Inhoud blog
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    31-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opruimen is het nieuwe yoga

    » Creatief maatwerk van Camber: volledig zen in je hoofd dankzij opbergoplossingen op maat. - » Primeur: Camber Club, de eerste home organising club in België

    Anno 2019 is opruimen helemaal hip & happening. Ook in eigen land kunnen we niet meer omheen het Kondo-effect. Camber biedt praktische én stijlvolle opbergoplossingen aan om het dagdagelijkse leven te vergemakkelijken. Volgens Camber is opruimen zelfs het nieuwe yoga, want efficiënt opruimen en slim opbergen geeft je rust en maakt je geest vrij. Het gaat erom de ruimte op een intelligente manier in te richten en elke m² zo creatief mogelijk te benutten. Opbergen is voor Camber veel meer dan een kunst, het is een levensstijl.

    In deze chaotische en veeleisende samenleving zijn we allen op zoek naar rust en organisatie in de woonst. Zo maken we tijd voor wat echt telt. Maar het is niet altijd even makkelijk om je interieur precies volgens je wensen in te richten. Elke leefruimte is anders en vereist specifieke oplossingen. Camber speelt hier op in met creatief maatwerk van A tot Z en biedt duurzame en gepersonaliseerde opbergoplossingen in stijl.

    Coming soon: Camber Club

    Opruimen was nog nooit zo hip! Daarom lanceert Camber de allereerste Home Organising club. Bij Camber Club krijg je tips & tricks van een professionele opruimcoach en ontdek je slimme en stijlvolle opbergoplossingen op maat die het opbergen tot in de kleinste details vereenvoudigen. En dat terwijl je ondertussen, samen met je vrienden, geniet van een lekker hapje en een drankje op een inspirerende locatie. Wie neem jij mee naar Camber Club? Meer informatie binnenkort beschikbaar op www.camber.be

    5 x opruimen met Camber

    Home working 2.0: een verborgen bureau in je living: Kinderen, studenten, zelfstandigen: iedereen heeft thuis een bureau nodig. De werkplek moet daarom doordacht ingericht zijn, zeker omdat elke hoek optimaal benut kan worden dankzij maatwerk.

    Geen plaats voor een bureau? Ga creatief om met de beschikbare leefruimte: kies voor multifunctionele meubels op verschillende plekken in je woning zoals aan de inkomhal, in de woonkamer, op zolder en waarom niet onder een trap? Oplossingen zoals een hangbureau maken je bureau praktisch én discreet, volledig opgaand in jouw interieur!

    De troef van een dressing op maat : Wie droomt er niet van meer ruimte voor kledij en accessoires? Een dressing op maat, voor haar én hem, is de meest praktische keuze. Een L-vorm, U-vorm of een rechte inrichting? Met de tips & tricks van Camber wordt opbergen in je dressing een plezier!

    - Indien de kamer voldoende ruim is: ga voor een centraal eiland, want dat is de kleine luxe waar zowel zij als hij voor valt! Deze kan worden gebruikt om je kleding op te leggen of te ordenen, maar kan ook dienen als extra opbergruimte.

    - Gebruik lades met compartimenten: praktisch voor hem voor het opbergen van o.a dassen en kousen en praktisch voor haar voor het opbergen van juwelen.

    - Lange hangruimtes op maat: langere kledingstukken zoals maxi jurken, mantelpakken en hemden vinden zo makkelijker een plaats. Ook kan je hangroeden voorzien op verschillende diepten voor accessoires zoals sjaals en halsdoeken.

    - Aparte compartimenten op maat voor de schoenen: uittrekbare legvlakken of aparte compartimenten en dat allemaal op maat van je schoenen. Voor de laarzen neem je simpelweg een laarzenhanger!

    - Uittrekbaar haakje: zeer praktisch om je outfit klaar te hangen voor de volgende dag!

    De gang: geen verloren ruimte meer! De afmetingen van de gang zijn in elke woning anders waardoor het lastig wordt om mee te werken. Een gang is immers vaak te lang, te breed of niet hoog genoeg waardoor slechts weinig opties voorhanden zijn. Daarom is het van essentieel belang dat elke vierkante centimeter creatief wordt benut.

    Met maatwerk wordt zo alles mogelijk. Een boekenkast in de gang over de hele lengte van de muur. Een praktische dressing aangepast aan de smalle doorgang of hangende opbergmeubels voor een zwevend en luchtiger effect. En als de gang breed genoeg is, kan een gezellig zitbankje met grote lades onder het zitvlak ook een optie zijn!

    Daarnaast kan je voor smalle en krappe plekjes werken met slimme oplossingen. Met een speels gebruik van afmetingen, kleuren en spiegels verkrijg je meteen het gevoel van diepte en ruimte.

    De wasplaats op zijn best. Een wasplaats inrichten is zelden een prioriteit. Iedereen laat de wasplaats vaak links liggen, terwijl een speciale ruimte voor de was en het schoonmaakmateriaal net dé plek is die functioneel moet zijn in de woning. Als alles zijn eigen opbergplek heeft en slim is ingericht, win je gegarandeerd tijd!

    Wasmachine op hoogte: Een eenvoudige tip om het huishouden te vergemakkelijken: plaats de wasmachine wat hoger zodat de vulopening zich op hoogte bevindt. Waarom? Zo hoef je je niet meer te bukken om de machine aan te zetten of leeg te maken! Een uitrekbaar legvlak is bovendien handig om je was meteen op te plooien. Een simpele tip waar je veel tijd mee wint.

    Schuifdeur om de technische installaties te verbergen

    Camber bedacht een geniaal systeem met schuifdeuren dat de verschillende zichtbare leidingen en meters verbergt zonder dat ze onbereikbaar worden!

    In 1, 2, 3 de zolder opruimen

    Een waardevolle tip tijdens het opruimen: gebruik de zolder! Deze ruimte is vaak een rommelige stockageplaats, maar met Camber benut je de zolder op een slimme manier. Omdat er op zolder heel wat variatie zit in de bewaarde spullen, zijn er ook verschillende opbergsystemen nodig.

    - Gesloten kasten en dubbele diepte: In een gesloten kast kan je heel wat spullen kwijt. Zo komt de zolder niet vol te staan met een overschot aan kartonnen dozen. In een kast met een dubbele diepte kan je de minst gebruikte spullen achteraan zetten en de volledige beschikbare ruimte onder het schuine dak benutten.

    - Hangroedes en grote laden: Moeite met schuine ruimtes onder het dak? Met een opbergoplossing op maat kan je deze delicate plekjes toch optimaal inrichten. Het speelgoed en de kinderkleding kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in grote lades. Zo blijven ze altijd binnen handbereik. Ook delicatere kleding kan in hermetische hoezen worden opgehangen.

     

     

     

     







    31-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hema introduceert geheel vernieuwe skincare lijnen

    Vanaf vandaag vind je bij HEMA een geheel vernieuwd skincare assortiment. In het nieuwe skincare assortiment vind je producten voor elk huidtype, voor iedere leeftijd en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten. De producten zijn duurzaam verpakt, in glas, gerecycled plastic en FSC gecertifieerd karton. Daarnaast zijn de producten vegan.

    Het nieuwe assortiment bestaat uit 45 producten, zoals dag- en nachtcrèmes, serums, reinigingsproducten, maskers en scrubs voor alle huidtypen. De skincare producten van HEMA zijn afgestemd op ieder huidtype en elke leeftijd. Van een hele jonge huid (#nofilter) tot anti-pollution (urban remedy) en anti-aging (age perfection) voor de oudere huid. Bijna alle huidverzorging bevat ook een SPF voor bescherming tegen UV-straling.

    #nofilter

    De #nofilter lijn is ontwikkeld voor de jonge huid met onzuiverheden. De lijn bevat producten om de huid te matteren en de talgproductie te verminderen. Zo voorkom je een glimmende huid, alles voor een selfie-ready skin #nofilterneeded. Assortiment: Matterende dagcrème SPF 15 - Stop spots gel - Reinigingsmousse - Gezichtsscrub met bamboe-extract Acné patches - Gezichtsmasker met bamboehoutskool en teatree olie.

    Aqua

    De producten van de Aqua-lijn bevatten biologisch komkommer extract en zorgen voor 24h hydratatie van de huid. Je hebt dus nog maar 1 crème nodig. De Aqua-lijn is er in 2 opties: dry/sensitive of normal/ combination. De cream gel voor een normale/gecombineerde huid heeft een matterende werking en vermindert de talgproductie. De gel voor de droge/gevoelige huid helpt roodheid verminderen en de huid kalmeren. Assortiment: Aqua gelcrème - Aqua masker gelcrème

    Sensitive

    Gezichtsverzorging voor de gevoelige huid, bevat biologisch katoenzaadolie. De verzorging is mild voor de huid en vermindert roodheid en irritatie. De producten zijn hypoallergeen en zonder parfum, alcohol en kleurstoffen. Assortiment: Dagcrème SPF 15 - Nachtcrème - Kalmerend serum met amandelolie.

    Urban Remedy

    Vervuiling uit de lucht zoals smog, uitlaatgassen en fijnstof, maar ook UV-straling en blauw licht van beeldschermen, hebben een schadelijke invloed op de huid en zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. De nieuwe gezicht verzorgingslijn ‘Urban Remedy’ met anti-pollution werkstoffen en SPF15 beschermt de huid tegen deze invloeden en helpt preventief tegen huidveroudering. De Urban Remedy producten zijn gemaakt met biologisch pink pomelo extract. Assortiment: Dagcrème SPF 15 – Nachtcrème - Oogcrème SPF 15 - Serum - Gezichtscrème multi defence SPF 30 – Schuimend kleimasker.

    Boosters

    Geef je huid een extra oppepper met een booster. Mix de boosters met je dagcrème of breng direct aan op de huid na het reinigen. Er zijn drie varianten: De booster met anti-pollution complex, beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en vrije radicalen in de lucht en geeft het natuurlijk ontgiftingsysteem van de huid een boost. De booster met Hyaluronzuur helpt het vochtgehalte van de huid te herstellen en fijne lijntjes te verminderen. De booster met vitamine C, geeft de huid een natuurlijke glow en beschermt tegen vrije radicalen.

    Cleansing: Het is belangrijk om je huid goed te reinigen. De vernieuwde cleansing producten bevatten komkommerextract en de reinigingsstick bevat ook kokosolie om tot een optimaal resultaat te komen.

    Er zijn 3 innovatieve producten binnen het cleansing assortiment:           Cleansing sorbet cream met sorbettextuur, verwijdert make-up en onzuiverheden op milde wijze.         De deep cleansing oil is bedoeld om de huid diep te reinigen van vuil, make-up en onzuiverheden. Het behoudt de natuurlijke vochtbalans en zorgt voor een soepel huidgevoel.De cleansing stick met kokosolie is gemakkelijk aan te brengen en geschikt voor op reis. Door de crème textuur 'smelt' het make-up en vuil van de huid. Daarnaast zijn ook de vertrouwde cleansing producten van Hema vernieuwd. Alle flessen zijn gemaakt van 50% RPET materiaal en de producten zijn vanaf nu allemaal vegan.

    Forever Young: De Forever Young lijn is de vernieuwde 40+ huidverzorging. Het helpt tekenen van huidveroudering tegen te gaan en herstructureert de huid. Deze huidverzorging bevat biologisch granaatappelextract. De dag- en nachtcrème binnen deze lijn zijn verpakt in een glazen pot en een 100% gerecyclede plastic deksel. Assortiment: Gezichtsmasker met collageen - Rimpelvuller - Serumgel 40+ - Oog gelcrème 40+ SPF 15 – Nachtcrème 40+ – Dagcrème 40+ SPF 15.

    Age Perfection: Age Perfection is speciaal ontwikkeld voor de 60+ huid, gemaakt met biologisch vijgextract. Het verbetert de elasticiteit van de huid en beschermt tegen hyperpigmentatie. Ook deze dag- en nachtcrème zijn verpakt in een glazen pot en een 100% gerecyclede plastic deksel. Assortiment: Dagcrème 60+ SPF 15 - Nachtcrème 60+ - Gezichtsolie 60+ SPF 15 - Oog gelcrème 60+ – Gezichtsreinigingsgel.

    De nieuwe HEMA skincare is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel of via hema.com/nl-be.











    30-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met het gezin op zeilcruise:

    : 10 onvergetelijke activiteiten om samen te beleven op een authentiek zeilschip

    Een cruise in de Caraïben, de Middellandse Zee of Zuidoost-Azië onder reusachtige zeilen die wapperen in de wind: een uitgelezen kans om je gezin nog dichter bij elkaar te brengen en samen unieke ervaringen te beleven, ver van games, televisie en sociale media. De buitengewone reizen met Star Clippers worden begeleid door een enthousiaste bemanning. De bemanningsleden hijsen de zeilen en varen met het schip, maar ze organiseren ook watersporten, animatie en avondvoorstellingen en serveren het ontbijt, de lunch en het diner in de restaurants op het schip.

    De schepen zijn op maat van gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, die hun dagen graag goed gevuld zien en nieuwe avonturen willen beleven in een vriendelijke, ontspannen sfeer. De schepen zijn voldoende klein om elkaar niet uit het oog te verliezen, maar net zoals een grote privéjacht toch vrij ruim voor activiteiten tijdens het varen en aanmeren.

    1. Klim in de mast : Passagiers van 8 tot 80 jaar kunnen helemaal tot in het eerste kraaiennest klimmen, op ruim 15 meter boven het teakhouten dek. In een veiligheidsharnas en onder begeleiding van een goed getraind sportteam kunnen de passagiers zo hoog klimmen dat ze in één oogopslag het hele schip en de oceaan kunnen bewonderen.

    2. Leer een nieuwe watersport : Aan boord van de ‘Royal Clipper’ kun je langs het marina-platform op zee. Op de twee kleinere boten ‘Star Flyer’ en ‘Star Clipper’ is daarvoor een ladder voorzien. Met de ervaren sportteams kun je kajakken, surfen, suppen, zeilen of waterskiën (wanneer de stopplaatsen het toelaten), ofwel rechtstreeks vanaf het schip, ofwel tijdens de lange stranddagen.

    3. Ontdek de kunst van het varen : Wanneer de stuurhut openstaat, beantwoorden de officieren en matrozen graag al je vragen over de geschiedenis en vaartechnieken van een zeilschip van 135 m lang (Royal Clipper), uitgerust met 5 masten, 42 zeilen en honderden vierkante meters crèmekleurige stof. Tijdens de conferentiesessies ‘Captain’s story’ en informele contacten op het dek ontdek je nog andere facetten van de kunst van het varen met een groot zeilschip.

    4. Observeer de sterren en dolfijnen : Ga met het hele gezin onder de inktblauwe hemel zitten en zoek Orion, de Grote Beer en de Melkweg. Want vanaf het bovendek zijn ze heel goed zichtbaar. Vroege vogels kunnen op het dek dolfijnen spotten die in het kielzog van het schip zwemmen. Ze worden aangetrokken door de trillingen van de scheepsromp die de golven breekt.

    5. Allemaal samen aan tafel : Geen snelle maaltijden en volle agenda’s zoals thuis. Een of twee weken lang kun je languit samen tafelen in de restaurants op de clippers. Ontbijtbuffet, lunch, diner geserveerd aan tafel: gewoon lekker samen genieten aan tafel, ver van het drukke dagelijkse leven, brengt gezinnen en vrienden dichter bij elkaar.

    6. Maak zeemansknopen en knoop nieuwe relaties aan : De zegening van een vooraf gereserveerd huwelijk of een hernieuwing van de trouwbelofte, niets brengt een vader en moeder zo dicht bij elkaar! Omringd door de kinderen als getuigen, de kapitein en de bemanning in uniform. Het maakt jullie zo hecht met elkaar verbonden als een echte zeemansknoop. De bemanning organiseert trouwens regelmatig sessies om zeemansknopen te leren maken.

    7. Ga een nieuwe uitdaging aan: yoga, fitness of mode : Star Clippers organiseert in 2019 tien themacruises. Persoonlijke trainers, een mode-expert of yogaleerkrachten varen mee aan boord. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de meditatie- en yogasessies bij zonsopgang en zonsondergang. Vijf themacruises worden georganiseerd in de Middellandse Zee, de Caraïben of de Aziatische wateren. De sessies zijn gratis en toegankelijk voor alle leeftijden en alle niveaus.

    8. Vier kerst met je gezin op een afgelegen eiland : Waarom niet eens een kerstfeest met het hele gezin op het paradijselijke eiland Ko Adang in Thailand vieren? Ver van de horden toeristen en op duizenden kilometers van het online shoppinggedoe of de winkelstraten in de regen. Dit ongerepte eiland met maar enkele vaste bewoners, hagelwitte stranden, verlaten inhammen en warm water dat krioelt van de zeedieren zijn helemaal voor jou en je gezin.

    9. Duik in de natuur : Tijdens een stop ten oosten van Bali kruis je het pad van de mythische komodovaranen; op de Caraïbische stranden ben je getuige van de onvergetelijke uittocht van de jonge schildpadden naar de oceaan. Duik met je gezin in de biodiversiteit van de dichte tropische wouden in Zuidoost-Azië om de orang-oetang, de nevelpanter of de Irrawaddydolfijn gade te slaan. Of neem gewoon een masker en zwemvliezen (gratis in bruikleen voor alle passagiers) en dompel je onder in de kleurrijke onderwaterwereld.

    10. Zeilen en racen : Fan van F1? Vertrek op cruise met Star Clippers naar de trials en finales van de Grand Prix van Monaco en Singapore. Met de aangeboden arrangementen kun je aan land twee van de meest spectaculaire F1-races van het seizoen bijwonen, eentje in de straten van Monaco, terwijl het schip voor anker ligt in de baai, en een tweede in Singapore, als onderdeel van een excursie in de stad.

     

     

     







    29-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chabtelle breidt Softstrerch lijn uit met neiuwe innovatie

    SoftStretch V-neck

    Chantelle, Designer van het Jaar 2019, presenteert de nieuwste telg uit de SoftStretch lijn : de V-Neck top met soft cups. De top is het resultaat van een exclusieve techniek gepatenteerd voor Chantelle en bestaat uit hetzelfde revolutionair en innovatief materiaal als de bekroonde SoftStretch onderstukken. Het tijdloze en moderne design biedt dankzij de Soft Cups en de brede band onder de buste perfecte steun tot een G-cup en zorgt voor een mooi ronde buste-effect. Dankzij de naadloze afwerking is SoftStretch V-Neck 100% onzichtbaar onder kledij. De absolute elasticiteit garandeert zoals steeds een fit die zich aan het lichaam aanpast en als een tweede huid aanvoelt.

    SoftStretch is de meest succesvolle, one size fits all-lijn van Chantelle Lingerie, bekroond met de Innovation of the Year-Award. SoftStretch is naadloos, minimalistisch, ultrarekbaar, uitgevoerd in een zacht comfortabel materiaal en verkrijgbaar in een waaier van kleuren. De stukken zijn one size fits all en gemaakt van elastische materialen waardoor de producten voor elke vrouw perfect zitten. Dat maakt dat ze zich aanpassen aan het lichaam van de vrouw en niet andersom.







    29-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terra di Siena: zomer in het land

    Terra di Siena zet de klok op het zomeruur en neemt ons mee naar een exotisch en tropisch universum waar de zonnestralen iedereen instant gelukkig maken. Ontdek de nieuwe exclusieve modellen en een grote variatie aan kleuren en prints.

    Een aperitief op het terras? De eerste barbecue van het jaar? Of een uitstap met vrienden? Terra di Siena begeleidt ieder zomers moment met een lichte en verfrissende outfit. Wie houdt er niet van die prachtige lange jurk met bloemenmotief! Perfect voor een chique Bohemenlook. Of een tropisch getinte rok of een goudbruine broek voor een moment vol ontspanning. Het Belgische merk stelt een hele reeks vlotte en stijlvolle T-shirts en broeken voor!

     







    29-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spoel je inpsiratieloze keuken weg: dé trends voor spoeltafels

    » Groter, handiger, natuurlijker, cleaner, efficiënter en matter

    Groenten spoelen, een kookpot met water vullen, handen wassen, iets afgieten en ga zo maar door. Tijdens het koken staan we maar liefst zestig procent van de tijd aan de spoeltafel. En dus willen we dat die spoeltafel helemaal on trend is. Zeker nu keukens meer dan ooit leefruimtes zijn.

    Trend 1: size does matter

    Het gaat in tegen de beweging van kleiner wonen, maar voor spoelbakken is bigger op dit moment better, of toch vooral praktischer. 45 of 50 centimeter breed is geen uitzondering meer, wel de standaard. Maar zelfs 55 centimeter of meer duikt steeds vaker op.

    Trend 2: handige harry

    Een plek waar veel handelingen uitgevoerd worden, die kan niet praktisch genoeg zijn. Een druk- of draaiknop om het ventiel te bedienen (zo hoef je niet altijd met je handen het water in); een ingewerkte zeepverdeler (weg met al die losstaande, plaatsrovende zeepflesjes); een afdruipmat of -bakje die perfect past op de spoelbakrand of zelfs een spoelbak waar je al je toebehoren netjes in kwijt kan: voor alles is er een handige oplossing.

    Trend 3: goed onderbouwd

    De tijd dat een spoeltafel enkel verkrijgbaar was als inbouwmodel, is helemaal voorbij. Vlakbouw, Slimtop en vooral onderbouw zijn nu de dominante uitvoeringen. Bij vlakbouw loopt de rand van de spoeltafel gelijk met het werkoppervlak. Bij Slimtop wordt er gewerkt met een zeer dunne rand, die optisch hetzelfde effect heeft als vlakbouw, maar makkelijker te installeren is. Onderbouw gaat nog een stap verder: hier zit de spoeltafel onder het werkblad ingewerkt, wat een zeer cleane en strakke look geeft.

    Trend 4: back to nature

    Materialen met een meer natuurlijke en robuustere uitstraling zijn ook bij spoeltafels in opmars. Los van de looks zijn keramische materialen en graniet niet enkel bijzonder hard (en kunnen dus tegen een stootje), ze zijn ook zeer hygiënisch. Twee belangrijke eigenschappen in de keuken. Meerdere kleuruitvoeringen zijn mogelijk, dus voor ieder wat wils.

    Trend 5: aan de kant

    Een kookeiland is meestal zo ingepland dat de connectie met de ruimte errond optimaal is. Het laat toe om bijvoorbeeld makkelijk borden door te geven. Of om gezellig met je gasten rond het eiland te aperitieven. Een centraal geplaatste kraan staat in dat geval in de weg. Door de kraan aan de zijkant te zetten, hou je de ruimte voor de spoelbak vrij.

    Trend 6: er staat geen maat op mat

    Eerst kregen de deuren van de keukenkasten een mat jasje aangemeten, daarna was het de beurt aan de keukenkranen. Nu sijpelt het matterend effect ook door naar de spoeltafels. Vergeet blinkend en hoogglans, van keramisch tot graniet: allemaal komen ze in matte uitvoeringen.

     







    28-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crowfunding voor een nieuwe kledinglijn 100% biologisch en ethisch

    Catalina J is een creatrice met een frisse blik op de manier waarop modeartikelen worden geconsumeerd. Zij ontwerpt trendy jurken en rokken en gebruikt daarbij natuurlijk katoen van hoge kwaliteit dat GOTS gecertificeerd is (Global Organic Standard). De in Brussel gebaseerde modeontwerpster wil een versnelling hoger schakelen met een nieuwe 100% ethische en biologische kledingcollectie met het tijdloze witte hemd als centraal element. Daarvoor organiseert ze een crowdfunding via nl.ulule.com/mysustainablewardrobe/

    Ethische en biologische kleding, het kan!

    De modellen en de collecties worden in Brussel ontworpen maar Catalina J werkt ook samen met een partner in Portugal. Het Zuid-Europese land is een bakermat van vernieuwende en ecologische oplossingen in de textielsector. De Portugese producent staat bekend voor de hoge kwaliteit van het katoen en een traditioneel productieproces dat al meer dan 40 jaar bestaat. Het lichte, zachte en comfortabele katoen is GOTS gecertificeerd (Global Organic Standard) en heeft ook het OEKO Tex label.

    De stukken worden verder geconfectioneerd in Roemenië, het land waar de ontwerpster vandaan komt. Catalina J werkt met kleine oplages om zo een productie op grote schaal met de bijhorende verspilling te vermijden.

    Catalina J wil volledige transparantie bieden over het productieproces. Het doel is duidelijk: ook binnen de modewereld kan er door minder te consumeren bijgedragen worden tot een betere wereld. Fashionista's hebben minder kledingstukken in hun kast hangen en helpen zo mee om de planeet te beschermen.

    Organisch katoen

    Om gecertificeerd te zijn moet organisch katoen afkomstig zijn van GGO-vrije gewassen en niet met chemische producten behandeld zijn. De teelt moet duurzaam zijn voor het land en de grond en tijdens de verwerking mag er slechts een minimum aan energie en water gebruikt worden.

     







    28-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat je innerlijke interieur-rebel vrij: step away fro the grey!

    Sofacompany lanceert zomercollectie boordevol gedurfde prints en felle kleuren. Zomertijd? Hoog tijd om uit je comfortzone te stappen en je interieur een eigenzinnige make-over te geven. Kleur eens buiten de lijntjes met heftige tinten zoals warm oranje en ontpop je tot een ‘deco-durfal’ met stoere prints en een mix van materialen. Je huiskamer hoeft heus geen kleurenboek te worden maar een eye-catcher hier en daar is een must om je interieur die trendy look te geven. Laat je inspireren door deze gloednieuwe pareltjes van Sofacompany...

    Geen grijze muis meer in je huis

    Er zijn wel ‘fifty shades of grey’ maar gelukkig hoef je deze zomer niet je hoofd te breken over die ‘grijze massa’. Sofacompany liet zich immers inspireren door een rebelse en speelse mindset. Het Deense designmerk is helemaal into eigenzinnige stylings en een persoonlijke aanpak om je beschikbare leefruimte (hoe klein ook) maximaal te gaan benutten.

    Orange is the new black: Cloë 2.0

    Felle kleuren en heftige patronen zijn hot dit seizoen. Grijze en neutrale tinten staan on hold en maken plek voor gedurfde prints en heldere kleuren zoals oranje, zacht lavendel en een waaier aan blauwtinten. Eén van de showstoppers van deze collectie is Cloë, een oranje salontafeltje dat je interieur in vuur en vlam zet. Door haar restyling naar een kleiner formaat bewijst Cloë zich bovendien als het ideale meubel voor kleine ruimtes dat je op verschillende manieren kan integreren in je interieur: als nachttafeltje, bijzettafeltje, salontafel, plantenstand,..

    Doorbreek de patronen met heftige Hardy

    Op zoek naar een eenzit met een wauw-factor die je interieur compleet maakt? Dan is Hardy misschien wel jouw ding. Maak je keuze uit twee verschillende in-your-face prints maar doe het wel snel want het gaat hier om een limited edition! Ga je voor een botanische print in groen en petrol met gouden vogels als detail (Birds) of een eclectisch bloemen statement (Miami)? Met deze gewaagde patronen stap je sowieso weg van de platgetreden interieur-paden en geef je je huiskamer een instant ‘trend boost’.

    Materialen die een gevoelige snaar raken

    Ook dit seizoen ligt er nog steeds een grote focus op de ‘tactile’ trend: meubels worden bekleed met fluwelige of andere aangename structuren die je verleiden om te gaan voelen. Met een mix & match van verschillende materialen en texturen wordt een moderne en aparte look gecreëerd. Zo is Cloë gehuld in chenille, een geweven textiel dat zo zacht aanvoelt dat dit ongetwijfeld het velours - dat de laatste jaren furore maakte in interieurland - een stukje zal gaan vervangen. Naast feloranje (Danny Orange) kan je de nieuwe Cloë ook verkrijgen in Danny Dusty Blue die zorgt voor een tijdloze en exclusieve look.

    Innovatief interieurdesign: Zoë zetelbed

    Aangezien Sofacompany met haar design een oplossing wil bieden voor hedendaagse woonissues zoals een beperkte opbergruimte of kleine woonruimtes tout court, worden we meer en meer verrrast met multifunctionele meubels of items met een inventief snufje. Denk maar aan de salontafels of poefjes uit de 2 vorige collecties waarin je ook iets kan opbergen of de gloednieuwe Zoë, een trendy zetelbed. Deze comfortabele en ruime zitbank tranformeer je in een oogwenk naar een luxueuze slaapbank. De verticale houten poot en de knopen aan de rugleuning maken het bovendien tot een luchtig en fris design.

    Deze meubels zijn te koop in de webshop vanaf 12 april







    27-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon biedt 7 Griekse eilanden aan vanuit Maastricht

    Welk eiland past het best bij jouw reisvoorkeuren? Komend zomerseizoen zal touroperator Corendon maar liefst zeven Griekse eilanden aanbieden, met vertrek vanuit Maastricht Aachen Airport. Hieronder klassiekers als Kreta, Kos, Corfu en Rhodos, maar ook de minder bekende eilanden Samos, Lesbos en Zakynthos zitten in het aanbod. Ieder eiland is anders, maar welk past het best bij jouw reisvoorkeuren? Corendon helpt de keuzestress te verlichten en zet voor ieder eiland de belangrijkste troeven in de kijker.

    1. Voor de roadtripper: Rhodos : Rhodos is het eiland bij uitstek om met de auto te verkennen. Vertrek langs de oostkust en rij naar het meest zuidelijke punt van het eiland, het schiereiland Prasonisi waar de Egeïsche Zee en de Middellandse Zee samenkomen. Of ontdek de westkust en het binnenland met indrukwekkende mooie natuurgebieden zoals de vlindervallei. Welke route je ook neemt, je zult altijd beloond worden met prachtige uitzichten over het eiland. Corendon vliegt twee keer per week rechtstreeks vanuit Maastricht Aachen Airport naar Rhodos.

    2. Voor de fietsfanaat: Kos : Op het groene eiland Kos kunnen fietsers hun hartje ophalen. Trek eropuit naar de gezellige hoofdstad of fiets tegen de wind in naar de heilzame warmwaterbronnen Embrós Thérme. Nadien kun je nog een laatste spurtje inzetten naar Asklepeion, het ‘ziekenhuis’ van Hippocrates, of een bezoekje brengen aan het pittoreske dorpje Zia om te genieten van een adembenemende zonsondergang. Corendon vliegt twee keer per week en in de maanden juli en augustus tot drie keer per week rechtstreeks vanuit Maastricht Aachen Airport naar Kos.

    3. Voor de cultuurliefhebber: Corfu : Het meest noordelijke eiland Corfu is dan weer de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. De forten, kloosters en kerken van Corfu-stad zijn nog maar een tipje van de sluier. Op het hele eiland vind je belangrijke historische monumenten, musea en gebouwen zoals het Achilleion, de lievelingsplek van de Oostenrijkse keizerin Sissi. Wist je trouwens dat het paasfeest een erg belangrijke traditie is voor de locals? Pasen wordt op Corfu dan ook uitbundig gevierd met tal van optredens en muziek. Corendon vliegt één keer per week rechtstreeks vanuit Maastricht Aachen Airport naar Corfu.

    4. Voor de strandliefhebber: Zakynthos : Ook Zakynthos heeft enkele must sees die je zeker niet mag missen. Voor strandliefhebbers zijn er het iconische scheepswrak op Navagio beach en de “blue caves” die alles betoveren met hun unieke blauwe gloed. Dierenvrienden zakken dan weer af naar de Laganas baai waar de Caretta-Caretta schildpadden hun eieren leggen. Zakynthos wordt niet voor niets ook wel het schildpaddeneiland genoemd. Corendon vliegt één keer per week rechtstreeks vanuit Maastricht Aachen Airport naar Zakynthos.

    5. Voor de wijnliefhebber: Samos : Samos is een op en top Grieks eiland met romantische en traditionele (berg)dorpjes, mooie baaien en gezellige typische Griekse tavernes. Daarnaast heeft het eiland ook nog een andere troef: wijn. Er worden namelijk verschillende soorten zoete wijn uit Samos met elk hun eigen karakter en dynamische smaak. Over het algemeen worden deze wijnen geserveerd na een maaltijd in combinatie met verschillende desserts zoals bijvoorbeeld “Samos Vin Doux”, een zoete muskaatwijn. Corendon vliegt één keer per week rechtstreeks vanuit Maastricht Aachen Airport naar Samos.

    6. Voor de wandelaar: Lesbos: Lesbos is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Dankzij deuitgestippelde wandelroutes kom je langs de mooiste plekjes van het eiland, vol schitterende natuur en afwisselende landschappen. Vergeet zeker geen rustpauze in te lassen in de hoofdstad Mytilini of het authentieke stadje Molyvos om ook wat van de lokale cultuur mee te pikken. Corendon vliegt één keer per week rechtstreeks vanuit Maastricht Aachen Airport naar Lesbos.

    7. Voor de allesgenieter: Kreta : Heb je graag een combinatie? Dan is Kreta de ideale bestemming voor jou. Je kunt er onder andere de cultuur opsnuiven in het eeuwenoude paleis van Knossos, je sportieve benen insmeren voor een wandeling in de wereldberoemde Samariakloof, je batterijen opladen aan het prachtige palmenstrand Vai of je dag afsluiten in gezellige stadjes zoals Rethymnon of Heraklion. Mag het iets wilder zijn? Ontdek dan het bruisende nachtleven van Chersonissos. Corendon vliegt drie keer per week en in de maanden juli en augustus tot vier keer per week rechtstreeks vanuit Maastricht Aachen Airport naar Kreta.

    Meer info en boeken: www.corendon.be/Griekenland













    27-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Let ice-cream tones sweeten your wardrobe!

    Marciano SS19

    Add a bit of sass to the Season's sugary shades to find your sweet spot between prim and defiant! Strawberry milkshake pink, shades of blue, Palma Violet purple and lemon posset yellow - the Marciano collection is a delicious feast for the eyes and all worn top-to-toe this Spring. These tones recall the mood of an indulgent poolside afternoon in Palm Springs.

    The looks scream an innocent and romantic vibe, breaking the monotony and diminishing the Winter Blues. Whatever you do, try to be creative and self-confident and you’ll look chic and sweet, while sporting a rainbow of taffy-colored hues!







    26-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beige is not that beige after all

    Safari proof with Betty Barclay

    Beige is making a huge comeback this season. We have seen the most fun runway proof outfits pass by, but how does it translate into our own Summer wardrobe?

    Combine your beautiful beige colorways with gentle white or mix in a soft blue Summer print. A touch of tie-dye also never hurt anyone, perfect for those Sunday afternoon rock concerts.

    Going on a safari for real? Think linnen, your best friend in the blistering heat. As a desert dame you will still look the part with this magical fits all fabric. And if you want to go all out, think leopard. Not the print, the animal ;)

    Finish the look with some ruffles or a simple short jeans jacket. Go wild!









    26-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kakelbont gekleurde tulpnvelden in Flevoland

    Denk je aan tulpen dan denk je aan Flevoland want het is één van de grootste tulpengebieden van Nederland. Tijdens het voorjaar is Flevoland een pracht voor het oog want de tulpenvelden van Lelystad, Dronten, Zeewolde en Noordoostpolder kleuren dan zowaar kakelbont !

    Met auto, fiets of te voet

    De bloemenvelden bewonderen kan je op verschillende manieren, langs vier bewegwijzerde autoroutes, vier fietsroutes en twee wandelroutes. Het thema van deze routes is de Gouden Eeuw en dat is niet toevallig want tijdens deze periode waarin handel, wetenschap en kunst tot bloei kwamen speelde ook de tulp een grote rol. De toen nog onbekende bloem werd ingevoerd vanuit Turkije. Rijdend, fietsend of wandelend kan je agrarische bedrijven bezoeken en ontdekken hoe belangrijk de tulpenteelt is en hoe alles in zijn werk gaat.

    De beste periode om de routes te rijden in Lelystad, Dronten en Zeewolde is van 13 april tot 5 mei. In de Noordoostpolder zijn de tulpenvelden op hun mooist van 19 april tot 5 mei. Het is er overigens minder druk dan in Keukenhof.

    Helikoptervlucht

    In Flevoland staat zowat alles in het teken van de tulpen en je kan er gemakkelijk een tulpen-reisprogramma samenstellen. Dan ga je zeker naar de Tulpenpluktuin. Die is maar eventjes 5000 m2 groot en je mag er zelf de tulpen plukken. Breng je picknick mee en neem voldoende tijd om voluit te genieten. Nog meer tulpengenot beleef je in de Tulpenshowtuin waar niet minder dan 460 tulpen bloeien. Kers op de taart van je bezoek aan Flevoland is een voor een vlucht met een helikopter. Het uitzicht op de prachtige bloemen- en kleurenrijkdom is adembenemend !

    Paradijs voor watersporters

    Wie van watersporten houdt, reist ook naar Flevoland want daar liggen het IJsselmeer, de vroegere Zuiderzee, het Markermeer en de Randmeren. Er zijn prachtige vaargebieden, met veel afwisseling, comfortabele aanlegplaatsen, sfeervolle jachthavens. En ook voor het beoefenen van allerlei watersporten is waterland-Flevoland een topbestemming.

    Luieren op het strand

    Op zoek naar strandpret ? Dan moet je in Flevoland zijn want er zijn zoveel heerlijke stranden die je zowat voor jou alleen hebt. Je staat dus nooit in de file om er te geraken en ook de kindvriendelijkheid is een troef. Het water is vaak ondiep, veilig voor de kinderen om pootje te baden, en er zijn gereserveerde zones voor de kleintjes. Flevoland-aan-het-water garandeert een vakantie zonder stress met lekker zwemmen, dobberen op het water en zonnebaden. Kortom, zorgeloos en puur genot.

    Overnachten aan het water

    Voor Flevoland neem je de tijd en dus ga je voor een rustige vakantie, bijvoorbeeld in een B&B, een luxe appartement, een bungalow in een vakantiepark of een camping. Veel logies liggen langs de waterkant en hebben panoramische uitzichten. Ben je op zoek naar een design hotel ? Ook die vind je in Flevoland en altijd op een mooie locatie.

    Flevoland, zo dichtbij !

    Dat je niet ver moet reizen om een heerlijke vakantie te beleven wordt met Flevoland nog maar eens aangetoond. Vanuit België rij je vlot en gemakkelijk naar Amsterdam en dan ben je al dichtbij de poort naar Flevoland. Voor een weekend, verlengd weekend of korte vakantie en zelfs voor langer verblijf reizen we graag naar onze noorderburen, vooral naar Flevoland waar in de lente de kakelbonte tulpen bloeien.

    INFO: www.visitflevoland.nl/tulp

     

     







    26-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Let's go to a tiki party

    Banana Moon SS19

    When they serve you cocktails in a volcano or a wooden skull with smoke, you know it's time for a Tiki party. Cocktails rich in pineapple, coconut water for your mocktails and some good Hawaiian music. Start stretching for the limbo or learn to dance the hula. Don't forget your flower crown and hula skirt.

    Of course, there is a swim wear dress code to respect for a tiki party. Think strong vibrant color schemes, crazy flowers, exotic patterns, ... As you can see Banana Moon has got you covered on this one. One more Mai Tai please!







    25-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malta voor tieners zonder Ipad

    Malta is een reisbestemming die zo boeiend is en waar zoveel te beleven valt dat tieners er zelfs hun ipad niet meer bovenhalen. Zeker als ze het eiland bezoeken met een segway, roller geeks, quad of jeepsafari.

    SEGWAY

    Ontdek ruim 4000 jaar geschiedenis in Malta’s oude hoofdstad Mdina, een overvloed aan historische sites in Valletta en ongerepte landschappen doorspekt met majestueuze kerken op Gozo… in een flits. Segways worden op een aantal plaatsen verspreid over de Maltese eilanden aangeboden.

    Een segway is ideaal om bezienswaardigheden met het hele gezin samen te bezichtigen en tieners tevreden te houden.

    ROLLING GEEKS

    Rolling Geeks zijn elektrische autootjes, met een voorgeprogrammeerde gps. Onderweg krijg je uitleg over wat er allemaal te zien is. Je geniet de voordelen van een georganiseerde excursie, maar hebt alle vrijheid in je eigen excentrieke elektrische auto. Je rijdt langs alle bezienswaardigheden, van de beroemde Grand Harbour jachthaven en Rinella Bay, tot ontzagwekkende kerken en traditionele piazza’s in de sfeervolle nauwe steegjes van de 3Cities.

    QUAD

    Verken Malta’s zustereiland Gozo met een quad. Zo ontdek je wondermooie baaien waar kristalhelder water glinstert in de zon of kliffen opduiken uit de rustige zee. Ook sublieme zandstranden zijn toegankelijk, zelfs de ongerepte natuur van het binnenland met zijn vele pittoreske dorpjes, majestueuze kerken en authentieke boerderijen.

    JEEPSAFARI

    Verlaat de platgetreden paden met een jeepsafari en ontdek Malta’s unieke ruige natuur, geweldige landschappen en schilderachtige uitzichten.

    In het noorden van het eiland kun je de jeep even aan de kant laten staan om te relaxen in Mellieha Bay of Golden Bay op een wit zandstrand en te genieten van een zwempartijtje in het water van de Middellandse Zee. In het zuiden van het eiland wachten je spectaculaire uitzichten in Dingli Cliffs of Blue Grotto. Welke richting je ook kiest, het wordt een dag om nooit te vergeten.





    25-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!