Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    02-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Palma, een paradijs voor fotografen

    5 tips van cinematograaf Marten van Dijken

     

    Het Canarische eiland La Palma kent alsnog geen massatoerisme. Dat is goed voor fotografen die er in alle rust de mooiste kiekjes kunnen nemen van het indrukwekkende landschappen. Volg het spoor van fotograaf Marten van Dijken tot bij de mooiste plekjes van het eiland, langs avontuurlijke routes met ravijnen en vulkanen of tot bij de hoofdstad Santa Cruz de la Palma met zijn rijke cultuur. Je bent verzekerd van Instagramwaardige plaatjes !

    Playa de Nogales

    Het strand wordt door hoge kliffen afgeschermd en je kan het bereiken via een kronkelend pad met stenen trappen. Het is een hidden gem waar je prachtige natuurfoto’s of filmopnames kan maken, vooral door het spel van kleuren en contrasten bij zonsopgang.

    Roque de los Muchachos

    Dit is het hoogste punt van het eiland en het uitzicht is imponerend, ideaal voor een groepsfoto of een zelfgemaakte ansichtkaart. Er is een parking dichtbij en je hoeft bijgevolg niet te klauteren om op deze Roque te komen. Uiteraard zijn zonsopgang en zonsondergang dé beste momenten voor een mooie foto maar ook ’s nachts zet je je camera aan het werk. Maak foto’s van de open sterrenhemel, van de Melkweg die je zo helder kan zien. Dat komt omdat La Palma weinig lichtvervuiling heeft, erkend is als een Dark Sky Reserve.

    Llano de la Brujas

    ‘Brujas’ betekent ‘heksen’ in het Spaans en de naam Heksenvlakte is hier heel terecht. Waar die naam precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk, maar met het zwarte zand, de kraterwanden en de donkere sterrenhemel is het niet moeilijk voor te stellen dat er heksen voorbij vliegen op bezemstelen. Het voorjaar is prachtig als de berg Pico de Graja, Kraaienbek, in bloei staat en de vlakte dieprood kleurt. Deze bijzondere gloed vang je het best tijdens de laatste zonuren van de dag wanneer de lage zon een prachtig warm licht met lange schaduwen produceert.

    Garafía

    In het noordwesten van La Palma, tussen ravijnen en kliffen, ligt de regio Garafía. De natuur is hier ruig en de dorpen zijn minder gemakkelijk bereikbaar. De rust en ongereptheid is vooral populair onder buitenlandse toeristen. De originele bewoners zijn veelal verhuisd naar grotere plaatsen op het eiland of naar het Spaanse vasteland. Daardoor voel je in de dorpen een nostalgische en authentieke sfeer die goed te vangen is door de lens van een camera. Avontuurlijke fotografen mogen deze regio zeker niet overslaan wanneer ze op zoek zijn naar verlaten stranden, ruige ravijnen en een glimp naar het verleden.

    Santa Cruz de La Palma

    Dwaal door de straten van de hoofdstad met je camera in de hand. Het is een plek met dorps karakter en iedere straat heeft zijn fotografisch verhaal, tussen de klassieke herenhuizen, de appartementen met kleurige houten balkons en de straatstenen in bijzondere motieven.

    Extra trip: Carnaval !

    Carnaval op La Palma wordt heel anders gevierd dan elders ter wereld. Waar men meestal zo uitbundig mogelijk uitgedost de straten op gaat, zie je in La Palma alleen mensen met witte kledij en witte Panama-hoedjes. Dit heeft te maken met een traditie die is ontstaan tijdens de 19e eeuw. De La Palmezen vierden de terugkomst van 'los Indianos', de eilandbewoners die vertrokken waren naar Midden- en Zuid Amerika om fortuin te maken. Onder begeleiding van Caraïbische muziek, loopt de stoet carnavalsvierders naar de haven om symbolisch de terugkerende eilandgenoten te ontvangen. Eenmaal terug in de stad bekogelt men elkaar met wit kalkpoeder, bij wijze van zegening. Een bijzondere ervaring, het lijkt een mix van Caribisch carnaval en het Indiase feest Holi, maar dan compleet in het wit. Dat levert mooie plaatjes op, maar pas wel op met het witte stof en je camera!

    Meer info: www.visitlapalma.es

    La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de 7 Canarische eilanden. Het is een unieke vakantiebestemming door zijn veelzijdige en adembenemende natuur en het ongerepte vulkaanlandschap. Het eiland is een paradijs voor wandelaars en avonturiers die er graag op uit trekken. Ook voor reizigers die op zoek zijn naar rust, is het eiland een echte aanrader: massatoerisme is er nog niet doorgedrongen.

     

     

     

     





    02-12-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zoek naar adrenaline in Sloveense bergen

    Wanneer de herfst volop op aan de gang is, kijken heel wat skiliefhebbers uit naar een vakantie in de sneeuw. Zin om deze winter de ski’s in de kast te laten en een aantal wintersporten die de adrenaline door je lijf doen gieren op je palmares te schrijven? Ontdek hoe raften niet enkel een zomersport is en leer skiën met een paard. In Slovenië worden waaghalzen op hun wenken bediend. Wij zetten zes uitdagende activiteiten in de Sloveens besneeuwde bergen op een rijtje.

    SNOWRAFTING : Raften is een populaire sport in de zomer. In Slovenië kan het ook als activiteit in de sneeuw. De rivier is vervangen door een sneeuwkanaal. De snelheid waaraan je de besneeuwde helling afglijdt, is afhankelijk van het gewicht van de boot en de sneeuwconditie.

    AIRBOARDING : Een airboard is een opblaasbare slee waar je op je buik op ligt. Het board is voorzien van twee handvaten waar je je kunt aan vasthouden. En geloof ons, die zal je wel gebruiken als je een snelheid van 50 km/u haalt. Sturen doe je door je borst tegen het airboard te drukken. Je zult nog nooit zo snel een berg hebben afgegleden.

    SNOWBIKING : Een snowbike is een fietsframe zonder wielen en trappers. De wielen zijn vervangen door ski’s en ook aan je voeten zijn kleine ski’s bevestigd. De bedoeling van snowbiken is dat je bovenaan de berg begint en met de bike de berg afglijdt. Je kunt je bike sturen met je stuur en door je te bewegen alsof je skiet. Klinkt vreemd maar eens je het onder de knie hebt is het echt leuk.

    SKIJORING : Wie zijn ski’s toch niet helemaal wil verwaarlozen, kan zich laten voorttrekken door een paard. Je staat in verbinding met het paard door een brede band die om je middel bevestigd is. Het dier beweegt zich op stemcommando’s en teugelhulpen van de skiër voort. Balans en behendigheid zijn bij deze sport erg belangrijk.

    WINTER PARAGLIDING : De sport die het gevoel dat je kunt vliegen wellicht het dichtst benadert, is paragliding. Het besneeuwde Sloveens landschap vanuit de lucht met een parachute in een rugzak bekijken, is uniek. Anders dan parachutevliegen ‘val’ je bij parapente niet naar beneden. Het is net de bedoeling om zo lang mogelijk in de lucht te blijven hangen. Wie geen hoogtevrees heeft, moet niet twijfelen.

    FROZEN WATERFALL CLIMBING : Watervallen die zijn veranderd in amfitheaters van ijspegels beklimmen. Het klinkt gek, maar in feite kan iedereen die ook maar een beetje sportief is de verticale wereld van bevroren water betreden. Je moet vooral durven. In theorie is ijsklimmen simpel. Je slaat beide ijsbijlen hoog boven je in het ijs en daarna klim je met je stijgijzers stap voor stap omhoog. Het spreekt voor zich dat het in praktijk iets ingewikkelder is maar dat maakt het net leuker.





    01-12-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga mee op avontuur in de wereld van de Vrolijke Vriendjes - Wie wil er nou niet zo’n Vrolijk Vriendje?

    Dat doet VTech slim: een van de meest populaire series uit de leerzame collectie nog spannender en veelzijdiger maken. Vrolijke Vriendjes worden uitgebreid, met drie nieuwe items die verhalen en avonturen alle ruimte geven. Leuk voor kleintjes van 1 tot 5 jaar! Helemaal fijn is dat de nieuwkomers dankzij de Magic Points compatible zijn met alle eerder verschenen Vrolijke Vriendjes. En omgekeerd. Dat is spelen, dat is connectie!

    Sanne’s Smulparadijs is het mobiele ijs-, taart- en lollyfabriekje van Sanne en haar puppy Lolly. Never a dull moment, met zoveel liedjes, lichtjes en melodietjes. Motoriek, maar ook het besef van oorzaak en gevolg worden gestimuleerd. En ondertussen rollen de lekkerste taartjes en ijsjes uit het karretje.

    Andere koek? Dat is het Piratenschip, een spectaculaire nieuwkomer, het vlaggenschip! Een waar Kapitein Kay en Matroos Milan, Aapje en Octopus heer en meester zijn. Wat een interactie, wat een verhalen en avonturen! Alles beweegt en draait. Kiezen, kijken, meezingen en weer voorwaarts, dit wil geen ketelbinkie missen!

    Alhoewel… er is er eentje die zijn eigen koers vaart. Het is Pim Piraat, een onverschrokken ventje dat één ding beter kan: echt varen! Pim Piraat beweegt het zeil op zijn schuitje en schiet met zijn kanon. Maar wie hem beter leert kennen weet dat het vooral een vrolijk en muzikaal mannetje is.







    30-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AXL: de wondere wererld van Axelle Delhaye

    Als je over de drempel stapt van dit prachtige herenhuis met zijn ronde gevel, dat is gelegen op een boogscheut van het Brugmannplein, voel je je meteen thuiskomen. Je ziet je er omringd door vertrouwde objecten en wordt meteen hartelijk ontvangen door Axelle zelf. Alles is hier immers even fijn en verfijnd, van het onthaal tot de keur aan retrojuwelen met een moderne touch die overal schitteren. De collectie ambachtelijk gemaakte oorbellen is eindeloos en Axelle toont u met plezier ook haar eigen lijn.

    De selectie van juwelen is het resultaat van constante verkenningen: de ‘multi-brand boudoir’ selecteert de meest emotionele en verfijnde stukken van huizen zoals Asherali Knopfer, Carole Le Bris, Delfina Delettrez, Dorette, Feidt, Jacquie Aiche, Jennie Kwon, de Belgische ontwerpster Kim Mee Hye, Maria Tash, Marlo Laz, Mercedes Salazar, Paige Novick, Pascale Monvoisin, Persee, Stone, Woodbury Jewelry, Wwake, Yannis Sergaikis, en Yvonne Leonn.

    Axelle Delhaye heeft de inrichting van haar geraffineerde juwelenzaak in handen gegeven van interieurarchitecte Tecla Tangorra, die voor de look van deze spatieuze jaren 30-ruimte heeft gebruikgemaakt van waterkleuren, smaragdgroen en ruwmetaal. Alle meubels werden op maat gemaakt voor de boetiek en Tangorra sprokkelde ook een aantal elementen bijeen die het DNA van AXL weerspiegelen.

    Axelle Delhaye is een ontdekkingsreizigster in hart en nieren. Ze zoekt overal ter wereld naar antieke juwelen van tussen 1850 en 1930. Ze houdt van de stukken omwille van hun historische waarde en het verhaal dat ze vertellen. Die kleinoden, die de ziel van de schenker blootgeven, vindt ze vooral in Engeland. Ze vertrekt van bestaande juwelen die ze transformeert om ze een ander leven te geven, en een nieuwe missie. Een broche kan omgevormd worden tot een paar oorbellen, van een ketting van een zakhorloge maakt ze een collier met bedeltjes. Elk stuk is uniek en heeft een eigen ziel. Deels van diegene die het vervaardigd heeft, deels van de persoon die het zal dragen. Axelle maakt niet gewoon accessoires, ze licht tegelijk een tip op van de sluier van een lang vergeten verhaal.

    Het concept dat deze jonge vrouw in haar boetiek ontwikkeld heeft is niet alleen trendy en sexy, maar ook toegankelijk. Met zachte muziek op de achtergrond kun je er een piercing uitzoeken in edelmetaal met platte sluiting, armbandjes en kettinkjes die zo fijn zijn dat ze wel met een pen getekend lijken en tal van andere originele maar bijzonder geraffineerde ‘kleinigheidjes’. Less is hier heel duidelijk more.

    AXL organiseert maandelijks een piercingsessie ‘onder vriendinnen’, uiteraard onder de meest strikte medische voorwaarden.

    www.axelledelhaye.com







    29-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collectors Gallery voortaan in een nieuw pand!

    Collectors Gallery, het project van Betty De Stefano, is verhuisd naar een schitterende nieuwe locatie. Ontwerpers, liefhebbers en verzamelaars worden vanaf nu ontvangen in een geraffineerd interieur waar zwart en donker hout de vertrekken domineren.

    Betty De Stefano heeft onlangs haar intrek genomen in een nieuwe intieme ruimte waar enigszins de sfeer heerst van een rariteitenkabinet. Ze werd meteen verliefd op het negentiende-eeuwse typisch Brusselse hoge hoekpand in haar geliefde Zavelwijk.

    Het gebouw ligt vlak bij de Grote Zavel en de antiekwinkels van de Miniemenstraat, in deze immer bruisende wijk die tot een van de absolute aantrekkingspolen van Brussel is uitgegroeid. Toch blijft het discreet en intiem genoeg voor een gepersonaliseerde aanpak. De inrichting is verzorgd en gepolijst zoals een juwelenkistje, een vitrinekast vol spiegels en verborgen lades. De sfeer is die van de luxewinkels van weleer, waar de klant bediend werd als een koning.

    Betty De Stefano: “We wilden terug naar de bron, naar de oorsprong van de toegepaste kunsten, in een gezellig kader, een warme ontmoetingsplaats waar de klanten creaties kunnen ontdekken die niet alleen getuigen van grote bekwaamheid en materiaalkennis, maar ook van modernisme en esthetiek. Naar het voorbeeld van de iconische wijken van Londen willen we ook op deze nieuwe plek een mix tussen traditie, service en moderniteit creëren. We blijven nauw met deze buurt verbonden, wat wil zeggen dat we dicht bij onze klanten staan maar tegelijk ook bijdragen tot een bruisende stadskern. In deze jachtige tijden waarin we worden gedreven door communicatie, is het belangrijk dat je je weet aan te passen aan de wisselende levensstijl van een cliënteel dat voortdurend geprikkeld wordt door sociale media en ook steeds mobieler is doordat reizen almaar toegankelijker wordt.”

    De ruimte strekt zich uit over twee verdiepingen: op het gelijkvloers worden onder vitrines of in zeer mooie schuiven, die voorzichtig geopend worden, de prachtige juwelen en objecten van de hedendaagse lijn van Georg Jensen aangeboden, waarvoor Collectors Gallery een flagshipfunctie vervult in België. Daarnaast worden er ook juwelen van ontwerpers gepresenteerd, vintage stukken of limited editions van kunstenaars van vroeger (vanaf de jaren 50) en van morgen, zoals Georg Jensen, Vivianna Torun Bülow-Hübe, Anish Kapoor, Ron Arad,Claude Lévêque, Line Vautrin, Claude Lalanne en Daniel Von Weinberger. Als extra troef worden ook enkele spectaculaire of aparte modernistische haute-couturesieraden voorgesteld.

    Het eerste wat opvalt in de eveneens met zwart beklede bovenverdieping, is de grote Oval Table van Florence Knoll. De verdieping is volledig gewijd aan kunstvoorwerpen en tafelgerei, bijzondere creaties van Georg Jensen maar ook van Memphis Milano. Het is de bedoeling nieuw licht te werpen op het werk van een aantal uitzonderlijke ontwerpers, niet alleen door een permanent aanbod, maar ook via een aantal tijdelijke tentoonstellingen met museum- en collectiestukken die niet voor de verkoop bestemd zijn, naast een selectie van stukken die wel te koop worden aangeboden.

    COLLECTORS GALLERY Rue des Minimes 12, 1000 Bruxelles

    www.collectors-gallery.com







    28-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De themacruises van Star Clippers verrijken je vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Star Clippers, de cruiserederij met drie authentieke zeilschepen, heeft voor 2019 een mooi pakket aan diverse themacruises uitgewerkt. Terwijl het schip onder volle zeil door het water klieft begin je de dag met een yogasessie, in die verkwikkende warmte van de eerste zonnestralen.

    Met niet meer dan het zacht geluid van de wind kan je op het houten achterdek met een kleine groep gelijkgestemden de dag afsluiten met een meditatiemoment. Woon een voordracht bij van een stijlexpert, of leer de gastronomische geheimen kennen van een chef.

    De voordrachten of dagelijkse workshops worden gegeven door professionals die op geselecteerde afvaarten meereizen. De deelname is telkens volledig vrijblijvend en gratis. Er hoeft niet vooraf ingeschreven te worden. De groepen zijn altijd klein.

    Het is een ideaal moment om yoga uit te proberen, of om terug aan de conditie te werken. Een gezonde geest in een gezond lichaam, op een schip door de wind gedreven!

    Verschillende themacruises zijn sterk gelieerd aan de bestemming. Als de Royal Clipper in september langs de Amalfitaanse Kust vaart is de Napolitaanse chef Armando Bisceglia mee aan boord. Dat wordt Italiaanse gastronomie op zijn best.

    In mei zorgt geschiedkundige en auteur Renata Scheiper voor lezingen over het oude Griekenland en de archeologie van de Middellandse Zee, terwijl de Star Flyer de eilanden van de Cycladen verkent.

    Cannes, dan denk je toch meteen aan de rode loper? De Amerikaanse styliste Samantha Brown is inderdaad gewoon om filmsterren en modellen advies te geven. Op de 1 juni cruise met vertrek uit Cannes deelt ze haar kennis met de gasten van de Royal Clipper.

    Geniet van een vroegboekkorting tot 20% op de zomer cruises indien geboekt voor 31/01/19, en voor 30/04/19 op winter 2019/2020 cruises.

     

     

     

     

    27-11-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.All Ways cruises vaart in de voetsporen van de Tsaren

    Ontdek Rusland over het water, er is geen betere én meer comfortabele manier! De Belgische gespecialiseerde touroperator All Ways Cruises organiseert in juni/juli 2019 een boeiende reis van Moskou naar Sint-Petersburg met M/S Tchekhov, een up-to-date riviercruiseschip voor slechts 145 passagiers.

    De Wolga, dat is het hart en de ziel van de Russische Federatie. Deze grootste rivier van Europa heeft een sterke symbolische waarde in de Russische cultuur. Vaak spreekt men over “Volga-Matushka”, of moeder Wolga. De bron ligt ten noordwesten van Moskou. Via een ketting van kanalen, sluizen, meren en de Neva-rivier is de Russische hoofdstad verbonden met de tweede grootste stad, Sint-Petersburg.

    Het avontuur begint met tweeënhalve dagen in Moskou, ideaal om een goed beeld te krijgen van deze moderne hoofdstad met een rijk verleden. Sta zelf op het Rode Plein, bezoek met ervaren gidsen het Kremlin, de Lomonosov-universiteit of het Bolsjojtheater. Daarna glijdt het schip comfortabel richting het noorden, naar historische steden als het 10e-eeuwse Oeglitsj, en Goritsy, met het Klooster van Sint-Cyrillus. Op het ritme van de rivier kan je maximaal genieten van het defilerend landschap. In juni is het met de “witte nachten” amper donker, wat de panorama’s een extra dimensie geeft. Tijdens het varen zijn er voordrachten, kan je een les Russisch bijwonen, en gezellig dineren.

    Via het Witte Meer en het Onegameer bereik je het UNESCO-geklasseerd eiland Kizji, bekend om zijn transfiguratiekerk met de 22 ajuinvormige koepels en haar indrukwekkende iconostase. Op weg naar het Ladogameer, het grootste meer van Europa, is het intens genieten van het landelijke Rusland. Tegelijk merkt men hoe via het water het economisch bloed van Rusland zijn weg zoekt naar de Baltische Zee.

    De climax van de cruise is de aankomst in een van de mooiste kunsteden ter wereld: Sint-Petersburg. Drie dagen lang ligt M/S Tchekhov in de stad van Peter de Grote. Bezoek de Petrus en Paulusvesting en Peterhof, het zomerpaleis van Peter de Grote waar kunst, rijkdom en macht elkaar vinden in een impressionant esthetisch evenwicht.

    Wie wil kan ook enkele facultatieve uitstappen boeken, om het Catharinapaleis in Poesjkin te bezoeken, of om een boottocht te maken dwars door de stad. Niet één, maar twee bezoeken zijn inbegrepen aan het wereldberoemde Hermitage, het museum met een kunstcollectie waar je duizelig van wordt.

    De reis duurt 12 dagen, en start op 29 juni. Zoals gewoonlijk bij All Ways, worden de gasten van begin tot eind in het Nederlands begeleid door ervaren tourleaders. Meer info op www.all-ways.be







    26-11-2018 om 08:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!