Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    02-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to school

    This back to school season, Jeune Premier (literally) has got your child’s back with the new Ergomaxx backpacks.

    Who says ergonomy ain’t cool?

    A parent’s job is to always have their child’s back, but for the school moments when they can’t be there, Jeune Premier’s brand new Ergomaxx bags will. This newest member of the Jeune Premier family watches the back from the little ones from dusk till dawn. The ergonomic design supports the back and its looks delight the eye. The load-bearing system transfers 50% of the weight of the bag from the shoulders to the waist. It helps to establish healthy posture habits at a younger age and prevents future problems.

    “Shoulder, neck, or back pain are a frequent complaint in young children. Carrying a heavy bag every day can lead to poor posture and even chronic back pain in children.” says Dr Thomas De Geest, an orthopaedic spine surgeon, but also father of two school-age children. “Young students often carry over 15 percent of their own body weight in their backpacks, which causes biomechanical and physiological adaptations that could increase musculoskeletal injuries. Therefore it is important to look for an ergonomic school bag. Beside padded back straps, I would strongly advise a waist strap. An added belt that can wrap around the waist will help distribute weight.”

    With its adjustable, padded backstraps, high-end adjustable carrying system, adjustable, elastic chest strap and adjustable padded hip strap closing with one click, the Ergomaxx is every child’s best school partner in crime.

    The Ergomaxx bags combine brains and beauty, as they are available in five cool designs: cherry pompon, unicorn gold, lady gadget blue, lion head and wingman.

    Ergomaxx product details : Size: 26cm x 42cm x 16.5cm - Weight: 1100g - Volume: 18L - Price: starting from 169.90 euro

    Safety first

    The Ergomaxx backpacks enhance good visibility due to reflectors all around, to protect children in traffic. Additionally, Jeune Premier is also introducing LED lights that will fit right in the clasps of their bags. Ideal for the gloomy autumn and winter mornings as well as evenings. These lights will provide safety in and out of the school premises. The lights are rechargeable with usb & presented in a beautiful, funky display with 12 sets.









    02-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wegwijs in wellness: welk tyr saunaganger ben je ?

    Sinds 1 juli mogen sauna’s en wellness-centra de deuren weer openen. Eindelijk weer genieten van de weldadige effecten die warmte en de juiste luchtvochtigheid op ons lichaam hebben. Maar welke type sauna’s bestaan er nu precies en welk effect hebben deze op ons lichaam? Wij doken het wellnesswoordenboek in samen met home wellness-specialist Gervi en zetten het sauna-ABC voor je op een rij.

    1/ Finse hitte voor de natuurliefhebber

    Het bekendste type sauna is ongetwijfeld de klassieke Finse sauna van beukenhout of de kelosauna – een (kleine) houten blokhut buitenshuis. In zo’n sauna neemt het hout de warmte van de ingebouwde open haard op en geeft die door middel van straling weer af. De temperaturen schommelen er tussen de 60 en 120°C en daarmee behoort de kelosauna tot één van de warmste soorten. Hij wordt soms ook wel eens ‘opgietsauna’ genoemd omdat in dit type sauna regelmatig water – al dan niet verrijkt met essentiële oliën – over de kachel wordt gegoten zodat de ruimte zich met warme stoom kan vullen. Op die manier wordt er ook een onderscheid gemaakt tussen droge of vochtige sessies. De effecten bij dit type sauna zijn voornamelijk stimulatie van de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. Maar daarnaast zou een regelmatig bezoek aan de kelosauna ook een positief effect op het immuunsysteem hebben. Banja, de Russische sauna, is gelijkaardig aan de Finse sauna maar heeft een iets lagere temperatuur en hogere vochtigheid (die kan oplopen tot 100%). Zet je de sauna op 70°C en en voeg je zoutkristallen toe aan de sessie bevorder je het positieve en zuiverende effect op de luchtwegen.

    2/ De ultieme ontspanning in een Turks stoombad of hammam

    Het zweetbad, de voorloper van de sauna zoals we die nu kennen, dateert van het stenen tijdperk. Over heel het noordelijk halfrond zijn sporen van prehistorische zweetbaden teruggevonden. De verklaring hiervoor is eenvoudig: lucht is gemakkelijker op te warmen dan water en dus gebruikten de mensen vroeger het stoombad als een alternatief voor een gewoon warm bad. Een grot, hut of tent kon eenvoudig omgetoverd worden tot een stoombad door in vuur verwarmde stenen te overgieten met een beetje water. Is een hut uit dierenhuid niet jouw ding, dan zit je met de meer hedendaagse hammam ook letterlijk in de wolken (stoom). De temperatuur in een hammam is beduidend lager (rond 45° C) dan in een droge of vochtige sauna, maar door de hoge luchtvochtigheid ga je er wel snel transpireren. Traditioneel bestaat een Turks of Arabisch bad uit een aantal ruimtes met stijgende luchtvochtigheidsniveau’s. Die hoge vochtigheid doet niet alleen wonderen voor je luchtwegen, het verzorgt ook een oneffen, droge huid en is perfect alternatief voor wie niet goed tegen hitte kan.

    3/ De infraroodsauna voor de sportievelingen

    De infraroodsauna is uniek in vergelijking met andere saunatypes omdat deze werkt op basis van infraroodlampen in plaats van een kachel. Bij infraroodwarmte wordt dus niet de lucht verwarmd, maar zenden de lampen infraroodstralen uit die diep in de huid binnendringen zodat spieren en gewrichten volledig kunnen opwarmen. Hierdoor voelen de spieren soepeler aan en worden door het verwarmen van gewrichten en spieren blessures verzorgd en zelfs voorkomen. Ideaal als je niet goed tegen de hitte kan, maar wel flink wilt zweten.

    4/ Licht- en kleurentherapie tegen de winter blues

    De licht- of kleurensauna dompelt je onder in verschillende lichtstralen – waarvan elke kleur een specifieke werking heeft – terwijl je kan genieten van een milde standaardtemperatuur. Elk kleur heeft een eigen functie met een relaxerend of juist opwekkend effect. Welke mood je ook kiest, deugd doet het zeker, want voldoende licht is essentieel voor een gezonde mentale toestand. Zeker in de winter hebben we hier wel eens een tekort aan, wat zorgt voor een instabiele energiebalans en een slecht humeur. Met een sessie in de lichtsauna ga je dit tegen.

    5/ Een Japanse sauna om alle ZENtuigen aan te spreken

    De traditionele Aziatische sauna doet denken aan de Finse sauna: een blokhut met warme stenen en open oven met een temperatuur van 80°C. Volgens de principes van de zen-leer zweeft de sauna boven het water en zorgt het strakke interieur voor een extra rustgevende dimensie; zwarte natuurstenen vloer en scheidingswanden in bamboo. Om alle zintuigen te prikkelen heb je vanuit de sauna een rechtstreeks zicht op de natuur, is er zachte muziek te horen en ruik je de meest heerlijke, natuurlijke aroma’s. Een uitzonderlijke ervaring dus voor wie op zoek is naar een ontspannende totaalbeleving en tegen de nodige hitte kan.

    www.gervi.be - www.gervi-outdoor.be

     









    01-08-2020 om 09:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Belgische samenwerking op Belgische bodem

    MARIE'S CORNER ingezet door WEWANTMORE bij CHÂTEAU DE VIGNEÉ. Toen WeWantMore begin 2019 bij Marie’s Corner aanklopte met een uitdagende opdracht, is er ongetwijfeld ergens in de eeuwige jachtvelden een engelenkoor beginnen zingen. De opdracht van de Antwerpse designstudio was immers op het lijf geschreven van de Belgische meubelmaker: voor de totaalrenovatie van Château de Vignée zocht de designstudio nog een partner voor handgemaakte en hoogwaardige meubelen met comfort als sleutelwoord. Helemaal de biotoop van Marie's Corner!

    Château de Vignée is een historisch monument in het eigenzinnige landschap van de Ardennen. Het 17e-eeuwse kasteel was 400 jaarlang een ontmoetingsplaats voor jagers en is altijd al een trekpleister geweest in de Famenne. Château de Vignée werd getransformeerd tot een idyllisch landgoed met het gelijknamige hotel Château de Vignée (25 kamers) en ARDEN, het restaurant waar chef Kwintin Boelen het allerbeste van de natuur serveert.

    Doorgedreven renovatie- en inrichtingsproject

    Gedurende ruim anderhalf jaar werkten de drie partijen (Marie's Corner, WeWantMore en Château de Vignée) intensief samen om het landgoed in de provincie Namen om te toveren tot een hoogwaardig boetiekhotel en restaurant zonder afbreuk te doen aan de rijke geschiedenis van de site. De lounge, de bar, het restaurant ARDEN en de private dining room, maar ook de spa, de evenementen ruimtes en de comfortabele hotelkamers werden ingericht in functie van de verschillende doelgroepen. Château de Vignée richt zich tot jagers, wandelaars, fijnproevers, koppels, kortom levensgenieters van alle generaties die gedurende de vier seizoenen een sterke verbondenheid voelen met de natuur.

    Marie’s Corner slaat al meer dan 25 jaar een brug tussen vakmanschap en moderniteit. Het Belgische merk ontwikkelt onder meer hoogwaardige en volledig personaliseerbare zitbanken, fauteuils, stoelen en poefs. De Belgische leider van de tailor made zitbank legt zichzelf dan ook hoge en strenge kwaliteitseisen op tijdens iedere stap van de productie. De klant heeft keuze uit 200 modellen, 700 referenties in stoffen en 500 afwerkingen. Ieder stuk is uniek.

    www.mariescorner.com - www.chateaudevignee.be - www.wewantmore.studio

     





    31-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Season XV - Les Ignorants: Serge Leblon & Lionel Jadot

    Twee verschillende disciplines, fotografie en design, maar met dezelfde rode draad: de obsessie voor de organische en instinctieve verhouding tot rauwe materialen. Die obsessie was een voedingsbron voor hun artistieke proces en doet hen vandaag de handen in elkaar slaan voor een tentoonstellingsproject bij Spazo Nobile. Lionel en Serge wilden hun persoonlijke werk niet zomaar naast elkaar plaatsen, ze wilden een originele creatie tot stand brengen, hun eigen praktijken verenigen rond een gemeenschappelijke thematiek. Het onderwerp kwam vanzelf: de transformatie van het lichaam door er machines aan toe te voegen, diverse objecten die zowel inperken als de lichaamsenergie doen toenemen. Low-tech objecten of afval genereren vergankelijke menselijke architecturen. Het is hun doe-het-zelfversie van een soort transhumanisme. Een onvolmaakte, poëtische versie, waar de filosofie van de arte povera fijn doorheen wordt geweven.

    De objecten en machines van Lionel Jadot bevinden zich op het continuüm tussen recyclage en upcycling en worden op individuen uit het dagelijks leven geënt. Achteraf worden ze op beeld vastgelegd en gefilmd door Serge Leblon, in een universum geïnspireerd op dogma95, de cinematografische beweging die in 1995 ontstond en het gelijknamige manifest dat verschillende Deense regisseurs opstelden onder leiding van Lars von Trier en Thomas Vinterberg.

    Het resultaat van deze combinatie - de geüpgradede individuen van Lionel en de beelden van Serge - krijgt een resoluut poëtisch karakter, in de trant van de satirische kritiek. Samen willen ze een soort humor opwekken die aan Buster Keaton herinnert. Zo komen we op het vlak van de vorm bij de ready-made, transgressieve upcycling, Frankenstein, de film Crash van Cronenberg, de film One Week van Buster Keaton, een samenvatting van invloeden die deel uitmaken van hun gedeelde verbeelding.

    Season XV - Les ignorants, Lionel Jadot & Serge Leblon, duoshow,

    Spazio Nobile Gallery, Franz Merjaystraat 142, B- 1050 Brussel - 04/09 – 08/11/2020

     

     

     







    30-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hikermamania

    taking fashion outdoors

     

    Channel your inner mountaineer this FW season

    By now we've grown accustomed to the athleisure trend, linking sportswear and high fashion. This FW season however, our wardrobe will be focussed on the outdoors and nature. Functionality, practicality, adventure,... this outdoor attire brings the best aspects of the wonderful outdoors into your closet. These styles have conquered the high street, but if needed they will get you through in the wild.

    Keeping warm in the (urban) woods

    When venturing into the great outdoors (or when going to work), a good jacket is imperative. As a cornerstone of the outdoor trend, these jackets are lightweight, fashionable and a pleasure to wear.

    Mid layer for the inbetween season

    Not quite cold enough for a big puffy jacket? Count on these mid layer pieces to protect you from the elements and perfect your outdoor/office outfit.

    Mountaineer chique

    When talking outdoors, we obviously can't leave flannel shirts and earth toned pieces behind. Whether you need an outfit to go hiking, or just a casual piece for the weekend, these items will channel your inner mountaineer.

    Hiking or running to catch your train?

    Hiking boots used to be solely for hiking trails, but now they pass as practical yet fashionable everyday shoes. Many sneakers also feature studs to help you get around on rugged terrain. These stylish shoes are the fashion-friendly answer for all urban outdoor-lovers.

    Accessories for mountaineers

    Any experience mountaineer will tell you to never leave without accessories to keep you warm. A fashionable hiker will choose items that lifts his/her style to the next level.

    Take your outfit outdoors

    Since all of these clothes are begging to be taken outdoors, may we suggest a fun (and totally hipster-proof) outdoor camping trip? Camptoo offers everything you need for that perfect outdoor, yet urban holiday.









    29-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PP Retail group,moederbedrijf van LolaLiza

    publiceert hoopvolle financiële resultaten voor 2019

    De PP Retail Group, dat het merk LolaLiza verdeelt via zijn winkelnetwerk in België, Frankrijk en Luxemburg, heeft zijn resultaten voor 2019, eindigend op 31.01.2020, gepubliceerd. Deze zijn erg hoopvol en tonen dat de nieuwe koers die het bedrijf in 2018 insloeg, zijn vruchten afwerpt. De implementatie van de nieuwe strategie die al opgestart werd in 2018 en in 2019 voortgezet werd, heeft duidelijk resultaat opgeleverd. De strategie hield vooral in om flexibeler te werken: in minder dan 6 weken van creatie van een kledingstuk naar verkoop van dat stuk in het winkelnetwerk, op de website en op de marktplaatsen. Het blijkt een winnende gok. Daarnaast heeft ook een nauwe betrokkenheid met de klant bijgedragen aan het succes. Het Belgische bedrijf wil dichter dan ooit bij hun klanten staan en hen beter leren kennen door een omnichannelstrategie op te bouwen om zo klanten offline en online te bereiken.

    "Onze strategie werpt zijn vruchten af” vertelt CEO Joachim Rubin. “We hebben nu allemaal hetzelfde, duidelijke doel voor ogen en dat heeft ons in staat gesteld om de theorie om te zetten in realiteit. We proberen meer dan ooit dicht bij onze on- en offline klanten te staan om zo goed mogelijk aan hun verwachtingen te voldoen. Nu moeten we er alles aan doen om op koers te blijven en er elke dag nog sterker te staan. We blijven optimistisch, maar eveneens realistisch: retail is als een boot die op koers moet blijven ondanks het slechte weer."

    De nieuwe strategie en het nieuwe team heeft gemaakt dat het bedrijfsresultaat van 2019 2,8 miljoen euro winst geeft, wat in de sector zeker positief is; vergeleken met een verlies van 1,2 miljoen euro in 2018. De PP Retail Group heeft duidelijk het tij kunnen keren en kent opnieuw een positieve en rendabele trend. Wat het beeld wat minder positief maakt, zijn uitzonderlijke elementen die het resultaat voor 2019 belast hebben, kosten veroorzaakt door de sluiting van niet-rendabele winkels en de jaarlijkse afschrijving van goodwill tbv van 2,5 miljoen euro, kosten nodig om in 2020 rendabeler te worden. Het bedrijf publiceert een geconsolideerd verlies van -2,5 miljoen euro wat een grote stap in de juiste richting aangeeft, tegenover een verlies van 18 miljoen euro in 2018. Dit geconsolideerde verlies doet in geen geval afbreuk aan de zeer positieve resultaten in 2019, die opmerkelijk zijn in de modesector.

    2020 was en zal omwille van Covid-19 voor vele een moeilijk kaar zijn en dat geldt ook voor LolaLiza. Maar dankzij de goede resultaten van 2019 kan het Belgische deze moeilijke periode trotseren. “Deze tijden zijn moeilijk voor iedereen, en ook voor ons. De toekomst zal moeten aantonen dat we uit deze crisis komen dankzij onze nieuwe strategie.” vertelt CEO Joachim Rubin. “Sinds de heropening van de winkels zijn we terug actief met de LolaLiza Fashion Hunt en de collaboraties met An Lemmens en Tatiana Silva. Beiden tonen aan we als bedrijf agiel en reactief willen zijn.”







    28-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen en biken Koksijde-Oostduinkerke

    Deze zomer en in het najaar is de fiets de beste vriend in en rond Koksijde-Oostduinkerke. Met een uitgebreid aanbod fietsroutes en tal van andere activiteiten is de toon gezet voor veel fietsplezier.

    Fietseluren en deelfietsen

    Fietseluren is een doldwaas avontuur op de fiets voor jong en oud. Op ludieke wijze worden de fietsers op deze tocht langs weiden en bossen gestuurd en fietsen ze letterlijk door een stripboekdorp. Fietseluren is coronaveilig en de nodige maatregelen worden gerespecteerd. Wie graag in zijn bubbel fietst, kan hier genieten van 15 km gek plezier. Alle info op de website, ook informatie over fietsen huren en fietsen delen.

    20 augustus: Het Belgisch Kampioenschap Tijdrijden voor heren en dames elite

    Het Belgisch Kampioenschap Tijdrijden kon door het coronavirus niet doorgaan op 18 juni, maar vindt nu alsnog plaats op 20 augustus. De renners krijgen een technisch en uitdagend parcours van 13 kilometer voorgeschoteld.

    Volgende wielerfeesten: 19-20 september 2020: UCI Keizer der Juniores - 22 november 2020: Wereldbeker UCI cyclocross Koksijde - 19 maart 2021: Bredene Koksijde Classic - 1 mei 2021: Belgisch Kampioenschap Tijdrijden jeugd

    Flinke fietsroutes

    De flinke fietsroutes van Koksijde-Oostduinkerke gaan naar alle hoeken van West-Vlaanderen: lekker korte dichtbijroutes, maar ook flinke tochten tot aan de Franse grens zijn uitgestippeld. Voor de 4 regio’s Brugse Ommeland, Leiestreek, de Westhoek en de Kust werd een kaart uitgegeven met routes via de knooppunten van het nieuwe Fietsnetwerk West-Vlaanderen. De routekaarten zijn te koop bij de dienst toerisme van Koksijde-Oostduinkerke.

    Nieuwe Westkustfietsroute

    Fietsen in combinatie met een bezoek aan typisch West-Vlaamse bezienswaardigheden, dat kan op de nieuwe Westkustfietsroute: langs De Panne, de natuurgebieden van Koksijde, de IJzermonding en de Nieuwpoortse jachthaven, enz. Deze route is de eerste in een reeks van 28 nieuwe West-Vlaamse fietsroutes, 48,5 km lang en ideaal voor de kusttoerist die op zoek is naar afwisseling.

    Nog tot 8 november is er ook een zoektocht langs deze route met de kans op het winnen van leuke prijzen

    Mountainbikeroute: Paul Herygersroute

    Wie graag op de mountainbike springt, kan de Paul Herygersroute volgen, grotendeels kronkelend in het natuurgebied De Noordduinen gelegen tussen Oostduinkerke en Sint-Idesbald. De totale afstand bedraagt 28 km waarvan een 16-tal km onverhard, met prachtige single-tracks en pittige beklimmingen. Ook op deze route liggen heel wat bezienswaardigheden. De routes zijn volledig aangegeven met pijlen en beschikbaar voor gps. Alle info is te vinden op de website.

    Fietsgemeente van het jaar

    Koksijde heeft van haar inwoners het beste fietsrapport van Vlaanderen gekregen voor middelgrote steden en gemeenten tot 50.000 inwoners. Op 6 oktober zullen experts de uiteindelijke winnaar kiezen van de fietsstad of fietsgemeente van het jaar! Spannend!

    Met vier fietsstraten: Pylyserlaan, Doornpannestraat, een deel van de Guldenzandstraat en Karthuizestraat is de fietser koning in Koksijde!

    www.visitkoksijde.be

     

     

     

     

     

     

     







    27-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!