaanse samenleving voorgoed. Er vielen meer dan 600 slachtoffers. De opstand en de gebeurtenissen die daarop volgden, bleven een bron van inspiratie voor filmmakers.

    Als tweede belangrijke focus besteedt het filmfestival aandacht aan de wereldwijde beweging voor vrouwenrechten (oa. #MeToo) die ook een impact had op de Koreaanse filmindustrie. Vrouwen worden op een andere manier naar voorgebracht op het witte doek en ze kregen zowel voor als achter de camera betere rollen.

    Openingsfilm: Peninsula

    Regie door YEON Sang-ho 2020, 116 min, Rampenfilm/Horror, Belgische première, Korea, OT: FR/NL @Bozar & Cinémathèque Luxembourg

    Synopsis : Vier jaar na de zombieoverrompeling is Zuid-Korea onder de voet gelopen door zombies en geïsoleerd van de rest van de wereld. Jung-seok en Min-Jung krijgen de opdracht om een verlaten truck te gaan oppikken in het midden van Seoel terwijl de klok tikt, om zo voorgoed van het schiereiland te ontsnappen. Maar behalve met de zombiehordes krijgen ze ook af te rekenen met een mysterieuze militaire groep, Unit 631, die hen in een hinderlaag lokt. Hun gewelddadige strijd om te overleven begint.

    Regisseur : YEON Sang-ho (1978) focust op de de aangrijpende banden tussen de personages die de strijd met de zombies aangaan. Na Seoul Station, dat de Zilveren Raaf op het Brussels International Fantastic Film Festival won, en Train To Busan, werd zijn nieuwe zombie-actiethriller Peninsula, geselecteerd voor het filmfestival van Cannes in 2020.

    Speciale Focus 1: After Uprising – Na de opstand

    Voordat Korea uitgroeide tot een economische macht, met een open politiek, ging het land door een moeilijke periode. Deze selectie dompelt u onder in de hedendaagse politieke geschiedenis van Zuid-Korea. “After Uprising” herdenkt de 40e verjaardag van de volksopstand in de stad Gwangju in mei 1980 en de gevolgen ervan zoals studentenrellen, vereffeningen, grootwarenhuizen die bankroet gingen, een financiële crisis, ...

    Speciale focus 2: Rise of Womens’ Cinema – De opkomst van vrouwelijke film

    Net zoals heel wat andere landen kent ook Zuid-Korea sinds 2010 een nieuwe feministische golf die meer aandacht vraagt voor gelijkheid onder filmmakers. Die had op vele vlakken gevolgen voor de Koreaanse filmindustrie: in de filmscholen, de festivals, vóór en achter de camera en uiteraard ook in de realisatie van films. De vier geselecteerde films zijn het werk van vrouwelijke Koreaanse regisseurs van verschillende generaties en met een verschillende achtergrond. Ze bieden een nieuwe, spectaculaire blik op de wereld van vandaag.

    Korean Film Today

    In dit onderdeel komen recente films aan bod die van zich deden spreken bij hun première in Korea. Bori en Innocent Witness, de twee langspeelfilms, gaan over handicap vanuit het oogpunt van respectievelijk een kind en een volwassene. In de kortfilms worden twee fictiefilms en twee animatiefilms getoond. The Thread, een mix van documentaire en fictie, vertelt het leven van een naaister. Walking Backwards is een road movie over Koreaanse en Japanse jongeren die naar dezelfde persoon op zoek zijn. The End of the Universe stelt vragen over het leven en de dood, en Movements staat stil bij de beweging van mensen, dieren, planten... in een tijdsspanne van 10 minuten. Deze twee animatiefilms bieden niet alleen een interessante cinematografische blik maar zetten de kijker ook aan tot introspectie.

    Slotfilm Steel Rain2 : Summit

    Synopsis : Leiders van Zuid-Korea, Noord-Korea en de VS houden een topconferentie in Wonsan, in Noord-Korea, om de Noord-Koreaanse nucleaire kwestie en vrede op het Koreaanse schiereiland te bespreken. Ze worden onderbroken door enkele Noord-Koreaanse aanhangers van de harde lijn, die een coup hebben gepleegd. De leiders van de drie landen worden ontvoerd en weggevoerd aan boord van een Noord-Koreaanse onderzeeër.

    Luxemburg

    De openingsfilm van het festival Peninsula en de slotfilm Steel Rain2: Summit worden op 30 oktober getoond in de Cinémathèque du Luxembourg.







    01-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Absolute Origins, puur wereldse koffie

    » Absolute Origins BIO: 4 100% organische koffies uit Peru, Honduras, Colombia en Mexico

    Nescafé Dolce Gusto gaat met haar Absolute Origins range terug naar de essentie van koffie: eerlijk vakmanschap, zuivere smaken en een intens verhaal. Vier 100% organische koffies – geteeld volgens de respectvolle en duurzame Minga-traditie – die je dag net dat beetje buitengewoner maken.

    Espresso Honduras Corquin

    Deze Arabica wordt geteeld en geoogst in Corquin, een traditioneel Hondurees dorpje vlakbij het drielandenpunt met Guatemala en San Salvador. De ligging van Corquin, verscholen tussen het tropische woud, geeft deze espresso een zachte smaak met tonen van honing, donkere chocolade en mout.

    Espresso Honduras Corquin van NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Een zachte 100% biologische Arabicakoffie met tonen van honing en zwarte chocolade. Adviesprijs: €4,19 per pack van 12 capsules.

    Lungo Colombia Sierra Nevada

    Iets verder zuidwaarts vinden we de afstammelingen van het vroegere Tairona-volk. Door hun trek naar een afgelegen gebied diep in de Sierra Nevada, konden ze hun traditionele cultuur behouden. Deze authenticiteit geeft de Arabica-lungo een delicate smaak met hinten van geroosterde amandel, nootmuskaat en gerst.

    Lungo Colombia Sierra Nevada van NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Een verfijnde 100% biologische Arabicakoffie met nootachtige accenten.Adviesprijs: €4,19 per pack van 12 capsules.

    Espresso Peru Cajamarca

    In het lang uitgestrekte Peru, met zijn oneindige kusten langs de Stille Oceaan en ademenbenemde hoogvlaktes, liggen de stad en de gelijknamige provincie Cajamarca. Een plek op bijna 3000 meter hoogte doordrenkt van de Minga-traditie – waar wederzijdse hulp en respect centraal staan. Deze filosofie bracht een intense Arabica-espresso voort met aroma’s van hout, drop, subtiele rode peper en zwarte bes.

    Espresso Peru Cajamarca van NESCAFÉ® Dolce Gusto® Een biologische Arabicakoffie met aroma's van zoethout en subtiele tonen van roze peper en zwarte bessen.

    Grande Mexico Chiapas

    Voor de laatste Aboslute Origin nemen we een grand(e) tour terug naar het noorden, naar Mexico. In Chiapas, de zuidelijkste staat van het land, kunnen de koffiebessen beschermd door een rijk bladerdak in alle rust rijpen en hun aroma’s ontwikkelen. De grande-blend van Arabica en Robusta zorgt voor een stevige koffie met rijke tonen van geroosterde hazelnoot en pruimen.

    Grande Mexico Chiapas van NESCAFÉ® Dolce Gusto®. 100% biologische koffie afkomstig uit de regio Chiapas in Mexico. Op basis van geroosterde hazelnoten en pruimen. Adviesprijs: €4,19 per pack van 12 capsules.

     

     





    30-09-2020 om 15:54 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrolijke Vriendjes

    introduceren maar liefst drie nieuwe speelsets

     

    Vrolijke Vriendjes gaan op avontuur.                                              

    De wereld van Vrolijke Vriendjes groeit! Maar liefst drie nieuwe speelsets prikkelen fantasie en stimuleren ontwikkeling voor kleintjes van 1 tot 5 jaar. Hoe fijn is het dat de nieuwste items zich laten combineren met eerder verschenen speelsets.

    Als eerste maakt de Dappere Draak Daan zijn entree, met op zijn rug Roan de Ridder en Luca het Babydraakje. Daan loopt en beweegt zijn hoofd, spuugt vuur en wappert met zijn vleugels. Zijn rug is voorzien van een Magic Point, dat reageert op elk Vrolijk Vriendje dat hier plaatsneemt. Het zorgt meteen voor interactie en verhalen, zinnen, liedjes en melodietjes.

    De Magische Glamper is niet zomaar een camper, het is een hightech camper die je openklapt en reageert zodra hij in beweging komt. Wie mee op reis gaat leert alles over kleuren, seizoenen en het weer. Deze glamper heeft al passagiers (papa, mama en baby), is uitgerust met een scala aan accessoires en biedt luxe voor de verwende kampeerder, zoals een uitschuifbaar bed en een instant sterrenhemel. Sympathiek is dat de rijkdom gedeeld wordt met ieder eerder verschenen Vrolijke Vriendje. Dankzij het Magic Point op de bestuurders plek, komt de speelset voor elke passagier opnieuw tot leven!

    Geavanceerd en tot in detail uitgedacht. Dat is de 2-in-1 Brandweerwagen die dit najaar de wereld van Vrolijke Vriendjes binnenrijdt. Op het eerste gezicht is het een gewone brandweerauto, maar zodra hij openklapt komt er een complete brandweerkazerne tevoorschijn. Inclusief het zo speciale Magic Point, waarop alle Vrolijke Vriendjes en ook nieuwkomers Bente en Bob reageren.

    Dankzij meer dan 180 liedjes, melodietjes, zinnetjes en knipperende toetsten maken kleintjes spelenderwijs kennis met alle ins & outs van de brandweer. Dat ze ondertussen ook zelf verhalen bouwen, een draai geven aan avonturen van prinsessen, stoere draken, coole brandweerlieden en sympathieke piraten, da’s mooi en vooral onbetaalbaar..                  

    Advies verkoopprijs: VTech Vrolijke Vriendjes Dappere Draak € 44,95, Magische Glamper € 44,95 en 2 in 1 Brandweerwagen € 59,95.





    30-09-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rhe Great Abby

    de nieuwe Rosa Faia serie met Gatsby Glam

     

    Vol levenslust de hele nacht dansen, zelfbewust in het middelpunt staan en het licht van de schijnwerpers genieten – in de gouden jaren 20 ontdekten vrouwen een heel nieuw levensgevoel en gooiden oude conventies overboord.

    Abby eert deze vrouwelijke tijdgeest van de bruisende naoorlogstijd: Onafhankelijke, sterke vrouwen die weten wat zij willen en niet meer in een – in de waarste zin van het woord – korset gevangen willen zijn. Zij hechten waarde aan stijl en zinnelijkheid, zonder af te zien van een vrij draaggevoel.

    In edel zwart of krachtig cherry herinnert het hoogwaardige Franse kant in Chantilly look aan de art deco stijl. Alle modellen van Abby zijn ontworpen met veel liefde voor details op het gebied van pasvorm en functionaliteit. Een beugelbeha in een allover kanten optiek, een moulded softbeha van cleane microvezel met kant of de softbody met stijlvolle kanten inzetstukken: Abby vleit zich sensueel en vrouwelijk aan de huid en zorgt voor een zacht draaggevoel.

    Een perfecte, sensuele pasvorm

    De nieuwe Abby modellen zijn niet alleen zwoel, bij elk model is ook gelet op de details, de pasvorm en het comfort. Er is gekozen voor drieledige cups, waarbij de bovencup gevoerd is met licht elastische tule en de ondercup met een zachte niet-elastische voering. Hierdoor combineert de serie een mooie pasvorm met een soft draaggevoel.

    De beha's kunnen gecombineerd worden met een tailleslip of een hoge tailleslip+ gemaakt uit uiterst zachte stof. De brede zijstroken uit kant en tule passen perfect bij het florale dessin van de beha’s. De elastische kanten boord sluit zacht aan en accentueert mooi alle vrouwelijk rondingen.

    Naast de verleidelijke cherry kleur, is er ook een zwarte versie, gevoerd in een contrasterende nude kleur.

    Roaring Twenties for big girls : Ook dames met grotere maten kunnen volop mee genieten van de Roaring Twenties! Het Big Cup-model (cup F-J) heeft vierdelige cups, met een vormstrook aan de zijkanten voor extra steun. De moulded modellen, beugelbeha en softbeha combineren kant tussen de cups en aan de schouderbandjes met een softe, cleane microvezel in de dubbellaagse cups.

    Een playful Abby body : Naast de beha's, bevat deze nieuwe collectie ook een speelse, kanten body. Brede doorlopende stroken van kant in de softbody flatteren het vrouwelijke silhouet. Een sensueel en speels detail is het elastische kanten boordje aan het been.









    29-09-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WE Fashion

    ZET NIEUWE STAPPEN IN DUURZAAMHEIDSMISSIE

     

    Al het katoen in de Men, Women & Kids collecties is vanaf heden 100% duurzaam. Onder de noemer ‘WE CARE’ deelde WE Fashion vorig jaar haar duurzaamheidsdoelstellingen voor 2025, onderverdeeld in vier pijlers: Improving the supply chain, Making better products, Improving our way of working en Giving back to society. Een belangrijke doelstelling was het gebruik van 100% duurzaam katoen in 2021 voor alle collecties. Met trots deelt de retailer dat dit voor de huidige wintercollectie al het geval is. Naast deze belangrijke mijlpaal zet WE een nieuwe stap in het verduurzamen van haar businessmodel en het realiseren van haar doelen rondom ‘Making better products’, door de omloopsnelheid van haar collecties te vertragen.

    SUSTAINABLY STYLISH: De missie van WE is mode verduurzamen door de juiste balans te vinden tussen mens, milieu en economisch belang. Eén van de stappen die de retailer zet om dit te bewerkstelligen is het vertragen van de omloopsnelheid van haar collecties.

    “Onze klanten shoppen bewuster en waarderen onze kwaliteit. We bedienen ze met onze stijlvolle collecties voor de momenten die ertoe doen. Door minder verschillende collecties per seizoen te presenteren krijgen producten langer de kans om zichzelf te bewijzen. We stoppen met de race om steeds maar weer nieuwere trends achterna te rennen en vertrouwen op het succes van onze core business: het aanbieden van kwalitatieve en tijdloze essentials voor een sustainably stylish garderobe”, aldus Joris Aperghis, CEO WE Fashion Europe.

    RESHARE : Kleding van goede kwaliteit heeft een lange levensduur. Met name kinderkleding, die vaak maar een beperkte periode wordt gedragen omdat kinderen nou eenmaal groeien, lenen zich perfect voor recycling. WE biedt de mogelijkheid om oude kleding in te leveren in de winkel. Met het internationale Recycle Programma krijgt kleding een tweede leven. Hiermee wordt niet alleen een circulaire fashion industrie gestimuleerd, de opbrengst van de verkochte kleding in de ReShare stores komt ook ten goede aan het hulpaanbod van het Leger des Heils.

    BETTER TOGETHER : WE werkt hard aan het verduurzamen van de onderdelen waar het invloed op kan uitoefenen, maar doet, onder het mom van ‘Better Together’, ook een beroep op haar klanten om hier samen in op te trekken. 40% van de voetafdruk van een kledingstuk ontstaat namelijk in de gebruikersfase. Met haar deelname aan Dutch Sustainable Fashion Week (24 t/m 30 september 2020) hoopt WE het gesprek op gang te brengen en aandacht te vragen voor beide kanten van het spectrum. Het personeel in de WE winkels staat klaar om vragen te beantwoorden en ook op social media besteed WE aandacht aan de verschillende duurzaamheidsthema’s door middel van interactieve content.

     









    28-09-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!