Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LolaLiza legt focus op vrouwen in een mannensector

    19 november = internationale dag van de vrouwelijke ondernemer … " This is a man's world... But it would be nothing without a woman or a girl"

    LolaLiza heeft als Belgisch kledingmerk de ambitie om vrouwen te empoweren én ze met elkaar te verbinden. Dit najaar leggen ze de nadruk op vrouwen die hun mannetje staan in een wereld die vooralsnog eerder als 'mannelijk' wordt gezien. LolaLiza plaatst de spotlight op vijf powervrouwen: van een topchef tot een tech expert die baanbrekend werk doet. Deze nieuwe lichting vrouwen hebben ballen en geven je graag een kijkje in hun verhaal.

    5 power vrouwen = 5 power verhalen

    Volgens de cijfers van de RSZ (2018) bestaat de actieve beroepsbevolking in België uit ongeveer evenveel mannen (50,9%) als vrouwen (49,1%). Maar als je de televisie opzet, is maar liefst 70% van de mensen die je ziet, man. Het is duidelijk dat de media meer vrouwelijke rolmodellen zou mogen opvoeren, dat vindt ook 41% van een enquête uitgevoerd door UNIZO. LolaLiza toont het goede voorbeeld met deze vijf power ladies. Waarom zij het belangrijk vinden dat ondernemende vrouwen een stem krijgen? Dat laten ze je graag zelf weten.

    1. Florence Blaimont - CEO van de Wonderful Woman Community

    "Er zijn veel vrouwen die ervan dromen om op eigen benen te staan. In realiteit drukken heel wat vrouwen de pauzeknop in van hun carrière om voor hun gezin te kunnen zorgen. Maar daardoor krijgen ze op het einde van de rit ongeveer een derde minder pensioen dan mannen. Ik wil met WoWo vrouwen inspireren om hun toekomst in te richten zoals zíj dat willen."

    2. Cécile Maïchak - coacht vrouwen die hun professionele carrière ontwikkelen en is auteur van 'Women's Dreams', een boek dat vrouwen portretteert in mannenberoepen

    "Vrouwen werden doorheen de geschiedenis geconditioneerd om bescheiden te zijn, dat werd tenslotte van ze verwacht. En die ingesteldheid zit bij velen van ons nog ingebakken. Vrouwen mogen - nee, móéten - trots zijn op hun capaciteiten. Maar het helpt natuurlijk als zij die dat al geleerd hebben, het goede voorbeeld geven."

    3. Loubna Azghoud - COO van de platformen Women in Business en Woman in Tech

    "Er is een groot tekort aan vrouwen in de technologiesector. Slechts 7% in de opleiding computer programmatie is vrouw. Dat komt volgens mij omdat vrouwen - én mannen - nog steeds van jongs af aan in hokjes worden geduwd. Meisjes spelen verpleegster, jongens dokter. We moeten meer voorbeelden aan bod laten komen die tonen dat geen sector gendergebonden is."

    4. Julie Van den Driesschen - Njam!-gezicht, auteur en de winnares van Bake Off Vlaanderen 2018

    "Ik denk dat vrouwen een groot belang hechten aan zekerheid. Maar je dromen najagen is vaak een sprong in het onbekende. Bij mij was dat niet anders. Ik heb al vaak gedacht: 'Als ik het kan, dan kunnen anderen dat ook.' Hoe meer vrouwen dat zien van elkaar, hoe groter de kans dat ze die sprong wagen."

    5. Karen Keygnaert - zaakvoerder en chef van Cantine Copine

    "Ik vind niet dat een rolmodel per se om het geslacht gaat. Mannen en vrouwen zijn niet gelijk, maar moeten wél gelijke kansen krijgen. Rolmodellen kunnen versterkend werken, maar vrouwen moeten niet gewoon meer aandacht krijgen omdat ze vrouw zijn. Wel omdat ze hard werken."

    Meer info over de campagne en de vrouwen vind je op www.womenoflolaliza.com

    Ter ere van de campagne, brengt LolaLiza een aantal statement T-shirts uit met quotes als 'Women do it better', 'Actually I Can', 'Not a lady, but a legend', 'Be the woman you want to be' en 'Be your own Wonderwoman.'

     

               

               

     







    26-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shopping trip naar het hippie Leiden ...

    Trends spotten en shoppen bij de noorderburen is populair bij Belgen. Vaak gaat het naar Breda of Amsterdam, maar even verderop lonkt het veelzijdige Leiden. Het is heerlijk rondkuieren in het authentieke centrum met leuke pleintjes en idyllische grachten. De pittoreske steegjes herbergen charmante winkeltjes, ambachtelijke speciaalzaken maar vooral ook trendy hotspots. Trakteer jezelf op een schitterend weekendje Leiden, we geven graag wat tips.

    Een greep uit de leukste adresjes in de ‘stad van ontdekkingen’:

    De sfeervolle wijk rond de Burcht

    Op de Hooglandse Kerkgracht gaan knusse winkels schuil achter prachtige historische panden met schilderachtige gevels. Laat je charmeren door ‘Eduard’. Wat je hier koopt is duurzaam, handgemaakt en ambachtelijk. Van handtassen tot sierraden en andere kwalitatieve accessoires. Om de hoek, in de Burgsteeg, heeft Pluum leuke hebbedingen om je interieur te pimpen. Een topadresje!

    De hipste en breedste straat van Leiden

    In luttele minuten sta je in het bruisende shoppinghart van de stad, de Breestraat. Hollandse gezelligheid troef met grotere ketens maar ook originele winkels. Van Leidse koeken tot tafelboeken. Babooka Bookstore is een begrip. Hier kan je uren snuisteren in het literaire aanbod of grasduinen in het unieke assortiment kunst- en fotografieboeken

    Nog meer artistiek werk bij ‘Collectiv by Swan’ (Breestraat 103/105). De naam designstore mag je hier letterlijk nemen, jonge makers en creatieve ontwerpers bemannen zelf de zaak. Een totaalbeleving voor de hipste kledij, juwelen, handtassen, zowel handgemaakte creaties als vintage-collecties, en trendy spullen voor je interieur.

    Van de ene zeldzame collectie, naar de andere in ‘Wonderful Nature’ (Breestraat 114C). Gespecialiseerd in opgezette dieren: insecten, vlinders en … groter. Geen rariteitenzaak maar een verwonderwinkel, met liefde en respect voor de natuur. Verder vind je er nog decoratief glaswerk, keramiek, veren en fossielen. Uitbaatster Esther helpt je bij je keuze.

    Pieterskwartier, het Leidse Quartier Latin

    Geniet na het shoppen van een deugddoend kopje thee. Dat vind je in meer dan honderd geuren en kleuren in de speciaalzaak ‘Moers, thee & meer’. Een beloning voor jezelf! Verder in de Pieterskerk Choorsteeg tal van verrassende boetiekjes. Wedden dat je opfleurt van een bezoek aan ‘de winkel in Leiden’?! Je vindt er originele decoratie en andere woonkamer inspiratie.

    Beleving aan de Nieuwe Rijn.

    De ‘Nieuwe Rijn’ biedt meer dan sfeervolle grachten en fraaie oude panden. Wat dacht je van een trendy damesoutfit in boetiek Antraciet? Selecties van bekende en minder bekende merken zetten de toon. Hier geen collecties van twaalf in een dozijn. Evenzeer uniek zijn de handgemaakte modeaccessoires van het boetiekje ‘Lucies Leiden’.

    Nog meer sfeer en belevening

    Van 23 november 2019 tot en met 5 januari 2020 ontpopt het historische centrum zich tot een feeëriek winter wonder decor. Een gezellige en hartverwarmende sfeer op de enige drijvende kerstmarkt van Nederland! Ernaast op de Nieuwe Rijn ligt ook een unieke drijvende ijspiste voor het nodige schaatsplezier en winters vertier. Natuurlijk horen daar pepernoten en chocolade letter in de pop-up chocoladeletter winkel.

    Nog meer zien, beleven en proeven? www.leiden.nl/winkelen - www.leiden.nl/winterwonderweken

    Eén dagje Leiden is te kort

    Om de stad Leiden echt te ontdekken, moet je langer dan één dag blijven. Daar hoort dan natuurlijk een overnachting bij! Leiden (en haar omliggende gemeenten) heeft genoeg keuze. Overnacht je liever in een Boutique hotel of hou je van meer luxe? Bekijk het aanbod op www.leiden.nl/hotels.

    Info: www.leiden.nl

    Leiden combineert bezienswaardigheden uit een rijk historisch verleden met de sfeer en de gezelligheid van een hedendaagse universiteitsstad. Het Zuid-Hollandse Leiden, halfweg tussen Den Haag en Amsterdam en niet eens zo ver van het Noordzeestrand, is rijk aan musea en evenementen. De binnenstad is sfeervol, met zijn oude grachten en Leidse hofjes. Leiden is in veel opzichten een verrassende en dichtbije citytrip reisbestemming.

     







    26-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veronique Branquinho for Veritas

    : exclusief design als cadeau inspiratie

     

    Veritas lanceert op 25 oktober een exclusieve collectie met modeontwerpster Veronique Branquinho. Meteen ook een bron van cadeau-inspiratie voor de aankomende feestdagen! Vijf verschillende lederen handtassen doen de harten van liefhebbers van exclusief design van eigen bodem sneller slaan. Met de serie panty's en kousen stelen de benen de show. Voor de creatievelingen biedt de collectie maar liefst veertien Veronique Branquinho brei- en naaipatronen aan waarmee het publiek zelf aan de slag kan gaan.

    Cadeautip 1 : pronken met exclusief Belgisch design aan de schouder

    De premium tassencollectie draagt de zuivere, tijdloze Veronique Branquinho signatuur. De designs en de verfijnde materalen gaan meerdere seizoenen mee en overstijgen generaties. Het buitenleer is van mat leer, de binnenvoering is uitgevoerd in suède. De innovatieve ronde metalen sluiting (kleur: ice gold) van de belt bag, handtas en clutch is een knipoog naar de knoop in het Veritas logo. Deze opent zich wanneer de cirkel naar boven wordt geschoven. Elke handtas is binnenin voorzien van een logo en wordt aangeboden met een mooie dust bag.

    De collectie bestaat uit 5 verschillende modellen, elk verkrijgbaar in verschillende kleuren: CHARLOTTE Lederen heuptasje. Zwart en cognac - €69,99 - EMILY Lederen schoudertasje. Bordeaux en zwart - €89,99 - JANE Lederen schoudertasje. Bordeaux en cognac - €79.99 - ANAÏS Lederen box schoudertasje. Cognac, bordeaux en zwart - €79.99 - VIRGINIA Lederen miniportefeuille. Zwart, bordeaux en cognac - €39.99

    Cadeautip 2 : Zet die mooie benen in de verf

    Het winterseizoen is het uitgelezen seizoen om de benen in de verf te zetten. Dat kan met de 'Veronique Branquinho for Veritas' ajour kousen en panty's, die de looks completeren die DIY gemaakt kunnen worden.

    Er zijn 2 verschillende panty’s en 1 model ajour kniekousen, elk verkrijgbaar in verschillende kleuren: panty in ajoursteek in zwart of diep donkerblauw -     panty met ivoorkleurige ajoursteek op het onderbeen en blikdicht zwart op het bovenbeen, met het trompe l’oeil-effect van een onschuldige kniekous - ajour kniekousen in zwart, diep donkerblauw, ivoor of fuchsia. De panty's kosten €16,99, de kniekousen €9.99.

    Cadeautip 3 : Zelf aan de slag

    Zelf naaien en breien zit opnieuw in de lift met een groeiende populariteit van workshops en online tutorials. Het is een trage, plezierige en zinvolle bezigheid die haast meditatief werkt. Voor creatievelingen zijn de brei- en naaibundels dan ook het ultieme cadeau. Of ga zelf aan de slag om een dierbare te verrassen met een zelfgemaakte creatie. En waarom niet uitpakken aan de feestdis in een eigen creatie?

    De collectie van 'Veronique Branquinho for Veritas' vormt een heerlijk tegengewicht in een wereld van vluchtige tendensen. De DIY-collectie wordt aangeboden in een mooie verpakking met daarin een naaibundel (9 patronen) of een breibundel (5 breimodellen) en een heldere werkbeschrijving. De bijhorende stoffen en bollen wol kunnen op stalen gekozen worden in de winkel, en worden geleverd met een chic innaailabel ‘Veronique Branquinho for Veritas’.

    Om te naaien zijn er 9 verschillende modellen: 2 jurken, 2 blouses, 1 sweater, 1 sweaterjas met capuchon, 2 rokken en 1 pantalon. De patronen kunnen naar keuze uitgevoerd worden in 5 verschillende kwaliteitsstoffen in verschillende kleuren: effen popelinekatoen, popelinekatoen in echte Liberty-print, soepele viscose, zachte sweaterstof en prachtige 100% zijde.

    De breicollectie bestaat uit 5 verschillende modellen: een cardigan, een lange poncho, een truitje in ajour, een kabeltrui en een bi-color rolkraagtrui. Ze zijn uitvoerbaar in 3 hoogwaardige kwaliteiten wol met een keuze uit verschillende kleuren.

    De DIY-collectie, stoffen, wol en toebehoren, de handtassen en beenmode zijn vanaf 25 oktober verkrijgbaar in alle Veritas winkels in België en Luxemburg én via www.veritas.be. Ook Branquinho-fans in Nederland krijgen dus alles netjes thuis geleverd.







    25-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Costa Cruises en Air belgium rechtsreeks naar de caribische zon

    Wat dacht u van een flinke portie winterzon in de Caraïben? Goed nieuws: Costa Cruises heeft een zeer aantrekkelijke formule uitgewerkt, waarbij de achtdagen cruise en de vluchten in één pakket zitten. Meer nog: de vluchten zijn rechtstreeks vanuit België.

    Vliegen doe je vanop de luchthaven van Charleroi met Air Belgium. Deze jonge vliegtuigmaatschappij heeft een vloot van vier moderne Airbus A340 toestellen. Vanuit Charleroi worden de passagiers in stijl rechtstreeks naar Guadeloupe gevlogen, waar het schip Costa Favolosa op hen ligt te wachten. De vakantie kan meteen beginnen. Geen gedoe met Amerikaanse immigratie, vermoeiende tussenlandingen of dure hotels.

    Na een dag op zee bezoekt het schip de Dominicaanse Republiek, met als eerste halte de havenstad La Romana. Het schip blijft ’s nachts liggen wat fijn is om de bruisende stad ’s avonds te beleven. ’s Anderendaags kan het contrast niet groter zijn als Costa Favolosa het anker uitgooit bij het idyllische Catalina Eiland waar auto’s totaal verboden zijn.

    Tortola is de uitvalsbasis voor de mooiste stranden van de Britse Maagdeneilanden, zoals White Bay op Jost van Dyke. De voorlaatste stop is natuurlijk Fort-de-France in Martinique.

    Een cruise naar de veelzijdige Caraïben

    Deze cruise biedt zoveel mogelijkheden, voor elk wat wils. Wie houdt van sport en hippe activiteiten zal moeite hebben om te kiezen uit het excursieprogramma. Jetskiën, snorkelen, rondtrekken met een SUV-terreinwagen, catamaranzeilen, of zelfs meevaren met een wedstrijdjacht van de America’s Cup, Costa heeft voor een rijk aanbod van optionele uitstappen gezorgd.

    Wat vaak uit het oog wordt verloren is de prachtige natuur van de Caraïben. Bezoek een botanische tuin, of wandel met en gids door het tropische woud. Maak een kajaktocht door de mangroves.

    Cultuur is een ander aspect dat deze reis fascinerend maakt. Ontdek de creoolse gastvrijheid en gastronomie. Leer alles over het maken en exporteren van rum en suiker. Geniet van een stukje Frankrijk en Europa in de Antillen.

    Vergeet evenmin de zon, de zee en de ongelofelijke variatie aan stranden. Terwijl het hier wintert kan u de batterijen weer volledig opladen.

    De Costa Favolosa, waar verveling onmogelijk is

    Costa Favolosa is een modern cruisesschip met alles erop en eraan. Zelfs indien iemand nooit van boord zou willen gaan is verveling onmogelijk. Er zijn de zwembaden, de bars, de restaurants, de shows en het zeer uitgebreide spa- en wellness gedeelte.

    De crew zorgt voor de gepaste sfeer. Aan het buffet worden lokale, creoolse gerechten geprepareerd, zoals lamsragout met Caribische kruiden of een Antilliaanse Colombo van rundsvlees. Een Planter’s Punch bestellen aan de bar is een must.

    Met het animatieteam kan u terecht voor een cocktailcursus of danslessen. Lokale groepen zullen aan boord het beste van zichzelf geven met opzwepende ritmes, van creoolse hip-hop tot de meer traditionele pasjes. Opgelet, het zwoele enthousiasme van deze artiesten werkt aanstekelijk.

    Dit zijn perfecte cruises om de kinderen mee te nemen. Zeg ‘Pirates of the Caribbean’ en ze zijn verkocht. Animatoren organiseren aan boord spelletjes als een schattenjacht. Wedden dat ze thuiskomen met een schatkist vol heerlijke souvenirs?

    data: vertrek op 11, 18, 25 januari , 1 en 29 februari 2020 - tarieven vanaf: 1332€ pp inclusief vlucht in binnenkajuit. - Voor meer informatie, bezoek de website van Costa Cruises: https://www.costacroisieres.be/

     





    25-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mummy monters

                         

              Zin om bangelijke gerechtjes te maken met Halloween? Sofie Dumont bedacht enkele recepten waarvan de hele familie kan smullen. Vanuit de filosofie "weet wat je eet" doet Sofie niets liever dan kokerellen met verse, lokale en biologische ingrediënten. Sofie experimenteerde met een kaas van eigen bodem en brengt het zoete met het zoute van de Belgische Passendale Bio kaas samen tot enkele gruwelijk lekkere creaties. Perfect voor een smakelijk griezelfeestje of als surprise in de brooddoos.   

    MUMMY MONSTERS

    INGREDIËNTEN (4 personen): 4 grote sneden zuurdesembrood of volkorenbrood, 8 sneetjes Passendale Classic Bio, 1 bakje kerstomaten, 400 g gemengde sla, 2 rijpe avocado's, 1 bot radijsjes, Olijfolie, Peper en zout

    VOOR DE PESTO : 150g groene olijven, 2 el geraspte Parmezaanse kaas, Peper, Sap en zeste van 1 citroen, 100 ml zachte olijfolie, 1 bot platte peterselie            

    HOW TO

    - Warm de oven voor op 200°C, - - Doe alles voor de pesto in een blender en mix tot een gladde textuur, kruid af met peper en zout. - - Steek cirkels uit de sneden brood, - Leg 2 sneetjes kaas op elkaar en snij in reepjes van 1 cm. - - Bestrijk het brood met de pesto of vervang deze eventueel door tomatensaus. - - Beleg met de reepjes Passendale Bio kaas. - - Gril ongeveer 5 minuten in de oven - - Maak oogjes van de olijven die in sneetjes gesneden zijn. - Werk af met schijfjes radijs, blokjes avocado, peper van de molen en een scheutje olijfolie en serveer met een fris slaatje van komkommer en tomaatjes.

    TIP - Voeg een sneetje Gandaham of pancetta toe. Gebruik pistolets in plaats van een snee brood.

    WACKO WAFELTROETELS

    INGREDIËNTEN (4 personen): 2 vellen kant-en-klaar bladerdeeg - 8 sneetjes Passendale Classic Bio - 8 sneetjes beenham - 1 bot basilicum - 1 doosje zongedroogde tomaten - Wafelijzer

    HOW TO

    - Snij de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en verdeel gelijkmatig over 1 vel bladerdeeg - - Beleg met de sneetjes beenham en Passendale Bio kaas en leg er het tweede vel bladerdeeg op - Snij het bladerdeeg in stukken zodat ze in het wafelijzer passen (vorm maakt niet uit)- Laat de wafels 5 minuten in het wafelijzer bakken, haal ze eruit wanneer ze krokant en goudbruin zijn - Snij de gebakken wafels in driehoeken - Maak oogjes uit groenten naar keuze (bv. komkommer en olijven) en maak tanden van reepjes Passendale Bio kaas. - - Maak een tong uit beenham

    100 % BIO, 100% LOKAAL

    Passendale Classic Bio is een Belgische artisanale kaas die geproduceerd wordt in het gelijknamige West-Vlaamse dorp Passendale. De kaas heeft een laag zoutgehalte, een eetbare korst en is van nature zonder lactose. Bij de productie van Passendale Classic Bio wordt 100% Belgische biomelk opgehaald bij Belgische bioboeren die zich op maximum 50 km rond de kaasmakerij van Passendale bevinden. Hiervoor werkt Passendale samen met Biomelk Vlaanderen, een coöperatie van Belgische bioboeren. De bioboeren kiezen er bewust voor het gebruik van antibiotica aanzienlijk te beperken en hun dieren zoveel mogelijk te verzorgen met homeopatische middelen. De koeien beschikken over meer ruimte en staan zo veel mogelijk in de wei, meer dan 120 dagen per jaar.







    24-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illy's 'geraffineerde' kerst ...

    Speciaal voor Kerstmis maakte illy een stijlvolle en elegante selectie met een artistiek overwicht. Met deze kerstcadeaus, klein of groot, zult u scoren!

    illy presenteert zijn nieuwe collectie kopjes "May You Live In Interesting Times", het resultaat van een samenwerking met de 58ste editie van de Biënnale van Venetië. Vier kunstenaars gekozen door de curator van de Biënnale, Ralph Rugoff, stonden in voor de decoratie van de kopjes. Samen vormen deze vier kopjes de nieuwe illy art collectie die op de Biënnale is voorgesteld en aan het einde van het jaar te koop wordt aangeboden.

    Van links naar rechts, kopjes van de hand van ULRIKE MULLER, AD MINOLITI, CAMERON JAMIE en SLAVS & TATARS. Aan het einde van het jaar te koop op illy.com en in de verkooppunten van illy. Aanbevolen verkoopprijs, incl. btw, voor een set: Set van 4 espressokopjes: ongeveer € 66 - Set van 4 cappuccinokopjes: ongeveer € 82

    De Y3.2, in een nieuw design van architect Piero Lissoni, is minimalistisch, compact en elegant, perfect voor kleine ruimtes.

    illy koffiemachines zijn een combinatie van perfecte kwaliteit en design. Ze zijn zeer handig in het gebruik: met de iperespresso capsules bereiden de illy machines een espresso met intense aroma's en een fluweelachtige textuur, volgens de regels van de kunst. Ook lungo-liefhebbers komen aan hun trekken dankzij de speciale filterkoffiecapsules. Verkrijgbaar in 4 kleuren: wit, rood, amalfiblauw en zwart. Te koop op illy.com en in de verkooppunten van illy. Aanbevolen verkoopprijs incl. btw: € 89,00

    Exclusief voor de feestdagen brengt illy zijn beroemde unieke 100% premium arabicamelange uit in een blik van 250 g met een feestelijke decoratie in winterse kleuren rood, wit, blauw en metaalglans, maar ook in een blik van 250 g gedecoreerd door de artiste Olimpia Zagnoli. Als de koffie is opgebruikt, kunt u deze fris ogende, recyclebare metalen doos onbeperkt hergebruiken.

    De illy blend (melange) bestaat uit 9 arabica's, geselecteerd uit de beste oogsten in Brazilië, Midden-Amerika, India, Afrika en China. Een unieke melange met een uitstekende en constante smaak, een perfect evenwicht tussen zuren, bitterheid, bloemen- en fruitige noten, karamel, toast, chocolade, amandelen en honing. Te koop in beperkte aantallen op illy.com en in de verkooppunten van illy - Aanbevolen verkoopprijs incl. btw: € 6,50

    De X1 ‘Anniversary’ (jubileumeditie) is een update van het icoon van smaak en design, de X1, die meer dan 20 jaar geleden werd gecreëerd door Francesco Illy en ontwerper Luca Trazzi. Met deze nieuwe versie kunt u zowel ristretto’s als lungo’s maken.

    Verkrijgbaar in 4 kleuren, inclusief roestvrij staal. Te koop op illy.com en in de verkooppunten van illy. Aanbevolen verkoopprijs incl. btw: € 399,50 (kleuren) en € 499,50 (roestvrij staal).

     







    24-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deliveroo opent een pop-up candy shop voor Halloween

    🎃 Deliveroo opent een pop-up candy shop voor Halloween! 🍭

    Trick or treat oftewel 'je snoep of je leven'! Dat roepen kinderen die binnenkort weer langs de deuren gaan op zoek naar snoep om Halloween te vieren. En dan open je de deur, maar besef je plots dat je snoepkast leeg is... Geen nood, want de Deliveroo-riders leveren last-minute snoep aan huis dankzij Deliveroo's 'Halloween Emergency Candy Shop'!

    Halloween is griezelen: doden komen tot leven, skeletten lopen door de straat, bloederige monsters bellen bij je aan en roepen hard: 'Trick or Treat!'

    Van 24 oktober tot en met 31 oktober kan je beroep doen op Deliveroo om je snoepkast te vullen. De 'Halloween Emergency Candy Shop' van Deliveroo staat de vergeetachtigen onder ons toe om lekkere Halloweensnoepen last-minute te verkrijgen zodat je geen enkel monstertje aan je deur moeten teleurstellen en je jouw leven behoudt!

    De 'Halloween Emergency Candy Shop' zal beschikbaar zijn in Brussels, Antwerpen, Leuven en Luik. Denk maar aan zwarte muizen, zure draculatanden, wormen en eigenaardige kikkers!

    Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 50.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 50.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo's hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 2.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

    Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 13 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 13 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.

     





    23-10-2019 om 14:10 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als het wintert inKoksijde-Oostduinkerke ...

    Een winterdag aan zee is altijd een bijzondere ervaring. Wandel over strand en duin, haal een frisse neus, adem de gezonde zeelucht. In Koksijde-Oostduinkerke is de winter extra aantrekkelijk want er is van alles te beleven, voor groot en klein, voor de ganse familie.

    Veel activiteiten staan natuurlijk in het teken van Kerst en Nieuwjaar. Het zijn evenementen die een verblijf aan zee extra kleuren en die groot en klein onvergetelijke momenten bezorgen. Beleef vanaf 14 december dolle schaatspret op de ijsbaan voor het gemeentehuis.

    Op 28 december wordt daar Schlager on Ice georganiseerd, een ganse dag ambiance met 's avonds optredens van de crème van de Vlaamse showbizz zoals; De KetnetBand, Garry Hagger, Luc Steeno, Bart Kaëll en De Romeo’s . Je kan luisteren én meezingen en voor een hapje en een drankje zijn er sfeervolle smulchalets.

    In aanloop naar oudjaar wordt op 30 december (16-18u30), op de dijk van Oostduinkerke, het Sylvestervuur aangestoken. Dit jaar staat alles in het teken van vuur. Je kan er lekker smullen van sprotjes en garnaalsoep. Als op het einde van de dag het vuurwerk wordt afgeschoten verandert de dijk in een zee van licht. Voor nog meer vuurspektakel moet je op 31 december om middernacht naar St-Idesbald voor het eindejaarsvuurwerk.

    Voor een bezoek aan het Bos van Commerce (21/12 – 05/01). Elke dag kan je in het kerstbos deelnemen aan verschillende activiteiten zoals een après-ski party, het bezoek van de Kerstman, de komst van de Heilige Drie Koningen en live cover bands. Het thema dit jaar is Frozen wat verwijst naar de Disneyfilm over het sprookje van de Sneeuwkoningin. Oostduinkerke heet iedereen welkom in Winterwonderland.

    Shoppen en wintermagie

    Flaneren langs de Zeelaan kan tijdens het evenement Stijlvol Shoppen op 21 december in Koksijde. Alles staat in het teken van het Kerstfeest met mooi versierde etalages en straatanimatie. Uiteraard is ook de Kerstman van de partij en als afsluiter van de winkeldag mag je zeker de parade Mariage Fantastique niet missen.

    Mariage Fantastique

    Voor een liefdesspektakel moet je op 21 december om 18 u in de Zeelaan van Koksijde zijn. Theater Tol zorgt voor een parade met muzikale bruidegommen die zwevende, lichtgevende bruiden begeleiden. Het is een show met poëtische beelden en er stapt een fanfare mee met blazers en percussionisten. Het publiek wordt overspoeld door verschillende melodieën, een mix van culturen en tradities.

    Wandelen

    Op 28 december organiseert VVV Koksijde al voor de 47ste keer de winterwandeldag. Er zijn tochten van 6, 10, 16, 22 en 29 km. De wandelingen voeren door villawijken, bossen, natuurgebieden, duinen en polders.

    Musea een Zee

    Weinig badplaatsen hebben zoveel musea als Koksijde-Oostduinkerke. De vaste collecties zijn interessant en ook de tijdelijke events en activiteiten zijn boeiend, ook voor de kinderen.

    NAVIGO, Nationaal Visserijmuseum

    Op vrijdag 27 december (ook op 3 januari) om 14u30 is er de rondleiding ‘De Kunstwerken’ en een workshop voor kinderen van 6 tot 9 jaar: ‘Maak je eigen te gekke zeemonster’ (inschrijving gewenst via: onthaal@navogomuseum.be).

    Voor de poppenspel- en knutselworkshop ‘Wonderlijk leven diep in de zee’ (3-6 j), op 3 januari om 14u30, kan je vooraf inschrijven.

    Abdijmuseum Ten Duinen

    Afspraak op 28 december voor de fantastische verteldag ‘Toen de dieren nog spraken’. Het wordt een knusse dag met prachtige verhalen, gebracht door topvertellers. Om 14u30 is er een gezinswandeling en nieuw dit jaar is de vertelwandeling voor volwassenen om 16u30. Nagenieten kan in het museumcafé waar een liveband voor gezellige muziek zorgt. Meer info kan je hier vinden.

    Breng ook een bezoek aan de tentoonstelling ‘Bouwen voor de Eeuwigheid’ die nog tot 5 januari loopt. Laat je meeslepen door het fantastische verhaal over de bouw van de abdij Ten Duinen tijdens de Middeleeuwen.

    Voor meer informatie:

    Toerisme Koksijde-Oostduinkerke: www.visitkoksijde.be

    Abdijmuseum Ten Duinen: www.tenduinen.be

    NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum: www.navigomuseum.be

     

     

     







    23-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geest van Halloween zweeft over het Domein!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van 26 oktober t.e.m. 3 november neemt de Hanlloweengekte bezit van het Domein van de Grotten van Han. Kleurrijke decors, ludieke animaties en spannende Hanlloween avondshows doen klein en groot griezelen van plezier!

    Sinds verschillende jaren genieten de bezoekers van de Hanlloween sfeer. Een heuse traditie waarbij de hele familie samen spookachtige en grappige avonturen beleeft. Tijdens deze donkere en mysterieuze dagen zijn de klassieke bezoeken aan het Wildpark en de Grot lichtjes verstoord. Verschillende mythische en vreemde wezens hebben het Domein in hun grip…

    Onder het wakende oog van de wilde beesten in het Wildpark, zweven magische bosgeesten langs de paden en doorheen het struikgewas… De Grot is omgetoverd tot een spookhuis, waarvan de vreemde bewoners ronddwalen in de zalen en galerijen. De geheimzinnige Hanlloween sfeer heeft duidelijk bezit genomen van de omgeving! En voor diegene die er maar niet genoeg van krijgen is er nu ook het “Hol van de Trollen”, een ontmoeting met louche schepsels langs de geheime gangen van de Grot!

    De "Hanlloween" avondshows : Op 30 en 31 oktober en op 1 en 2 november 2019 beleef je een spannende avond op het Domein van de Grotten van Han. Tijdens deze griezelige wandeling ontmoet je de huiveringwekkende bewoners van het donkere woud. Een waardevol kristal is verdwenen! Durf jij de heksen, ratten, vampieren en vele andere duistere wezens te trotseren om het kristal terug te vinden? En voor alle Hanlloweenmonsters die na dit avontuur grote honger hebben is er ons restaurant Le Pavillon, gelegen aan de uitgang van de Grot waar je na afloop van je bezoek van een lekker Hanlloweenhapje kan nagenieten!

    Opgelet, enkel in het Frans! Praktische info voor de avondshows: Plaats van afspraak: inkomsthal van het Domein - Data: op 30/10, 31/10, 01/11 en 02/11 - Uurrooster: vertrekken om 17.30, 18.10, 18.50, 19.30 en 20.10 uur - Duur: 2 uur - Prijs: € 21/volwassene en € 15/kind Prijs van het bezoek met maaltijd: € 36/volwassene en € 23/kind -   Te voorzien: warme kleren en wandelschoenen. Aarzel niet je te verkleden! - Info: www.grotte-de-han.be/nl/animaties/hanlloween-avondshows - Reservering verplicht: aankoop van tickets online op onze website: www.grotte-de-han.be/nl

    Het Domein van de Grotten van Han, hartje Ardennen, ligt op 1 uur rijden van Brussel. Het Domein heeft het grootste onderaardse grottencomplex van Europa en bestaat al meer dan 200 jaar. Het Domein van de Grotten van Han is ook bovengronds een toeristische topper met een uniek Wildpark waar je op safari kan gaan om o.a. de big 5 van Europa. Je vindt er een uitstekende toeristische infrastructuur met bars, restaurants, een museum en unieke logies, de Tree Tents. www.grotte-de-han.be/nl

    22-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NINA: eau de toilette collector

    Laat je verleiden door Les Belles de Nina met de limited edition XMAS Collectors. Herontdek de magische wereld van Les Belles de Nina met deze feestelijke Limited Edition van het Nina Eau de Toilette damesparfum van Nina Ricci, nu tijdelijk met een glinsterende en gouden afwerking. Personaliseer je favoriete appel met de exclusieve versieringen naar het design van Ana Strumpf. Laat je verleiden door de sprankelende frisheid van het Nina Eau de Toilette parfum.

    Probeer de iconische appel, met een heerlijk fruitig en bloemige parfum. Calabrische citroen en limoen van Caïpirinha verweven zich met elkaar in een dubbelzinnige frisheid. Crèmige gardenia wikkelt zichzelf in een overheerlijke sluier van appel. Tenslotte wikkelt het cederhout zich in de zachte liefkozingen van witte muskus. Een delicate en stralende sensualiteit.

    Voor deze limited edition collector van Nina Eau de Toilette is de onweerstaanbare rode appel bedekt met een fijne gouden glitter. Personaliseer je appel met de versieringen die je kan vinden in elke Nina Limited Edition Collector. Nina - Eau de Toilette Christmas Collector 50ml - 75,00€

    LUNA EAU DE TOILETTE COLLECTOR

    Herontdek de magische wereld van Les Belles de Nina met deze feestelijke Limited Edition van het Luna Eau de Toilette damesparfum van Nina Ricci, nu tijdelijk met een glinsterende en gouden afwerking. Personaliseer je favoriete appel met de exclusieve versieringen naar het design van Ana Strumpf. Laat je verleiden door de heerlijke karamel van het Luna Eau de Toilette parfum.

    Ontwaak uit een mysterieuze droom, met een houtachtige sensatie van bloemen. Haar onweerstaanbare ingrediënten onthullen het beste van zichzelf. Nobel en trots, witte bloemen omarmt door karamel. Een nieuwe ervaring, een zeldzame verslaving. Subtiel geroosterde tonen en honingachtige accenten. Tot slot een sensuele vanille die zich ingraaft in sandelhout. Luna is een gedurfd parfum, intens en mysterieus.

    Voor deze limited edition collector van Luna Eau de Toilette is de magnetische blauwe appel bedekt met een fijne gouden glitter. Personaliseer je appel met de versieringen die je kan vinden in elke Luna Limited Edition Collector. Luna - Eau de Toilette Christmas Collector 50ml - 76,54€

    BELLA EAU DE TOILETTE COLLECTOR

    Herontdek de magische wereld van Les Belles de Nina met deze feestelijke Limited Edition van het Bella Eau de Toilette damesparfum van Nina Ricci, nu tijdelijk met een glinsterende en gouden afwerking. Personaliseer je favoriete appel met de exclusieve versieringen naar het design van Ana Strumpf. Laat jezelf verleiden door de heerlijke frisheid van het parfum Bella Eau de Toilette.

    Bezwijk aan de verleiding van dit frisse parfum. Het magische fruit onthult twee facetten: gourmand en bloemig. De subtiele fruitige geur van rabarber vermengt met de levendige kracht van groene mandarijn. Rozen en fresia harmoniseren en laten de heerlijke aroma’s vrij van hun versgeplukte bloemblaadjes. Witte muskus zorgt voor de sensatie van kasjmier op de naakte huid. Een verklaring van sensualiteit en vrouwelijkheid.

    Voor deze limited edition collector van Bella Eau de Toilette is de groene appel bedekt met een fijne gouden glitter. Personaliseer je appel met de versieringen die je kan vinden in elke Bella Limited Edition Collector. Bella - Eau de Toilette Christmas Collector 50ml - 82,04€







    22-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney's malefficent Halloween look by M.A.C. cosmetics

    M·A·C encourages creativity and freedom 365 days a year, but there’s no better time than Halloween to truly explore the transformative power of makeup. This October, celebrates Disney’s most wickedly beautiful villain, Maleficent, with everything you need to recreate her iconic look.

    In Disney’s “Maleficent: Mistress of Evil,” a sequel to the 2014 global box office hit, Maleficent and her goddaughter Aurora begin to question the complex family ties that bind them as they are pulled in different directions by impending nuptials, unexpected allies, and dark new forces at play. The years have been kind to Maleficent and Aurora. Their relationship, born of heartbreak, revenge and ultimately love, has flourished. Yet the hatred between man and the fairies still exists. Aurora’s impending marriage to Prince Philip is cause for celebration in the kingdom of Ulstead and the neighboring Moors, as the wedding serves to unite the two worlds. When an unexpected encounter introduces a powerful new alliance, Maleficent and Aurora are pulled apart to opposing sides in a Great War, testing their loyalties and causing them to question whether they can truly be family.

    M·A·C provides the products to build a strong, stunning classic Maleficent look: bold and beautiful Matte Lipstick in Russian Red, ultra-shiny Clear Lipglass, deep purple Eyeshadow in Scene, smoky Eyeshadow in Print, In Extreme Dimension 3D Black Mascara and a #36 Lash set to build dramatic lashes, and Powder Blush in Harmony to emphasize cheekbones. To supplement and enhance, the Maleficent collection also includes Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette, Studio Fix Fluid, Lip Pencils in Vino and Cherry, Pro Longwear Fluidline in Blacktrack, and Pro Longwear Concealer.

    To play upon the co-existence of darkness and light in the film, artists from around the world have created a how-to face charts inspired by Maleficent that show countless ways to interpret the Mistress of Evil’s trademark look. Regan Rabanal, from APAC chose to highlight vivid green eyes; others deepened brows or added a vinyl shine to lips.

    “Maleficent is one of the most iconic Disney Villains of all time. People love the fact that she’s really just a good girl gone bad – a ferocious, refined fairy. What I love about my Maleficent-inspired look is that I really used the eye makeup look to communicate her characteristics. As a child I was fascinated by her sage colored skin from the original Disney film which inspired me to create a stronger, dramatic eye using the Art Library Palette in “It’s Designer.” Really go for that deep-set crease she has and add a soaring arch to your eyebrow. What I love about Halloween is bringing characters to life, and I think Maleficent is a timeless choice!” — REGAN RABANAL, SENIOR MANAGER MAKEUP ARTISTRY, COSMETICS APAC

    “Disney’s Maleficent: Mistress of Evil” opens in Belgian theaters on October 16, 2019 and Maleficent products available beginning October 1, 2019, globally.

     

     

     

     





    21-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!