Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom geen tennisvakantie inplaats van wintersportvakantie?

    Op actieve voorjaarsvakantie mét kleine kinderen naar Portugal! Veel Belgen vertrekken tijdens de paasvakantie richting de sneeuw. Maar voor zij die op zoek zijn naar een actieve vakantie in de warmte en zonder volgepakte auto is er een Portugees alternatief. Het Portugese Martinhal Family Hotels & Resorts biedt een complete tennisprogramma aan voor het ganse gezin. En ondertussen bekommert een baby concierge zich voor de allerkleinste gasten.

    Professionele tennisles voor het ganse gezin : In samenwerking met de lokale Quinta da Marinha Tennis Clubs worden er in de winter en het voorjaar speciale tennislessen georganiseerd. Club 98 - de sportclub van het familiehotel - beschikt over twee hoogwaardige kunstgras tennisbanen en twee padeltennisbanen. Gedurende 5 dagen kan je dagelijks aan je techniek sleutelen met professionele coaches. De kleinste kindjes mogen meedoen, van zodra ze een tennisraket kunnen vasthouden! Alle benodigdheden zijn trouwens inbegrepen, dus je hoeft geen tennisraketten te voorzien en zelfs voor tennisshirts wordt gezorgd.

    De baby concierge staat tot uw dienst : Geen probleem om ook de baby mee te nemen op deze tennisvakantie want een professionele babysit ontfermt zich graag over de allerkleinste gasten. De baby concierge van het Martinhal-team regelt de babybedjes en -badjes, flessenwarmers, thermometers en andere babyspullen. Rond etenstijd schuift het hele gezin samen aan tafel. En de baby wordt op zijn wenken bediend met een speciaal menu van gezonde huisgemaakte, gepureerde babyhapjes. Zo kan je zorgeloos ‘light’ reizen met je baby en het ganse gezin.

    Praktische informatie: Het Familie Tennis Programma is tot en met 23 maart te boeken bij Martinhal Cascais (aan de kust van Lissabon). Vanaf 122 euro per nacht (bij 7 nachten), voor een familie bestaande uit twee volwassenen, een kind onder de 12 jaar en een baby, op basis van een halfpension verblijf in een dubbele (gezins-) kamer. Het verblijf is inclusief de tennislessen gedurende 5 dagen.

    Van een resort in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de bruisende stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om haar unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen van bijzonder hoog niveau. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

     





    04-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwrp goes retro sorts

    Komende zomer gooit het Belgische label Antwrp het over de sportieve boeg. Alle typische outdoor zomersporten komen aan bod, van atletiek, over tennis, tafeltennis en badminton tot fietsen.

    T-shirts zijn bedrukt met tennisrackets, tenniscourts en fragmenten van pingpongtafels en atletiekbanen, met een knipoog naar het werk van kunstschilder Raoul De Keyser. Termen uit het tennis zoals “Breakpoint”, “Advantage”, “Deuce” en “Grand Slam” sieren T-shirts. Het Vélo Tourist thema komt ook dit seizoen terug, op een meer abstracte manier. Denk prints van retro fietsen, fietsonderdelen zoals tandwielen en een Keith Haring-achtig Antwrp logo, gevormd door schakels van fietskettingen.

    De kleuren van dit thema zijn muntgroen, wit, chiné grijs, bordeaux en marineblauw, aangevuld met cranberry, grasgroen, capri blue en lichtblauw.









    04-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giovane SS18: Happy colors

    Pretty in pink! Roze is de kleur bij uitstek om zich op en top vrouw in te voelen. GIOVANE kiest deze lente/zomer voor een zacht roze en een vrolijke flamingoprint. Effen of gecombineerd met een felle kleur, roze maakt elke outfit summer proof.

    Oranje en saai? Dat gaat niet samen, zoveel is duidelijk. De bruisende kleur valt op en straalt niets anders uit dan fun, fun, fun! Draag de oranje GIOVANE maxidress naar een feest en alle hoofden draaien jouw richting uit. Ook oranje strepen en patchworkpatronen fleuren elke outfit instant op.

    Ga voor een combinatie van onze favoriete zomerkleuren oranje en roze voor dé feel good outfit van dit seizoen!

     









    03-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 trends voor 2018: Prijsvrij.be herkent meer vroege boekingen, vrouwenvakanties en verre reizen

    Is meer en goedkoper reizen een van je goede voornemens dit jaar? Boek dan deze maand nog voor de meest voordelige deal en ruil A-bestemmingen in voor opkomend zontalent. Deze en andere tips krijg je van de Belgische reisorganisatie Prijsvrij.be die door het analyseren van zoek- en boekingsinteresses 5 trends voor 2018 herkent.

    1) Vroeg boeken voordeliger dan last minutes

    Het is al enkele jaren het geval, maar begin 2018 doen we volgens Prijsvrij.be pas echt gouden zaakjes. Door al in januari of februari te boeken, kan je voor een zonvakantie snel tot € 190 per persoon besparen ten opzichte van een boeking in april. Het grote voordeel aan het begin van het jaar komt door de nog grote beschikbaarheid van populaire hotels en de stabiele vluchtprijzen. Niet voor alle reisbestemmingen is dit het geval — voor de Canarische Eilanden en Turkije haal je slechts € 40 voordeel —, maar last minutes zijn wel aanzienlijk duurder. Beslis en boek dus vroeg.

    2) Vrouwen en singles trekken meer naar het buitenland

    Ook om in de gaten te houden: het aantal vrouwenvakanties dat verder toeneemt. "Sinds 2015 steeg het aantal boekingen door vrouwen die onderling op vakantie gaan met maar liefst 21%. We voorspellen dit jaar een record," aldus Melvin Oomes, Manager New Markets bij Prijsvrij.be. Ook vrijgezellen boeken steeds meer een ticket naar de zon. Met een stijging van 9% — significant veel op het totaalaantal boekingen — zit het aantal reservaties stevig in de lift.

    3) Turkije, Griekenland en Egypte maken comeback

    Turkije en Griekenland zijn terug van weggeweest. Na een aantal mindere jaren met maatschappelijke dipjes krabbelen de vakantieplaatsen dit jaar weer recht. Prijsvrij.be voorspelt daarbij ook dat Egypte dit jaar weer zal bloeien door mooie resorts gecombineerd met populaire activiteiten. Reken dus op deze oude, vertrouwde bestemmingen voor een zonzekere vakantie!

    4) 'Strand en stad' als nieuwe combinatie

    Op zoek naar een zonnige trip met bijzondere beleving? Combineer dan je strandvakantie met een stedenreis. Dit soort pakketreizen groeide vorig jaar al stevig en is nog steeds in opmars. Vooral Portugal en Marokko zijn in 2018 de landen bij uitstek om cultuur te rapen terwijl je aan een vakantiekleurtje werkt. Natuurlijk blijven ook de Canarische Eilanden — met Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote op kop — onverminderd populair.

    5) Verre reizen zijn in trek

    We gaan steeds verder op reis, zo blijkt uit gegevens van Prijsvrij.be, en zijn bereid om daar meer voor te betalen. Al zijn de prijzen voor verre reizen tegenwoordig opvallend lager dan vroeger. De groei in boekingswaarde is te danken aan het verhoogde gevoel van veiligheid waardoor we verder durven vliegen, maar ook aan het aantal luchtvaartmaatschappijen die verdere vlieglijnen inleggen. Hotels spelen bovendien steeds meer in op deze nieuwe trend, waardoor het overzeese aanbod steeds interessanter wordt.

    Prijsvrij.be is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Daarnaast is Prijsvrij.be ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

     





    03-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Receptinspiratie met vinaigrettes

    Nu de feestdagen achter de rug zijn kijken we weer uit naar lichte en evenwichtige maaltijden. Deze twee gerechten, afgewerkt met een geutje heerlijke vinaigrette van Natura, helpen je alvast goed op weg. Smakelijk!

    » Een salade is niet compleet zonder de bijhorende vinaigrette

    Caesar salad, op een originele manier geserveerd: Een Salade César is niet compleet zonder de bijhorende vinaigrette op basis van geraspte kaas, ansjovis en mosterd.

    Dit heb je nodig voor vier personen: - 500 g kipfilet, enkele sneden oud brood, 1 krop Romeinse sla, 3 eieren, stuk Parmezaan, Olijfolie, Boter, Peper en zout, 1 komkommer, 1 avocado, Vinaigrette César van Natura

    Zo gemaakt:

    1. Bak de kipfilets gaar in een scheut olijfolie en kruid met voldoende peper en zout. Laat afkoelen.

    2. Snij het brood in blokjes en bak ze krokant in een scheut olijfolie en een klontje boter.

    3. Kook de eieren gedurende 10 minuten en laat afkoelen.

    4. Snij in partjes. Snij de kipfilet in plakken. Spoel en droog de sla. Snij in repen. Snij de komkommer en avocado in blokjes. Maak met een dunschiller wat schilfers van de blok Parmezaan.

    5. Doe onderaan de bokaal eerst wat vinaigrette César, vervolgens wat komkommer, eipartjes, plakjes kip, avocadoblokjes, broodcroutons en de sla.

    6. Werk af met Parmezaan. Smakelijk!

    Salade van witlof : Vinaigrette de Bruxelles is de perfecte, frisse afwerking voor je salades of voorgerechten.

    Dit heb je nodig voor vier personen: 800 g witlof, 1 citroen, 2 appels, 200 g gepelde garnalen, Handvol verse bladpeterselie, 300 g gekookte krielaardappeltjes, Vinaigrette de Bruxelles

    Zo gemaakt:

    1. Verwijder de bittere kern van het witlof en snijd in fijne reepjes. Besprenkel met een beetje citroensap en meng goed zodat het niet kan verkleuren.

    2. Snij de appels in heel fijne reepjes (laat de schil eraan voor de kleur). Meng in een kom het witlof, de appel, de garnaaltjes, de fijngesnipperde bladpeterselie en de krielaardappelen.

    3. Kruid met peper en zout. Besprenkel met vinaigrette de Bruxelles.

    4. Smakelijk!

    Natura ontwikkelt sinds 1939 authentieke sauzen en vinaigrettes zonder bewaarmiddelen of voedingsadditieven. Het Belgische bedrijf dankt zijn succes aan het gebruik van natuurlijke, kwalitatieve ingrediënten én aan de kennis die al sinds de oprichting in 1939, door vishandelaar Philippe Vryghem, wordt doorgegeven.

    De producten van Natura worden ontwikkeld in het Natura-atelier in Tubeke, Waals-Brabant. Het traditionele productieproces, met grote bakkerijkloppers, is uniek en geeft de sauzen een authentieke en huisbereide smaak. Het assortiment heeft voor elk wat wils en breidt voortdurend uit.

    Vandaag is het merk uitgegroeid tot een dynamische en gepassioneerde Belgische producent met een uitstekende reputatie. Dankzij de groeiende merkbekendheid vind je de topproducten terug op eettafels in België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Nederland, Zwitserland en Zweden.

    Natura: De finishing touch voor elk recept. Natura is verkrijgbaar in Carrefour, Delhaize, gespecialiseerde shops of via de webshop. www.natura.be

     





    02-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromerige slaapkamerideeƫn boor jong en oud

    De rol van kleur in de slaapkamer valt niet te onderschatten. Het is een rustruimte, waardoor we snel naar neutrale tinten zoals beige en grijs grijpen. Toch zijn er ook heel wat andere opties en verrassende kleurcombinaties mogelijk. Levis zet de mooiste slaapkamerideëen op een rijtje, voor jong en oud.

    Harmonie

    Blauw werkt van nature kalmerend. In combinatie met aards beige zijn de kleuren helemaal in harmonie. Een subtiel accent in Heart Wood geeft de ruimte een verrassende afwerking.

    Land en zee

    De combinatie van blauw en groen werkt zeer goed voor de kinderkamer én houdt de ruimte genderneutraal. Door met twee kleuren te werken creëer je een speelse ruimte die toch rustgevend genoeg is om in te slapen.

    Zachte details

    Een breed, licht lijnenspel doet deze zolderkamer ruimer ogen. Een goed uitgekozen neutrale combinatie wordt nooit ouderwets. Combineer blekere kleuren met zachte textielen als wol, katoen en vilt.

    Kleurenweelde

    Een meerkleurige combinatie is een absoluut zekere manier om ervoor te zorgen dat je baby, peuter en later je kind zijn slaapkamer nooit beu zal worden.

    Neutrale perfectie

    Bleke kleuren hebben een uitnodigend effect. De zachte tinten creëren een bijzonder gezellige babykamer. Met een neutraal kleurenpalet hoef je de kamer niet bij elke levensfase te herschilderen, maar kan je eenvoudigweg enkele accessoires veranderen voor een nieuwe look.

    Drie in één

    Door twee of drie kleuren op je muur aan te brengen en een lichtere kleur te kiezen in de omgeving van je verlichting, creëer je een onbezorgde sfeer. Laat je boekenkast niet voor wat ze is dompel ze eveneens onder in je kleurkeuze.

    Collectie Levis Ambiance Mix. Vanaf € 29 voor 1 liter muurverf.

     







    02-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100 jaar slaapcomfort: oprichters Swiss Sense vieren met jubileumcollectie

    » Drie prachtige boxspringmodellen met hoogwaardige materialen voor een heerlijke nachtrust, elk nacht opnieuw.

    De beddenmakers van de familie Diks, oprichters van Swiss Sense, staan al honderd jaar garant voor een goede nachtrust. Om dat te vieren, lanceert Swiss Sense een jubileumcollectie dat alle opgedane kennis, ervaring en inspiratie bundelt. De grandioze en royale collectie brengt het gevoel van luxe dichterbij dan ooit.

    Edition III

    Swiss Sense is gebouwd op 100 jaar ervaring, kennis en vakmanschap. Oprichter Piet Diks startte in 1918 met de productie van matrassen die destijds gevuld werden met stro en voorzien van een juten buitenhoes. Doorheen de jaren ontwikkelde het familiebedrijf Diks nieuwe technieken en materialen om vervolgens uit te groeien tot een van de meest gerenommeerde boxspringspecialisten. Swiss Sense bundelt al deze kennis en expertise in een sublieme jubileumcollectie.

    Boxspring Edition II - Luxe verzekerd

    De luxueuze reeks bestaat uit drie jubileumboxsprings: Boxspring Edition I, Boxspring Edition II en Boxspring Edition III. Ze kenmerken zich door een luxelabel, verfijnd design en het gebruik van hoogwaardige materialen. De zwarte afwerking geeft de reeks een tijdloos en royaal karakter. Naast een mooi uiterlijk, geniet je met de collectie uiteraard van een optimaal ligcomfort.

    Boxspring Edition I: tijdloze klasse

    Boxspring Edition I kenmerkt zich door zijn tijdloze uitstraling. Het zwevende hoofdbord is volledig gestoffeerd en straalt in zijn eenvoud. Past in iedere slaapkamer en bij elke interieurstijl. Vanaf 1280 euro. Verkrijgbaar bij Swiss Sense.

    Boxspring Edition II: gestroomlijnd design

    De moderne Boxspring Edition II wint de aandacht dankzij het subtiele lijnenspel op het hoofdbord. Het stijlvolle design brengt een zekere dynamiek in de slaapkamer. Ideaal voor fans van minimalistisch design die net dat tikkeltje meer willen. Vanaf 1980 euro. Verkrijgbaar bij Swiss Sense.

    Boxspring Edition III: royaal en grandioos

    Op zoek naar een ultiem luxegevoel in je slaapkamer? Dan is Boxspring Edition III jouw dromerige metgezel. Het klassieke hoofdbord, de gestoffeerde matrassen en topper brengt jouw slaapkamer een royaal gevoel in je slaapkamer. Een sublieme nachtrust gegarandeerd! Vanaf 2930 euro. Verkrijgbaar bij Swiss Sense.

    In 1918 maakte Piet Diks zijn allereerste matras van stro. Vier generaties later zijn de beddenmakers van de familie Diks al bijna 100 jaar actief op het gebied van slaapcomfort. Met oog voor vormgeving, detail en ondersteuning produceren ze de perfecte boxspring in eigen fabrieken. Deskundige Swiss Sense-slaapadviseurs stellen daarna een persoonlijk en uniek slaapsysteem samen op basis van de wensen en behoeftes van de klant. Vandaag heeft Swiss Sense ruim 90 winkels in Europa én een webshop. In België vind je de Swiss Sense winkels in Antwerpen, Dendermonde, Hasselt, Kampenhout, Knokke, Olen, Roeselare en Sint-Martens-Latem. Meer info op SwissSense.be

     

     

     







    01-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandaya opent zomerseizoen met nieuwe campings en innovaties
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VAKANTIESALON, Brussel - PALEIS 4, STAND 4277

    Onder de Spaanse zon, aan de Middellandse Zee of de Atlantische Oceaan, op een boogscheut van het Kanaal of in de vrije natuur … Wie kiest voor een van de zestien Sandaya-campings op prachtige, ongerepte locaties, kiest voor topvoorzieningen en kwaliteitsdiensten. Want Sandaya wil voldoen aan de wensen van klanten uit Frankrijk en Europa, die een uitgesproken voorkeur hebben voor ontspannende en gezellige gezinsvakanties omringd door natuurpracht.

    Voor het seizoen 2018 zet Sandaya resoluut in op nieuwigheden en stelt de groep twee nieuwe campings voor: vijfsterrencamping Le Domaine Le Midi op het eiland Noirmoutier en viersterrencamping Le Domaine du Verdon in Castellane.

    Campings in het groen of aan zee : Om aan de verwachtingen van elke vakantieganger tegemoet te komen, kunnen elk van de zestien Sandaya-campings bogen op een unieke sfeer, in de schaduw van een ongerept naaldbos of langs een idyllisch strand. Wie een frisse neus wil halen langs de Atlantische Oceaan, tot rust wil komen op de tonen van tsjirpende krekels, de zomerse sfeer wil opsnuiven aan de Middellandse Zee of de stilte wil opzoeken van de vrije natuur omringd door meren en rivieren is bij Sandaya aan het goede adres voor een topvakantie op maat.

    Ongewone en bijzondere accommodaties : Naast ruime en besloten staanplaatsen voor caravans, tenten of mobilhomes biedt Sandaya ook een gamma originele accommodaties: cottages en PREMIUM-cottages, maar ook hutjes tussen de bomen, tipi's of tentlodges.

    Themaruimten voor extra originaliteit

    L’Îlot Robinson – Les Vagues (Languedoc) – een paradijselijke sfeer, met reuzenhangmatten, palmbomen en witte zandstranden

    Village Surf – Soulac Plage (Aquitaine) – tussen de naaldbomen, onder de zon en vlakbij de zee … het Surf Village is 'the place to be'.

    Espace Tropical – Riviera d’Azur (Provence - Côte d'Azur) – exotische rust, enkel toegankelijk voor een paar geluksvogels

    Espace Provençal – Riviera d’Azur (Provence - Côte d'Azur) – kookhoekjes met plancha in open lucht, om met volle teugen van de typisch mediterraanse omgeving te genieten, inclusief tsjirpende krekels

    Espace Vignes – Cypsela Resort (Spanje) – de rust en stilte van een uitgestrekte autovrije site te midden van wijnranken en olijfbomen

    Aquaparken: In alle Sandaya-campings (met uitzondering van Maisons-Laffitte) kunnen de vakantiegangers een duik nemen in de aquaparken. Ze ontdekken er onder meer golfslagbaden, allerlei waterglijbanen, watervallen, wildwaterbanen, overdekte en verwarmde zwembaden, bubbel- en massagebaden, wellnessruimten (hamam, sauna, verzorging) en ontspanningsruimten. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de baby- en kinderglijbanen, in de plonsbaden en met de waterspelen.

    Leuke sportactiviteiten : Natuur- of zeeplezier … elke camping ligt genesteld in een rustgevende omgeving waar gezinnen kunnen ontspannen en samen kunnen genieten van specifieke voorzieningen op maat van kinderen van elke leeftijd, maar ook van hun ouders: een parcours afleggen tussen de bomen, een klimmuur trotseren, boogschieten, minigolfen, tafeltennissen, fietsen, kajakken, peddelsurfen, een avonturenparcours afleggen, bowlen, petanquen, deelnemen aan sporttoernooien, fitnessen en turnen, tennissen, voet- of volleyballen, gym-, dans- of aquagymlessen volgen, tai-chi beoefenen enz.

    Voor 5- tot 17-jarigen. De professionele animatoren bieden uiteenlopende activiteiten aan, zowel in de Kids Club als in de Juniors Club. Tieners kunnen dan weer optrekken met leeftijdsgenoten tijdens speciale activiteiten in de Teens Club.

    Onvergetelijke avondshows. Elke Sandaya-camping heeft zijn verrassingen … Zo trakteren de medewerkers of professionele animatoren de vakantiegangers vrijwel elke avond op een leuke show. Dansers, muzikanten en acteurs hebben de kleurrijkste shows voor hen in petto.

    Rust en ontspanning : Op vakantie gunnen mensen zichzelf al sneller een pleziertje of nemen ze wat meer tijd voor zichzelf. Op de camping zijn tal van zenruimten voorzien waar de vakantiegangers even aan zichzelf kunnen denken, met een lichaams- en gelaatsverzorging, manicure, epilatie, bij de kapper, maquillage, hamam en sauna, of bubbel- en massagebaden.

    Vijfsterrencamping Le Domaine Le Midi op Noirmoutier en viersterrencamping Le Domaine du Verdon in Castellane werden zopas aan het Sandaya-aanbod toegevoegd. Eind 2017 werden viersterrencamping Le Col Vert en de vijfsterrencampings Soustons Village en Le Château des Marais al in de Sandaya-familie opgenomen.

    • In Le Domaine Le Midi, op het eiland Noirmoutier in het departement Vendée, staat de ongerepte natuurpracht centraal en hebben de vakantiegangers rechtstreeks toegang tot het strand. In het schaduwrijke bos, vlak bij de duinen of onder de zomerzon bij het strand … iedereen vindt gegarandeerd het ideale plaatsje. De camping is geopend van 13 april tot 16 september 2018, en telt 199 accommodaties en 209 staanplaatsen. Het aanbod: animaties, aquapark, Kids, Juniors en Teens Club, aquagym, fietsverhuur, fitness, dansles, tennis, minigolf, voetbal, tafeltennis, basketbal.

    • Le Domaine du Verdon, nabij de heuvels van Castellane, in het departement Provence-Côte d'Azur ligt een camping aan de oever van de Verdon, omringd door natuur. De camping is geopend van 9 mei tot 16 september 2018, en telt 248 accommodaties en 252 staanplaatsen. Het aanbod: animaties, aquapark, Kids, Juniors en Teens Club, sportvissen, speelpleinen, speelzalen, minigolf, tafeltennis, boogschieten, multisportterrein, kanovaren, petanque, trampoline, fit-o-meters, fitness.

    Vakantiesalon – Brussel – van 1 tot 4 februari 2018

    Sandaya zal aanwezig zijn op het Vakantiesalon van Brussel, in Paleis 4, stand 4277. Kom er alles te weten over de nieuwe bestemmingen en aanbiedingen, cottages, hutjes tussen de bomen, lodges, chalets enz.

    01-02-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delhaize: Maak kennis met Ana, Obi, Ali en de rest van de bende

    • Na het succes van vorig jaar krijgt de VitaMinis-actie een tweede editie - • Meer dan 1.600.000 knuffels, 400.000 albums en 50.000.000 flowpacks verdeeld in 2017 - •Nieuwe knuffels: Obi, de aubergine, Ana, de ananas, Ali, de look, Céleste, de selder, Myrthe, de blauwe bes en Philippe, de peer - • Kinderen leren spelenderwijs groenten en fruit eten

    Na het succes van vorig jaar breit Delhaize een vervolg aan haar VitaMinis-actie. Vanaf 25 januari zullen de klanten van Delhaize opnieuw fruit- of groenteknuffels kunnen verzamelen en deze keer zijn er 6 nieuwe knuffels te verzamelen: Obi de aubergine, Ana de ananas, Ali de look, Céleste de selder, Myrthe de blauwe bes en Philippe de peer. Bij de lancering van de eerste editie zijn er maar liefst 1,6 miljoen knuffels verdeeld, 400.000 albums aan de man gebracht en meer dan 50 miljoen flowpacks met kaarten en stickers uitgedeeld. De klant liep toen storm voor onder andere Fred de aardbei, Jack de banaan en Vital de wortel. Delhaize heeft er dan ook niet lang over getwijfeld om opnieuw uit te pakken met een grote VitaMinis-spaaractie.

    Sinds tientallen jaren hecht Delhaize veel belang aan gezondheid en zet dan ook tal van acties op touw om een gezondere levenswijze aan te moedigen. Eén daarvan is de VitaMinis-actie, die vorig jaar voor de eerste maal werd opgezet om kinderen en ouders spelenderwijs te sensibiliseren meer groenten en fruit te eten. Vorig jaar zijn er in totaal maar liefst 1,6 miljoen knuffels, 400.000 albums en 50 miljoen flowpacks verdeeld. Om kids op een ludieke manier te blijven stimuleren om te kiezen voor gezonde voeding, start Delhaize vandaag met een tweede editie van haar VitaMinis-spaaractie. Slechts 5% van de Belgische bevolking eet immers dagelijks de aanbevolen hoeveelheid van 550 gram fruit en groenten per dag[1]. Kinderen en jongeren scoren daarbij het minst goed: in de leeftijdscategorieën 6-17 jaar eet haast niemand dagelijks genoeg fruit en groenten (99%). Een alarmerende situatie.

    Via de spaaractie ontvangt de klant “flowpacks” bestaande uit stickers en spaarzegels waarmee men verschillende richtingen kan uitgaan: • Door de spaarzegels op de spaarkaart te kleven kan men zes verschillende VitaMinis-knuffels verzamelen: een aubergine, een ananas, look, een selder, een blauwe bes en een peer. •   Kinderen kunnen daarnaast aan de slag met het verzamelalbum waarin hij/zij de VitaMinis-stickers kan kleven en allerhande educatieve en ludieke activiteiten rond groenten en fruit kan ontdekken, onder andere spelletjes, recepten, strips, een moestuinposter waar de kindjes stickers van groenten en fruit op kunnen kleven.         

    Vanaf 25 januari t.e.m. 14 maart 2018 ontvangt de klant per aankoopschijf van €20 1 VitaMinis-zakje met daarin één VitaMinis-spaarzegel en vier VitaMinis-stickers die hij/zij kan kleven in het verzamelalbum of op de moestuinposter. Zo ontvangt hij/zij 2 VitaMinis-zakjes bij een aankoop vanaf €40, 3 VitaMinis-zakjes bij een aankoop vanaf €60, enz. De klant kan ook extra VitaMinis-zakjes ontvangen door deelnemende producten te kopen. Tot en met 28 maart 2018 kan hij/zij een knuffel naar keuze bekomen wanneer hij/zij een volle spaarkaart met 20 spaarzegels afgeeft en €3,99 oplegt. Voor wie niet kan wachten om een knuffel te bemachtigen, kan er ook één aan de volle prijs van €12,99 aankopen (zonder spaarkaart). Een verzamelalbum kost €3,49.





    31-01-2018 om 08:52 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prikkel uw zintuigen in het Belgian Chocolate Village
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Februari, de maand van de liefde en van de chocolade ! Onweerstaanbaar verleidelijk. Betoverende, zoete aroma’s. Krokant en sensueel. Talrijke vrouwen die vallen voor zijn weldaden en het zelfs gebruiken in hun schoonheidsritueel.. Chocolade doet ons smelten van genot. Een goede reden om een feestje in zijn eer te organiseren in het Belgian Chocolate Village! De hele maand februari kunt u het museum met z’n tweetjes bezoeken dankzij de speciale promotie waarbij u bij aankoop van 1 toegangsticket 1 gratis ticket wordt aangeboden. Chocoladefans kunnen tijdens de Krokusvakantie hun hartje ophalen en gezellig met z’n tweetjes genieten van alle weldaden van chocolade tijdens een unieke Sint-Valentijnsavond in het Belgian Chocolate Village.

    Februari = chocolademaand

    De liefhebbers van chocolade maken zich op om hun fijnproevershartje op te halen in het Belgian Chocolate Village. Gedurende de hele maand februari zal het museum hen doen smelten van genot! Een bezoekje aan deze chocoladetempel gelegen in Koekelberg, een Brusselse gemeente met een rijk chocoladeverleden, is een echte aanrader voor tijdens de Krokusvakantie.

    Van 1 tot 28 februari geniet u van een promotie waarbij u bij aankoop van 1 toegangsticket het tweede wordt aangeboden. Een uitgelezen kans om de geschiedenis en anekdotes van dit genotsmiddel te ontdekken tijdens een speelse en interactieve tentoonstelling. Een tentoonstelling die elke bezoeker, ongeacht zijn of haar leeftijd, zal weten te bekoren en hem meevoert naar een uniek plekje in Brussel: de overdekte tropische serre met cacaoplantages en talrijke andere exotische planten en kruiden. Na deze ontdekkingstocht is het moment aangebroken om samen met de chocolatier de handen uit de mouwen te steken met een degustatie als absoluut hoogtepunt. Hier komt u ongetwijfeld terug!

    Een suikerzoete Sint-Valentijn

    Er is altijd wel een goede reden om u te laten verleiden door chocolade. En waarom niet naar aanleiding van het feest van de geliefden? Al meer dan 400 jaar wordt van chocolade gezegd dat het een afrodisiacum is. Zo zouden Madame de Pompadour en Casanova warme kopjes chocolade hebben gedronken alvorens een onstuimige nacht in te gaan!

    Heel ver waren ze daarmee niet van de waarheid verwijderd, chocolade bevat immers meer dan 300 actieve bestanddelen zoals kalium, magnesium, ijzer, antioxidanten.. en tal van andere bestanddelen die vermoeidheid en depressie tegengaan of psycho-stimulerend werken zoals cafeïne en fenylethylamine. Dit hormoon (dat wordt vrijgegeven door onze hersenen wanneer we verliefd zijn) stimuleert de afscheiding van het gelukshormoon dopamine.

    Zin om alle weldaden van chocolade te ontdekken en uw liefde op een weelderige manier te vieren? Het Belgian Chocolate Village organiseert een exclusieve Valentijnsavond. Verras uw wederhelft en reserveer snel uw tête-à-tête op www.belgianchocolatevillage.be, via info@belgianchocolatevillage.be of op 02 420 70 76.

    U zult er kunnen smullen van een heerlijk feestmenu en van de verrassende creaties van de chocolatiers van het Belgian Chocolate Village. En waarom de avond niet in schoonheid afsluiten en met z’n tweetjes een massagecrème op basis van chocolade (verkrijgbaar in het museum) uittesten?

    Lang leve de liefde.. en chocolade!

    OPENINGSUREN

    Open : elke dag behalve maandag - Tijdens de schoolvakanties : 7/7 open, incl. maandagen die op een feestdag vallen - Weekdagen: van 9u tot 18u - Weekend, schoolvakanties en feestdagen: van 10u tot 18u - De laatste bezoekers worden toegelaten om 17u - Gesloten : op 25/12 en 1/1 - Duur van het bezoek: 1u

    31-01-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talent van eigen bodem in Hard Rock CafƩ Antwerp
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hard Rock Cafe Antwerp wordt elke donderdagavond Radio Cafe. Hard Rock Cafe is wereldwijd een gevestigde waarde in de muziekscene. Je kan er terecht om één van de befaamde burgers te proeven, de rock-‘n-roll vibe op te snuiven of om je te vergapen aan tal van verzamelstukken die ooit aan rockartiesten hebben toebehoord. Maar Hard Rock Cafe blijft toch vooral een plek waar muziekliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

    Het Hard Rock Cafe Antwerp, gelegen op de Groenplaats, gaat nog een stap verder en geeft vanaf februari ook een stem aan muzikaal talent van eigen bodem. Elke donderdag krijgt een lokale band de kans om het beste van zichzelf te geven. Het Hard Rock Cafe Antwerp heeft plaats voor 200 personen dus de sfeer zal er zeker inzitten. Het wordt zeker en vast the place to be om het weekend al goed in te zetten vanaf donderdagavond. En laat ons eerlijk zijn. Het zou toch cool zijn om later te kunnen zeggen dat je erbij was toen die band voor de eerste keer de pannen van het dak speelde in het Hard Rock Cafe Antwerp.

    Vanaf 1 februari zijn er elke donderdagavond liveoptredens van 20u00 tem 22u00. En bij de eerste editie zal niemand minder dan onze kersverse Miss België, Angeline Flor Pua, aanwezig zijn. Een beauty met brains die heel wat te vertellen heeft. Wie er niet bij kan zijn, kan het optreden live volgen via de regionale Radio Totaal en Rock radio ZZ Rock. Nadien volgt ook een interview met de bandleden in het Hard Rock Cafe Antwerp.

    Hard Rock International (HRI) is met etablissementen verdeeld over 74 landen, waaronder 178 cafe’s, 24 hotels en 10 casino’s, een van de meest gekende merken ter wereld. Hard Rock beschikt over de grootste collectie van muzikale souvenirs, zoals een gitaar van Eric Clapton en nog zoveel meer. Al deze mythische stukken worden in alle hoeken van de wereld in de Hard Rock etablissementen tentoongesteld. Hard Rock is ook bekend voor zijn populaire kledij en muziekproducten, de spectaculaire concertzalen van Hard Rock Live en zijn bekroonde website. De organisatie bezit eigen en franchise cafe’s in iconische steden zoals Londen, New York, San Francisco, Sydney en Dubai. HRI heeft wereldwijd hotels/casino’s waarvoor het een licentie heeft en/of beheert deze volledig zelf. De meest succesvolle bestemmingen zijn het hotel en casino in Tampa en Hollywood. Beide zijn eigendom van en worden uitgebaat door de moedermaatschappij van HRI, de Seminole Tribe of Florida, maar ook op andere spannende locaties zoals Bali, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas en San Diego. Hard Rock Cafe voorziet ook nieuwe etablissementen in Phnom Penh, Caïro, Kaapstad en Chengdu. En in Atlanta, Atlantic City, Berlijn, Boedapest, Londen, Los Cabos, Malediven, New York, Davos, Ottawa, Dalian en Haikou in China heeft Hard Rock Hotel, Casino en Hotel-Casino nieuwe projecten gepland. www.hardrock.com

    31-01-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meubels die zowel outdoor als indoor tot hun recht komen

    Manutti, de Belgische fabrikant van buitenmeubels, breidt zijn collectie SS18 sterk uit. Zo lanceert de specialist outdoor furniture een gloednieuwe serie stoelen, een uitgebreid assortiment tafels en een unieke reeks loungestoelen en poefs.

    Outdoormeubels hoeven niet per se buiten gebruikt te worden, is het motto van Manutti. Ontwerpers Koen Van Extergem en Lionel Doyen creëerden daarom samen met de Manutti Design Studio nieuwe meubels die zowel in je interieur als in je tuin tot hun recht komen.

    Lifestyle en design houden uiteraard niet op in de woonkamer, maar lopen voort in de tuin, en omgekeerd. De buitenmeubels van Manutti doen dankzij hun kwaliteit en design de grenzen tussen buiten en binnen helemaal vervagen.

    Solid Chair – technisch hoogstandje met pure lijnen

    Het resultaat van de nieuwste samenwerking tussen Manutti en designer Lionel Doyen — bekend van de iconische Manutti-collecties Kumo en San — is een smaakvol hedendaags ontwerp met een klassieke twist. Solid, de naam van de praktische, stapelbare stoel, verwijst naar het gebruikte materiaal: massief teakhout.

    Met zijn gebogen vormen van teakhout, springt Solid er echt uit. Een blikvanger van formaat voor binnen én buiten. De vloeiende lijnen en rondingen roepen zowel robuustheid als comfort op. Het ronde deel dat de rugleuning, armleuningen en voeten verbindt, geeft het ontwerp een uitnodigend profiel.

    Solid komt in verschillende ruimtes tot zijn recht: als trouwe gezel op een klein balkon, als eyecatcher op een zonovergoten terras of als bescheiden speler op restaurant. Een opvallende verschijning, onwrikbaar in de tijd gelanceerd. Solid staat voor de samensmelting van authentiek vakmanschap in de meubelmakerij en de nieuwste technologische innovaties in de digitale productie van massief hout.

    Solid Chair. Designed by Lionel Doyen. Beschikbaar in Teak Nature en Teak Nero, verweerd en zwart gebeitst. Bijbehorende kussens beschikbaar in verschillende kleuren.

    Torsa — driepoot met natuursteenlook

    Een nieuwe telg in de Manutti-familie is Torsa: een reeks ronde tafels. Wat meteen opvalt bij deze collectie, is het tafelblad van keramiek, strak afgewerkt en rustend op een frame van naturel of zwartgebeitst teakhout met drie poten. De tafels zijn verkrijgbaar in groot of klein formaat, in hoge of lage versie en in zes keramiekvarianten, waardoor je heel knappe combinaties kunt maken.

    De natuurlijke vormen en materialen van hoge kwaliteit verwijzen niet alleen naar de Scandinavische stijl, ze zorgen ook voor body op het terras of in de woonkamer. Het dessin op de keramieken bladen is telkens uniek. De zes varianten hebben een natuursteenlook. Poreuze natuursteen is buiten niet makkelijk inzetbaar, keramiek wel. Daarom werd de look van natuursteen perfect nagebootst in keramiek.

    Met de bistrotafel Torsa biedt Manutti een stijlvol en elegant alternatief voor de overbekende witte of zwarte bistrotafels. Ze vormen de perfecte toevoeging aan de collectie omdat je de tafels ook op kleinere terrassen en zelfs op balkons kunt plaatsen. Dankzij hun ronde vorm scoren de Torsa-tafels hoog op de graadmeter van gezelligheid.

    Naast de collectie Torsa bistrotafels werden ook de Torsa Dining Tables en de Torsa Low Tables aan de collectie toegevoegd.

    Beschikbaar met een onderstel van naturel of zwartgebeitst teakhout en een blad van keramiek (6 tot 12 mm dikte) met look van basalt, wit marmer, zwart marmer, fossielsteen, travertin of een van de bestaande keramiekkleuren. De nieuwe tafelbladen zijn ook beschikbaar voor de bestaande Mood Tables van Manutti.

    Kobo - zichtbare zachtheid en onzichtbare kracht van vlechtwerk

    Kobo, Manutti's ruime een- en driezitter, oogt heel uitnodigend met zijn diepe zitting en zachte kussens die urenlange ontspanning én maximaal comfort verzekeren. Dankzij het onzichtbare frame zijn alle ogen gericht op het gevlochten touw, dat met de hand geweven werd. Het touw is gemaakt van waterafstotend en uv-bestendig synthetisch weefsel, wat Kobo perfect geschikt maakt voor outdoorgebruik.

    Deze collectie van Manutti Design Studio roept warmte, zachtheid en gezelligheid op. Manutti kiest bewust niet voor wit, maar gaat voor pepper, een beige met lichte blauwgrijze tint. Daarnaast bestaat Kobo ook in antracietgrijs en is de loungebank personaliseerbaar met kleurrijke kussens.

    Duo Chair, Duo Rocking Chair & Minus Table – pure lijnen in een elegant design

    De Belgische ontwerper Koen Van Extergem (° 1989) creëerde de nieuwe Duo- en Minus-collectie voor Manutti. Duo bestaat uit een stoel en een schommelstoel. Die laatste verenigt functionaliteit, schoonheid en beleving, en wordt voor het eerst ook voor outdoorgebruik gepresenteerd.

    De Duo-collectie balanceert tussen stabiliteit en kwetsbaarheid, en toont pure lijnen in een elegant design zonder aan duurzaamheid in te boeten. De Duo Chair is stapelbaar en is samen met de Duo Rocking Chair het resultaat van ambachtelijk vakmanschap en verfijnde metaalbewerking. Zo lijkt het wel of de frames van de stoelen bij elkaar gehouden worden door touwen die rond de rugleuning gewikkeld zijn.

    De Minus-collectie omvat een gestroomlijnde tafel die dankzij zijn smalle blad van 85 cm mensen letterlijk dichter bij elkaar brengt. De tafel creëert op die manier een vorm van samenzijn, ook op een nauw terras. Het ontwerp heeft, naast een blad van keramiek, een gelijkaardig metalen frame als de Duo-stoelen. De herkenbaarheid van beide collecties maakt combineren voor de hand liggend, maar natuurlijk niet verplicht.

    Radius Chair – verrassend lijnenspel

    Manutti’s Solid en Duo-stoelen krijgen voorjaar 2018 het gezelschap van Radius, een technisch hoogstandje afgewerkt met manueel vlechtwerk.

    Een afternoon tea met vriendinnen, een heerlijk aperitief met familie of zelfs een ontspannen zonovergoten lunch met je geliefde: de nieuwe Radius-stoel is geschikt voor elke gelegenheid. De comfortabele zitting, de relaxte vorm en het speelse weefsel maken van deze nieuwkomer een echte blikvanger. Het ontwerp geeft een luchtige toets aan elk terras of binnenruimte.

    De schelp van zachte draden en de malse zitting zorgen voor eindeloos comfort. Een zwoel briesje kan perfect circuleren doorheen de strakgespannen constructie. Eenvoud met een moderne touch. Radius combineert een sterk, bijna onevenaarbaar ontwerp met geweldig zitcomfort. Perfect voor heerlijk luie zomermiddagen. Leun achterover en relax!

    Poufs collection — Touch, multi inzetbaar

    Meer dan ooit heb je de compositie van je exterieur zelf in de hand. Je stelt je zitbank vandaag precies samen zoals jij het voor ogen hebt, rekening houdende met je beschikbare ruimte. Zo ook met de nieuwe collectie Manutti poefs, waarmee je elke denkbare opstelling creëert. Dankzij de uv-bestendige stof zijn deze poefs zowel buiten als binnen perfect inzetbaar.

    Kenmerkend voor de ontwerpen zijn de wat bredere biezen aan de uiteindes. De naad werd zichtbaar langs de buitenkant gestikt, wat een edgy look oplevert. Maar laat je niet afschrikken, deze poefs passen met hun herkenbare ronde zachtheid en uitnodigende karakter met het grootste gemak in ieders exterieur of interieur.

    De Touch-collectie is verkrijgbaar in maar liefst alle verschillende Manutti-kleuren en drie formaten. Zo kan de versie met zithoogte 47 cm aan tafel aangeschoven worden. Met een dienblad erop kunnen de modellen 112 x 65 cm (rechthoek), 52 cm diameter en 82 cm diameter perfect dienstdoen als plaatsvervangend salontafeltje. Even uitrusten? Dan zijn de poefs je partners in crime. www.manutti.com











    31-01-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn voo rhem met Manned

    In de collectie van het Belgische label MANNED staat deze zomer rood centraal, de kleur van de liefde. Perfect om je partner mee in de watten te leggen voor Valentijn. Van slips tot boxers en pyjama's met een mooi all over bladmotief of fijne mille rayé streepjes, voor elk verliefd hart wat wils!

    Geen fan van rood? De collectie bestaat ook in blauw.

    De slippen & shorts worden verkocht als duo pack, vanaf €30,90 tot €39,90.

     







    30-01-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk een smart fietsje dat echt meegroeit !

    Super Trike 4 in 1 kent vele gezichten

     

    VTech ten voeten uit? Dat is speelgoed dat met je kind meegroeit. De Super Trike 4 in 1 is daar misschien wel het beste voorbeeld van. Die ontwikkelt zich van een veilig duwfietsje tot een stoere Trike om te driften! Een superfiets voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Eentje die prikkelt om te leren, dankzij elektronica aan boord, een slimme Led display in het stuur en een bewegingssensor in de pedalen. Als dat geen investering in de toekomst is?

    Stap voor stap transformeert Super Trike 4 in 1 zich, waarbij alle benodigde veiligheidselementen zich in een handomdraai op maat laten stellen of verwijderen. Zo blijft Super Trike 4 in 1 veilig, solide en vooral verrassend. De grootste grap is dat de elektronica écht meedoet. Op maat van muziek leren trappen, spelenderwijs gestimuleerd en sterker worden, je evenwicht vinden, leren opletten en anticiperen, hoe leuk is dat?

    Met veel lef en alle tijd om te oefenen staat hier zomaar een nieuwe generatie behendige fietsers op. Een generatie, die al op jonge leeftijd geprikkeld is om lekker te bewegen en zelfvertrouwen op te bouwen. En dat dankzij een degelijk, oersterk maar vooral doordacht karretje.

    Advies verkoopprijs: VTech Super Trike 4 in 1 € 129,95.









    30-01-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner: modulaire zitbanken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Marie’s Corner vervaardigt al meer dan 25 jaar haute couture en tailor made zitbanken met het grootste respect voor de artisanale traditie in zijn meest pure vorm. De modulaire zitbanken zijn onderdeel van de 200 exclusieve modellen en passen zich aan de afmetingen van ieder salon aan. Deze modulaire zitbanken worden samengesteld in functie van de behoefte: aantal plaatsen, een chaise longue, langs links of langs rechts,... Alles is mogelijk!

    Het Belgische merk heeft dit jaar negen iconische modulaire zitbanken gekozen in de meest gekozen configuratie: twee zitplaatsen en een chaise longue. Dankzij deze vernieuwende aanpak speelt Marie's Corner in op de behoeften van de markt en toont het merk zich concurrentieel met kortingen van 10% tot 15% op de normale prijs.

    En zoals steeds wordt ieder element van het modulaire meubel volledig vervaardigd door de meester-stoffeerders van het huis Marie's Corner. De zitbanken kunnen gepersonaliseerd worden volgens een uitgebreid gamma van afwerkingen: het soort stof, het soort stiknaad en decoratieve naad, het materiaal van de poten,...

    Een geheel eigen zitbank, een unieke creatie volgens de stijl van de gebruiker en diens leefruimte, ligt nu binnen handbereik.

    29-01-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Havanna ooh na-na ... De niuewe comfort beha van Anita voor de zomer 2018

    Anita Comfort lanceert nieuwe Comfort beha Havanna

    Een feel-good beha voor de zomer, waarin iedere vrouw zich goed voelt! De Havanna comfortbeha met schalen in de kleur desert neemt een zachte zomertoon aan en verrijkt vanaf dit seizoen ook de comfortsoftbeha's en comfortbody's in deze serie. Optisch en functioneel overtuigt de nieuwe comfortbeha met zijn exclusief voor Anita ontwikkelde schuimschalen. Deze zijn voorgevormd en naadloos afgewerkt, zodat niet alleen een prachtig silhouette ontstaat, maar de beha ook onder strakke bovenkleding perfect wordt verhuld. Zonder beugels zorgen de schalen tevens voor een excellente pasvorm en goede steun, en dat alles bij een geweldig draagcomfort.

    Ook de elastische boord aan decolleté en armuitsnijding en de met zacht schuim gevoerde en met Microcharmeuse omhulde schouderbandjes dragen hun steentje bij. Het design van de schalenbeha past bij de zinnelijke retrolook van de Havanna serie: fijn gebloemd elastisch kant aan het tussenstuk en de zijden veredelen de cleane cups.

    Blikvanger: een sierlijk strikje tussen de cups. Bij de beha's uit de serie Havanna past een modieuze hoge tailleslip+ met zacht elastisch materiaal in het voor- en achterpand. Zijstroken van gebloemd kant op tule passen bij het dessin van de beha.

     





    29-01-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!