Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    22-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTE cosmétique - Spred Beauty

    VERWELKOM DE WARME TINTEN VAN NOTE COSMETIQUE - EXCLUSIEF BIJ KRUIDVAT

    Met de komst van de herfst en winter maken frisse kleuren plaats voor warme tinten. Of je nu gaat voor een subtiele look of voor een smokey eye-variant: met de producten van NOTE kan je beiden perfect realiseren. In september is het merk met trots naar de België en Nederland gekomen waar het exclusief te verkrijgen is bij Kruidvat.

    De normen en waarden van NOTE zijn inclusiviteit, er horen geen grenzen te zijn in wat schoonheid inhoudt. Iedereen is welkom in de NOTE beauty community, mede hierdoor blijven de prijzen toegankelijk. Daarnaast is NOTE halal gecertificeerd, PETA cruelty-free gecertificeerd, dermatologisch en oftalmologisch getest en vrij van parabenen.

    Zo komt het merk consumenten tegemoet die hun producten kiezen, niet alleen op basis van prestaties of prijs, maar ook op basis van andere factoren in lijn met hun persoonlijke overtuigingen. De hoog gepigmenteerde producten voor lippen, ogen, gezicht en nagels zijn voor consumenten die graag een bewuste keuze maken. NOTE werkt met ingrediënten als arganolie, citrusvruchten, koraalzeewier, sheaboter, macadamia-olie, koraalzeewier en druivenfruitextract en vitaminen.

    Volume One Touch Mascara I € 12,90 : Verrijkt met voedende castorolie, groene thee extract en pure pigmenten. Het zandlopervormige borsteltje en de zachte textuur van deze mascara zorgen voor extra volume, en dat na slechts één keer aanbrengen.

    Luminous Silk Compact Powder I € 11,90 : Verrijkt met arganolie, bekend om zijn hydraterende werking. De matte en zachte textuur van de poeder egaliseert je teint en vermindert glans voor een natuurlijke look. De Luminous Silk Compact Powder is in diverse kleuren verkrijgbaar.

    Deep Impact Lipstick I € 9,90 : Deze lippenstift draagt net zo licht als een lippenbalsem en heeft de glans van een lipgloss. Daarnaast houden de ingrediënten je lippen soepel en zacht. De Deep Impact Lipstick is in diverse kleuren verkrijgbaar.

    Brow Addict Tint & Shaping Gel I € 11,99 : Ga voor een langhoudende wenkbrauwlook met deze tint en shaping gel. De gel geeft je wenkbrauwen kleur, vult ze en geeft ze de perfecte vorm. De Brow Addict Tint & Shaping Gel is in diverse kleuren verkrijgbaar.

    Ultra Rich Color Pencil I € 5,99 : Definieer je smokey eyes of maak je alledaagse look intenser met dit Note Cosmetique Ultra Rich Eye Pencil. De zachte formule is perfect voor gebruik op je ooglid en langs je waterlijn. De Ultra Rich Color Pencil is in diverse kleuren verkrijgbaar.

    Sculpt Master Mascara I € 12,90 : De opbouwbare formule van de Sculpt Master Mascara biedt volume en definitie. De mascara heeft een siliconen borsteltje met twee kanten. De ene kant zorgt voor textuur en de andere lift en krult je wimpers. Na het aanbrengen lijken je wimpers voller.

    Luminous Silk Compact Blush I € 10,90 : Verrijkt met arganolie, bekend om zijn hydraterende werking. De Luminous Silk Compact Blush geeft je een warme, natuurlijke uitstraling. De blush is geschikt voor alle huidtypen en verkrijgbaar in diverse kleuren.

    Eyebrow Pencil I € 8,90 : Het wenkbrauwpotlood is waterproof en langhoudend. Het heeft twee kanten. Met het speciale borsteltje breng je je wenkbrauwen in vorm. De Eyebrow Pencil is in diverse kleuren verkrijgbaar.

    Black Precision Eyeliner I € 11,90 : Met de fijne punt van deze Note Cosmetique Black Precision Eyeliner accentueer je je ogen in een handomdraai. Je brengt de vloeibare formule met gemak en precisie aan.

    Mattemoist Lipgloss I € 8,90 : Verrijkt met macademia-olie en Vitamine E. De lipgloss heeft een rijkgepigmenteerde kleur en matte finish. De crèmetextuur biedt een volledige dekking zonder dat je lippen droog aanvoelen. De Mattemoist Lipgloss is in diverse kleuren verkrijgbaar.

    Smokey Eye Pencil I € 8,90 : Het handige aan dit oogpotlood is dat het twee verschillende kanten heeft. De smokey applicator met foamtip blend de kleur voor een perfecte ooglook. De Smokey Eye Pencil is in diverse kleuren verkrijgbaar.

    Love At First Sight - Eyeshadow Palette I € 15,90 : In dit Note Cosmetique Love At First Sight Eyeshadow Palette vind je een ware kleurexplosie. Dankzij de pigmenten en parels blijft de kleur na het aanbrengen lang mooi. Het oogschaduwpalet bevat twaalf kleuren met een matte, satijnen of metallic finish.

    #spreadbeauty

     

     

     

     









    22-11-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30e editie Nocturnes van de Zavel

    Het is met grote droefheid dat de verenigingen van winkeliers en ambachtslieden van de Zavel en de Marollen de organisatie van de Nocturnes v/d Zavel, die van 25 tot 29 november a.s. zou plaatsvinden, moeten opgeven!

    De sanitaire maatregelen die door de evolutie van de Covid 19-pandemie werden opgelegd, stellen hen niet langer in staat om de productie van dit evenement, dat we al vele maanden voorbereiden, verder te zetten.

    Deze nieuwe annulering volgt op een reeds moeilijk eerste halfjaar dat onze verschillende commerciële activiteiten heeft verlamd. De verschillende verenigingen zullen alles in het werk stellen en hun krachten bundelen om de operatie volgend jaar te laten doorgaan.

    De basisprincipes van deze versie (nieuwe look) voor het 30-jarig jubileum zullen in 2021 worden gehandhaafd, de nieuwe datum zal zo spoedig mogelijk worden bekendgemaakt.

    21-11-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De opticiens, beschouwd als essebtiële handelszaken, blijven open.

    Hoe kies je je bril?

    Tijdens deze tweede lockdown in België worden opticiens beschouwd als essentiële handelszaken. Ze blijven dan ook open zodat u uw optische bril kan kopen.

    ENKELE TIPS...

    - De bovenkant van de montuur moet de natuurlijk kromme volgen van de wenkbrauwen, maar mag die nooit oversteken. Wenkbrauwen verlenen karakter en uitdrukking aan het gezicht en je moet ze dan ook niet verbergen achter een dikke brilmontuur.

    - Een rechthoekige montuur zorgt ervoor dat het gezicht breder en minder hoog lijkt. De « vlinder » bril opent de blik, verslankt de kaken en verbreedt het voorhoofd.

    - Een montuur die eerder dik is en met een donkere keur versterkt de persoonlijkheid en geeft een serieuze air.

    - Wanneer de trekken van het gezicht daarentegen eerder streng zijn is een fijn model met lichte kleur ideaal want ze verzacht. De metaalachtige monturen hebben zachtere lijnen en brengen verfijndheid aan het gezicht van een man of een vrouw.

    Het gezicht is vierkant – Dan kiezen we een ovalen montuur die eerder groot is of een « fantasie » montuur met afgeronde contouren om de trekken te verzachten. In beide gevallen verlengen fijne monturen op visuele wijze het gezicht. Te vermijden : hoekige brillen, rechthoekige of vierkante. Absoluut uit den boze : kleine monturen.

    Het gezicht is rond – In dat geval zijn er twee opties. Men kan de rondheid benadrukken met een dunne en ronde montuur die bovendien een « verjongend » effect creëert. Ofwel kunnen we het verzachten met een montuur met afgeronde, hoekige, ovalen of « vlinder » vormen. Hoekige brillen met grote contouren zorgen voor een « intellectuele » toets.

    Het gezicht is driehoekig - De voorkant is breed en de kin fijn en puntig. De montuur die perfect bij dit soort gezicht past is fijn en ovaal, de onderste randen zijn afgerond. Een open model/ zonder contouren is ook een goed idee. Te vermijden : zeer ronde of hoekige brillen.

    Het gezicht is ovaal – Het is de meest courante vorm van het gezicht van ongeveer 80 % van de bevolking. Hier kan alles en kan men van bril veranderen zoals van overhemd. Men kan kiezen voor kleine, grote, ronde, rechthoekige, sobere of meer « flashy » modellen.







    20-11-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonides: Een stoet van chocoladeballejtes om de Sint te ontyvangen

    Naast de klassieke of ludieke figuurtjes, de chocolademunten en marsepeinfiguurtjes beloven deze chocoladeballetjes in zes verschillende smaken een heerlijk en kleurrijk feest… en niet alleen voor onze kids.

    De collectie omvat: Witte chocolade praliné gepfote rijst, Melkchocolade gezouten karamel, Melkchocolade hazelnootpasta, Melkchocolade Praliné Biscuit, Melkchocolade sprankelende praliné en Pure chocolade praliné.

    Lieve Sint, we zijn er klaar voor !

    Aanbevolen verkoopprijs : Chocoladeballetjes : 29,4€/kg

    Sinds 1913 heeft Leonidas één missie: echte momenten van geluk creëren door iedereen te laten genieten van heerlijke chocolade. Met meer dan 1300 verkooppunten in 40 landen heeft Leonidas in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als het favoriete pralinemerk van de Belgen. De onderneming brengt voortdurend nieuwe smaken en seizoenproducten op de markt, naast een ruim assortiment van klassieke pralines, truffels en napolitains.

    Leonidas werkt uitsluitend met Belgische chocolade met 100 % pure cacaoboter zonder palmolie en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

    Meer informatie op www.leonidas.com.

    Leonidas, een doosje vol geluk





    19-11-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U-protect

    IN 30 SECONDEN MINDER STRESS EN VRIJER ADEMEN DOOR EEN FRIS EN ZUIVEREND MONDMASKER

    De uProtect spray is veel meer dan zomaar een mondmaskergeur. Met de uProtect spray ontdek je binnen dertig seconden na het aanbrengen al de frisheid en het ontspannen gevoel van een heerlijke ochtendwandeling in de lavendelvelden van de Provence.

    uProtect van Alain Indria bevat veilige, zuiverende en ontsmettende lavendelalcohol en essentiële oliën van lavendel, kamille, tijm en citroen voor het oppervlakte van je masker. Het ontspannende gevoel door de geur maakt uProtect de ideale spray voor iedereen die een mondmasker moet dragen.

    uProtect zorgt voor een langdurige geurervaring die je zintuigen kalmeert. Je geniet intens van de frisse geursensatie. Net als in de Provence dompelt de uProtect spray je onder in een uniek zintuiglijk universum. In een heerlijke wereld waar de kennis van mens en natuur prachtig samenvloeien.

    uProtect is bovendien 100% biologisch en is made in België. Uiteraard werd uProtect verregaand toxicologisch getest en werd het als 100% veilig en natuurlijk bevonden op alle types mondmaskers.

    WAAROM UPROTECT?

    Vanwege Covid-19 ervaren we allemaal meer stress en worden we blootgesteld aan sanitaire risico’s.

    Het dragen van een mondmasker is op veel plaatsen een onverbiddelijke must. Dit zal bij elke nieuwe golf van het coronavirus steeds meer het geval zijn. Talrijke mensen geven aan dat het dragen van een mondmasker wordt ervaren als ongemakkelijk en onprettig. Sommigen rapporteren bijwerkingen als moeilijker kunnen ademen, hoofdpijn en duizeligheid. Bovendien kan de lucht die je inademt na een tijd muf en wrang aanvoelen. Intens je eigen adem ruiken is voor velen een zeer onprettige beleving.

    uProtect is dé manier om met deze ongemakken om te gaan en je tegelijkertijd veiliger en beter te voelen.

    Een handige meeneemspray in twee verschillende natuurlijke aroma’s: Fresh: lavendel, tijm en citroen - Relax: lavendel en kamille

    Een vijfsterrenrecensent, die uProtect al in primeur heeft mogen testen, zegt: “Ik ben verliefd op deze uProtect spray! Helemaal niet overweldigend en het verfrist geweldig goed mijn maskers. En ik heb echt het gevoel dat ik beter adem. Met de spray ben ik steeds weer klaar om erin te vliegen!”

    Een andere testpersoon schrijft: “Ik had eerlijk gezegd een haat-liefdeverhouding met mijn masker. Want als ik het lang moet dragen dan wil ik het mondkapje het liefst van mijn mond afrukken en wegsmijten. uProtect is voor mij een soort van reset. Het voelt aan alsof ik niet echt een mondmasker draag.”

    WIE SCHUILT ER ACHTER UPROTECT?

    Antwerpenaar en creatieve geest Alain Indria is de bezieler van uProtect. Wie hem al langer kent, weet dat Alain kan toveren met voeding, ingrediënten en kruiden. Zo deed de koffieketen Starbucks een aantal jaar geleden een bod op zijn patent van GingerLove. Alain Indria creëerde, midden in de coronapandemie, een zuiverende mondmaskerspray die je helpt ontspannen en beter en vrijer te ademen in slechts een paar seconden! Op deze manier maakt hij ook zijn droom waar om parfums te creëren in de vorm van weldoende en veilige aromatherapie via je mondmasker.

    Deze revolutionaire mondmaskerspray is beschikbaar vanaf dinsdag 10 november. Te koop: • via www.uProtect.life • bij de betere apotheek - Prijs: € 19,90

    ADEM VRIJ. VOEL JE VRIJ.

     







    18-11-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swarovski optik lanceert Gear-collectie

    Klaar voor de natuur, weer of geen weer …

    Het afgelopen jaar zijn we volop de natuur in getrokken en dat hebben ze bij het Tiroolse SWAROVSKI OPTIK ook opgemerkt. SWAROVSKI OPTIK heeft daarom een collectie met kledij en accessoires ontwikkeld, speciaal voor natuurliefhebbers die ook willen zien en ontdekken. Weer of geen weer, met dit assortiment ga je altijd met plezier de buitenlucht in.

    De nieuwe GEAR-collectie bestaat uit verschillende uitrustingen voor onvergetelijke outdoor-ervaringen: tot in het kleinste detail doordacht door de experts van het bedrijf, met een functioneel en aantrekkelijk design, zo duurzaam mogelijk geproduceerd, robuust en mooi. Of je nu op trektocht gaat, vogelaar bent of natuurbewonderaar… met de volgende nieuwe producten kan de herfst al niet meer stuk.

    BP-rugzak 30: de rugzak voor waardevolle apparatuur :

    Een ideale rugzak voor dagtochten, daar kun je van op aan. Waardevolle apparatuur vervoer je veilig en comfortabel: de verrekijker bevestig je aan een speciaal geïntegreerde draagriem en aan de buitenkant is er ruimte voor een statief. Comfortabel om te wandelen, veilig beschermd tegen regen en wind, en handig om spullen op te bergen. De rugzak is gemaakt van 100 procent gerecycled PET en PFC-vrij, volgens de bluesign® -norm, de strengste milieunorm voor textielproducten ter wereld.

    ML merino Liner: handschoenen met antislipoppervlak.

    Deze warme en duurzame handschoenen van de fijnste merinowol zijn bijzonder geschikt voor de gevoelige huid en verkrijgbaar in vier maten. Dankzij hun antislipoppervlak kun je er het scherpstelwiel van je verrekijker of richtkijker eenvoudig mee aanpassen en zelfs je smartphone bedienen.

    GP-handschoenen pro: de robuuste bescherming :

    Lange uren van observatie in de openlucht bij slecht weer zijn geen probleem meer. De GP- handschoenen pro worden geleverd met een wind- en waterafstotend, ademend Sympatex-membraan. De voorgevormde vingers wikkelen zich als een tweede huid om de handen. De lederen verstevigingen maken ze extreem robuust en zelfs compatibel met het touchscreen.

    Petten, mutsen, buffs…

    De Gear-lijn omvat ook nog mutsen in merinowol, petten, een thermische drinkfles en een buff. Blijf op de hoogte van meer nieuws in 2021, want het assortiment zal nog diverser worden. Voor meer details over de afzonderlijke uitrustingen uit de GEAR-lijn ga je naar aa.swarovskioptik.com.

    De producten van de GEAR-lijn zijn sinds 2 november 2020 verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en online op swarovskioptik.com.

    De wereld behoort aan hen die schoonheid kunnen zien. Ervaar het ogenblik.

    SEE THE UNSEEN. SWAROVSKIOPTIK.COM

     

     

     

     

     







    17-11-2020 om 07:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recycle je interieur

    met de Margriet Foolen-collectie van Point-Virgule

     

    » Een collectie van Margriet Foolen en Point-Virgule - » Accessoires voor het hele huis

    We houden van verandering en vernieuwing in ons interieur, en dat doen we graag op een duurzame en verantwoorde manier. In 2021 gaan we daarom voluit voor ‘interior recycling’: spullen in onze eigen woning een andere bestemming geven. De Point-Virgule-bamboevezelcollectie van ontwerpster Margriet Foolen zet je hiermee op weg met haar tijdloze, veelzijdige én duurzame huishoudaccessoires in zachte kleuren. Nu in de keuken, maar binnenkort misschien in de badkamer!

    Durf te switchen

    Recycling, downcycling of upcycling. Gelukkig ziet Point-Virgule door het bamboebos de bamboe nog, want het Belgische merk geeft aan duurzaam wonen in 2021 een nieuwe dimensie met de ‘interior recycling’-trend. Zo kies je bijvoorbeeld voor de zeepdispenser in naturel, donkergrijs of mistblauw. Dankzij de zachte kleuren vindt de dispenser snel zijn plekje aan de wastafel in de badkamer. En is het tijd voor een frisse wind door je interieur? Dan verplaats je hem naar de keuken waar hij evengoed matcht.

    Ook de stijlvolle schaaltjes kunnen een nieuwe functie aannemen: van plateau voor kruidenplanten in de keuken tot sleutelkommetje in de inkomhal. Door het tijdloze design van de collectie, creëer je ermee snel en eenvoudig een frisse look & feel in een andere ruimte.

    Voor de creatieve geest

    Wie bovenop ‘interior recycling’ nog aan een extraatje denkt, kan bijvoorbeeld een ander accessoire uit de Point-Virgule-collectie toevoegen. Door verschillende kleuren en items met elkaar te combineren, creëer je een vrolijk en speels geheel. Mix & match!

    Margriet Foolen meets Point-Virgule

    Point-Virgule staat bekend om haar duurzame en ecologische huishoudaccessoires uit bamboevezel. Het zijn functionele, maar esthetische producten met oog voor design die in ieders interieur passen. En laat dat nu net de visie zijn van productontwerper Margriet Foolen (38). In 2006 richtte ze haar eigen ontwerpstudio op: Studio Divers. Onder dat label creëert ze eenvoudige, slimme en praktische producten – van meubels tot servies – die voor iedereen bedoeld zijn. Margriet Foolen werkt daarnaast geregeld samen met bekende designlabels, en ook bij Point-Virgule werd het een match made in heaven.

    Point-Virgule kwam tot stand in 2002 en is op en top Belgisch. Met een rijk assortiment aan must haves voor keuken, eetkamer en living houdt Point-Virgule vast aan haar voornaamste ingrediënten: kwaliteit, innovatie, gebruiksgemak en een snuifje design.

    Het Belgische merk verwent haar gebruikers op professionele tools van betrouwbare kwaliteit en easy-to-use kookmateriaal. Bovendien komen de accessoires in een trendy jasje die ieder interieur stijlvol aanvullen. Ligt de natuur je ook nauw aan het hart? Point-Virgule heeft een kleurrijke plant- en bamboevezelcollectie op basis van milieuvriendelijke materialen.

    Ontdek het volledige assortiment en de verkooppunten op www.point-virgule.be.

     

     

     

     









    16-11-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!