Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe historische ontdekkingen in Ierland's eeuwenoude oosten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Recente archeologische ontdekkingen zetten het eeuwenoude oosten van Ierland op de kaart. Bij Brú na Bóinne, een van de belangrijkste UNESCO-werelderfgoed plaatsen ter wereld, is een 5500 jaar oude megalithische begraafplaats ontdekt. De vondst levert een belangrijke bijdrage aan de geschiedenis van het Stenen Tijdperk en is een van de vele verborgen schatten in het eeuwenoude oosten van Ierland.

    Brú na Bóinne, wat in het Iers ‘paleis’ of ‘villa’ van de Boyne betekent, is een van de belangrijkste prehistorische regio’s ter wereld. De eerste ‘steen’ werd gelegd in het Neolithische tijdperk, oftewel de Nieuwe Steentijd, meer dan 5000 jaar geleden. De archeologische vindplaats huisvest de grootste collectie van megalithische kunst in West-Europa en behoort tot ’s werelds oudste architectuur. Afgelopen jaren zijn er vele archeologische vondsten in de regio gedaan. De recente ontdekking van de megalithische graftombes vond plaats een week nadat een drone beelden vastlegde van een henge (prehistorisch monument) in County Meath.

    Historische hotspot in Ierland’s Eeuwenoude Oosten

    De historische hotspot Brú na Bóinne is gelegen aan de rivier de Boyne, zo’n 40 kilometer boven Dublin. Een bezoek aan de archeologische spot trakteert de bezoeker op een mix van geschiedenis en spiritualiteit geworteld in vijf millennia. In het informatiecentrum ontdekken geïnteresseerden de prehistorische verhalen en geheimen van de opgravingen. De drie meest bekende vindplaatsen van de mythische vallei zijn Newgrange, Knowth en Dowth die elk hun eigen historische verhaal vertellen. Hier kun je langs oude graftombes lopen en de oudste bouwwerken ter wereld van dichtbij bewonderen. Ook zijn er rondleidingen met gids bij te wonen waarbij alle ‘ins’ en ‘outs’ van het eeuwenoude oosten van Ierland worden toegelicht.

    Een bezoek aan Brú na Bóinne is goed te combineren met andere historische trekpleisters die Ierland rijk is. In de nabijgelegen omgeving liggen onder meer Hill of Tara, ook wel bekend als ‘seat of the High Kings’, en Hill of Slane, een belangrijke plaats in de Christelijke geschiedenis en tevens bekend doordat St. Patrick hier het eerste paasvuur heeft aangestoken. Beide ‘hills’ zijn archeologische plekken met vele historische monumenten en overblijfselen die het eeuwenoude oosten van Ierland tot leven brengen.

    Brú na Bóinne: www.ireland.com/nl-nl/verbazingwekkende-plaatsen/bru-na-boinne/

    19-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijzonder Miami: meer dan zon, strand & cocktails!

    Miami, dat is voor velen: zon, zee, strand en cocktails. De stad heeft echter nog heel wat meer te bieden. Grote en kleine avonturiers vinden hier snel hun draai. Terwijl de kids van unieke themaparken kunnen genieten, kunnen de grotere avonturiers de auto’s van James Bond bewonderen. Vlieg mee met de Dreamliner van Air Europa naar deze verrassende bestemming. Welcome to Miami! Bienvenido a Miami!

    De Spaanse luchtvaarmaatschappij Air Europa zet in op comfort, ook op de vluchten naar Miami, want deze worden uitgevoerd door de Boeing 787 Dreamliner. De Dreamliner zorgt voor een unieke vliegervaring waarin elk detail telt! Dit vliegtuigtype verbruikt tot 20% minder kerosine, wat vandaag de dag niet onbelangrijk is. De ramen zijn 30% groter en kunnen gedimd worden, waardoor de vliegervaring des te aangenamer wordt. Passagiers voelen zich veel meer uitgerust na een vlucht met de Dreamliner in vergelijking met andere vliegtuigtypes waardoor men gegarandeerd fit aankomt in Miami!

    Eén van de grootste ‘street art’ projecten ter wereld

    De Wynwood Walls zijn het pronkstuk van de kunstwijk Wynwood. Tot 1970 bestond deze wijk enkel uit raamloze warenhuizen. De ondernemende artiest Tony Goldman bracht daar verandering in en toverde de buurt om tot een waar hipsterparadijs. In eindeloos veel straten vind je de mooiste kunstwerken op de muren, maar ook op de grond zijn gave quotes te zien. Verdwaal in dit creatieve Mekka en verken de verschillende leuke shops en restaurantjes.

    Bewonder de wagens van James Bond

    In het automuseum van Miami is vooral de Hollywoodcollectie de moeite waard. Je vindt er 23 auto’s uit de beroemde James Bond films: Aston Martin, Lotus en BMW. Daarnaast is er een tentoonstelling gewijd aan Batman. Je ontdekt er verschillende memorabilia: de batboat, de batcycle en zelfs een heleboel batmobiles!

    Spot wereldsterren op het exclusieve Star Island

    Miami is erg populair bij wereldsterren. Er is zelfs een heus Star Island met slechts één ingang waar sterren als Rosie O’Donnell en Lenny Kravitz hun stulpje hebben. Er is ook een Star Island Boat tour die je zo dicht mogelijk tot bij de sterren brengt. Sterren vind je echter niet alleen op dit eiland. Ook in Miami zelf maak je kans om sterren te spotten zoals Enrique Iglesias of Ricky Martin.

    Overnachten bij Lenny Kravitz

    SLS zag het levenslicht vanuit een samenwerking tussen Lenny Kravitz, de beroemde Franse designer Philippe Starck en Spaanse chef-kok Jose Andres. Het hotel straalt klasse uit met een funky flair. Het design is geïnspireerd op de oude Franse aristocratie, maar dan modern en wit. Zelfs als je hier niet slaapt, is het aan te raden even binnen te lopen want SLS is een wereld op zich waar je baadt in luxe.

    Met de kids naar Walt Disney World

    Ook voor families met jonge kinderen is Miami the place to be. Probeer je kinderen maar eens terug mee naar huis te krijgen na een dagje in het wereldberoemde: Walt Disney World Orlando! Voor afkoeling kan je terecht in de verschillende waterparken. Het themapark zelf is opgedeeld in: ‘Magic Kingdom’, ‘Epcot’, ‘Disney Hollywood Studios’ en ‘Animal Kingdom’.

    Waar wacht je nog op? Kom het zelf ontdekken! Air Europa biedt dagelijks een vlucht aan vanuit Brussel (via Madrid) naar Miami mét de Dreamliner. Vlieg comfortabel heen en terug naar Miami vanaf €475.

    www.aireuropa.com

    Vanuit Brussel, Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt en Parijs biedt Air Europa vlotte verbindingen aan tegen heel competitieve tarieven in economy- en businessclass. De luchtvaartmaatschappij is gespecialiseerd in binnenlandse Spaanse vluchten en intercontinentale vluchten naar Latijns-Amerika. Air Europa is lid van Skyteam. Bovendien genieten de passagiers de voordelen van het frequent-flyer programma SUMA Air Europa.

     

     

     

     







    18-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee nieuwigheden bij illy- koffieblik Max Petrone en nieuwe selecte Arabicas

    Het koffieblik van de hand van Max Petrone…

    Een fraai blik, goed voor 250 gram gemalen koffie, illy 100% Arabica uiteraard. Dit recycleerbare blik met maanmotief kan naar wens hergebruikt worden!

    Max Petrone is een befaamd street artist uit Turijn. Hij herbekijkt het iconische kopje en het blik van illy via een collectie met cafeïneaccenten. Max Petrone gebruikte voor deze collectie – die hij Coffee Drawings heeft gedoopt – espressokoffie als verf, om zes mooie verhalen te vertellen. Zijn illustraties zijn zowel spontaan als poëtisch: maanlandschappen, fantastische creaturen en ontketende golven gaan een eigen leven leiden. Prijs: 6,50€/blik

    Reis naar de bron van je koffie, met illy's Arabica Selection …

    illycaffè, internationale koploper voor het segment van hogekwaliteitskoffie, presenteert zijn Arabica Selection, een exclusief gamma van Arabica koffie met zeer verscheiden herkomsten, de vertrouwde basis voor illy's blend die wereldwijd iconisch is voor Made in Italy. Een prestigieuze selectie van Arabica koffies uit Ethiopië, Colombia, Brazilië en Guatemala.

    In deze collectie worden ze echter puur aangeboden, volgens een intensiteitsschaal, van de meest delicate tot de meest pittige. Elke origine in het gamma illy Arabica Selection kent een specifieke branderijcurve die wordt ontwikkeld in een partnership van illy-experts in de eigen onderzoekslaboratoria AromaLab, SensoryLab en Food ScienceLab. Zo worden de bijzondere aromatische toetsen maar ook de onderscheidende smaken van de diverse koffieterroirs aangewakkerd. Vergewis jezelf van de florale geuren van Ethiopië, de fruitigere toets van Colombia, de karamel van Brazilië en de chocolade van Guatemala.

    "illy Arabica Selection is een hoogkwalitatief gamma als vrucht van de ervaring van illycaffè inzake onderzoek en selectie van de beste arabicabonen; als een ontdekkingsreis naar de origines van unieke aroma's die onze blends samenstellen. Voor deze gelegenheid werden ze van elkaar losgemaakt om de consument de gelegenheid te geven om diverse Arabica's in hun opperste puurheid te proeven", verduidelijkt Massimiliano Pogliani, gedelegeerd bestuurder van de onderneming.

    Zoals voor alle andere illy-producten vormt de esthetische component een fundamenteel aspect dat – wat het gamma Arabica Selection betreft – reeds tot uiting komt vanaf de verpakking die tegelijk herkenbaar én innoverend is: bij elke origine hoort een kleur, van de helderste tot de donkerste nuance, die de toenemende graad van intensiteit weergeeft. www.shop.illy.com Blik met 21 capsules Arabica Selection iperespresso: €9,90 all-in - Blik van 250 gram Arabica Selection bonen: €6,50 all-in







    17-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.innovatieve meubels ruimte badkamer te optimaliseren

    Nieuwigheden Badkamers – Herfst 2018 FACQ - Het nieuwe schooljaar is op komst. Waar is de tandpasta? Wie gaat als eerste douchen? Vergeet je handdoek niet te laten drogen! Allemaal situaties die wat organisatie en een optimale opberging in de badkamer vereisen, en dit voor alle gezinsleden. FACQ, de expert in sanitair en verwarming, stelt de nieuwe oplossingen van de herfst 2018 voor om de ruimte van een kleine badkamer beter in te richten. Verrassend innovatieve meubelen maken het mogelijk om alles op te bergen, de handdoeken op te hangen en te drogen en de ruimte te verwarmen. Ideaal om plaats te winnen en te profiteren van een optimale opbergruimte en een aangenaam comfort.

    1) Zéphyr van Sanijura: alles-in-één

    Een verwarmend meubel, gecombineerd met infraroodtechnologie? Dit is de ideale oplossing voor kleine badkamers tot 5 m². Het is niet langer nodig om plaats te voorzien voor een handdoekradiator én een meubel én een spiegel: alles zit geïntegreerd in de nieuwe kolomkast Zéphyr van Sanijura.

    De verwarmende deur van Zéphyr is vier cm dik en langs de binnenkant geïsoleerd, zodat de warmte geen effect kan hebben op de producten die erin opgeborgen zijn. De kolomkast zonder of met één of twee handdoekhouders is ook verkrijgbaar met een spiegelafwerking, in 39 grafische afwerkingen of 28 kleuren glanzende lak. Een must: de verwarmende film die aangebracht wordt achter de spiegel geeft de kolomkast een dampwerende functie.

    De infraroodoplossing is gebaseerd op een dunne stralende folie die bevestigd wordt op de achterkant van glas. Via een radiothermostaat zijn heel wat programmeringen mogelijk (eco, comfort, vakantie, …) om het comfort en het verbruik te optimaliseren.

    Het voordeel van de infraroodtechnologie die gebruikt wordt in de Zéphyr-kolomkast is dat ze de mensen en voorwerpen verwarmt (en niet de lucht). Bovendien biedt stralingswarmte het voordeel dat er sneller een thermisch comfort bereikt wordt dan bij convectiewarmte, en dus is een gecontroleerd elektriciteitsverbruik mogelijk (een energiebesparing van ongeveer 30%).

    2) Ultra Cadra van Delpha: het moderne en functionele meubel met veel opbergruimte

    De nieuwe collectie Ultra Cadra van Delpha is verkrijgbaar bij FACQ en bestaat uit een authentiek, strak en elegant meubel met verschillende uitvoeringsmogelijkheden. Wat is er zo bijzonder aan deze collectie? De schuifdeuren die heel wat bergruimte bieden, zodat alle spullen binnen handbereik opgeborgen kunnen worden.

    Wat de uitvoeringen betreft, onthouden we twee innovaties: mat zwart en gestructureerde ruwe eik. De handvaten bestaan ook in mat zwart of geborsteld roestvrij staal. Ideaal om de badkamer, klein of groot, te personaliseren tot in de kleinste details.

    3) My Secret van Inda: de ingebouwde kolomkast voor een gegarandeerde plaatswinst

    Fabrikant Inda heeft de ideale oplossing voor een optimaal gebruik van de badkamerruimte: de collectie My Secret met de in de muur ingebouwde kolomkast. Eens dicht, verdwijnt deze volledig in de muur en neemt ze geen enkele ruimte meer in. Alle badkamerspullen kunnen erin opgeborgen worden, maar ook het toiletpapier en de toiletborstel.

    Pluspunt: de spiegel kan weggewerkt worden langs de binnenkant van de deur. De buitenkanten van deze ingebouwde kasten zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren en afwerkingen om perfect aan te sluiten bij de harmonie van elke badkamer







    16-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Designbadkamer, black is black!

    Nieuwigheden Badkamers – Herfst 2018 FACQ - September betekent het begin van het nieuwe schooljaar, maar ook en vooral de afspraak voor design en nieuwigheden. FACQ, de Belgische specialist in sanitair en verwarming, stelt dé trend van het moment voor: een elegante zwarte toets voor een bijzonder stijlvolle en moderne badkamer, contrasterend met het gebruikelijke wit van het sanitair. Gedaan met chroom, lang leve het zwart!

    Onder invloed van de modeontwerpers en hun beroemde “little black dress” wordt zwart ervaren als elegant en tijdloos. Vandaag hullen kranen, accessoires, meubelafwerkingen en zelfs douchewanden zich in een intens zwart – mat of glanzend – om een moderne en industriële stijl te creëren.

    Van designkranen …

    Paffoni volgt deze trend en breidde zijn gamma matte zwarte kranen van de serie Urban uit tot de serie Light. Het gamma Light met zijn elegante ronde vormen en rechte lijnen met afgeronde hoeken staat bekend om zijn verchroomde kleuren, zijn look van roestvrij staal en zijn zeven speciale kleurnuances. Voortaan is het bij FACQ ook verkrijgbaar in mat zwart, en dat geldt zowel voor de kranen van de keuken, de douche, het bad en de wastafel. De mat zwarte collectie Urban werd ook uitgebreid voor de keuken en de badkamer om zo een coherente sfeer te kunnen creëren in de hele woning.

    … tot een uiterst trendy douchewand

    De glaswand is heel erg in en heeft twee grote voordelen: hij verdeelt de ruimte, maar laat het licht wel door. Bovendien past een glaswand perfect bij de elegante industriële look van een badkamer. Hierop is de Black douchewand van Inda met zwarte afwerking geïnspireerd. Deze is exclusief verkrijgbaar bij FACQ. Stijleffecten gegarandeerd onder de douche: deze douchewand maakt van de badkamer een ruimte met een onbetwistbare klasse.







    15-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis picknick na '5 minute Park Clean Up'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Belgische parken zijn de ideale plekken om er op een zonnige dag te picknicken. Helaas blijft er na de picknick vaak ook (te) veel afval achter. Dat merkte ook fietskoerierdienst Deliveroo. Daarom zet het merk het '5 Minute Park Clean Up' initiatief op, om parkgangers aan te moedigen hun afval op te ruimen.

    Na de '5 Minute Beach Clean Up' komt fietskoerierdienst Deliveroo nu ook met het '5 Minute Park Clean Up' initiatief. Eerder dit jaar kondigde de fietskoerierdienst nog aan dat het vanaf nu ook mogelijk is om een Deliveroo-bestelling te laten leveren in Belgische parken.

    Dit initiatief komt na het wetsvoorstel van de Europese Commissie om de distributie van plastic voor eenmalig gebruik te beperken in een poging om plastic afval in parken, stranden en oceanen te verminderen. Zo worden plastic rietjes, bestek, bordjes, roer- en ballonstaafjes verboden binnen Europa.

    Eerder dit jaar introduceerde Deliveroo maatregelen om het gebruik van plastic bestek te verminderen door gebruikers te vragen om enkel bestek aan te vinken bij hun bestelling wanneer ze dat nodig hebben, in plaats van het automatisch mee te leveren met de maaltijd. Daarnaast kunnen restaurants via het Deliveroo packaging platform ook kiezen voor verpakkingen die biologisch afbreekbaar zijn en levert Deliveroo papieren rietjes aan restaurants i.p.v. plastic rietjes.

    "Het is geweldig dat het warme weer iedereen naar buiten brengt en we dat vieren met lekker eten en drinken in het samenzijn van onze vrienden en familie. Afval zomaar in een park of op strand laten liggen is echter totally not done en zeer schadelijk voor ons milieu. Dit initiatief herinnert ons er allemaal aan dat we ons steentje kunnen bijdragen om te helpen de afvalberg te verminderen." Mathieu de Lophem, General Manager van Deliveroo Benelux

    Hoe gaat de 5 Minute Park Clean Up in zijn werk? De '5 Minute Park Clean Up' zal op deze locaties plaatsvinden: Kortrijk Begijnhofpark: vrijdag 17 augustus - Gent Keizerspark: zaterdag 18 augustus

    Op deze locaties deelt het team ter plaatse tussen 12 en 18 uur emmers uit zodat parkgangers deze met hun afval (en dat van anderen) kunnen vullen. Wanneer ze de volle emmers terugbrengen naar het Deliveroo-team, krijgen ze als bedanking een voucher van € 10 die wordt toegevoegd aan hun Deliveroo-account.

    En het afval? Dat wordt uiteraard gerecycleerd!

    14-08-2018 om 21:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute collection FW18 - Yellow Fever
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze winter draait het rond fifty shades of yellow, van het felle kanariegeel tot het warme oker en we go ba-na-na's voor deze trendkleuren. Geel vrolijkt namelijk in no time je hele garderobe op. Gedaan met grijs en blauw om de grauwe winterdagen te trotseren, wees het zonnetje in huis met deze happy winter musthaves.







    14-08-2018 om 07:44 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villages Nature Paris : een verrassende zomervakantie vol pure ontspanning

    VillagesNature® Paris opende in september 2017 de deuren en maakt zich op voor een eerste zomerseizoen vol verbazingwekkend vakantieplezier.

    Een stukje Provence op slechts enkele kilometers van Parijs: De bruisende zomer begon al in juni bij Villages Nature® Paris. Tot eind augustus waant elke vakantieganger zich in de Provence bij een bezoek aan de levensechte Provençaalse markt die twee keer per week plaatsvindt langs de Lakeside Promenade. Op het menu staan onder meer ambachtelijke workshops, lokale specialiteiten en bioproducten. Elke avond een unieke activiteit: een petanquetoernooi, een Mölkky-initiatie, een picknickbal onder kleurrijke lampions of een burgerparty bij de gloednieuwe foodtruck ‘Le Miam’ ... Kiezen wordt moeilijk! Wie te vinden is voor een feestje kan terecht in het theesalon Les Délices de la Ferme voor muzikale en smaakvolle thema-avonden: Caraïbische, Afro-Cubaanse en jazzklanken kleuren de zwoele zomeravonden.

    Activiteiten om samen te beleven: Villages Nature® Paris is een gloednieuwe bestemming voor duurzaam toerisme en pure ontspanning omringd door natuur. Op het programma staan meer dan 60 activiteiten: bedwing de reuzenglijbanen van de Aqualagon, trek met de fiets of Segway op verkenning doorheen de 120 ha van het vakantiedorp, beleef spannende momenten langs de High Adventure Trails of verken met de kano, elektrische boot of waterfiets de verste uithoekjes van het meer.

    De ideale uitvalsbasis voor een vakantie volledig in het teken van ontdekking! Een verblijf in Villages Nature® Paris is het ideale vertrekpunt om de mooiste Parijse monumenten te bezoeken: even kuieren door de pittoreske straatjes van Montmartre, de unieke sfeer opsnuiven op de Marché des Enfants-Rouges of tot rust komen langs het Canal Saint-Martin ... Vanuit Villages Nature®Paris staan vakantiegangers met het openbaar vervoer in slechts 40 minuutjes in het weergaloze Parijs. Het vakantiepark ligt bovendien op een boogscheut van Disneyland®Paris. Ideaal dus voor een uitstapje met de pendelbus naar deze buitengewoon magische wereld waar onvergetelijke herinneringen ontstaan!

    Villages Nature Paris opende de deuren in september 2017. Het is een nieuwe, unieke, toeristische bestemming in Europa, uitgewerkt door twee marktleiders in de sector: EuroDisneyS.C.A en Pierre&Vacances-CenterParcs. Het nieuwe park ligt in het hart van de natuur, op amper 32km van Parijs en 6km van Disneyland®Paris, en biedt een nieuwe, buitengewoon ontspannende Center Parcs-ervaring rond vijf recreatiewerelden: de Aqualagon – een van de grootste waterparken van Europa waar het hele jaar door gezwommen kan worden, met door geothermische energie verwarmd water tot meer dan 30 °C; de BelleVie Farm voor een authentieke ervaring; de Extraordinary Gardens – vier tuinen, geïnspireerd op de vier elementen; de Forestof Legends, een verrassend speelterrein met ruimte voor creativiteit; en de Lakeside Promenade, om rustig te wandelen of lekker te eten. Verder zijn er drie types cottages en appartementen beschikbaar in Villages Nature® Paris: Cocoon VIP, met een stijlvol design in het hart van het dorp of langs het meer; Country Premium, met de charme van een landelijk toevluchtsoord en Clan Comfort, speels ingerichte cottages als bron van leuke herinneringen met het gezin. Vandaag staat Villages Nature Paris voor: 120 ha, 856 accommodaties, 9.000m² overdekte waterpret, 2.500m² openlucht lagunes en 8 reuzenglijbanen. Bovendien werd de Aqualagon voor de internationale wedstrijd Architizer A+ Awards 2017 door het publiek verkozen tot beste architectuurproject in zijn categorie. www.centerparcs.be





    13-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!