Inhoud blog
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Citizen Series 8
  • De nieuwe zitbanken van Marie's Corner
  • Kleurrijk en minimalistisch
  • Van Pablo Picasso tot Peter Sutherland
  • Rebels & gorpcore
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Chileense Fjorden, Gletsjers en Pinguins? Australis is er weer klaar voor:

    Op zoek naar een intense reisbeleving? Cruceros Australis, of kortweg Australis, is dé absolute specialist van expeditiereizen per schip naar de Chileense Fjorden, Patagonia en Vuurland.

    Langs de meest verbluffende landschappen ter wereld varen, dat is Australis. Namen als de Straat van Magellaan en Kaap Hoorn doen meteen denken aan heldhaftige ontdekkingsreizigers. Het onderste punt van Zuid-Amerika was ook het territorium van Charles Darwin, die tijdens de reis met het onderzoekingsvaartuig HMS Beagle in 1830 zijn beroemde evolutietheorie ontwikkelde. Australis is de enigste gespecialiseerde rederij ter wereld die u in de voetsporen en het kielzog van Darwin laat reizen. De Pía en Águila gletsjers, de pinguïnkolonies op de Tucker- en Magdalena Eilanden, de woeste vlaktes van Ushuaia, de vele bergen en fjorden, de striemende kust van Kaap Hoorn... dit is het menu waardoor natuurliefhebbers gaan watertanden.

    Australis heeft twee moderne schepen, de Ventus Australis (bouwjaar 2018) en de Stella Australis (2010). Ze zijn erg comfortabel en de service is tot in de puntjes verzorgd. De schepen zijn als drijvende, avontuurlijke boetiekhotels met slechts 100 hutten. Het belangrijkste is echter dat deze schepen speciaal gebouwd zijn voor deze regio. Aan boord is een vloot van Zodiacs (professionele rubberboten) om de gasten aan land te brengen op de meest onherbergzame plekken, of om hen tot heel dicht bij de gletsjers te brengen (maar steeds op een veilige manier). Het expeditieteam heeft voor dit gebied een ervaring als geen ander. Vertrekhavens zijn Ushuaia of Punta Arenas.

    In februari is er de kans om een viernachtenreis te maken, samen met fotografe Nori Jemil. Ze is gespecialiseerd in het fotograferen van extreme bestemmingen, en is wereldwijd bekend voor haar adembenemende natuurreportages. Aan boord geeft ze workshops om uw fotovaardigheden nog aan te scherpen, met een bijzondere focus op de landschappen en dieren van Patagonië. Ook tijdens de uitstappen gaat ze mee, zodat u gegarandeerd met de mooiste foto's naar huis gaat. Terwijl het hier wintert kan u met Australis het jaar op een onvergetelijke manier inzetten: een zomerse ontdekkingstocht naar Patagonia en de Chileense Fjorden.

    Australis is een expeditie-cruisemaatschappij die al ruim 27 jaar de zuidelijke wateren rondom het Chileense en Argentijnse Patagonia bevaart. Gasten kunnen inchecken voor een 4 nachten durend avontuur aan boord van een van de twee Australis schepen, de Stella Australis of de Ventus Australis. Deze kleinschalige schepen bieden ruimte aan maximum 210 passagiers en alle cabines bieden uitzicht op zee en zijn te boeken in verschillende categorieën. Het panoramadek, lounges en restaurants maken van een cruise naar Patagonia een onvergetelijke beleving.







    26-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haute cuisine met een micogolfoven, het kan!

    Van hobbykok tot sterrenchef achter eigen fornuis: de kookhype lijkt maar niet uit te doven. Voor wie denkt dat dat gepaard gaat met heel wat dure toestellen: think again. Dankzij zijn retrofuturistische premiumdesign, intuïtieve gebruikersinterface en bijna zestig voorgeprogrammeerde recepten serveer je met de Whirlpool SupremeChef microgolfoven in een handomdraai haute cuisine bij jou thuis.

    Het voorbije decennium groeiden chefs uit tot ware sterren. Inspirerende persoonlijkheden uit de gastronomie maakten de de hobbykok in ons wakker. Doe daar nog eens de stroom foodporn op social media en de stapels prachtig vormgegeven kookboeken bovenop, en je begrijpt waarom we het meer dan ooit voelen kriebelen om zelf aan de slag te gaan, om zelf al die nieuwe kooktechnieken en bijzondere ingrediënten uit te testen en te serveren aan vrienden en familie.

    Eén toestel, talloos veel bereidingen

    Voor je een stoomoven, yoghurtmaker, friteuse, grill, convectieoven enzovoort enzovoort in huis haalt, weet dat je ook één toestel kunt kopen dat al die functies aanbiedt: de SupremeChef. Een microgolfoven gebruik je vandaag echt niet alleen maar om restjes op te warmen. De SupremeChef is een veelzijdig toestel waarmee je snel allerlei lekkers klaarmaakt. Bovendien bespaar je met het apparaat veel ruimte in de keuken. Die kun je dan weer gebruiken om al die mooie kookboeken uit te stallen.

    Gezond, snel en veelzijdig koken

    Met de SupremeChef wil Whirlpool je creatiever uit de hoek laten komen. Het toestel helpt je thuis op een professionele en ongelooflijk eenvoudige manier koken, dankzij tal van handige functies en een kookassistent. Zo kun je groentjes stomen zonder voedingsstoffen kwijt te spelen, een perfect lauwe appelcake presenteren op een druilerige winterdag of zonder schuldgevoel een berg knapperige aardappelbolletjes eten bij een spannende film. SupremeChef serveert het je allemaal. De krachtige combinatie van precieze technologie, intuïtief gebruik en eenvoud zorgen er bovendien voor dat elke kookervaring stressvrij en zelfs leuk is.

    Tal van bereidingswijzen: Met de SupremeChef kun je afhankelijk van het model tot vijf bereidingswijzen toepassen, zodat je met dit ene toestel zo goed als elk recept klaarmaakt.

    Stomen: Door voedsel te stomen behoud je nog beter de voedingswaarden. Met het stoomaccessoire pas je de populaire kooktechniek op een eenvoudige manier toe in de SupremeChef. De stomer heeft een inhoud van maar liefst 2,7 liter, goed voor een gestoomde maaltijd voor drie personen. Je hebt keuze tussen één of twee stoomkamers. Zo kun je twee ingrediënten tegelijk stomen zonder dat de smaken zich vermengen.

    Patisserie uit de microgolf: Je kunt in de SupremeChef even goed een taart bakken als in een gewone oven. Extra troef is dat je de temperatuur uiterst nauwkeurig afstelt, met sprongen van amper 5 °C.

    Gezond frituren: Het Dual Crisp-systeem maakt dat je zelfs krokante frietjes kunt bakken in de microgolfoven, en dat zonder toevoeging van olie. Het dual emission-systeem zendt de microgolven vanop twee locaties uit, waardoor je perfecte crispresultaten krijgt, zowel boven- als onderaan. Eén mast zendt microgolven door de hele binnenruimte. Die dringen door tot in de kern van het voedsel. De tweede richt zijn stralen rechtstreeks op de speciale Crispplaat, waardoor die extra heet wordt. Zo krijgt het voedsel vanbuiten een knapperige korst, terwijl het vanbinnen toch heerlijk sappig blijft en de juiste structuur, voedingswaarden en smaak behoudt. Met de Crispplaat is het zelfs mogelijk om voeding zonder olie te frituren, wat natuurlijk een stuk gezonder is. Hiervoor combineert het toestel de kracht van de Dual Crisp met het forced convection-systeem en de krachtige grill.

    Opwarmen en ontdooien: Opwarmen en ontdooien zijn nog altijd de populairste functies van een microgolfoven. Dat doe je met de SupremeChef dan ook moeiteloos. Handig is de ontdooifunctie voor brood.

    XXL grill: De krachtige grill van 1200 watt over de hele breedte van de oven staat in voor lekkere crunchy grillresultaten. Laat die gegratineerde ovenschotels maar aanrukken!

    Auto Recipes: De SupremeChef heeft een hele hoop recepten in het geheugen. Een soort digitaal kookboekje dus. Je hoeft alleen nog de eenvoudige instructies te volgen om zo’n veertig internationale klassiekers uit de microgolfoven te toveren. Keer op keer krijg je een perfect resultaat. De ideale manier om snel een lekkere hap op tafel te zetten. Daarnaast bevat het geheugen een aantal volledige menu’s en enkele Crisp Fry-recepten. Die laten je toe om gezond te frituren zonder olie.

    Handig voor chefs: Het toestel heeft nog enkele handigheden. Zo kun je met de Keep Warm-functie je bereiding warm houden op 40 °C. Wie graag pizza of wafels bakt, weet dat het soms moeilijk is om de ideale omstandigheden te creëren om het deeg goed te laten rijzen. In de SupremeChef kan dat op 38 °C. Het dual emission-systeem laat ook boter en chocolade perfect smelten, of kaas (Hallo fondue!). En voor de granola-liefhebbers onder ons: je grilt je nootjes en granen niet alleen snel klaar in de microgolfoven, er is ook een speciale functie om zelf je yoghurt te maken.

    Premium performance, premiumdesign: Als premiumtoestel past SupremeChef perfect in de premiumlijn W Collection van Whirlpool, die bestaat uit vooruitstrevende kookplaten en andere keukentoestellen. De microgolfoven kreeg een prachtige retropremiumlook en is gemaakt van de meest kwalitatieve staalsoorten. Het XXL led-display oogt extra helder.

    Supreme Chef van Whirlpool: Vier modellen, telkens beschikbaar in twee tot vier kleuren (afhankelijk van het model): Whirlpool SupremeChef Grill MWP 337: richtprijs 279 euro. - Whirlpool SupremeChef Combi MWP 338: richtprijs vanaf 299 euro. Whirlpool SupremeChef Combi met dual steam en 6TH SENSE MWP 339: richtprijs 349 euro. - Whirlpool SupremeChef Combi Premium MWP 3391: richtprijs vanaf 399 euro.

     

     







    26-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'Histoire d eLouise Flowers all over -- Nieuw sportjaar

    Met de Flowers all over stuks, krijg je het gevoel dat je je favoriete bloemenwinkel binnenstapt. Lelijke bloemen bestaan simpelweg niet. Het is enkel een kwestie van favoriete kiezen. Ga je voor romantisch? Een tikkeltje exotisch? Of voor klein maar fijn? Instant happines gegarandeerd!

     

     Ben je klaar voor een nieuw sportjaar?

    Heb je je deze zomer een beetje te veel laten gaan? Of vond je het gewoon te warm om te sporten? Het nieuwe schooljaar betekent voor velen ook de start van een nieuw sportseizoen. Wij verzamelden alvast enkele hippe looks om je lichaam weer in topconditie te knallen.















    Bijlagen:
    flowers1.jpg (94 KB)   

    25-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Darphin stelt voor ...

    Lipoliën met infusie van bloemblaadjes

     

    Ontdek het Parijse geheim van een mooie huid. De heerlijk aromatische formules van Darphin worden vervaardigd met de kostbaarste plantaardige en krachtige, natuurlijke ingrediënten die worden geoogst wanneer ze hun maximale kracht hebben. Ze worden ontwikkeld in Frankrijk om de perfecte combinatie te bieden van genoten resultaten. De Parijse kinesiotherapeut Pierre Darphin richtte in 1958 zijn schoonheidsinstituut op met de overtuiging dat specifieke huidmodellerende massagetechnieken de toevoer van zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediënten in de huid optimaliseren waardoor een unieke schoonheidsbeleving wordt gecreëerd. Vandaag is L’Institut Darphin in Parijs nog steeds het ultieme adres voor insiders voor producten met buitengewone resultaten en verjongende gezichtsverzorgingen. Beleef nu thuis het Franse geheim van een mooie huid. Darphin wordt in 45 landen wereldwijd verkocht.

    • Voedende Abrikozen-en Druivenpitoliën creëren een stralende glossen definiëren de lipcontour - • Vitamine E beschermt de huidbarrière en voorkomt droge lippen. - •Omega 6 en 9 zorgen voor vollere lippen. - •       Echte bloemblaadjes - Voedende rozen, verjongende Calendula, verzachtende blauwe Korenbloem.

    Verzorgende, botanische oliën om te voeden, te verjongen en te verzachten met 100% natuurlijke smaken: Blauwe Korenbloem (Verzachten) - € 20: Een mix van citrus (Citroen en Mandarijn), en kruidige warmte van nootmuskaat en cederhout. Calendula (Verjongen) - € 20: Een zalige mix van verschillende soorten fruit (sappige appelsien, limoen, appel en kokosnoot) met de zoete toets van honing. Rozen (Voeden) - € 20: Zachte rozen en verse geranium versterkt met fruitige frambozen en zoet rozenhout.

    Darphin stelt voor..

    Relaunch van het Ideal Resource Gamma met Ideal Resource dag-en nachtcrème

    Ideaal voor alle huidtypes met de 1e tekenen van veroudering, onregelmatige huidtextuur en onzuiverheden. IDEAL RESOURCE werkt op: Textuur –Uitstraling –Fijne lijntjes en rimpels om zo de ideale huid te bekomen, de gedroomde huid. De huid weerspiegelt een stralende, frisse gloed. De huidtextuur is verfijnd en zijdezacht, lijntjes en rimpels worden gladgestreken en opgevuld, dag na dag wordt een stralende, jeugdige huid onthuld. De formule is zuiver en vrij van parabenen, ftalaten, minerale oliën en formaldehyde.

    Tips & tricks – Mix en match: Meng één tot twee druppels Essentiële Olie Elixir van Oranjebloesem met één van de IDEAL RESOURCE Crèmes of Fluide in de handpalm om de oplichtende en textuurverjongende kracht van je ritueel te vergroten.

    SERUM OVER MAKE-UP

    Als je het gevoel hebt, dat je huid tijdens de dag een oppepper nodig heeft, dep dan twee pompjes van het IDEAL RESOURCE Serum direct over je make-up.

    Ideal Resource Serum: 66€ - Ideal resource Crème (50ml) : 56€ - Ideal resource nachtcrème (50ML): 56€ - Ideal Resource oogverzorging (15ML): 45€

    LIMITED EDITION verkrijgbaar vanaf september 2018: Ideal Resource Crème (30ML): 39€ - Ideal Resource Nachtcrème (30ML): 39€

    De ingrediënten: Krachtige botanicals: Witte Hibiscus: Rijk aan bloemzuren die onderdeel uitmaken van de meest effectieve, actieve ingrediënten om de cellulaire regeneratie en vernieuwing van de huid te verbeteren. Exfolieert, verzacht en vermindert onzuiverheden waardoor een stralende, jeugdige huid ontstaat. Centella Asiatica: Een typische, natuurlijke apotheekverzorging. Rijk aan triterpeen: Bekend om de celvernieuwing en de microcirculatie te stimuleren en een boost te geven aan de uitstraling van de huid. Japanse Duizendknoop: De wortel is extra rijk aan Resveratrol waarvan bekend is dat de levensduur van proteïnen wordt geactiveerd en de natuurlijke collageenproductie wordt gestimuleerd en rimpels zichtbaar verminderen.

    Toegevoegde krachtige ingrediënten: Soja Boon: Serum - Stimuleert de collageenproductie; Acetyl glucosamine: serum, fluide, crèmes: verfijnt en herstelt de huidtextuur; Essentiële olie van Neroni: nachtcrème, kalmeert, verzacht en herstelt de huid; Scutellaria Baicalensis, oogcrème: geeft een boost aan de uitstraling en de jeudige vitaliteit







    24-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn eind 2019 voor het eerst naar Cuba

    Rederij bezoekt unieke bestemmingen tijdens vier uitzonderlijke routes -

    Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, heeft bekend gemaakt dat zij toestemming gekregen heeft om vanuit Miami en San Juan (Puerto Rico) naar Cuba te varen. Op 4 november 2019 vertrekt de eerste cruise met de Seabourn Sojourn vanuit Miami. Hiermee wordt Seabourn de derde rederij van de Carnival Corporation die naar Cuba mag varen.

    Vanaf heden kunnen boekingen naar Cuba gemaakt worden. Gasten kunnen uit vier verschillende routes met vijf vertrekdata kiezen. De toevoeging van deze cruises komt voort uit de toenemende vraag naar luxe reiservaringen richting Cuba.

    De 11-, 12- en 14-daagse cruises bezoeken vijf havens in Cuba waarbij er per cruise drie of vier worden aangedaan. Gasten hebben hierdoor de gelegenheid om de verschillende regio’s van het grote eiland te ontdekken. Alle vijf reizen hebben overnachtingen in de historische hoofdstad Havana zodat er genoeg tijd is deze bruisende stad te ervaren. In 2019 wordt de 500e verjaardag van de stad die tot UNESCO Werelderfgoed behoort, gevierd.

    “Veel luxe reizigers zijn op zoek naar nieuwe plaatsen en betekenisvolle culturele plekken om te ontdekken en Cuba is een van de meest gewilde opkomende bestemmingen onder onze gasten,” aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “We zijn opgetogen dat we eindelijk Cuba in onze reizen kunnen opnemen en onze gasten en reispartners hebben lang gewacht op een ultraluxe reiservaring met een groter aanbod van bestemmingen in deze relatief onontdekte Caribische parel. Deze Cuba routes zijn nieuw en bevredigen de nieuwsgierigheid van iedereen die overwoog erheen te gaan.”

    Fascinerende havens

    Seabourn Sojourn bezoekt vijf fascinerende havens in Cuba en gasten hebben ruim de tijd om de geschiedenis en cultuur te ontdekken alsmede de UNESCO Werelderfgoed gebieden:

    - Antilla (Nipe Bay) – De toegang naar de diepe Nipe baai gaat door het Cayo Saetia Nationaal Park, een natuurreservaat met een grote diversiteit aan flora en exotische fauna.

    - Cienfuegos – Een van de latere koloniale steden van Cuba gesticht door de Fransen in 1819. Door de UNESCO aangemerkt als Werelderfgoed vanwege de bijzondere 19e-eeuwse architectuur. Door een overnachting kan men alle highlights ontdekken.

    - Havana – Bezoek de hoofdstad tijdens haar 500e verjaardag. Door de extra overnachting kunnen reizigers de cultuur en geschiedenis van de stad ervaren en genieten van de muziek-, dans- en beeldende kunstscene.

    - Punta Francés, Isla de Juventud – Dit idyllische eiland is het tweede grootste van Cuba en een plek waar vakantiegangers snorkelen en duiken bij de koraalriffen en scheepswrakken in het Nationale Maritieme Park.

    - Santiago de Cuba – Dit is Cuba’s culturele hoofdstad, gesticht in 1515, en vol met monumenten uit de koloniale en revolutionaire geschiedenis waaronder UNESCO Werelderfgoed gebied San Pedro de la Roca Castle.

    De volledige routes zijn als volgt:

    - 4 november 2019: 12-daagse cruise vanuit Miami met stops in Havana (overnachting), Antilla (Nipe Bay), Santiago de Cuba (overnachting), Port Antiono (Jamaica), Cayman eilanden en Cienfuegos (overnachting).

    - 16 & 28 november 2019: 12-daagse cruise vanuit Miami met stops in Cienfuegos (overnachting), West End en Cayman Brac (Cayman eilanden), Port Antiono (Jamaica), Santiago de Cuba (overnachting) en Havana (overnachting).

    - 10 december 2019: 11-daagse cruise vanuit Miami naar San Juan (Puerto Rico) met stops in Havana (overnachting), Punta Frances (Isla de Juventud), Cienfuegos, West End en Cayman Brac (Cayman eilanden), Port Antiono (Jamaica), Santiago de Cuba (overnachting) en Isla Catalina (Dominicaanse Republiek).

    - 21 december 2019: 14-daagse cruise van San Juan (Puerto Rico) naar Miami met stops in Gustavia (St Barthelemy), St. John’s en Antigua (Antigua & Barbuda), Carambola Beach (St. Kitts & Nevis), Santo Domingo (Dominicaanse Republiek), Port Antiono (Jamaica), Santiago de Cuba (overnachting), Antilla (Nipe Bay) en Havana (overnachting).

    UNESCO tours

    Gasten die van boord gaan, kunnen deelnemen aan UNESCO Partner Tours om de Werelderfgoed gebieden van Cuba te ontdekken. Dit zijn plekken als Santa Clara en Trinidad, het biosfeerreservaat Las Terrazas en excursies waarbij zowel overdag als ’s nachts Cubaans culinair, muzikaal en artistiek erfgoed wordt bezocht. In Cienfuegos is er gelegenheid een bezoek te brengen aan de koloniale stad Trinidad in de provincie Sancti Spiritus. Daarnaast genieten Seabourn gasten van speciale events en ervaringen zoals Caviar in the Surf® strandbarbecues op Isla Catalina en Carambola Beach en zijn bij Isla Catalina watersporten mogelijk rechtstreeks vanaf het schip. www.seabourn.com

     

     







    23-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sreeds meer Belgen eigenaar van motothome of caravan

    Positief imago vrijetijdsvoertuigen versterkt verkoop! We blijven nieuwe motorhomes en caravans aankopen. Dat blijkt uit het aantal inschrijvingen van nieuwe caravans en motorhomes in het eerste halfjaar van 2018. De verkoop van nieuwe caravans blijft stabiel, die van nieuwe motorhomes stijgt fors. Dat komt door de aantrekkelijke prijs van vrijetijdsvoertuigen en de vele voordelen van deze manier van reizen. De BCCMA, dat in oktober de beurs Mobicar organiseert, wijdt de goede cijfers aan het positieve imago van vrijetijdsvoertuigen.

    Tijdens de eerste zes maanden van 2018 is de verkoop van nieuwe caravans stabiel gebleven ten opzichte van dezelfde periode in 2017: toen werden er 816 nieuwe voertuigen ingeschreven, van januari tot juni 2018 zijn dat er 814. Bij de nieuwe motorhomes is er een stijging van 8,87 procent, met 2921 ingeschreven voertuigen. Dat blijkt uit cijfers van de DIV.

    De BCCMA (Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association), organisator van de beurs Mobicar, wijdt deze gunstige cijfers aan het verbeterde imago van reizen met de caravan en motorhome over de jaren heen. “Vrijetijdsvoertuigen zijn voorgoed af van hun saai aanzien; kamperen is hip! Zowel jong als oud ziet in deze manier van reizen veel voordelen. Vooral het jongere publiek leert de laatste jaren kamperen met caravan en motorhome”, zegt voorzitter Bart Decuyper.

    Flexibel en goedkoop, dat zijn de twee grootste voordelen van reizen met de caravan en motorhome. “Het is inderdaad zo dat dit de enige manier van reizen is waarbij je kan kiezen naar waar je gaat en wanneer. Bovendien is een reis met de caravan of motorhome vaak goedkoper dan een reis met de auto of het vliegtuig”, voegt Decuyper toe.

    Daarbij komt dat de prijs van een nieuwe motorhome en caravan aantrekkelijk blijft. “Tegenover vorig jaar zien we weinig prijsverhogingen, zowel voor motorhomes, caravans en vans. Fabrikanten werken met moderne interieurs, dito kleuren en ruime inrichtingen. Dat is vooral bij de caravans nieuw, waar fabrikanten inspelen op meer comfort voor de gebruiker”, vertelt de voorzitter.

    Met dit positieve nieuws kondigt de beurs Mobicar, van 11 tot en met 15 oktober, zich aan in Brussels Expo. Voor de 56ste keer op rij stellen exposanten zo’n 600 modellen caravans, motorhomes, accessoires en diensten voor. Meest opvallend dit jaar is de nieuwe indeling van de beurs. De paleizen worden opgedeeld in drie zones: een voor motorhomes, een voor caravans en een laatste voor accessoires en diensten. Bovendien kunnen bezoekers voor het eerst een testrit maken met een motorhome op de Heizelsite en een oogtest laten uitvoeren. Zij die de beurs bezoeken met hun eigen motorhome of caravan, kunnen de vakantiesfeer opsnuiven in de overnachtingszone. Ook de verkiezing van de Motorhome en de Caravan van het Jaar gaat opnieuw door. De kleinste bezoekers kunnen zich amuseren met een tekenwedstrijd en een klimmuur.

    Mobicar 2018 vindt plaats van van donderdag 11 tot en met maandag 15 oktober in paleizen 6, 7, 9 en 11 van Brussels Expo. www.mobicar.be







    22-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record aantal deelnemers aan de Palm Hoppluk op 26 augustus

    • 750 bierliefhebbers present om samen Palm-hop te plukken • Samen hop plukken, samen bier en gerechten proeven, samen kijken, samen fietsen….dat is samen genieten ! •      Iedereen welkom op gratis belevingsevenement

    Samen hop plukken: Op zondag 26 augustus plukt Brouwerij Palm in Steenhuffel, samen met bierliefhebbers, haar eigen geteelde hop. Hop is één van de basis ingrediënten van bier, het zorgt voor smaak, aroma en karakter. Palm startte haar eigen hopteelt, goed voor een 3.000-tal hopranken, in 2011. Mee plukken is mee genieten van het bier, van het vakmanschap van de hop- en brouwmeester. Voor deze zesde editie schreven 750 bierliefhebbers zich in om zelf deel te nemen aan de hoppluk, de registraties werden inmiddels afgesloten maar niet getreurd iedereen is welkom op dit gratis toegankelijk evenement.

    Kwaliteit van de hop door de hete zomer: “Vanwege de droogte heeft de hopplant weinig vocht kunnen opnemen waardoor er minder bloei en minder belvorming is in de onderste helft van de plant. In het algemeen zijn de bellen dit jaar dus wat kleiner. Ook het stormweer, in het jargon 'hopduvel' genoemd, heeft de plant geen goed gedaan, bladeren zijn vroegtijdig afgewaaid en zijranken kennen breuk. Gelukkig doet de regen van afgelopen dagen de hop goed, extra vocht kan er voor zorgen dat de hopbellen alsnog in volume toenemen.” vertelt Palm-hopteler, Bert Jambon.

    Beer & Food pairing: Foodtruckfestival met sterrenallure !

    Ook voor deze editie wordt de pluk gecombineerd met een foodtruckfestival. Vanuit een tiental vintage foodtrucks worden heerlijke streetfood gerechten geserveerd. De chefs werken met kwalitatieve, lokale en seizoensgebonden producten. In combinatie met de Palm-bieren wordt dit een hoogmis voor levensgenieters. Sterren chef Viki Geunes ( ** ’t Zilte & U-Eat Antwerpen ) komt langs om de creaties te proeven !

    Kijken, proeven, brouwerij bezoeken en fietsen

    Iedereen is welkom op dit hopfeest ! De hoppluk is een attractie ook voor diegenen die niet actief aan de pluk deelnemen. Naast de brouwzaal van Palm zal ook Brouwerij De Hoorn, gekend voor haar bieren Cornet en Arthur’s Legacy, de deuren openen ! Dat geldt ook voor Stoeterij Diepensteyn, de thuishaven van de alom gekende Palm-paarden. Liefhebbers kunnen hun bezoek combineren met fietsen via 4 ‘Knooppunter’ fietsroutes: ‘De knooppunter Palm Route’ en ‘De Knooppunter Cornet Route’. Alle routes starten vanuit het bezoekerscentrum ‘d’ Oude Bottelarij te Steenhuffel.

    Jaarlijks € 25.000 voor jeugdverenigingen ! Omstreeks 17u ontvangen de laureaten van het FONDS EREBURGER ALFRED VAN ROY de toegewezen fondsen voor 2018. Brouwerij Palm richtte het FONDS EREBURGER ALFRED VAN ROY op ter ere en ter nagedachtenis van Alfred Van Roy (°1913 - +2009). Brouwer Alfred Van Roy werd op 23 september 2008 tot ereburger van de gemeente Londerzeel benoemd, hij heeft brouwerij Palm ontwikkeld tot één van de vermaardste brouwerijen van het land. Palm nv en Diepensteyn nv voorzien samen een bedrag van € 25.000. Het Fonds heeft tot doel de jeugdwerking in Londerzeel te ondersteunen. Verenigingen met een jeugd- of wijkwerking die focussen op jeugd kunnen aanmerking komen voor gelden uit het Fonds.. Dit fonds geeft aan dat de brouwerij veel belang hecht aan de lokale verankering en ondersteuning van het verenigingsleven.

    Kampioenschap Highland Games : Ook dit jaar wordt de Hoppluk met Highland Games gecombineerd. Volgens de overlevering werden vanaf de elfde eeuw in Schotland de eerste Highland Games gehouden. Krachtpatsers strijden om de Belgische titel in allerlei proeven zoals paal- en schoofwerpen, hamerslingeren en touwtrekken.

    Praktische info Palm HOPPLUK 26/08/2018:

    HOPPLUK : De inschrijvingen om zelf te plukken zijn afgesloten. Vrije toegang voor bezoekers van 10u tot 17u. Hopveld tegenover Domein Diepensteyn, Brouwerijstraat/Plas, Steenhuffel

    FOODTRUCK FESTIVAL: Proef van vele heerlijke streetfood gerechten en unieke bieren geserveerd vanuit prachtige vintage trucks. Vrije toegang van 11u tot 20u. Hopveld tegenover Domein Diepensteyn, Brouwerijstraat/Plas, Steenhuffel

    HIGHLAND GAMES : Krachtpatsers strijden om de Belgische titel in allerlei proeven zoals paal- en schoofwerpen, hamerslingeren en touwtrekken. Vrije toegang van 10u tot 21u. Weide aan het hopveld tegenover Domein Diepensteyn, Brouwerijstraat/Plas, Steenhuffel

    BEZOEK AAN DE BROUWZALEN Palm & DE HOORN: Vrije toegang van 10u tot 17u. Brouwerij Palm & DE HOORN, Steenhuffeldorp 3, Steenhuffel

    BEZOEK STOETERIJ DIEPENSTEYN : Vrij bezoek aan de stoeterij met de Palm-paarden en collectie brouwerijwagens. Vrije toegang voor bezoekers van 10u tot 17u. Kasteel Diepensteyn, Diepensteyn 1, Steenhuffel

    FIETSROUTES: De knooppunter Palm Route: 53,5 km of 36,4 km - De Knooppunter Cornet Route: 53,8 km of 26,3 km. Alle routes starten vanuit het bezoekerscentrum ‘d’ Oude Bottelarij, Steenhuffeldorp 3, Steenhuffel. Vrije deelname onder eigen verantwoordelijkheid, geen inschrijvingen. Deze fietsroutes kunnen worden gedownload via: www.knooppunter.com . Startadres: Brouwerij Palm, Bezoekerscentrum, Steenhuffeldorp 3, Steenhuffel

    www.hoppluk.be    







    21-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scandal by night & AM.PM FW18 Modern & naturel

    Scandal was altijd al vrijgevochten. Nu, met Scandal By Night, gooien we alle remmen los!

    Welkom in de nacht van Jean Paul, voor al wie geen schaamte kent, de losbandigen van Pigalle, waar de nacht alle zonden verdoezelt en de paarse neonlichten hun verleidelijk schijnsel werpen!

    ‘s Nachts houdt mevrouw de minister zich bezig met de belangrijkste zaak van de dag: "Waar en met wie gaan we plezier maken vanavond?”.

    Waar? In Pigalle! Met wie? Met de bende van Jean Paul Gaultier natuurlijk! Dus ja, we zijn naar het feest gegaan. En het was een feest om nooit te vergeten! Dat is nu eenmaal Pigalle! #BeScandal

     

     

     

    AM.PM - FW2018/2019 - Modern en naturel

     

    Een eigentijds toevluchtsoord voor een cozy weekend met heel het gezin in hartje winter. Een mix van massief eik en zwart metaal met donzige plaids voor een moderne cocooning spirit.

    Natuurlijke texturen op diverse materialen voor een uniek meubilair, een stijl die zowel bruut, abstract als chic is.

     

     









    21-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multigeneratie vakantie in Portugal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Multigeneratie vakanties staan garant voor family quality time en plezier voor zowel kinderen, ouders als grootouders. Het is een trend die sterk in de lift zit, ook de familiehotels van Martinhal Family Hotels & Resorts in Portugal hebben dit gespot. Deze familievriendelijke hotels zijn helemaal gericht op de vakantiewensen van gezinnen met (jonge) kinderen en zetten dit najaar de meereizende opa’s en oma’s extra in het zonnetje. Martinhal biedt 30% - de multigeneratie-aanbieding in Sagres is geldig voor reizen tot 27 december 2018 - korting op de kamer van de grootouders wanneer zij samen met hun kinderen en kleinkinderen in Sagres verblijven.

    De vier Martinhal familiehotels in Cascais, Lissabon, Sagres en Quinta do Lago zijn gericht op een zorgeloze luxe vakantie met jonge kinderen: je vindt er onder andere crèches, speciale babymenu’s, babysitters en een Pyjama Club. Bij de babyconciërge kunnen gasten terecht voor alle benodigdheden die je als ouder liever niet ‘mee wil slepen’ naar de vakantiebestemming; babybedjes, flessenwarmers, potjes en aankleedkussens zijn op aanvraag bij het verblijf inbegrepen. Martinhal biedt speciale ouder & kind wellnessbehandelingen en familie yoga- of surflessen maar doet er ook alles aan om ‘me-time’ voor ouders te faciliteren. Een vakantie moet vooral relaxt zijn, voor zowel ouder als kind en daarmee nemen de hotels de rol van meereizende opa’s of oma’s in zekere zin over. Zo kunnen ook grootouders in alle rust meegenieten van de nazomervakantie in de Portugese septemberzon.

    Meer info: www.martinhal.com/sagres/en/extended-family-package/

    Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

     

     

    20-08-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!