Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Tis the season to dress up (at home)

    Caroline Biss End of Year

    This year has been challenging for all of us. And even though we can only celebrate Christmas and New Years Eve with our small bubble, these festive days require festive looks, sequins and party accessories. Even if this look is for your eyes only. Physically or virtually, Caroline Biss has got you covered.

    The (L)BD

    A classic for every occasion is without a doubt the Little Black Dress. With these wardrobe essentials, you can't go wrong. Upgrade them with a pair of to-die-for boots or a figure-hugging belt. Want to switch it up? Rock a classy jumpsuit!

    Spicy red

    It might feel like a Holiday classic, but red outfits never go out of style. Matching your Christmas decorations with your EOY ensemble has never looked more spicy.

    Shining bright

    The Holiday season is also the perfect moment to bring a little (or a lot of) bling into your life. Not just a touch but a shiny look from head to toe. It doesn't hurt to let yourself shine bright like a diamond now and then, does it?

    The final touch

    It's all in the accessories when it comes to finishing your look. These boots, belts and bags will give your outfit that final, festive touch. Elegant and stylish and yet comfortable enough to pick up your fancy 5-course take out box from your favorite local restaurant!







    06-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het 'pain cave' fenomeen

    Belg kiest steeds vaker voor een home-fitness

    Om de wintermaanden en de tijdelijke sluiting van fitnesscentra en zwembaden te overbruggen, richten veel (top)sporters een volledig uitgeruste ‘pain cave’ in: een fitness bij je thuis om jezelf als pro of amateur uit te dagen en in absolute topvorm te blijven. Wellness-marktleider Gervi, vorig jaar nog bekroond als best groeiende dealer op één jaar tijd wereldwijd, ziet de verkoopscijfers van home-wellnessen en fitnesstoestellen met maar liefst 10% stijgen. Met z’n allen gaan we onder het motto ‘no pain no gain’ voor een intense sportbeleving en ultieme fitnesskick in onze garage, zolderkamer of schuur.

    Kilometers tegen de stroom in

    Als wellness-specialist zag Gervi vorig jaar al de verkoopcijfers van home-wellnessen met 5,7% stijgen. Ze weten dus als geen ander dat de Belg steeds vaker op zoek gaat naar een handig en compact waterconcept voor een frisse duik als ontspanning, maar ook om de conditie op peil te houden. Zo zag Gervi de verkoop van haar Endless Pool dit jaar met zo’n 20% de lucht ingaan. Een waardig onderdeel van de pain cave, zo blijkt, want door de stroomdruk kan je kilometers afleggen op slechts enkele meters lengte en met de roeikit, de onderwaterloopband- en fiets is onder water sporten dé uitdaging van 2020 geworden. “Verwacht wordt dat ook in 2021 home-wellnessen aan populariteit zullen blijven winnen”, zegt Marjolein Nijs, medezaakvoerder van Gervi. “Iedereen denkt veel meer na over een vakantie bij hen thuis, en daar hoort de nodige waterontspanning bij.”

    Een levensechte wegbeleving

    Het zit in het DNA van zowat iedere Vlaming, maar dit jaar nemen we pas echt de benen en kruipen we steeds vaker op de fiets. Al kunnen donkere wintermaanden met onstuimig en onvoorspelbaar weer je trainingsschema grondig in de war brengen. De koersfiets wordt dan ook tijdens de herfst- en wintermaanden even aan de haak gehangen en ingeruild voor een waardig alternatief, zoals de MyCycling van het gerenommeerde Italiaanse merk TechnoGym. Hiermee breng je 24/7 het gevoel van buiten koersen naar de droge en veilige omgeving van je eigen woning. Helaas zonder bloemenmeisjes en drie kussen aan de finish, maar met een levensechte wegbeleving op zak.

    Loop een topconditie tegemoet

    Een nieuw jaar betekent nieuwe doelstellingen die je wilt halen. Of je nu in shape wilt blijven of aan je conditie wilt werken, de Skillrun-loopband van TechnoGym vindt in veel pain caves een plekje, zegt Marjolein. “Het is de beste loopband op de markt voor hardlopers of triatleten die een sportieve uitdaging willen.” Maak de atleet in je wakker en verbeter je prestaties, want in 2021 verleg je met de Skillrun-loopband je horizonten!

    Test first, buy later

    In samenwerking met het triatlon trainingscenter en Optimize Center zal Gervi een mini-triatloncompetitie organiseren in Kalmthout. De datum kan pas worden vastgelegd van zodra de coronamaatregelen versoepelen. Via die competitie kan je eerst de toestellen uitproberen voor je ermee naar je pain cave trekt. Volledig corona-proof en individueel zal elke deelnemer 500 meter zwemmen, 17 kilometer fietsen en 4 kilometer lopen. Wie heeft de strafste benen?

    www.gervi.be - www.gervi-outdoor.be

     

     







    05-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op wellness(werk) vakantie met je bubbel

    Kom deze winter tot rust in een Belvilla. Veilig en op elk moment genieten van en /of thuiswerken met je eigen wellness aan huis

    Ken je dat gevoel? Wanneer je een lekker warme sauna of jacuzzi instapt en alles om je heen lijkt te vergeten… die zalig ontspannen gloed, die powerknop die even uitgaat. Heerlijk toch? En dat al helemaal wanneer je op je eigen tempo en wanneer je maar wilt kan relaxen. Maar ook voor de thuiswerkers die eens in een andere inspirerende omgeving ontspanning willen combineren met 'thuis'werken. Dat alles in de gezellige en veilige cocon van je bubbel. Too good to be true? Helemaal niet! Je vindt het in de wellnesswoningen van Belvilla.

    Wil je er graag even tussenuit, dan is een wellness(werk)vakantie deze winter de perfecte oplossing. Een huisje voor jullie alleen met een sauna, bubbelbad of hot tub waar je volledig in ‘zenmodus’ gaat wanneer je maar wil. Nog een voordeel: je hoeft jouw wellnessmoment niet vooraf te reserveren en je blijft de hele tijd veilig in je eigen bubbel. Ver hoef je zo’n vakantie niet te zoeken. Belvilla beschikt over tal van comfortabele wellnesswoningen in eigen land. En kan je het werken niet zomaar loslaten? Geen nood, werken en relaxen gaan in deze woningen hand in hand. Door de goede WIFI-verbinding kan je van je relaxvakantie ook een workcation maken. Working from home, maar dan net iets ontspannender..

    Bubbelbaden met een uitzicht

    Een bubbelbad vraagt weleens om een glaasje cava of champagne. Zeker wanneer je vanuit de jacuzzi uitkijkt over een feeëriek, heuvelachtig landschap. In ‘Cottage Oxygène’ in Awan is dit geen droom maar werkelijkheid. Twee ruime slaapkamers met elk een moderne en suite badkamer maken je geluk compleet. De compacte sauna in de woonkamer doet daar graag nog een schepje bovenop.

    Wellnessen in warme sferen

    Voor sfeer en gezelligheid ben je in Septon aan het juiste adres. De ruime, houten chalet ‘La Sérénité’ heeft een warm interieur en beschikt over vier ruime slaapkamers. Na een dagje wandelen, fietsen of werken rust je uit op het overdekte terras of in de jacuzzi. Nog meer relaxen? Installeer je dan in de comfortabele sauna of speel een deuntje op de piano.

    Romantiek troef in Barvaux

    Snak je naar een relaxweekend in een romantische bubbel van twee? Dan is de chalet ‘Bird Nest’ in Barvaux-sur-Ourthe jouw place to be. Deze compacte, karakteristieke woning ademt rust en romantiek. Op het terras word je helemaal zen in een heerlijke hot tub die uitkijkt over de tuin en de beboste heuvels in de buurt. Binnen verwen je jezelf in de sauna. Wil je toch even op pad, dan zijn Durbuy en de bossen nooit veraf.

    Royaal overnachten in Chiny

    Pal in de Ardennen, in de provincie Luxemburg, bots je op ‘Le Presbytère’, een statig kasteeltje. Maak je klaar voor een luxueus verblijf in een prachtig ingerichte woning met vijf slaapkamers. Je geniet er van de private tuin met een trampoline voor de kids en een overdekte lounge voor de mama’s en papa’s. De kers op de taart is de mooie houten sauna die uitkijkt over de tuin.

    Logeren in een karakterpand

    Alleen al de oprijlaan van vakantiehuis ‘Le Grenier du Gerny’ maakt indruk. Je arriveert in een karakterwoning van formaat, die dankzij een grondige renovatie heel wat luxe biedt. Een grote tuin met trampoline, overdekt terras, bar en jacuzzi laat je genieten van de gezonde buitenlucht. Een sauna en biljarttafel zorgen voor nog meer vertier. Ga je op uitstap? Wéris, Durbuy en de grotten van Hotton zijn enkele highlights in de buurt.

    Charme en comfort in Durbuy

    ‘Villa Kristof’ in Durbuy combineert tal van authentieke elementen met een hedendaagse look. Het resultaat is een knappe, grote villa met een keuken die gerust in een magazine kan. Installeer je met je laptop in de lounge op het overdekt terras en geniet nadien van het bubbelbad in de poolhouse. Ook binnen houdt het plezier niet op: een arcadezaal, een grote pokertafel en een gezellige sauna entertainen groot en klein.

    Jouw wellnessvakantie boeken

    Een overzicht van alle wellnesswoningen vind je op de website van Belvilla waar je eenvoudig onder ‘Wellness’ kunt filteren op huizen met sauna, jacuzzi/bubbelbad of wellness algemeen. Daarbij kun je ook onder faciliteiten 'WIFI' aanvinken, zodat je niet alleen de meest ontspannen adresjes selecteert, maar ook die met een vlotte WIFI-verbinding. Zoeken en boeken via:

    Vakantiehuizen met sauna: www.belvilla.be/vakantiehuis-sauna

    Vakantiehuizen met jacuzzi: www.belvilla.be/vakantiehuis-jacuzzi

    Voor meer informatie ga naar: www.belvilla.be

     







    04-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greenweez.be, de nieuwe online bio-winkel

    In mei zette de online biospecialist Greenweez voet op Belgische bodem, een volgende stap in haar Europese expansietraject. Vandaag lijkt het merk goed op weg om een succesverhaal te worden in ons land. De Belgische versie van deze biologische e-shop kent een recordgroei van 90% en doet het bijzonder goed in Vlaanderen, een markt die traditioneel nochtans minder gericht is op bioproducten. Om deze uitstekende resultaten op peil te houden, wil het bedrijf het aantal lokale samenwerkingen verhogen en haar aanbod verder uitbreiden. Nu de eindejaarsperiode nadert, heeft Greenweez.be dan ook bijzondere aandacht besteed aan haar geschenkaanbod, dat duurzaamheid en plezier combineert.

    Een succesvolle lancering in heel België, een echte groeispurt in Vlaanderen

    Sinds de lancering in ons land in mei 2020 is Greenweez.be exponentieel gegroeid. Als leider in online bioproducten in Frankrijk was de winkel reeds bekend bij een kleinere groep consumenten die focust op duurzaamheid. Nu is Greenweez erin geslaagd om een groter deel van de Belgische bevolking te verleiden: tussen oktober en november kende de online bio-winkel een recordgroei van meer dan 90%. Deze prestatie werd vooral gedreven door Vlaanderen, een vaststelling die des te belangrijker is gezien de Vlaamse markt traditioneel minder gericht is op biologische producten.

    Yannick Dykmans, hoofd van Greenweez Benelux, voegt hieraan toe: “Onze cijfers suggereren dat er in Vlaanderen een mentaliteitsverandering op gang komt. Vandaag wordt één op de drie aankopen op Greenweez.be gedaan door een Vlaamse consument.”

    Steeds meer lokale producten

    In de toekomst wil het Belgische management van Greenweez een lokale commerciële strategie blijven volgen. Naast het feit dat Greenweez lokale producten een bevoorrechte plaats geeft in haar online etalage, engageert het bedrijf zich om jonge merken te ondersteunen bij de lancering van hun activiteiten.

    Yannick Dykmans reageert: "De Belgische start-up food scene is in volle bloei. We zien een opmars van lokale merken met een grote toegevoegde waarde. Onze ambitie is om hen zichtbaarheid te geven en hen te ondersteunen bij hun eerste verkopen. Greenweez biedt verschillende succesverhalen aan, zoals Sienna & Friends-kruiden voor kinderen, Wignac-cider en thee van Tea Tonic.”

    Ecologische geschenken onder de boom

    In de nabije toekomst worden de feestdagen een belangrijke periode voor Greenweez. Door de coronacrisis zal dit jaareinde ongetwijfeld gepaard gaan met records op het gebied van e-commerce, zoals onlangs nog werd onderstreept door de studie van consultingbureau Bain.

    Voor Greenweez is dit een kans om zich niet alleen te profileren in het alledaagse winkelsegment, maar ook in het meer feestelijke shoppingsegment. Daarom heeft de online bio-winkel een belangrijk deel van haar inspanningen gewijd aan de uitbreiding van haar aanbod van speelgoed en cadeausets.

    Yannick Dykmans verduidelijkt: "Met dit uitgebreide aanbod willen we tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar meer verantwoorde cadeaus, een trend die we al enkele jaren opmerken. Zo zien we bijvoorbeeld dat houten speelgoed van vroeger, dat wordt opgefrist in lijn met de huidige trends, verkoopt als warme broodjes. Ouders stellen het op prijs dat ze hun kinderen het belang van duurzaamheid kunnen bijbrengen en hen tegelijkertijd een aantrekkelijk, kwalitatief en – als kers op de taart – lokaal cadeau kunnen geven.”

    Het perfecte geschenk vinden in een paar klikken, het kan niet makkelijker zijn. Greenweez.be heeft filters ontwikkeld om het ideale geschenk te selecteren. De consument kan kiezen uit “Made in Belgium”, “Klein budget”, “Zero waste”, enz





    03-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mixage: collectie fall/winter 2020

    Eerbetoon aan de cape, retro chique mantel voor deze winter!

    De looks van de Mixage collectie voor deze herfst-wintercollectie 2020 doen wegdromen van een sfeer zoals in The Avengers of Breakfast at Tiffany’s. Wie daarmee flaneert door de stad of door de velden zal iemand onberoerd laten!

    De cape is een comfortabele overjas met een chique uitstaling een trendy stuk voor de herfst en winterperiode de cape is een mengeling tussen een lange mantel en een poncho, een stuk dat steeds veel succes oogt op de catwalk. Ariana Spica geeft een eigen interpretatie aan de cape en voegt een minijurk toe die past binnen de haute-couture die zij voorstelt.

    Mixage legt een soort confectie op tafel die flirt met de wetten van de Haute Couture. De afwerking van ieder stuk is een eerbetoon aan de hoogwaardige stoffen zoals kasjmier of gemengde wol met Schotse ruiten. Mixage moet zeker niet onderdoen voor de grote confectiehuizen. Bovendien blijft maatwerk een van de stokpaardjes van Ariane Spica; afwerking met zilveren juwelen, kleine ringen als detail aangebracht of gouden versieringen.

    Mixage is een nieuwe collectie kleding voor vrouwen en wordt volledige ontworpen en artisanaal geproduceerd door Ariana Spica. Tijdens de eerste lockdown is deze Belgische ontwerpster van trouwjurken op maat met veel moed op zoek gegaan naar een alternatieve manier om haar creativiteit los te laten. Zo lanceerde zij haar eerste merk van confectiekleding. De eerste collectie van Mixage, met Batik als basismateriaal was meteen een schot in de roos.

    Net zoals te zien is in de trouwjurken van Ariane Spica, is er een duidelijke rode draad doorheen al haar creaties: zeer vrouwelijke lijnen, veel gevoel voor detail, een perfecte snit en natuurlijke en luxueuze materialen. Een verfijnde stijl voor creaties die van A tot Z in het atelier in Brussel worden vervaardigd. Mixage geeft aan de vrouw een chique en bevrijde uitstraling. www.mixage.be











    02-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delacre zorgt voor lekkers bij de feesten!

    Onze smaakpapillen mogen zich stilaan voorbereiden op de eindejaarsfeesten. Delacre stelt dit jaar twee nieuwe feestelijke collecties voor, exclusieve koekjes assortimenten in de kerstkleuren, om vrolijke eindejaarsfeesten te beleven.

    De koekjesdozen van de ‘Festive’-collectie en de ‘Winter’-collectie werden dit jaar versiert met mooie scènes uit het winterleven. Delacre haalde alles uit de kast voor deze standingvolle verpakkingen met daarin een genereuze selectie van zijn iconische koekjes, ideaal om je geliefden te verwennen.

    Tea Time Vuurwerk & Tea Tim Hoofdplein - Gewicht: 1 kg - Afm.: 25 cm x 21,6 cm x 9,7 cm - Adviesprijs : 12,99 euros - (16 koekjesvariëten)

    Tea Time Chalet & Tea Tim Slee - Gewicht: 1 kg - Afm.: 25 cm x 21,6 cm x 9,7 cm - Adviesprijs: 12,99 euros - (16 koekjesvariëten)        

    Voor de fans van overheerlijke koekjes in stervorm (maar in feite voor álle lekkerbekken) is er de comeback van het assortiment Constellation Etoile. Het prachtige doosje houdt heerlijke recepten in die speciaal voor de feestdagen gemaakt werden. Van delicate pure chocolade tot smakelijke melkchocolade, via de verrukkelijke Gianduja-hazelnoot: er is voor elk wat wils!

    Constellation - Gewicht: 140g - Afm.: 23,5 cm x 4,2 cm x 10 cm - Adviesprijs: 3,99 euros - (4 koekjesvariëten)

    Het begon allemaal iin de jaren 19880, in hartje Brussel. Daar creëerde Charles Delacre oor het eerst zijn verrukkelijke specialiteiten. Zijn vakmanschap, zijn zin voor vernieuwing, zijn passie voor kwaliteit, proef je vandaag nog steeds in iedere creatie van Delacre iconische koekjes zoals Cigarettes Russes, Marquisette en Biarritz hebben het Tea Time assortiment met zijn 16 heerlijke variëteiten zo beroemd gemaakt







    02-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de Vaucluse vrolijken kleuurije beeldjes de kerststal op

    Een van de mooiste kersttradities in de Provence zijn de santons, kleine, handgeschilderde beeldjes in de kerststal. Sinds enkele jaren is in de Vaucluse een Belgische santonmaakster gevestigd, die er atypische kerstfiguren vervaardigt.

    Het Provençaalse woord ‘santoun’ betekent ‘kleine heilige’ en slaat op kleine handgeschilderde beeldjes van klei die pronken in de kerststallen in de Provence. Families geven ze aan elkaar door van generatie op generatie.

    Meer dan 50 traditionele figuren

    Al eeuwenlang beleven jong en oud plezier aan de kleine beeldjes. Ze zijn soms kinderlijk, soms grappig, maar stuk voor stuk prachtige kunstwerkjes. De eerste santon zou afkomstig zijn van Marseille. De oudste mal wordt namelijk toegeschreven aan Jean-Louis Lagnel en zou gemaakt zijn begin de 19e eeuw. In de loop van de tijd heeft elke santonmaker zijn eigen figuren gecreëerd, waarbij folklore en tradities als inspiratiebron dienden. De herder die het lam schenkt, herinnert ons eraan dat het belangrijk is om te delen. Een andere bekende figuur is de vrouw met de zwarte kip, waarvan de bouillon was aanbevolen voor pasgeboren baby’s. Zo bestaan er beeldjes van alle typische Provençaalse dorpsfiguren uit de vorige eeuw. In totaal zijn er een vijftigtal, met klinkende namen!

    Belgische santons in de Vaucluse

    Deze beeldjes zijn uniek ter wereld en worden handgemaakt door de ‘santonniers’ of santonmakers. Zelfs al is het fabricageproces van de santonmakers soms lichtjes verschillend, alle santons zijn afkomstig van een oorspronkelijke mal. Zodra het droog is, wordt het beeldje van klei gebakken in de oven en vervolgens beschilderd. Eerst de lichte kleuren en vervolgens de donkere kleuren. Sommige santonmakers voegen aan de klassieke santons andere figuren toe, geïnspireerd op bijvoorbeeld de plaatselijke geschiedenis.

    Vandaag bestaan er nog enkelen die deze eeuwenoude kunst in de vingers hebben. Onder hen ook de Belgische Catherine Vandevyvere, die zich in 2002 in de Vaucluse heeft gevestigd. Ze is afkomstig van Waals-Brabant en heeft geen beeldende kunst gestudeerd, maar talen. Van kindsbeen af maakte ze graag kopieën van tegels van Delft of azulejos. “Ik was dol op de Provence! Als kind wou ik hier al komen wonen... Mijn ouders hebben zich hier definitief gevestigd en daarna ben ik op mijn beurt in Pernes-les-Fontaines komen wonen.” Toen is ze begonnen eenvoudige, grappige beeldjes vorm te geven. De burgemeester van Pernes heeft haar na lang aandringen ervan kunnen overtuigen ook kerststallen te maken, naast de traditionele kerststalfiguren. “Aangezien ik geen mallen gebruik en alles met de hand vormgeef, kan ik ook beeldjes maken op maat, op basis van foto’s,… Dat is een beetje mijn specialiteit geworden!” (www.brindargile.fr).

    Santons voor iedereen

    Een van de populairste figuurtjes is Margarido, de sympathieke rijke dame met de rode paraplu, vergezeld van haar echtgenoot. Of Bartomiou, een onverbeterlijke dronkaard met een lange katoenen muts die kindje Jezus een gedroogde kabeljauw brengt. Pistachié is dan weer een slungel met een ezel vol zakken graan. Lou Ravi steekt vol verbazing zijn handen in de lucht. Daarnaast zijn er de bakker met zijn mand broden, de visvrouw, de hoeveknechten met lantaarns, de visser met een visnet over zijn schouder, het oud koppeltje, de trommelslager, de schrijver, de schurk, geknielde aanbidders. Al deze figuren worden uitgestald rond kindje Jezus, Maria, Jozef en de dieren in de kerststal. Natuurlijk zijn er ook de Drie Koningen, die pas op 5 januari een plaatsje krijgen in de kerststal.

     

     

     









    01-12-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Ford eyewear winter collection 2020/21

    Made in Japan door Tom Ford

    De nieuwe Tom Ford eyewear Herfst/Winter 2020-2021 collectie valt op door haar genereuze en duidelijke vormen, met inspiratie uit de jaren 1950 en 1970, en monturen die acetaat en metaal combineren in unieke silhouetten waarin je de stijl van het merk duidelijk herkent.

    De monturen hernemen iconische details en concepten zoals het « T » logo in metaal op de voorkant, monturen die bestsellers zijn geworden en nu worden voorgesteld in een nieuw kleurenpalet, overeenkomstig de laatste trends.

    Tom Ford Eyewear - Mod. FT0745 – Johannes – 650 €

    Deze ‘cat eye’ montuur is vervaardigd in Japan, met een superlichte structuur in metaal in twee superlichte acetaatlagen, met de handtekening Tom Ford gegraveerd in de binnenkant van de armen. Dit model, de limited edition 2020, stelt fotochromatische glazen voor die oplichten of verdonkeren in functie van het licht.

    LEZERSINFO

    Marcolin Benelux - infobenelux@marcolin.com - T +32 19 33 09 49







    30-11-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kerst met getrokken messen

    » Type 301-messen van CHROMA » Een design van de legendarische F.A. Porsche

    Theelichtjes, die lekkere dennengeur, een feestmaal op tafel en getrokken messen in de keuken. Zo ziet onze ideale kerst eruit. De Type 301-messen van CHROMA, gedesignd door de legendarische F.A. Porsche, combineren stijl met performantie en Japanse knowhow. Pak dit najaar groots uit en geef een snedig culinair statement cadeau.

    De volledige collectie volgt hetzelfde strakke design: een driehoekige handgreep die het mes perfect in de hand laat liggen en zorgt voor een stevige greep; een metalen parel die de scheiding tussen handgreep en lemmet aanduidt; en een lemmet met Japanse V-groef (handgeslepen door een meesterslijper) die het mes niet alleen vlijmscherp maakt bij aankoop, maar die het die scherpheid ook veel langer laat behouden. Prijzen tussen €59 en €199

    Alle messen uit de collectie bestaan uit een 18/10 roestvrijstalen greep en een hoogkwalitatief Japans type 301 roestvrijstalen lemmet. Dit laatste type staal kenmerkt zich door een erg hoge corrosieweerstand en hardheid. Het wordt daarom o.a. gebruikt in vliegtuigen, architecturale toepassingen, metrotoestellen, en dus, onder het motto “alleen het beste is goed genoeg”, ook de CHROMA type 301-messen.

    F.A. Porsches samenwerking met internationale topchefs tijdens het ontwikkelingsproces zorgt voor een publiekslieveling niet enkel onder professionals maar ook onder hobbykoks en aspirant-keukenwonders. Met een reeks van maar liefst 24 verschillende types messen – en sinds kort als 25e een speciaal ontworpen Parmezaanmes – vindt elke foodie binnen de CHROMA type 301-collectie een optie om smakelijke hoogstandjes mee bij elkaar te snijden.

     

     





    30-11-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!